Egyszerűen nem hiszem el, hogy ezt a huhogást még egyszer így ellehet adni.

Egyszer már volt fidesztulajdonban az  index, "kirúgták Tóta W-t,még a szerencsétlen György Péter esztetát is meghagyták ebben a hülyeségében,miközben csak arról voltszó, hogy a HVG az éppen akkor kifingott blogolást, mint "műfaj"-t, be akarta vezetni és ehhez kérte át Tótát.

Uj Pétert sajnálta az ország,nincsen mazsolája,mit a kalácsába aprítania FédererÁgnesnek meg ilyesmi.

Mi folyt az Index-nél? A 444 inszeminálása. Kellett a geci a 444-be, az folyt át oda.

mi_folyik_az_indexnel2011.jpg

Uj félelmet nem ismerve riporot adott, amiben bevallotta, hogy már nem találkihívást az indexbern és az óvodában is már az újkihívás volt a jele.

 

Meg ilyesmi.

"Bedét is kibaszták a fidesz gecik az Index-től!"

Tollászkodott már a 444.

Mentek a kommentek,miszerint az index már fideszes.

Az index szerkesztősége három napig azzal szopatta a népét, hogy a "cikk"-eiknek fidesz-ízű beugratós címeket adtak.

Hihetetlen, hogy ezt a pestises csirkefosból szikkasztott bullshit-et még egyszer meg lehet etetni 44!44!4!4

-bár az a gyanúm, hogy nem is belpiacra készült ez a humbug, hanem a nemzetközi plénum elé - lásd a "Népszabadság kivéreztetése" című hazudozást.

huhognak_a_gecik_d.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2415907678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.06.22. 22:39:29

sajnos azt nem tudom ide betenni, amit a gerényivel ma beszélgettem

- - - - - - - - -

de aki - te - az elmúlt 4-6-8 év után így reagálsz...

örülök, hogy leléptem innen:((

Frick László Intézet 2020.06.23. 04:11:26

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem örülök,hogy ezt a vitát semmered végigvinni,idejössz valami (de mi? sértődöttséggel, valamit dobálsz

Idelököd egy index geci videóját,amiben a vádaskodását azzalkezdi, hogy lesz majd valami Vaszili vagy ki a faszommiatt -ami pedig,mármint az, hogy az Index alvállalatokra oszlikésmint egy "televízió"-ban ezekmegrendelésre dolgoznak és keresztbeszámláznak egymásnak,mint a Rubbermaid a Kettermárkanévnek,az meg a Curvernek.

Vagyismédiavállalkozásról van szó.

Egy vállalkozásban lehet tulajdonos,meg van tevékenység és attól, hogy valaki tulajdonos,még nem biztos, hogy bármit is bele tud szólni,ismerek büdösparasztot pl,akinek gyógyszertára van... És még ráadásulma már gyógyszertár csakúgy függetlenül nemállmeg, csak "hálózatban".

Bocsássmeg hanni,deúgy próbálsz velem viselkedni,mint büdössel,akit csipesszel kellmegfogni..
de nem fogsz meg,meg sem kiséreled...

Már az eleve nonszensz, hogy egy ennyireösszetett konszernt,mint az Index Vállalatcsoport,meg (ki)lehetne vásárolni. "A lap" otmeg hogy"kormányozod el" az egésztől?

És: Voltmár ez,pla Népszabadságnál,amikor a Ringier konszern tulajdona volt és ha már nagyon aljasak voltaka népszabók,elkezdtek beszart óvodáskéntártatlanulpillogni,hogy őkegy bulvárkonszerb tulajdona,azért ilyenek.

Nem reagáltál arra semmit, hogy voltmár ilyen és akkor sem ez lett.

Az ember azt hinné... téged nyugodtan tekinthetünk az egyik utolsóélőősnetokratának.. hogy egy ősnetokratának,aki a netokráciánakmég a tiszta hippikorszakában kezdte... nem lehet ennyire ócska kurvadumát beadni... és kilenc év után még egyszer...mert jó,oké,a beszűkült tudatúak "nem emlékeznek"

de te annyira fentről-lefelé beszélsz velem,ennek... csaklehetne valami alapja

ugyan

mutasd már és érvelj...
ja, hogy szerinted "felesleges" :D

ám én folytatom:

Nincs egy szakember a FIDESZ-nél,aki csak azt tudná, hol kell hozzáfogni. Ha például nemapolitikai szolgálattevés lenne a cél, az egész szerkesztőség a helyén maradésdolgoziktovább és egy icipicitmegcsavarja a címeket, lehlletnyit digitalizálja a szöveget,kicserál pár kifejezést és a FIDESZ agitációs célja

amit a saját emberei is képesek a saját dugáibba is dönteni,lásd a 888-ot, amit mintha bede Márton írna viccből,egy földreszállt Kocsis Atya a FIDESZ propaganda... Mint ahogy a FIDESZ érseke Dr Ternyák, az egy puruttya Kocsis atya...

A másik "megoldás"-aa FIDESZ-nek az, hogy mindenkit kibasz és Gnómotmeg Gnómnét vagy más hozzá se fingó kontár amatőröket pakola szerkesztőségbe és akkpormeg azért bukikmeg az ötlet.

és mi történik,ha a mindenrőlugyanazon 1véleményú forrásokbólkiveszünk egyet,akkor az történik hogy naponta az ugyanazt nem 8 forrás írjameg, csak 7.

Miközben az internetes "portálmédia" is jelentős összezuhanásokat produkál,mert a hyperkommunikációs booooomban a "személyes szaósöl" média kezd mindent vinni

Frick László Intézet 2020.06.23. 04:21:52

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mi volt az elmúlt 4-6-8 évben?

Összefoglalom:
2012. óta sem különösebben a FIDESZ sempedig az Ellenzéke nem változtatott a kommunikációs-agitációs stratégiáin.

Mintha mi sem történt volna,mintha nemlett volna közben KétÚj Kétharmad meg egy Összefogás-19 Győőőőzelem"
Eltelt 8 évés nem tántorogtakkimillióink, hanem szemben a 2012-es 300000-rel,ma már viszont 300000 dolgoznak kint.

Szemben 2012-vel, amikor kasza Lajos gyáriparos még amagyar proletárok havi fizetéses rendszerű bejelentett munkábaállításán próbálkozott, azóta lakóparkot épített az ukránoknak,feladta és ukrán állampolgárok tántorognak ide "mesés jövedelmekért" hogy odahaza az ottani árszínvonalon koltsék el.

2012-ben a magyar csirkegyárak mégkínlódtaka magyar proletároksori munkába állításán,mapanziókban szállásolnakel románokat (román-románokat)

hagy kérdezzem már meg_ Románozol-e mnár te is,mi nt a sorstársaid?

Ja,és 3éve történt az, hogy az EPliberális frakció kibaszással fenyegette meg a magyar jó és igazakat, ha az Összefogás-ba beveszikamagyar fasiszta pártot,errea válasz a Jobbik "ideológiai fejlesztése" lett :D

És még annyi történt, hogy az idén zárulpl a Menekültek Integrációja Első Ötéves terve NSZK-ban és már sikerültamenekültek 0,5731 %-átmunkába állítani, az időtartamot (napok, hetek,max hónapok) ne nézzük:
-részt vesz a menekültszálláson az ételosztásban
-fodrészkodást vállalal menekültszálláson
-kertészkedik uo.
Ahmed Asszam pedig burkolást vállalt a vizesblokkban

Malajziában viszonta 2016-ban 1,3 millió mianmari menekült 20%-át sikerült munkába állítani. (figyelembe véve azt, hogy több,mint 50% gyerek meg többgyerekes anya, elég jó szám ez..)

Frick László Intézet 2020.06.23. 04:23:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem tudod összefoglalni pármondatban,amit gerényivel beszélgettél? Kitalálom: veszélyben az index függetlensége. Bizonyíték: vaszili vagy ki a gecim ólálkodik.

Frick László Intézet 2020.06.23. 04:24:20

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Idejössz,leköpsz és egy szevaszt se várva már el is mentél meg még bátor is vagy.

Frick László Intézet 2020.06.23. 05:50:13

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az idén március-áprilisban egy Csekő balázs nevű ember twitter bejegyzése,úgy is,mint egy Igazi Washington Post-ban megjelent riportban a bizonyíték, szerintemmegegyezhetünkabban tehát,hogy a WP negydosztályúő futottak-még újságírója honoráriuma egyebek a Csekőnek nyújtottpáylázati támogatásokmeg jövedelem ésilyesmi fillérek ahhoz a szerintem legyen 3000
Milliárd ft-nyi közpénz,amit orbán elégetett a propagandájára és ami 300 Mrd Ft-os költést Csekő, a WP majd pedig Amanpour az igazi CNN-ben filleérekbőlmegsenmisített.

A legeslegrosszabb, ami történhet az index-szelmeg fog érni annyit.. csak..azt nem tudom, hogy hová lehetne még lerontani "Orbán nemzetközi megítélését"?

A "Népszabadság kivérzetteése"
című blöff pl tétel volt a Sargentini jelentésben,... de... Maga a Sargentini jelentés... baszott akkorát Orbánon, hogy ennyiértmegérte veszni hagyni a Népszabadságot?

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.23. 09:04:02

Miért ne lehetne újra elsütni azt a poént. Ugyanúgy bezabálják, mint tíz éve.
Bezabálnak ezek mindent - ha Jobbikot bezabálták, akkor tényleg nincs olyan, amit ne zabálnának be.

Frick László Intézet 2020.06.23. 10:37:01

@Szorgalmas Gyémánt: Igazad van.
Sose kalkulálom bele a vak gyűlölséget.beszélek róla,de más beszélni..meg aztán szembesülni vele...

heki 2020.06.23. 11:11:49

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Megnéztem a videót, annyi csak a baj, hogy Uj Péter, (vagy Gulyás Marci) mint a független újságírás apostolai nem kongruensek számomra. Nem hitelesek.
(Pl.: A Partizán anyagi lehetőségei és az ott dolgoztatott emberek bérrabszolgasága ügyében fiam tud hiteles információkat adni, ha kívánod, tehát amikor a szabadságharcos rabszolgamunkát végeztet.
Vagy Uj Péter, aki a "független" Népszabadságban kezdte el újságírói tevékenységét, hát, hogy mondjam necces ez így.)
De ez nem zavar annyira, mert rendes katolikus vagyok, járok misére, és ott is vannak hazug papok. :)

Viszont független újságírás (mint médiatanár mondom), sajnos nincs, előbb utóbb valamely hatalmi tényező befolyásolja a függetlenséget, akár anyagilag, akár politikailag. És ez elől még az önszerveződő közösségi médiák sem bújhatnak ki, előbb utóbb egy belső, vagy öncenzúra alakul ki, mint láthatod bármely "alulról szerveződő" médiánál. (Blogok: bannolás, törlés, stb.)

Dudi itt nem bannol, meg nem töröl, úgyhogy itt a lehetőséged egyedül, hogy szabadon kifejthesd a véleményed.
"sajnos azt nem tudom ide betenni, amit a gerényivel ma beszélgettem"
MIÉRT? ÖNCENZÚRA? hehhheh

Frick László Intézet 2020.06.23. 12:41:46

@heki: @A Hannibal Lektűr-attitűd:
Szomorú történet az, amiben az a halovány fingnyi hatás,ami a Sargentini jelentésben egy mellékmondatnyit se ért,annyit visztont igen & Ujnak meg a népszabóknak,akik milliárd Ft honoráriumot húztak a hosszú haldoklásában is extragázsikat fizető Népszabitól
hogy jellegzetesen és azért:
ne fizessenek elő.
Különösen perverzen hat ez most, amikor a jógyerekek előfizetésért, na jó,támogatásokért kunyiznak az olvasóiktól.
Ujnak van annyi alvórészvénytársasága, hogy egyet dobhatott volna a Népszabi cégalapjának és a Szabad Sajtó Alapítvány 30%-án túliak 1 €-ba kerültek volna.
De megért baszni orbán meg a FIDESZ karaketerén annyit, hogy "kivérezzen" a Népszabi, mégis,mit kellett volna tennie a FIDESZ-nek, szanálni a Népszabi csődjét? Akkor meg "veszélyben a Népszabi függetlensége" vagy hogy?

Ez a történet isa zt bizonyítja, hogy nem a belpiacra hazudoznak, hanem kifelé,a "kapcsolati tőkéjük"-ön verik a palávert,úgyse tudnak azok semmit és elhisznek bármit,
A Jók és Igazakl eggecibb hazudozásainak a története a Népszabi kivéreztetése

az a népszopatás,amit az index köré hazudgltak 2011-ben meg most, zsönge ahhoz képest...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.07.24. 22:19:03

@Frick László Intézet: nem bátorság kérdése
csak nincs kedvem, energiám totálisan értelmetlen 'vitákhoz'

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.07.24. 22:22:09

@Frick László Intézet: na ezért nem jövök
rám zúdítasz mindent, válogatott faszságokat és aljas hazugságokat, totális mellébeszéléssel és tereléssel

kösz, nem

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.07.24. 22:28:15

@Frick László Intézet:
az a "valami Vaszili vagy ki a faszom" miklós a fidesz kézivezérlésű agitprop agymosó birodalmának egyik igen jelentős vezetője, keress rá ha nem tudod

és nem mellesleg az index tényleges tulajdonosa pár hónapja

ennyire vagy képben,
és mégis osztod a észt

szevasz

heki 2020.07.24. 22:43:18

@A Hannibal Lektűr-attitűd: mondom öncenzúra, E.P. írófejedelem szavával.

Frick László Intézet 2020.07.25. 06:31:45

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nézd,imersz:
Nyilván ezekkela max böfögéseiddelnem írhatom felüla véleményemet.
De... vedd már lágy szives a fáradságot és érvelj.

Bodolait (te+én) jóideje követjük "ismerjük" már amennyire egy ősindexest ismerni lehet.

Én még azt is elfogadom, hogy a FIDESZ barmai annyira elbizakodottak, hogy most locsolják meg a 7-es Cikkeltüzét benzinnel,legyen.

Az nyilván való, hogy "használni" nem tudnák az indexet, azt se találnák, hol kell bekapcsolni. Még abban sem vagyok biztos, hogy ott le tudnák parkolni az út szélére,aholellopták.

Azért...úgy érzem... nemkis büszkeség meg önérzet dógozik benned és biztos nem alap nélkül, nos éppen erre apellálok,amikor térdepelve könyörgöm,hogykegyeskedjél

ne ilyen ATV betelefonáós-visszamondod.amit az ATV terjeszt stílusban

hanem konkrétan a Bodola vagy a Vaszily zsebrevághatóságáról valamit. Még vasziliyt hagyjuk is,de Bodolai, az tényleg izgalmas.

Ahogy én látom:Kézbefoci ez. Bodolai vette fel az egykapuzásban a labdát,odasétált a gólvonalra,kézzel bedobta és most be kell ennünk, hogy ez fideszbomba vót.

te nemígy látod,deakkorhogyan másképp.
Elhangzik itt,hogy a kormánynak kéne tenni valamit.
Ez is érdekelne, hogyan tehetne valamit a kormány,a FIDESZ vagy Orbán.

Álljanak ki és mondják ki hogy "Nem tesszük!"

ehhh...mai óvoda..

Frick László Intézet 2020.07.25. 06:34:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
A Globális Spekulalizmusban a "tulajdonos" egy dolog.Ki akar "tulajdonos" lenni. Volt már "fidesz tulajdonban" az index éshát.. valljuk be,elég ócska bullshit volt,viszont a Wallis visszakapta a pénzét.

Van egy céged. Milyen tulajdonost szeretnél neki? - intézem. Akarsz vcigány tulajdonost? Megkapod.

A Globális Spekulalizmusan méf a saját alapítású cége se kell senkinek:menedzser szeretne benne lenni.

Ne beszélj, ebben az országban az ENI (az AGIP) agyát szétszívatta a magyar menedzsment... "tulajdonos"... hö-hö..

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.07.25. 19:47:24

@heki: nem
magánbeszélgetés, nem nyilvánosságnak szánva

ez nem öncenzúra - bár felőem úgy is hívhatod
nem számít

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.07.25. 19:52:29

@Frick László Intézet:

mellébeszélsz

pár hónapja megjelent tulajdonosként - tudod, akinél a bevétel bejön, aki visszaosztja azt a szerknek, úgy, nnyit, ahogy akarja

szóval az az ember (aki egyébként szintén volt valaha indexes...), aki az addig csak bulvárfos tv2-ből a legalja legaljasabb legszemetebb politikai mocsoktengert csinált, és aki előtte ugyanezt eljátszotta már az origóval is

baszod

szóval menj a picsába, nekem te ne beszélj mellé

heki 2020.07.25. 21:50:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ha már belengetted, írd meg, mi volt a magánbeszédben, nem áruljuk el senkinek.
Ez nem túl fair, hogy "én tudom, amit tudok."

(Természetesen elolvastam az által belinkelt oldalt is.)

Bodolai interpretációjához mit szólsz?

azonnali.hu/cikk/20200724_lehetetlen-feltetellel-zsaroltak-mondja-bodolai-az-index-ugyrol-az-azonnalinak

Furcsa volt, hogy mind Dull mind Bodolai könnyeztek a megbeszéléseken.
Szóval, elő a farbával.

Frick László Intézet 2020.07.26. 04:19:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Te,meg én és még páran,akik tudunk úgy írni,mint te,meg én, vagyunk az index szerkesztősége.

Nemmellesleg egyébként a társvállalatoknál az alkalmazottak az ötödét sem teszik ki,az iroda nem nagyobb egy lakásnál,abban is a marketinges csajok ülnek.

Mégnemmelleslegebb ott van Till Atilla esete,aki a TV2 alkalmazottja maradt,semmi olyant nemmondott vagy csinált, nem lett orbánkompatibilis fidesznyikáááálatt, nem,még csak utalásszerűen sem.

Vagy ott vannak azok,akik másképpen döntöttek , amikor az Új Szinház élére egy nácit küldött Orbán. Bár engem érdekelne, hogy aztán mekkora náci szinház lett ettől az Új Sznház,mindenesetre üzletileg az járt jól,aki "bátran eljött" Öt ember rosszuldöntött,ők útálják a nűcikat,a náciigazgatót, mégis maradtak,mint belső ellenállók,de ők.... valahogy... nemlettek híresek. Azt sem tudhatjuk, mi a nevük. Perdig érdekelne, hogy a náci igazgató hogyan kínozta, gyötörte, nyilván bikacsökkel és biciklilánccal verte és a pribékjeivel erőszakolta őket.

SZóval.. de ne lépj le megint elegánsan, ahogy szoktál,most már ezt játszukle:

Mi vagyunk az index és jön a nyakunkra ülni Orbán intendánsa. És azt a mocskot akarja belőlünk csinálni,ami a TV" és ami, ha megnézed: Pontosan az a mocsok,ami a Retek Klub,egyszerűen azért, amiért amit kapitány Iván az ő egyébként valóban tehetségével csinál, az is mocsok,egyszerűen azért,mert ez egy mocskos szakma, a tévé.

Nemmondom meg melyiktévé,mert mind a két tévé ugyanaz, a celeb húzott a cipője orrával egy vonalat a folyosóra azzal, hogy nemsokára megszületik ugyan a gyereke,deállj, erre nem vonatkozik az apróbetűs rész, most szólelőre, hogy nem, a gyerekét,azt nem.

Erre hazahozza az asszonyt meg a ygereket a kórházból, párórávalkésőbb betoppan a stáb ésmondják neki,hogy akkor most az asszony meg a gyerek ki a folyosóra:mintha most jöttek volna meg.

Frick László Intézet 2020.07.26. 04:27:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Most pedig a Globális Spekulalizmusról:

Nagvyon-nagyon ritka a Globális Spekulalizmusban az, hogy a TULAJDONOSa mélységekig hat a tulajdonoltjában pl annyira, ahogy az indiai TATA Konszern képes a "Jaguár" és a "Landrover" "Angol Minőség" eseteiben.

Az E-On-nak,amikor a Mátrai Erőműa tulajdonában volt,rendes beztegnémeteket kellett amenedzsmentbe ültetnie ahhoz a bűnténysorozathoz,aminek a kereteiben a Mátrábanalig-alig vágásra sem érett 40 éves szálerdőket fűtöttek föl "biomassza" címén.

Volt má ilyen,volt egy Spéder, aki...meséld már el nekem,mekkora volt a FIDESZ befolyás Spéder alatt,amikoris végigés szokásosan kinek dolgozott az index? Orbánnak?

Hol van a TV2 az Index Csoporthoz képest?

Bazdmeg, Orbánnak nincsolyan embere,akiben meg is bízna és aki képes lenne egy hetes,napi 8 órás oktatás--az-IndexCsoport-ról,mondjuk Bodolai lenne az egyik főelőadó... csakképet is alkotmni.

Ki a fasz akartulajdonoslenni a Globális Spekulalizmusban? Nem tulajdonolni akarja a vállalatot, csak menedzselni.

Bazdmeg, akkora majmot csinálnak tulajdonosokból

Hacsak nem azt csinálják,amit a TATA konszern.

De nehogy már Orbán gummicsimmás csürhéjét a TATÁ-hoz hasonlítsd itt nekemmegveszekedett tudati beszűkülésedben :D

Frick László Intézet 2020.07.26. 04:30:01

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Ami most az index körül történt, jellegzetes magyar mondolat "Orbán sikerére Brüsszel"-ben.

Megmondták, hogy korán örüla cigány ésúgy is lesz.

Totózzunk! Te akkor ezek szerint Orbánra ikszeltél, hogy ő győzött.
Én viszont az Oiripeéeéerekre,a Takarékos Négyesre, és a magyar Jók és Igazak-ra tippelek.

És volt már ez,mert ugyanez a séma a "Népszabadság Kivéreztetése"
-ez már így lesz a történelemben, hogy Orbán véreztette ki a Népszabadságot.

Miközben és valójában... ehh.leírtam én ezt is...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.07.27. 11:59:45

@heki: nem volt semmi titok, semmi extra

gerényi - saját bevallása szerint - nem ártani, hanem használni akart, nem ő vette elő a tíz éves tervét, de szerinte az index így nem működhet tovább (gazdaságilag), bodolai is csak jót akar(t), szuperman is kiakadt a szerk reakciójára (na ő aztán tényleg nem ner figura) kb ennyi

de ennek utólag már kevés a relevanciája
(nem gondolom, hogy gerényi szét akarta volna verni az indexet, de azt gondolom, hogy rosszul mérte fel a helyzetet, ti, vaszily képbe kerülésével tényleg minden megváltozott)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.07.27. 12:06:30

@Frick László Intézet:
természetesen orbán nem így akarta ezt

neki ez az egyik legrosszabb verzió
mégis ő idézte elő a könyörtelen, de korlátolt hatalmi logikával

és az egész létező orbánizmus - max. lojalizmus, min. értelem - minden aljas mocska tetten érhető (ebben is)

ha elengednéd a korlátaitad (indexgyűlölet és a többi)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2020.07.27. 12:07:22

@Frick László Intézet:

a tv2 és az rtl ilyetén összemosása pont az a korlátolt hülyeség, ami miatt menekülök innen

Steinmann a grófnő 2020.07.27. 13:05:31

@A Hannibal Lektűr-attitűd: szerintem Orbánnak mindegy, hogy történt
Ki emlékszik már arra, hogy régen az origo is egy olvasható portál volt
vagy, hogy a hirtv nézhető volt?
megtörtént, még pár hétig habzik valami, de úgyis ubiszezon van, meg járvány
ez nem ront már a beszart gatyás pali imidzsén semmit

Frick László Intézet 2020.07.27. 14:09:12

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Miért meneküélsz a ténytól,miszerint a Retek és a TV2 egy ívás. Az egyik az a szájad íze szerint dolgozik,a másikban meg,amióta "mészáros" éapolitikain szádíze szerint útalatosak folynak.

Mi a véleményed az ATV-ről? Főleg az ATV politikai műsorairól.Azok szerinted OLyan Aranyosak -ugye jólgondolom?

Frick László Intézet 2020.07.27. 14:16:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Egyelőre meg kellett állnom ott, hogy "Az indexnél bajok vannak, 180 M Ft-tal tartoziuknazb indamediának.
Ilyen van a TVK Polikarbonát gyártásában is,pont olyan alakú,mint az Indamedia cégei, minden fázis egy külön cég és számláznak egymásnak. Végüla számlákat összesítőKft számláz a végsőszámlakibocsátó Kft-nek.Három csaj egyébként az összes kft. Ilyet egyébként szinte teljesen analfabéta cigány építésivállalkozók is szoktak, mint amit az indamédia tud és a Csucsu Kft akár 10millióval is ratozhat a Kocsó Kftnek. [Mindegyik a Fankópisa 12-be van bejegyezve)

Frick László Intézet 2020.07.27. 14:20:29

@Steinmann a grófnő: @A Hannibal Lektűr-attitűd:

Vlasszunkki egy napot és egy hírt aszerint,ami szerintetek a minőség.Megvan?
írjátok be a keresőbe? Megvan
éskiderül, hogy az elsőtaalálati oldalon még a megfogalmazások semkülönböznek a forrásokban csak az, hgogy 20 perccel ezelőtt -e vagy 2 órája.

Az ember.. valamiféle minőségi újságírást képzelne el, hogy a Népszavánála vidéki pocakos rohadék cigányt basszák,a másiknál éppen apiálástől felvizesedett táskaszemű ááálatt van soron,emezekmeg a FIDESZ Matyaó barmát osztják,de nem.Minden nap mindenkinél minden ugyanaz.

Kiveszelegyet még megvan 7 példányban.

És, grófnőm,mi lehet a minőség? Ami a te szájad izecskédnek megfelcsi.

Frick László Intézet 2020.07.27. 14:26:10

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Steinmann a grófnő:
Nem, szerintem ez tényleg izgalmas, hogy Orbánnakolyan húzásaimeg ötletei vannak az Őszödi beszéd kiszivárogtatása óta,mert az is ő volt ugye? :D Csakőlehetett aki aztán anynira kbasztottmagával.

Mint említettem, bár ti itt belpiacosan háborogtok,de ez a műsor akülföldi piacra készült

Ha emlékeztek, a Népszabadságot Orbán véreztette ki.Mert mit keleltt volna tennie,ki kellett volna fizetnie a Népszabi 2 Mrd Ft adósságát és akkor azt minek neveznénk... az...az már viszont amédiaszabadság maga lett volna, hogy orbán kifizeti a Népőszabi tartozásait.

Arra persze azóta sem kaptam és tőletek sem választ:Miért nem értemeg a magyar értelmiségieknek a papír műhelít megmenteni.

ÉSmost is ezt kérdem: Jó nagyot üt orbánon és évekig a legfrissebben döntő bizonyítéka lesz a jogállamiság eltiprásának az, hogy orbán kétlábbaltiporta le és baszta széjjel a szegény olyan aranyos indexet,ami a közszolgálat is volt maga (van ilyen cikk is) .. zehátorbán mit is nyert meg az index szétbaszásávalésreánézve mennyi kárral.

Miközben, ezt nektek is ide ismétlem:
Ma is megy a reklám, hogy orbán milliárd oirókat szerzett az országnak,miközben az EPkikukázta a miniszterelnöki huzavonát és gyaksehol se tart a válságkezeés, nemhogy a "bóóóóórzasztójan sok pénz" -nél.

Frick László Intézet 2020.07.27. 16:35:22

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hanni ez régen úgy volt:
Írtam egy téveset.
Te odajöttélésmegmondtad, hogy téves és miért éspontrólpontra és akkor én vagy töröltem a bejegyzést vagy bejavítottam,amit helyretettél.
Most nagy sorozatban azt csinálod, hogy idejösz aztán kijelented,hogy te már ebbe beleis fáradtál,amibe bele sem fogtál.

Tőled is megkérdezem tehát:

Most akkor ez a Távozott Index a Hősök,akik Bátran felszámoltak

kontinuitás és folytatása és egyenlőaz Igazi Index-szelés Húsz Éven Át Ugyanaz a Mindig Index Egyforma volt

(én 4korszakot különböztettem el,2012. óta a Hátrahagyott Légiódógozik)

Ha te vagy én vagy a Kigondoltam képesek vagyunk olyant írni,aminek a valóságos titkos mondanivalója a felszíni látszati mondanivalónak a szöges ellentéte azaz 180 fokban ellenkezik a címmelés a felütéssel
a cikk címe Orbán a Zseni és Nyerte a Mirrijádokat

pedig digitálisan aztán a focializmus,apocakizmus részleteit rejtjük el

ezek szerint zseniális olvasók lehetnek a nernyikek között

de ha zseniálisan olvas,miért nem tud írni is zseniálisan?

Tehát még Dezső András sem vette fela kesztyűt, hogy ír ő egy nernyik nyakukra ültetett intendánsnak olyant, hogy a Matula Magazin adja a másikat 1997-ből.

Ezt..meg semlehetet kisérelni,hanemmenekülni kellett,mint

mer'

élethalál volt...

Frick László Intézet 2020.07.27. 17:14:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Stumpf...(Sztankóczy is közben bátorlett, de azt hagyjuk)
Ángyán...Ángyán nem mondott valamit?
süti beállítások módosítása