Minden út abba rohad le, amibe vezet:

Az anyós a Korszerűtlen Múltbavezető Magyar Orbáni  HitlerErőszak Családforma része. Az anyósüléssel.

 

"Nézd meg a lányát -baszd inkább az anyósát, az csinosabb, meg jobb a segge,és nem kell hozzá síkosító."

/a szerző gyűjteményéből/

Korszerű Modern Jövőbevezető Családformában az anyós nincs is értelmezve. Az előfordulhat  , hogy a Gördülő Családformákban akad egy éppen aktuális vagy egymással párhuzamos  párkapcsolatszerűség, amiben az alkalmi ideiglenes "nagymama" a kapcsolat tovébbérése után is még kapcsolatot tart az anyával meg a gyermekével és így a Rendpárti Szabálykövető Feljelentőtársadalmakban, amiben a kiskorút Pamela Adlon-szerűen megrontani kúl &alterség, viszont felügyelet nélkül nem hagyható, tehát egy ilyen volt-anyós alakzat igénybevehető a célra.

okosauto.jpg

Kár, hogy kimegy az anyós a divatból: iderohad ebbe a szar múltba bele. Ugyanis a két elsőülés háttal a menetiránynak lesz betéve, tehát ha még lennének anyósok 2040-ben, akkor ők minden áron "hátra" szeretnének ülni, hogy szembe lehessenek a menetiránnyal.


Nem lesznek üvegek az autóban, helyettük képernyők mutatják majd azt, amit a sima hülye szar elavult múltbavezető üvegen át láthatnánk.

A Renault 50 évvel előzte meg a korát az ablaktörlőlapát működését visszajelző lámpájával.

Egy ilyen társadalom már nem képes eltartani egy művészeti-irodalmi folyóiratot

 

nincsen filmművésznek nevezhető 50 évesnél fiatalabb filmrendezője

de az állítólag fiskális szemléletű rideg üzleti világ lemásolva az ennyire fejlett állam bürokráciáját, ötletelő léhűtők siseréit tartja el a K+F osztályokon hamvábaholt sültökörségeken nemhogy agyalni, demilliárdokat még el is égetni ilyesmire

Egyes picsaországokban már csak olyan újautókat szabad forgalomba helyezni, amikbe egy segélyhívásos mobiltelefon van rejtve, bajt észlel az autó és kihívja azt az autókereskedőt, akire,a profitja terhére a franchise-ban, ráterhelte a "szolgáltatás"-t.. aztán a mentőket meg a rendőrséget is értesíti. Így,  ha a picsa lecsúszott az útról, nem kell elővennie a mobiltelefonját, hanem egyujjal felnyúlhat a "belsővisszapillantó tükör" fölé a vészgombhoz is.

A bezzegnémet  autósfolklór alapja a téli 40-80 szereplős tömegeskoccanás az Autobahn-on. Csak a koccant autók felében legyen okos segélyhívó... 

Kedvenc Beépített Hibám a 10-es évek derekáról: A VW Passat B5 letilt, ha kell, ha nem. A büdös paraszt [a magyar autós szakma egyikkifejezése a Kundschaft-ra] sorrajárja a márkaszervizeket,mindenütt kompjuterre teszik az autót és elvégeznek valami 50000-350000 Ft-os munkát, de a jelenség nem szűnik meg. Mit mond erre Ócsai Sándor Ceglédről,aki már többmilliárd Ft értékben hárított el olyan VW-Audi beépített hibákat, amiket mérnöki team-ek dolgoztak pedig ki, különös tekintettel a PDTDI-kre? A motorháztető nyitó érzékelő kapcsolóval van baj, egy 2500 Ft-os "kínai szar"... Elkopik a motorháztető nyitó érzékelő kb 200 nyitás után és nyitva hagyást érzékel,emiatt tilt le a kompjuter, Jó reggelt Okos Autó!

Aki akkora büszke ostobasággal büdöskínaizik,mint az index/444-es gecik szoktak, azok számára lehet talán újság az, ami most a járvány alatt kiderült: MINDEN-t Kínában bérgyártatnak. Made in germany és Made in EU feliratos termékeket is,még szép! Futotak még Thaiföld,Malajzia, Vietnám,Kambodzsa, Laosz,Mianmar és Bangladesh. India nemhogy fut,de ott tart az Ipari Robbanásban,mint Kína az olimpia idején...


Szerintem az alfagenerációnak lesz egy applikációja arra is, mikor áll fel a fasza és teheti befelé a korszerű, modern jövőbevezető párkapcsolatába vagy valamelyik kisállatába. Vagy álljon be a fojtogats maszturbációs szekrényébe. A "fojtogatás" azért kell neki, mert egyébként 30 éves gyerekkorában már nem áll fel neki másképpen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8515826564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.06.18. 10:43:10

"Elkopik a motorháztető nyitó érzékelő kb 200 nyitás után"

Na, ez olyan mint az ikea! Annó vettünk egy teflonbevonatú alumínium serpenyőt. Jó volt nagyon, és használtuk vagy 15+ évig. Naja. Ennyi idő alatt egyszerűen leamortizálódott, már jött le róla a teflon bevonat, meg minden.
Vettünk egy másik ugyanolyat.
Feleség mondja, ez nem ugyanaz.
Mondom nagy arccal: persze, hogy ugyanaz.
Aztán megmértem, snassz konyhai mérleggel.

Legalább 13 dekával volt könnyebb az új.

A profitmaximalizálás zseniális esete: ha egy serpenyő 13 dekával könnyebb, akkor ezer serpenyő 130 kilóval, százezer serpenyő meg 13 tonnával.
Ennyivel kevesebb alapanyag, és ennyivel kevesebb tömeget kell a távoli Kínából a közeli Soroksárra szállítani. Megspórolnak egy csomó konténert, meg hajóteret, meg rakodási időt...

Az autóiparban úgy működik, hogy mivel az autókat nem lehet drágábban adni, mint az előző évben,ezért fogja magát a gyártó, és azt mondja, hogy a beszállító minden évben találjon ki valamit, hogy a költségei csökkenjenek. A beszállító meg kitalál valamit, hogy az az izé, amit beszállít egy fokkal olcsóbb legyen. Mondjuk olcsóbb műanyagot használ. Az első verzió még kibírt 20 ezer nyitást-csukást, de aztán rájöttek, hogy a paraszt úgyse nyitja ki a motorháztetőt csak 134-szer, úgyhogy az aktuális érzékelő már csak max. 200 nyitást bír.

ennyi.

Frick László Intézet 2020.06.18. 13:43:33

@Serény Vélemény: Kínai nem vásárolilyen szarokat. A wok vagy vastag lemez de inkábböntöttvas. A kínaiaktólezerféle ötletet ellehet tanulni,pl nem konzerválnak, hanem szárítanak

részkatasztrófák
ák vannak, mert a sok-sok-sok-sok (tengernyi, lkeírhatatan) egészséges mindenfélét mind iszonytatóan sok-sok-sok PE csomagolóanyag felhasználásávalforgalmazzák.

Azt hiszem a Fehér Ördögök rizsfőzése..a "gyorsrizsek"...mindent jólszemléltenek,egy rakás hülyeséget kivált egy jó rizsfőző,amivel még a vacak oiropid rizst is meg lehet főzni, ha jólkimosod. Hamarabb kész, mint az Uncle Ben.

Részeredmény: Van egy kínai készletem,kb Bonyhád és a Szovjet zománcipar színvonala, egészen jó.

Könnyű? - ne vedd meg

Szintén fontos, hogy a kínai sokkalfinomabb ételeket kb hatod annyi idő alatt készít el, bár az előkészítés néha majdnem a felét kiteszi negy fehér ördögöknek való zaba elkészítésének. Mindent nagylángon, nagytűz és hamar

Van egy wokod,összeaprítasz minden zöldséget, zsírral vagy olajjal... lángon (nincs is hozzá tűzhelyünk

indukciós? -röhej,picsaság :D
hamarabb kész,mint a zöldségeket előkészítetted

AZ IKEA szimbolikus,a picsaember összes aljassága szemnléltethető az IKEÁ-val,amit 2010. óta nbem baszogatnak a jógyerekek,mer" sziggya Óbbánot a svéd, akkor svéd jó"

A Youtube-on nagyszerű ötletek vannak egy IKEA szar életbentartására,még hozzáse fogtálösszeszerelni, szerezz be vasalatokat, facsavarokat, ragasztót,merevítőt, deszkákat meg léceket, fúrókat és csavarokat, szerszámokat és ha megerősíted, plakkor egy új ágyon akár 20-30 jót kefélhet egy fiatal pár,mire szétbasszák-.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.22. 13:37:05

@Serény Vélemény: Én vagyok akkora paraszt, hogy minden hosszabb út előtt kinyitom a motorháztetőt, olajszintet és hűtővizet ellenőrzök, néha még mosófolyadékot is töltök, ilyesmik. Szóval a 200 nyitás az elég gyorsan összejön.
De igen, ez az "évi 5%-kal kevesebbért vesszük meg ugyanazt, inkább fejlessz" modell ilyen 200 nyitásos termékeket eredményez. A nagyvállalait IT-ban is terjed a modell, adj több szolgáltatsát kevesebb pénzért. Aztán a végén csodálkoznakm hogy nem jó lsül el a dolog.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.22. 13:38:42

@Frick László Intézet: Az Ikea ágyunk tíz évig bírta. Amúgy honnan kell jó bútort venni? Az ikeán túl is csak a fos, mág fosabb, annál is fosabb küzül lehet választani.

Frick László Intézet 2020.06.22. 15:02:49

@Szorgalmas Gyémánt: Többször említettem már azt a tényt, hogy a Riga-12-es sorozatból minden 34709-ik darab szétszedésés nagyjavítás nélkül 30-60000 km-t ment. Ugyanez Zsiguliban, 10000-bőlakadt egy-egy Zsiguli,aminek a motorja elment 150000-et nagyjavítás nélkülés nem rohadt széjjela kaszni sem.

Arrólse beszéljek,hogy Surányi Endre bácsi az állami 8titkosszolgálati) Citroen DS-t a "leselejtezése" után mág magánban használta minden gond nélkül 20évig és nem értette, hogy az embereknek mi lehet a baja a Citroenekkel.

Valamint 10 évvel ezelőtt még más volt az IKEA koncepciója a termékei életciklusáról. 10 éve pl még használtak kárpitozásra bútorkárpitot is,ma már minden bútort bútorkárpit helyett matrac-alj vászonnal borkolnak,ami semmit sem bir.

Egyébként ha az ember megveszi drága éstényleg szárított fenyődeszkában,riglifákban, hozzáa szeszámokat meg a vasalatokat, akkor általános iskolatechnika órai 3-as fölékzügyességgelkülönb ágykeretet üt össze és minden nyugatifejlettisztáni látogatója hahogni fob az Echte Holz mit Handarbeit -on. vagy hogy mondják most,Handdzschob?
süti beállítások módosítása