MONKA Akkor most be szeretném mutatni a csapatot, Panka 2% és mi vagyunk Hankával, 48%, a kreatív csoport. Én Monka vagyok, 51%.

monka.jpg

BEFEKTETŐ Azt írtad ide, hogy frencsájz hálózatot szeretnél. Egy szmutibárból? -amiben konkrétan fizikailag a Panka dolgozik?

MONKA Szmutit sokan képesek készíteni,de mi a Hankával egy olyan kreatív ötlettel turbóztuk meg, amit frencsájz rendszerben értékesíthetnénk, ehhez szeretnénk tőkét.

BEFEKTETŐ Ez eddig is így jött le nekem. Arra van ötletetek, hogyan ne tudjanak rájönni maguktól emberek, hogy ha vásárolnak három profi szmutigépet a retrónak látszó szívószálas fedeles korsókészletekkel, hozatnak Romániából egy románt,aki még hajlandó pult mögé állni és tud mosolyogni, hozat  Romániából egy félkamion Ceausescu-korabeli konyhai hokedlit meg kisasztalokat és műbőr kanapékat... és ezért az ötletért még fizet is nektek bárki egyösszegben,  plusz a betanítás és havonta 50%-ot tejel a profitjából? A másik 50%-bólmeg nekem leadnátok 10%-ot cserébe az 50 millióért, ami mihez is kell?

MONKA (büszke durcával)  Csak maga a frencsájz hálózat neve,mint ötlet, Mamaszaftja, megér kétmilliót!

BEFEKTETŐ Ha összeadom a részesedéseiteket,az 101%.

MONKA Jó,hát csak fejben számoltam ki, nyilván a pályázathoz élesben majd a korrekt könyvelési adatok jönnek!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8315826594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.06.18. 08:41:45

Asszed a multinál ez nem így megy? :-)

Frick László Intézet 2020.06.20. 09:39:44

@Serény Vélemény: De, azt látom
hogy a Z-Gen 1személyes, az Alibabárólkereskedő sztartappjaitólfel az SKF, az IKEA világáig kb nagyjából a semmiből szeretnénekmegélni úgy, ahogy a korai ősnetokraták közülazok,akik weblapokat csináltak olyan barmoknak,akiknek nem volt annyi eszük hozzá,mint egy akkori 12éves,az internettelismerkedő gyereknek, hogy un "ingyenes szolgáltatás" kereteiben össszeüssnekek egyet,tudod, azok az egyoldalas céges szájtok,amikben gombok voltak, csak nem nyitottakmeg semmit á 160000 Ft ÁFA nélkül.

Un bonyoltócégek,most a járvány alatti csomagküldésesboopomban sok háziasszony azt hitte, hogy itt webes értékesítésről van szó, konkrétfizikai raktárral,amiben biciklinyergeket össze tudnak a vevő kedvéért csereberélni,a katicásat a cicással föl.

Sehol semmi, hiszen ezek az élősködőléhűtők először felkeresik a webáruházakat, amiknekmég elabult fizikairaktárjai meg elosztói vannak, aztán bepalizzák a parasztokat és leveszik az elavult áruházat meg a parasztokat is.
süti beállítások módosítása