szülőkkel vitatkozom:
 
Eldicsekszik, hogy a fia megvarrogatja a fehérneműjét és  zokni stoppol, vagy egyfajta zoknit 10  párat vesz és akkor még a lyukasok nemlyukas párjait összehozhatja: spórol: még tudja,mi az.

Összeüt szöggel két lécet vagy gérbevág és össze is csavarozza.

A lány meg mos magára és majdnem hatfélét főz és Cilike sem tudott főzni meg Szendrey Júlia se sokat lánykorában.
Amikor már ott tartunk, hogy a lánya lecserélte a gyertysort a Suzukiban,a fia meg vízpumpát is cserélt,amihez a motort aknában a jobboldali motortartó kiszerelése után lekell buktatni/felemelni játszani vele mert másképen nemférsz hozzá a szíjtárcsához,nem jön le. A rögzítő csavarja nem fér ki a váztól. A Youtube-on nézte, hogyan kell csinálni.

Fia / lánya takarítja a szobáját és mosnak magukra.

A lány a múltkor kicserélte a defektes kereket a Suzukin út közben. Na jó,úgy cserélte ki,mint a keresztanyja lánykorában, leintett egy autót, egy faszit, de akkor is. A keresztanyjára ütött, élelmes,mint régiek, na.

Befőzéskor a fia üvegeket mos el, a lánya pedig hajlandó nézni, hogy mi a dunszt és a fia meg hordja el a konyhából a dunsztba a készeket.

 

zsáner: Rabszógáztató cigánykirálynő [Figyelem-figyelemasszonyok!  Megérkezett a tollfelvásárló! Ittmindenféle tollat helyben felvásárolunk! Libatollat, kacsatollat, régi tollakat, hagyatéktollat -bárkinek bármilyen toll van eladó, csak tessenek szólni,vagy kézzelinteniés itt helyben a kocsinálátvételre kerüla sor!] a cselédeivel,köztük a legalja cselédje az elsőszülött fia felesége, a menye, három mázsa őszibarackot főz a száz rózsafás habosepertortapalota 20 négyzetméteres királyi főspájzába.

Részeredmények vannak, de a gyümölcs ott rohad le a fákról a kertben,mert nem eszik, szar. Mindegyiket meg kell nézni alaposan,a szar poloskák össszebüdösítik, a nyáluk 10 perc alatt megrohasztja a cseresznyét, leszarják a madarak, a sok kurva madár, vagy belevágnak a csőrükkel vagy leszarják,meg a méhecskék, a darazsak ,dongók és méhfélék még vagy ötféle, és a hangyák, találna végre egy ép gyümölcsöt és az a fasz hangya beleesik a nyakába. Szóval a kibaszott madarak, akiktől nemlehet aludni,a geci rigók, vörösbegyek,cinkék nyáron, faszomba már, és a barázdabillegetők,mostanában éjjel a geci fülemüle,a kurva geci anyjába ökörszem, zöldike. Tengelicek meg a verebek..és még nincsen vége, mert a rohadt baglyok,kuvik és most már a macska bagoly is. Gerlék, galambok, örvösgalamb a szar brúkolásával! A geci eper végképpen ehetelen,mert a geci csigák a felét megeszik a másik felét meg összekenik valami miagecimmelmár.

A Z-generációtól már nem kell félteni a házi befőtteket, ha még lennének, a spájzból. A spájz messze esik a gyerekszobától és büdös sonkameg kbász szagúa fokhagymával, egérszag és pókhálók. A házi befőtt szar, amúgy is minden szar a szar lassan az lesz, egy nagy rakás szar a magyar jelzők és határozók helyett a szar szómindenre a szar lesz. A házibefőttnek szar az íze,mint a házi gyümölcsjoghurtnak,minden  házijoghurt sztartapmegbukik,mert a valódi tej és az abból készült tejtermékek szarok,mert szarízűek, satöbbi.

Az Y-generáció akkor lesz öregember, amikor már nemlopja a befőtteket a spájzból.

A régi dolgok nem jobbak voltak, csak valódiak.

A Korszerű Modern Jövőbevezető dolgok nem azok, csak hatásúak.

Akkor gratulálok,hogy sikerült magányos

lakatlan szigetet

 

nevelni a gyerekeiből.

"Még csak az kéne,hogy ők is olyan szar házasságokkal kínlódjanak, mint én!"
-büszkélkedik fedáksárijával a szülő .

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4615813390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.17. 13:34:41

Tudok gérbevágni. (Hú de bonyolult.) Felújításkor összvissz ahhoz kerestem szerelőt, amit tényleg kellett - érintésvédelmi tanusítvány a home office szobához.

Pedig nem vagyok ügyes, technikából is csak négyest kaptam (nem ívelt elég szépen a kishajóm, görbén vágtam ki a vízimalom lapátjait).

Az alfa generációnak a tervek szerint már jogsija sem lesz. Okosórán futó appal hívják az önvezető bérautót.

Frick László Intézet 2020.06.17. 17:53:26

@Szorgalmas Gyémánt: Kár, hogy kimegy az anyós a divatból: iderohad ebbe a szar múltba bele. Ugyanis a két elsőülés háttal a menetiránynak lesz betéve, tehát ha még lennének anyósok 2040-ben, akkorők minden áron "hátra" szeretnének ülni, hogy szembe lehessenek a menetiránnyal.
Nem lesznek üvegek az autóba, helyettük képernyő mutatja majd azt,amit a sima hülye szar elavult mnúltbavezető üvegen át láthatnánk.

A Renault 50 évvel előzte meg a korát az ablaktörlőlapát működését visszajelző lámpájával-.
Szerintem az alfagenerációnaklesz egy applikációja arra is,mikor áll fel a fasza és teheti befelé a korszerű, modern jövőbevezető párkapcsolatába vagy valamelyik kisállatába

De nekem az a gyanúm, hogy az egyszemélyes társadalmakban az ilyesmit is majd magukban intézik.

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.17. 19:13:57

@Frick László Intézet: Az appal hívom az autót már tesztfázisban van, talán Denverben, vagy valamelyik másik USA nagyvárosban, powered by Google. Kötött pályán megy, mint a vonat.

ÉRdemes végigtekerni etózt a Micrsoft conecpt videót, láthatod, hogy a jövőben a gyerekeknek már majdnemhogy írni-olvasni, sőt beszélni sem kell megtanulniuk, elég lesz rajzolgatni az okosüvegre:

www.youtube.com/watch?reload=9&v=wraF2DjALls

Szorgalmas Gyémánt 2020.06.17. 19:16:23

@Frick László Intézet: Jaja, okosvibrátorral tolják már most is az igazán fejlettek, appal állíthatja a másik fél a rezgés erősségét, akár a világ másik végéről is. Ez fizetős cíbersex szolgáltatás keretében végezhető művelet.

Frick László Intézet 2020.06.18. 05:45:20

@Szorgalmas Gyémánt: Egyszer véletlenül kaptam el egy Korszerű Modern Jövőbevezető (fizetős,drága magán) iskolát Auckland-ben.Vezető színház vezetőrendezőjének és vezetőszínésznőjének a kislánya,12éves. A bioórája volt a téma,demellékesen a matek és az összevont irodalom-történelemóra is kamera elékerült.
Matematika:Pont olyan pálcikakészlettel,amit 50 éve sem használtak már magyar elsőostyálsoyokmeg egy papírlapfelhasználásával úszóeszköz modelljét kellet elkészíteni. A színháziak 12éves kislánya tudott nyerni,apálcikákat összerakta tutajnak,ami alatt a kékkelösszefirkált papír volt a víz.

Irodalom/történelemBizonyos számúmaoirikis járnak az osztályba,az antiszegregáció jegyében állami költség(támogatással) hogy társadalomhűösszetételben tanulhassanak az elit gyermekei.Amaori irodalom és történelem szerves része az Új Zélánd Bezzegállamnak.Ezért az összevont irodalom-történelem könyvben most egy maori monda következett egész oldalt betöltőhatalmas rajzokkalésminden rajzhoz két sor szöveg.
Órai Munka: A gyerekek sorban, mint PijolósJoli nyanyus elitsógornőjénél,Manci néninél a kis másodikosok,sorban hangosan fel-felolvasták a két-két mondatok.ű

Akkor elismétlem: 12évesek, a mi általános iskolánk szintjén úgy kb a mi 6.osztálunknak megfelelő korsávban.

A bio órát heteken át kellett rögzítenie a stábnak,először 200literes műanyag hordókat "gyűjtöttek" majd husángokat,majd a husángokat a tanár vezetésével darabilták, rácshálót kötöztek majd ezek alá felkötötték a hordókat és apálykor kipróbálták a térdig érő hátramaradt vizeken.

Serény Vélemény 2020.06.18. 09:38:09

@Frick László Intézet: Viszont 13 évesen már a szülők tudta nélkül ír föl az orvos nekik fogamzásgátlót.
És. A biológia óra "sexuális felvilágosítás és egyebek" című blokkját a Planned Parenthood szponzorálja. Biztos örülnék neki, ha magzatszervkereskedők homályosítanák föl a lányomat...
Ismerős megkérdezte az iskolát, hogy mégis mit tanítanak ebben a blokkban? (mármint a 13 éves gyerekének, az állami fenntartású iskolában)
Udvariasan pc-ül.
A válasz az volt kb.: a szülőnek azt nem kell tudni.

Frick László Intézet 2020.06.18. 13:52:00

@Serény Vélemény: Még a Blogterben voltMarinak egy bölcsessége,miszerint a gyerekét a mai szülő úgy 12 éves korától csak nézegetheti,kicsoda, de soha nem fogja már azt látni,aki pedig az a gyerek.

A gyereke hangját nem ismeri fel,amit az iskolában használ.

32 éves kislány a 27 éves kisfiú pasiját hazaviszi anyuékhoz, anyuék nem vesznek észre semmit, de az ő alt hangú szerelme valami mutáló csitrihangon csivitelmeg nyalakodik, ráse ismer,kényeskedik meg futkároz azzal a 30 kilós kuffer seggével.

Egyrlszt sietnek,másrészt ráérnek de egyik esetben sem azzal,amivel valójában kéne.

Márja-Terézja korában is 33 évesen nősültek a férfiak,de addig nem pornóra rejsztoltak a gyerekszobában, hanem a téli bekvártélyozások kereteiben 145 év alatt 202 parasztmenyecskét, lyányt, de ha úgy adódott, az 50-70 éves nagytermészetű nagy sasasszonyt gazdánét is megrakták a szérün vagy az istállóban a jászolnak döntve.

SZűzen ment hozzá az önállóéletvitrelre alkalmas mindenben felnőtt 18-22éves lyány, de azért azt tudta, hogyan rív az egyszemű kélgyaó.
Az én korosztályom lányai a kígyórívatás örömei sokszor a menopauza után döbbennek rá,meg még egy csomnómindenre,miket hagytak ki és rakásra a másik mindenek,amikre meg rádöbbennek, hogy mégis ki kellett volna hagyni,pl az abortuszokat vagy sportot csinálni 15 évesen a nőspasizásból. 15 éves korukban szóba se álltak taknyos 18 évesekkel, 57 éves korukban meg necces fiú gaypornókat nézdegélnek, hogy nekik sose jutott ilyen híg finom, tejszín szerű folyékony illatos geci.
süti beállítások módosítása