A nyomor reakciói nem természetesek.Az ínségé. Mindössze 8 óra a szomjúságban, és olyan emberek, akik otthon a csapvizet nemisszák meg..elkezdenek azon gondolkodni, hogy az erdei pocsolya vize, az aranyos őzibőzik isszák... hátha iható.

"Mondja, asszonyom! Volt Ön már éhes? -de nem csak úgy vacsora előtt..."

/A hét mesterlövész  -A Félvér Indián a hölgyhöz a postakocsin/

A 20-as évek német válságával kapcsolatban [-> Weimar] :Az éhező német munkás télen... a fagyos kutyaszart megrúgdosta,hátha ennivaló lenne [további képek a korszakról: Alfred Döblin: Berlin, Alexanderplatz]

weimar.jpg

Gelléri-Andor Endrea világirodalom 1001 pompás képéből az egyiket írta meg: a proletár a gyufaskatulyát fölveszi.. először megzörgeti: Ha "néma": hátha pénz van benne, ha "zörög" hátha ép gyufaszálak. Kitolja, csalódik, valaki a rossz szokás szerint az elégetteket visszadugogatta.

Emberek...évztizedekig földreszegezett tekintettel... ja, dolgozni elmenni? - azt nem...  akkora nyomor nemlehet, hogy ő igába hajtsa a fejét... de hátha szerencséje lesz, pénzt találni, degesz tárcát. Vannak történetek tőzsérek koronákkal,pengőkkel, forintos bankókkal, ady-kkal  bartókokkal degesz tárcáiról. Arany Lakáskulcs Gyémántos Fityegő-n és a lakácsban kéjágyon fehér prémekben Rókahölgy,pirosan csácsog a tejszínbes núúúnája!  Minden búcsúban, piacon vásárban ott járnak fel-alá..olyan...Wermacht - frontharcos a télilövészárokbólhetek óta mosdatlan arccal és kínjukban már egy csokipapír is pénznek látszik.

Írjak a szexuális nyomorról?

 

széljegyzet: A Ki Kire Veri Ki sorozatban,már a pilot-ban is mutattam, a geci ráveretése arcképekre (nőiverzióban a lepisálása is) egyfajta nyomor jele.

Annyit írtam nemrég nyomor-ügyben :

Humor ínség van Magyarországon, rettenetes.

Ha kitalálok pár nevet, rámázolom ecsettel egy plaGátra, miszerint HUMOREST A KULTÚRHÁZBAN!4!!.. az emberek Rimbaud Kenyérlesők-.arccal, ragyogó tekintettel csőőőődülnek az azt se tudják,kik a faszok elé, Klott Matild és Sróf Benedek trió, rákeresnek ugyan a neten,de ha nemad ki semmit, az sem tompít tekintetük várakozós ragyogásán.

 Egy kombojkocsmában...kombojkörökben.. a sört eleve,már alkoholista koromban is pusztán az alkohol miatt [-> alkoholéhség] [-> függés] ittam,mivel Magyarországon akkoriban sört,ami valóban is az, Sopronban az akkori Soproni't, valamint Budapesten a Shell INTERAG forgalmazásában a Zwipfer Märzen-jén kívül.. na jó,álítólag szintén Budapesten lehetet Pilsner Urquellé-t is kapni, de én még az üvegjét sem láttam...

 

Számomra az, amit Bödőcs, Hadházi ..az a magát autisztikus-hülyének megjátszó újabban szakállas... és az egész komedi centrál művel, a nyomornak az a jele, ami nyomor a pornóban,a főző és autósrófolóműsorokban nyilvánulmeg, ezutóbbit olyan emberek heverik és fekszik végig, akik az olajat nem cserélnék le az autóikban és ha magyarok, vagy bezzegnémetek, akkor a szervízben sem cserélik le nekik, ha Ónijós tagállam,esetleg még Dél-Itáliában cseréltetnek az emberek időben olajat még a tragacsaikban is (mert azokban sűrűbben is kéne...)

Nézi a főzőműsort, de fagyasztottkajazabáló. nem mind, de a 75% az. Egy olyan netokratív globális marketingtársadalomban,aminek a konglomerátumában  HA találsz 30% homogént, AKKOR  az egyben a súlyozó nagyátlaga is!4!!

Tehát kombojkocsma,kombojok,sör, a kockás ingeket én is kedvelem és akkor begyönnek sorban a topless nagy műmellű szőke nők, műkörmök,műszempillák,annyira közelről sem kell nézni az arcukba, repedezik a vakolat, szempillafesték fekete rögecskék a krémsalakon és az a jellegzets, egyébként alapjaiban nem is annyira undorító,mert édeskés női izzadságszag, csak sajnos az a Cervantes-i hagynabűz is, ami ezesetekben nem ecettel kendőzött, hanem... parfőőőmökkel... tangák és a hájragyák csillognak flitterszerűen, a vénuszdombok tokosan a pinaszőrborostáktól, gondosan lepüderezve a begyulladt szőrtüszök, az ilyen vénuszdomb dörgöli a nyalóférfi orra hegyét árulkodó-pirosra.

namost.. számomra.. egy ilyen... olyan,mint egy 2003. után gyártott BMW vagy Mercedes.Lárva arccal nézem ,még azt is, hogy mit esznek rajtuk.

 

post it: Ettől függetlenül súlyozó és tipikusan az a férfiszegmens,akiknek apiacára gyűrnak ezek a nők és az ezeket a nőket kiszolgáló iparágak,különös tekintettel a pinakozmetológiára is. Ami kozmetológia tök're lemásolja most a hajfestékipar marketingjét.

Mondhatni... Elfogulatlan vagyok.

lábjegyzet az elfogulatlanságról a humorínséghez és Bödőcs-rőlmég egyszer,mert a netokráciában az alapszabály

Bödőccsel kapcsolatban meg szokták említeni a pártatlan semlegessége mesterérveként azt, hogy "Gyurcsányt is bírálta"

Csakhogy.
Ez egy tévedés, téves,mert:  logika. Abból a vgzetes téveskövetkeztetésből fakad,miszerint orbánegenlőagyúccsrány a gyúccsrányimegagtisztárajazorbán.

Nem. Orbán is hiú, meg Gyurcsány is hiú -csak nem inverzei egymásnak és nem is hasonlóak.

Gyurcsány ugyanis az őt ért bírálatokat nemhogy tolerálja Oránhoz képest,de egyenesen megrendeli.

Kádár János alatt a titkosszolgálatnak külön humor szekciója volt, ahogy a Szovjetúnióban is a humor a gőzlevezetés eszközeként is szolgált. Komor, a magánéletében idült alkoholista & humortalam méregzsák... semmibenhívő hitetlen és mizantróp ember a szinpadon kész oooolyan aranyos-ak lenni, hogy a hentes kenhetővajnak nézi , amikor csak neki  a pultra csapja a bélszínt. És akkor kiderül , hogy a Joviális Óriás az életben egy Karinthy Frigyes testalkatú, ámde gonosz törpe óóóriásinagy fejjel és hálából annyira szarkasztikusat mond a hentesre, hogy a 47 éves elhízott sörissza kurvapecér kamaszlányszerű zokogással rohan az Idegenek Tilos A-ba.

101% biztos vagyok abban, hogy az Ágybavizelő Ferenc,a Nemzet Színésze c. bruhahát olvasta már fel Gyurcsány kertipartin és nagy bruhahákkal.

Gyurcsány bírálata annyira [bár titkos] programja is volt Gyurcsánynak, hogy a táncolós videót,amire a feljövetelében volt szüksége,őmaga tette fgöl és 2009.jóniusában a Gyurcsányék a FodrásználGyurcsány égetéshez a viccet ő maga sztolgáltatta (az indexnek) .

A Wolfe-i Elhanyagolható Különbség a gőzlevezetős-terelős.a tűzoltás-tűzzel típusú politikaihumorban pontosan ugyanaz, ami a politikai újságírásban:

1972-80, a Nagy Hidegedés éveiben is az újságírás DIGITÁLIS volt a szocializmusban

-ma kizárólag analóg Kettes Számkör jellegű szájbarágó népnevelő válaszadó újságírás létezik. Sőt,egészen-mamár csak "újságírás" és lassan az sem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2115739250

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása