"Iszonyatos a humorínség Magyarországon"

A Komedi Centrál televíziós cég, nemzetközi,

és a feladata, a vállalati küldetése valójában nem a humorszolgáltatás, hanem a szórakoztatva kacagtatóan népnevelésnek [valójában politikai agitációnak] az a műfaja, ami volt már egyszer Magyarországon

Belföld - Komlós János és Hofi Géza. Rádiókabaré. Szilveszteriműsor.

Külföld-kitekintés -Árkus József

 

A népnevelésről -amiben nem hiszek- már napok óta szeretnék írni.

 

Annyira az illatos faszomat se érdekli a ~ hogy utána is goglizzak, van nekem egy médiaszakokat végzett lyányom, aki rendszeresen és a korosztályára ["generációjára"] jellemző módon már a névelőhöz vett levegővbételemre leordítja a fejem és kioktat arról, hogy előszöris ne akarjam én őt kioktatni,amikor mit tudokén arról, hogy ma már a televíziók szerverek,amiket könnyű,otthonról végezhető internetes munka kereteiben zsíros hajő, zsíros farmernadrágos nyúlt, hónaljaszgúpulcsis 32-47 éves kislányok címlaptündérkednek össze tabletről és ez az oka annak, hogy még arra is szarnak, hogy valójában a kiírással ellentétben nem is azt ismétlik, amit kéne. Hát akkor arra hogyan szarnak, hogy a magyar [nyelv] zseniális lehetőséget ad cirill betűs  stáblisták nem-idióta, azaz nem-angolfonetikus átírására.

Tehát hogy a szintén politikailag megfelelő és rendületlenül agitáló Retek Klub vagykikafaszom vagy frencsiz vagy mi, nem keresek rá, bízom abban, hogy bírálóim fogják ezt a szivességet megtenni nekem, hogy megsemmisítsenek wikipedia találataikkal.


Ami Wikipedia szerint a francia cigányok lélekszáma 20 -és 400 ezerre köztire tehető. És főleg románok, jaj, nem úgy értem, ahogy ma a románt a Teljes [MSZP-től a Nemzeti Jobboldal-ig]  Ellenzék Kultúrköre érti, miszerint erdélyi magyar, hanem csakúgy, hogy román állampolgár.  Ami semmi ahhoz képest, hogy angol cigányokrólmég wikiperdia cikk sincsen, a jobboldal blikkje szerint angol cigány nincsen,mert az részeges ír[=gádzsó]  proletár.

 

Máma a veszett fejsze nyele czikkelyt terveztem megírni.

 

Tehát kijelentő mondatokkal ne is próbálkozzam a Z-Generáció szociopatáinál, tehát kérdéssel kerülök:

Hűjjee  Deddi  Ööö,kislyányom mondjállégy szives egy liberális tévésorozatot.

Okos Lány  Modern Család, Broad City [ez provokáció :D ]

Hűjjee Deddi Bocsássmeg kislányom,  de egy termék vagy politikailag korrekt vagy liberális.Politikai korrekt liberális, az nonszensz.

Okos Lány A faszomba már deddi ezzel a baromsággal gyössz már megint, ennyire szenilis vagy, hát hányszor mondjam má' neked, hogy azok a barom segg szar jobbosok is tudják, hogy a libsik azok nem liberálisak. De ez az elfogadott, ugrálhatsz itt a gecimbe, hee! akkor is.

Hűjjee Deddi Szerintem  Larry David a liberális vagy pl a Született feleségek televíziós sorozat.

Okos Lány Mííí? -gecimbe már! Született feleségek? te barom vagy? Az a szar? A háziasszonyoknak főzésidősávba'?

Hűjjee Deddi Chuck Lorre liberális?

Ha 1 termékkel szemléltetem, akkor a Lengyel Tamás Promó-t választom.

Lengyel Tamás az egyik legzseniálisabban jó színészünk,egymáshoz semmiköze karaktereket ( A mi kis falunk ; Válótársak) hoz. Valamint Voice of ~. Továbbá ugyanakkora színészóriásunk Csuja Imre, akire a kb a bokájáig sem fölérő Santiago Segura is felfigyelt és úgy járt, ami pedig a magyar nyelv hallatán a brit tudomány mai állása szerint kizárható, hogy rá kellett döbbenjen, Csuja szinkronizálása mekkora többlet a figurához. Odáig ragadtatta el magát Segura, hogy finanszírozott Csujának egy spanyol utat sajátmagához. Aztán van Scherer Péter,aki a vezetőszínész kateg vagyis az a színész, aki pl Latinovits Zoltán volt, akikre Szilágyi István utalt azzal, hogy adják az ívet. vagyis Scherer játszási helyzetekben, szituációkban  akkora egy megmozgató-termékenyítő színészvezető személyiség, hogyy még olyan amerikaifajta filmrendező is elég lenne neki, akiket az amerikai producerek, amikor titkosan ők rendezik a filmet, mégis,felfogadnak egy majmot, aki "a szócsővel kajabál" helyettük. Na.

Szóval adva van egy zseniális színészkör, akikre rá lehetne bízbni

 

SZABADON

a ~ promóját és abban a Lengyel Tamás marad a Voice-promót.

 

De nem.

Ahogyan ezt Fábry Sándor is megmutatta valamint  Buza Sándor a kolbásziparba kivonulása előtt már két évtizeddel is: A fejlettisztániak annyira lenéznek mindent, ami kelet-európai, hogy nem bízzák a szerintük szakszerűtlen véletlenekre, hanem majd ők megmutatják, hogy előre kitalálhatóan szóról  szóra sablonok szerint megírják a zseniknek a szövegeket, akik anyni pénzért azt annak ellenére is szó szerint hangról-hangra és előírt gesztusról a kikötött gesztusok mentén "adják elő", mert annyi létező pénzért még erre is hajlandóak. Hihetetlen, de: szakmi hivatástudatos alázatbólis megteszik.

Ha nevetek mégis, akkor unatkozás közben elképzelem, hogy pár szavas instrukciók alapján miket össze nem rögtönöznének ezek a zsenik.

Ha hagynák őket.

Ha a netokraták szerint nem az ember lenne a legmagasabb kockázati tényező.

 

Akkor.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8415739296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása