Csaj, sztendap,

hát megnéztem vagy három amerikai nő sztendapját

öööööö eeeeeee

 

Nemrég volt erről szó és nagyon egyszerűen, Larry David liberális humoristával tudom szemléltetni, mi a bajom a politikailag megfelelő sztendappal. Az, hogy nonszensz, valami vagy megfelel politikailag vagy sztendap.

 

Úgy néz ki, hogy az internet teljesen odabasz a művészetnek és valami Amatőr Költők Portálja ribancát humbugol minden múzsából. Tollinga Pont Húúú -szerűséget csinál minden műfajből a két [Kettes Számkör] választásával:

-kiszolgálja az ízlésemet = cuki

-jóba akarok vele lenni és ezért dicsérem =cuki

-ne szóljon bele azért, hogy páros éskín-rímeket alkalmazok, amikor 107000 követőm szerint viszont cuki -baszom trampot = cukkancs kikacsintok Hillary-re: "I am a Horny!"

-Vóman pauer vagyok, lemélyített kamaszfiús hangon beszélek, mint Orbán Viktor 50 kilóval ezelőtt, : CUKI, aki leszavaz, az tramp és republikánus és férfierőszakoló abúzer! 

Politikaikorrekt Női Sztendap egy mondatban:

"Hú, csajok, mink milyen erősek vagyunk!" (levegőbe öklöz) "Hú, faszok, pöcsök!"

Úgy foglaltam ezt régebben másképpen össze, nem Larry David-re mutatva, henm egy másik próbálkozással,hogy ma Frank Zappa, ha élne,többet állna bíróság előtt,mint a Judith Toth affair idején.

Amikor ugye az volt a baj Zappával, hogy ez a sora Kihívó guggolások pornográfba számított. Báregyébként fű. fa és bokor, esztrádokban a délutáni és ebédfőzéshez csobog a nyálműsorsávokban csapatostul guggoltak kihívóan a tánckarok.

Ma a Judith Toth-okkal tele van a "Jók és Igazak" oldala,

Ez pl szerintem porobléma.

a "demokraták" nem attól liberálisok, amit-ahogy csinálnak, hanem mert ezt kijelentik magukról,mert egyébként, amit csinálnak az Judith Toth-ság mind.

  A demokraták főleg attól demokraták, hogy kiverik trampra meg a republikánusokra. Éshogy nem engedték Trump-nak megdíszíteni a B. Clinton-Obama Mexikói Határkerítést.

a bő 4/5-öd része tele Judith Toth-okkal a sztendap szakmának, ha ők eccer valakire,rámondják,igonorálják és moderálva van meg kitiltva

Kövért baszni egyfajta belépő és az a belépő,ami Bayer Zsót baszásával indul.

 

Bátor a lány, aki bár a szart gondolja, de A Fasz jgyön a szájára Gyülölt Ellenségünkkel kontextusban

viszont nem lenne bátor, ha csak egy utaló mellékmondatnyi pisz!-t merne mondani Bangónéra

Nem tudom, hogy a sofőr fogazatommal hogy néz nék ki sztend ap, de nem térhetnék el a műfaj mai &netokrata szabályaitól,

Bayert baszni kiverni rá a gecit  annyira kötelező, mint amatőrköltőnek, ha amatőrköltők portálján szeretne sikeres lenni,az internetkapcsolat, majd a regisztráció után a Központi Figurák lájkolása

legalább a könyvtárba üljön be a Z Generáció Sárbogárdi Jolánnya és az ott pornózó cigánygyerekek közé férjen be.

Gyüjteményem éke az, amiben egy 15 éves nő kézzel kiverte Koncsítának a könyvtárban(holott ugye koncsíta miért a Koncsita becenevet kapta,hát azért,mert ez a lány kinézetre elmegy Ricsikének). Tudom az okát is,miért gecizték annyira össze a parkettát a számítógépasztal alatt: fel akarták baszni a könyvtárosnő idegét és sikerült is. 

Én magam azóta nem iratkozom be könyvtárba, amióta amagyar könyvtárosok a mélyszegény proletárokkal elfűttették azokat a könyveket, amiket már lusták voltak leltározni évente. Megfogták, fal-indokkal kiselejtezték,kirakták a folyosóra, és onnan elhordták tüzelni az önérdekérvényesítésre képtelenek  , és együtt égtek ezek a könyvek azokkal a városikörnyezetből származó egész,ép és használhaató bútorokkal,amiket még Budapesten laposra tapostak majd összetördeltek, hogy beférjeneka furgancsokba/utánfutókra, majd a kazánokba. Szerintem ez, amit most MUTATTAM.. 102-szer nagyobb problémája korunknak,mint "Kövér László". 

Szerintem Korunk Problémája  pl az, hogy ma már alig találni könyvtárat, amiben Maxim Gorkij műveit... az..az.. nagyon nagy baj, mert Gorkij olvasása Jack London, Hemingway és J. S. Fitzgerald számára annyira alap volt, mint utóbbikettő számára még hozzá Iszak Babel, akinek szintén elfűttették a könyveit, valamint Bulgakovtól A fehér gárdát, mert annak a címe olyan szovjetes. 

Az előző bekezdésemmel szemléltettem azt,

mi lenne a sztendap:

Mi nem a sztendap: -az nem sztendap, ha kiállok s elkezdem baszni trampot,a republikánusokat,a hímsovénelet,a négerezőket, a rokkantak helyén parkolókat (ezt pla magyar néző nemérti,mert nálnk a mírrijádosstól, Rogán Ceciliától, Rutkai József,a 2008-asÉv Bunkójátólkezdve egészen le a HHHH üldözöttkisebbségiekig,akikből azért nemlett semmi,mert gönygöypatán micsinátakmű velük,pedig kannyira akartakvóna tanulni a jaskolábaa,ja...

Magyarországon egy szar, egy semmi rokkantak helyén parkolni,itt bele kellállni a TRESZKAÓ-Fosony szájába,mert nem lehet két lépést gyalogóóóni, a cigány férfi a férfjasságát és a családbarátságát azzal szemlélteti, hogy a gecije se megy be ugyan soppingóni, de ott hintáztatja a bejárat szájban az ódikocsit -ilyet csak Larry David engedhet meg magának, hogy ilyent mutasson.

Valamilyen Edina azoknak tetszik,akik arra verik ki,akikre Edina vezényli,hogy verjék ki. És valkamilyen edina nem kockáztat. Soha nem kell izgulnia, hogy egy készítménye..- juj..most...- huhaaa,hátha.. nem annyira lesz népszerű. Bele se tervez olyanba, ami kockázatos.

 

Ezt is sokszor elmondtam már, hogy a Gyári Pornó a világegyik legkonzervatívabb, szigorúan kötött műfaja. Semmi kreativitás és semmi eltérés a "fogyasztói csoportok"-nak csak kiszolgálni szabad az ízlését, nem fejleszteni. Itt van a 11-22éves kislányok számára készített Cristal Clear műfaj, alapjaiban úgy rózsaszín és fehér,mint kék és fekete a Trónok harca vagy a Westworld..  .... egyszerűen... lehetetlen eltérni a szabályoktól nedv nem látszhat a képeken a geci kivételével,a puncinak annyira száraznak kell maradnia, hogy a néger csokibarna fasza egyáltalán nem fénylhet. Természetesen egyik lyukból a másikba is porszárazon kell átdugnia a néger statisztának. És ez NEM A KÖTELEZŐ NÉGER! Na, amit a valamilyen edina csinál, az is csupa ilyen kötött elemből legózódik össze, nem szabad meglepődnie a fogyasztónak.Gyermeknőgyógyászok szerint sok a baj a 11-22éves kislányok számára gyártott pornóval, bár nem kevés gyermeknőgyógyász meg úgy van vele, hogy csinálják nekik a melót= a sok pénzt. Egyébtermékeket kötelező amerikaifeliratokkal kell ellátni, van a pornónak is Warning Label-je, amit senki nem olvas el, így én sem tudom, hogy van -e ott olvashatatlanul apróbetűs figyelmezteés arra, hogy végbélbe kúrni nem lehet  annyira könnyen és meseszerűen,ahogy Valamilyen Edina Kövér Lászlóra vereti ki. 

Aki el merészel térni a PornóSzigorú Szabályrendszerétől,az úgy jár,mint a sztendapos járna, ha Hillary-re azt merészelné, hogy összesen annyi volt az ambíciója alapja, hogy ha a részeges fasz urának sikerült, akkor neki is kell, hogy sikerüljön. Vagyis úgy jár,mint Marielle Karlman járt, aki mint egy Z-generációs 4 marketingpapíros kislány,megtervezte a portfólióját, hozzá a segédeszköz webárusítást meg mindent, nem tudván azt, hogy amit Jane Fonda néni nagyon helyesen és jól tanít az öreg néniknek, akkor sem lehet eladni a pornó műfajában, ha van mindenféle granny kategória.

A sztendap csak tűnik viccesnek,

ám eléggé fontos kérdésekkel szokott foglalkozni

és szerintem ma Magyarországon a Bangóné  szájából áradó polcfeltöltő nőiműanyag munkavédelmibakancsBŰZ kb a 707919-ik rangú klérdés. Kövér baszása arra jó, hogy Grecsó a heti penzumot letudta, sajnos most majd hónapokig nem élhet ezzela könnyű megoldással. Jövő héten Csuhai vagy Széky baszhatja Kövért vagy Bájert.

20 éve ott fáradtam el az Élet és Irodalom olvasásában, nekem Dr Kovács az apám,meg Váncsa a másik apám és még ma is,mindennek ellenére,ami itt alul még következni fog,mind a két vesémet is odaadnám értük-nekik.

Tehát az Életés Irodalomban volt egyszer, régesrégen, valaha, egy nívó, egy szint, amit meg kellett haladni és ha a publikálássalpróbálkozgató  illető csak úgy tudott írni,mint Szakonyi Péter, AZAZ jól nyalt politkai seggeket... Akkor erre Dr Kovács megduplázta a Levelezési Rovat-ot, csinált egy Agora rovatot és na ott,ottlehetett olyanokat beadni, ami ma az internetes újságírásban krém. 

 "Frikk,mit ócsárolod a hávégéonlájnt? Az nem az igazi HVG!"

/HVG hívő a hávégé onlájn alatt, egy kommentoszlopban 2019./

 

Valamilyen Edina egyáltalán nem merész foglalkozni korunk tényleg húsbavágóan komoly nagy kérdéseivel,

nem, Edina egy icipicit sem merész vagy bátor. Semmit nem kockáztat. A nemzedéke nagyátlaga, semmiben nem több. 

Itt van pl a saját generációjának a szociopátiája ,az, hogy dugnak a randin, face-to-face semmi baj, hazamennek és az egyik a másikra ráír, hogy vége, beadja a pályázatát ÁLLÁS-ra, dolgozni nem szeretne, bár egyáltalán semmit nem tud dolgozni,mert azt sem lehet rábízni, hogy végigálljon papírokkal egy sort [okmányiroda=posta/Pógármesteri] hivatali sorban.Konflktustűrése nulla, a papírjai, amik szerint ért valamihez, nullák, a szakmájához 000000, a nyelvvizsgája nyelvén 000000...10évig húzta haza hétvégenként a degesz, extraméretű kerekes bőröndöket anyunak az albiból és igen, a foltos valamint Fábry-csíkos bugyijaival is.Felveszik

 

gyakornok

 

-nak, mégh a gyakornok szó  definíciójával sincsen tisztában,mi az, elmondja neki a főnökasszony [szkájpon] mi lesz a munkája, eleinteleveleket kell másolni és koicserélni adatokat meg címeket és neveket,aztán még ennél is nehezebb lesdsz,önállóan kellmajd válaszokat írnia klisék szerint, valamint sajnos a fizikai piacra is ki kell mennie: sorban állni hivatalokban a céges papírokkal. pedig ő azt írta be, amit a generációjából még 198202 fiatal beír: vezető szeretne lenni és hamarosan,úgy érzi ugyanis, hogy ő egy irányító alkat/személyiség.  3-4 nap, két hét és lelép szó nélkül, törli az ímélfiókjait (véletlenül céges bázisokkal egyben...) a szkájpfiókját és mindent, ignorál, nem reagál. Az anyukája próbálja meg érzékeltetni vele, hogy munkajogi okokból.. mégis... még egyszer... utoljára.. csak kéne a főnökasszonnyal tárgyalnia.

 

Erről NEM Larry David-nek a vén fasz &gecinek kell ugyanis sztendapolnia (vagy nekem) Korunk főporblémája pl az, hogy ha hátulrólnézel egy anya-lánya párost,a 32 éves kislány nem annyira csinos, mint az 58 éves anyja.

Korunkigen-igen sok problémája főoka az, hogy a generációm nulla, semmi, nada,picsa "szülő" volt. Alkalmatlan

Ami a mai generációknál a kibbabu elé odabaszott okostelóka a Baby TV-vel, az az én generációmnál:

"Neje a vidijaó, űsz a picsádon osz' lessed a Vódiznyi matinéjot!"

Azaz a picsa anya kihúzza magát a hájragyás kuffer seggű, hatgyereket szűtt malachasú csupa háj és izom lányamellett, de pedig ő nevelte ilyenné csipszen,kólán és gyermek animációs sorozatokkal.

ERAZMUSZOS FEJLETTEKEKEK Nálatok meg múltba vezető elavult apásanyás családmodell van még!

BALKÁNI ERAZMUSZOS Honnan veszitek ezt?

ERAZMUSZOS FEJLETTEKEKEK Olvastuk az újságban!

Bár az anyja is el van hízva és az a hájtöltet, amt a Biológia Tudomány évszázezredek alatt azért fejlesztett a nők seggének alsó-külső széleire, hogy a fokhagymagerezd alakkal csáááábítólegyen a szaporodásra (ugyanis valójában a szeKSZ az semmi másból nemáll,mint a szaporodásra cselezésből) Meg,ondomneked Muki,mi a Korunk Problémája: Tavaly, tavalyelőttmeg azelőtt ésmég pár

Neves fesztiválon,az ElsőSorozók között minden kanszerten [kivéve Seggtlyuk(PMFC Kisszinpad) és du 4 sekélységében...] felmerül egy kérdés:

Mi az oka a pemnetráns disznótrágya szagnak, ami elsősorozásban  ütemesen párállik föl, az ugrálás ütemére.

Komolyan mondom, jót röhögtem egy vidéki oligarchán, aki a felesége hátát tartani a pogózóktól állta a második sort,mert ő szakmai okokból fel tudta ismerni, hogy a bűz a megtévesztélsig hasonló a disznótrágyáéhoz. Sajnálatos, nem közölhetem az oligarcha pártállását, ugyanis a politikai újságíráson kívül, azaz a valóságban csak úgy nem tud leríni egy oligarcháról, hogy fidesznyik vagy inverz fidesznyik. Esetleg a koncertrőllehet tippelni, ha Vad Fruttik, talán nem annyira fidesznyik gyanús, mintha Kiscsillag.

  Első körben az a probléma, hogy a Z/Zs  generáció a falusi szegmensében sem ismeri föl a disznótrágya szagot, [erre kíváncsival kommentben közlöm a disznótrágya szag alapokát] 

mert ma már faluhelyen csak kamatolócigány királycsávók, akikhez áramolni fog a kamatospénzekkel vissza a gyöngyöspataiak "kártérítéséből" amit az ügyvédekmeghagynak,az, azok hízlalnak disznót,mert pl a disznóhúst is kamatos-kamatra adják ki,

5000 Ft egy kila baltával leszabott valamilyen disznórész,

kinek mi jut és heti 100% a kamat.

Egy Élet és Irodalom c újságban, amibe beleöregedett a fiatalon is seggnyaló stréber közepes képességű politikailag megfelelő "riporter" Rajnai Attila... egy Élet és irodalomnak ezzel kéne foglalkoznie,

KORUNK PROBLÉMÁJA Száezer pé'z alapjövedelem két napra se tartana ki, viszont végképpen [=1 hónapra]eltántorítaná a lepaírozott gyári munkától a proletárokat. Százezer pé"z alapajövedelem és nem kell még az 500000 Ft-os havi fizetés sem. A havifizetés beláthatatlan időtáv, ezért nem lenne értelmezve még 1,2 milla sem belőle.

 

akiben fölmerül a felelősségem kérdése, miért nem, ha már én tudom, akkor, ezt, ezt miért nem írom meg a riportbanaz ÉS-be, ha plén egyenesen Dr Kovács személye eléés nem fogadóórában is, ha bent van, be tudnék jutni, annak magán-ban fogok válaszolni, annyira vicces

de sokkal kényelmesebb a szobából megbaszni Kövért vagy Bájert. Vagy kiveretni rá az internet népe gecijét. 

Basszak  neked Bájert kedves olvasóm, hogy kiverhesd rá?  -tessék:

Bájer vidéki oligarchákat látogat sorba,mint idült alkoholista, hogy jól bepáleszezzen,plusz vadászat, mint Semjén esetében, a keresztyén apjafaszát, azt. De ilyent Edina csak akkor tudna,ha kimegy a levegőre...majd...onnan viszajön...És elmondja Régen, amikor még az internet nem sikálta ezt a Kettes Számkört a sztendap nagyon veszélyes műfaj volt, pl ha valaki stréberkedett, lehúúúzták azonnal...  amikor Woody Allen még slapajkodott a féltehetségével a műfajban,

adódott volna csuklóra kiverni Nixonra,

de aki összesen ennyit gondolt "belépő"-nek, azt kihúúúúú-húúúzták fütyülték tapsolták. Sőt:dobálták rothadt gyümölcsökkel,paradicsommal.

Ez a szobában nem fenyegeti Valamilyen Edinát

és gondosan törli a negatív kommenteket, csak az önégetően bunkó jólláthatóan jobbosokat hagyja meg,amit a barija ír brahiból fake, ahogy ez ment az őrjöngjünk vevám-ban is,amikor már a náctrollok elúnták a feszt moderációt,akkor saját maguknak kellett farce náci nikkeket alapítani.

Eközben az Új Nemzeti Jobboldal atyjának, Márki-Zay Péternek nyal és szop és handjob-bol mindenki aJókés Igazak közül :D

muchachos! :D

lábjegyzet:

Ma Korunk Problémáiból szerettem volna tablót írni

pl a Kompetencia Alapú Képzés armageddonjáról, azaz arról, hogy a Fejlettissztánból importált móccerrel pontosan olyan elbizakodott bár, viszont szociopata, facve-to-face semmit fel nem vállalós, de legalább  semmihez sem kompetens gyerekek generációival [ Z, Zs anAlfa, Béta] sikerült elárasztani a piacot,mint Fejlettisztánban. És ezügyben baszhatjuk Rózsikával egybe a Kövért, s partiba szopathatjuk Bájert rája, csinálhatunk államtitkárt egy "kinek a kurvája a [FIDESZ-ben] kis picsa  hogy meri 22 éves"-ből és akkor arra verik ki a nénik is (lehet kapni műgecivel töltjető műfaszt is) ... nem lesz könnyebb szembesülni azzal, hogy a mégmindennek ellenére érthetetlenülerős felsőoktatásunkon mekkorát baszott a magyarbálintizmus [Bolognai Rendszer]

Probléma, szerintem a geci kifejezés devalválódása, de nem azért, amiért tebege műgeci& jógyerekújságíró sopánkodott ezen 2015. február 7-én.

Szerintem 2020. június 2-a legnagyobb problémája, hogy tele vagyunk "kilátástalan sorsú munkanélküliekkel, akik jaj annyira törik magukat dolgozni", viszont nincsen ki leszüretelje a meggyet és a cseresznyét, mert akadozik a valóban szegény és a gyakorlatban is dolgozni akarómeg tudó, hatékonyan szüretelni képes oltyán vendégmunkások Magyarországra buszoztatása.   17-20 ezer Ft-ot kereshetne, napszámban aki akar, meggy vagy cseresznye szüretben...- de a magyar mélyszegény még ha akarna se,tudna szüretelni,mert se hozzáértése, se gyakorlata benne:

nincsen rászorulva!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3315734990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beppino von Stredlitz 2020.06.02. 20:39:50

Jászkiséren 1500 forint q-ja a sparheltkészre vágott pesti lomeszos rákkeltő, kéménygyilkos bútorlapnak. Nagy biznisz most.

Beppino von Stredlitz 2020.06.02. 20:39:56

Jászkiséren 1500 forint q-ja a sparheltkészre vágott pesti lomeszos rákkeltő, kéménygyilkos bútorlapnak. Nagy biznisz most.

Frick László Intézet 2020.06.03. 06:42:01

@Beppino von Stredlitz: Ez az oka az IKEA új környezetvdelmi hűdezöldekvagyunk már kampányának, hiszen már a szájjalzöldek is kifogásolják a vadonatújhulladékgyártási móccertanát.Ennek kivédésére (meg mert hiány van már a bútorlapnak való szemét piacán) Visszavásárlási Igérvényt köt a vásárlóival, visszavásárolja a tervasztalon ötéves használatra tervezett vadiúj hulladékait,ledarálja és újrahengerli bútorlapnak, természetesen ugyanazokkala hajókkalmeg kamionokkal visszfuvarban ugyanazokban az "elmaradottországokban" aholmég erre haajlandóak a dógozók, ilyen piszkos munkára,mint laphengerlő zárt technológiáját monitorrólellenőrizni.

nagyon köszönöm a hozzászólást

mert nekemár-információim nincsenek
meg akartam venni egy tekercs konyhai pvc padlótegy ilyen tüzelőanyag gyűjtő furgon tetejéről, de nem volt az a pénz,amiértadták volna.

Ugyanígy jártam,amikor venni akartam kb 1,5 köbméteres fenyőszálat, hogy majd felvágatom deszkának:összegurigázták, holott ugyanannyi akác tüzelőtigértem érte, de felvágva.Pedig a fenyő eldugítja gyantájábvalakéményt, de a bútorlap ragasztó gőze is hasonlóan kicsapódik.
süti beállítások módosítása