"Ha egy népet ostobaságban szeretnél tartani, elég csak a történelem és a földrajz tanítását az alapismeretek alá hatóan elhanyagolni."

Az amerikai szájjaldemokráciában és mindenért perelista-agyonszabályozista rendpártiságban politikai inkorrektségnek számít a népnév bármi rosszhoz kapcsolása.

A TBC-t a múlt század fordulóján magyarbetegségnek is nevezték.

Így természetesen a kínaivírust kínaivírusnak nevezni súlyos inkorrektség.

 

Pompásan szórakozom a jógyerekmédiamédia valóságépítésén (politikai szándékú agitációján). Ritka az az együttállás,amikor az amerikaiidiótizmus, a fehér faji leereszkedés és az átlag-amerikai "műveltség" állatorvosi mintabarma Donald Trump és a politikaikorrekt szájjalliberális képmutatóan aljas jógyereksereg egy  kifejezéssel formál ellenségképet, uszít és teremt hidegháborús hangulatot.

amerikaiidiotizmus.jpg

Papp Zsófia nyálasan stréber tudatlan jókislány azt hiszi, hogy ez a jellegzetesen büszkén  amerikaiidióta  "munkája" ütősen vicces.

 

Történetiáttekintés:

Minden influenzajárvány 103éve már kínai eredetű. A múlt század 30-aséveiben Sanghaiban készült utcai hiradófelvételeken látni maszkos embereket. Az elsőévtizedekben a pestissel együtt indult minden ősz közepén Kínában az influenzaévad.

 

Itt jegyzem meg:a "pestis" köznévi meghatározása egy betegség-tünet-csoportnak, sokszor egyébként egymással össze sem hasonlítható kórok gyűjtőneve, nagyjából, mint a rák.

Maga az oiropid influensa-szó a  spanyolnátha járványnak elnevezett első nagy európai járványra utaló spanyoleredetű szó - az a járvány is Dél-Kelet-Kínából indult.

Legtöbbször Hong-Konghoz és Sanghaihoz kötik az éves influenza-kitöréseket.

vagyis a kínaivírus elnevezés, ha az amerikaiidiótizmus szerint inkorrekt ugyan, ám pontos.

A SARS 2.0 indulásakor a kínai egészségügyi dolgozók és orvosok azt tették,amit egyébként is minden sima, megszokott influenza járvány indulásakor: fel a szájmaszkot. Ez történt Dél-Kelet Kínában 2019.őszén is. Az orvosok és egészségügyi dolgozók először saját magukon tapasztaltak minden addigi influenzajárvány-hoz képest érdekesen eltérő tüneteket is.  Dr Li Wengliang orvos, ma a Harmincnégy Mártír elseje, nevéhez kötik az első figyelmeztetéseket. Nem hittek az orvosnak és pánikkeltés miatt eljárás indult ellene. Dr Li orvos-és emlékének meghurcolása pár hétig tartott -a fehér-oiropid kínafikázó gyűlöletpropaganda hónapok óta rugózik az orvos tragédiájának elsőfelén. Dr Li- Közben azonban a vírust alaposabb laboratóriumi kutatásnak vetették alá, ami megállapította a szoros-hasonlóságát a 2003-as SARS 1.0-s alapverzióval.

Amikor a zsírtahó Trump először kínaivírusozni kezdett, Hszi Csin Ping felhívta és mondott neki valamit telefonon, soha nem fogjuk megtudni,mit , de ami hatására 40-48 órára valamennyire észhez tudott érni a Hurrikánfrizurás Bohóc, már persze ha az avas zsírszalonna "ész"-nek eufemizálható.

Az észak-itáliai egészségügyi dolgozók és orvosok, annak ellenére, hogy már láthattak vuhani kórházi felvételeket, ahogy a vuhani orvosok és ápolók 2019. december elején, ők is feldobtak egy sebészmaszzkot és avanti. Holott ekkor már a kínai példák alapján köztudott volt még a sötét Oirópában is, hogy a vírus akár a szemgolyókba csapódó mikro nyálcsöppekkel is terjed [-> Ischgl]  megérkeztek a kínai orvosok az akkor már válsághelyzetben szenvedő Észak-Itáliába ésmegrőkönyödve tapasztalták, hogy az egészségügyiek fele-harmada mnég mindig ellazázza a személyi védekezés eszközeit.

Amerika Népének erősorrendje: Leges-leges-legesfelsőbbrendű a WASP, majd általában az angolszászok, aztán a fehér fajiak közüla germanoidok [svédek Chicagoban] .. a többi piszkos európai népség-ből elitnek számíthatnak a nem-katolikus keresztény-fundamentalista prae-katolikán ótestámentumisták, a katolikuso, a biboldók,a digók, a polyákok, a büdösruszkik után hosszú szünet, az angoloknál is az állatok közésorolt krumplizabáló  írek következnek a latino-kkal,majd a szinesek. Ez az egész az utóbbi 50 évben kapott egy vajszínű álcázó fedőréteget a politikaikorrektségben, de a gyakorlatban ugyanúgy működik,mint 70 éve.

Az USA NemzetiKereszTYén KőKKKonzervatív Nemzetállam, ahol 50-100 milla ember addig nem vetné a fogát a vacsorájába, amíg az úrnak hálát nem rebeg az ételért-italért, amit ádott.

Az Egyesült Államokban a járvány első híreire , a kínai szakaszában nem reagáltak a szokásos kínaizáson és kommunistázáson kívül mással. Mint az oiropidoknál általános büszke-hülyeség más esetei is mutatják:Nem tudták elhinni, hogy az USÁ-ban is pusztíthat a járvány.

A WHO semmit sem tett 2019. decemberében a SARS 2.0 kapcsán és az EgyesültÁllamok ezzel nagyon ismeg volt elégedve,nem is bírálta a WHO-t még 2020. januárjában sem.

A WHO is úgy viselkedett, ahogy az elmúlt 20-30évben az ENSZ és szervezetei.

Biztonsági Tanács? - ismerős valakinek az ENSZ Biztonsági Tanácsa? Hallott valaki olyast, amivel pedig a múlt századvég sajtaja még televolt,miszerint bármi konfliktusra összeül az ENSZ Biztonsági Tanácsa és tárgyal? Állást foglal? Így kapásból,wikipedia nélkül beugrik valakinek is bármi az USA ellenségképgyártásának utóbbi 3 évtizedéből olyan, hogy az ENSZ Biztonsági tanácsa betöltöttepl a feladatát?

Ha minden áron párhuzamot keresek, akkor Kína reakciója az volt a járvány első heteiben, még az sem, mint Washington State és California álláspontja. Úgy durván az 1000-1500 fertőzöttes csoportos szakaszban esett le a Nyugati-Parton az, hogy esetleg az USA is kaphat a vírus szórásából. Azon az alapon, ahogy Missouri perli Kínát,perelhetné New York State Washington State-et.

"Az oroszokkal baj van. Ezért kell elmenni szavazni!"

/HBO-Kenderfutár elsőévad 2016./

 

Kora-történelembuzi koromban, még nem voltam ivarérett , találkozhattam elsővilágháborús veteránokkal és csak faggattam-faggattam őket személyes élményeikről. Olvasván a korszakról nem voltam képes belátni, 2014. augusztusában Magyarországon... vagy Ausztriában... hogyan élhettek akkora idióták,akik világháborús helyzetnek örülhettek.

Az USÁ-ban "főiskolai"  történelem-fakultációs vagy egyetemi tudás-szint Trianon. Az USA történelmi szerepe Európa megsegítésében alapfok, ennyit kell tudnia az amerikai nebulónak,  Európát a XX.században kétszer mentette meg a derék, szorgalmas, felvilágosult Amerika. Önzetlenül és ez annyira jót tettmind a két példában az USA gazdaságának. Főiskolai önszorgalom és egyetemi szemináriumi tudás-szinten ismeretes Trianon-ról annyi,hogy féleg a franciák ostoba mohósága ALÁALAPOZOTT A KÖVETKEZŐ VILÁGHÁBORÚNAK. Egy átlagos amerikaiidióta megint rosszallóan néz Európára, mármegint mindent elbasztak az Óhazában-Óvilágban és a derék,felvilágosult, jajdefejletten már a világ legdemokratikusabb népe majd megint mehet megsegíteni és rendbe rakni Európát, az első szakasz,az Arab Tavasz is de jólsikeült már! Sietni kell, mert asok büdösruszkikokok gyarmatosítani fogják Európát. Meg a kínajakok.

Felöttlik előttem Pap Zsófia az elavult telefaXXXomat se érdekli arcocskája, amikor a jelegzetesen büszke-ostoba és amerikai idióta "munkáját" befejezi és az izgalomtól izzadkás kis tenyerecskéjét a kislányszobájában összetapsizza: beh ügyi volt már megint. A fiúk is megdicsérték a "szerki"-ben, amikor átküldte nekik.  És politikailag is megfelelő. Mit gondolhat egy csirke-agyvelő a jelen történelméről. Nyilván a politikához is segghülye. atnult valamit akomonistákról, pl Kádárról,Rákosirólviszont azt,amit Kádár jellegzetes mókszistán összehazudgált róla. Az azonnali.hu munkatársai elemi fogalmakkal nincsenek tisztában,pl

rendszeresen (= mindig) politikai kommunikációt meg agitációt elemeznek abban a tudatlan ostobaságban,hogy akkor most politikát elemeznének.

 

Számomra rendben, teljesen megértem, ha az amerikai középosztály és attól lefelé... akiket a Föld legnagyobb sötétségében tart az iskolarendszer a világtörténelemről meg a földrajzról általában,beszopnak büdösruszkiztató vagy büdöskínaiztató agitációt. Bernie Sanders egy egészen klasszikus politikai kommun ikációs cselvetéssel "bizonyította" be a "szocialista-baloldaliság" látszatához az oroszellenességét,egyik nap feladott a sajtajában egy álhírt az állítólagos orosz-támogatottságáról, hogy másnapaztán kirohanhasson a büdösruszkik ellen és figyelmeztesse Putyint, aki,képzelem,mennyire össze tudta magát szarni Sanders fogyelmeztetésétől.

 

Sanders még ebben az életben komolyan nemindult az elnökjelöltség-jelöltségéért, de ezt nemtudni  sem az én bajom.

nem fáradok most annak az elemzésével, hogy Trumpnak az avaszsír-ostoba kínaivírusozása kínaiak elleni uszítással és"pajzsdöngetéssel" mire is jó. Az USA szokásos ellenség-kép hoaxációs mániáin túl.

Kína ellenes uszítás - amerikaidióta agitációs i irodalomátfordítása. Teceht Péter arra nemügyel, hogy a névátírást magyarra alkalmazza legalább. Természetesen a forrásokat,ahonnak ezt az uszítást összepecsvörköltenemnevezimeg.

Teceht Péter számáraa azért nem okozhat gondot az összemásolás "saját cikk"-ként publikálása,mertkb így érettségizett meg szerzett diplomákat is.

A kérdezve állítás alapszituációja:kerdezveallittechetjokiffiu.png

Nem,egy szóval semmondtam azt, hogy Techet jókiffiú  összemásolásában nincsenek igaz elemek.A műfaj atyja, Dr Goebbels pl akár 90%-ban igaz kis apróságokbólössze tudott hazudni egy jó nagyot.

Egyszerűen hátradőlök és röhögök azon, hogy a princz dániel alakú szájjalliberális politikaistréber nyálfazekaknak és Trump-nak egy a hangja :D

A belföldipiacos médiavalóságjártásban a kínaiellenes ostobaság terjesztése azért kap szerepet,mert akormány médiavalóságában Kína "jó színben tűnik föl".

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6515641636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása