"Egyetlen szerepe maradt az Amerikai Egyesült Államoknak mára Afrikában: a karitász"

Bill Clinton jószolgálati ENSZ-diplomata 2009. - ez a Bill Clinton játszott elnököset az USA Mexikói határkerítése építése megkezdése idejében a múlt század 90-es éveiben.

Zsibbadt lárvaarccal,minden izgalom nélkül értesítem az olvasóimat arról, hogy a Joint Vision 2020. beteljesedésének évében a gyakorlata után már elméletben is beszart a WHO mint az ENSZ látszatszervezet gittrágó alibikombattója. Nagyon bízom abban, hogy a világjárványból valókilábalás után a világ szervezetei egy nagy Egyesül Szervezetet hoznaklétre és abban majd lesz egy valóban is egészségügyi világszervezet.

Az én tekintetemben a WHO 2017. szeptemberében rohadt le végképpen,amikor értesültem, hogy az Éves Gitt rágására  a Dél-Kelet Ázsiai Szekció tagjai Hulhumale szigetére repcsiztek össz,kivéve Sri Lanka küldöttségét,ők katonai naszáddal ránultak át. Amit pedig itt gittet összecsócsáltak [Malé Declaration ] , azt egy hónappal későbben az uruguay-i Semmi Konferencián nyamilták össze nyálasan.

whocmmittee_conference_2017_hulhumale_google_kereso.png

Annyira szégyellték, hogy törölték is:whoeztadjakimegnyitasrasite_is_under_development.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3615571518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása