"A motívumok alacsonyan vannak. Nem! -még annális lennebb."

Kisgyermekekkel foglalkozók,óvónők,dadusok,ha érdekli isőket a szakma, amiben állást kerestek

falusikörnyezetben ez azt jelenti, hogy a pógármester kersztnevéhez a szláveredetűkicsinyítőképzőt illesztve,viszont nylas kakaóscsiga alakzatban fetreng a paógármesteri irodaparkettjék,hogy [becenék]kám vegye máfőő dadusnak valamelyikóvodába,nemsokáki lesz a 40 éve

ismerik ezt az attitüdöt,amit a tesztidiótá-ban már egy apró részletében mutattam is:

Ahogy haladunk beljebb, telik az idő, a pánikot csak  nézi:Ő/Ű? -nem is hiszi el. Ő?-nem pánikol.

"Az ember óvodás kora végére tökéletes politikai képességeibe fejlődik föl."

Nem is! -mert:Stresszel. Itt jegyzem meg, hogy a baden-badeni [azaz picsa]emberré válás folyamatában,a szókincs végzetes összezuhanása,a funkcionális analfabéta és az internet terjedésével  egyre többen szinonimekként kezelnek különböző fogalmakat.

Retardált funkcionális analfabéta netokratív idióta 30 éves , néha  szinte szobatiszta óvodások viccesnek hitt,jellegzetes ökörködése, mint "mém":

amerikaiidiotizmus.jpg

 

A pánik kívülről is látszik, míg azt, hogy stresszben van, sokszor maga a stresszben élő ember sem képes észleni saját magán.

Az egész humbug

a zsidók/a büdösruszkik/a büdöskínaiak /az amerikaiak/ az ellenséges politikai képződmény gyűlölségneve

trükkje [fészbúkról acáfolhatatlan népköltemények, szakszerű dezinformációk, valós információk elkeverése álhírekkelés direkt a szart fossá kavaró megoldások]. Ilyen esetekben a gyakorolott kisgyermek-pedagógusnak a szempillája sem rebben,annyit tud a zsidókról  ez az óvodás-szintű felnőtt,mint az index vagy a 444munkatársai a kínaiakról,

kivéve Bede Mártont. Bede Márton ugyanis olyant is tud  a kínaiakról, ami igazmár 2012-ben volt, azaz információi szinte évtizedkészek, csak elhallgatja, sőt, jókat röhög azokon, akik beveszik.Mert Bede Márton még a kínai filozófiáról is sejt valamit, nemcsak azt, hogy amit Kína 2016-os,ma már az ottani léptékkel történelmi-nek számító régesrég múltjárólnekünk az újságunk majd csak 2025-ben ír meg,már régesrég lefedte a 2018-as év régmúltja.

Egy felnőtt óvodapedagógus nem rohan azonnal a TASZ/Amnesty International-nál  feljelenteni vagy árulkodni a Washington Post-nak arról, hogy fasiszta vonásokat fedezett fel Örvös Norbert mezőgazdasági gépszerelőn. Egy 22éves óvodapedagógus gyerekszobalakó , önállóéletvitelre alkalmatlan bár, de 13 éves kora óta évente páralkalommal vaginálisan közösülő kislány meg elis árulja a titkát: Akar ő  a fasza, az ő gecijét se már,óvónő lenni,nem azért szerezte meg (az önmagában az óvónő-papíros szarát semérő  dokumentumot),nincs az a pénz, amennyiért óvónő lenne."A napi 2 óra macskaköröm-munka-macskaköröm ?" "Öt percet se a sok kis büdös geci között!"

A geci az újmagyar "nyelvben" lassan az lesz,mint az angolban a FUCK:mindent visz.

Óvodapedagógusok feszült helyzetben gyakran tapasztalják a 3-5 éves gyermekek

[itt jegyeznémmeg, hohy nemKorszerűModern Jövő-be vezetőretardáltrakról beszélek,akiket 3-5 éves korukban még pelenkáznak, beszédképtelenek,mozgáskoordinációjuk 3 éves korukban egy 6-9hónapos csecsemőé stb}

szóval az ovisok túlhülyéskedik és mű lazzzzák, nem fogadnak szót és szinpadiasan hahotáznak -rosszalkodnak és  csak azért se.

 

Nincs is járvány és kitaláció a 'zegész,de pl a munkatársa, a lépcsőházból vagy az utcából vagy csak a falurészről is valaki kap egy POZITÍV-t tesztet ,félperc alatt összezuhan, hisztériás zokogásban tör ki,vádaskodik és  tutta jezzt!

Városikörnyezetben gyakran találunk  illusztrációt ehhez,

de most inkább egy bolgár, szófiai példát mutatok,mert ott a városi , papíron felnőtt óvodások pravoszláv-bolgár-húsvétihétvégi vírusterjesztése megakadályozására annyira jellegzetesen EU-konform,az emberek fegyelmezettségére a svédmodell és svédmatematikai modellek és svéd algoritmus alapján apelláló hatóságok példájával bezzegelhetek. Szófia határában a hatóságok megállították a városikörnyezetből vidékre az óvodás-attitüdben robogó szófiait, aki teljes nyugalommal adott hamis nyilatkozatot arról, hogy ő nem szófiai, hanem vidéki. Igen-igen.természetesen van szófiai dialektusa a bolgár nyelvnek,de ilyesmi a Svéd Modellben,ha a rendőr erre kacagva hivatlozna,az nem EU-konform lenne hanem balkáni.

 

Most meg  Hétfő van Bulgáriában is, és hosszú sorokkígyóznak befelé A Város-ba abban a hiedelemben, hogy ha péntek-szombat azt hazudták, hogy vidékiek, akkor most meg simán szófiaiak, hiszen igazolják is

azt, hogy pénteken hamis nyilatkozatot tettek, ikszév letöltendő börtön.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6915625174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása