A kormány és az ellenzéke külön médiavalóságaiban persze a városikörnyezet is más-más valóság.

A városikörnyezet Somogyi Zoltán, az ellenzéki médiavalóság alkotóművésze szóleleménye.Azt fejezi ki, hogy szemben a vidékörnyezettel, bezzeg a városikörnyezet le tudta váltani Orbán helytartóit.

zene:

A kormány (orbán)médiavalóságában a városikörnyezetben mindenütt emberek, vidékikörnyezetben szeretnék tölteni az amúgy a városikörnyzete számára tudjzkmi "húsvét"-ot,pl vidékikörnyezetben apartmanokat béreltek ki, tó/folyóparti környezetben Budapest XXIV-XXV. kerületeiben a vidékörnyezetbéli apartmantulajdonosok csónakokkal szállították az apartmanjaikba a városikörnyezet de genetice fejlett, tehát jókormányzást magának kiharcoló fejlettembertípusait,akik svédmodell szerűen hányták a fittyeket Orbán/kormány médiavalóságára.

 

TESZTELNI TESZTELNI ÉS AKKOR CSUPÁN 1% LESZ A HALÁLOZÁSI MUTATÓ 4!4!44!

978404 POZITÍV TESZTEREDMNÉNY

és csupán 10000  halott!

És erre majd hogy összefolyna a két médiavalóság,de ho-ÓÓÓÓ-gggy!4!4!!!!

A jógyerekmagazinok Üres A Város képeket mutogáltak, ezzel szemben a kormány a zorbán médiavalóságában telitereket mutogáltak és városikörnyezeti szlengben ügyes városikörnyezetbélieket.

Na, lássuk akkor. Rákeresek a magyar médiavalóságokba Márki-Zay Péter városikörnyezetére, mit ad ki a húsvétjára?

Tessék,Orbán médiavalósága ennyire tudja leurallni a mindent:

husvet2020hodmezovasarhely.jpg

akormanymediavalosagauralljahodmezovasarhely_2020_husvet_google_search.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4115613948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása