A szaregészségügy az Orbán médiavalóságát semmit se csinálva csupán csak néző, pedig olyan aranyos ellenzék

4 Csapás-ából az egyik megsemmisítő.

Miszerint

a magyar egészségügy a másik akkora szar, mint a szaroktatás és csak 2010. áprilisa óta a szar.

Egészen konkrétan mindenki,aki kórházban is kezelt betegségébe belehal Magyarországon, ez a statisztikai szám egyben az a szám, akik meghalnak Orbán miatt az Orbán miatt szar egészségügyben. mediavalosagot_epit_az_ellenzek_meg_csak_nezi_1.png

Egy másik médiavalósággal,a Kitántorgás!4!!!-sal ott fonódik össze a szaregészségügyünk, ahol a legjobb orvosaink és ápolóink Orbán miatt tántorognak ki Bezzeg-és Fejlettisztánba a mesés jövedelmekért és szomorúan bólintunk: Ők sem jönnek vissza soha már.

Orbán miatt nincsen a kórházi WC-kben WC-papír és kézfertőtlenítő.

Érdekes szituáció lesz ez gyerekek, hiszen a FIDESZ építette médiavlóságot olyan aranyosan és tehetetlenül néző jógyerekújságíró aztán ugyanazzal az ujjával simiz ráaz enterre a mássik cikkében, amiben felszólít, hogy állva tapsoljuk meg a dolgozókat, akik a hősei annak a rendszernek, ami az Orbán miatt szar és egyben most a meghalós.

És megyünk a böribe mert ezt le mertük írni.

TESZTELNI TESZTELNI ÉS AKKOR A HALÁLOZÁSI RÁTA MINDÖSSZE 1% LESZ! szaregessegugy.jpgszaregessegugyszaralakalacis.jpg

Párszáz Forinttal is tud mit kezdeni a Magyar Jeti ZRt kreatív-könyvelése, adjatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7715614050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.04.15. 13:58:15

És ha letesztelték volna, gondolom azonnal elmúlik a tüdőgyulladása...

Serény Vélemény 2020.04.15. 15:06:02

Ez egy vírusos megbetegedés, amire _nincs_ gyógyszer. Annyit tudnak tenni, hogy várják, hogy az ember szervezete úrrá legyen rajta. Vagyis hiába tudják, hogy koronavírusos, ugyanúgy nincs rá gyógyszer, mintha nem tudnák, csak legfeljebb jobban vigyáznak vele, mert tudják h. nagyon fertőz.

Frick László Intézet 2020.04.16. 05:28:25

@Sipi81: @Serény Vélemény: A tesztelés-huhogás propagandacélja a bizalomvesztés marketingsávjába tartozik, az inverzét sugallni annak,amit akormánypropaganda hirdet. Van egy alapfeltétele: A huhogók mintaállama és süntelen bezzegelése Svédország, hallgatni kell arról, hogy a svédek annyit sem tesztelnek,mint amagyarok és akkor erősebben hat.

Én képzett propagandista vagyok, ha szakmailag tekintem a FIDESZ és a kormány ócskapropagandáját.. unalmamban elkezdek játszani a gondolatal, amiben időbusszalidehozom 50-60 kilóvalezelőttról a matróztrikós Deutschot meg Orbánt és megteszemőket a FIDESZ és a KORMÁNY kommunikációs tanácsadójának..
fakígyó szerűen lehetne megrángatni ezt a jógyerekpropagandát, a Quibit -en esne hasra az index, rajtuk keresztbe a hvg-online (azt egy rajongó áruta el nekem a kitiltásom előtt, hogy ne baszakodjak a hvg-onlin-nal,mert az nem az igazi hávégé...)

Szerintem a kormány helyes taktikája a rugalmasság lenne.

Mutatok egy példát:

Azt csináltam volna,amit a koreaiak. 2 Ft/db mintavevő pálycikákkal rendeztem volna tömegjeleneteket ,kiállítottam volna Szeszilit azzal, hogy tesztelni,tesztelni, tesztelni, a WHO vezetőjének a talky-talky-ul előadott bölcsességét kersztszemesbe kevertem volna Györfi Pállal: "Test, test, test!" -ez folyt volna a vízcsapbólis.
Akkor az indextől a QWuibitig, a Népszava On NYál-tól az ATV-n át a hávégéig az folyt volna, hogy a tesztelés az semmi
jöttek volna a beszámolókkal

Dr Tarhány Lilián,többszörösen kitüntetett brit tudósiunkat tesztelték POZITÍV lett, idegösszeropit kapott a család, sokkolta a tény a vele utazókat, Joli néni az udvari giccskútba ugrott és lejött a terebélyéről a plezúr.

Egészen addig,míg aztán délután egy másik TESZT GYORS MINTAVEVŐ állomáson meg közlik vele, hogy NEGATÍV

Innen aztn az indextől a Quibit-ig, a HávéGé-tőlaz ATV Egyenes beszéd c, hangsúlyoznám MŰSOR-án keresztül azt sugallták volna:Milliók hallnak meg a kormány ostoba tesztelési mániáján,ami példanélküli, mi a fasznak,a gyorsteszt nem megbízható semmit sem tudunkmeg,még 3 gyorsteszt sem ér semmit, családok mennek tönre, az a pármunkahely is,ami működni tud,öszeomlik,pánikjelenségek gerjednek,ráadásulmindenki gyorsteszteket kezdett el árulni,mert az embereknekmuszáj rátesztelnie a kormány természetesen nem megbízható teszteléseire.

Megvan?
Na,és ekkor megint kiállítja a 186 cm magas, ennek ellenére 84 kg-s Deutsch Tomika Szeszili nénit aki pityeregve megadja magát és közli,hogy az Ellenzék mértékadóinakmeg sajtajának a meggyőzése alapján mégis úgy gondolják, hogy nem kéne tesztelni.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.04.16. 14:00:54

@Frick László Intézet: Hasonló eset történt a napokban Ózdon. Az ÓAM-ban beteg lett egy munkás, legyorstesztelték, ami pozitívat mutatott, Ózd ki is tette a facebook-ra, hogy már Ózdon is itt van a vírus!
Aztán bevitték a kórházba, a sokkal pontosabb laboratóriumi teszten meg kiderült, hogy nem is koronavírusos. Úgyhogy két nap múlva kikerült a facebook-ra, hogy a kolléga mégse a vírustól lett beteg.
Egyébként meg egy másik fórumon felmerült (nem én találtam) ez a hír:
www.lastampa.it/topnews/primo-piano/2020/04/02/news/coronavirus-castiglione-d-adda-e-un-caso-di-studio-il-70-dei-donatori-di-sangue-e-positivo-1.38666481
Vagyis Észak-Olaszországban a véradók által adott vért megvizsgálták és 60-ból 40 mintában antitesteket találtak. Tehát a véradók 2/3-a már átesett a koronán, úgy hogy észre se vették...

Frick László Intézet 2020.04.17. 04:47:00

@Sipi81: A hordozók semmi tünetet nem mutatnak -azért hordozók.Ausztria módszer:1 teszt fertőzöttnekmutatja,14 napra "karanténozza" kiad egy Ausweiß-t a Tekintélyes Ausztria a Hű & Haa Igazitagállam,miszerint NEM FERTŐZ és ezzela hordozót,aki fertőz, szépen kiengedi.

Magyarországon pl Dr Müller bátran,egyenesen a kamerák előtt jelentiki:Ez az Ausweiß igazolja,hogy a 2 hét karantént álltakat nyugodtan lehet ráengedni az országra.

Pedig:
-az Ausweiß-szel rendelkezőlk nem is voltak fertőzöttek
-fertőzöttek voltak,a karantén nemöl vírust,attól, hogy tünetei nincsenek,még fertőz.

De mert Ausztria,érted,a tekintélyes.

De... ööö... mi a faszomtól is van tekintélye ennek az Ausztrának amiben is? Látod magad előtt a jelenteket,pelenkázni kéne az öreg osztrákokat az öreegotthonokban, ezt faj-osztrák 50000 €-ért nem csinálná,tehát Bezzeg Ausztria kimegy Rumänien éskunyerálja vissza a karantén-tiszta hordozókat szépen. :D

Te, ezeket az oirópai történeteket egy ázsiai, egy dél-koreán elolvassa....
süti beállítások módosítása