Orbán kezdte. Brüsszelben.

Néha elképzelem a német delegációk meg a jó- és igaz & gáncstalan magyarok külföldi kapcsolatait, ahogy megpróbálják komoly arccal hallgatni a náciveszélyről a jellegzetesen magyar barátaikat. 15 náci attakja, 50 náci dúlása. Német kapcsolataikat, hiszen BezzegNémetországban a neonácizmus is német minőség, nem az a kismagyar félfaszizmus, tehát megmozdulásnak azt nevezik, ha legalább 6000 náci masírozik vs 4500 ANTIFA. Kb ezek az arányok.

Lassan nem találunk 5000 magyart, aki a szarát ne szánná az egész magyar politikára kormányostul-ellenzékestül.

Amikor először ááásítottam nagyot Orbán hazaárulkodásaira,közben a nyugati arcokat figyeltem, hogyan vonaglanak az undortól.

"Tipisch Unkooorzigeuner Wirtschaft"

- olvastam a tekintetükből. Magyarország egész Európában cigányországnak számít. Belgiumban a múlt század 70-eséveiben a földrajz tankönyvekben az állt, hogy a magyar lakosság majd' fele [45%] cigány.Egyébként is,a belga eredetmonda, Charles de Coster Thyl Ulenspiegele szerint is Belgiumba a cigányok Magyarországról kerültek. Ma a belgák a belga cigányok családneveire mutatnak rá, a leghíresebb belga bokszoló Johann Trollmann nevére mutatnak,különböző ~mayer és ~meier-ek meg ~müllerek,pl

Niedermüller, az Belgiumban rendes cigány név.

Azon szoktam röhögni, hogy

az amerikaiseggnyalók,

az Amerika Hangja magyar szekciójának dolgozói,

amit idehaza művelnek, az az USÁ-ban a hazaárulás kategóriája,az USÁ-ban több embert állítanak hazaárulás vádjával bíróság elé, mint Kínában "titok"-ban és nyilvánosan,összeadva, bruttó-bruttó.

 

A  Bill Clinton- Obama HatárkerítésOrszága finanszírozza az Orbán Tákolmány basztatását

muchacha!

Nem is gondolnád, hogy a magyar határkerítés, a világ leghosszabb ember által épített kerítései közé került -bár hameg is nyitod a cikkünket, akkor kiderül, hogy csak azért tuszkoltuk a többi közé, hogy jellegzetesen uszítsunk!!

 

Ráadásul a geci uszítók 1000 -rel elszámolták a Clinton-Obama kerítést,mert az 1900 Mérföld hosszú.. vagyis 3200 km :D

egyehulyemagyar.jpg

trumpvanmegtrollkodvaezzelmi_birkaaa_d.jpg

Gyerekekkel nem csak magyar agymosó geciújságírók operálnak ám!

Francia "műűűvész" Trumpot véltemegtrollkodni a Clinton-Obama kerítés díszítésével :D MUCHACHA :D

Játékos Feladat otthoni távoktatáshoz:

Kérlek kedves olvasóm,linkelj nekem példákat:
-külföldi emberjogiszervezet (a CIA kezelésében működő Amnesty International nem szám, az belföldi :D ) firtatja az USA börtönviszonyait,azt, hogy egy náci fehérfajvédő szervezet irányítja,az Ayran Broterhood az amerikai börtöniszonyokat.
-ugyanilyen szervezet,ismétlem KÜLFÖLDI vizsgálja a rendőri intézkedéseket

Mi történik azzal az afro-amerikaival, aki annyira hülye, hogy autózáskor a farzsebében tartja a dokumentumait?

-amerikaipolitikusok külföldön házalnak a politikai ellenségeik szennyesével


-amerikai politikusok Moszkvában/Pekingben panaszkodnak,aztán hazarepülnek hősnek

 

Európai Egyesült Államok -kategória:

Kérem drága olvasómat,mutasson példákat arra, hogy az USA tagállamai közül egyesek igazibb és valódibb jogú tagállamok,mint más tagállamokés erre a GDP-jük ad felhatalmazást. teszemazt California, New York City vagy New York State vagy New Jersey elkezdi Maine vagy Georgia State-et vegzáni a szélsőjobbos WASP-ségeik miatt, vagy California osztani az eszét Nebraskában vagy South Dakotá-ban .

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1815585550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.04.03. 14:14:10

Nekem van 220 négyszögöl kertem, anno köberkerítéseztem, Szerintem a hosszával simán benne vagyok világszinten a top20-ban.

Frick László Intézet 2020.04.04. 04:03:00

@Szorgalmas Gyémánt: Mikorlehetett 900 km hosszúmég csak a kerítés? Dabljú idejében?

Serény Vélemény 2020.04.04. 14:25:10

1 statue mile= 1600 m meg valami apró. Nem jön ki a matek...
süti beállítások módosítása