Előszöris a legfontosabb jellemzője a SARS 2.0-nak:

m é l y l é g ú t i

jellegű.

Ami azt jelenti hogy az ember tüdejének legmélyén,az apró hörgőcskékben lubickolnak a vírusok a gennyben, mialatt a társadalompolitikai-és pániknyugtatási okokból elrendelt akcióban a bezzegszlovák a kötelező szájmaszkot viseli. Mivel erről nem tájékoztatták,puszta kézzel bármit összetaperol, felveszi a vírusokat,majd otthon, amikor leveszi a szájmaszkot, összefertőzi vele a maszkot meg bármit, amit megfog vagy az ujjával saját magát, amikor a szeme sarkából a csipát kitörli.

Ha pl közölik a gyorsteszt NEGATIV eredményét az illetővel, akkor szájmaszk nélkül HURRAH kiáltások közben a Bierpong körülményeihez hasonlóan szórná a nyálcseppjeit és örömében akár ezeket a cseppeket rászórná

szájmaszkokra,

amiket aztán a naív tájékozatlan,a szájmaszk kezeléséhez nem értő laikus összetaperol, majd belenyúl a szemébe és ott beviszi a vírust magába.

A SARS 2.0 cseppfertőzéssel terjed!4!!444!4!

bezzegdelkoraban.jpg

A képen látható emberek nem szeretnék megfertőzni egymást egy, a világon páratlanul és más példa nélküli figyelmestársadalomban.

A cseppfertőzés, jellegéből adódóan, a levegőben szóródó cseppekkel tapad rá a bármire.

A ruházatra,kilincsekre a pingpong labdára,amit részegen játszásiból beleköp egy korsó sörbe. [-> Bierpong ]

tehát Sanyinéni a TESCO-ban szájmaszkban és gumikesztyűben vásárol, a szájmaszkja külső részére rászívott 6 db vagy 6 Milliárd vírust, a gumikesztyűjével belenyúl a szájmaszkot igazítván a szemébe és oda betol 1 db vagy 5 Milliárd vírust,majd a gumikesztyűjén megtapadó 23 Milliárd vírussal beszórja az összetaperolt péksüteményeket.

 

Attól, hogy szájmaszkot viselek, 2020. március elején még fosos hülyének számítottam a magyarok tekintetében,miközben a szemgolyóimba csapódtak a nyálcseppek és azokkal a vírusok.

-vagy nem.

 a magyar társadalom elemei nem nézik ám gyanakodvaaaa, ááá, dehógyisseeee,  azt a felelős társukat,aki elsőtől a 74-ik sorig őket szeretné a lehetségesen fertőző cseppjeinek akiáradásától megvédeni, hogy de-hülye,de -fosik-már, hogy elkapjaaa! ho'occsinánának má' ilyenet!

Ilonkabácsi a szaros büdöskölyköktől  féltette a dolgoséletét két héttel ezelőtt, most viszont zabáljjja a kiflit,amit Sanyinéni a gumikesztyűjével szépen összetaperolván megfertőzött a vírussal.

 

Jó étvágyat a magyar internetes "újságíró"-k társadalmának

pl ennek a rettenthetetlen Korunk Bálint György-ének, aki a jelenete előtt azért összefogdosta az eltolásakor a mikrofontmeg a mikrofont nyújtó nő kezét

nokerliponthuuusegg.jpg

nokerlielshukopaszgecitaperoljaamikrofontamireatrukkjetalapozta.png

Eltolja magától, taperolva a mikrofont, amit agitációs szinten látványosan nemakart megfogni a hablatyolásához.

 

 

és köszönöm a figyelmet!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9015562570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása