A kispolitikai jellegű   politikai indíttatású és célzatú kismagyar járási-hiedelmes Batrachomyomachia (görögül Βατραχομυομαχία) szinte pillanatonként hűház és hóhahóz, valamint bezzegországokra, az oirópaival semmiben sem összehasonlítható dél-koreánpéldákra mutogatva hujjogat a tesztek ürgyén a SARS 2.0 világjárvány alatt. Aminek egy tipikus szövődménye az az agyhaláljárvány, ami a fehér fajioiropidokon mutatkozik, Oirópában Kelet-ről Nyugatra haladván egyrefejlettebb példákban. Erről majda Bierpong - szócikkben fogok gyönyörű példát mutatni.

 

Előszöris a legfontosabb jellemzője a SARS 2.0-nak:

m é l y l é g ú t i

jellegű.

Ami azt jelenti hogy az ember tüdejének legmélyén,az apró hörgőcskékben lubickolnak a vírusok a gennyben, mialatt a társadalompolitikai-és pániknyugtatási okokból elrendelt akcióban a látványos figurák a felsőlégutakba nyomják bele a gyorsteszteket,amik

a gyorsteszt megbízhatósága 50-60%

EBBEN A PILLANATBAN A JÁRVÁNYHELYZET KIBONTAKOZÁSÁBAN 10000 FT 1 (egy) GYORSTESZT KÖLTSÉGE.

bezzegdel-koreaban_google-kereses.png

Internetes vállalkozások gerjesztette internet-alapú hypochondriában évente 97307,503 ember halmeg átlagosan a Világon körbe, szerte-szerte...

A halálestek számát jelentősen befolyásolják a társadalmak alap-egészségiállapotai. Mekkora a népsűrűség. Azoknak a népeknek milyen az immunrendszere. Pl a dél-koreánok nagyon egészségesen táplálkoznak,viszont sokat dohányoznak meg piálnak,de nempiálnak annyit,mint a magyarok és nem annyira esztelenül sokat cigiznek,mint a kínaiak.

A halotti matekozás kb a hányéves a kapitány?4!?!,,! játéknak megfelelően tudományos!4!444!

A más országok példáival példálózás detto-an brit tudományosan macron-i!

Az embernek, akin a gyorstesztet elvégzik, meg kéne értenie, hogy a NEGATÍV EREDMÉNY az NEM BIZTOS. Lényegében: vagy van fertőzése vagy nincsen.

ha például a megnyugtató NEGATÍV-at mutatják ki, attól még a vírusok ott legalul,a legmélyen,mint pl a tartós munkanélküliséget életvitelének tekintő proletáriátus is,lubickolnak. Miközben a munkátlansághoz nem szokott felsőbbmunkásosztály tagjai4-7 napfolyamatos semmittevésbe szinte beleőrülnek ->kínai társadalom víruskarantén idején.

 

Dél-Koreában államszociálkapitalizmus van,

a Bezzeg Dél-Koreán Állam olyan mértékben avatkozik bele magánemberek,vállalkozók és cégek vállalkozásiügyeibe,ami pl Oirópában egyszerűen

hetesczikkely ,

a legsötétebb orbánfasizmus megállapítása és kész,kibaszva az Ónióból! A Princz Dániel alakú művészek békeidőkben rötyögös vicceket szoktak gyártani a dél-koreán államszociálkapitalizmus eseteire. Az én kedvenc jelenetem az, amikor a csődbe ment KIA Motors vezérigazgatója a dolgozók tömege előtt szovjet-alakú nagy-gyűlés kereteiben magára vállalta a csőd bűnét, aztán ízlésesen hátsó termeibe vonult és felakasztotta magát,a dél-koreán miniszterelnök pedig lábhoz rendelte a Mitsubishi Konszern- alakú Hyundai [helyes ejtése koreánul handai ] Konszern vezéreit és közölte velük,hogy lett még egy autógyáruk, de a KIA emblémát, azt meg kell tartaniuk.  A Hyndai vezéreimélyen meghajoltak a politikai vezető előtt és megköszönték a nagylelkűségét meg a pármilliárdos , Európai Úniós körülmények között tiltott és protekcionista mentőcsomagot hozzá, hiszen a Hyndai egyben Nemzeti Nagyvállalat is. Valamint Dél-Koreában a szervezett munkásság olyan erős,  hogy amikor be akarták záratni a  Mitsubishi alakú Ssankyong Konszern autógyártó divízióját,a gyárat elfoglalómunkások ellen a hadsereget kellett bevetni,mert a fegyveres rendőrséget visszaverték.

játékos feladat! online távoktatáshoz! - Gyerekek,keressetek Magyarországon Mitsubishi-alakú konszernt!

 

A dél-koreánokat a Világon máshol ? - seholsem!- tapasztalható társadalmi figyelmesség jellemzi

-ha valaki utazott csupa dél-koreán között repülőn, csak akkor tapasztalhatta igazán. Egy dél-koreán minden külső cselekedetét azzal mérlegeli:terhére lehet-e azzal más dél-koreánoknak és ha úgy érzi, igen, akkor visszafogja magát.

 bezzegdelkoraban.jpg

Dél-koreán diplomás értelmiségiek a jellegzetes zubbony népviseletükben.Játékos feladat: Gyerekek,képzeljük el azt, hogí a bezzeg-koreán állapotokkiaakításában ilyen magyar diplomás csoport vesz részt. Nyugodtan muchacházzunk  ! - aprofik elképzelhetik, hogy ha az lenne a csapásirány, Dr Princz Dániel művész mit írna erről a Quibit-en a Magyar Jeti Konszern dolgozójaként. A 444-en is publikálva.

A képen látható zubbony járványszerűen terjed Kínában mérnökök között annyira, hogy a 33704 hallgatójú Pekingi Központi [=birodalmi] Műszaki Egyetem Rektora még állami ünnepségeken is ilyent visel. Csak sötétkéket. Koreai vállalati vezetők céges emblémákkal.

Dél-Koreában a vállalatoknál pont azok a jelmondatok vannak munkabuzgalmi , biztonsági- és egészségvédelmi kategóriában kifüggesztve,mint pl a Szovjetúnióban voltak. Nem, az 5S-t, azt BezzegJapántól másolták!

Csuda, hogy a Bloomberg még nem jósolt  Szovjetúnió-alakú jövőt Dél-Koreának!

A dé-koreán parlamentben viszont úgy szokás verekedni és bokszolni, mint az  ukrán parlamentben.

A SARS 2.0 mélylégúti-jellegű vírusfertőzés.

Mélylégúti - ez azt jelenti, hogy miközben a felsőlégutak elejére benyomott gyorstesztek a HURRAH NEGATIVE-t mutatják, ott alant , a tüdő legmélyén, az apró hörgőkben lubickolnak már a gennyben a vírusok. Majd már egy veszélyesebben kifertőző szakasz lesz az, amikor felköhögődnek a gyorsteszttel vagy kimuthatósághoz (60%) vagy nemkimutathatósághoz (40%).Ha plközölnék a gyorsteszt NEGATIV eredményét az illetővel, akkor HURRAH kiáltások közben a Bierpong körülményeihez hasonlóan szórná a nyálcseppjeit és örömében akár ezeket a cseppeket rászórná szájmaszkokra, amiket aztán a naív tájékozatlan,a szájmaszk kezeléséhez nem értőlaikus összetaperol,majd belenyúla szemébe és ott beviszi a vírust magába.

 

A mikrobiológiai PCR-tszt a megbízhatóbb.

 

A PCR-mikrobiológiai teszt speciális laboratóriumot igényel speciális mikrobiológiai kiképzésű laboránsokkal.

Ma Magyarországon 7 (hét) ilyen laboratórium van,a kapacitás napi 7000 teszt,

ha a dolgozók nem azzal a  magyarokra általánosan jellemző  munka-mentalitással dolgoznak,mint idősek otthona ápolói vagy Samyinéni/Ilonkabácsi az iskolákban a korai bezárás előtt pár nappal.

 

Igen,igen! Ha Magyarországnak a Βατραχομυομαχία-ban a jókormánya lenne,akkor elégséges lehetne ennyi laboratórium.Mivel azonban a jókormány-alkalmasak a diktatúrában az Ellenzék soraiban kénytelenkednek,így természetesen a 7 laboratórium vészesen kevés és  a kormány gondatlanságára mutat rá, hiszen ott volt egész 2019. felkészülni és 3000 PCR-labort nyitni még 2019.októberben, 24000 kiképzett PCR-mikrobio' laboránssal!

 

Bezzeg a Magyar Ellenzék már 2018. tavaszán felkészült a világjárványra. l.o.

Egy PCR-teszt költsége 70000 Ft

-szerencsére a Mindenhatoooo emlékezik és feldob találatokat a járvány előttről is.

Magánlaboratórium is vállal PCR tesztelést 100000 Ft 1 (egy) teszt.

2 (két) teszt szükséges, azaz 2 X 70000 vagy 2x 100000 Ft.

bezzegabekeidokben.jpg

De még a PCR-NEGATÍV HURRAH!4!4- teszteredmény sem az a kiköpött 100%-os biztonságú. Meg kellismételni. És a 2 (két) PCR-teszt eredménye sem 100%-os megbízhatóságú.

Magánvéleményem? (ripőkül légváram?)???? -az van.Mégpedig az, hogy oirópai körülmények között is lenne értelme a gyorstesztnek, mégpedig 

társadalompszichológiai és politikaikommunikációs hatással.

Ilyen célja volt Bezzegszlovákiában a szájmaszkok viselése elrendelésének.

Így a társadalom elemei nem nézik gyanakodva azt a felelős társukat,aki elsőtől a 74-ik sorig őket szeretné a lehetségesen fertőző cseppjeinek akiáradásátólmegvédeni, hogy de-hülye,de -fosik-már, hogy elkapjaaa!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3115562466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2020.03.29. 18:10:17

A spanyolok meg a csehek bevásároltak a kínai gyorstesztekből aztán rájöttek, hogy azoknak a nagy része szart se ér és inkább csak hátráltatja a munkát mint segítené.
www.praguemorning.cz/80-of-rapid-covid-19-tests-the-czech-republic-bought-from-china-are-wrong/
english.elpais.com/society/2020-03-27/unreliability-of-new-tests-delays-effort-to-slow-coronavirus-spread-in-spain.html

Frick László Intézet 2020.03.30. 04:49:05

@Sipi81: Társadalompszichológiai értelmét látom.

Olyan társadalomban,aminek népe ha repülőn utazik, azon síri a csend.És mindenki összevár kétpisilést,hogy a pisilésre menéssel ne zargasson másokat. Ebben a társadalomban kétféle fegyveres testülettagjai...a másik afféle csendőrség,irányatják a forgalmaskereszteződésben MŰKÖDŐLÁMPÁKALATT !4!! az autósokat-gyalogosokat,az egyik közvetlenül a...a mi oirópai tekintetünkben rivall az emberekre,a másik a rendőrökre is rivall és ahogy Olaszországban a csendőr a rendőrre... Ebben a társadalomban, ha a gyorstesztnegatívat mutat,attól mégnem szabadul el a tag, hanemúgy viselkedik,mint aki akár hordozó is lehetne tünetek nélkül.

Nüanszokon múlik sokminden,pl a felmérések szerint Spanyolországban egy átlagember naponta egyszer mos kezet,míg Magyarországon romongró dalit proletárok is legalább háromszor. Furcsa számomra, hogy Madrid a góc, aholegy dolgos hétköznapreggel8 órakor a város képe,mint Budapest vasárnap reggel 7 órakor. A madridi munkásosztály hajnali 10-ig szokott alukálni,akkor felkelnek és elkezdenekadélutánimunkátkenyeret tüntire készülődni.Csaknem 1000 Ojróa segély havonta fejenként, amiből tengődniük kell. (ezért nem jön haza a román az évi kéthónapos leállásalatt...)

Mi diktatúrában nyögünk,a terror súlyos, elnyomás, besúgók,provokátorok,nyomorésszaregészségügy,mindannyiunknakmeg kell hanunk, hazajön Tirolból két sohamársrác,szomorúan bólintotttam,amikormegláttam a két fiatalt,akik pedig soha nemakartakkitántorogni,dea súlyoselnyomás, a kilátástalanság...kénytelenek voltak a zokogó szüleiktőlzokogva,hazajöttek házikaranténbaés járták a települést,buliztak,a rendőrökiskolatársai vagy azoknak a kollégái,leugatták őket,semmi bajuk,nemlátják?hagyjámá' őket békit

Romániában pl most mennek a rossz dumák az idénymunkák végérőlmeg lejárószeruődésekről,bár amióta Romána ónijós tag,nemszokás hazajárni a kéthónapos holtszezonban...ami nem most van,hanem amikor a turizmusban meg a csúcs.

A legnagyobb hasznátajárványnak abban látom,hogymost belátható,micsoda Oirópa és hová szeretnének okoskatörpök egységest mindenből.

Beszélek jellegzetes magyarokkal,akik szerint mind mármeg is haltunk, csak ezek csalnak az adatokkal.Hogy a lakókörzetünkben nemlátni annyi hullaszállítótés egyelőrenemakadozik a koporósellátás..és a zöldségeskofa arcú győri hullaégetőbácsi is idegesen toporog,mert nem érkezik több "beteg",pedig mennyit berendelt kartontepsit...

Nem vagyok vidám,amikor látom - hallom, hogy a kiállított főemberek függő élő papír nélküli beszédre képtelenek,olvasni is rosszul,a rosszul megírt szöveget, állításának hivatkozása az,amit állít,de jóformán minden mondatában. Ehhez az un "újságírók" is hasonló retorikai zsenik.

Ezalatt Afrikában,Afrikában Oirópa a minta és az oirópaiakat majmoló(pla korruptságban vagy az öltözékeikben) vezetők gondolkodásnélkül rendelnek el kijárási tilalmat...semmi átmenet.. 4órás határidővel... Aztán visszagondolok,hogy sok magyar a korlátozás szóra a tilalomelőtt várhatóreflexeben tört ki...
süti beállítások módosítása