karantén definíciója:

A karantén vagy vesztegzár vagy járványügyi elkülönítő eredeti jelentésében egy olyan hely, ahol egy jól körülhatárolt, őrzött helyen, a fertőzött személyeket, állatokat és árukat a mozgásuk/hozzáférésük korlátozása céljából elkülönítik, azért hogy a fertőző betegségek vagy kártevők továbbterjedését megakadályozzák. A karanténon belül található vírusok, baktériumok és egyéb megbetegedéseket okozó kórokozók így nem juthatnak ki és nem terjedhetnek tovább, valamint az egészségeseknek sem szabad érintkezni az elkülönítettekkel.

 

A napokban már azt hihettük, hogy az internetes sajtó aljas geciládái,a kattogásmarketinges rohadékok visszább vettek.Hát nem. tegnap két mocsok gazembere a hír-24-nek azt tóóóódította, bár Észak-Olaszország,A tizenhat tartomány semigazi karanténban van... nem is volt igazi karanténban eddig sem és egyetlen területe sem

attólmég a szánalmas lelkinyomorék gecinek minden megnyitást megér:

ENNYIRE JÓL FIZET BASSZÁTOK MEG

Kálmán Atila

Mázsár Tamás

 

INTERNETES ÚJSÁGÍRÓNAKLENNI??!4!??

 

screenshothiszteriaaa20-03-10_karantenba_zarjak_egesz_olaszorszagot_24_hu.png

 

ezmagyarazza_miert_geci_aljas_az_index_ennyire_es_igy_a_koronavirusrol.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9215513238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása