Üres polcok -kategória.

A motívumok mindig alacsonyabban vannak.

Mitől tudnak polcok  üreseklenni? - Miközben minden TESCO/LIDL/AUCHANALDI faszom áruház  az nem butik, amiben az eladótér maga a raktár is.

Ezúton tájékoztatom a Fejlett Budapesti Utazóközönséget, hogy a liszt meg a cukor az nem krokodilből vagy kígyóbőr Salamander cipő, ami a Nulla Hozzáadott Érték & Nincstermelés országában,Martűn készül, kézimunka kereteiben és ha elviszik a 37-est, akkor abból soha ebben a kurzív internetes "élet"ben nem lesz másik.

Sem a grófnő,sem az internetes sem a televíziós újságírók nem ismerik a Magyar Dolgozó Tömegeket Hanákné országában:

Dolgozik ugyan napközben is polcfeltötltő. De ha üres a polc, ki kellene húznia kézel a békán egy raklap lisztet a raktárból :Ami: nehéz.

Kamionszámra van a liszt a raktárban

de amagyar dolgozó mentalitása pont olyan,mint a médiageciké,akik hülyítik a magyar népet:

"A faszom hoz ki most ezeknek a barmoknak! Én? - nem szoktam? Én? -csak akkor hozok ki, ha UTASÍTANAK.Amíg az osztályvezető észre nem veszi az üres polcot, addig nem hozok ki semmit!"

ures_polcok_a_tescobankelti_a_panikot_a_24_hu.png

Üres polcokat küldtek ki fotózni egy picsát a hír24-től a pánikkeltés kategóriájában és azt kell látnia, hogy öles-méteres üres részek vannak a polcokon, hát ez van, a gecijébe, akkor ennyi van,lefényképezi,nem az ő dolga,a cél már megvolt, ezt tudta fotózni,leszarja.

 

Ez ugyanaz,mint a Peek & Cloppenburg: Az eladó látja hogy két buzi, barom, köcsög...nem sorolom,miknek nevezik egymás közt a szerintük segghülyéket, akik miatt dolgozniuk kell.. valamit nem talál...cimkéket nézeget a két eltérő méretű nevetséges alak,mondjuk Zoro és Huru. Másfél óra van még zárásig a Peek & Cloppenburgban-------

Nem Sneider Ilona franchise bérlő butikjáról beszélek, ahová olyan picsát sikerült a vén picsának felvennie,aki bebújik okostelózni az asztalka mögé és olyan "BE NE GYERE A KURVA ANYÁDAT HÜLYE PICSAAAA!!!" pillantással méri végig a leskelődöket a butik ajtajában, hogy 10 leskelődőből 8 inkább odébb áll... Nem.A Peek & Cloppenburg egy büszke hely, büszke franchise bérlővel, aki ad arra, hogy kiket alkalmaz:Az ő alkalmazottai egészen a zárás előtti másfél óra közelettét várják meg azzal, hogy hangosan fújtassanak a buzik, a köcsögök, asegghülye barmok, a szok kici szárga (háromnegyede vietnámi már) kínai miatt,mikor takarodnak már a gecibe,ő ugyan nem,ő nem segít,nem hajtogat.

Akkor mitől lenne más a helyzet azon az osztályon,aholt hisztériának kitett tartós élelmiszereket kapni.

Másképpen:
Ha egy médiamunkást azzal küldenek ki egy nagyáruházba, hogy üres polcokat filmezzen,akkor fog találni üres polcokat. Ferdeszögben veszi,akkor nemlehet annyira feliratokat olvasni, mindegy ő leszarja,nem az ő dolga, őt üres polcot lefilmezni küldték ki, megvan pipa, enter fasza, szopja le, a címlaptündér, az is bekaphatja neki! Tessék,mindig neki kelllejönnie a büdösbe, hús, vér és szarszagű emberekközé, bezzeg a címlaptündér Home Office dolgozhat!

 

variáció SZARNAK leküldeni a büdös életbe bárkit: majd a Tízmillió Hírszerkesztő Országából csak küld be nekik valaki alkalmasan pánikkeltős képeket vagy a fészbúkról kunyerálnak.

(Amíg meg nem szerezte ezt a munkát a hírgyártól,addig meg tüsténkedett, alakoskodott,esküdözött,igért és rinyált, iletve buloval ünnepelte meg a pozíció elnyeréséet. de amikormár BENNE VAN akkor: A magyarnak Hanákné országában LE KELL SZARNIA: És csakis: szarni.. esetleg még a gecibe, abba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2615499526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása