Minden eddigi aljasságait sikerültaminapamagyar gecimédiának alulmúlnia! Ma már mutattam, hogyan:

magyarmediaszargeci.jpg

A Föld túlsóldalán és karanténban,de hátha már csak 2-3 napot kell aludni és kelhet a pánik!

KÖRNYEZETSZENNYZÉS4!4! ORBÁN LOPVA KÖZPÉNZT ÉGET

Oroszi Babett jaj, annyira bátran baszogatta a zuckerbergerien gyépéalany egységsugarú & könnyen

kiszámítható "mészáros" Stróman-t dagadtarcú Lölö-t, bruhahha!

miközben a Pintér Börtönmosodák,Konfekció,Szájmaszkok &Halastavak ZRt tulajdonosa a médiageciktől osztán évek óta zavartalnul és minden erőlködés nélkül közszereplő, csaz Oroszi Bambának  nem írták fel Pintér belügyminiszter nevét, így mittuggyaő?

Kettőskereszt,mítú és abúzus!4!4!

Minden nap orálisan fajtalankodik az aktuálpolitikai agitációs érdek a sajtómunkásság anyagiasságával,kihasználva a küldetéstudatukat.

Tessék, az egyik legócskábban aljaspolitikaiszolgálatos médiagecikurva:

screenshot_2020-02-25_egyenes_beszed_raadas.png

 

Egyé' !4!!4!

"Liberális műhely? -azt nem fizeti meg senki

vasziljevics jógyerek,444, 2017.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4615490876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2020.02.25. 13:38:02

Tényleg mazochista vagy!
HVG-t olvasni... főleg az onlájn verziót áá...

Frick László Intézet 2020.02.25. 16:33:27

@Serény Vélemény: Jóformán az egyetlen kommentelhető termék.400 nikk kommentelget a sajtóban, ahogy nézem, a HVG-n kívülméglehet a kurucinfo-n meg a vadhajtások c."szélsőségesen vad jobboldali portálon"meg lehet, hogy a pestisrácok-on is.Több,mint röhejes a számomra, hogy kb 100 jógyerek nikkre jut egy rosszoldali ... a 444 úgy pucevbáltaki akommentereket, hogy a 12 náci nikk mellett kibaszottkb 200 jógyereknikket is.

Miközben belenem néznének a kommentekbe... szerintem az online méfia újságírói úgy beszélnek az olvasóikról, ahogy a taxisok az utasaikról vagy a császármetszők a hülyepicsákról, akiket sokerült bebolondítaniuk a császározásba, ha meg nem szeretnének,akkor azért hülye picsa a kismamaés akkor meg rácselezik. Megmondja a császármetszó egy hónappalelőrte, hogy hétfőn hétkor kelljelentkeznia a kismamának, ráhagyja, hogy akkor normál szüléslesz, behívatja valami ürüggyel,majd befektetik, bekötnek sóoldatot a szülésmegindítására (bruhahah) majd 2 órahossza múlva jön a nővér, hogy akkor csak nem szaroznak, a doktorúr kiveszi a gyereket, gyerünk a császárra.

És már lehetett újsághír, mizserint (ez hazugság egyébként) 30% a császárok aránya.Hát... lehet, hpgy ott, aholsok a cigány éskevés az alsóközéposztálytólfölfelé a többségi.

De számomra ugyanaz a kategória, ami szerint aki le meri írni gyurcsány nevét, az fideszes,mert Gyurcsány mióta nincs is már,tehát semmiféleképpen nem szabad megemlíteni. Mert aki le meri írni ezt a nevet, az fidesznyik.

Frick László Intézet 2020.02.25. 16:34:25

@Serény Vélemény: Az onlinehvg "újságírói" 12 éve bloggernek a középmezőnyben semmentek volna el. Mit fizethetnek ezeknek a slapajoknak? Havi nettó 150-et?

Serény Vélemény 2020.02.26. 07:15:43

@Frick László Intézet: Az igazi agymosásnak az a lényege, hogy az igazi vélemény csak egy bites lehet: valaki vagy velünk, vagy ellenünk. Tehát egy igazi náci, aki dunába lövetné a zsidókat, az tulajdonképpen mehet, ha kifejezetten nem buzdít az erőszakra, de egy meggyőződéses keresztény, aki az lmbtq...xyz lobbival kapcsolatban képes észérveket is előadni (nem _csak_ azt mondjuk hogy "Isten férfiúvá és nővé teremtette őket...", hanem ennek a tudományos verzióját is, miszerint az embernek vagy XX kromoszómája van, vagy XY kromoszómája, és ez szélsőségesen determinálja hogy a férfi-e, vagy nő -- szóval ez már mondjuk nem mehet. Van egy darab gondolkodási séma, ami szerint csak két féle ember van: normális, és náci. Az már nem számít, hogy ha mondjuk az ember nem ért egyet azzal, hogy a határokat teljes egészében meg kéne szüntetni, mert mi van akkor, ha esetleg ezeket a határokat pont egy koronavírus miatt le kéne zárni?

Frick László Intézet 2020.02.26. 09:21:01

@Serény Vélemény: A Reich Jenő Kapitalista Brigádnak félóra élete volt a vadhajtások c. fasiszta blogon :D

Frick László Intézet 2020.02.26. 09:21:56

@Serény Vélemény: Mintha magamat hallanám,annyra pimasz és szemtelen tudsz lenni,plahatárok és a korponavírus össszekapcsolásával.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.27. 09:13:12

Wow. @Serény Vélemény: Na jó, de erre azt mondta az LMBT imserősöm, hogy oké, ő kromoszómái szerint férfi, de az identitását az agya határozza meg, és az agya msáhgoy működik, ezért ő nő. Azt már nem mertem neki a szemébem ondani, hogy egy magát Napoleonnak képzelő személynek is máshogy mkdik az agya, csak őt (még) egyelőre elmebetegnek tartjuk.

Frick László Intézet 2020.02.27. 12:59:28

@Szorgalmas Gyémánt: Nemlehet elégszer elismételni Karinthy bölcsességét:
"Kétségtelenül vannak bennem női vonások,ami nem csoda, hiszen anyám nő volt.

Külön bonyodalom, hogy ez a bennemélő nő isnőt kíván,apina ízénél nemismer jobbat. Az meg aztán, hogy a női segglyukés a férfi segglyuk zamatai, ez máraztán tényleg, na.

Szerintem a NagyonKorszerűJövőbevezetőMérhetetlenülModernember ... elképesztően megbonyolítja a saját életét ésennek a túl jódolga, a túl nagy unalma a fő oka.

Ismerek transzneműeket,de valahogy az az érzésem, hogy ha pl tigris, az állat vagy a tank előlkéne futni, akkor hirtelen és eléggé gyorsan abbahagyná futás közben a csipejemelletti éddybabbu körömlakkszárítást ésnekiveselkedne a futásnak sima kanállat inalásban.

A másik meg az, hogy az LMBTQWERTZUIOPŐLKHDACVYMÁK - mozgalmakban a nőmozgalmárokfeltétel nélkül támogatják a transzneműeket, de ha kigyűjteném, hogy a transzneműekmiket gondolnaka nőiség jegyeinek és ezt egyetlen nagybetű-utalásnélküleléjükletenném,akkor azt állítanák, hogy elmaradott patriakhális tipikus szarfaszúkan irkálta össze.

Lehet, hogy következetesen buzinak vagy leszbikusnak lenni nem annyira nehéz,mint ateistának... de... azért nem kis munka,nem kis fáradság.. nem tudom, hogy megéri-e.

Nem fogom leírni az általam igen tisztelt nagy művész nevét,aki...homoszexuális férfinak érezte magát, aki minélfiatalabb fiúk után vágyakozik. Szerintem, ahogy a Bonyolult Parkokban az emberek rövidítenek... ő is jobban járt volna egy kis megalkuvbással, amiben fiatalpasikra hajt éskész.

Heteró kapcsolatban is előfordulhat egy férfivel, hogy a szerelmét, a nőt arra kéri, hogy bassza meg. [Ésnem a pegging kategóriájára gondoltam most...] Angolszász kulturában pl a FUCK hatólagos, azaz nőmegbaszhat férfit... és... hogy mondjam: Ahogy az autóbuszon, ha lehunyod a szemed és nagyon akarod, az előrehaladás érzetét el tudod képzelni ugyanolyan sebeségű rückwerts-nek, szóval érted... A vihánco-vad "férfilendülettel' lovagló nő átérezheti az extázisban, hogy a fasz nem is őbenne jár, hanem neki van.

Ismétlem? Túl jó dolga van a modern egodeista picsaembernek,túl sokat vesz el és szinte semmiért nem fizet.

Egy laoszi halász meséli,még nincs ötven éves,újabban,amióta a pénz megjelent és mindenért fizetni kell: semmi nem ér már semmit.

Meséltem már ezt neked, leültünk mozini a gyerekekkel két istenverte picsaember, afféle baden-badeni emberek elé egy reptéren, röhögni. Karnyújtásnyira ültün előttük és röhögtünk,a világ legszebb részén töltöttek, hihehetelen fény és szíbviszonyok között legalább két hetet, mintha pincében napoztak volna, a nyaralás után a két hét dögunalom savanyájával az arcukon,mind a kettőnek ez a 100 éves teknőcszemüvege.. egymást is kurváraúnták meg a sok sültkrumplit,amit felzabáltak az átsütött sztékekkel.

Nem tudom, mi kéne ezeknek az embereknek...mi érintenémeg őket a Greta Thunberg Marketing Ötlet-en kívül, arra jesszusolnak, sírnakés... bevallják egymásnak, hogy egy ilyen kis cuki autistát... csak kellett volna nekik is csinálniuk mégis.

Aztán hazamennek,útközben a kutya-és cicaszállókbólelhozzák a kisállataikat ésmennek haza a dögunalomba. És sült krumplit fognak felmikrózni sülthússal. Meg végre egy jó haza sört megisznak.

A nagyanyáik meg dédszüleik még legalább @Serény Vélemény: hétvégeken úgy csináltak,mintha félték volna istent.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.27. 13:42:51

@Frick László Intézet: Bár saját káromon okulva messzemenően nem ajánlom senkinek a kábítószerek használatát, és mindenkit lebeszélek róla, de néha... néha vna olya érzésem, el kellene vinni ezeket az emereket egy pszichedelikus utazásra. De csak azokat, akikben még pislákol még valami élet, a többségüket egyszerűen csak szeretni lehet, és jókívánságokat tenni értük. Ez a helyzetemből, képességeimből kiindulva pontosan megfelel a lehetséges maxmumának.

Frick László Intézet 2020.02.27. 17:33:00

@Szorgalmas Gyémánt: Régóta figyelem ezeket az embereket.Fiatal korukban már megvolt minden -a pszichedelia is.Amewlyikükvégig dolgozott,az 30-36órásmunkaheteken. Más részük 25 éves kora után dolgozott,mert addig járt neki apélyakezdők munkanélküli segélye (ez NSZK) aztán mindig annyit dolgozott, hogy jogosult legyen a munkanélküli segélyre.Persze a szülőkkel élt. Örökölt is. Fiatalkorában még el-elvetette magát,deúgy a 40-es évei óta egészség meg zöldtudatos is. Hogy a szaros életét hogy félti... el sem képzelheted.

Vannak adrenalinfüggők,akik féltik is a szaros életüket,deimádják a kalandokat,pl bérelnek egy motorkerékpárost és azzal furikáztatják magukat Kairóban.

AZok,akik öreg korukra is progresszívekmaradtak,képtelenek elviselni Fejlett vagy Bezzegisztánt...meg azokat a picssatársadalmaka,tők több tieizren lnek ittMagyarországon.Szerettek volna Bulgáriában is,de ott az emberek, ahogy az egy rendes igazi oiropeééérhez illik is,idegengyűlölők. Nagyon csúnyán járt az a pár biodinamikus hippi nyugger pár, akik pionírok szerettekvolna lenni Bulgáriában. Olaszország,Spanyolország... Görögországban csak pár sziget... Aleges-legvendégszeretőbbnek látszó oirópai népeknél is azonnal más lesz a leányzó fekvése, ha lakos is szeretnelenni.Dél-Itáliában vannak 1€-s lakásokmeg házak,persze lakhatatlan romok.. bár láttam Calábriában olyan 1 €-slakást,amit mégén is ki tudtam volna pofozni, Dél_Franciaországban 2,5 millióért középkori méretű lakást. (három lyuk, összesen 18 nm. 190 belmagasság, 165 cm "magas" ajtók.

A baden-badeni ember már 40 éves korában kiváncsi.. leskelődik, veszélyes idegen rendszámú autó az utcában, valami balkéni, felhívja a POLIZEI-t mert őmintapolgár és most a kötelességét teljesíti,3-4 órás ingyen szórakozás akkor is,ha sajnos az derülki, hogy valami seftes vagy vendégmunkás nemigazitagállami. De akkor eről.. napokig lehet beszélni,igaz, hogy nem szerbek vagy albánok vagy moldávok vagy románok voltak, de lehettek volna és ez a baj.

Erről beszéltünk már. A Tan... ezzel... akkor állt elő, amikor még 150 millióember sem élt a Földön.

Ezekért az emberekért jókívánságokat? Hollandokért, akik mérgeket etetnek a disznókkal, hogy 20 kiló csapvízzel tudják felfújni őket? Vagy iaprilag termesztenek növényt, de egy holland be nem állna a növénygyárba dolgozni is, azt csak idegennel.

Frick László Intézet 2020.02.27. 17:57:24

@Szorgalmas Gyémánt: Jókívánságokat nekik? - Azt hiszem ilyent R. Brautigan-nél is olvastam, de 120 évvel ezelőtt párizsi apacsok szokása is volt, felbérelhette őket akárki uraság azért, hogy az apacs meg a kurvája jól megverje és kirabolja -markecolja

Szerintem a baden badeni embert faszkorbáccsal kéne verni, ez használna neki... de valószínű fizetnének is érte. Úgy megverni,mint a lovat -tehát okosan.

De végülis, ha jól számolom,úgy a 2030-as évektől jelentősen csökkenni fog a létunalmuk szintje, azt sem záromki, hogy 2040-tól már akár jókívánságokat is lehetne érettük fohászkodni.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.28. 06:03:14

@Frick László Intézet: Jókívánságokat tenni könnyű, ha őszintén szereted az embereket, és nem egyszerűen hasznos - abszolút jelentéssel bír. És ez még csak a kezdet, amit tehetünk értük. De értelek,értem, mi a problémád velük. A dharma gyakorlásának útjában két nehéz úr áll, az egyik a miért, a másik a hogyan. A hogyannal napi szintű vitában állok,de a miért jelentősen engedett a szorításából, mióta megértettem, hogy másnak értelme egyszerűen nincs.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.28. 06:30:53

@Frick László Intézet: A legtöbb ember viselkedését nehéz tisztának látnom. Kezdve azzal, amikor Szidhárta a megvilágosodása után újra találkozott az öt remetével, és ők elkezdték a legnevetségesebb módon kiritzálni. Úúú, te eszel normálisan, ááá, neked tiszta a tekinteted, te így, te úgy... hát, én biztos elhajtottam volna őket. Az ötből négyre kár volt fecsérelni a szót, egy azonban megértette. Biztos vagyok benne, hogy a legelső leckéi között szerepelt a metta meditáció, és ez az exremete minden nap gyakorolta azt. Én ezt a módszert az Élő Átadás keretében kaptam meg 2006-2007 körül. Valamikor tavaly nyáron lettem rá figyelmes, hogy ez az állítólagosam "jelentősen megváltoztatott, hindu és sámánista elemekkel felhigított" ma elérhető átadás nem tanít mást, mint amit Szidhárta tanított 2570 évvel ezelőtt:

"Szerzetesek, még hogyha rablók és útonállók kétélű fűrésszel fűrészelnék is le egyik tagotokat
a másik után; amelyikőtök ettől haragra gerjedne lelkében, az nem követi az én tanításomat.
Még ebben az esetben is ezt kell erősítgetnetek magatokban: „Elménk nem fog helytelen
irányba tévedni, egyetlen rossz szót sem fogunk kiejteni, jóindulatúak és együttérzők maradunk, nem táplálunk gyűlöletet szívünkben. Ezt a személyt barátságos érzülettel fogjuk
áthatni, s tőle kiindulva az egész világot barátságos érzülettel, végtelen, határtalan, mérhetetlen barátság és szelídség érzületével fogjuk áthatni.” Ezt kell erősítgetnetek magatokban,
szerzetesek."

Ez a metta. Ezt szomjazza a világ.
Tudod jól: akit a legnehezebb szeretni, annak van a legnagyobb szüksége a szeretetre.

Serény Vélemény 2020.02.28. 06:56:29

@Szorgalmas Gyémánt: Önelvetés. Démon. Ez a neve, ki kell űzni, nem dédelgetni kell.

Serény Vélemény 2020.02.28. 07:10:19

@Frick László Intézet: Naéshogy a témánál is maradjunk, tegnap szerintem szintet ugrott a hisztériakeltés a liberális-jóóldali sajtóban. Legszívesebben behúznék egynek-kettőnek, de olyan igazából, mind a 95 kilómmal, ahogy tizenévesen az edzésen tanultam.
Viszont azon csodálkozom, hogy a magyar nép össznépi tudatalattiból milyen bölcs tud lenni. Van, amit lehet tudni, és van , amit nem. Azt például lehet tudni, hogy az Operatív Törzs rendelkezésére áll egy komplett terv, és a tervben tök biztosan vannak küszöbszámok, meg teendők ha a megbetegedettek száma eléri a küszöbszámokat.
Tegnap estére, amikor a heti nagybevásárlásunkat abszolváltuk volna, gyakorlatilag teljes egészében le volt rabolva az a bolt, ahova betértünk. Utolsó doboz hús, semmi tej, semmi liszt, semmi mittomén. Namost a hónap utolsó napjai során ez szinte _soha_ nem szokott így lenni, kb hónap első szombat estéjén előfordul, hogy nincs ez-az, de hogy kompletten semmilyen tartós tej ne legyen, olyat még például sose tapasztaltam. Kollégám is mondja, hogy az asszony náluk rávette, hogy bevásároljanak jól, és elköltöttek egy csomó pénzt kajára.

Frick László Intézet 2020.02.28. 08:06:02

@Szorgalmas Gyémánt: Mit mondott a Csonfűrészes RablógyilkosÚtonállóaMegvilágosodottnak?-azt, hogy "Én a csontfűrészes rablógyilkos útonálló vagyok.

Ma azonban közvetlenül szóba sem áll veled.Úgy üzen. És még az "üzenete" éskétszereskontextusba van csomagolva.

Sőt,azzallép fel:
"Én a lelked kenegetem jószándékom vajával!"

Vagy 2000 (vagy 5000...) évvelkorábban mint mondott a ráksaszíí a királyfinak? Bármit ismondhatott volna,hiyzsen ki volt festve lápi ragyának.
"Én a ráksaszí, hercegnő vagyok!"
Na ésmit mondottakirályfi,pedig fakéregbe volt öltözve éséppen azt is mondhatta volna, hogy szegény vándor ő csupán.
nem.Ezt mondta:
"Én pedig Ráma,királyi hercegfi vagyok!"

Ezügyben taníts nekem valamit,kérlek.

A Megvilágosodott türelemmel tekinte a csontfűrészes, az meg vigyorogva, hiszen eddig a csontfűrésze munkájára mindenki "dalolni" kezdett. A hús,a vér, az hagyján, az akkori vadonokban.De a csont,a csont nagyon tud fájni,fűrészelvén.

A mai csontfűrészes nem adja fel. Ha mindent kibirnál, az sem fogja eltéríteni,akkor meg azért ölmeg,mert a kudarcának tekint.

Frick László Intézet 2020.02.28. 08:12:27

@Szorgalmas Gyémánt: A marketingtársadaalomban az egodeistaemberek mind egyszemélyesközösségek. Egyszemélyestársadaalmak. Így persze mindenrőlazt képzelik, hogy az ővék,a sajátjuk, egyedülállóakésmegismételhetetlenek és mindenük csak nekik van. természetesen léteznek a megfelelésnek csatlakozási pontjai,erre találják ki a Közösségért Végzett Ingyenmunkát. Jelentkezik,letudja, pipa, enter.

Ezeknek a nyomorultaknak még a viselkedése sem az övé.

Hogyan lehetne megharagudni a csontfűrészesre. Nemhogy tégedet (vagy a Megvilágosodottat) nem látja,de még a szegmenst sem,amibe sorolt.

Nézdmeg a TASZ viselkedését, a taszisták magatartását: Fingjuk nincsen a cigányokról, de az igazság az: egyáltalán, nem is érdeklikőket a cigányok. Sem. Megfelelnek és az érdekli őket, hogy az elvárásoknak felenek-e meg. Minden relatív a számukra,mindent relativizálnak. Elképesztően bíznak a páratlan képességeikben, amik ha elfogynak:letiltanak. Kitiltanak. És akkor ha nem látnak tovább, akkor nem vagy.

Frick László Intézet 2020.02.28. 08:23:15

@Serény Vélemény: A lovat nincsen értelme haraggal verni. Tulajdonképpen... verni sem. Megérinted az ostorral a lovat és közlöd vele, hogy most vered: ezt érti. A ló emberfüggő állat,nem képes az ember nélkül lenni, nemúgy nem tud lenni,mint az akváriumi hal vagy a hörcsög a ketrecben, hogy éhen-piszkába döglik. A ló abba is bele képes pusztulni, ha mindent-demindent megadsz neki,trénert fogadsz hozzámeg lovászt. De... nem törődsz vele és... ebbe a nemtörődésbe aló beleromlik. Rossz lólesz, gonosz, álnok,pl lerágja húsz autóból a te autódműanyagrészeit. Kiengedi a területrőla ménest, mert felpiszkálja az orrával a kapu zárját és kirúgja.

Semmi haragot nem érzek az európai picsaember iránt, na jó, az undor, a hányinger... ezek is érzelemfélék.

Ha leülnék a címlaptündérrel és végigvennénk, hogyan gerjesztette a hisztériát a múlt hónapban, azzal védekezne,mint a lágerparancsnokok:neki ez a munkája ésmit izélek,mit gondolok, ha nemő csinálja meg, akkor keresnek mást,aki megcsinálja. Nem ér a neve. Nem érzi azt, hogy neki kellene fizetnie.
És végig mehetsz az egész sorozaton,a tulajdonosi rétegen is. Azzal védekeznének, hogy ez egy szakma és rendben,éppen megtehetnék azt, hogy a perui dengilázra meg a sáskákra váltsanakát,de nekik is meg van kötve a kezük,mert maga a szakma is determinál.

Csak azt tudom szajkózni: Nincsen felelősség és mindenki csak részekért vállal bármit,eleve részfeladatot vesz föl, részben teljesít,minden meg van osztva, és maga a team is csak rész.

Esti Kornél sem dühbőlpofozta a trafikosnőt. Ha elkezdeném faszkorbáccsal verni a címlaptündértaz elmúlt hónap hisztériagenerálásáért...indulat nem lenne bennem,talán annyi sem,mint amikor törelmetlenüldobolok az asztalon vagy a térdemen.

Frick László Intézet 2020.02.28. 08:26:50

@Serény Vélemény: Főleg az tetszik, amikor fagyasztottkajazabáló társadalmak vásárolnak be.Azért egy átlag magyar nő 5-6 féle ételcsoportot elkészít. Tésztát már nem tud -de ...lisztet... felvásárolt? Mit csinál vele? És annyi cukorral? Jó, hát van kenyérsütő gépe, amit azóta nem használt, hogy nakkari estéjén kicsmagolta, ha megvan a használati' vagy online elérhető, akkor... Nos... A kenyérsütő gépeket Kínában arra használják, mint én: tésztát dagasztani. Néha elképzelem a fejlesztőmérnököket,amikor a tesztkenyereket nézegetik:Ki az a barom, aki ilyet megzabál?

Frick László Intézet 2020.02.28. 08:28:01

@Serény Vélemény: A picsásodás Keletre és Délre haladva csökken. Szerencséje lett Európának, hogy az olaszokat érte.

Nézdmeg a bezzegjapánokat,milyen fasza vírustenyésztő inkubátort csináltak a Diamond Princess-ből.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.28. 08:31:33

@Frick László Intézet: Egy olyan tíz perc erejéig voltam már koncentrációs tábor fegyveres őre. Meg a mukáját kifejezetten élvező kínzómester is.
Nem feladó csontfűrészes még nem voltam, és nem gondolom, hogy létezik ilyen, mert minden lényben ott van a szeretet és a bölcsesség, még ha nem hogy kétszerres, de kétezerszeres csomagolás mögé rejtve is. Ezer világkorszak sötétje sem homályosíthatja el a nap lényegét, a tündöklő ragyogást. Hasonlóképp, a szamszara világkoraszaki sem homályosíthatják el a tudatod lényegét, a ragyogó világosságot. Ez a csontfűrészesre is igaz.

De lehet, hogy neked van igazad, a mai csontfűrészes nem adja fel. Egyet tudok neked erre mondani: én sem adom fel.

Serény Vélemény 2020.02.28. 08:43:01

@Frick László Intézet: Naja, nagymami még tudta, hogy mit kell beraktározni m riadó esetén, de a mai generáció nem tudja. Másrészt meg nem is m riadó lesz, hanem különböző csoportokat különböző módon érintő intézkedések.
Az biztos egyébként, hogy az Operatörzs egyik intézkedési pontja, hogy "akkor az iskolákat bezárjuk". Tehát az ételfelhalmozás a panelban annyira nem egy rossz ötlet, mert ha a gyerek nem mehet suliba/oviba, akkor valamit azé' csak kell neki adni enni.
A nagyon hülye hr vezetőnk írt egy levelet, mindenkinek, aminek az első mondata az volt, hogy kapcsolatban vannak az anyacég fejeseivel, és ezért mindenki nyugodjon le a p.ba, és Mo-n nincs járvány.
Namost mivel halvány fogalma sincs arról, hogy kb ~80 ezer ember fetreng otthon Magyarországon pillanatnyilag influenzában - (tök publikus adat, elérhető valamelyik hivatalos szerv honlapján, csak nem így egészen szájbargósan megfogalmazva, hanem úgy, hogy ékes járványstatisztikai bikkfanyelven van leírva.) szóval az egyetlen jó tanács a hr-esektől az lett volna, hogy "bárki rosszul érzi magát, az dolgozzon otthonról". illetve, hogy ha bárkinek bárkije rosszul érzi magát, az ugyancsak inkább maradjon otthon.
De ehhez egy piciny józan paraszti ész kellett volna, ami szöszkének nem adatott meg mert nem elég growth mindset. Régen egyébként még ingyen influenza védőoltás is volt a cégen belül, mert akkor még ósdi, elmaradott cég voltunk, most, hogy már nagyon, mostani fejletttudatúak vagyunk, ezt a lépést skippelték, valamint mert kellett volna hozzá némi pénz, ami a tulajdonos éppen spórolni akar meg.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.28. 09:08:57

@Serény Vélemény: A Balaton északi partjától lakok pár kilométerre, itt a tejet vásárolták fel. LIszt is szépen fogyott, de Koronás cukor még sok sorakozott a polcokon.
Biztos féltek a nevétől.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.28. 09:24:17

@Frick László Intézet: A Kettős Igazság filozófiájából nézve:
Abszolút szinten próbáljuk meg érdekesnek látni a taszosokat. A tudat gazdagságának a része ez - a nemtudás formái is végtelen gazdagságban nyilvánulnak meg.
Relatív szinten pedig nevessünk egy jót, mint mindig, ha furcsa, zavaros, mesterkélt viselkedést látunk.

Frick László Intézet 2020.02.28. 09:51:48

@Szorgalmas Gyémánt: A felőled nézvén derék és becsületes pl a csontfűrészes felőlészlelhetetlen.Depersze.. éppen...meg lehetne oldani, hogy eljusson hozá, van valaki valahol, aki..nem adja fel.

Ártatlanságom korának egyik legborzalmasabb jelenetét a II.Vh története c BBC sorozatban láttam,amit a magyar televízió is vetítet, Hitler egyik utolsó nyilvános szereplése,hitlerjugendeket sorakoztattak fel neki.. ésHitler...biztatta őket MIRE, EZ ÁPRILISBAN VOLT MÁR ÉS...MEGCSIPPANTOTTa az... egyik fiú arcát. Sztalin eléggé jól el tudta magát szeparálni, nem egy nagy Péter vagy Henri IV. volt, akit meg lehetet közelíteni kvaterkázván.. vagy Bonaparte Napoleon.

De ezek a csontfűrészesek... Pl a megkeresst eleve azzal utasítja el, hogy ő már nemis tulajdonosa. Tulajdonos,mármint résztulajdonos,de... hát...ez egy járási hiedelem,ami a Globális Világkonszern tevékenységét az ő kezével vagy személyévelösszeköt, nem gondoljuk tán azt, hogy egy filmet figyelmbe lehetne venni.

Nézd,olyan korban élünk,amikor a Halott Pénz nevű foszenekar nagyon szigorúan és komolyan köti ki azt, hogy a közönségtől szeparálják el teljesen.

Az.. Korda György vagy a legálisan a közgyűlölet trágyájának simán kitehető Bono, aki csak úgy jár kel az emberek között.

A csontfűrészesek szerint chemtrailaz egész,meg nevetséges konteó,a XXI.században, hogy ő,a csont..ésa fűrészelés,nevetséges.

Frick László Intézet 2020.02.28. 09:58:57

@Serény Vélemény: Kommunikációs entrópia van.Miről beszélünk? Hogy mi VAN, az a kommunikációs entrópiában teljesen indifferens és ezzel egyben a TASZ-t iss lerendeztem.

Annaki idején a Vier Pratzl tevékenységekor mutattam: Hugi lánya lediplomázott, van valakinél egy valamilyen igéretünk talonban, Hugi lányának valami jó munka kellene és akkor a valaki mutatja az osztrákokat,lenne egy ilyen és lehetne Öcsiéktől azt a budai lakást irodának kibérelni meg minden. Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy mi van a libákkal vagy a disznókkal. Éppen akkoriban, amikor az Unkoorische VCieri Pratzili beindult, volt Angliában egy elég csúnya sertéspestis,a pestises elhullott sertések puffadó rohadó huláit a szarral.. próbálták az ott sertéstelep tisztításra használt elképesztőmennyiségű és tűzoltó vizsugárszerűségekkel arrább mozdítani , de nemment.
Azóta egy kicsit változott a fejlettnyugati sertés ipari hízlalás móccertana és mostanában mérgeket etetnek az állatokkal, hogy vízzel fújódjanak fel.

természetesen... az nem lehet, hogy Fejlettisztánban.. valami... rissz legyen, az ügyeletes rosszak a fejletlen másodosztályú nemigaziak.

Amit pár kommenttel ezelőtt mutattam: Senki nem kérdez meg egy Deutschtürk török burkás lányt, hogy mi a véleménye az Allways német belpiacos reklámjairól.

Ha reklámszekember lennél,pl német multinak, hogy mi kéne/mit kéne bevetni a magyar reklámpiacon, azt nem tudnád megmagyarázni, hiszen honnan értenél ahhoz.

Frick László Intézet 2020.02.28. 10:01:47

@Szorgalmas Gyémánt: Errefelé egyáltalán nincsen felvásárlás. Szokták is mondogatni A Városban, hogy ha a Vidék, akkor esetleg a Dunántúl bizonyos régiói.Mondjuk Sopronnak most a tavalyi Volt fesztivál nagyon odabaszott. Ennek az az oka, hogy az indexesen meg a 444-esek nem szoktam márcoius 15-re eső hosszúhétvégeketn Sporonban welnesszezni, különben mér jól felbaszták volna magukat Soporon kokárda mániáján.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.28. 10:09:36

@Frick László Intézet: A váci úti teszkó - na az a vicces hely. Évekig jártam oda vásárolni, amíg Budapesten laktam, olyan ürességet, ami most van, még decebmer 24-én sem láttam.

Te nem vagy fészbúkön, mert mit csinálnál te ott, de én igen és azt érzem, jópáran várják a kijárási tilalmat, és ugyanazok, akik szerint szárító- és mosogatógép nélkül nem jutna idő semmire.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.28. 10:14:51

@Frick László Intézet: A legtöbb emberhez nem jut el semmi. Az öt remetéből egynek ment át az Üzenet, a többi azon háborgott élete végéig, hogy mert egy jót enni Szidhárta.

Frick László Intézet 2020.02.28. 10:56:23

@Szorgalmas Gyémánt: Kijárási tilalom... Pl Itáliában nincs kijárási tilalom... csk...önként nemjárnakki annyit az emberek.

A mieink...ha nemjárhatnakki..a felvásárolt mindenekből...akár..még főzhetnének is.Ha valaki az eddig 6 féle helyett nyolcfélét tud majd megfőzni...már nyert.

Az iskolába nemjárás:A szülők is meg tudnak tartanibizonyos óratípusokat.Rajz és ének -csendesfoglalkozás, csak ne hangoskodjanak.Történelem,magyar..meg a többi óra:berak a szülő valamilyen filmet. Torna úgy sincsen. Matematika: Talán a szülőkmég ismerik a szorzótáblát, óriási segítség, ha a szülők nemmatekból...számtanból, amit tudnak,abból korrepetálnak. Pl 100-as számkörben fejben számolni.
süti beállítások módosítása