A kipcsak nép agitációs.propagandai-DNS-ileg a román, a cigány, a metélt és a piréz néppel egy faj. Röviden fidesznyik.

bator_kot_kodussajatoldalatkipcsakozza.jpg

 

Például Milo Y[anoupoulis] Orbán=Szarevő az a fajta civilbátor,aki mindenét,még a nikk-nevét és avatarát is a Jó és Igaz Ügy szolgálatába állítja. Példáu lMagyarországot a kínai bőröndspanifer tarkaszineiben ábrázolja, hogy jól beidegesedjenek a fidesz náci buziüldözői. KotKodus jógyermekkel egy-oldalonegy-célért küzdenek, csak Kot Kodus jógyermek nem veszi a fáradságot, hogy utánajárjon annak,aminek egyébként nem is lehet,mert ahogy ma a civilbátor a kipcsakozásáról a románo-cigányo-metéltő-satöbbijéről ismerszikmeg, egy Szelényi János álnév alatt, Trokán Péter Szomszédok-korabeli arcképe- avatarával a Példaember abba próbált belekötni,miért van nekem több ninnkem { mert az ilyen alakok pont,az ennyire, bátrak,kitiltattatnal a szerkesztőségekkel,deamúgy annyira nem veszika fáradságot,hogy bátor tettüket meg is okolják}

majloabator_milo_y_orban_szarevo_profile_disqus.png

Milo-nak azért van már vagy 100 nikkalapítása,mert farce-verbál-provo buzi maszkkal bassza a FIDESZ-t azaz vesz rész ugyanabban a jóításba,társadalmifelszabadításban és orbánölésben,amiben Kot Kodus Jó gyermek vagy

batorkata_lizator_profile_disqus_1.png

Az aktivitása a nácik miatt titkos,mert civilbátor tevékenységéért annyiraréémüldözik.

 

Nos, a kipcsakok tényleg is lennének, úgy már mindenkinek ismerős, hogy:  kunok. Hihetetlen de egy kun-atavizmus jegyeit viselő népszerűember tegnap halt meg:

csukasakipcsakistvan.jpg

 

Természetesen a kipcsakozók már mióta nincsenek a maradék józaneszüknél sem és ez nem csak abból látszik, hogy azzal a szájukkal kipcsakoznak,amivel metélteznek egyet,majd pedig az antiszemitizmusról huhognak pár sort,aztán a romák védelmében, majd pedig cigányoznak egy alaposat.

 

Dienes Eszter költőnő - szintén a kun atavizmusra példa

dieneseszter.jpg

Vadai Ágnes egy jelentős és kipcsak származású politikusnőnk:

gyurcsanybalkezifelesegevadai.jpg

 

...és végül a kipcsak lét SzürkeEminenciása, a Jobbik Aufklerung óta a Jobbik Dúró Dórája és a szintén kipcsak Dr Lukács László  Aki Csak Listáról Tud Bejutni Gyurika anyukája, akit senki sem ismer,pedig a mai JobbikPropaganda meghatárózó nagy alakja Dr Séllei Ica.

drsellei.jpg

 

A kipcsakozás attitüdjének igazolását ha röviden összefoglalnám,akkor egy 50 évvel ezelőtti alsó tagozatos számtanórai egyszerűgépet kéne rajzolnom,  ez egy téglalap két tölcsérrel,felül  a garatját szabadon hagyjuk annak,amit a FIDESZ mond vagy javasol vagy óvatlanulkiejt a száján apl barom, alul pedig fiXXXen gránit táblába belevésve:

 EGYFOS EGYSZAR EGYGENNYTURHA NEMJÓ

 

Tulajdonképpen jóérzésú  ateista ember is már még imádkozni is megtanul,  szüntelen a Jóistenkéhez fohászkodik, a FIDESZ Prop Barmának vagy bárkijének, vagy aki csakúgy gondolomraFIDESZ-es,mert fideszesnek lenni vállalhatatlan  szégyen,tehát bújkálnaka náci rohadékok,úgy kell a stigmáikat előtalálni majd jólrájukhúzni a rohatt cigány kipcskák románkurvannyukat, azt  a metéltet! --- jól van,a kun nép elesett, bele a dög románok és metéltek hekatombáiba... de mi lesz, ha a Fidesz Ügyeletes barma a vakok-és gyengénlátókkal kapcsolatban áll elő valamivel,mert azt már tudjuk, hogy a faültetés legalább annyira szar,mint pl a gyermekvállalás támogatása egyenlő a gyerekcsinálásra való nácikényszerítéssel. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9815490434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása