Nehogy bárki egy pillanatig is azt higgye, hogy egy beszéd [retorika] náci jellegének a megállapításához történelemből ötösnek kéne lenni a gimiben, vagy etimológusnak vagy a logko-grammatiko-filozófia professzorának. Á, dehogy, még a Wiesenthal Intézet munkatársának sem kell lennie, minek. A netokráciában felesleges a tudás halmozása, mi a fasznak, amikor ott a gép.

naacibeszel3.jpg

Hogy a gyűlölt ellenségünk,a csicskája vagy akit mi gondolunk  annak, nácibeszél,majd az  ügyeletes

máma: Schilling Árpád

megállapítja.

Módszere igen hasonló a derék ANTIFA autógyújtogatóéhoz vagy aki ma délelőtt kitiltatott engem a HVG kommentoszlopaiból. És most az odujában, büszke szardarabként fényesen remeg a boldogságtól, hogy elintézett és hogy intézett el már!4!! egy náci=fidesz trollt. Talán még a levegőbe is bokszoly azzal a gyönge kisz öklyöckéjével, hogy a pofám az, a mocsok orbángeci! [Ha nem az, akire gondolok,akkor románnak,metéltnek és cigánynak is kajabál]

 

Védekeznem ? :D -  akkor sem kéne, ha pl ebben a pillanatban is nem hemzsegnének náci- és fidesz trollok a hvg alatt.

 

Mint ahogy egy csomó olyan autó jön-megy vagy parkol, ami  megfelel a náci autó kritériumainak. Például fekete vagy VW emblémája van.

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/47/Golf_IV_schwarz_beim_H%C3%A4ndler_auf_dem_Hof.jpg

náci autó

 

Nagyon téved, ha az hiszi bárki, hogy a náci autón pl neonáci jelképek lennének vagy hejjhittlerres. Ádehogy! Azt majd tudja,aki felgyújtja,mitől náci autó,főleg attól, hogy ő úgy gondolja. A náci autó alap-kijelölő stigmája az, hogy vélelmezhetően nácinak az autója, ezért kell leégnie. Ezt... hogyan lehet megállapítani kétségtelenül, hát pl érzéssel lehet, az ember egyszerűen megérzi a náciszagot,mint ahogy pl aki buzizik az náci annak ellenére, hogy a nácik imádták a buzulást, tulajdonképpen egy kis antik-görögös visszarévedésben kacérkodtak is a férfibuzulás kultúrájával éshát az teljesen közhelyes, hogy a náci férfihez a buzulás úgy tapad, ahogy az átizzadt combjához a csizmanadrág, schneidige. nacibuzulas.jpg

Demeter fidesz-zsdanov mondott egy akkora baromságot, amit nem illene egy diplomás, irodalommal foglalkozó,mondjuk olvasott embernek -hacsaknem valami álnéven és nikken fidesz-trollként.Akkor semmi baja nem lenne,pl nem tiltanák ki meg ilyesmi. SŐŐŐT!4!4: Gondoznák, ahogy a magyarját is gondozza az ember. Vagy a fóbiáit.  Demeter stréber, ennyi,örül a buli állásának,mint majom a faszának és játszik is vele a saját legnagyobb megelégedésére,meg, ha belegondolok, nagyon jól jön a náci beszéd kutatóinak is,

Nem kell annyit olvasni meg szöveget elemezni meg történelmet tudni és társadalomszociológiát például,máma a virológiailag megfogható neonácizmus "eszmeileg" éppen mit hazudik magáról öndefinícióként. Minek ennyit tudni, majd egy másik stréber,  aki a másikokoknak szeretne politikai-alkalmasan megfelelni,karbantartani az imázsát,majd az megaszonygyaja a mi a nácibeszélet.

nacibeszel_2.jpg

 

Az ember azt feltételezné egy elvileg színházi-rendezőről, aki önként & büszkén még hirhedt is, hogy maszekban, politikairipacsként maradt benne hagyott magában  annyi dramaturgiai elemi-érzéket, hogy tudjon bánni a fokozással és ne rögtön tőgáz a legeslegfölsőbbet süvöltözze, hanem (félre: fojtottan)

Demeter baromságára Schilling egy baromsággal válaszolt -persze úgy, ahogy az trollok szokása, egy kicsit másképpen [vagyis bőőven tovább...] fogalmazott, mintegy gellert adva Demeter szavainak , aztán villámgyorsan kiderül, hogy Demeter csak kellék, a fő csapás a miniszterelnök... aki náci nyelven beszél.

 

Természetesen Demeter troll tud überelni:

tetejezi.jpg

 Sajnos azonban, Szilárd, nem kicsi a baj, ugyanis a legjobb tudomásom szerint a székelyek mindezen kívül akkora sült ökrök sem,mint te.

No és ki beszél náci' ?  - akire rámondjuk. Mitől -attól, aki rámondja,mert olyan tekintélye van, hogy. 

 

Mint már többször rámutattam a politikai buzulásom 5 évesen kezdődött, viszont 4éves koromban nagyon jókat kacagtam azon, ahogy nagyapám kacagta az Österreich Einz parlamenti közvetítéseit. Osztrák schilling meg demeteralakúak ordibáltak a parlamentben és nekem nagyon tetszett a két szó, mert tüsszentés szerűen hangzott

 

kommunischten!

faschisten

kommunischten!

faschisten

kommunischten!

faschisten

 

Amikor már nagyfiú voltam, megkérdeztem eről nagyapámat,lelegyintette, azt mondta, ez csak olyan idiótimus volt,kajabálták egymásra...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr215485064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2020.02.21. 14:14:57

Meg kell élnie a Schillingnek is valamiből.

Frick László Intézet 2020.02.21. 14:19:45

@Szorgalmas Gyémánt: Ja. Csak értenék már a videó kivágáshoz , akkor Dégi színész alakításában ide vágna a "Mert élni kell!"

Frick László Intézet 2020.02.21. 14:21:05

@Szorgalmas Gyémánt: Az ember azt feltételezné egy híres rendezőről, hogy politikairipacsként is van annyi dramatugiai érzéke, hogy a legeslegeslegfölsőbbfokkalkicsit visszafogottan (félre: fojtottan) bánjon.

Frick László Intézet 2020.02.21. 14:21:13

@Szorgalmas Gyémánt: Az ember azt feltételezné egy híres rendezőről, hogy politikairipacsként is van annyi dramatugiai érzéke, hogy a legeslegeslegfölsőbbfokkalkicsit visszafogottan (félre: fojtottan) bánjon.

Serény Vélemény 2020.02.21. 18:50:52

Ó, ha a szent piac dönthetne arról, hogy kinek a könyvét adják ki, meg hogy ki rendezhet, és mit, akkor ezek éhen halnának! Megérdemelten!

Serény Vélemény 2020.02.21. 18:52:10

MEg egyébként igen, Ernst Röhm. Meg a barnaingesek.
Később ugyan rózsaszín háromszög, de hát ja...

Frick László Intézet 2020.02.22. 04:34:42

@Serény Vélemény: Piac? -beszéljünk erről? Kialakulása óta tallózomna számomra egyiklegundorítóbb könyváruházat. Olyanok dolgoznak benne,akiket női-divat butikba nem vennék fel,bár ahhoz értenek annyit,nők lévén,tehát öltöznek. Téglalapot képzelj el,az É-Ny-sarkában merőlegesen van két polc,az egyik a "nemzetközi" a másik a hazai irodalom. 10 évemég volt irodalom is a "nemzetközi"-ben,ma nőknek való strandregények. Egy csík kötészet, ez egy 1méterszer 1m-húsz' polcocska,aztán a magyar irodalom, egy időben dolgozhatott politikailag nemmegfelelő,akkor egy sor Wass Albert volt odarakva,Márai,ilyesmi. Amagyar irodalom polc... feleirodalom. Aztán kockákba vannak rakva könyvek gerinccelfelfelé, az egyre lektűrebbetől,ahogy Keletre haladsz,a mutatós,színes IKEA-jellegűvadonatúj szemét,így jutsz el Dél-Keletre,aholmáramegszüntette az áruházat épen vezető ostobapicsa afilozófia polcot,mineka,összefoglalva a az iyen hülyeséget mint vallás az olyan,a fasza se keresi (a picsának...) izékkel,mint filozófia, egy sor a gyarekbaszókatolikusokkedvenceinek, vannak azok a tudusbónyomottbetűsok,ja a Korán,na,amuszlimokokésaz egyéb,a tantraság,lélek, faszom. Ezkét sáv,aztán ebben a sarokban a Népszerű Történelem (tudod,azok az amerikaiasak,a nagyonnagyok,amiket a hülye öregapónaklehet venni nakkarira,az buzulja az ilyen csaták,államférfiak,hejjhittleresmeg a Sztalin ésa Rémségek-et, aktuálpolitikai polc,egy külön sáv baszni orbánt meg ezeket. Van akvizítor a frencsizből,tehát az áruháznak vannak a cégérhez tartozó azonosságai,leírják nekik,hogy miket kell a kirakatbameg az egyetfizecc-két darabot kapsz-okra rakni.Úgy van kialakítva, hogy aki keresett.könyvetakar,annak valahogy a keresetlenekmellett is elkelljen bóklásznia.

Nem szólnak rád, ha félórát olvasol,annyira ritka az, hogy aki vásárol,az bele is olvas.

Ismersz:Olyan vagyok,mint Benyegyikt,a könyv számomra,mint a Pitralon volt az idült alkoholistáknak,olvastammár telefonkönyvet és függvénytáblázatot is (a tüzérségnél szokott lenni).

Rend van az áruházban,akkora,amire én képtelen lennék,szépen ki van takarítva, bevilágítva. Az eladók ugyanúgy az undorral vegyes húzódozással,mintha végümégis lettvolna annyi szerencséjük, hogy másosztályra kerülhessenek, de ha belegondolnak,állandóan ruhákat hajtogatni meg visszahordani a próbFÜLKÉKBŐL ÉSASOK HÜLYE PICSA,MENNYI NEMMOSDIK,CSAKLEFÚJJA MAGÁT SPRÉVEL...végülis ez is egy munkahely,sajnos azonban a barmok itt is kérdezgetnek. Mit vegyeneka történelembuzi papának,könyvet gondoltak, tanula gyerekésezt írta fel,tudni kéne már angolul, van-e valami,ami könnyű és gyors,de ne legyen csomag.

Tehát fejből,odanézés nélkül tudják, hogy ha valaki magyart keres.

Még régen,egyszer, szóltam nekik,hogy Mórus Tamás, az nemmagyar. Úgy néztek rám,ahogy egy jónagydarab, belgacsokoládéfekete, vastag,tehátnyilvánvalóan férfiszarra kell nézni. "Igazán? Nekünk azt MONDTÁK oda kell rakni!"

Frick László Intézet 2020.02.22. 04:39:19

@Serény Vélemény: Ritmikus strébergimnasztika. Végy két sportcsarnokot.
Az egyikben középre ültesdle Demeter Szilárdot és a nácikokokat.

A másik sportcsarnok csakis a jók- és igazaknak.

A őpénz,amit osztogatni kell ugyanaz a nagyrakás.

A lényeg a névsorok,kik kaphatnak.

Mint köztudott EZEKNEK listái vannak.

A Jók és Igazak-nak nincsenek listái.

Játékos feladat: Tippeljemeg a kedvesolvasó,melyik sportcsarnok névsoralesz....khrmmmm....homogénebben politikailag megfelelő.

Súgás: A Térey-ösztöndíjasoknak a negyede hangosan szokta ezeket basztatniésmégannyian,hogy egy bő egyharmadot kitegyenek,cizelláltan. CAUTION! -ekkor még elemzésekbe nemm entünk bele.
süti beállítások módosítása