"Neked tejszagod van, baszod!"

/az első csajom, aki annyit megengedett, hogy a pinaszőre határáig lenyúljak az ehhez kigombolt farmerjében./

Természetesen nem használtam papírzsebkendőt zokogás közben ,amidőn a nagy átlója mentén átfutottam egy kommersz  fosfilm méltán Oscar-díjas, mert kedvencem, színészének, Joaqin Phoenix-nek a beszédét. Akettő ragadt meg,a mai [fehér oiropid] emberiség egoizmusárólmeg amit a szegény bocikról, boci és tehénhúsrólmeg a tejecskéről összehadovált, az - pedig jószándékkal....

https://img.discogs.com/QCe16gFMJZydSp_HBEig2ewMLqg=/fit-in/300x300/filters:strip_icc():format(jpeg):mode_rgb():quality(40)/discogs-images/R-8311302-1459116764-4013.jpeg.jpg

 

Ivarérésem hajnalán Lennon & Ono amerikai nagyvállakozók vallási okokból nem-tejivóemberek többek között tejgyártó ipari vállalkozásokba is befektettek.

A biológia tanárbácsink felolvasta egy felmérés eredményét, amiszerint a nú oak-i gyerekek 97%-azt hitte, [1976-ban] hogy a tejet is úgy gyártják,mint a Coca Colát.

Pedig: Igen.

 

Ma nehéz vagy lehetetlen valódi tehéntejet -tehát amit a bocikák elől vennének el,ugye- megitatni emberekkel. A paraszt azért nem issza,mert fűszagű, a városi fejlettember viszont tehénszagúnak érzi, azért okádná ki inkább, semminthogy lenyelje.

Szerintem azt Joaqin Phoenix se szeretné látni,mi lenne azzal a bocikával, akinek mind-mind az anyukája tejét meghagynák és megitatnák vele.

 

I think Joaqin Phoeni don't x wants to see what it would be like with a calffy-buddy whose mommy's milk would all be left and watered.

A valódi marhahússal is ez a fő baj: Ugyanis: marha szaga van.

Időközben a Lennon & Ono Konzorciumból a Lennon itt nem részletezhető,bár sokak hite szerint közismert okokból távozott, viszont a társ, Yoko Ono ezzel a húzásával is csak jól tudott járni. Bele mer gondolni valaki abba, hogy az idén 87 éves a vén picsa? [-> picsaszag]

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8615468910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2020.02.12. 20:24:20

oszt lehet lenyultal meg kinyalta...oszt vot e pisiszag??

Frick László Intézet 2020.02.13. 04:03:19

@Burgermeister: :) jogos a kommented :)

Egyébként :Ha a korszakunktrendképzési eljárásait alkalmazom,akkor a szagoknak hamarosan befellegzik.Mármint a csakúgy ad hoc spontán szagoknak. Nem csak a kellemetlen szagoknak, de aközömbösöknekmeg a kellemeseknekis. Éshát...ez az ízekre is igaz. Egy íz vagy fokozott legyen vagy ne is érződjön. Először gondosan eltünteti a szagokat majd VÁSÁROL!4!!... ez a leg fontosabb, hogy pénzt lehessen rá költeni...

Egy ínai fiatalember magyarázta el nekem.

A túlérett, fagyasztottkajazabáló oiropid egyszemélyestársadalmigalaxisra köbkilométer per bit-szekundum 200-300 ötlet a jellemző,ugyanez Kínában 7000körül.

Aki látott már hagymafogót szeleteléshez,ami a világtörténelem egyik legreménytelenebb eszköze...Mag Svédországban 207924 iparművészeti-tervezőszakot végzett diplomás punnyadozik Élete Ötlete (megvette az IKEA) árnyékában és elvan évi 10-100 ötletkével, amikből brainstormingképes talán 4-27, addig Kínában ez a szám milliós és az egy főre jutó ötletszám megközelíti a 100-700-at.

Tehát a szaggyártás útjában mi más állhatna,mintaz eredeti,természetes, csakúgy magától jövős vagy termelődős szagok.

Szerintem néhányév,és ahogy ma sört nemlehet megvásárolni anélkül, hogy ne valami antisörízt tartalmazzon,úgy a tökéletesen szagtalan pinákhoz éspicsákhoz majd lehet vásárolni ízeketmeg szagokat, tippemszerint a jázmin,az aloé vera... nem tudom, hogy a mai természetazonos hatású aromagyártásbanmiket lehet jólhamisítani,dinnye... Éjszakai tejízűááálom, Billie Eilish beszédhibás,motyogó, nulla énektudású Tourettes Anyja Picsája Varázsa... Kanos a Babám ... szóvalilyesmi. Tökéletesen Műanyag Lélegző Edzőcipő Edámi SajtIllattal.
süti beállítások módosítása