A hyperkommunikáció generálja a kommunikációs entrópiát,az pedig az észvesztést,a "szart-a-pofonba" szituációkat,a fűrész-szerűműködéseket:Alegjobb szándék is csak annyit húz,amit aztán taszajt. A 2D síklogika,a büszke ostobaság,a kampány, a Napi Szar, a Fost & Recska,kijelölt figurák hóttrafikázása,lényegtelen arcok felkapása,Greta Thunberg-szerű marketingtrükkök mélytorkozása, tejjjesítettük,ezzelletudtuk,kimentünktüntizni,elszajkóztuk,amit a "véleményünk"-ként belénkformáztak

...miközbenmintha-misem,egyébként a tendenciák nemváltoznak...

Megmutatom néhány klímaészvesztő kifejezés hátterét :

túlnépesedés - Valójában a Föld akár 11-12Mrd embert is képesel tartani.Csak nem ilyen elosztási/pazarlási viszonyok között.

 

Ha a netokratív idiótizmus ilyen mértékben fokozódik, akkor ezekből a büszke-ostoba  idiótákból csak 2 Mrd picsát sem képeselviselni ez a Föld-hanem bekapcsolja immunrendszerét.

"Most India következik.Nekünkis kijár az, amit az európaiak élveztek:nem fogjuk magunkat vissza,semmit nemkorlátozunk ahhoz,hogy EurópaiFesönMintákat kövessünk!"

indiai mondolat az oiropid klímaészvesztésre

Én,egyedülén,egyszem magamban az oiropidokközül az oiropoidokat Vancouver-től Keleti irányba elindulván Vlagyivosztokig tekintem.Nem osztom fel a netokráciában alap és szokásosJó Fél [ az USA,mint"liberális demokrácia" és A Rossz Oldal  (a büdös  ruszkik,akiknekviláguralmi tervei vannak,de EZÉRT a Szovjetúniósorásra jutnak) szerint. Én,egyedül én,2019végén,a Joint Vision 2020. beteljesülésének a hajnalán úgy látom, hogy a Földön az elosztási viszonyok egyenlőtlenekés nemfelelnek meg az Univerzum környékünkre érvényes törvényeinek.Márpedig az Univerzum alaptörvénye az Egyensúlyfelé tolódás. Az Univerzumnak ebben a felében csakúgy lehetséges az oiropidok túlzottan jódolga, esztelen pazarlása,mérhetetlenülnagyökológiai jetitalpaakkal való tapicskálása,aJövőNemzedékeinek Öröksége herdálása,satöbbi-satöbbi, ha a Föld nem-oiropidnépességénekszemben az Univerzum alaptörvényével,kevesebb jut.

Igazából most jönne el az utolsó utáni órája annak, hogy az oiropidok ne vérengző majmokként marakodjanak. Ne rivalizáljanak, hanem megállapodjanak. Állandó Konferenciára üljenek össze.Ne  XX. századi válszokból keresgéljenek XXI.századi kérdésekre. Európa lassan anarchiába fúl, az oiropidok között káosz és köb-a-köbön terjed az elbutulás. A fészbúk vagy a netokrácia egy év tized alatt retardálta az oiropidokat: Ritkán van példaa VérengzőMajmok történetében arra, hogy egy nemzedéka sajátéletciklusa töredékében így képes elbutulni, ahogy az Internet Népe csak a  Fészbúk elterjedésével. A korai netokratákat hiába figyelmeztettük,valami hippi-szerű romantikus elképzelésük volt arról, hogy az Internet Népe majd szépen magától ésúgy, ahogy azt addig is,leszabályozza a túlságokat.

 

Mára sikerült eljutni oda,hogy a fészbúkozók kétharmada már annak sincsen tudatában, hogy ő internetezik.

Egy hamis Tükör Univerzum a fészbúk az interneten -és egyelőre úgy néz ki,  nincsen fogás rajta.Már túl késő a leszabályozás,a cenzúra és a korlátozások elavult eszözeit alkalmazni. Mint minden oiropid picsaságnak,a fészbúknak is annyi hasznaa is van,amit a "leszabályozás" ártalmasakra fordítana. (Ez a szituáció jellemzi a vadzöldekklímamentési elképzeléseit:Radikális beavatkozási ötleteiksemmivelsem veszélytelenebbek, mint amik ellen kampányolnának.)

Oiropid Picsa-szavazás az Időszámításról:

1.A "nyárit' választja,mert annyira cuki,hogy délután tovább van világos.

2.Majd az ostoba picsa télvízben rájön,hogy még reggel  8-kor is alig világosodik:Akkor ez sem jó neki.

Ilyen embereknek a klímaváltozás problémáit vázolni :D

Ráadásul ennek az oiropid emberfajzatnak van egy igen-igen súlyos betegsége:Szintén a Természet Harmóniájával szemben:Beleavatkozik szerinte nemannyira fejlett emberek-társadalmak fejlődésébe.A konkvisztádorok,a zsírtahó ganyéostoba Pizarro meg egyéb kolonialista álkeresztény,Jézus alaptanításaival szembemenő dögletes oiropidok legalább nyiltan és őszintén csinálták.

A mai KorszerűModern JövőbevezetőPicsaember azonbanmég büszkén is és elhazudva maga elöl is..

 

Mutattam a Kalahári szan népe történetében: A Humán Etológia tudománya a szan népet,a "bushman"-okat több fejezetében is példaértékünek tárgyalja úgy, hogy mindössze 40év alatt tökéletesen eltörölték és az összes oiropid kulturbetegséggel megbeegítettékőket. Védtelenek ezek a népek,utolsó hordozói a Homo Sapiens nem-majmi, hanem emberi harmóniára való törekvésének a természettel.... Nagyjából a 2020-as évek végére prognosztizálják irmagjuk pusztulását is. Oiropid túrista picsaemberek sisere hadait engedik rázúdulni ezekre a népekre,miközben azembereképítményei lehetnek akár a Világörökség részei, ez a világökörség büntetlenülfolyhat.

Mint a svájci gyógyszerdizájner irodák élőemberes kisérletei Afrikában.

Az oiropidpicsaember az édesz kisz ááállyatok-kal valókisérleteketletiltja - ezért aztán a bezzegsvejci , ettől hűdefejlett gyógyszerdizájnerek nyugodtan folytathatnak élőemberes kisérleteket Afrikában.

Egy Tarantino-filmszerű jelenetben ellehetne kapni pár ilyen többdiplomás,Nóbel-bonbon-várományos geciket a 7 Csillag Szuperior tűzlépcsőházában, taknyuk-nyáluk a fosukkelegyben patakzván arra hivatkoznának, hogy az afrikaimajmok úgyis meghalnának mind AIDS-ben (ami szintén egy ügyes kis oiropid biológiaifegyver kisérletének a következmémnye) akkor legalább legyen valamilyen hasznuk.

 

Igazából én tökéletesen benne vagyok abban, hogy a picsamozgalom,akikmég dicsekszenek is ostobaságukkal,ne is szaporodjanak. Tényleg felesleges lenne, kár lenne szaporítani ezeket a picsákat.

A kisbabájuk fingjaitól megóvják azt az ózionpajzsot,amit Semmi Konferenciákra repkedvén milliárd kisbabafingnyit meg égetik hiába.

Statisztikailag azonban az ő számításaikés a túlnépesedési hisztériakeltésüklogikája mentén akkor nem11 Mrd ember pusztítanáa Földet, "csak" 10,5 Mrd ember.

hogy mondják Greta Thunberg-ül azt, hogy

Köszönjük,Emese!

Tankescheeni Gretchen!

maldivsazgkthilafushi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4815331368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Wildhunt 2019.11.30. 12:07:13

Kicsit hasonlít az egész Leukopolis Utolsó Óráira (Laczkó Géza)

Serény Vélemény 2019.12.03. 12:15:31

Csak összehasonlítás képen: a facebook szerverei majdnem annyi áramot fogyasztanak egy évben, mint egész Magyarország egy hónap alatt.
De ez nyilván _nem_ szennyezi a környezetet...
süti beállítások módosítása