Németh lelkész mondott egy butaságot "jóga" ügyben. Ezt aztán tetézte mondolataival  a Jók ésIgazak sajtaja a rájuk is már egyre jellemzőbb büszke ostobasággal.

A baden-badeni avagy egyszerűen a picsaember fő ismérve ez a büszke ostobaság.

A picsaembernek sok picsáról a női ülőszerv (ami sok nő esetében egyben az esze tokja is) ugrik be.Mivel a picsák általában a saját picsájuk alapján képzelik el más picsáját is,eléggé gusztustalannak találják ezt a kérdést egyáltalán hánytorgatni is.

 

A picsaember azonban nemi-és gendersemleges. Névadója a Szegedi ~ a forrónaciban szerinte cuki és formás fenekére volt nagyjából úgy-annyira büszke, mint az oiropid picsaember a "fejlettségére". Minden épeszű csak röhögni volt képes a szegedi picsaember seggén -és a Föld még épeszű társadalmai nagyjából így lehetnek a bezzeg oiropidokkal.

A büszke ostoba? - Majd ő kiáll az esőerdőkért.

olajpalmaultetveny.jpeg

Tulajdonképpen én benne vagyok, basztassák csak nyugodtan Németh lelkészt a jóga ürügyén, amióta a sajtajuk a FIDESZ udvari papjának nyilvánította.

Többszáz köbméter jógyerek fost és recska ömlött pl a magyar katolikus egyházra úgy, hogy a Gyülikét egy nyálcsöppük sem érte. Vallásgeciző jógyerekek többkötetes életművében egy bekezdésnyi nem jut a HIT Gyülekezetére.

A HIT Gyülekezeténe a sajtaja [-> Hetek ]  szerintem az egyik legteljesebb archívummal rendelkezik.

Ha ők egyszer kinyitják a szájukat.Ha ők egyszer elkezdenének beszélni, az még annális ütősebb lehetne, mint ha Gyurcsány Ferenc kezdene el beszélni, de nem csakannyira óvatosan, ahogy ezt a Mór Megtette de Nem Megy c. beszédében.

És HA a Németh lelkész oktondi butácska basztatásamiatt berágott  ATV-ben nem csak a FIDESZ szarait foskavarják, AKKOR :D

 

 

Mint dendrofil fabuzi,pl  a "brazil esőerdők" című hülyítésnél, amit a büszke ostoba picsaember oiropid , a tűzvizsgálat einsteinje mintapéldánya, Emanuelle Macron indított el, úgy voltam vele, hogy a tudatlan ostobaságuk dűlőutakkal sakkozott    sarjerdős, leharcolt olajpálma ültetvények esetében is csak hasznos lehet. Az olajpálma is, ha tájidegen is,meg a sarjerdő is, ha nemis eső-őserdő,még hasznos, ha az alapja a tudatlanság,a haszna mégis összejöhet így is.

Ha Németh lelkész a szerinte "jógá"-t a szerinte "buddhisták"-kal látja összefüggésben, az egy olyan... féltudatlanság féle. Még valami alapja is lehet, a lélekufár üzletágban a krisnások konkurrenciája az anglo-amerikán fundamentalista prae-katolikus gazdaságikeresztyán szektáknak. Valami olyasmi pislákolhatott Németh lelkész agyában, hogyaszonygyaja India, az olyan izé, krisna, valami buthizmusféle, Tibetben azok a maskarákok,  hogyishíjják. Ez már... langyos... kis jóindulattal kettes alá, egy amerikai fizetősegyetemen,ahol megbukni nem lehet , d+.

Én benne vagyok: A Győzelem Napja óta jólláthatóan még nem tértek magukhoz a Jók és Igazak az  eufóriából. Hátha besérül Németh lelkész és egy kis szemszögváltást rendel el az ATV-nél s az egyszer csak úgy tényleg oldalsemlegesen kezd el szórni.

Nem tudják a jógyerekek a gecimédiánál, mivel szórakoznak.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8015324952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G. Nagy László 2019.11.29. 08:17:52

Mindig tele vagy jó gondolatokkal. Mindig Arany Jánost megszégyenítő módon alkalmazod a balladai homály eszközét. Azt is pontosan tudod, hogy ha öt percet rászánnál, hogy kissé szalonképesebbre szelídítsd a formát, tömegek hevernének a lábaid előtt. De szó sem lehet ilyen kompromisszumról...

Frick László Intézet 2019.12.06. 09:29:43

@G. Nagy László: Ez így van. Nem véletlenülválasztottam emlékzenekarom névadójául Frick Lászlót.
Annak idején lebaszott a Mesterem azzal, hogy én az Igazi Frick -nél jobban írok.

De tudod, hogy a kedvenc kölktőnőm, az Illatospinájú mit írt erre a szituációra?
"Itt a túl jó nem kell
csak a jó középszer."
Egy országban, ahol Gerlóczy Márton író lehet? :D
Inkább belebaszom a gitárt a dobszerkóba és utánavetem magam,mint Kurdt Kobain :D

Neked küldtem a szamizdat művemből? Érdekel? Küldj egy jelet az afiom-kukac-citromail-pont magyarvégződés-re
süti beállítások módosítása