Nem hagyják nyugodtan békében elrohadni  autóbuzulásban ezt a blogot a picsaemberek.

bezzegabezzegnemetek.png

EZALATT BEZZEG BEZZEGISZTÁNBAN!

A magyar JókésIgazakmost azért basszák Németh lelkésszt,mert "a FIDESZ udvari papja".

 

Miközben a magyar Jók ésIgazak az ATV politikai youporn készítményeireönkielégítenek.

Nemhogy a keresztyén (azaz keresztényfundamentalista-pre-katolikus ótestamentomiális ) angloamerikai puritán típusúpénzhalám kalamola szektáknak nincsen fingja se a jógáról, de még a picsáknak sem,akik fitnesszerkóban izzadnak a polifoamokon.

 

Magyarországon valami 37% a statisztikaikatolikusok aránya-ám gyakorolni is a vallást,ami a legtöbb falusi plébános szerint főleg az egyházi adó fizetésében mutatkozik meg 3-4% sem GYAKOROLJA.

 

A Hit Gyülekezetének 1,2millió magyar fizet. Általában illik egy  gyülikésnek a jövedelme 25%-át tejelnie.

spicsaemberhvgje.png

A Jóga egy hármas egység,amiból az a cicanadrágos-polifoamos idétlen picsaság,amit az önképük szerint A VilágKrémjeoiropidpicsaemberekművelnek,az egyik harmadegy sziporkájának a mikulája.

Muzulmán jogi-k, a szúfi  fakhir-ok pl 40 napos böjtöket is szoktak tartani napi 30 kalórián.

Európa,unt gátu ócska föld!

/Arthur Rimbaud/

Aki oiropid picsaember főzőműsorok előtt hentereg a kerevetjén, az fagyasztottkaját zabál.

Aki fagyasztottkajazabálóoiropid pornót néz,az leginkább maszturbál.ha nő és fehér nyálkát talál a pinázó ujjain,azt hiszi, hogy az CSAKIS és KIZÁRÓLAG gombás eredetű hüvelyi fertőzés lehet. De azért kombinált szert vesz és így kiírtja magábóla gomba faló jóbaktériumokat is :D

Az oiropid pinakozmetológiamost lemásolja,amit a hajfestékipar beetett fél évszázad fejlettisztáni picsáival:D

Kikönyököl a picsaember picsaautójában a motor a 70000 kilométer óta elhanyagolt olajcserék miatt - de autótunning műsort néz.

Az ingatlanpiacon KIZÁRÓ OK egykétmacskaugrásnyi városi előkert, 998 Ft/kg vásárolja azt a koktélparadicsomot,ami megteremne a fejlettvárosi  balkonja sarkában 444 Ft-os önköltségek (két-és félkilót :D) dekertépítőműsortnéz. Tiztenhatszor kommentel akurvadrága paradicsomárakmiatt,amikért feleőssé az Alcsúti Csüngőshasú Cigány-t ,a Potrohás Gecit teszi :D

 

Nemmegy el szavazni,de az ATV politikaiműsorain élvez.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5115321932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann a grófnő 2019.11.24. 08:25:13

Hadd figyelmeztesselek, mint exbarátod. Ha nem is vagyunk már jóban, valahogy teszek egy utolsó próbát, bár tudom, felesleges.
Az egy dolog, hogy nem tudsz írni az utóbbi időben, minden második szavad picsa meg picsaember, puffogtatod a saját unalmas paneljeidet (és még te szólsz le bárkit is, hogy nem szórakoztató....hmm..hmm..) meg jók és igazak...
De ilyen hülyeséget már, hogy valakit azért leszólni, mert elmegy jógázni.
Igen bazdmeg, SPORTRUHÁBAN vagyunk, mert utcai ruhában nyilván nem lehet.
Igen bazdmeg, van szőnyegünk, sőt nekem saját szőnyegem, mert nem szeretem azt használni, amire előtte valaki PUMP meg hardcore meg hasonló órákon ráizzadt.
Igen bazdmeg, polifoambol van, mert miből lenne.
És igen bazdmeg,nem gondoljuk, hogy jógik lennénk, de nálad különbek vagyunk, mert vesszük a fáradtságot, meg az időt, hogy megmozgassuk magunkat.
és igen bazdmeg, (ezt csak azért használom mindig, hogy lásd, kb ilyenek az írásaid az állandó picsázással) van lelki oldala is, mert ha képes vagy ráhangolódni, akkor az első 10 percben "megérkezel" egy másik helyre - olyan értelemben, hogy van napi egy órád, ahol nem a főnöködön, a munkahelyeden, a villanyszámlán, a szenilis ellátásra szoruló családtagokon stb...pörög az agyad, hanem magadban vagy, a saját testeddel.
Lehet itt picsázni, lehet polifoamozni, meg cicanadrágozni, de egy olyan országban, ahol egy csomóan piálnak, meg gyógyszereznek, talán ne azokon röhögjünk már, akik nem a xanakszhoz nyúlnak meg a konyakhoz, ha problémájuk van, vagy egyszerűen úgy érzik, túl nagy a nyomás rajtuk. Vagy nem nagy a nyomás, egyszerűen fáj a dereka, és a következő éveit nem az sztk folyosón szeretné tölteni, hanem megoldást keres.
Igen bazdmeg kurvára vicces, cicanadrágos, polifoamos, picsa magatartás, ha valaki mozog szabadidejében. Hahaha DDDDD röhögjünk rajta, picsázzuk le.

Steinmann a grófnő 2019.11.24. 08:31:46

Német egyébként azért kelt ki a jóga ellen, mert KONKURENCIA neki. A gyülike egy lelki mankó, mint ahogy a pia, meg a gyógyszer, stb is lehet az. Aki harmóniában van magával, az nem a gyülike vasárnapi ülésein keresi a választ.
Belőlem pl. a futás sokszor, sokmindent kimos egyszerűen. Mint ahogy a jóga is. Biztos kevésbé lennék picsa szerinted, ha ehelyett piálnék, vagy marokszám szednék valamit, esetleg gyülikében hallgatnám Német S. fasságait, ha fáradt és kedvetlen vagyok, de én inkább mozgok. SPORTruhában. Hüha. Tényleg picsa vagyok. Ezek szerint az a NEMpicsa, aki rápiál a gyógyszerre és utána a gyülikében rázza magát.

Steinmann a grófnő 2019.11.24. 08:34:01

Én erről többször beszéltem már neked, vannak belülről irányított emberek, ők azok, akik nem lesznek alkoholisták, nem szenvedélybetegek, nem lesznek gyülike tagok. Te tipikusan kívülről irányított ember vagy, csapkodsz magad körül, hogy cicanadrág, meg polifoam, miközben mégis mi a fasz jogod van neked arra, hogy leszóljál bárkit, ha, van, te tökéletes vagy.

Frick László Intézet 2019.11.26. 04:04:40

@Steinmann a grófnő:
1. Soha nem állítottam olyant, hogy tökéletes vagyok.
2.Ha valami nema jóga, akkor az nemjóga.

Itt vagyok én:Háromszor annyi féle ételt tudok főzni,mint egy munkásosztály-alsószéle-proletár nő. Mosni-főzni-takarítani,ebben amai 30-40éveskislányok anyukáivalsorompóba merekállni. Vagyis a nőilétben jó sokmindent teljesítek ahhoz képest, hogy amit az eurpai divatpicsa "jóga" címén tornászgat poifoamon,az lehetne is jóga. Vagyis: Azzal az erővel,amivel te jógázásnaak hiszed azt a kis testmozgást, azzal az erővel vagyok én olyan nő,mint te.

Tulajdonképpen a fasszopást még nem próbáltam,de biztos vagyok abban, hogy a magyar nőiátlagnál jobban szopnék faszt.

Ha rámutatok arra, hogy hájas elkényelmesedett ostoba picsák,akikéletükben két könyvet el nem olvastak volna, annyi eszük sincsen,mint a picsának a barátok közt kreatív producerénbek,aki kitalálta hogy Aliznak a Barátok közt -ből "internetes újságíró" legyen :D
beszopnak egy marketing dumát és befizetnek arra, hogy "jóga" címén egy teremben mozogjanak a...
egyébként egészségükre váljon,mint tornászás,tényleg pozitív olyan emberek számára,akikéletük 1000 tornaórájából 720-at ellógtak és 14-44 éves koruk közöt két felülést meg egy fekvőtámaszt sem nyomtak... Tulajdonképpen, ha számba veszema nőiségbőlmit teljesítenek be a szexen meg az ülvepisilésen és az öltözködésen kívül, ugye gyermekvállalással nem fenyegetik a személyiségükkiteljesedését...meg a Föld klímáját:D
ez neked leszólás?

Egy olyan országban,ahol az egyik legnagyobb katrasztrófa, ha a hypermarket parkolójában csak az osztóúton túljut parkoló? Egy liter benzint kering el a budapesti lakása környékén,mert nem tudna 50lépéssel többet gyalogolni?

10 percet áll egy megállóban egy öt perc alatt legyalogolható buszmegállónyi távolságot autóbuszozni? -de befizet "jógatanfolyamra" ? :D Még jó, hogy rámutatok,mint tipikus oiropid picsaemberre :D

Frick László Intézet 2019.11.26. 04:12:29

@Steinmann a grófnő: Mármiért lenne konkurencia Németh lelkész számára az a testmozgás,amiről te benyaaltad, hogy jóga lehetne.

Németh lelkész már nemelőször bizonyította be, hogy nem túlokos. Nézz meg egy Vidám vasárnapot: retorikusnak is gyönge közepes.

Valamit azonban mégis tudott Németh lelkész:Jóleltalálta a ritmusát egy maerikai típusúpénzhalál-kalamola szekta alapítására és ez másképpen nemmegy,mint rejtett erőszak,arrogancia,jószervezés, kényszerítés, zsarolás, adatgyűjtés, "ha én egyszer kinyitoma számat" stb. Ez a "ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni" a lényege pl Az Őszödi beszédnek.

Vagy a Pintér Börtönmosodák és Konfekció ZRt sikere fő titka is.

Most te egyszerre hirtelen kirúgtál Németh lelkészre -mert azt írta az újság.

Hirtelen elkezdtem "rosszul írni" mert most mnár zsinőrban és alegegyszerűbben mutattam rá az önképed antagonisztukus ellentétére azzal, hogy a tudatod szériapicsaemberi: benyalod,amit "asztírja a zúúság". Egy önállógondolatodnincsen,ezértkönnyen tematizálható vagy, mutatja ezt a fasisztákhoz [Nemzeti Jobboldal] való hozzáállásod is:a változása:szépen leköveti a "tudatod" a divatot.

Neked a divat mondja meg, hogy ki vagy.

Mondhatnbám azt szebben is hogy egy picsaember vagy:fesön.Fesön ember vagy, egy önálló gondolat nélkül.

Frick László Intézet 2019.11.26. 04:16:28

@Steinmann a grófnő: És az még semmi,de velem gorombáskodni is csak "fesön" szerint tudsz.lefideszeseztélmeg orbánseggnyalóztál...mert...a te 2D világképedtőlennyi telik, ha nem "veled vagyok" mármint a fesönnel,akkor már csaka Másik1-gyellehetek, orbánékkal.

4Nem tagadhatod,még ma is sokkaltürelmesebb vagyok...

Hol van belóled az a türelem,amit máraz alapjóga is bele-erősítene a művelőjébe? A szájaddalmondod,hogy te decuki vagy,mert a baricsajszikkal beülsz dumcsizni a cukiba..a világképedről,ami áll:
A ROSSZ

ból
és még egy része van a világképednek:
A Jó(ami pl te lennél,ha az lehetnél,ami az önképed szerint vagy.

Egyszerűen:tő hülyeségekkelvádolsz,olyasmikkel,amiket soha nem állítottam magamról.

És még csak állítani sem lehet rólam.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.27. 14:47:09

Sándor atya kis fáziskéséssel az USA-ból importálta a jógával kapcsolatos helyes keresztény szemléletet:

www.cai.org/testimonies/spiritual-deception-yoga

Ahogy minden mást is, életében semmi olyat nem pérdikált, amit ne a 700-as klub szintű amcsi tévéprédikátoroktól lopott volna.

A picsaember szerintem feleslegesen bántó kifejezés, a modern nyugati ember sokkal jobb. Hiszen ők modern nyugati embernek tartják magukat, neked meg megtiszteltetés, ha nem tartanak annak.

A modern nyugati ember beépítette a jógából azt, amit be tudott fogadni. A hinduknak különösebben nincs mit felháborodni ezen, a védikus tudást legalább hétszáz vallásból gyúrták össze. Én úgy tudom, ők nem is háborognak, nem érzik a vallásuk lerablásának a modern nyugati jógastúdiót, de javíts ki, ha tévedek.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.27. 15:45:07

Sőt, Sándor atya még segítette is a jógaoktatók marketingjét, hogyaszongya:

"Van még néhány szabad hely a téli kurzusaimra, ha valaki fel akarja ébreszteni a démonjait. Jelentkezés privátban! "

Steinmann a grófnő 2019.11.27. 20:27:32

@Frick László Intézet: nagyjából sőt nem nagyjából leszarom a véleményed.
A fidsesz témát itt te hoztad be, nem én, csak úgy mondom.
Hogy fesön meg nem fesön - kb bájerzsolti szintjét tolod a nyugati picsaemberről, persze, ha valaki jobbermegmondó, az egyéni vélemény, ugye, ti ott mind egyediek vagytok :D
A jógatémáról két helyről lehetett tájékozdóni, vagy a sajtóból, vagy LIVE a gyülikében hallottad, mint mond a mester. Melyiket vállalod be? Te is az újságban olvastad, mint én, vagy voltál gyülikézni vasárnap? :D
Én nem rugtam ki Németre, mivel eddig is gazembernek tartottam, nem változott a véleményem róla, lelkibeteg, ingatag embereket hálóz be - ezt gondoltam róla már 10 éve is.
Amit itt írtam a jógával kapcsolatban, azt nem neki, hanem NEKED címeztem.
Hogy milyen egy jógaóra közönsége? Hány jógaórán voltál?
Szimplán előítéletes vagy. Összetéveszted a plázapicsákkal a GYM közönségét.
Ez is csak abból fakad, hogy el vagy ásva Bivalyszörcsökén, és kitalálsz dolgokat, hogy működhet a fényesfőváros. NEM úgy működik, törödj bele.

Steinmann a grófnő 2019.11.27. 20:30:22

@Frick László Intézet: na most, a barátcsajszik. Értem én, hogy ez a részedről valami lesajnáló dolog akar lenni, de én úgy vagyok vele, hogy NEKEM (veled ellentétben) legalább vannak LIVE barátaim, nem a 88888 kommentsorában vadászom össze a haverokat. Nem hinném, hogy egy "törökzsófi" szintű barátcsajszit szégyellnem kéne, mert időnként összeülünk. A többiek is hasonszörűek. Ha érdekel egyébként, nem cukiba járunk.

Steinmann a grófnő 2019.11.27. 20:33:06

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet:
www.youtube.com/watch?v=vJx80Iv4las
jó mozgást fiúk! A nehezebb gyakorlatokat se csaljátok el! Otthon végezhető, én már többször megcsináltam. Persze, a lelki oldal először nyilván nem jön át, mert arra figyelsz, melyik a kezed és melyik a lábad :DDD
Na, ügyesen gyakorolni! Hasznos! Jó a gerincnek, belső szerveknek, csípőnek, léleknek, stb. Hajrá :) Majd számoljatok be, mit tudtatok belőle megcsinálni!

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.27. 23:46:21

@Steinmann a grófnő: Első jóga gyakorlataimat ovodás koromban végeztem édesanyámmal, aki materialistaként mindig mosolyog az olyan - szerinte -elavult hiedelmeken, mint a "jóga lelki oldala". Az biztos, hogy nem véletlenül élte túl apámat és az habár már jóideje nyugdíjas, még a háziorvoshoz sem kell elmennie.
Tizenöt éves koromban kaptam egy hátsérülést - kicsit elbíztam magam a rúdon - az utána következő regenerációban jelentős szerepet kapott a jóga.

Harmincpár évesen még lenéztem a jóga stúdióba - és a mai napig használok pár aszanát az erőedzés után.

Hogy mit bírnék megcsinálni az egy órás műsorból és milyen technikai kivitelezettségi szinten, azt nem tudom, de különösebben nem is érdekel. A lámám ugyanis azt javasolta, a jóga mellett csináljak valami keményítőt is, különben olyan leszek, mint a hinduk - gyenge és puhány.

Napi meditációs gyakorlatomat fél lótuszban végzem, megy az egész is, csak nem egy órán át.

Ja igen, polifoamom is van, több is.

Én kedvelem a hindu istenek mantráit is, jó rezgéseik vannak.

Örülök neki, hogy gyakorolsz, a saját közvetlen környezetemben azt tapasztalom, tényleg egészségesebbé és hosszabb életűvé tesz.

Frick László Intézet 2019.11.28. 04:00:39

@Szorgalmas Gyémánt: KereszTYén.Työbetűvel. KereszTYén fundamentalista.Anglo-puritán. A móóókszizmus a reformációt a lineáris-haladvány-történelemszemléletében relatíve jó-nak látta. Tehát az ellenreformációtjónak.Maúgy értelmezik,hogy a reormációKIZÁRÓLAG modernebb, szabadabb és satöbbibb.Holott sok-sok református ágazat praekatolikusés fundamentalista. Az amerikaipnzhalám kalamola szekták külsőségeikben lazábbaknak tűnnek,öltny-nyakkendő , free-bb élet, nincsenek papok, csaak tiszteletesekmeg lelkészek. AKings of Leon zenekar fivérei egy ilyen vándor prédikátor-tiszteletes fiai és egy lila Oldsmobile-ban nyőttek föl. Az USA NEMZETIkereszTYén kőkonzervatív állam,ahol 55 millióember addig nem veti a fogát a vacsorájába,amíg hálát nemrebegett az úrna, Obama is az Úr-nak ajánlotta a hazát és a népet,mutattam is, hogy mi lenne itt, ha a Szőúőőnyetegg a Hajrá Magyarok helyett Isten óvját merészelne csak mondani. Németh lelkész esete szokványos a show-műsoros tömegpszichózisban is...én még ennyire rosszulbeszélő prédikátort nem láttam.

A picsa nálam jó-rais való kifejezés.

Meg semmirevalóra.

A Jó Picsa az ősnői attitüd.

A picsaember esetében a genitália nem számít... ésmint vagy 102-szer elmeséltemmár,úgy érzemmagam,mint a hűjjjeee öregbácsi,aki feszt azt meséli, baszogatott isMukimeg Ripőkis már eleget... pedig a Netokrácia alapja a tízszeres ismétlés:azt lehet eleinte egyszer,mamár csak félszer megjegyezni:D

A picsaembernek a TUDATA olyan,mint a Szegedi Picsaember segge.A Büszke Ostoba.
"Minek az infokommunikációs társadalomban adatokat bemagolni?Mineka tudás,ha minden fent van a neten." A hosszúhüvelykujjúak.Túlér egy centivel a mutatóujja percénél a hüvelykje.

Hamost nagyaraszra veszem a polifoamon való tornászást és a picsaember más gyakorlatábamásolomát,plolyan pizzát kapna,mint amennyire jóga az őtornászása,a nagyon helyes,atámogatom,mozogjon csak, némelyik egy zacsi fagyivacsinál nehezebbet még életében nem emelt... ismétleem,olyan emberkről van szó,akika tornaóráik zömét ellőgták

és olyan sajtóról van szó,aami ezerrel ordéjjott,mert a Petőfi rádió egy időben több magyar zenét,plVad Fruttikat,Mocsok 1Kölyköket,30Y-t ésKiscsillagot játszott, erre cikkek ezreit pocsékolta a Jók ésIgazak sajtaja.... hogy mé' jáccanakmagyart

meg

most figyelj:
Minek a napi tornaóra?Mi az hogy a szerencsétlen gyerekeknekminden napra egy tornaórát,a Csúti geci Cigánnyáját, jaztat :D

És akkor aPetőfi Rádió-valkapcsolatban a dalit shúdra és az önképe szerint Különleges Bráhmin hangja 1-ésUGYANAZ lett:Kuss aPetőfibőlamagyar zene.

Most ugyanaz a picsa újságíró,aki szériában gyártotta a napi tornaórákfikázását,pár napig nyomatta a "jóga" dicséretét.

Frick László Intézet 2019.11.28. 04:02:53

@Steinmann a grófnő: Nem tudom,mi a kedvencételed, deegyélolyant,ami annyira az,mint amennyire a polifoamon egyébként szerintem nagyon helyes tornászás. Ülj olyan buszra,ami úgy busz.

És nyald be olyan "újságírók" dumáját,amiveletetnek,akikpár éve szériában háborogtatták a magadfajta jólirányíthatóegységsugarút a napi tornaórák ellen.

Frick László Intézet 2019.11.28. 04:04:14

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann a grófnő:
Mondjuk az igaz, hogy ha vesztek egy doboz "tej"-et,annakkb annyi köze van a tejhez,mint apolifoamokon tornászsásnak a jógához.

Frick László Intézet 2019.11.28. 04:17:03

@Steinmann a grófnő: @Szorgalmas Gyémánt:
Jóga? -tulajdonképpen beszélhetnénk apináról is,különösen így, hogy akozmetológiai marketing TÖKÉLETESEN lemásolja azt,amit a hajfesték szekció csinált az elmúlt 60 évben.Aminek elsőkörben az lett a vége, hogy megszázszorozódott a veserákosok száma és a többlet a hajukat festőnőkből állt össsze.

Köztudomású, hogy a pina az egy olyan dolog,amitőlcoki apasinak -lássátok a NémetMinőségűReklámokat.

"Én vagyok a főnök!" -és kacsintás.

Ma a korai serdülők között alányoknálannyira elterjedt a pornónézés, hogy a pornó ipar, ne sziszegj Lujza és ne érvelj azzal, hogy te nem,pedagógus nőket KÖTELEZNÉMa serdülőlányoknak gyártot termékekáttekintésére.Egy továbbképzést megérne.

A serdülőlányoknak és itt az alsó határ... a..meg se meremmondani,de egyjegyű szám...

A serdülőlányoknak a Cristal Clear műfaj gyárt termékeket, a hófehér,a habtiszta,amakulátlan , a testszín púderszín,a tökéletes szőrtelenség,egy pati,egy mitesszer nem lehet, astatiszta férfiak nyakon alul kisbabaszőrtelenek.

Ami nagyon fontos:egy-féle testnedven kívőlSEMMI.. egy csöpp nyál sem.

Izgalmi állapot KIZÁRÓLAG FÉRFIAKNÁL.

Nőjogi szervezetek helyében werkfilmeket iskészíítenék erről,mert annyira nincsen,még lehelletnyi pára sem, hogy az neméletszerű, vélhetően a törlésekre elrendelt szünetek a háromnegyedét teszik ki a munkaidőnek.

A pina TÖKÉLETES nyugalmi állapotban.A véredények üresek.. a csikló alszik.

Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy milyen élet vár arra a lányra,aki ilyen termék fogyasztása közben fehér nyálkát vesz észre aazon az ujján

és ez az édes anyukája szerint semlehet más, csakis éskizárólag

GOMBÁS EREDETŰ HÜVELYI FERTŐZÉS

Az infokommunikációskorszakban maguka pornócsatornák is youtube-szerűen működnek,pltele vannak könnyű,otthonrólvégezhetőinternetes munkák termékeivel.

Azt mondja a Z-generáció tagja, hogy minek tanulni,ha minden fent van a neten.

A Pornófogyasztó és gyártó KÖZÖSSÉG,mint valaami fészbúk-vagy yotyúberség,KÖZÖSSÉG... Vannak fülöpszigetek-i tinédzserlányok,indiailányok,most, hogy a bangladeshi nyomornegyedek lakói is interneteznek okostelefonjaikkal, van márminden.

Elvileg tehát, haa akkora ostoba picsa a lány anyukája, hogy még támogatja is a kislányát atévedésében,akislánya előttott a lehetőség reális-valósinformációt is gyűjteni, hogy még mitőlis lehet fehér-nyálkásapinázó ujja.

De ugye a grófnőmár készíti is a mész te a picsába gombját.

Ez van gyerekek

tényleg a picsába ezela bloggal:D

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.28. 07:10:41

@Frick László Intézet: Tekintve, hogy a jóga egy csoportfogalom, nem igazán tudom értelmezni az "annyi köze van a jógához" kifejezést. Gondolom, a hatha jógát érted alatta. Igazad van, egy háterősítő gyakorlat az nem hatha jóga, hanem háterősítő gyakorlat, amit brahmánok dolgoztak ki. A hinduk módszerei az én életemben ezen a helyen vannak, ők is keveset mozogtak, mivel szellemi munkát végeztek, meg én is, így nekik is előnyös, meg nekem is.

Az "igazi" hatha jógát nem is akarom gyakorolni. A szellemi gyakorlatoknál ugyanis egy helyre kell ásni, de ott jó mélyre, és én másfelé indultam el.

Frick László Intézet 2019.11.28. 14:19:36

@Szorgalmas Gyémánt: Nagyon nehéz ezt "oirópaiul"megfogalmazni,de A Jóga alatt a Hármas egységregondolok,amiből az egyik az a testmozgás és "torna" [ :D ] a másik egysége ugyanez a szellemiekben, a harmadik pedig a meditáció. Úgyis mondhatnám, hogy a jóga az,amit a jogi-k művelnek. A test teljes uralma -amibőa meditáció az énértelmezésem szerint -de cáfold meg nyugodtan:D -az én értelmezésemben a meditáció az ellentéte a test uralmának: a test semmibevétele,a test nem számít, a test ellényegtelenedése az Univerzumban,mint időn kívüli egyszerre-észlelet. Az idő ugyebár nemlétezik és segédfogalom.

A jogi sok-sokolyasmit csinál,ami Buddha tekintetében "túlzó alkalmazás". Koplalás, túlzásba vitt böjtök és "önsanyargatás".

A jogi nem azt mondja,hogy kövesd meg csináld te is azt,amit ő. A jogi-k...megcsinálják helyettünk is.

Amikor plegy jogi egy fa tetején negyven napon át a...mi tekintetünkben...koplal... böjtöl,éhezik és sanyargatja magát,akkor...nem hinném, hogy azt ő..úgy élnémeg, szerintem inkább olyan.. mint amit egy falevél érez.

Természetesen,mint mindenben,amit ember művelni képes, ebben is van képmutatásmeg trükkéslehúzás és "ügyes emberek" meg kufárok ahogy a fakhir-ok közülis pársikertelen azzal, amit ellesett,elment...mutatványosnak.

Ezzel az egész jóga cuccal csak arra akartam rámutani, hogy egy ostobaság mondolata is lehet egy másik ostobaság.

Ha találkoznék egy igazi jogival, igyekeznék a tiszteletemet iránta kifejezni... és... ehhez a tisztelethez...még csak nem is szükséges megértenem vagy felfognom a lényegét.

Valami tiszteletet a cicanadrágos üzletasszony iránt is érzek,aki tornatermet bérel és hülye picsákat kilóra levesz "jóga tanfolyam címén".. hát.. elmehetett volna taxisnak is.Kétségtelen és ebben megegyezünk,hogy tesz valami jót azokkala picsákkal, azokmeg tejelnek neki szépen, elédegél a tanfolyamaiból,meg a picsák is imígyen,sznobisztikusan, na, valahogy csak rávették magukat arra, hogy mozogjanak és ettől jólérzik magkat:

mindenki megtanájja a számítását :D

Amit Németh lelkész csinál.. az meg ugyanez az ipar, csak részvénytársasági méretben

Steinmann a grófnő 2019.11.28. 20:44:51

@Szorgalmas Gyémánt: na, örülök, hogy lényegében "jógatárs" vagy te is :)

Steinmann a grófnő 2019.11.28. 20:55:22

@Szorgalmas Gyémánt: @Frick László Intézet: Dudinak vannak lesajnáló szófordulatai, mint ahogy régen valaki "kulák" volt pl. nála úgy jelennek meg ezek a panelek. Lényegében Dudi a net Miloyannopoulisa (vagy hogy híjják a szőke görög meleg zsidó konzervatív faszit :D)
Na, szóval Dudi is úgy gondolja, hogy ÜTNI kell mindenkit, miközben maga is pont egy olyan csoport tagja, akit a jobberek ÜTNEK. Hogy kerüld el az ütést, hát, mint miloyannopulis, üss még nagyobbat :D
Szóval Dudi, a bloghu jobbermegmondó fenegyerekének szerepében tündökölve polifoamozik, cicanadrágozik, (ő maga két előrehajlást nem tudna megcsinálni) meg jogizik itt
csapkod maga körül, mindenki picsa

picsa, aki újságot olvas (de ő honnan tájékozódik? felhívják az enbéhától K vonalon? )
picsa, aki jógázik (életében nem volt jógaórán, azt hiszi, hogy az valami plázapicsa gyülés)
sőt picsa, aki elmúlt 15 mikor szült
picsa, aki nem HHH
picsa, aki 500 főnél nagyobb teleülésen él
picsa, akinek van jövedelme, és nem segélyen él, de abból is remek piros függönyt vesz a düledező ház ablakára
tehát picsa, akinek van annyi SAJÁT jövedelme, hogy megkockáztasson a jyskben vagy az ikeában venni függönyt
picsa, aki nem otthon termeszt mindent
és picsa, aki nem tart kecskét, hanem szupermarketban veszi a húst

folytassam? :DDD
Dudi, meséld már el, ha te nem az újságból tudtad, mit mondott Német, akkor tényleg voltál gyülikénzi? :DDD
ja, és picsa minden európai
szóval a többi kommentelő se reménykedjen, ők is picsák Dudi szemében, mert nem jurtában laknak, neten olvassák a híreket, és boltban veszik a krumplit :D
A cicanadrág csak egy fokozat
tudod mit, elárulom, NEM cicanadrágban jógázom :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.11.28. 22:13:10

89 előtt csak pár könyv volt a hatha jógáról (pl. a "Sport és jóga", ha valaki emlékszik), szvsz azokban tisztességesen leírták a pár alapgyakorlat, kivitelezését és jótékony testi-lelki hatásait. Ha vki azokat csinálja rendszeresen sztem sokat tesz az egészségéért. Sok ember ellett mást is sportol, tehát nem mozgáspótlék, mint inkább az ülő munka káros hatásait ellensúlyozza.
Sajnos vannak olyan esetek is, hogy egy nem elég körültekintő jógaoktató sérülést okoz, mert túlbuzgó, szadista, nem ért a dologhoz igazán (annyi jógasuli van már mint a gomba).

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.28. 23:16:40

@Frick László Intézet: Beszéltünk már erről, az ázsiai vallások nem hitvallások, hanem tapasztalatvallások. A hindu jógák "lelki oldalának" vélt része az isteni teljesség felé való kinyílást jelenti. Az atman nem lélek, az atman a benned élő isteni szikra. Meditációjuk célja ennek a szikrának a megtalálása - méghozzá úgy, hogy egyáltalán nem akarnak gondolatokat. A gondolkodást hétköznapi áramát valahogy le kell állítani, az aszanák és a "böjtök", azaz titkos élő átadásokon megkapott instrukciók az étkezésre, amik ezt a gondolattalan állapotot segítik elő. Hogy miért pont így lehet megtalálni ezt az isteni szikrát, azt nem tudom, szerintem a teljes gondolatnélküliség életszerűtlen.

A hatha jóga történetének alaposabb tanulmányozása során magad is felismerheted, hogy erről a szent célról már legalább 600 éve elkezdett leválni a kifejezetten egészségmegőrzésre törekvő, nem pedig az atmant kereső testmozgás.

Ez csúcsosodott ki és kommercializálódott a "jóga" stúdiókban. A jóga helyett indiai eredetű nyújtógyakorlatokat kellene mondani, de nem hiszem, hogy neked kellene magyaráznom a köznyelv szavainak kialakulását.

Lényegi különbség van azonban a hitgyüli és a jóga stúdiók között. Például bérlet meg 10 alkalmas jegy van, nem pedig tized. A hitgyülis apuka beköp a tizenéves hitetlen lányának a szobájába, hogy jelezze, mit gondol a fertőről, amiben él, a jóga stúdiókba járókról ilyet még nem hallottam.

Egy tisztességes jóga oktató ad sprituális részt is - annyit, amennyit ő biztosan át tud adni és a befogadó biztosan elbír.

www.beac.hu/hirek/eletmod/mit-csinalunk-egy-jogaoran/?fbclid=IwAR2ti7YJRsO-QBpZTSSpEZc6cI38tkh84jUBVOqvWWlNy-Zeszr5Cuc38lk

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.28. 23:21:29

@Steinmann a grófnő: Hűűűű, beszéltél te már igazi puritán bihari emberrel? Szorozd meg Dudit olyan hússzal. A hatvanas években a nagyszüleim falujába sikerült szerezni egy tanárembert. Kapott házat, kertet, meg sok egyebet. Díszkertet alakított ki, a falu a csodájára járt, hogy lehet ennyire bolond valaki, annyit dógozik a kerten, oszt hasznot nem hoz...

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.28. 23:31:24

@Frick László Intézet: "azokmeg tejelnek neki szépen,"

A jóga óra ára az egyik legolcsóbb szolgáltatás a piacon, még Budapesten is. Egy ún. "rászoruló" elkölt csak cigire vagy kétszerannyit egy hónapban, mint amennyit egy átlagos stúdióba járó fizet az órákért.

Frick László Intézet 2019.11.29. 04:08:51

@Steinmann a grófnő: Nem.
Tódítasz megint.Hol van az az "ütés" fogalmától, hamutatok,az ujjammal,egy tőlem (vagy tőled is) függetlenül fennállót.

Az kétségtelen,hogy "fáj" neked,mertérint.Érintettnek VÉLEDmagad.Magadra veszed -és oktalanul besérülsz.

Enneka blognaka falgjában a mondat:Amit nemakarnállátni.

A nőilét egyikfőlényege ez, nemnézünkoda ésakkornincsen.

Nekünk,idegenszívűeknek,amikormagyar családokba keveredünk férjként vagy feleségként,rögtön ez lesz a bajunk:A magyar átlag család tagjainak nincsen véleménye a másikról.Valamiféle...konfliktuskerülésnek ésösztönbőlalkalmazzák ezt.Baja mindenkinek van, csak nem mondja meg. Egy megemfajta idegenszívű, nem a korcsa és selejtje,mint én, hanemmég az eredeti verzió, ha meglátogatja a barátját és látja, hogy lóg a csatorna, az ember a sajátkörnyezetében nem vesz észre apróságokat úgy,mint a hirtelenérkezett idegenszem,szóval az idegenyeknél lehet szólni.AKár még a jaószág takarmányozásába,az autóba való motorolaj minőségéről vagy a kazánba begyújtás praktikáiról is.

A magyarnak nem.A magyar AZONNAL fellát, ha észrevételed van.Ez a családon belülreis beszivárog,a szülőkmég bele-bele,amíg kicsi a gyerek,de amikormár cseperedik,kamasz... nemannyira.

Az asszonybrigádban BüdöspofájúMaria ragadványneve kialakulása után hat évveltudja meg, hogy ő Büdöspofájú -még az ura sem szól neki,a heti egyszer..addig..a 20 másodpercig...igyekszik nem levegőt venni.

Ezekitt föl neked mind ÜTÉSEK -ha úgy érzed,érintett vagy, ha nemérzedúgy,mert Szilvike kolléganőd lehellete büdös,akkor cukin kacarászol.

Plamikor a te szádon jön ki a Potrohás az nem büdös,aki úgy mondja, hogy Potrohás Cigány,annak van egy kis "sajt"-szaga,de mert a Potrohás-t hallani a májadnak jólesik,tolerálod.

A magyar egymást szoktatta le a véleményéről és plegy bölcs idegenszívűis már egy jómondásaljött erről,ami az emberek véleményét az emberek segge lyukához hasonlítja.

Ismerek és tisztelek is egy elektromoshegedűművészt - az apja segge lyukaállapotába halt bele,vérmérgezést kapott,annyira... khrmmm..."gondozatlan" volt.

Amultkor ugyanezt megmutattam neked a képben aKigondoltam! szerkesztőségéből: AmikorPornóíróLujza,adruszinádlkábacskáinak "szerelmet vallván" elárultam a titkot:megszopogatnám azokat a lábujjacskákat.

Ez a szerinted is "gusztustalanság" pompásparabolája a te problémádnak,amin itt oktondi-butácska "fennsőbbséggel" vihorászol is:

A Kigondoltam! szerkesztőségének nőiszekciója a sajátlábaibólés a sajátlábszagélményeibőlmár jópár illattalan nőilábvs de genetice genderileg is kódolt büdös férfiláb viadalo túl
a saját lábaikbólkiindulva,műbőr edzőcipők,nejlonharisnyák,műszálas sportzoknik,műszál,műszálas a 100% Baumwolle is,nemhogy a Cotton.. szóval,, fiff-fiff,a sajátlábacskáik bizony sajtszagúakmég zuhcsi után isÉSHÁT a gusztustalan kép,miszerintFrikk szopjaPornóíróLujza lábujjait főleg az elképzelt bűz

ami nem volt pedig

miatt borzalmas.

De tényleg,Én-Lujzám,ebben a KÉP-ben az értelem nemaz, hogy szopomPornóíró Lujza jobb lába gyűrűsujját

Hanem az, hogy az emberekmagukbóltudnakkiindulni

ésvagytehát

olyant vesznek magukra,ami nemis őket illeti

miközben aki vélük egy branch-ben van,kombattóban,szurkol csapatnak éspártos,az ETTŐLillattalan, jság,rossztalan,olyan aranyos és biztos nem lop.

A KétfarkúKutyapárt is hamar leszokott az olyan aranyos,biztos nemlop szlogenről,főleg,amikor Bajnai vagy Karácsony olyan aranyos és biztos nem lop.

Újabban végigcsekkolom a hazug tóóódításaidat,nézzük ezt is, hogy elkülönüljön, csupanagybetűvelírom bele az én szövegem:

picsa, aki újságot olvas NEM SŐT ELLENKEZŐEN (de ő honnan tájékozódik? felhívják az enbéhától K vonalon? )
picsa, aki AZT HISZIHOGY POLIFOAMON TORNÁSZNI =jógázik (életében nem volt jógaórán, azt hiszi, hogy az valami plázapicsa gyülés)
sőt picsa, aki elmúlt 15 mikor szült EZ SEM IGAZ SŐT AZ ÉN "LÁNYAIM" ÚTTÖRŐK VOLTAK AA '( ÉVES KOR UTÁNI SZÜLÉSBEN AMI ABBAN A MIKROTÁRSADALMIKÖRNYEZETBEN + 3ÉV TŰRÉSE A SÜVÖLTŐ ÚTÁLATNAK
picsa, aki nem HHH A HHH-K KÖZÖTTI PICSÁKAT MUTATTAMIS A BENEISÜTEMÉNYZABÁLŐÉÉÉHEZŐK
picsa, aki 500 főnél nagyobb teleülésen él EZ DURVA HAZUGSÁG SOHA NEM KÖTÖTTEM TELEPÜLÉSHEZ A PICSASÁGOT AZ AFFEKTÁLÓ BUDAPESTI PARASZT PERSZE PICSA DE NEM BUDAPEST HANEM A FRUSZTRÁCIÓI ÉS MEGFELELÉSIKÉNYSZERE MIATT sőt,szoktammutatni, hogy az igazi budai vagy pestipllgárakcentus nélkül,normálisan tud beszélni XXXX
picsa, akinek van jövedelme, és nem segélyen él EZ A LEGDURVÁBB HAZUGSÁGAID EGYIKE SOHA NEM MONDTAMILYENT, de abból is remek piros függönyt vesz a düledező ház ablakára
tehát picsa, akinek van annyi SAJÁT jövedelme, hogy megkockáztasson a jyskben vagy az ikeában IKEÁBAN VÁSÁROL =PICSA ez igaz :D venni függönyt
picsa, aki nem NEM KELL/LEHET OTTHON TERMESZTENI MINDENT otthon termeszt mindent ÜGYESEN KIHAGYTAD AZT A FELÉT HOGY FALUSIRÓL BESZÉLTEMAKINEK DUDVÁS A PORTÁJA A HÁZFALIG
és picsa, aki nem tart kecskét, hanem szupermarketban veszi a húst EGY KURVA SZÓT NEM ÍRTAM ILYENT

Frick László Intézet 2019.11.29. 04:18:18

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann a grófnő:
Nagyon érdekes a "rászorulómélyszegények"
a HHH-k a proletárokviszonya a mozgáshoz.A TESCO-ban a bejárat eléparkolnak,arokkant parkoló nincsen elég közel nekik. Vagy kint marad valaaki a volánnál vagy megvárják,amíg a hangosbemondó bemondja a rendszámot

ésmost figyeljetek:
Fognak egy kisarasz adásvételit,biztosítási szerződéseket ésüzembentartóikat,elmenneka biztosítási ügynökükhöz, hogy át kéne kötni amamó nevire a zótót.Melyiket.Azt nem tudják,amit vettek amútkor. Mi a rendszáma?Nem tudják,Pl opelkocsi vektrakocsi vagy cuzzúki. Azzaljöttek?Nem.Hola forgalmi? Benne. De apapírokitt vannak. "Tudod,amelyiket a mútkor Cuci nevire írattunk!"

Két lépés az sok,annyit nem tud tenni.

Az orvosi rendelőt úgy alakítottákki, hogy ne tudjon a lépcső eléparkolni, beorrol a rámpára,amin a mentősök a beteget leföl szokták tolni.Mert nemlehet egy fogfájással kettőt lépni. Nemlehet a pénztárnálállósor végéremenni,mert az 12 léps,beálla sor elejére az elsőmelléazzal, hogy számolja,holállna éskivárja,depersze beelőz.

Repülőtéren,amikor megyen Angilaliba,akkor 207 ember elé előz be. De ugyanez a kórház Halottiirodáján is,miközben a gyásza ősikultúrájának fordualatit előadja,úgy ájulel,hogy a sortülő hat család ELÉkerüljön. A gond akkor van,amikor más családok is magas önérdekérvényesítő képességüek.

Frick László Intézet 2019.11.29. 04:20:27

@Szorgalmas Gyémánt: Én is ismerem a gyülike és a jógastúdiók közöttikülönbségeket,de sajnos a 10702 jelentős különbség ellenére is az az árvácska-egyetlenke kis megegyezés az üzleti jellegről, az megmarad :D

Frick László Intézet 2019.11.29. 04:25:19

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann a grófnő:

Egyetlen 1 jelentőskülönbséget szeretnékmegmutatni a jóga és a HIT gyülekezete között:

Ami a Németh lelkészt a "FIDESZ UDVARI PAPJA" ragadmánymiatt ésa jógásmondása ürügyén basztatók szövegeibőlki tudottmaradni:

A jóga konstruktív

a gyülike destruktív.

A jóga a saját lábadra edz rá

a gyülike típusú destruktív szektákamputálják az egészségeset és protézist adnak helyette:Kiléphetsz -d akkora protézismarad.

A gyülikéből kilépés.. ezt nem tudom,más destriuktívoknál hogy megy,de a gyülikébőlkilépésnekmindenfélesúlyos következményei vannak,pl ha az egész család gyülikés,akkor a családbólis ki van vetve (természetesen mindenből,tehát anyagiakbólés a javakból,jussból ésörökségből is,mindenből egészen odáig, hogy a gyerekeitől is..)

Frick László Intézet 2019.11.29. 04:37:02

@Szorgalmas Gyémánt: @Dinamuki: @Steinmann a grófnő:

Németh lelkész elment Népstadiont avatni.Néhány picsaújságíró,már a szakmai minimumhoz tudatlanul, azonnalettőlkikiáltotta Németh lelkészt a FIDESZ udvari papjának.

Németh lelkész naponta többször... már ha egy kerek-egészösszetett mondatot ki képes éppen fogalmazni...mond marhaságokat. Éveken át elengedték Németh lelkész baromságait és ezt a jógásai is elengedték volna, ha nemkellütni a FIDESZ udvari papján.De kell.

Ennyi volt a lényeg.

Én még arra a lényegre mutattam rá, hogy Németh lelkész televyíziója,az ATV a Gyűlölködők Politikai Youporn-ja és arra önkiznek...miközben arra iskiverik, hogy Németh a FIDESZ udvari papja.
Ezt is mutattam,mert szerintem:mókás.

Szerintetek nem?

Aztán elképzeltem, hogy Németh lelkész betép (ugyan,minek ésmiért tépne be? - neki pont jó,ha az emberek hülye picsák és káoszban kavarognak, abban halászik ő :D )
na jó,deJÁTSZÁSI-bóltépjen be és csavarjon 180 fokot az ATV-n.

Egy Úúúúságolvasó Lúúúújzaaaaa honnan is tudhatná,a Hetek c.papír hetilapot nem olvasta...(nem az olvasás a baj ,Lujzám,hanem a szelektv olvasásmeg a szelektív ténykezelőújságírás)

Nos a Hetek nem szelektív ténykezelő.A Hetek szépen megírt mindent úgy, ahogy jött ésúgy,ahogy egyik "oldal" sem szeretné látni.

Jó nagyot odabaszna,ha az ATV elkezdene a Hetek archívumára támaszkodva mindent megírni.

Biztos vagyok abban, hogy plaz ATV-nekmegvan a videó a hosszú hajúlányról,akia "TV székházat ostromló" csürhe eléállt kitárt karokkal.

megvan nekika viddeó arról, hogy a rendőrök felis verikaz idültalkoholista zoknibomba gyárosokataz igéretük ellenére a Kossuth téren,deki sem engedikőket piát venni,így provokálván őket, hátha csinálnak kameraképesatrocitást.

Az biztos, hogy az ATV archivumából csak pár kattintás a Retek Klub felvételearról,hogy a lovasrendőrök belenyomják a csöürhét az Astoria felőlérkezőkbe.

Az ATV-nekmegvan Ferenc zseniális Goebbels imitációja 2007.szeptember 17-ről,a Rend ésSzabadság cbeszéd:

Az ATV-nél egyet gondolnak és hónapokon át MUTATNAK olyanokat,amiket lúúújzák nem is sejtettek és nem szeretnének látni.

De az ATV-nélegyelőre nem ugrálnak, minek. Nekik ez a foskavarás,aami most van,poont megfelel.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.11.29. 09:25:43

@Szorgalmas Gyémánt: "Hogy miért pont így lehet megtalálni ezt az isteni szikrát, azt nem tudom, szerintem a teljes gondolatnélküliség életszerűtlen. "

a nyugati embernek más a konstitúciója mint a keletinek, valóban nem tudja kikerülni vagy átugrani sem az alanyt, sem a gondolkodást.

https://www.academia.edu/13289555/Massimo_Scaligero_-_Beavatás_és_trad%C3%ADció

Frick László Intézet 2019.12.01. 06:35:48

@Dinamuki:
A "Nyugati Ember kultúrájának az ős-alapja a görög.
A görög kultúrában éstudományban meg tudásbanminden éskizárólag import. Talán a filozófia (amit művészetnek tekintettek) és néhány más művészetiágban lehetnekoldalhajtások.
A görög kultúra az óegyiptomiimportja,az óegyiptomirészben asszír eredetú,az asszír pedig az Indiák Egei alól ered.

Úgy szoktamezt fogalmazni:Amai Észak-India területén,a Himalája alatti vidékeken gyermek-szakorvosok tevékenykedtekakkoriban,amikor a Nyugati Ember még az erdőkben nyersen húzta magára a medvebőrt.

Kétségtelen tény,hogy a Szigetemberiség hajnalán az Európai (Nyugati)Kultúraelsőmoccanása a borostyán-beszerző expedíciók voltak aMewditerranumból fel a mai Baltikumba.

A német jégkorszaki kavícsterítmény alatt megtalált un "fatemplomépítő kultúra maradványai

Magyarországon a tölgyfadeszkákkal bélelt 7500 éves kút (Európa 3.legrégebbi kút-lelete)

arra mutatnak, hogy az utolsójégkorszak felszíni-lecsiszolásai és gleccsercsiszolvány sóder,murva terítései tüntethettek eljégkorszak előtti nyugatikultúrákat nyomtalanul
de az is biztos, hogy ezekseholnemvoltak fejlettségbenaz ó-ó-óind kultúrákhoz képest.

Visszatérve nenekakommentemnek az elejére:Minden "görög matematikus ésfizikus" felfedezése "találmánya".. talán Archimédesz kivételével...importbólszármazik,a görög tudománytúrizmus eredménye.A kereskedő Thalész-t szoktam ehhez példaként mutatni.

Ha valami jellemzőt akaroka NYugati Emberre találni,az a mértéket-nemismerése,a túlzásokra való hajlama.

Az ó-ó-óegyiptomiakegy egy felfedezés esetén mérlehgelték annak a hatásait.Sok-sok olyan ismeretük ésfelfedezésük volt,amit nemzúdítottak ráa társadalomra.

Általában egy-egyó-ó-ókori társadalom ritkán értmeg 3nemzedéknéltöbbet. Alapozás-feljövetel-túléréséselrohadás,amibőlmegint valamiújkélt.Ezerr Ninivékés tízezer Szodomák. Ehhez képest az óegyiptomi társadalmakviszonylag stabilak voltak.

Keletikultúrák felőlnézbve a Nyugatiakfő ismérve a mértéknem ismerése,a telhetetlen mohóság és iszonyú pazarlás.

Az Odüsszeusz egy ritkán vagy soha nem tárgyxalt epizódja,ami pedig fordulat:Odüsszeuszék partra szállnak egy szigetenésmerőegy (jellegzetes nyugati) szórakozásból leöldösik a népet (az egész társadalmat)

Szokás a japánokat,Nankingot,a mongol hordákat felhozni ellenpéldaként... de a mongoloknál a Tiszta Ész Hullagyártási Logikájárólnem beszélhetünk.
A japánokat pedig... ezt csak szerintem-mondom-...a nyugatmajmolás betegítette meg Nankingba-vezetően.Meg az amúgy is iszonyú rasszista alapattitüdjük.

Frick László Intézet 2019.12.01. 06:39:31

@Dinamuki: Valószínűleg,ha patkányokkaltudnánkkommunikálni,reneteg humánusmozzanatukkalérvelnének,mennyire példásésszinte ö9nfeláldozószülők,mekkora a családi összetartés,akisközösség önszerveződései,amunka-ésfeladatmegosztás, rakásramutatnánakmagukrólcukipéldákat,ami annyira azért nem vígasztalja az embert,akilátta,amint a vándorpatkány az éppfelszáradt kiscsibe,még élőkiscsibe beleit szlopálja gourmandként.. jaj,annyira emberien,ülve,mint egy antropomorf mikiegér...

Ezt mutattama germán búrokpéldáján,amikor vadásztak a "bushman"-okra,mint érdekes sivatagi állatokra... Éspersze a gyerekeiket bájos Christkindili -dalocskákra tanították.

Steinmann a grófnő 2019.12.01. 17:39:14

@Szorgalmas Gyémánt: @Dinamuki: @Frick László Intézet: köszönöm nektek, hogy ennyit dumcsiztunk itt a jógáról, mivel néhány hónapja elhagytam a gyakorlást, de itt egyre jobban éreztem, hogy vissza kell hoznom az életembe a jógát.
Most hétvégén sort is kerítettem a gyakorlásra. Soha nem látott tömeg volt a teremben, csomó új pofa. Gondolom, jöttek megnézni a démonűzést :))) A jógaoktatók szövetsége szerintem jutalékot fizet a hitgyülis palinak :)))
Jó volt újra gyakorolni. HIányzott.

Steinmann a grófnő 2019.12.01. 17:45:24

@Frick László Intézet: a lehúzásról - tömegével vannak jógatermek, és számos gym is ajánl jógaórákat. Abszolút versenypiac van, ha nem jó az óra, nem jó a terem, nem jó az oktató- pillanatok alatt elnéptelenedik a hely. Amúgy meg, ahogy itt is elhangzott, egy jógaóra nem drágább, mint úszni vagy aerobic órára járni. Mitől lenne lehúzás?
Ez a te begyepesedett vidéki agyadban létezik csak, hogy a pesti mind hülye, és hagyja magát átverni.
mivel lehetne itt átverni bárkit? De mi lenne abban a lehúzás, hogy egy kulturált, tiszta teremben fizetsz egy óráért 1500/ 2000 Ft (illetve másfél óráért, a jóga relatíve olcsó, mert másfél óra általában, míg egy másfajta óra mondjuk pilates ugyanannyiért csak 60 perc).

Frick László Intézet 2019.12.03. 08:50:34

@Steinmann a grófnő: Igen,ebben tökéletesen egyet tudok veled érteni:apicsáknakpont ennyi kell. Ha Németh lelkész a szarevést apprehendálja,akkor a szar a nyami.
De soha el ne feledjük:? Ugyanezek a picsák a Németh lelkész ATV-je adásaira önkielégítenek :D
És amint mutattam, csak egyet ginbdol Németh Lelkész meg igazít a 90fokon ésmondjuk 180 fokosra csak a látószöget és kész is :D

Steinmann a grófnő 2019.12.03. 16:31:00

@Frick László Intézet: elég nehéz így veled beszélgetni, hogy azon túl, hogy rikoltozol, hogy PICSAPICSAPICSAPICSA nem sok minden más mondanivalód van
Jelentősen javítana a színvonalon, ha PICSADETOXot tartanál, és mondjuk csak 20 soronként egyszer írnád le, hogy picsapicsapicsa

Serény Vélemény 2019.12.04. 08:58:57

@Frick László Intézet: "Amai Észak-India területén,a Himalája alatti vidékeken gyermek-szakorvosok tevékenykedtekakkoriban,amikor a Nyugati Ember még az erdőkben nyersen húzta magára a medvebőrt. "

Ez kb esti mese. A nagy Indiai Köztársaság bizonyos népcsoportjai valószínűen még ma is esznek embert. MÁs népcsoportok pedig még mindig a kasztrendszerben élnek, egy nem alsó kasztbeli például nem fogj a szemetet ajropid módon elvinni a kukáig, csak eldobja.

Az indiai civilizáció egyik legnagyobb remeke egy _muszlim_ építészet által emelt sír. Aminek az építtetőjét allejtólag a saját fia börtönözte be.

Ha (az egyébként informatikában nagyhatalom) India szülöttei által írt programról van szó, -- vagy ne adj Isten együttműködésről velük -- akkor az összes ajropid rutinos róka és tapasztalt developer arca grimaszba szorul, és a szája elkeskenyedik, és nagyon kényszeredetten tud csak mosolyogni.

(Saját szememmel láttam, hogy egy indiai csóka felhasználói azonosítója a saját laptopjába való bejelentkezéshez az volt, hogy "User1". mondjuk először a baseball eredményeket nézte meg a meeting alatt, ezért kapott egy képzeletbeli piros pontot nálam.:)

Szorgalmas Gyémánt 2019.12.04. 10:35:17

@Serény Vélemény: Nem tudom, honnan veszed, hogy ez esti mese. 2600 évvel ezelőtt a mai Nepál területén melegvizes vezetékrendszert ástak ki, ami luxusnak hat a mai körülményeket megfigyelve.

Ami az indiai fejlesztéseket illeti, abban igazat adok. Habár rengeteg jó indiai programozó van,azok mind Londonban vagy más nem indiai városban dolgoznak.

Serény Vélemény 2019.12.04. 10:46:55

@Szorgalmas Gyémánt: A valóság a jelenlegi állapot, hogy mi volt 2600 évvel ezelőtt, az pedig az esti mese.
Lehet, hogy igaz mese, de attól még nem segít.

Szorgalmas Gyémánt 2019.12.04. 13:06:47

@Serény Vélemény: Már hogyne segítene. Aki tisztán látja a múltat, csak az látja a tisztán jelent és tiszán fogja látni a jövőt is.
süti beállítások módosítása