Rendszeresen nézek bele az ATV tévé műsoraiba, aholis a színvonal a régi,eredeti Őrjöngjünk Vecám blog

kommentoszlopaié, ha nem sikerültkommentelésre aztán kimoderáható "náci troll"-okat beprovokálni ésegy-egy jófelhasználólusta volt a saját tulajdonú kamunáci áltrollnikkjéree váltani a jólszórakozásés titkosélvezetek kedvéért.., ami Örjöngjünk Vecám jókislány  attitüd a kb a hüvelygombáróla nők egymásközött. Vagyis mindenki mosolyog,sőt,állandóan.

 

Itt szeretnémmegjegyezni, hogy az ATV oligarchája,a gyülike fő oligarchája Németh lelkéssz amúgy a VaracskosMaradona HitlerKádár Cigány udvari lelkészének van aposztrofálva az ATV kivételévelaz összes ellenzéki véleményformáló forrásban.Ezúton is gratulálok :D

Mire szavaznak az emberek? - 

A fülkefor,mint a fülkékben végzett tevékenységek általában.

Amúltkor,szerintem letettem vázlatba a cikket,írtam a női WC-k fülkéiről. A nőiWC vagy pl a hüvelygomba olyan cucc,amiben elég nehéz az ostoba éskülönben mindenért felelős faszokat feleőssé tenni.

 

A pinakozmetológiai üzletág most lemásolja a hajfestés üzletág40évvelezelőtti marketingjét:

1. Öld le a hajad festékekkel és egyéb vegyimérgekkel!

2.Költsél még pénzt és vásárolj az élettelentélővévarázslópótszereket is!

Ez történik amai nőpinájával:

1.mindenféle tisztítszerekkel a saját bio védelmi rendszerét apinának leöli.

2. Majd jön Frau  Dr Baden-Baden és férfias rezzenéstelenséggelközli, nem lacafacáznak ott, hogy gomba vagy baktérium, hanem kombinált szerrel ölnek le mindent.

Elég nehezen képes egy férfi véres tampontkihúzni a vaginájábólés takarítónői szaknyelven un "Kis Vörös Katonákat" gragicsálni a cukkíni a fülke falára. Vagy mensivérrel összecsepegtetni az ülőkét/ variáció:már nincs is ülőke. És a WC kefét lánccal rögzítik.

A fülkefornak is vannak ilyen jelenségei,mint már említettem,pl az,amikor egy vadászvacsorán a Varacskos Maradona cigány kúnnyáját kúnnyázza a hagyományosan szocialista,sőt a Vidéki Téeszelnök tagozat dísze...és majd ez az ember másnapmásnaposan elmegy szavazni Savazó Bünti Vasárnap és a fülke magányában a FIDESZ-re szavaz,mertugyanis az emberek ezekben a fülkékben a vélt meg a valós, gyakran egédszen gusztustalan,pl üzleti KISicipicimagánérdekeik miatt szavaznak,Pijolós Joli nyanyus  elképzeli a számára gyűlölt Doktornéni arcát,amikor az megnézi a statisztikát,amiből kiderül,hogy ötvenen írták alá neki az ívet és nyolcan sem szavaztak rá. Joli néni titkos altesti izmaiban zsibogástérez,amikor ikszel -és kb aztán ennyi is az élvezet aznap,ha a szesz okozta apró miniorgazmusokat nem számítom.

Ezért ami egy fülkeforkereteiben történik,azt egy történelembuzi nem tudja másnak nevezni, mint ami:politikai kommunikációs szintnek.

A visszacsapó hatásban leginkábbpolitikaikommunikáció hatásaainak ellenhatása érvényesül. Ha sokáig erre-és-erre-és-erre terelnek,akkor egyszercsak,mint 1990-ben,a visszacsapóreflexmiatt arra-és-arra-és.amarra fog túlsággaleltolódnia "szavazás".

Többször rámutattaam ésmost ebben a hosszúbúcsúban utoljára,remélem,mutatok rá a fülkefor lényegére:
AZ EMBEREK A GYŐZTESEKKEL AKARNAK LENNI:

1990-ben az első fordulóban az MDF még csak alig kapott több szavazatot,mint az SZDSZ

 screenshot_2019-11-17_1990-es_magyarorszagi_orszaggyulesi_valasztas.png Igaz,amásodikfordulóban az SZDSZ is többet kapott.. de az MDF mégannális többet

A 'szocdem'-ek kaptak 3,3%-ot az elsőben ésa tizedét sem a másodikfordulóban.

Az újságírók szeretnekmindig olyant játszani,hogy mi történt a fülkében és mi motivált.

Rámutattam a furcsa paradoxonra a női WC-k fülkéiben:

Az első picsa azért csinálja le a WC éppen frissen és habtisztára takarított fertőtlenített ülőkéjét,mert finnyás,amikor elképzeli, hogy arra más picsák illették a picsájukat.


A  nő,aki a takarítás UTÁN először lecsinálta, büszkén felvágott fejjel "Na, hülye picsák!" általános lenézésselvonulel a fülkéjére sort álló nők előtt. És innen aaztán a durvulás exponenciálisaan, hamarosan a fal le lesz fosva. És aki lefosta, aaz is BÜSZKÉN fejfelvágva néz az UTÁNA JÖVŐ és hagy hangsúlyozzam SZERINTE picsákra.
Európai kulturkörben a takarítók 99.999%-ban nők éstehátlényegében a fülkék le-és összecsinálói,a Kis Vörös Katonák tábornokai UTÁN TAKARÍTÓK is nők.

 

Mint már említettem, az un visszacsapó hatás volt lényeges a mostani fülkeforban.

Visszacsapott   a FIDESZ minden bűne, Boildogképviselő ésPócsképviselő un "őstehetség"-ként indulásaanapjainkban ostoba elúrhodásukjkal és az őket körüllengő gumicsizmabűzzel.

Visszacsapott a Habony-féle, az indexét másoló de kicsinyes és olcsó agyfelbaszás alapú kommunikáció... a gőg,a beképzeltség,a feszt az emberekre hivatkozás, a Merkel-típusú és szocializmusbéli propagandastílus,a szépítgetésekés hamisítások,az egyoldalútájékoztatás és a vélt illiberalizmus -miközben a ténylegesen illiberális az Ellenzék tudottlenni :D .

És ebben megegyezhetünk,ebben van valami:


Aki visszacsapó hatás által lész, az vészen is azáltal.

A FIDESZ a visszacsapó hatás miatt nyerte túl a 2006-osönkormányzati választásokat -és ez a túlnyerése betervezett és szándékos is volt. Mármint Gyurcsányék részéről. Más kérdés,hogy a terv nem jött össze ésmivel Zseniális Ferencnek túlsokmindent sikerült túljól"lehajlítania" a visszacsapó hatás" folytatódott 2010-ben is.
Most meg annak a helyzetnek a visszacsapó hatsait figyelhetjükmeg.Ennyi. Ésmajd persze a mostani "győzelemnek" is lesznek visszacsapóreflexei és már 2022-ben és nemvártak.

lábjegyzet: Mohamedán országokban viszont férfiak, emirátusokban, szultánságokban stb alsóbbrendűnek lenézett,elmaradott muzulmánországokból felfogadott férfiak takarítják a nőiWC-ket is.

És WC kefe abban a kulturkörben nincsen.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5115309516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása