Pszichiátereknek kell majd -

azt nem tudom, hogy a 2050-esévek magyar rendpárti szabálykövető feljelentőtársadalmában majd még lesznek-e pszichiáterek,de ha lennének-

majdők fogják elemezniOrbán 44 nevébőlmelyikmelyiketoltotta le vagy semlegesítette:

Orbán Napoleon Hitler Mussolini Sztalin [ Gazda ] Vidéki Takony CigányKádár Rákosi Gömbösgyula Csüngőshasú stb-stb harmincharmadik neve.

bodocsemesemuvevaracskosmaradona.png

 

lábjegyzet: Ma liberálismár nyomokban semmaradt a magyar sajtóáéletben sem,nemhogy a politikusokközött,mindenesetreegy liberális alapjaiban annyira művelt, hogykarakterromboláselőttmérlegelia rombolandó karakter addigi neveit és azokhoz próbál meg válogatni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6015308356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann a grófnő 2019.11.16. 08:11:41

Na, látom érdemes volt engem innen kiutálni, milyen jól eldumcsiztok itt nélkülem, hogy nem rontom (értsd büdösjolánszag) a levegőt.
Érdekes, de a bloggazda más szemében a szálkát ugye...:D
Nekem hány jelzőm volt már a bloggazdától?
:D Az persze nem baj. Csak a főnire nem lehet semmit mondani.

Frick László Intézet 2019.11.16. 11:07:13

@Steinmann a grófnő: Senki nem úőtált ki,senki nem dumcsizgat itt, deakik beszélgetnek, azoknak is egyre megy, hogy itt vagy vagy nem. Nem tudtál te annyira ütöseketmondani, hogy az...megakaszthatott volna...mit? "dumcsi"-t...
Mi az, hogy nózizol rámondásokra, te, aki rámodtál a bloggazdára miket.Valamiféle pozitív diszkriminációt kellett volna tartani:NEKED mindent/BÁRMIT megengedni meg eltűrni vissz-reakciónlkül?

A féi-remeg,nekem oszt aztán nem bajom, hogy 33 nevéből 44 lesz és azok egymást semlegesítik :D
De ahogy elnéze,., a féninek se nagyon:Egész jól megy műr neki magátólis ez a teszkógazdaságos változatú agyfelbaszós komm... Az egész Puskás Arénáztatást az agyfelbasztás jegyében tolták túl... és be is jött

kész óvoda

És te is: Kész óvodás.

Nem szeretnél...mondjuk... ö... kisiskolás szintű lenni? Így meglett néni korodra?

Steinmann a grófnő 2019.11.16. 11:57:19

@Frick László Intézet: erre azt tudom mondani,hogy ismét ZAKÓ-val kezdett a válogatott
:D
Itt mostanában kizárólag az orrmánypárti szavazók és köreik agya van felbaszva karigerivel :D
Na, az tényleg agyfelbaszás nektek, de egy focikameccs...ugyanmár :D
És számomra az a döbidöbi, hogy továbbra sem értitek, NEM kommunikációs probláma történt választáskor
szeretnék már itt egy komoly, elemző cikkcsit arról, mibe is bukott bele tarlós és a többi díszpinty

Steinmann a grófnő 2019.11.16. 12:00:26

@Frick László Intézet: még az agyfelbaszáshoz
Azt nem érted, min szoktak röhögni az ellenzéki újságírók
rajtatok
agyfelbaszás :D Ne röhögtess

Steinmann a grófnő 2019.11.16. 12:06:00

@Frick László Intézet: Amúgy gondolkoztam, miért is Uruguayt hiívták meg
mert tudták, hogy zakózni fognak, és tőlük nem olyan kínos
mondjuk, próbálkozhattak volna feröer szigetek vagy hasolnó csapattal, ahol összesen 20 felnőtt férfi van az egész országban, és belőlük kell gazdálkodni, de az milyen kínos lett volna tőlük zakót kapni :D
Egyébként a foci kiváló indikátor - beletapsikolva számolatlanul a lóvé, eredmény nulla
kb mindent ezen a szinten képesek kivitelezni

Steinmann a grófnő 2019.11.16. 12:13:55

@Frick László Intézet: ja, és mégegy
kerestem a biciklis cikkcsid, de eltüntetted
na, szóval ez oda illene inkább
mivel te is mindig MUTATSZ
szóval mit MUTAT Karigeri azzal, hogy bicikli, bkv vonat
és mit mutat a főni azzal, hogy "30 éve különgéppel járok meccsre, ezután is így fogok"
és miért szavaz valaki a különgépes faszira? :D szeret alattvaló lenni?
na, ezt kéne pszichiáternek elemezni
cselédmentalitás vs szabad városi polgár

Steinmann a grófnő 2019.11.16. 12:19:08

@Frick László Intézet: vagy lehetne itt arról is dumcsizni, hogy kiválóan elvolt a stadion a párszáz parkolóval, mindenki megértette, hogy bkv-val menjen
ehhez képest most a normafa parkolóján megy a vita, mégis mi a fenének nagy parkaoló? kb 10 hely rokkantaknak, ha levegeőzni akarnak
a többi úgyis kirándulni akar, nem?
Vidékiként képtelen vagy megérteni, mint ahogy a főni is, MIT akarnak a városiak

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.11.16. 13:38:32

@Steinmann a grófnő: a Normafához sokan járnak fel futni, hét közben is, és lehet, hogy nekik nincs mindig idejük BKV-zni?
igazad van abban, hogy Frick is sokszor teljesen gépiesen viselkedik, ugyanúgy, amit másoknak felhánytorgat pl. elolvassa vki hozzászólásában az Orbán szót, és már kezd is vadul gépelni, hogy Orbán-fixáció stb. Ő leírhatja, nála nincs Orbán-fixáció.
Dehát ez megy már évek óta... :-)

Frick László Intézet 2019.11.17. 04:17:28

@Steinmann a grófnő: Már megint ~tek-ezel. Mint már említettem, az un visszacsapó hatás volt lényeges a mostani fülkeforban. Visszacsapott ( szerinteTEK a fénipofájábaéspofon formájában) a FIDESZ minden bűne.És ebben megegyezhetünk,ebben van valami:
Aki visszacsapó hatás által lész, az vészen is azáltal. A FIDESZ a visszacsapó hatásmiatt nyerte túl a 2006-osönkormányzati választásokat -és ez a túlnyerésebetervezett és szándékos is volt.Mármint Gyurcsányék részéről.Máskérdés,hogy a terv nem jött össze ésmivel Ferencnek túlsokmindent sikerült túljól"lehajlítania" a visszacsapó hatás" folytatódott 2010-ben is.
Most meg annak a helyzetnek a visszacsaapó hatsait figyelhetjükmeg.Ennyi.
Teőrjöngő örömödben nem figyelsz TGM vagy Kéri Lászlófigyelmeztetéseire,nem érzékeledpl,hogy a FIDESZ (= Orbán) nemúgy reagála Nagy Budapesti Szabad Városulásra, aahogy számítottáTROK és ahogy beszéliTEK.

De hagyjuk ezt...ha már még @Dinamuki: szerint is gépisen viselkedem.

Frick László Intézet 2019.11.17. 04:37:34

@Steinmann a grófnő: Rendszeresen nézek bele az ATV tévéműsoraiba, aholis a színvonal az Őrjöngjünk Vecám blog,ami a kb a hüvelygombáróla nők egymásközött. Vagyis mindenki mosolyog,sőt,állandóan.

Mire szavaznak az emberek: Afülkefor,mint a fülkékben végzett tevékenységekáltalában.

Amúltkor,szerintem letettem vázlatba a cikket,írtam a női WC-k fülkéiről. A nőiWC vagy pla hüvelygomba olyan cucc,amiben elég nehéz az ostoba éskülönben mindenért felelős faszokat feleőssé tenni. Elég nehezenképes egy férfi véres tampontkihúzni a vaginájábólés takarítónői szaknyelven un "Kis Vörös Katonákat" gragicsálni a cukkíni a fülke falára. Vagy mensivérrelösszecsepegtetni az ülőkét/ variáció:már nincs is ülőke. És a WC kefét lánccal rögzítik.

A fülkefornak is vannak ilyen jelenségei,mint már említettem,pl az,amikor egy vadászvacsorán a Varacskos Maradona cigány kúnnyáját kúnnyázza a hagyományosn szocialista,sőt a Vidéki Téeszelnök tagozat dísze...és majd ez az ember másnapmásnaposan elmegy szavazni ésa füölke magányában a FIDESZ-re szavaz,mertugyanis az emberek ezekben a füölkékben a véltmeg a valősKISicipicimagánérdekeikmiatt szavaznak,Pijolós Joli nyanyus pl elképzeli a számára gyűlölt Doktornéni arcát,amikor azmegnézi a statisztikát,amibőlkiderül,hogy ötvenen írták alá neki az ívert és nyolcan sem szavaztak rá.Ettől... Joli néni nunusában,tudod,ismerősez neked,olyankis...kéjérzetek támadnak.Tudnak támadni,mert ilyesmiken tud élvezni,egyéb híjján már,Joli nyanyus.

Ezért ami egy fülkeforkereteiben történik,azt egy történelembuzi nem tudjamásnak nevezni,mint ami:politikai kommunikációs szintnek.

A visszacsapó hatásbanleginkábbpolitikaikommunikáció hatásaainak ellenhatása érvényesül. Ha sokáig erre-és-erre-és-erre terelnek,akkor egyszercsak,mint 1990-ben,a visszacsapóreflexmiatt arra-és-arra-és.amarra fog túlsággaleltolódnia "szavazás".

Többszür rámutattaam ésmost ebben a hosszúbúcsúban utoljára,remélem,mutatok rá a fülkefor lényegére:
AZ EMBEREK A GYŐZTESEKKEL AKARNAK LENNI:

A te vagy pl az én kedvencpártunk az SZDSZ volt akkoriban és az 1990
Magyar Demokrata Fórum (MDF) 1 213 825 24,72% 1 406 269 41,24% 164 42,49% kormánypárt
Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) 1 050 452 21,40% 1 045 920 30,68% 93 24,09%

Az elsőfordulóban messze-messze nemvolt akkorakülönbség az MDF és az SZDSZ között,mint amásodikfordulóban.Igaz,amásodikfordulóban az SZDSZ is többet kapott.. de az MDF mégannális többet

A szocdemek kaptak 3,3%-ot az elsőben ésa tizedét semamásodikfordulóban.

Az újságírók szeretnekmindig olyant játszani,hogy mi történt a fülkében ésmimotivált.

Pl rámutattam a furcsa paradoxonra a női WC-k füölkéiben:Az első picsa azért csiálja le a WCéppen frissen és habtisztára takarított fertőtlenített ülőkéjét,mert finnyás,amikorelképzeli,hogy arra más picsák illették a picsájukat.
Azt ismegmutattam:Ez a nő,aki a takarítás UTÁN először lecsinálta, büszkén felvágott fejjel "Na, hülye picsák!" általános lenézésselvonulel a fülkéjére sort álló nők előtt. És innen aaztán a durvulás exponenciálisaan, hamarosan a fal le lesz fosva. És aki lefosta, aaz is BÜSZKÉN fejfelvágva néz az UTÁNA JÖVŐ és hagy hangsúlyozzam SZERINTE picsákra.
Európai kulturkörben a takarítók 99.999%-ban nők éstehátlényegében a fülkék le-és összecsinálói,aKis Vörös Katonák tábornokai UTÁN TAKARÍTÓK is nők.

lábjegyzet: Mohamedán országokban viszont férfiak, emirátusokban, szultánságokban stb férfiak takarítják a nőiWC-ket is.

És WC kefe anbban a kulturkörben nincsen.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.11.17. 04:56:39

Am. ezért sokkal jobb Kőhalmi a Bödöcsnél, mert ő nem direkten-erőltetetten, hanem finoman-játszva csinál a stand-upjaiban rendszerkritikát, ami tényleg vicces. (A vallásnál ateistaként néha neki is nehéz bírni magával, de azért nem olyan ízléstelen, mint mondjuk Tótaw)

Frick László Intézet 2019.11.17. 05:09:42

@Dinamuki: Én Bödőcsöt teljesen megértem.Jogos, hogy-ahogy csakkihasználja a piaci lehetőségeket.Ennek van piaca,így kell csinálni,ez érimeg. Nézd, Bödőcs még Libri Irodalmi díjat is kapott egy... hogy mondjam...Rideg Sándornak a "bakterházon" kívülminden más egyéb írása kommunista, azaz pl szociáldemokraták ellen uszító agitáció.Amitőlfüggetlenül azt kellmondanom, hogy Rideg humora irodalmi értékű és ha egy skálkán Iszak babel humora 100,akkor Rideg Sándoré 33-ami hihetetlenülmagas szám.

Hoffmann Géza operettszínész pl a rendszer kiszolgálója vot,munkatársa,a feladata szerint humorávalle kellett vezetnie a feszültséget. Hoffmann szövegei LEÍRVA kb az ISazk Babel Szint 10%-át közelítikmeg alulról.

Bödőcs meg Hoffmann szintjének egyharmada kb.

Ha tudnbék gif-et készíteni,akkor Dégi IStván színész arcából,amikor az "Élni kell,élni kell!'-t sikoltozza az ötödik pecxsét-ben, abből csinálnék Bodőcs emlékére gifet.Élni kell és Bödőcsnek teljesen igaza van: ha ennyivel sokat lehet keresni,akkor keresse is. Pl felén a fasszopónak csúfolt kurvák csak a férjük faszát szopják. A kuncsaft faszára gumit húznak és a szájuk O-ja előtt kézzela gumiba fejnek.Ennyi a szolgáltatás és ez 2000 Ft. Lehetőleg kétezresben.

namost ugyanebben az iparban meg lehet keresni 6 órahossza alatt 70000 Ft-ot. A 2000 Ft-osútszélieknek 6 óra alatt 1 vagy húszt kuncxsaftja lehet. Az amatőröktől ráadásula férj AZONNALelszedi a pénzt.

Gondolj bele: Vannak lányok,akik 6 óra alatt és összesen egy pasivalmegkeresnek 70000 Ft-ot.És ez a pasi tiszta, jólszituált, tökéletesen megfürdött. Nem sorolom most fel a hátulütőit,amiket egy 2000 Ft-ért szopókurva nem vállal a kuncsaftnak. Nemhogy nyelni kell,de még rendesen nyelvesen csókolózni.

Szóval: nem irigyelemén Bödőcstől azt az irodalmi díjat.

Viszont egy 56 fős munkásasszony busz 52 utasa irigyeli a kurváktólaz őelképzeléseik szerint könnyűkeresetet.

4-en viszont voltak kurvák ésinkább csirkét beleznek havi 250000 nettóért.

szerintem én ingyen viccesebb vagyok,mint Bödőcs,viszont acélunk nem ugyanaz,én nemakielégítésmunkása vagyok, hanem ellenkezően... az agyfelbaszásé

Frick László Intézet 2019.11.17. 05:42:15

@Dinamuki: @Steinmann a grófnő: Egyrőlmindig ügyesen elfeledkeztek: Ez az egyetlen blog, ahola gazda az elsőtőla 74-ik sorig magát moderálta,asajáthozzászólásaiból törölt,demost jön a leglényyegesebb különbség:
Ripők, te is Muki,a grófnőmeg folyamatosan fafejűnek, gépiesnek hazudtok. Miközben az igazság az, hogy csak érvelni kell és javítok.javítom a tévedésem,mást írok be, felveszem a főszövegbe az engem helyretévő kommentet. Ez PÉLDÁTLAN volt. Viszonttény,ami egyszerűen megsemmisíti az olyan tóóódításaitokat, amik engem fafejű hajlíthatatlan öregembernek állítanak be. Ez egyszerűen:nem igaz,a fixációm sem.

Én nemélek Orbáncentrikus Világkép alatt,a grófnőviszont szemléltető példája egy ilyennek.

Steinmann a grófnő 2019.11.17. 09:24:41

@Dinamuki: annyi parkoló eddig is volt, ahány nekik kell. Itt inkább a hétvégi forgalmat nem tudták a parkolók kiszolgálni, jönnek KÖvérék, beparkolnak, elhúzzák hájas habtestüket a büféig, esznek, aztán irány haza. Kirándultak :D
Na, most ezt a forgalmat felesleges generálni parkolószám növeléssel.
Amúgy a Margitsziget a kiváló példája, milyen jót tett neki, hogy csak egyik oldalról, és csak fizető parkolóba lehet beállni.

Steinmann a grófnő 2019.11.17. 09:26:37

@Dinamuki: Lebontották kicsit lentebb azt a hotelt, hogy is hívták? Olimpia? Na, ott lehetne parkolni, és akkor teljes 200 métert kéne gyalogolni a büfékig :D Szörnyű :D

Steinmann a grófnő 2019.11.17. 09:33:16

@Frick László Intézet: te viccesebb, mint Bödöcs:DDD
Na, ez tényleg vicces :DDD

Lehet, hogy a TE köreidben ilyen a női wc. Én aztán tényleg végigsportoltam, végigtáboroztam, stb a gyerekkorom, iskolai wc-k, munkahelyek...nem jellemző egyikre sem, amiket írsz. Most mindjárt jössz azzal, hogy "nemismeriazéletet" meg "újságbajárwcbe" stb.
Vagy nem lehet, hogy te ismersz nagyon kis szeletet az életből?
Ahhoz a bejegyzéshez nem írok be, mert gusztustalan, semmi másra nem jó, minthogy a nőkkel szembeni frusztrációd kiéld. Egyre gusztustalanabb vagy. Ráadásul hazugság. Lehet Bivalybasznádon olyan az iskolai wc, vagy a munkahelyi, itt Bp NEM olyan.
És miért is ilyen nőket dehonesztáló példát hozol?
Talán mert a nőkkel is bajod van, mint a teljes ökörkörnek a kormányban.

Steinmann a grófnő 2019.11.17. 09:37:37

@Frick László Intézet: az SZDSZ azért kapott kevesebbet, mert a suttogó prop. elterjeszte3tte, hogy "zsidó pártocska".
És mint tudjuk, nálunk a "kereszténykonzervatív" meg "jobbos" nagyjából azt jelenti, hogy antiszemita.

Lásd "mi hányásunk" párt tegnapi horty megemlékezése, ahol is lézerjani szíveskedett azért virágot vinni, plusz ment nagyban a "bűnösváros".
Lézerjani egyre lejjebb csúszik, már nem a kaszinó bevételét kell neki beszedni a hátsó szobában, hanem a hullákat lassan vele ásatja el a főni, lásd bécsi rettegés, most hortykoszorúzás...a végén majd neki kell dobálni a zsinagóga ablakát kővel

Steinmann a grófnő 2019.11.17. 09:39:39

@Frick László Intézet:
A fixáció: nem én tettem fel cikket arról, hogy miket mernek írni a főniról :D

A mai cikkedre visszaétrve, ha tényleg elfogadod a bírálatot, a női wc-s részt kihajítod belőle, mert semmit nem tesz hozzá, ellenben gusztustalan, hazug és semmi másra nem jó, mint arra, hogy megmutassa, mennyire utálod a nőket

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2019.11.17. 10:05:40

@Frick László Intézet: mindenkiben rengeteg gépies dolog van, nem kell ezt rögtön személyes sértésnek venni :-)

Frick László Intézet 2019.11.18. 03:39:52

@Steinmann a grófnő: A "miket mernek írni a főniről"-Joli nyanyás tóóódításod azt sugallja, hogy én rinyáltam azon, hogy a főnit csúfolják már megint.Ezzelszemben az igazság annyi csak, hogy gyűjtöm a főni -egyébként egymás hatását kioltó- csúfneveit.És rámutatok.

Egyébként ezen tanulmányozhatod az eszelős(már :D ) tudati beszűkülésed.

És nem vagy egyedül.A Retek Klub Házon Kívül című"műsorában" 3millió Ft-os költséggel forgattak egy riportot arról, hogy bezzeg Pikó Andrásmegoldja,amit tarlós nem tudott.A kerület nem gyártja tovább a hajléktalanokat,mert nemlesz kilakoltatás.
Ezzelszemben Tarlósilyen táján az évnek felfüggesztette a kilakoltatásokat. Pikó viszont moratóriumot rendelt el tavaszig.Mecsoda különbség.
Itt tartunk,Joli:Nem vagytok magatoknálmár a gyűlölségben.Ésmég forgatjátok is magatokat,mint akik Jók és Különbek.

Frick László Intézet 2019.11.18. 03:41:48

@Dinamuki: Engem nagyon nehézmegsérteni.Nem vagyok magyar,aki besérül bármin. Szerintem...nem is lehet ráhúzni a sértettséget arra,amit csináltam.Valami más...ehhh.... ezértment ela kedvem az egésztől,ez az értelmetlen fűrészelés...

Frick László Intézet 2019.11.18. 04:05:45

@Steinmann a grófnő: Nemútálom a nőket.A nők ebben a "gusztustalan" képben csupán szereplők,demonstrának valamit,Plapolitikát.Pla politika is így működik.

Cáfoldmeg,amit a nőkrőlmutattam,nem így működik?nem így van? A férfiak járnak be összerondítani a nőiWC-ket? A "finnyásság" az oka az összerondításnak?És azért is nem takarít elmaga után,mert "finnyás"..majd ... szerinte... elmegy a lecsóbaa többivel. Mi ebben a nőgyűlölet? A takarítónő,akinek ezt az egészet meg kell szenvednie...nem nő? Nő csak férfimiatt "szívhat"?

És tudodd,sok más divattémában,plaz abúzus eseteiben pont így van. Készült egy remek film,művészi értékekkel, Birdman a címe.A Broadwayszínházi világa... ahola filmipar találkozik a szinpad felőlnézve az igazi színművészettel.És ez a világ.. vagyis az a világ,a színházvilága olyan...olyan a levegője,a szituációk... És ha megnézi valaki a filmet, azonnal és kristálytisztán össszeálll a szemforgatópicsa képmutatás az abúzus divattémájában.

Tudod,ez az egész olyasmi,mint plalábszag.

Nőgyűlölőlennék -ugye?- ha arrólmernék írni, hogy a mai nők generációszám rothasztjáka lááábacskáikat egészségtelen,de nagyon divatos lábbelikben.

Egyszer egy "nagyon bonyolult" bizonyításban jövesztettem szembe a nőket saját magukkal.Bevallottam,hogy a pornóíróLujzánakminden lábaujjátmegszopogatnám.ÉS ekkor a Szolidaritás,a Női Kombattó egésze felzúgott a GUSZTUSTALANSÁG mniatt:mertminden más nőneka saját BÜDÖS lába ugrott be aLujza (a pornóíró Lujza)lábacskáinak. Holott pont egyedülLujza lába volt...még.... illattalan is.

Visszatérve a nőiWC-k állapotaira,mint egyébként nemrekorraés rangra függetlenülaz embert,mint oooooolyant szemléltetőparabolára: Mint említettem, vannak férfibűnök,de egy férfi,az szinte lehetetlen,nem képes lemenstruálni a WC ülőkét vagy kis vöröskatonákat ragaszgálni a csempére.

Viszont ezeknek a cselekedeteeknek nincs gazdája.Mint ahogy a magyar szokta mondani:Szemétnek és szarnak sincs gazdája.

Pedig van.

A politikapontosan olyan,mint a női közbeszéd:

A habtisztára takarított és fertőtlenített és az ISO kereteiben atakarítócég csoportvezetője általátvett női WC... "kulturkörtől" függően 5-10perc, negyedórán belülössze lesz rondítva.

Akultúrkörről annyit, hogy mohamedán területeken NEM ANNYIRA lesz összerondítva.

Sok-sok olyan embert,aki a szemedben NÁCI voltmág3éve és lelkesen hangos nácizásukkal akartad bizonyítanbi lelki.szellemi fittséged,ezeka nbácik,akikmost az Összefogásdízsei ésmár neked sem nácik... holott a Nemzeti Jobboldal jobbrább,mint a néhai Jobbikvolt...na mindegy

Ezek a nácik büdösnégereznek és iszlámellen uszítanak.

Én NEM NEMSOHA...sőt ellenkezően. És ez téged egyáltalán nem zavart,az sem, hogy nem félek a migrácsoktól,le se szaroma Kerítéstmindössze belpolitikaiértelműnek ésatöbbi,rámutattam arra, hogy egy iszlamista férfi segge lyuaaz iszlám tisztálkodási előírásaimiatt naponta van annyiszorkimosva,mint a statisztikák szerint

te vagy ugye Statisztika Hívő

te jössz fesz a Szent StatisztikaiAdatokkal

A statisztikák szerint egy párizsi nőnek a segge lyuka.
Az iszlámelőírja,hogy az igazhívőnek naponta háromszrmeg kellmosnia a lábait.Egy párizsi nő hetente négyszer mos lábat és ez statisztika:sok-sokiszlám hívő nő él Párizsban,akik a napi háromszori lábmosásaikkal javítják ezt a statisztikát.

Nézzük iszlamista nőtársaid szemévela világot,amiben alányaink korúlányoknak atorna-meg edzőcipői hogy néznek ki?

Megnézheted 1001 iszlamista nő lábbelijétés nemlátsz egy olyan retkeset,mint egy átlag gimis csajé.

És ez mégmindig csak szemléltetőparabola

a Hiedelmekrőlés a Valóságról.

Egy politikai blogban,aminekalap kijelentése az,hogy a politika=hazudozás
és az őszinte politika nonszensz.

Nekedmagadnak sem kell az őszinte politika.

Egy őszinte politikus egybegyűjti a 202nőt,akik közülmindfössze23rondította össze a WC-t,deaakikmiatt büdöskurva a takarítnőszerint az összes is.

Lehet beszélni ŐSZINTÉN a nőiWC-k állapotáról?Nemlehet.

te magad demonstrálod, hogy hazug vérvád-dalkellelütni az öszintebeszédet.

A 202nőmegválasztana politikusának egy olyan nőt,aki őszintén merne arról beszélni, hogy mi folyik a női WC-kben

vagy a kézmosóvíz tekintetében meg mi nem.

Miközben az Európai fehérElit Faj szerint EZ VESZÉLYES iszlamista nő nem csak a segge lyukát mossaki (muztulmán területen van erre lehetőség:egy kis slag minden lyuknál) a Fejlett Francia (vagy magyar) nőa kezét sem mossa meg WC után. Legalábbis 100-ból 56-67nem mossa meg ésezbizony már TÖBBSÉG.. ha akarjuktöbbségnek...

Nem sokszor ismétlemel:

Olyan blogban demonstrálod az önáltató,sunyin hazudozó és tóóódítós hazudozásMŰKÖDÉSÉT
ahola blogflag:

AMIT NEMAKARNÁTOK LÁTNI.
Bazdmeg:Ki van írva, hogy itt azt mutatják,amit nem akarnállátni:D

Frick László Intézet 2019.11.18. 04:15:07

@Dinamuki: @Steinmann a grófnő: Munkikám,ebben a blogban az a blogflag, hogyaszonygyaja:
Amit nem akartok látni...

Nos.. a Szent Statisztika móccereivel ha összeszednénk,hogy a bloggazda miket mutatott

tőlefüggetlenülfennállóakat

azokbólmennyi volta nemvalóság,a bloggazda hagymázas látomása,túlsága, "sértettsége" stb-stb

ésmik voltak afféle lujzai "Nem akalyomlyátni!"
önáltatóreakciók

Legutóbb Hanni döbbentettmeg,aki nem akarja tudni, hogy Márki-Zay a Nemzeti Jobboldal dísze... Felsőbbrendűnek tudja magátnálam már mióta...lakonikusnak,aki tömören,dekurvaőszintén fogalmaz...ésmárő is...miben szenved..a Fokmérőm...

Ha ide eltudottjutni az emberek eszének elmenesztése,amik pla Trump Jelenségben is megfigyelhetők

Százmilliók nemlátják, hogy Trump a Mexikói Kerítést készen kapta..és holmi kiegészítőfirlefrancokat akar rá

Le lehet írni ilyent,hogy az oroszokültették amerika nyakába Trump-ot.

Az ÖSszefogásban a Nemzeti Jobboldal tekintetében HorthyMilós zsidónyaló,hiszen a vitézi rendnek akár zsidótagja is lehetett...

Tényleg nem kell,nemkell..ennyi se legyen, Muki.

Most a Retek Klub Házon kívül-ének következőriportja döbbent le: Pikóék tzélre felfüggesztetik a kilakoltatásokat ésez az egész úgy van beálítva, hogy SZEMBEN TARLSSAL

aki felfüggesztette télire a kilakoltatásokat.
ÉsPikó András (voltújságíró) szemrebbenés nélküldemagóg:"Nem gyártjuk a hajléktalanokat". Mintha összefüggslenne a kilakoltatottak és a hajléktalanok között, hátkilakoltatnak egy "család"-ot és azoka műfaj szokásai szerint még aznapdélután elfoglalnak egy másik lakást és da capo alfine. A hajéktalanság,az nem családi műfaj.

Muni: nem lehet már itt épésszel,normálisan beszélni.

"csapatain készen állnak!"
/Kunhalmi Ágnes/

Frick László Intézet 2019.11.18. 04:36:27

@Steinmann a grófnő: @Dinamuki:

Háború van."Csapataink készenállnak!" /KunhalmiÁgnes/

Annakidején,amikormégnem tudtam,mi a blog,mint műfaj ésamikor még az Index Wállalat-nála tartalomszolgáltatáss(egy naív,de jó) célvolt...
Dr Kerekes figyelmeztetet,hogy ne politizáljak.Mindent, csaakpolitikát ne.

Nos,máraaműfaj behalt. Vége.

Fénykorában,az akkor mégitt beszélgetőtársaság generálásamiatt a napi látogatottság 300-400közöttmozgott,ez..ahhoz képest.. elég szép szám volt.

Sose érdekelt igazán a blogstatisztika,depárszor végignéztem,mik alegnézettebbek.Az indián népnevek,a fejtetűről,mint olyanról való nejegyzés..sokáig-sokág nem következik politikai tartalom és az is a matinékuruc,ami inkább történelmi,mint napipolitikai téma.

Most volt, hogy hónapokra ráse néztem a blogra és akkor is elketyegett napi 120-140 megnyitással.. ha semmit nem csinálok már.. akkor is 100 fölöttmarad a napi látogatási szám.

Egyszer írtam egy jókis blog írójának.Alegtöbb bejegyzését senki nem nyitja meg. Csupa nullaa statisztikája..
Elkámpicsorodva fogadott, ja, csak én vagyok,már elkezdett örülni, hogy valaki olvassa a blogját.

Hát,ennyi,gyerekek.

A blog,mint műfaj tl dr.

És szerintem az egyik fő ok:aköb-a-köbön elbutulás.

Szerintem ritka az ilyen az emberiség történetében,amikor valaki 30 éves korában már butább,mint 20évesen volt.

A politikához való butaság,az rendben,hiszen 1990óta a politika titkos tudomány,pl aki 1996-ban a KÖZGÁZ-on politológuspapírt szerzett... tök hülye a politikához, ha mondjuk egy 8 általánost végzett termelőszövetkezetiMSZMP pártalapszervi titkáréhoz mérjükapolitikai tudását.

Digitális korszakban élünk,de a mai "újságszövegek" sík analóg reklámszlogenek mondjuk egy Népszabadság 1973-as belpolelemzéséhez képest. Amibőlakkor mi,egységsugarú benyalók a felszínen ezt és-ezt és ezt olvastuk ki,míg pl Fock Jenő és "bandája" elolvasták éselkezdték csomagolni irodáikban a betyárbútort.

A látszat.. és ami mögötte van....

Ezt szemléltetni szoktam az IKEA hangsúlyoznám,hogy mennyireNEMSVÉD hanem Globális Világ Konszern termékein.

Ha "támadni merészelem" az IKEÁ-t, akkor egy svéd-zászlós Jó és Igaz ellenzéki agitátor nikkmegtámad.Még a nikkneve is "svéd".Ugyanis szerinte a svédek bezzegek,ésegy svéd de genere..DNS és egyszerűen csak svédnek-születése következtében fejlettebb a magyarnál,minden szar,ami magyar. ÉS szerinte az IKEAmár attól jó, hogy svéd.

Miközben az IKEA egyik lényege a nem-svéd-ség.

Noss.. szerintem.. ezértnem érdemesidemártöbbet belepazarolni.

Soha nem néztem le a hülyéket.

De szerintem a Büszke Hülye,mint pl Lujza.. a Büszke Hülye..a Büszke OStoba...teljesen reménytelen:Esélyt nem ad magánakés az ostobaságaa dicsősége.

Én..nem akarok úgy járni,mint Swift lelkész járt,aki beleőrült az emberi butaságok felvételeibe és paraboláiba.

Én a négerekkel vagyok:ennek az Európána pusztulnia kell ésérdemes is pusztulnia.Egy tályog a földön,a "fejlett oiropid" egymilliárd többetpusztít a földön,mint a többi hatmilliárd.

Egy természetes folyamat kezdődöttmeg

és az ősi zsidó tanításszerint én a gyengékkel a mindezidáig csak vesztes-ekkel vagyok.

Támogatom apicsák nemszaporodássi mozgalmát, helyeslem az ÚjModern Korszerű Jövőbe vezető Családformát,amiben Véletlenkének,mirefelserdül,27 időszakos apukájameg ha az anyukája nagyonfejlett már,akkor még anyukái is lesznek páran. Helyeslem, hogy az ennyire fejlettember nem veszi fel a szaporodás nyűgeit,mert egy akkora zseni már,hogy a kibontakoztatásaa annál többetér,mintsemhogy bárki-bármi kedvéért feladja.

Az ágyikóján hasalva,lábikóival kalimpálva wikipedia cikkeből goglizza össze a Zárthelyi Dolgozatát az "egyetemen" ?. Támogatom.

Miközben a Jók ésIgazak Domald Trump-ba meg a varacskos Maradoná-ba KÉPESEK belehalni? Támogatom :D

nagyon helyes :D

szevasztok :D

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.18. 09:24:20

@Frick László Intézet: Ha a négerekkel lennél, kézzel-lábbal tiltakoznál, hogy idejöjjenek.
süti beállítások módosítása