Négy Éves A G-Nap!

AUCHAN ÖSSZEKOVÁCSOLÁS:  Odaát a büdös panelprolikkal dolgoztatnak a polcszervízben.A lejárt szavidejűeket is rásózzák a parasztra, nincs az a rothadt zöldséggyümölcs, amit ne hagynának kint vagy visszaküldik az Elise Kft-nek Budafokra újracsomagolni a gecik! Árdrágítók,adócsalók, vevőszopatók! Most pedig munkára, barátaim, az állottakat előre,a frisseket hátra, a lejártszavidejűeket a büdösparaszt kezeügyébe, hajrá, jókvagyunk hurrah!

(ezalatt odaát, a másik oldalon a TESCO-ban)

TESCO ÖSSZEKOVÁCSOLÁS Odaát a büdös panelprolikkal dolgoztatnak a polcszervízben.A lejárt szavidejűeket is rásózzák a parasztra, nincs az a rothadt zöldséggyümölcs, amit ne hagynának kint vagy visszaküldik az Elise Kft-nek Budafokra újracsomagolni a gecik! Árdrágítók,adócsalók, vevőszopatók! Most pedig munkára, barátaim, az állottakat előre,a frisseket hátra, a lejártszavidejűeket a büdösparaszt kezeügyébe, hajrá, jókvagyunk hurrah! 

(ezalatt az IKEA éttermében:)

AUCHAN MANAGER Nálatok mit erőltetnek most?

TESCO MANAGER A faszomba már, még mindig szikkadt pomelókat küldik.

AUCHAN MANAGER Jövő héten fut le az akciónk.

TESCO MANAGER Jól van,addig kibirjuk.Szárazáru?

AUCHAN MANAGER Beragadtunk lisztből. Főleg prémiumból.

TESCO ANAGER Nagyititka, baszod, évről évre kevesebbet süt nakkarira a paraszt.

AUCHAN MANAGER Döglenek ki a nyanyanyók, a kurva anyjukat. Nem tudok rátenni annyit a Beneiék szarára, hogy ne vigye a proli!

TESCO MANAGER Jön a Húsvét, azt még bevárjuk.

AUCHAN MANAGER Ja ----

 

(függöny, sötétség, zacskózsezsegés, schrammili)

 

Tanke scheeeni,Herr Dr Goebbels!

goebl.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4514610694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.02.06. 08:44:59

magyarnemzet.hu/velemeny/egyutt-ero-vagyunk-szerteszet-gyongeseg-4191974/

Tessék itt az üdelehelletű, friss magyarnemzet :D Tessék, kajáljad Dudi :D
Az milyen gáz már, hogy az alapítványvezető szerint aki írni tud, az nem az ő lapjaikban dolgozik :D Persze, hogy már másnap seggbe rúgták :D
Elvégre az origo, a lokál meg a ripost, na az bertelsmen, az minőségi újságírás :DDDDD
Derűs reggelt :D
Így írtok ti :D
Dudi, jelentkezzél már be egy ilyen origi- lokál- ripost nevű borzalomnál, legalább legyen nekik is egy emberük, aki képes összetett mondatokban fogalmazni
az irányvonallal meg úgyis egyetértesz, erőszakot se kéne tenni magadon, hogy egész nap cikkcsiket írjál, amiben az indexet meg 444t ekézed

Frick László Intézet 2019.02.06. 10:17:51

@Lujza S.: Nem foglalkozom ekézéssel. Csak ülök és mutatom.
Amúgy... ezt az egész ömlengésedet itt nem is értem. Mintha egy bokacsizmapárti nőlennék és erre te elkezdesz csúfolni lovassági csizmákkal és neccharisnyákkal spékelvén.

de mit akarsz ezzel.
Rövidálláspontom az, hogy az orbánpropban feleslegesen és hiábavalóan, valamint önellenhatóan és ostobán égetik az adófizetők pénzeit. Vagyishát, jó, tudom, ebből egyeseknek konkrét fizetése lesz és megélhetés.

De hát Lendületben az Ország,tele minden remek állásajánlatokkal és még egy pizzafutár is többet keres autókázással,mint egy slapaj az orbánpropnál.

Alfőmérnök 2019.02.08. 00:06:10

Lazán kapcsolódik, csak a geciről jut eszembe. Volt ez a kis cirkusz már elég rég:
www.szombat.org/politika/3525-madach-nem-forog-a-sirjaban

Nincs kedvem előkeresni, de néhány barmot rendesen kiosztottam akkor, védelmembe vettem az alkotókat. És ma is így tennék... de azért hallottam egyet s mást. Például elég megbízható forrásból, hogy ifj. Sebőt az USA-ban képezték ki és ő is tart kiképzéseket.
Érdekesek ezek a jobber népi-nemzeti szülőtől származó balos provók. (Mert Gulyás Marci szülei is jobberek ám.)

Frick László Intézet 2019.02.08. 05:15:37

@Alfőmérnök: Ez a Gecy teljesen kimaradt az életemből.Nem emlékszem rá, hogy emlékeznem kéne rá. Hogyan kerülhette el a figyelmemet? Ér-e annyit, hogy megnézzek... jó, majd belenézek videón.

Az általam feltétlenül sunázott Nagy Kriszta csúnyaszájúságát teljesen értem és mintáját igyekszem is követni.

Kiknek a milyen szülei, :
Két dologból szokott baj lenni, ha egy gyerek követi a szülei példáját vagy ha nemköveti.

Azt szoktam mondani,a fiak dolga, hogy lázadjanak az apjuk ellen.És a lányok is, lázadjanak és akarjanak saját konyhát. Saját mindent.

Sok-sok köbméter egylevegőt szívtam 7-10-12 éves nőkkel,akiknek több, reálisabb ésátgondltabb életterve volt,mint a @Lujza S.: -alakú fejlettbudapesti úrhölgyek remek, remekül tanuló, remekül csinos és úgy kislánykorszakuknak a harmadik évtzedében koronkint remek önállóéletre alkalmasságot mutató (az albiban mos és takarít magára és felmikróz valami fagyasztottat) remek kislányoknak. Ritkán könnyezem,pl szeretteim temetésein nem,de pl amikor egy ilyen, 9-10 éves kori nőiálmait beteljesítő 15 éves asszony házacskáját láttam kívülbellül, főleg az enteriőr a piac egyik turkálójában összesen 500 Ft-ért vásárolt hoolland segélyadományból származó függönyök és tüllök meg pár doboz rajzszög Tudtad, hogy fel lehet úgy rajzszögezni, hogy a rajzszögek rejtve maradjanak... szóval ennek láttán,pedig én már sokat tapasztaltam HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH -témakörökben, az én cinikus tekintetemet is elfutotta a könny.

Vagy amikor a gyerekorvosnál 15-17 éves nőket látok a gyerekükkel,ahogy bubaénekéznek neki Sanyika bácsika versekkel,nem pedig, ahogy remek fehérfajú,fejlettudató, Jó éés Igaz Kislányok
akik szerint újabban a "zsidók listázása" üzletág már nemis náci
majd 38 éves korukban,amikor már látják annak az idejét, hogy az egykéjüket kicsászároztassák (altatásból lehetőleg) odabasszák a rabtartójuk elé az okostelókát a Baby TV-vel, ez mibeszámít mainapság, ha erre valaki rá csak merészel is, az egyik szemöldöke titkosmozdulatávalinteni, vagy a Korszerű Új Jövőbevezető Családformákra----

Frick László Intézet 2019.02.08. 05:22:44

@Lujza S.: Következetesen és folyamatosan kontárnak,pocséknak,közpénz égetésnek éslopásnak,oktalan közpénzosztogatás a havereknek -nek minősítem az orbáni agitációsmunkát. Pl a 888 alatt az lehető legtöbb kommentemben. Jobber újságíró tőlem a legnagyobb dicséretet azzal kapja, ha slapajnakmondom.

Segíts Lujza,mit kéne MÉG mondanom... azt tudod, hogy nem gecizem az orbánpropot,mert ahhoz a geci nemes anyag, ezt nem tudod,de vitaminok ésásványok,egy rakás direkt nőknek való enzim,főleg a nőbe szerelmes férfi ~-je tartalmaz ilyeneket, nembeszélve arról,ami a múlt ködébe vészó ócskaelavult korszeűtlen családformákat jellemez,úgymint egynél több közös gyerek úgy nagyjábólafelnőttkorukig közösen nevelgetve

De tényleg. Lujza, folyamatosan azt monddom pl hogy NYITOTT KAPU

erre te jössz és gúnyolódsz rajtam,mikor mondom már, hogy NYitott Kapu.

Mit mondjak még szart rá az orbánsajtóra? Mondjuk te az asztírta az úúúúságod szavait ismételed rájuk tudatlan arról,mit beszélsz, fingod se lehet,mert sose finganál. Én SAJÁT SZAVAIMMAL szórom őket, valamint elemezve ésszakszerűen is.

Te Bójer Zsótban valamiféle jobboldali Keszi Imre-Tamás Ervin-Dr Kovács Zoltáni Rettenet-et látsz, a Dúló Orbánterror szócsövét

én meg ugye a hasznátmutatom, hogy milenne, ha nemlenne,akkor úgy kéne a kedvenc remek sajtósaidnak remek humorrala remek stílusukban kitalálniuk.

Frick László Intézet 2019.02.08. 05:23:31

@Lujza S.: Ki szoktál bújni nemválaszolással, ha megfoglak,de erre most válaszolj: Mivel basszam még az orbánpropot, ha eddig is valósabban és keményebben,mint te?

2019.02.08. 11:24:18

@Frick László Intézet: De, válaszolok.
Nem azzal van baj, hogy azt mondod az orbánpropcsira, hogy SZAR, és jobban kéne mondani (szerintem olyan értelemben nem szar, hogy HATÁSOS, és eredményes)
Ha azt vesszük, hogy költséghatékony is? Hát, igen, mivel tudjuk, hogy a bevallottan rá költött pénzek azok ..szóval tuggyukinek, tuggyukhová, és igazából nem kerül annyiba, mint amennyit elkönyvelnek rá

Amivel nekem a LEGFŐBB bajom van, az, hogy vagyok én, aki MI a te megfogalmazásodban
és vagytok TI (te)
ebből nekem az következik, hogy a folyó két partján állunk
ezzel van bajom
hogy persze, elmondod, hogy így-szar-úgy - szar...stb, de ezzel együtt ODA szavazol
ha rákérdezek, kitérsz a válasz elől
nem a megfogalmazásaiddel, vagy a kritikáiddal van bajom, hanem az X húzásoddal
hogy belemehetünk a részletekbe ugyan, hogy sajtó, meg rühellke, meg pénztráos, meg stadion
de te is tudod, az igazi baj nem ezzel van, hanem a demokratikus intézményrendszer felszámolásával
4 kulcsfigura lenne, akinek valóban függetlennek kéne lenni

legfőbb ügyész
köztársasági elnök
mtv elnök
ász elnök

és most mutass rá, hogy ebből a 4 "fék és ellensúly a hatalomnak" intézményrendszerből igazából szerinted melyik nem csicska, báb, stb.
értem én, hogy faék egyszerüségű Jocikáknak be lehet tömni a száját havi 56,7 eur nagyságrendű adókedvezménnyel, de TE felnőttként élted meg a rendszerváltást
Te még emlékszel a 80as évek végéről a DE kitűzős szakállas bácsikra

és ezzel együtt nem tartod ovit a magyar történelem utolsó 30 éve legkártékonyabb és legundorítóbb figurájának
és nem is a lopásról beszélek
hanem a pártállami visszarendeződésről

és persze, ilyenkor jössz, hogy mér nem fog már össze az ellenzék?
igen, az ellenzék részben impotens
de ez nem jogosítja fel a gecit, hogy önkényuralmat vezessen be

Alfőmérnök 2019.02.08. 21:54:46

@Frick László Intézet: Szerintem nem éri meg végignézni.
A balhé a két "werkfilm"-mel kezdődött (a kurucinfón).
geciprodukcio.blog.hu/2008/08/16/madats_az_ember_tragediaja_werkfilm_01
geciprodukcio.blog.hu/2008/08/17/kaukazus_filmzene_casting_werkfilm_02

Érdekes volt látni, hogy a zemberek egy része mennyire nincs tisztában fikció és valóság viszonyával. Valamint ekkor találkoztam először a teljesen paranoid antiszemitizmussal a neten.

Frick László Intézet 2019.02.09. 07:05:31

@Lujza S.: A mi és ti egy egyszerű óvodás játék. A jógyerekek mindig ésmindenben jobbak.. végső esetben az óvónénik félnek vagy tartanak vagy barátok a szüleiktől/szüleikkel. Óvónő tanárnak a gyerekével, tudod,meg a tanácselnök gyerekével és a párttitkár meg a téeszelnök fiával.

Orbánnak van is egy ilyen "téeszelnök fia" stichje,a nagyképűsége,aa kamaszosan lemélyített hangja a fiatalkorában,amitől már akkor is tokájaa lett,amikor még nemvolt.Az, hogy majd ő tudja és nemlehet nála okosabb.Ez egy valós hibája Orbánnak.

Szóval a mi-ti játékban az veszít,akinek először szalad ki a száán a "ti" és akkor ő lesz a "megosztó" a ketészakító.

Valójába és titkosan azonban a TI! kimondásába beletoláss trükkje maga a megosztás kezdete.

Ráadásul tiu, akik azonnalelkapjátok az embert, haa kiszalad a száján a ti!Mi-t (Mi,Liberálisok Mi Jókés Igazak,MI,a fejlettek, az ojrópeérek) szóval Mi-t mondaani nembűn aztán már csak addig kell várni, amig a buta jobbos nyigger szórsapós békebirka (tudod,a rosszvonuló.. vannak a remek vidámakok,a mi barátaink,a jóvonulőkés van a csürhe, aa birkák,, Mi Liberálisok! -de aki nem azért vonul,mint mni, az birka.Aki velünk vonul,az aakkor is jó, ha jobbikoss és tavaly még náciztuk)

A fékek és ellensúlyok,amikről beszélsz, abból a korszakból való, amikor még a televízió volt a tömegkommunikáció csúcsa és a telefónia kezdett az analógróla digitálisra átállni,még nem terjedtek el a PC-k,demár voltak zsebkalkultorok logarlécfunkcióval és megjelentek az autókban a HiFi kazettás autórádiók 6-nál több hangszóróvakmeg az elsőgenerációs ABS. De még az USA filmez közhelyekben a hülye értelmiségi Volvo kombi 342-essel járt.

A netokrácia korát éljük, mit akarsz a legfőbb ügyéssszel,ha a kettőskereszt mítú jegyében a vád és az itáletvégrehajtás közötti szakasz büszkén (Lawless Pride) kihagyható.

Azé a hatalom, akié a megosztó és ezekhez a megosztókhoz nincs az a kormány,parlament, főügyész, senki sincs, szervezet, aki csak hozzá is gondolhatna piszkálni. hetekig el lehet leaks-ezni a panamai pénzmosodákon úgyy, hogy senki nem írja le a Bahama szgk vagy a Kajmán szgk vagy Ojrópából Luxemburg nevét.

Részegen tántorog Zsünker és erős megosztóvalelsummadhat isiásznak.

Boldogan ünnepli az Alsóház David Cameront búcsúztatván a BREXIT-ért, de az erős megosztókon Farázs-ra rálehet fogni.

Az USA mit mnűvel Macedóniában, Európa ügyeibe avatkozik bele,mindenki lesi,senki nem mer szólni.
Van a NATO, van az EU. az EU tagállamainak össz hadiköltségvetése legalább hatszorosa az oroszokénak, de meg lehet enni, hogy Új Európai Haderőre Van Szükség.. természetesen amerikai fegyverekre felvet amerikai hitelekből
és akkor te múlt századi, 50-40 éves fogalmakkal jössz.

Kell ide főügyész? Hogyan készült a Sargentini jelentés? Kik diktálták? Megkérdezettek aránya? Milyen "vizsgálat" és "helyszíni bejárás"...?

Társadalomkutatóvállalkozáski selépve az irodalakássbólstatisztikákból minősíthet és rangsorolhat?

Hol élsz te?

Bezárva a zsűlöletvilágodba, abba.

Frick László Intézet 2019.02.09. 07:15:11

@Lujza S.: Sok a szöveg és a mentegetőzés. Teleírhatsz Hat fehér Könyvet Orbán bűneivel, azon nem változtat, hogy ha 2018-ban összeáll az Orbán Váltó Népfront fegyelmezetten, 1 orbánváltó rubrikát téve a szavazólapra.. és ezzelorbán semmit nem tudot volna tenni.
akor leváltják Orbánt
és azóta nyugodtan marakodhatnának a hatalmon.

Orbán kötelezte a 2018-as OGY választás ELŐTT undorító marakodásra az ellenzéket?

Azt a "mentséget" olvastam, hogy GYurcsány volt Orbán ügynöke az esélyek elkúratására, csak ezzel az a baj,kérdezd meg Hanni nénit: "Gyurcsány nincsen is!"

akkor mi az igaz?

Nézd, neked nőként ezt ismerned kell,amikor a férfi szénné kefélést IGÉR és három kis kolbászka-vonáska után "elsirja" magát is kibukik.

Olyan volt az ellenzék
és ezt nem tudod Orbánra fogni
mint azok a férfiak, akik Nagy Kúrást igérnek medvebőrön a kandalló előtt, de sepuska,soha nem is lőttek,medvét nem szagoltak,nemhogy kutyaszűcs műhelyétcsak messziről, azt se tudják, hol van 444km-re a puskavégre is kapható medvéktől.

Jókifogás Orbánra fogni. Nemakarásnak az a vége, hogy te nyögsz akok helyet, akik láthatóaan nevetgélve jólérzik magukat. És te minél többet rinyálsz, nekik annál jobb, de főleg könnyebb.

Verhofstadt megmondta:A magyar választóknak kell leváltani Orbánt.
Orbán a hibás,mert a szerintetek Orbánt Váltani Akaró Hallgatag Többség nemment el szavazni 2018-ban?

Orbán váltsa le magát nektek ?

Most meg menjen el A Hallgatag Többség ,amikor megélhetési brüsszelben hawájjzás a tét

meg ahogy mutattam 2018 előtt az igazságot:
Az ellenzéknek csak Budapest kell, országkormányzási felelősség nélkül,a Budapesten kívül részeket cserébe a Jobbiknak hagyták.
Ez történt és megmutattam már egy éve: fog ez történni.

Erre varrj gombot, ne hadováljál üres kifogásokkal.

Frick László Intézet 2019.02.09. 07:16:06

@Lujza S.: Csak szólok, hogy a Momentum pénzügyére lemondott és szólt is, hogy miért ld ott

Frick László Intézet 2019.02.10. 09:04:54

@Lujza S.: Wildhunt idézett egy régi jókis viccet.

Ma pedig a netokrácia korszakátéljük.

Minden út az első lépéssel kezdődik és Magyarországon a demokráciát először 204-ben,majd 2006-ban kétszer (és ebben a OGY választás 2.fordulójának munkái nincsenek benne :D ) majd 2008-9 fordulóján is alaposan meg kellett ám baszni, hogy ide jusson.

Olyan vagy,mint azok a sofőrök,aki 4-5 éven át ölik a kamnyont éspusztítják és lógják.csalják bulizzák el a szervizt, majd a roncsra felüle következő kamionos és tényleg elbasz pár dolgot, de egyébként a kamion

vagy a magyar demokrácia
2010-remár rommálett , gajra téve.hajtva

Csak ugye,amikor a jogállamiségot meg az Európai Demokratikus Értékeket 2008-ban kijátszották, az smakkolt neked.

Tényleg zsír ostoba vagy. De még okosnak képzeled magad :D

Frick László Intézet 2019.02.12. 06:31:52

@Lujza S.: 2011. év végére, azaz elmúlt nyolc év azóta, 2011.év végére amagyar sajtómunkásság leváltásra alkalmasra trancsírozva kínálta föl Orbánékat. Azóta minden évben, a nyolc év egy-egy évében "jövőre csődbe mennek Orbánék!" "Megvonjk a kohéziós pénzeket" két kiemelkedőév is volt az elmúlt 8 évben, a 2014-es és a 2018-as.
Nem bánom, én nem vagyok az elélvezésed akadálya,élvezzél el azon, hogy csaltak orbánék,mondok egy jóóóó naaaagy önvígasztaló %-ot, 7-8 %-ot csaltaak.

Amit ha elveszünk,
még mindig nyertek.

Hogy mondta a Fogtündér? :D

Wildhunt 2019.02.13. 13:29:08

@Frick László Intézet: Egy dolog zavar ezen a blogon: tetszőleges bejegyés alatt indult beszélgetés tetszőleges másik alatt folytatódik, átvált, én meg, ha nincs időm az egészet végigolvasni, nem tudom követni. Szóval akkor igen, demokrácia-jogállam-megamit még odébb írtam. Értjük. Viszont muszáj maradnom, mert itt még lehet beszélgetni a kényszerített oldalválasztás nélkül.

Frick László Intézet 2019.02.18. 09:35:59

@Wildhunt: Időközben a "tengernyi olvasóból" maradt egy kemény mag.. 10-12-en lehetünk beszélgetők. Fénykorában a blognak azén-féle számítás szerint,ami kumulál a beszélgetések generálta ál-látogatottsági adattal, tehát harmadolok, kb 300 olvasója volt,ma ez 100120 körül stagnál.

Megnéztem pár blogot, alig olvas valaki ma nóblogokat, senki nem nézi meg, 2-3-4 olvasást ("látás")-t maga a szerző tud generálni.
Igazából tehát mindegy, hol beszélgetünk.

Ki merem jelenteni, hogy nilyen értékes nyilvánosbeszélgetést, mint ami itt folyik... ennyire lényeges kérdésekről ... még akkor is .. ha Hanni csak félévente néz ide lebaszni engem

nem találsz
süti beállítások módosítása