Az ojropid társadalmak súlyos, entropikus válságai, káin-ábelharcaiközepette gyakran hallunk jajongásokat, aggodalmakat a valamilyen demokráciáért.

Miközben a netokrácia lassan leváltja a demokráciát.

A szaósölmédia elúrhodása felületes és műveletlen áttekintésben akárha közvetlen népuralomnak is benézhető-pedig a netokraták pont a szaósölmédia eszközeivel vágnak alá a hagyományos demokratikus értékeknek.

A szaósölmédia párhuzamosvalósága elrugaszkodik a szobákon túli valóságoktól, miközben azt a látszatot kelti, hogy a hereveregető kereveten elfekvő mellkasára hozza be az egész világkerekség valamennyi érdekességét is. Arról nem is beszélve, hogyan szabadulhatnánk meg csak egyetlen kattintással kínzó térdfájdalmainktól avagy lábbütykeinktől is.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1414489436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása