Kis Szines -kategória:

Újabb nikkemet "bannol"-ta a 444 szerkesztősége. Törölve ezzel a provokatív és szemtelen korábbi hozzászólásaimat. Sajnos megint nem naplóztam print-screen. Így a tanulságok megint inkább csak magamnak maradhatnak meg.  Legközelebb azonban, ha sikerül olyan címről regisztrálnom mégújabb nikket, akkor már állandóan naplózni fogok,mert rendkívül tanulságos a 444 illiberális agitációs propaganda kiadvány cenzúrája.

cenzurazott.png

Ismétlés: Bár valószínű, hogy az ismeretlen cenzor ismeretlen indokai között nem vallaná be, ha lenne is hozzá civilbátorsága, de nyilvánvalóan azt hiheti a nyomorult, hogy engem bosszant a törlés.  De miért bnosszantanaa, aamikor könnyen-gyorsan megint csak az bizonyosodik be, hogy

a 444 illiberális agitációs propaganda kiadvány?

80 komment

Címkék: cenzúra

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4814317203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Myzza N. Trop 2018.10.23. 08:40:27

Ohhh micsoda derűs reggel :D Nagyon jól szórakozom. Tehát adva van egy ország, százmilliárdokból működő központi gecimédiával (M.egy, megyei lapok, plakátháború, sőt már a polgármesterek választás előtti utalványosztogatósa közpénzből is legalizálva lesz...) és akkor te azon vagy felháborodva, hgy kitiltanak :DDD
Nem a hozzászólásaid miatt, hanem a frickből nyilván eljutottak annak idején ehhez a bloghoz. Ember el nem hiszi, hogy ez nem a gecimédia fizetett szelete, hogy te itt ingyen tolsz olyan cikkeket, mint a sargentinis pl. Más ezért komoly pénzeket akaszt le. Egyszerűen azért tiltanak ki, mivel azt hiszik, órabérben kommentelsz. Igen, tudom, vannak akik ingyen is azt hiszik, amit te, és kommentelnek.
De azok az emberek suk-sükölnek, alany - állítmány problémáik vannak, nincs két értelmes mondatuk. Olyan agyi kapacitásokkal mint a tiéd már csak nagy pénzért állnak be a főnök segge mögötti sorba, hogy nyalhassák. Lásd bájerzsoti. Tehetséges ember nem tolja ingyen a szekerüket, mert minek. Ezért tiltanak ki. Ember el nem hiszi, hogy ilyen írói készségekkel te ingyen csinálod ezt itt, NEKIK.

2018.10.23. 09:05:11

Az én "végleg" kitiltott nikkemmel megpróbáltam a minap kommentelni, és csodák csodájára, ment. Moderátorra várt, majd az Illetékes Elvtárs méltóztatta engedélyezni a hozzászólásomat.

Myzza N. Trop 2018.10.23. 09:35:27

hvg.hu/itthon/20181023_Kiradirozta_az_MTI_a_CEUt_a_halozatkutatok_sikererol_szolo_hirbol?s=hk

ohh hát cenzúra van ebben a demokratikusan működő országban? Nahát:DDD
Ez felháborító :D

Frick László Intézet 2018.10.25. 05:23:57

@Myzza N. Trop: Ember nem hiszi el, aki olvas a blogomban, hogy ennek köze lehetne az orbánprophoz. A kisérlet első fázisban, a 444 alól először kitiltott nikkemmel a 888-on csak pocskondiáztam az OrbánPropot.Első voltam Magyarországon, aki Mészárost stróman-nak címezte. Első voltam,aki ilyen formában írta le : Mészáros Orbán. Újabban Mészáros Ráhel-t írtok.Nem sorolom mindet,a lényeg az, hogy a 888 nem bannolt.

A 444 valamelyik munkatársa bannolt. A bannolás pillanatában egy Oggy nevű bennfentes kommentelőt szavaztam föl,majd belefogtam egy válaszba egy civil kommentelőnek.De azt a kommentemet már nem vette be. Tekintve a korai órát, nem feltételezem, hogy a "könnyű,otthon végezhető internetes munka" kereteiben az "ügyeletes szerkesztő"-n kívül más a szerkesztőségben admin üzemmódban lehetett volna.Mint, azt hiszen, Helyczeg Mályk. Általánosan szarnak a kommentelőkre. Bár kutatásaim alatt találkoztam, sőt, beszélgettem is bennfentes nikkekkel.

A mérlegen:A 444-ről sokkal több poitívat írtam, mint a 888-ról.

Van egy szerkesztőségi tag, a Ludmilla nevű karikatúrista, aki ráadásul nő is, őt gyakran és súlyos-negatívan bírálom,tehát berághatott volna és azon az alapon, ahogy a 444-ből kibasztak, ezt ő is megtehette volna

és ez még vágna is az előítéleteidhez.

Meg se fordul bennem, hogy a kibaszás jogát elvitassam a 444-től. Tőlem valamely ellenőrizhetettlen cuki kommmentnikk is elárulhatta volnaa, hogy mi a kibaszásom indoka.
Joggalk feltételezem, hogy az indok sunyi és aljas. Hiszen náci, uszító, a 2016-os kommentelési irányelveket súlyosan megszegőket nem basznak ki.

Te is örömöd miatt kommentelté ide, beszűkült tudatodban azt hiszed, hogy most engem jólfelmérgeltek (nyilván magadból tudsz csak kiindulni, hogy te felmérgelődnél...)

Frick László Intézet 2018.10.25. 05:24:45

@Myzza N. Trop: Mutatsz egy ostobaságot, amit én is, az efféléket, az ostobaságai közé sorolom a béna orbánpropnak. Most jómegaszontad :D

Frick László Intézet 2018.10.25. 05:25:47

@nagyjoco: Nálam nincs feledés. Viuszont felszavazni tudok a kitiltott nikkekkel is, ez érdekes.

Frick László Intézet 2018.10.25. 05:27:41

@nagyjoco: Megfigyeltem, hogy a tökfejek "válaszai".. párszavas mellékesek is szinte azonnalkapnak 1-2 szavazatot.. Vagyis a csávók magukat szavazzák fel. A lapok automatikussan A legnépszerűbb -re állítanakbe. Ez azt jelenti, hogy egy kellemetlen, de nem felszavazott friss komment nem látható, csak ha a szűrést váltod.

Frick László Intézet 2018.10.25. 05:30:41

@nagyjoco: @Myzza N. Trop: Egyik utolsóérdemi kommentem az volt, amit egy reklámcikk alá írtam, ahol a kenderezés támogatásának töretlen emelkedését mutató grafikonnal trükköztek.
Azt írtam alá, hogy jobbat mutatna ez a grafikon, ha a 444 szokása szerint viccesnek gondolt fotosopp piros rásprézéssel ráfújnák a fogyasztás emelkedésének a görbéjét.
Valamint az 1970-es 12%-os támogatás jórészt a hipszterektől mindenféle koszos békelibáknak lehordott fasz hippiktől sszármazik.

Hát ennél sokszorta durvábbakat kommentelek GFG-ről, a 888-ról vagy az orbánpropról a 888 alá.

Frick László Intézet 2018.10.25. 05:58:16

@Myzza N. Trop: Tudom, hogy neked az óvodapedagógia "alacsonyszint"..de ez, amit mutatok,még az androgógiában is alap:

Soha nem érv az, amit a rosszgyerekek csinálnak.

Geci az orbánprop? Aljas? Sunyi? Jókislányok ne azzal törődjenek hogy a sok tudatlan tahó bunkó rosszgyerek mikeket kontárkodik össze. A rosszgyerekek süket trükkjeit ki veszi be?

Az, hogy jókislányok bekapnak olyan csúnyaságokat,mint "A Vidékiek meg az Erzsike utalványosok a bűnösréteg"

hogy állítólag a gazdasághoz tudományosanértő jókislányok habosan mélytorkoznak be olyn stricitrükköket, mint egy jövedelmet nem a megszerzés árszínvonalába ágyazván mutatni [ Az USÁ-ban 150000 USD egy olyan farostlemez-gipszkarton alacsony barakk, amit én összedobok magamnak 1 hónap alatt. Egy fürdőszoba egyhelyiséggel, aminek a végén egy konyhapult rekeszti le a konyhát. És körben fapalánk. ]

Szintén gazdaságtudós jókislányok egyszerre kettőre is bekapják, egészen le a mandoláig torkozva:

1.Ezek mind ellopják a 2000 mérőÓbirodalmi Aranytallér mértékú kohéziós pénzeket sajátzsebre. Mindet, sajátzsebre, el.

2. Nincsen termelés.Ami termelésnek látszik,azt a 2000 mérő Óbirodalmi Aranytallér értékű kohéziós pénzek felhasználásával trükközik. (amit már pedig egyszer el is loptak.

Mindeközben a nemlétező termelésből csak az Óniós Multikra lecsökkentettek 5000 méró Óbirodalmi Aranytallér mértékben vittek ki tiszta profitot a nincs is termelés-ből.

aZ, HOGY EGY vIDÉKI nYUGDÍJAS eRZSIKEUTALVÁNYOS bAROMarc mit hisz el, egy dolog.
De amikor tudós,fitt, tüchtige, illatos jókislányok szopnak be fake baromságokaat.. nos,pedagógiai-szakmailag a jó pedagógus nem kezdi el a jókislányt még támogatni is a hiedelmeiben.

Attól, hogy jókislányoknaklucskos lesz a bugyiukája a mészártozosázbaan, a rühellkézésben meg az orbánon nyomi-nyomiban, még orbánváltás nem lesz.

nagyon úgy néz ki, hogy Tarlós ellenében megint az osztozkodással fog kezdődni a Tarlós-váltás.ami tarlósváltásszakmailag tarlósnak fog kedvezni. Nemhogy egy Puzsért tarlós ellenébe, de ötöt és még Pokorny Leaát és Demszkyt is.

Igazából nagy kár, hogy Heller néni nem indul.

Biztosan jó a lucskos bugyyingó hüvöcskés pöcsétjét érezni a nunuson,de azért még abból, hogy Tarlós A Hibás, nem lesz tarlósváltás.

Nézd csak a hajléktalaanbulit.

Nekünk,viudéki büdös erzsikeutalványon megvett barmoknak csinálják nyilván, nem te fogod a jól láthatóan végső, "mocsárjáró" fázisú idültalkoholistát sajnálni, amiért tilos lesz nekei ezentúl közterületen kihülnie,pedig milyen jól jött erre a hírre az, hogy Tarlós a hibás és a hajléktalaanság oka Orbán. Miközben Mészáros Rühellke.

Frick László Intézet 2018.10.25. 06:41:33

brekeke nyúz: képernyőképet készítettem a a kicenzúrázott kommentjeimről!

Doktor Toekfey 2018.10.25. 08:12:19

@Frick László Intézet:

Én az efféle "harcokat" elpazarolt időnek és energiának gondolom. Hogy egy drogos csíragyerek keressen azon --- hiszen ő ezért pénzt kap! ---, hogy engem hecceljen, majd elvegye a revans lehetőségét, szerintem ez nem pálya. Ez nem szólásszabadság, hanem hazugságszabadság, nem a vélemény-nyilvánítás szabadsága, hanem a visszaélések és manipulációk parttalanná tétele. Ha rajtam múlna, köteleznék minden fórumot, a legnagyobb portáltól a legkisebb blogig, hogy előzetes moderációt alkalmazzon és teljes büntetőjogi felelősséggel álljon jót az felületén megjelenő valamennyi tartalomért.

Myzza N. Trop 2018.10.25. 16:14:50

@Frick László Intézet: buszon elkapott beszélgetés, budai járat, 75-80 körüli főorvosözvegy úriasszony külsejű nő telefonoz valakivel
hát sajnos nem tudja a drága miniszterelnökúr beszédét élőben meghallgatni, mivel a közelébe sem engedik, így inkább hazabuszozik, és megnézi a tévében, persze, az elejét sajnos lekési.
EZEK már a saját seggnyalóikat sem merik magukhoz közel engedni, csak karszalaggal lehetett meghallgatni a beszédet :DDDD

Elhajtották a picsába a karszalag nélküli, idős úriasszonyt :DDD
úgy járt, mint te a cenzúrával :D
Hallom Vajna is mehet a fenébe....szép lassan kinyírják egymást, mint a komcsik annak idején :D

Frick László Intézet 2018.10.26. 05:03:32

@Myzza N. Trop:
Két kérdés hozzád,mint nálam fejlettebb és önképe szerint liberális emberhez.

Maradjunk kivételesen a főszöveg témájánál:

Szerinted hogyan lehet liberális egy orgánum,ami cenzúráz és kitilt? [Elvileg el tudok képzelni olyan helyzeteket, amikben ezt meg kell lépnie egy liberáliss orgánumadminjának.. de szerintemén soha nem adtam erre okot.]

Frick László Intézet 2018.10.26. 05:13:04

@Doktor Toekfey: Nem értek egyet a hozzászólásoddal:
elsőszakasz,adrogos-saal
másodikszakasszal egyáltalán nem értek egyet. Az "előzetes moderáció" lehetetlen is, meg szerintem illiberális.

Tegyük fel, hogy egy honlap örve az ingyenéletre tinilányoknak szóló tartalom , ahová mondjuk egy vén kecske perverzkedni jár, tehát egy ilyen klasszikus esetben jogos kivágni az illető trollt.

Politikai Agitációs Magazin azonban szart dobál.Meg tortát és bugyikat és melltartókat. Bruhaha és gyűlölködő uszítás. Szelektív ténykezelés és hazudozás. Ilyen pályán egyeseket egyenlőbbé tenni illiberális.

De akkor írják is ki, hogy nem lehet másképpen gondolni, mint ahogy mi gondoljuk
@Myzza N. Trop: a 444-nélkibasszák, aki másképpen meri gondolni,főleg, ha tartalmilag.. ha csakúgy verbálfasiszta, akkor nem basszák ki, sőt. De pl a liberális alapon bírálja a 444 valamely illiberális húzását, akkor kibasszák.

A 888-nál nem basszák ki a másképpen gondoplókat. Ha van ilyenre példa, esetleg, akkor annak valami személyeskedővuitába elfajulás az oka, valamelyik bértrollnok és valamelyik belsős nikk között

A 444-nél két kitiltásom előtt az utolsó "beszélgetők" egyike 1-ugyanazon belsős kommentnikk volt, felismert a stílusomról, összekötött a szótárrtal és nyekk. [Itt jegyzem meg, hogy tebege kommentnikkjével annyi volt az asszó, hogy megtalálta a szótárt, majd annyitz írt, hogy tévedett a megitélésemben]
A 3. esetben Oggy belsős-szagú teljesen inkognitós PRIVATE nikk (bátor, de elérhetetlen... nem lehet neki üzenete sem küldeni,sesemmi, nem láthatod semmijét] nikk-nek kenődött el a szája...

Myzza N. Trop 2018.10.26. 15:50:44

@Frick László Intézet: semmi más nem történt veled, mint a fagyi visszanyalt.
Mikor említeni merem, hogy százmilliárdokból milyen kormányzati kommunikáció és cenzúra folyik, akkor azzal jössz, "jaj hát bénáznak szegények" mintha valami kedves idős nagyiról beszélnénk, aki nem érti a pofakönyv üzenőfala és a privát üzi közötti különbséget. Nem, itt gecik, vérprofin, aljas szándékkal, sok-sokmilliárdért cenzúráznak, hülyítenek, féknyúzoznak. És mikor Willi a pimpet kipimpelik (röhög :D) megszólal az erkölcsi érzéked. Hol a fenében volt az elmúúúúltnyóóócévben az erkölcsi érzéked?
Ha én lennék ott moderátor, én is kivágnálak, mint a macskát szarni. Nem az ottani pár hozzásszólásod miatt, hanem hogy érzed, milyen az, mikor cenzúráznak. Mert eddig mintha nem fogtad volna fel. Hát, ilyen, mikor pofa befog, kuss legyen. ŰÜdv a valóságban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.26. 20:47:56

engem most az bosszantott fel, hogy pl. beleolvasok a heti Economist-ba, és képesek leírni olyan csúsztatásokat hogy Ausztrália milyen cool hely, mert támogatja a "tömeges" bevándorlást, míg ezzel szemben pl. a csúnya Olaszország már populizmussal fordul ellene. Majd pár mondattal később, mintha mi se történt volna, folytatja, hogy igen, Ausztráliába "skilled" munkaerőt "hívnak" (engednek be). Az nem zavarja a kedves újságírót, hogy az olaszoknál se a "skilled" jövevényekkel van baj. Ilyen apróságok felett átsiklik.
És bevándorlás szempontjából a pl. 444 is ugyanilyen csúsztatós.

Tényleg ekkora a szellemi igénytelenség, hogy a tényeket minden tábor a kedve szerint hozzáhajlítja a saját kis véleményéhez?? (mert a fideszmédia is ugyanezt csinálja, csak még súlyosabban, erről is volt egy 444 cikk, persze a saját szemükben tele szálkával kiáltanak gerendát, ez is igaz.) Ennyire fontos a saját kis korlátolt szemszögünk??

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.26. 20:52:16

... ja és ez a csúsztatósdi-ferdítősdi mégis egy elvileg angol újságban jelent meg, Londonban, abban az országban, ahol ugye Douglas Murray "Európa furcsa halála" című bestsellerében eléggé részletesen elemezgeti, hogy mi a különbség a "skilled" meg a "nem skilled" között... de nem, kedves szerzőnk ezt is semmibe veszi, mert neki fontosabb a saját kis hülyesége.

Frick László Intézet 2018.10.27. 06:10:16

@Myzza N. Trop: Nem azzal jövök, hogy jaj, bénáznak szegények. Fuss neki a kommentednek onnan, hogy az elsők között voltam,akik Mészárost strómannak írták (szerintem az első voltam...) Az első voltam,aki ezt így írta le: Mészáros Orbán. Szintén az első voltam,aki ezt a kapcsolatot alkalmazta: Nészáros Ráhel. Sőt, a kedvedért,mert te piacikoga uszítónyelven így szereted: Rühellke.

Folytatnám, hogy nem szólalmeg az erkölcsi érzékem. Hiszen ezért is választottam a Wille The Pimp nikket.

Nem rólam van szó,nem a személyessorsomat kifogásolom,"én" kisérlet voltam és sikerült bebizonyítanom ÚJRA hogy a 444 nem liberális. Ezzel tökéletsen szembe is megyek az orbánprop-pal,akik feszt libsiznek meg a liberálisokat köpkődnék és akik szerint a 444-gyel az a baj, hogy liberális.
Ezzel (tehát az orbán Prop-pal SZEMBEN az én véleményem az, hogy a 444 iélliberális. És ezt sziveskedett a Titokzatos 444 Admin immár 3. alkalommal be is bizonyítani -szó nincs erkölcsről.

Eddig megvan?-na, akkor innen kezd elölről szépen :D

Frick László Intézet 2018.10.27. 06:45:40

@Dinamuki: Az idiokrácia jelenségét panaszolod.Mindenből csak 2 lehet, 1 és még 1. Ráadásul az idiokrata "abszolutfogalmakat" képez.
tekintsünk egy demokráciát és vegyük ezt mintának. Fogom ezt a mintát és elviszem egy mássik társadalomba.

Ide jegyzem meg, hogy az emberi társadalmak a tudomány mai állása szerint különbözőek és léteznek tudományosnak tekintett teóriák ezen társadalmakról és ezen teóriák rangsorolják is fejlett meg kevésbé fejlett társadalmaknak ezeket.

Dr Csányi az Íme.az Ember c. életmű-összefoglalójában a népszerűen bushmanoknak nevezett szan népet, a társadalmukat 6-szor említi. Minden említésében a szan ember és nép, a társadalom pozitív és jó példa. A szan-ok mára lényegében eltörlődtek... Jamime Uys dokumentumfilmeskét játékfilmes kisérletével.. mitsesejtvén...állított emléket nekik. Egyszerűen egy erősebb "kulturálisminta" eltörölte a szanokat. nem genetikailag,de Emberi Kulturális Érték szempontjából nagyon is.

Említed az olaszokat, az olasz társadalmat meg hogy mi folyik Olaszországban.

Olaszország többféle országból egyesített alakulat. Az "olasz nép" kb, mint a "magyar nép" is, eléggé változatos. Pl a tökéletesen asszimilálódott és beolvadt kunok annyira erősen türk népekre jellemzően asszimilánsak, hogy jócsomó kun népitulajdonság (és szokás) fennmaradthatott és pl egy csomó sváb nevű jó kunt is ismerek.

magyarország is annyira mozaikos, hogy pl a Bács-Kiskun tanyavidéken (ahol tízezrévelélnek német migránsok) szembefordul veled, a dűlőn sétálgató kirándulóval az ottlakos ésmegkérdezi..olyan..amerikaias mosolygó nyájassággal, hogy keresel-e valakit. Egymás tanyájára vigyáznak. Él még iulyen-efféle példa a hajdúságban, ahol a telekelválasztó kerítéseken kapuk szolgálnak és ha Smitték elmennek a gyerekhez Újvárosra vagy a lynyhoz Szoboszlaóra, akkor akár az ötödik szomszédra is rábízhatják a disznóetetést, mert csak fogja és ezeken a belsőkapukon át közelíti meg ezt az ötödikszomszédot.

Dél-Olaszországbaan van egy társadalom, ez ugye a népszerűismeretek szerint a Maffia Földje meg a Bűn és a Korrupció meg a satöbbi...

Sok feketeafrikai migránsnak megtetszik ez a vidék. Ha akar,dolgozhat. Szőlőben,éttermi konyhán, kisiparban. Érkeznek pl kurvák is,ha akarnak dolgozni,ők is kapnak kisszéket kiülni a szőlők dűlőútjaira.
Az Olasz Dél erősen baloldali. Sok agyerek -tehát a családmodellek elavultak, nem jövőbevezetőek: A jövedelmek alig magasabbak a magyarországiakénál, az árszínvonaal persze magasabb. A 3-4 gyerekes olasz baloldali családokban szokás [örök]befogadni egy kis afrikai gyermeket, aztán a baloldali szülők büszkén vonulnak be pl egy szórakozóhelyre vagy strandra, látván a fasisztaérzelműeket, hogy felbaszódik mán az agyuk.

A dél-olaszok annyira elmaradottak ezzel a sok gyerekkel, ha lemennek a szerény, leginkább kavicsos strandoktra, két vadidegen család is szorosan egymás mellé telepszik és minden további érkező. nem úgy, mint a fejlettársadalmakban, ahol jól elkülönülnek minéltávolabb a büdösmásiktól az egykéikkel-kettecskéikkel. Estére már együtt fotózkodnak zajonganak, játszanak. Reggel megérkezik az első család, szaladnak le a gyerekek, senki nem cepel annyi strandszert meg játékszert, mindenki otthagyja az összecsukott erőra ráerősítve hálóval. És egy gyereknek se jut eszébe a másét piszkálni.

Pl a fiatalok buliznak a parton , drogoznak meg piálnak is korszerűeen, a halászok bárkái a parton, rajta hagyva a motor, le sincsen lakatolva, a tartályban benzi és a bulizó fiatalok nem ökörködnek a bárkákkal, esetleg dugni fekszenek bele.

Ezzel csak azt akarom mutatni, hogy egyik propaganda sem foglalkozik a valósággal.

Földes András indexesújságíró napi 300000 Ft-nak megfelelő USD támogatást kapott riportkörútjához. Amiben kétségtelenül rögzített valóságos elemeket meg..az előre megírt forgatókönyvek szerintieket is.

Úgy alakult, hogy a sziciliai riport olvasása után több szicíliátjárt magyar buszsofőrrel meg kamionossal is találkoztam, ezek zöme szerint az Alcsúti Cigány a kurva anyjával, satöbbi és amikor ismertettem velük Földes szicíliai riportjának a lényegét, mind felháborodtak, zömük jellegzetes maian kisebb őrjöngések közepette,ki az a kurva geci,aki ilyeneket hazudgált nekem, semmi nem igaz, amit a riportban olvastam olyan részletkérdésektőleltekintve,minthogy Messina Sziciliában van és kikötő.

Lényegében összesen kétféle agitáció csap össze Európa Válságában. A politikai agitáció lényege a hazugságról való hazudozásról való hazudozás.

Jól látható, hogy ezek a hazugok az igazság ismeretében hazudoznak. Földes bevett módszere, hogy a z előre megírt forgatókönyv szerinti hazug konklúziók és uszítások közé valóságelemeket is kever.

Mint sokszor mutattam,a definíciókkal van baj.Kicsoda-micsoda a menekült. A bálna hal-e,mert vízben élés halalakú?
Pl a menekültalakú 1956-os magyar kitántorgók olyanalakúak-e,mint a mai migráció sodorta emberek? Megegyeznek-e motívumaik? Létezik agitáció,amiszerint megsemmisítőerejű példák ezek.

Frick László Intézet 2018.10.27. 07:02:59

@Dinamuki: Az egyik nagy bajom nekem ezzel az,amit a kamatolás és cocpoltozás idején mutattam. Telt-múlt az idő és a média nem foglalkozott ezzel a súlyos társadalmi jelenséggel még akkor sem,amikor a Provident Európában páratlan módon jogosítványt is kapott Magyarországon (Angliában és Hollandiában csak irodájuk lehetett...) és a kamatolók hivatkoztak a Providentre.

Egyszeraztán a népszabók lelegyintették a kamatolás és cocpoltozás témáját azzal, hogy ez annyira lerágott csont, hogy már újságíró gyakornokok sem mernek kisérletezni vele.

Véleményem szerint a szélsőségek felé tolódva súlyosan odáig eszkalálódik a válság, hogy Ojrópa nagyjából a Jók és Igazak picsogásaitól meg az Ébredő Fehérek ugató nejlonnácijainak a csaholásaitól lesz hangos. És egyszercsak ezek a pofák a jógyerekújságírásból azzal rengetik a borostás pofaszalonnáikat, hogy ők ezt előre megmondták és hogyfigyelmeztettek már és komolyan kellett volna venni a válságot. KERÍTÉSEK oJRÓPÁJA LESZ ÉS AZT A FANTÁZIÁDRA BÍZOM, HOGY KI LESZ A FELELŐS EZÉRT A KERÍTÉSIZMUSÉRT.

Két éve ugatom (ideföl véletlen capslock-ot ütöttem, nem kiabálok, de nincs időm újraírni) hogy ez, amit a Jók és Igazak Nyilt Társadalomnak hirdetnek, nem nyílt társadalom.

Nyílt az a társadalom, amiben odajönnek hozzám mosolyogva és udvariasan és megkérdezik,mit akarok. Ha csinálni akarok valamit.

ALondon alakú Zárványytársadalomban a konglomerát elemei elzárkóznak a "befogadótársadalom" szinte rejtőzködőéletet él, az egzisztenciális szakadék a Lakásbérlők Konglomerátuma éss az Ingatlantulajdonos-bérbeadók között áthidalhatatlan. "Elfogadott" lehetsz, de igazi sohasem a gettókba egymás elöl elzárkózó népek között.
Miutattam neked a ácsmegyei példát,én egy másik mozaikban élek, ahol a betörök fényes nappal betolnak a kisteherautóval az udvarra és rámolnak, a falurággyó nézi az utcán és tárgyalja is, hogy a Tóthéknál kurvára pakolnak valamit.
Másnap jön a hír, miszerint Tótékat kirámolták és akkor megyen a falurággyóba, hogy a kurva pógá
rmester és minek a rendőrség (a bezzeg a csendőrvilág már kiment 20 éve a divatból)

A két agitáció egymással szájteniszezik, egymás agitációját támasztják és eszük ágában nem is áll győzni.

A sorosozásnak a nemleszünk oroszb gyarmat a párja.
A hisztéria Erdgán Szultán körülsehová nem vezet. Nincsenek a gülyalébakat csak vagdaló rosszgyerekek és csak gyógyító jógyerekek.

Nem lehet csaak úgy benbyitni egy társadalomba és egy másik kontinensen más történelmibeágyazottságbaan és tízezerféle másokbólolyanalakú társadalmat mintaként beállítva belebabrálni abba a társadalomba.Főleg , ha a babrálótársadaalom egyik alappillére az, amiszerint egy Kontionens vagy Szubkontines főleg az ottlakóké és ahhoz más kontinens népségeinek coki.

Ellis Island történetére A Nagy Szűrés-re gondolj:
en.wikipedia.org/wiki/Nuovomondo

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.27. 07:04:04

@Frick László Intézet: ideológia. A ballib ideológiába nem fér bele az, hogy "a multikulti nem működik", és ha Merkel lassan 10 éve mégis ilyet mondott, akkor arra nem figyelünk, kiradírozzuk az emlékeink közül, nem vesszük figyelembe, mert ellentmond az ideológiánknak. Ha egy tény mond ellent neki, akkor arra se figyelünk, elfordítjuk a fejünket. A másik oldalon jobberként: ha kiderül, hogy a nyugati városok még mindig számos szempontból élhetőbb, polgárosodottabb, kulturáltabb helyek, mint Magyarország, nyugodtabbak, biztonságosabbak stb. akkor elfordítjuk a fejünk, nem figyelünk erre, csak a (valóban létező) problémákat hajtogatjuk tovább.
Az ember kétségbeesetten ragaszkodik az előítéleteihez, valami miatt iszonyú fontosnak tartja őket.

Frick László Intézet 2018.10.27. 07:05:59

@Dinamuki: 2015 ÓTA KURVASOKAT ESETT A 444 Aagymosásának színvonala, mondhatni lehúzta magához a FIDESZ-é.A mai "újságírás" színvonala alatta van a Blogter 2006-os blogolási színvonalának.
Ami ma 3 napig körbehordozott agitációs cikk (Kasnyik Márton a Svéd Példáról) az 2006-nban még "csak egy blogbejegyzés" volt Ördögh Zoltán színvonalán.

Myzza N. Trop 2018.10.27. 08:46:53

@Frick László Intézet: nem feladatom, hogy megvédjem a négynégyes fiúkat, és nem is akarom megvédeni őket. Én csak arra mutattam rá, hogy nézz körül, országosan mi zajlik, amiről ITT soha nincs cikkcsi.
Tudod mit, védjen meg téged a TASZ.
Ja, hogy ők jogvédő civil szervezet, akikre nincs szükség, mert itthon minden annyira jogszerű, és igazságos.
Nézd meg a legutóbbi förmedvényed, ahol hozol egy listát, ki merészeltek anyagot adni a sargentini jelentéshez. Arról egy kurva szót nem ejtesz, hogy talán-talán valamiért az EU jogos kritikát gyakorol, nem azért, mert Soros. Hoztam neked itt egy olyan példát is, hogy nem engedték a beszéd közelébe csak a kiválogatott, vidékről érkező karszalagos híveket. Azt ignoráltad, hogy "ne térjünk el a témától" holott nagyon is a témához tartozik. Az, hogy kibasznak iskolaigazgatókat, mert kockás ingben rá mertek mutatni a klik működésképtelenségére, az nem cenzúra.
Arról itt soha, egyetlen szó nem esik, nincs cikk. Willi a pimpet kivágják, mert agyára ment valakinek, na, az felháborító :D
Javaslom neked, fordulj valamilyen civil jogvédő szervezethez. Ja, hogy azok el vannak lehetetlenítve :D
Válassz a sargentini pecsvörk c. cikkcsid listájából egy szimpi társaságot, ŐK szeretnének jogvédelemmel foglalkozni. én nem.

Myzza N. Trop 2018.10.27. 08:54:45

@Frick László Intézet: poénkodsz a "város mindenki" csoporton a sargentinis cikkedben. Kitalál a kormány valami fasságot a hajléktalanok kezelésére. Mikor JOGVÉDŐ, civil szervezetek tiltakoznak, akkor ugye SOROS meg buzizsidóbelvárosiak, kuss legyen. Amióta megvan a homless törvény, azt érték el, hogy a blaha aluljáróban valóban nincs homeless (de a többi aluljáróban azért igen) viszont szétterítették őket egyenletesen a körúton meg a körúti villamosmegállókban. A négyes-hatos vonalon minden kapualjban homeless, és folyik a hugy. Villamoson szarnak. stb. De mikor a jogvédők mondták, hogy nem így kéne kezelni, akkor ugye, KUSS legyen nekik, mert SOROS. Az a cenzúra nem fáj neked. És hány ilyen ügy van, ahol a hozzáértőt bekussoltatják, mert ők tudják. A hívek meg nem fogynak, mert ugye, Erzsike utalvány az van. Szerinted mi a tökömért buszozik valaki 200-300 kilóméterről egy félórás beszédért? Ingyen? :DDD

Myzza N. Trop 2018.10.27. 08:58:12

@Frick László Intézet: puzsérról most mit kéne mondani neked? Egy önjelölt bohóc, aki abból él, hogy anyukájának esküvői ruhakölcsönzője volt, és összeszedett annyi pénzt, hogy megvett valami belvárosi lakást, amit Robika kiad, és az a havi jövedelme. Ő maga nyilatkozta ezt. Nem a fellépéseiből él, és nem az újságírói tevékenységéből, tehát bármi hülyeség eszébe jut, megteszi, mivel abból él, hogy főbérlő, és unatkozik. A témában javaslom Nick Hornby: Egy fiúról c. könyve, ahol a főhős az apja karácsonyi dalának jogdíjából él, és kb olyan, mint Puzsérrobika. Kiváló könyv, olvasd el.

Frick László Intézet 2018.10.28. 06:42:40

@Dinamuki: Élhetőbb, kulturáltabb...
Ez valamennyire ízlés dolga is.Meg olyan ez,mint amikor vendégeskedel valahol.Gyerekkoromban egy olyan távoli rokonnál,akiknél minden olyan szép és tiszta és rendezett volt és már WC fürdőszobával,meg minden.
A városoknak sokféle arca van.

Szeretek sokat gyalogolni városokban, igen régi trükköm (és egy időben kényszer is a súlykorlátozás miatt) valaholkint megálltam és begyalogoltam.

Sok városban nem is látsz őslakót és nem is ismerheted meg a valódi szokásait az őslakóknak.

Japán ilyen, a legtöbb ember, ha nem túrista, akkor különös figyelemmelkitüntetett meghívott vendégművész vagy tudós vagy efféle, ösztöndíjas. De Japán egészen más arcát mutatja csak egy vendégmunkásnak is. Egészen más tészta, ha csak úgy egy idegen vagy japánban..pláne nem ojropid... Az ojropidból eleve valami túristát vagy vendéget néznek ki.

Beszéltem már erről:Ahhoz, hogy megtudd, hogyan néznek itt Magyarországon a magyarok a cigányokra, cigány társaságban kell elkeveredned és onnan kifigyelni.

Az ojropidok sokkal-sokkal-sokkal előítéletesebbek, mint mi magyarok. Még a fejlettnyugati, az önképe szerint liberális is súlyosan előítéletes és alapvetően idegen-kirekesztő.Ezt a világvárosok szines forgatagáűban alig észlelheted,mert nem láthatsz jformán őslakost. Berlinből ráadásul ott van Kelet-Berlin és a kelet-németek egészen mások,mint a nyugatiak.

A McDonald-s embereknek, akik képesek bemenni egy McDonalds-ba és enni ott, fizetni azért, amit ott kíínálnak, más a világnézetük és mások az elképzeléseik az élhetőségről,pl a legtöbb nagybrit számátra a McDonalds és a fish"n chips hez hozzájutás a fő.

A fehér gecipofámmal bemegyek egy távol-keleti fűszerboltba, le se szar az eladó, mert 2781 túristából 2243 germano-anglo-saxo, aki még a magyar édesnemes paprikát se venné meg. Egyik szórakozásom, hogy helyi pl indonéz csípős kaját kérek,ekkor az előítéletesek odakönyökölnek a pultra és még a szakácsok is kijönnek gecibőrűt látn, aki majd mindjárt milyen mókásan fog prüszkölni meg köhögni. És taknyanyála egyben lesz. Lesnek,én vissza, mosolygom,eszem, szépen megeszem
finom volt, vagy mosolyognak vagy csalódottak az elmaradott buli miatt.

Északolasz Mintavárosba megérkeztem,kis füzetet tudnék írni arról, mennyire tetszett, de a belépő az volt, hogy randalírozó migránsok szemetet meg üresüvegeket dobáltak s csakúgy fütyyültek a sergő üresüvegek a fejem körül,namost képzel el egy fejlettnémet fejlettberlini világpolgárgyereket, mit csinált volna a helyemben.

Az Európai nyugat alapvetően és mindig is kirekesztővolt. Soha nem lesz egy idegen berlini. Perszehogy jól fogja érezni magát a sok idegen között, a sok idegen vele,az idegennel legföljebb annyit éreztet, amennyit régen a laktanyákban a már berendezkedett gumik meg öregkatonák a kopasszal.Fajnémettel vagy fajangollal.. nem is tudsz találkozni. Már évtizedek óta alig végez idegenekkel érintkezős munkát a fajeurópai fejlettember.
A fajnémet ha meglát egy 5 éves Q7-est vagy Q5-öst, megvetésre méltatlannak tartja lefityeszteni az ajakait,ilyen autója csak törököknek meg külföldi disznóknak van.

Ha valaki meg merné írni a NagyAngol, a Nagynémet a FajFrancia ElhanyagolthatóKülönbségek Könyvét.

Az élhetőség még nem otthonlevés.

Frick László Intézet 2018.10.28. 07:07:03

@Myzza N. Trop: A Sargentini jelentés afféle, mint a pornó. Vágykiélést szolgál.

Vannak nőktől félős frusztrált férfiak,akik komplexusaikat élik ki pornőnézéssel és ezek,mint "mintálk" mint fogyasztói csoportszegmensek, alapvetően meghatározzák a pornóipar kőkonzervatív kánonját, amitőllehetetlen eltérni.

A Sargentini jelentés olyan,mint mondjuk a hávégé riportja a közhasznú munkáról.

Mutattam máűr ezt a prostitúcióval kapcsolatban, ehhez is tartozik egxy előítélet és ízlésrendszer,emiatt csak az egyik prostitúciós üzletágat látjuk és ha Sargenmtini stílusban jelentést íratnak a prostitúcióról,akkor természetesen jogvédő és feministaszervezeteket fognak megkérdezni és megint csak azt az ágazatot leplezik le,ami márle van leplezve és nem a diáklány kategóriát. Vagy a háziasszony kategóriát-

A változások Magyarországon is óriásinagy sebességre kapcsoltak. Sok szocialista jóismerősömmel beszélgetek, mondja, hogy mind meghalunk, nincs munka, az emberek szegények és drágulminden.Tényleg drágulminden, csak most más miatt drágul. Jókorán reggel, budapesten hajnalinak számító időben jár dolgozni és akkor csakúgy mellékesen megemlítem neki, hogy 2012-ben shuíííí... néptelen volt a falunk főutvája abban az időben, amiben most alig tud haladni az autó meg bicikliforgalomtól. Megkérdem tőle, hová a faszba megy ez a sok ember, mit a faszt vásárol és miből a miért annyira korán kinyitós üzletekben? Mivel földbirtokos, megkérdezem a mezőgazdasági idénymunkáról: a gyárak elszipkázták a napszámos munkaerőt. Még most is,mindjárt Mindenszentek, az almáját szedeti. Leginkább már a fa alól, az idén már le kellett volna szüretelni augusztus utolsó hetére.

A Sargentini jelentés előfeltevések és forgatókönyv szerint készült,a te ízlésedet kiszolgálja, kap a pofájába a FIDESZ, ahogy pl a pornógyártásban a nőknek kell a végén a pofájukba kapniuk, hogy jélérezze magát a fogyasztó, a vágyát kiélhesse.

Csak közben megváltoztak a dolgok,megváltozott az ország, a társadalom

éss pl a kettőskereszt-mítúú óta elég necces a jogról beszélni olyan hangulatban, amikor a kipattanó vád után mindenféle jogra vastagon szarra internetpogrom végez a kiszemelt faszival és itéletvégrehajtás következik.

Attól, hogy a FIDESZ geci.. Sargentini még egy hülyepicsa, aki kirakat-prekoncepciós eljáráshoz addta a pecsvörkjét.

A 202 tagú transznemű civilszervezetet kérdezték meg,mert őket találták a neten. Ezeknek az embereknek a leghalványabb fingja se nincsen a transzneműek magyarországi helyzetéről. Báregyébként lehet, hogy 198-an transzneműek.

Pl egy társadalomban a rasszizmsut nem lehet lekérdezni. Az emberek BESZÉLNEK dolgokról vagy pl hallgatnak dolgokról, de csinálják. A japán társadalom az egyik legkirekesztőbb és rasszistább a világon, majd megnézném,ki merészelné ezt "jelentésben" megállapítani.

Magyarországon a joggal ugyanolyan súőlyos gondok vannak, mint az oktatással. Neked van az oktatásssal kapcsolatban egy véleményrácsod és szerinted az a jó kutatás,meg jelentés a magyar oktatásról,amit kiad a te véleményrácsod is és ami a vágyaidat kiszolgálja,amin élvezni tudsz, pl Rózsika kapja a pofájába a jó nagyadagot bele. Ez az örömöd.

Közben tényyleg is el van baszódva a magyar jog vagy a magyar oktatás, és ezek az elbaszódások minden figyelem nélkül a mellékesben a sunyiban a média mögötti figyelmenkívülmaradó susnyásban szépen mennek el... helyrehozhatatlanul..
Orbánék azt hiszok, hogy támadják a Sargentini jelentést, nem.Támogatják, A Sarfentini cirkusz kiagyalói pont erre számítottak és ezt a reakciót várták el.

Ahogy már mutattam, egymást támogatja a két dögletes agitáció.
A Sargentini Cirkusz pont az, miont a Soros körüli. Sorosban nem az a botrány, hogy van, hanem az, hogy nincsen is.

Az a botrány, ahogy Soros meg a "sorosozás" mellébeszél a közben egyre kezelhetetlenebb válságnak.

A te pornód ábrázol egy "rohadt világot" ami elleni elképzelt küözdelmen te élvezel.
A pornó szerint mindenki baszik mindenkivel és mik folynaak már, szopnaknyalnak.
Eközben jóformán már két fiatalgenerációnak nincsen se normális családi,se normális szexuálisélete, ennyi fiatal nem maszturbált még soha, mert ez ábécévégi geberációk nemhogy szerelmi, de jóformán már egy valamirevaló húsvér kapcsolatot sem képesek kialakítni.

Bocsáss meg, de a faszomat nem érdekli a FIDESZ meg a nyavajgás a jogállamiságról , ha közben 2018-ban is meg lehetett azt csinálni, hogy nem került egy orbánváltó rubrika a szavazólapra.

Mindennek megvan a sorrendje és a FIDESZ-t nem szájjal kellene baszni. Hanem fasszal, csak erre nincsen már fasz.

Rinyálhatsz itt, ameddig akarsz, a Jogállamiság helyreállításának az első lépése a FIDESZ leváltása lenne és hogy errőla FIDESZ tehet? ..röhej. Hát persze, hogy a FIDESZ tehet. Meddig? 10 %-ig talán.

Nem azt kéne elemezni, mit tett a FIDESZ, hogy ne tudják leváltani.
A FIDESZ semmit sem tudott volna tenni, ha 1 orbánváltó rubrika kerül a szavazólapra. De nem került.
Sargentiniéknek úgy kell Orbán,mint Orbánnak soros.

Frick László Intézet 2018.10.28. 07:07:42

@Myzza N. Trop: Attól faszság, mert "a kormány" találta ki? Nebazdmár :D

Myzza N. Trop 2018.10.28. 08:40:22

@Frick László Intézet: attól fasság, hogy nem javult tőle a helyzet, sőt, romlott, de aki szól emiatt, az ugye, SOROS.
És erről beszélek, amikor azt mondom, CENZÚRA. Szíveskedj megtekinteni az M1 hiradót (én biztos bele sem nézek) ott gondolom úgy tálalják, hogy megoldották a homeless problémát.
Őrületes cenzúra van az országban, még beszélni sem lehet arról, hogy valami nem megy, nem működik, soha ilyen témájú cikket, riportot, közleményt te nem látsz a kormánypropcsiban, MÁS vélemény még homeopátiás nyomokban sem jelenhet meg. De neked ez CUKI, ellenben Willi a pimppel SZŐRNYŰ mi történt.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.28. 11:04:37

@Frick László Intézet: nem kell ezt túlbonyolítani.. ny-német tartomány (kis)városában pl. ma, vagyis a vasárnap reggeli brunch-ra semmilyen kávézóban nem tudsz már helyet foglalni, mert teltház van: összejönnek egy nagy hodályban, egy órán keresztül reggeliznek, kávéznak, beszélgetnek, zabálnak... de szombat este étterembe se lehet csak úgy beesni, mert nincs már asztal.
Felszabadultabb, gondtalanabb az élet. A gyökértelen expatoknak ott vannak a Meetup, Internaitons csoportok a neten, ahol lehet közös programokat szervezni.
Harminc fölött meg szvsz a világ egy pontján se könnyű új ismerősökre szert tenni.
Mindegy, én is csak a megfigyeléseket írok le, mint te.

Doktor Toekfey 2018.10.29. 03:25:09

@Frick László Intézet:

Hát, ha téged szórakoztat, hogy ezt művelik veled, akkor váljék egészségedre!

Egyébként a témához egy érdekes adalék: Mit gondolsz, a pestisracok.hu moderál vagy nem? Én eddig úgy tudtam, mert úgy tapasztaltam, hogy ott szabad a szólás, mígnem ma visszakerestem egy régebbi kommentvitára és még hűlt helyét sem találtam. Abban a tudatban tartják a hozzászólókat, hogy szabadon véleményt nyilváníthatnak, majd utólagosan, alattomban, takarítanak. Ha valami nem tetszik a moderátornak egy-egy hozzászólásban, hogy a törlés ne tűnjék fel, akár az egész vitát vagy annak hosszú részleteit törlik. Nem százszor tisztességesebb volna ennél az előmoderáció?

Frick László Intézet 2018.10.29. 04:51:56

@Myzza N. Trop: Elképeszt az agyi beeszűkülésed pont a hajláktalanság témájában.

Frick László Intézet 2018.10.29. 05:00:48

@Myzza N. Trop: Te cenzúrának nevezed azt, hogy a mítú sémájára lényegében bárkit akármivel meg lehet vádolni következmények nélkül?
Vád -és egyből az ítéletvégrehajtás.

Az ostoba és alkalmatlan orbánprop elkényeztet.

Az m1 Hiradó -nak nincsen súlya. Úgy nagyáltalánosságban az elavultmédiua maximum tartani képes egy olyan bázist, aminek a végén naaponta százával kerüla halottkezelési ipar futószalagjára a "piac"
miközben emitt lassan már 40 évesek lesznekérdektelenebbek a politika iránt, mint butábbak.

Most komolyan, a gyerekeid (az öreg, 40pluszos tanárok szóhasználatában értem a "gyerekeid/gyerekeim"-et) nézik azt a kibaszottulostoba m1 Hiradót.
magadnál vagy ilyenkor,amikor egy ilyen semmirevaló bohócHiradó-val szemléltetnéd a "cenzúrát"?.

Ki tilt meg bármit itt? Kinek lesz baja. Az orbánprop van akkora ostoba szolgalelkű, hogy elkezdik "kardélre hányyni" Demeter Mártát,aminek az lesz a következmélye, hogy Demeter Márta politikai fajsúlya nőni fog, ostoba picsasága immár társelnöki pozícióba emelte. VCenzúra az,ami minél többet bántja, annál inkább emeli az értékét? ne bazd már, hogy ennyire beszűkült a tudatod a gyűlölségben.

Arl nem beszélve, hogy amit itt huhogsz a cenzúráról, "baloldali érzelmű" öregnénikkel szopatott smonca.

Vannak bő hatvanas MSZP-sérzelmú jóismerőseim,sőt, nyugodtan barátaimnak nevezhetem őket,ők szoktak huhogni ilyesmin, nem szólok rá,mert mint politikabuzi, ha megszólalok.. és ezek az öregnénik öregbácsik még tanultak politikát...megüti őket a guta.

Frick László Intézet 2018.10.29. 05:07:19

@Doktor Toekfey: Természetesen igazad van, "moderálnak" a barmok is.

Háromféle kommenter van az orbánpropalatt, az orbánseggnyaló elhivatott, a fasszal baloldali szájjalliberális,akik a jógyerekpropot szajkózzák és a "harmadik" oldal, a jobbik... Mindenki mindenki ellen és a "moderációk" afféle személyes kis bosszúállások.Nikkeken.Akkor alapít egy másik nikket. És folytatja.

És még egy:
Nem ugyanaz, ha egy nikk kér moderációt, egy nikk blokkol vagy pedig maga az orgánum.

A pestisrácok vagy a 88 alatt blokkol ül ugyanabban az IP címben.kicsit alakít a nikkjén és folytatja.

Én a szerkesztőség átlal kérelmezett örökretörölt vagyok,semmi esélyem erről az IP címről.. semmiféle új névvel nem tudok erről az IP címről oda kommentelni.
Érdekesség, hogy szavazni viszont enged a rendszer.

A sima fórumozósbeteg népség úgy is szokta, hogy "tiltott" nikkjeivel felszavazza magát.

Ezt onnan látod be, hogy válaszol neked Alma nikk ennyit: Valóban! és felszavazza magát.Ki idegen szavaz fel ennyit, hogy "valóban!"

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.29. 22:05:50

"Új szint: Vajna Tímea letiltotta a kommenteket macskareptetős posztja alatt"

írja nagybetűs címében a 24.hu egy cikk alatt, amit nem lehet kommentelni...

24.hu/elet-stilus/2018/10/29/uj-szint-vajna-timea-letiltotta-a-kommenteket-macskareptetos-posztja-alatt/

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.10.29. 22:07:50

ja de lehet, csak nem töltötte be először a dolgot a böngészőm... akkor nem szóltam.

Frick László Intézet 2018.10.30. 05:06:16

@Dinamuki: Nekem tetszik a Vajna Tímea jelenség:
1. A látens cigánygyűlölet új céltáblája Győzike után
2. Lényegében a Jók és Igazak a feminimopicsoid civilmozgalmárnőknek köszönhetik Timikét,íme a menet:

A cigány kulturának és népszokásoknak tökéletesen megfelelő közös italozás, baszás és maarakodás után a féltékeny Timike,aki a szokásos nőiattitüdben el is akarta téríteni "az új picsától" Damut,meg ki is baszni vele,feljelentette. A mozgalmárnők lecsaptak Timikére, de a bírósági szakasz közepére már rájöttek, hogy Timike megszopatta őket rendesen és tényleg csak cigány folklóreset történt, aminek szoros melléklete Timike tettetett bőgése és az, hogy a kisujjával nyálaz magának álzokogás közben "könnyeket". De úgy voltak vele a mozgalmárnők, hogy bassza kutyaa a cigánykurvát, a lényeg a mozgalom Ügye,legyen precedens éss médianyilvánossága a Hős Mozgalmárnőknek.

Vajna apoó megsajnálta és felkarolta Timikét.

Itt jegyzem meg, hogy Vajna,amikor először felbukkant a médiában, zsidó művészértelmiségi volt, akit fenyegetett a magyar faszista jobboldal. Kern András barátja, sok haladó jóoldali barátja is volt Vajna 20-25 éve még.

Vajna bácsi kipróbálta a cigánypinát és rádöbbent, hogy a szóbeszédekből minden igaz. [Én ezt, mondjuk annyira nem értem,a négerpina ugyanolyan archaikusan egészséges, zaftos és fogós-erős izomzatú, jelentős pecekkel, vagy romongróul kisfasszal.] Amúgy is kúlmeg pank volt Timikét felkarolni.

És pukkasztani vele.

Aztán a magánrepülőgép,mint gumifogalom, ha Orbán valakinek a hűbéri rendszeréből a magángépén utazik, akkor az az ő magángépe, ha a hadsereg gépén utazik, az is a magángépe, sőt, ha egy kibaszott Orbán nevű csak utazik a hadsereg gépén, az is magángép lesz. Abban a cikkben,amin ezen kell háborogni, van egy Orbánt leleplező fotó,amin Orbán a müncheni menetrendszerű gépen áll a civilbátor ridikülből rettegve fotózó felé fordulva biztatóan, hogy fotózzon már nyugodtan.

Ehhez egy anekdota: A forrás: Vidéki kisváros képviselőtestületének haladó, jóoldali tagja. Ez az ember bemegy húgyozni egy autópálya hugyaldájába, belép és ninsen a hugyaldában más, mint az orbán Junta egyik minisztere, éppen nagyban csövel. A civilbátor haladóképviselő egy kis jelenet kereteiben retteg, mikor viszi már el a TEK. "Tessék csak nyugodtan pisilni, nincs itt senki más rajtam kívül, szabad attól pisilni, hogy egy miniszter is pisil." Valami ilyesmit nyögött a húgyozó fasisztaállat. Erre.. a civilbátrak már nagyon kellett, csak odaállt ő is hugyálni.

namost Timike viszont TÉNYLEG egy amúgy is filmesdollármilliomos csávó magángépén ült.

Legalább láttunk egy magángépet.

Magángép: Mága Zoltán elektromoshegedűművész USA-béli producere az ottani szokásoknak megfelelően magángépet bérelt a művésznek. Mit se sejtve a PR-team lefotózta Mága elektromoshegedűművészt e gy ilyen gép ajtajában. Az addig a cigány Mága elektromoshegedűművésszel való barátkozással demonstráló komolyzeneművészek zömében feltámadt a rendes, az a tapló, az az Arany János által A nagyidai cigányokban is szépen megfösötött magyaririgység és elkezdték Mága Zoltán elektromoshegedűművészt blamálni Asztírta Az Úság Lúújzaaa modorban,hogy nem tuggya már huntart, magángépen repkedteti magát. (És ez is elmegy a látens cigánygyűlölet kategóriájában is).

Myzza N. Trop 2018.10.30. 08:35:53

444.hu/2018/10/30/szabadon-onthatjak-magukbol-a-nacik-a-kretenseget-a-gyuloletbeszed-facebookjan

és a felhasználók között ott van Milo Yaunnopulos vagy hogyhíjják..honnan is ismerős, honnan is..hmm
elvégre a fehér jobbos férfiaknak cenzúra nélkül joguk van a vélemény nyilvánításhoz, SŐT, több joguk bárkinél, közpénzből, kormánymeghívásra, LIPSIKNEK KUSS, ne ajvékoljanak egy egy ilyen remek gyerek miatt, mint a Milo

Myzza N. Trop 2018.10.30. 08:38:17

@Myzza N. Trop: @Frick László Intézet:

előző természetesen Dudinak szól, csak elfelejtettem becímezni

és folytatva
az a baj, hogy felültél egy roppant népszerű vonatra, a középkorú, frusztrált fehér vidéki faszok vonatára, csak különbnek hiszed magad, pedig dehogy

2018.10.30. 09:54:08

@Myzza N. Trop: Jajj, ez a Trump-hívő lövöldöző. (Akiről kideürlt, hogy Trumpot zsidó bábnak tartja, de ez már valamiért nem hír a 444-en). Milyen jól is jött egy héttel a kongresszusi választások előtt a demokratáknak.

2018.10.30. 11:34:44

@Myzza N. Trop: Ezek után én már biztos, hogy a DK-ra fogok szavazni!

Myzza N. Trop 2018.10.30. 12:09:21

@nagyjoco: térjünk vissza arra az apró tényre, hogy a lövöldöző Milóka törzshelyén aktív tag, és ugye, Milóka az én adóbefizetéseimből volt Viktorka díszvendége. De mikor valaki felhozta, hogy talán mégsem kéne a legalját hívni közpénzből, mint fő ideológust, akkor ugye buzizsidómigráncs aki szólni mert. Meg SOROS.

Ja, hogy kire szavazunk, hát ez nem kérdés, aki nem Viktorra, az ugye SOROS.

2018.10.30. 12:53:38

@Myzza N. Trop: Tekintve, hogy téged az aódifzetők pénzéből fizetnek, az "adóforintjaid" csak adminisztratív szinten léteznek.
Természetesen a DK-ra szavazok, ez a plaktá meggyőzött arról, hogy az EÜ és az oktatás jó lesz, meg a minden IS jó lesz, ha végre az Ellenzék kerül hatalomra.

Myzza N. Trop 2018.10.30. 18:47:38

@nagyjoco: így van, mivel mi tanárok, egészségügyisek, rendőrök, tűzoltók csak visszük a pénzt, fogjuk be a pofánkat, el kell venni a szavazati jogunkat is. Ha nem lennénk és nem kéne ránk költeni, mennyivel szebb, nagyobb magángépekre tellene a drága miniszterelnök úrnak, Timikének, és az egész NER pereputtynak. Élősködő pondrók vagyunk, na, ez van.

Az eredeti kérdésre azonban továbbra sem válaszoltál, rendben van-e, hogy KÖZpénzből meghívták Milókát, aki ugye, ott osztja az észt, ahol a zsinagógai lövöldöző a szellemi municiót szedi össze.

2018.10.30. 21:59:08

@Myzza N. Trop: nem fogadható el, ezért a DK-ra szavazok, szerintem ha van valaki, aki szájából hitelesen hangzik ez a dolog, az Gyurcsány Ferenc és pártja.

Myzza N. Trop 2018.10.31. 06:58:25

@nagyjoco: Van a családban egy idős bácsi, 90 plusszos, ő is egy ideje lelkes fidesz szavazó, MERT GYURCSÁNY. Egyedül sajnos már nem lehet sehová elengedni, mert időnként elfelejti merre lakik, és hogy hívják. Mentségére legyen mondva, kb 80 éves koráig teljesen normális volt, és nem szopott be egy ilyen dumát, hogy MERT GYURCSÁNY. De neked mi a mentséged? Alzheimer? Agyérelmeszesedés?

Myzza N. Trop 2018.10.31. 07:00:03

@nagyjoco: továbbra is várom a választ, NEKED, (Ferikét kivonva a képletből) teljesen elfogadható, hogy imádott pártod fő idológusa Milóka, aki zsinagógában való lövöldözésre sarkall másokat?

Myzza N. Trop 2018.10.31. 07:01:30

@nagyjoco: Vikie 18. alkalommal NEM engedte nyilvánosságra hozni tegnap az ügynökaktákat. MERT GYURCSÁNY :DDD
nem azért ám, mert ott róla is van valami...nem ám...azért, MERT GYURCSÁNY :D

2018.10.31. 08:11:19

@Myzza N. Trop: Milo jó poén volt. Orbánnak egyrészt semmilyen ideológiája nincsen, így ideológusuk sem lehet, másrészt egyszeráen primitív, kifejezetten roszindalatú hazugság, hogy Milo - aki egyébként zsidó - bárkit is zsinagógákban való lövöldözésre sarkallt volna. Ez a ti bajottk, ez az aljas demagógia annyira gyomorforgató, amivel elüzítek azokat, akik nyitottak lennének Orbánon túli alternatívákra.

2018.10.31. 08:47:50

@Myzza N. Trop: Az ügynökaktákat miért nem nyitották meg 1994-1998 vagy 2002-2010 között?

2018.10.31. 09:03:22

@Myzza N. Trop: Na de Myzza, te reklámoztad a DK-t plakáttal itt. Amit abból a célból készítettek, hogy az emberek a DK-ra szavazzanak.

A fideszre alapvetően két dolog miatt kellett szavazni 2018 tavaszán. Az egyiket már imsertettem - a dk-mszp-jobbik-lmp-momuntum-fastuggyaki egységfront komrányképességét még belpestiek sem tartották elképzelhetőnek.
A másik oka az anyagi helyzetem. Az emberek 30%-a már a te statisztikáid szerint is jól él (persze tudjuk, hogy a jövedelmek negyede most is zsebbe megy, tehát az a szám a gyakorlatban sokkal magasabb) - azonban ha elveszik a két gyerek után járó családi pótlékot meg bevezetik a második kulcsot, akkor egymillió forinttal többet kell adózzak, miközben 360 000 FT adókedvezménytől esek el.
Nyilván ha LMBT ember lennék, szingli, gyermektelen, esetleg tanár vagy egyéb szarul kereső közalkalmazott, akkor ez második ok nem lenne releváns.
Biztosan habonytakony, féknyúz és néphülyítés, de a fidesz a legfrisebb felmérések szerint a biztosan szavazók körében 57%-on áll...

Myzza N. Trop 2018.10.31. 09:54:32

@nagyjoco: tehát azért lophatnak milliárdokat, mert te kapsz havi 40 ezer forint adókedvezményt :D
Jóci, te egy pénzügyi zseni vagy :DDD

Kádár meg 99,6 %-on állt :D És Hitlert is szavazatok juttatták hatalomra....az emberek ostobák
Ha valaki azt mondja, amit hallani szeretnének...amúgy azt hittem valami jól kereső informatikus vagy mérnők vagy, de ha téged havi 40 ezer forint adókedvezménnyel meg lehet venni, akkor mégsem csúszik annyira az a szánkó...
Egyébként nem tudom, honnan veszed, hogy bárki eltörölné a gyerekkedvezményt
a Horn bérlethez sem mert senki hozzányúlni, holott kurva nagy pénz, és igazságtalan is, mert a gyereknek kell bérletet venni, és neki nincs jövedelme, a nyuggernek meg van jövedelme...
Nem a dk.t reklámoztam, hanem AGYFELBASZÁS kategóriában mutattam valamit
azt is tudom, hogy a fidesznek semmiféle ideológiája nincs, pont ezért iszonyúan gusztustalan, hogy mint a csiga a nyálán csúszik ezen az álszent ideológián, és "jó poén" ként idehívja Milókát
és pont ez a baj, hogy igen, tudom, milóka zsidó, meg meleg, és nyilvánvalóan nem gondolja komolyan amit mond, de félbolond redneckek meg beszopják az "allright" smoncát és bemennek a zsinagógába lövöldözni

2018.10.31. 11:33:21

@Myzza N. Trop: Te is nagyon jól tudod, az Ellenzéki Öszefogás nevű (nemlétező) párt hatalomra kerülése esetén egyetlen fillérrel sem csökkenne a korrupció. Viszont szarabbul élnénk. Egyébként te is. Körülbelül havi 100-150 ezer forintot vennének el tőlem és a feleségemtől, hogy az utolsó fillérig ellophassák.
57%-on áll a fidesz, Cica. Lehet tüntikézni a parlament előtt. Majd megunjátok, azt hazamentek.

2018.10.31. 11:39:14

@Myzza N. Trop: A zsinagógás lövöldözést meg már megbeszéltük, hogy NAGGYON gyanús az időzítés. November 6-on választások, és a nagoybb mintán végzett kutatások ma már nem demokrata fölényt mutatnak, hanem egyenlően állást...
Hm, hm, hirtelen előtűnt egy magányos őrült szépen felépítetett altrgiht profillal, pont olyannal , ami az összes sztereotípiának megfelel és tömegmészárlásba kezdett...
Egyre sablonosabb munkát adnak ki a CIA forgatókönyvírói.

Frick László Intézet 2018.11.01. 04:57:17

@Myzza N. Trop: Liberálisnak kuss, de sikeresen vcsak a netokraták tudják kussoltatni a linerálist, nem a nejlonfasiszták.
Nem fasisztákat "moderálnak" a 444-en, hanem engem. Emlékezz, az Őrjöngjünk, Vecámon is a jókislányok hogy sopánkodtak már, hogy a nackó trollok csak nem jönnek,a pedig fasza provokációra.

De "pali" is jóldemonstrálta nekünk, nemhogy szükség van a nejlonnácikra, de aki nem talál, az csinál fake kommentnikket.

Tzukkabagga cenzúra útján hiszi terjeszteni a liberális eszméket.

A 888-on folyamatosan szembemegyek az orbánproppal,mindennek lehordom őket. Az OrbánProp alapjait cáfolom,pl ismételgetem, hogy egy migráncs nem akarna ilyen szerintük lepukkant országba jönni. Következetesen mutatom, hogy polkomm rizsa a megállítjuk. Igaz,mint a két oldal polkommját lemeztelenítem,amikor rámutatok A Kerítés egyetlen igazi hasznára: Ha nem lenne kerítés, akkor a Keleti pu környéki dzsemborin sokkal nagyobban úgy lehetne basztatni Orbánékat,mint a hajléktalanüggyel most igenpicikében.

Nincs cikkírója a888-nak, akit ne fikáznék legalább kontárnak.

És nem tiltanak ki.

A legutóbbi kitiltáskor tebege pár cikke alá annyit kommenteltem: TV2 Tények vagy hogy tiszta tények má'.. ez... liberális szurkapiszka, ennyit, ha az orgánum liberális,simán le kéne nyelni (nem is tebege tiltott ki...)

Frick László Intézet 2018.11.01. 05:06:24

@nagyjoco: Graham Greene A csendes amerikaia óta már egészen könnyű, olvasmányos formában meg lehet ismerni a CIA-naak azt az alaplényegét, hogy transzparensen működik. Nem kágébé vagy kínaititkosszolgálat alakúan.

A CIA beleavatkozikmás országok belügyeibe úgy, hogy azzal minden esetben olyant vcsinál, ami az USA legfőbb alap-alapító-értékét támadja, nagybrit-nagyangolszász módon viselkedik.

A CIA-róllehet beszélni, B-C kategóriás filmben megmutatni a működését.
"Soros"-sal magával szemléltethetőp: mennek az amerikai adófizetők meg adómegkerülők pénzei más országok belügyeibe való beavatkozásra, de hogy ne legyen diplomáciai balhé, ezeket a pénzeket "Átatlan gyuribácsi" és még 202 kisebb név átcimkézi CIVILDOTATION-nak.

Itt folynak a dolgok a szemünk láttára, amikor a törökök a Szíriából való kurd foglalás, amit a törökök azonnal "bekebeleztek" lelőtték a büdösruszki Szuhojt, Magyari Péter nem kapta meg a CIA buletint, hogyy kéne ezt tálaalni,fél nappalkésőbb írta meg az igazi cikket,rögtön csak egy dodonai hablatyot.

Európában tasz-alakú szervezuetek dolgoznak a CIA-nak szelektív jogérzékenységben.

Gondolj a Panama Leaks-re, [figyelj te is @Myzza N. Trop: ] szerintem azértállították le, mert a közepén már börleszk volt az, ahogy Európa valamennyi 444/index alakú "jóforrása" ugyanúgy tálalta.

Liberális sajtóban ez nem lehetséges, a Hunter S. Thomson -i gecizmus még a nyilvánvalóba is legalább játszási-sportból beleköt.

Frick László Intézet 2018.11.01. 05:21:29

@Myzza N. Trop: @nagyjoco:
Az "ügynökakták" egy jellegzetes akna, amit a szocializmus elhárítása, szolgálatai hátrahagytak a rendszerváltóknak.

Ungváry Krisztián pályázott támogatásra e témában, nekiállt a kásahegynek és egérszart túrt ki.

Az un ÜGYNÖKKÉRDÉS -ben többféle alapvetően különböző említettség lehetséges:

páran ügynökök voltak,mint Dr Esterházy Mátyás is.

Százakat be akartak szervezni és ezeket aztán:
-altatták, nem használták fel, nem vonták tevékenységbe
-szabotálták a tevékenységet s a gyakorlatban nem jelentettek vagy esetleg,ritkán kamuztak vagy felhasználhatatlan [felesleges, hiábavaló] "adatot" "közöltek"
-ezrek a listába csak azért kerültek, hogy bemószerolják őket

szezon a fazonnal, gizike a gőzekével van egybe ezen a listán, a ló hol a vacsorájával, hol a vaszorájával szerepel

Szorosan ide tartozik, hogy amikor Dr Horváth Balázs a minisztériumával ismerkedett, letekintvén az udvarra azt átta, hogy teherautókra aktákat raknak, három hónapig nézdegélte bárgyún, néha félrészegen az akták elhordását, aaz esze legkisebb ágába nem állt, hogy a papírmalomba mennek

Ügynökkérdés? A Minisztériumi Struktúrákat a "rencervátás" esetleg államtitkári szintekig érintette felülről, de egynémely szakmaiállamtitkár,főosztályvezetők mind , osztályvezetők az összes és az adminisztráció maradt. Nemhogy Dr Antallék balfasz amatőr és nemtolvaaj kormánya alatt, az egyetlen nemtolvaj kormány volt (és most nézzetek bele a köztudatba, mimnindent hisznek az emberek Dr Antallék művének,pl a munkanélküliséget.. ) Urbánék alatt is maradt a Struktúra, kb 2002 után a vén picsák egy részét nyugdíjazták az utóbbi 15 évben lezajlott A Struktúraváltás úgy, hogy a szocialista-és szocializmushű minisztériumi töltelékek a kerszt, a saját gyerekeiknek keresztbe, hugiéknak ijafiájának és lekötelezetteknekállásokat csináltak.Ez szocialista gyakorlat, a szocializmus konzerválta feudális reflex és csinálják, ugyanezt csinálják most Orbánék,megszöntetbnek valamit A Struktúrában aztán a felszabadiult emberek a kapcsolatitőkéik segítségéveláttenyésznek máshová a zabot hegyezni, a FIDESZ Nap-ját fűteni, a FIDESZ vonatainak kerekeit pumpálni.

30 évvel a rendszerváltás után .. az ügynökkérdéskor ludas emberek 40-60 évesek voltak, adjatok ehhez 30 évet... Ha belügyes volt, akkor idült alkoholista, már vagy meggebdt vagy agyalágyult hülye.

Lúúúúújzaaaaa, azért,mert azt írja az újság, hogy Hóóódi Pamela nagyot villantott,megnyitod a beugratót?

Frick László Intézet 2018.11.01. 05:33:26

@Myzza N. Trop: Nézd:
Volt egy szavazólap:
Azon volt 1 rubrika Orbánnak.

És még 3-4-5 rubrika szanaszéjjel Orbán ellen.

Ebben Orbán a hibás? Ebben hol a párhuzam Kádárral vagy Hitlerrel?

Ha lehetett volna így szavazólap Hitler alatt vagy Kádár alatt, akkor Kádár meg Hitler csinált volna maga alá 2-3-4-5 ellenrubrikát?

Ha lehetett volna Kádár ELLEN úgy szavazni, ahogy most senki nem tiltotta, hogy OrbánVáltóRubrika kerüljön föl.

AkkorKádár alatt a MINDENFÉLE kádárellenesek egy kis jó,látványos marakodással kezdték volna a Kádár váltást, vagy a Kádár váltás utánra napolták volna. Fe hagyjuk a milettvolna hááá -t

Nézzük, ami van: Tegyük föl, hogy.. iktassunk be egy csodát, és tegyük föl, hogy valami trükkel a szanaszéjjel szavazás ellenére Orbánt leváltják:
Ha úgy-és-úgy, gusztustalanul marakodtak egymással orbánváltás ELŐTT, akkor UTÁNA a SIKER után???

Nem veszed észre balgalélek, hogy szopatnak benneteket az ellenzékiek és basztak orbántváltani? Hogy nem orbántváltani szeretnének, hanem az orbánellenesség látszatából megélni -és ezt csak a mérhetetlen gyűlöleted miatt nem vagy képes belátni....

A gyűlölet érzelem és a politikában a z érzelem vesztésbe visz..
Benyalsz bármit, ami a gyűlöleted táplálja.

Kedvenc élvezeti területed, ahol önkielégítesz Orbánék karakterének a baszásal, lopnakcsalnak és Rühellke.

Nézd csak 1956-ot, Orbán Rákosi is ugye, nem csak Kádár. Volt az a szerencsétlen provokációsorozat, aminek bedőltek az embberek, a fóóóóradalom.

Most az orbánváltók összesen orbán karaterének a baszásábólállnak ki.

1956-ban a SZŐNYETEGG-ek karaktere baszása 10%-ot sem foglalt a beszédekből, a beszélgetésekből.Úgy kellett agentprovokatőröket bevetni, hogy valami lincseléseket tudjanak hirigelni a tömegből.

Az addig rendben, hogyy önkielégítesz itt a Lújzák Úúúúságjában olvasottak ismételgetésén.

De mi a program? Az orbánbaszáson túl mi az alternatíva?
100 orbánkarakterbaszásra nem esik egy megoldórész.

Most a hajléktalanügy kapcsán ez a hirigre hívó szó, hogy paranuralmi megoldás[t csinálnak orbánék] de arról mindenki hallgat, hogy ezzel szemnben a jómegoldás mi, azok,amik 30 év alatt nbem váltak be,sőt, csábították föl Bp-re a tömegeket hajléktalannak.

Frick László Intézet 2018.11.01. 05:49:18

@Myzza N. Trop: Az újságírás otthonról végezhető könnyű internetes munka lett.

A szavazók viszont sokat időznek az utcán, a falumban megkétszereződött az autók száma, dobálják el a szarba a 300-600ezer Ft-os kategóriákat és megveszik a jobbankinéző, de fostalicskákat egy millával drágábban és köszi, hitelt nem kérnek. Cigány fiatalok megszabadulnak a rabszógáztatótól, 20-an összedobják a pénzt és vesznek egy mikrobuszt meg egy szemnélyautót és 20-an bejárnak dolgozni. A fiatal, önálló életvezetésre alkalmas 23éves 4 gyerekes cigány anya nem veszi meg a penészes réteslapot..mert ő gyúr magának rétest, a 34éves középosztálybeli kislány a vetetlen ágyán,ételmaradékos tányérhegyek közt fetrengve fészbúkoz, de az anyukája lusta megvenni a kész réteslapot és megtőteni.

Mókás látvány a gyárimunkás cigány felesége, ahogy a 10-20ezreseket, mint kártyalapokat, tartja maga elé, hogy lássák,mint valami mobiltelefont 20 éve, amikor még menő volt, az "ura" tójja a bevásárlókocsit és soppingolnak.

A Legszegényebb falu-ban nem mernének most riportozni az index gecik, nemhogy boltok,de fagylaltozó és hamburgerező is van.

Ilyen a feudalizmus: Nem annyira magyaririgy mindenki, hogy azt hiszi, attól tudja majd lecserélni a G-Astrá-ját H-Astrá-ra, mert Mészáros Ráhel eleventen belerohad aproccos G-Mercijébe. Az emberek "buták" lujza és azt látják, hogy van píz. A boltos is látja,azonnalárazót fogat a dógozóival és emeli fel az árakat.

A pékáruszállító sofőr 2014-ben 150000-ért csinálta, 2015-ben 170000-ért, az idén, most meg 400000-ért csinálja.. a pék beépíti a sofőrje kweresetnövekedését az árba, csak Lúúújza tart még ott, hogy éhezés, nyomor és mind meghalunk. Mert neki a pornóujságja azt írja és ő aazon tud élvezni.

Ez azonbaan, hogybeáll az M5-ösa munkábajárók miatt, mert mindegyik cssak GPS-szel tud lehajtaani az M0-ásra és azt lesik, nem a valóságot,a táblákat kint.. ez itt kint van,ilyennel a "könnyű, otthonról végezhető interbnetes munka" kereteiben nem taalálkozhatni.

A fészbúkújságíró talál egy témát a Fész-en: a romániai Aradra ingázik a magyar proletár. Csinál egy Lúőjjzát élveztető pornóriportot.Pedig ha elmenne a valóságba, akkor megtudná a fő motívumot: Az aradi román gyárban cigivel a szájában ülhet az élelmiszeripari futószalagnál hajháló nélkül és ha ráírnak a fészen, akkor azonnal visszaírhat. És ha másnap nincsen kedve Aradra menni dolgozni, mert telált egy1000-est a bukszában, akkor nem kel föl és nem megy ki a buszhoz és mégsem basszák kia munkahelyről. De ezt a Lúúúújják Újságja nem tudja megírni, mert a riportere még nem szagolt húsvér proletárt. ALújzák újságja azt etette be a Lújzákkal, hogy az erzsikeutalványosok meg az ukránok. Ezen tud élvezni Lúúújza, mint pista bácsi a magazincímlaplányarcok lerejszolásán. Ilyen ez a pornó :D

Számdora az "orbánék" mint a nőkre nézni gyáva frusztrált pöcsnek a címlapnők arcára csepegtetés.

Addig, amig csak orbánék a hibásak az iskolaügyért, nem kell a valódi problémával szembesülnöd.Vágykiélés.

2018.11.01. 10:22:56

@Frick László Intézet: A CIA-nak sok osztálya van. A 2001-es WTC robbantásra azért nem tették oda a pecsétjüket. Nem nagyon hiszem el, hogy egy olyan amcsi kurucinfó, mint amilyenen ez merénlyő ténykedett, ne CIA/NSA kézben lévő portál lett volna és nem tudták volna kiszűrni, mire készül. Nagoyn jól jött ez a választások előtt.

Myzza N. Trop 2018.11.01. 10:26:00

@nagyjoco: összezavarsz. Most akkor te nem is azért szavazol EZEKRE, mert szerinted ez egy jó irány, hanem pitiáner 295 eur/ hó összegért, amit félsz, hogy másik kormánytól nem kapnál meg? :D Te, aki olyan jól keres ebben a prosperáló rezsimben, valóban havi szaros 295 eur miatt fekszel le nekik? :D Ennyibe kerül a gyönyörű habtested? :D Havi 295 euroért tapsikolsz a soroskampányhoz, a strómanhoz és az összes álszent baromsághoz? Nagyon olcsón meg lehet venni téged, hja...tudom, a felmenőid sem adták drágán magukat az előző rendszernek. Kandurka :DDD

Myzza N. Trop 2018.11.01. 10:34:54

@Frick László Intézet: kiváló életképek a jólétről, lásd még a témában: ÁLlami áruház című film! Olyan betétdalokkal (pl. Dunaparti csónakház) hogy az ember visszakívánkozik gyári munkásnak 1952-be.
Minden rendben, a nap ragyog, jólét, rend, tisztaság, aki pofázik az meg Recsken töri a követ. Most is azt kéne. Az ilyen pofázós hülye liPsiket, mint én eltakarítani az útból. MINDEN ÚGY JÓ, ahogy van. Na léptem innen :D Most két-három hónapig megint nem jövök. Mert minek. Ostoba vagyok, nő, városi, és nem látom, hogy milyen jól mennek a dolgok, így kell ezt csinálni, nincs szükség valódi köztársasági elnökre, nincs szükség valódi legfőbb ügyészre, a főnök megmond mindent, hogy VAN és hogy legyen, a többi csak városi liPsi smonca, nyavajgás, kész. KUSS legyen minden ellenzéki vagy kritikus gondolatnak. Pá Dudi. Majd karácsonyra írok (vagy nem :D)

2018.11.01. 11:00:44

@Myzza N. Trop: A baloldalt elfoglaló bandára nem csak anyagi okok miatt nem szavazunk, bár nem tudom, miért kellene nekem olyanokra szavazni, akik egy négyéves ciklus alatt egy új autó árát kívánják elvenni a MUNKA alapú jövedelmemből. ÖSsze tudom hasolnítani a 2009-es bérpapírom adóteherheit a mostanival, és szerintem pozitív az irány. Te sem gondolod komolyan, hogy ha ezt én nem támogatom, akkor kurva vagyok, csak azért célozgatz ilyenekre, mert fruszrált vagy s ezt a frusztrációt rám akarod ragasztani. Értem én, hogy neked ez tetszene, ha neked szar, legyen nekem is az. Azt sem tudod még elképzelni sem, hogy a tiszántúli emberek (újra) megtanultak 2007-2012 között akár miminálbérből is megélni, de az olyan messzire vezet a te véleménybuborékodtól, hogy nem is folytatom.

Ízlelgesd a valóságot, cica. 57%-in áll a fidesz, miközben az LMP már nem jutna be a parlamentbe, a Momentum még nem. Ha így folytatja az Ellenzék, a szavazataik negyede el fog veszni jövő tavasszal.

Myzza N. Trop 2018.11.01. 11:45:09

@nagyjoco: ízlelgesd a valóságot kandúrkám...egyrészt lásd fentebb a Dudinak írtakat, hogy 2-3 hónapra ismét leköszönök (vagy tovább..) és ...na, olvasd el
Másrészt, a véleménybuborékom: a remek, orbánra szavazó tiszántúli embereknek 2-35 éven belül nem lesz tanára, orvosa, egészségügyise, rájuk omlik a szemét, satöbbi..értem én, hogy kurvajóérzés, jhogy a tanár, az dögöjjön meg, de Bp-en, a főváros vonzása miatt ennyiért is lesz tanár, óvónő, egészségügyis. Nálatok nem. Ezek a szemét véleménybuborékos emberek nem fognak tanárnak, nővérnek, stb beállni, ENNYIÉRT, hogy te röhöghess rajtuk. Bp más, itt kereshet mellé, elboldogul. Majd ha a gyerekeid összevont osztályokban, szakképzetlen tanárokkal ülnek az iskolában, és Bp-re kell utaznod a legegyszerűbb egészségügyi ellátásért is...jó röhögést rajtunk, Kandúrka :D

2018.11.01. 12:15:47

@Myzza N. Trop: Cica, a nagyszüleim az ötvenes években szekérrel utaztak jó sok km-t orvosért, tele pénzzel a zsebükben, azzal a felkiáltással, hogí bennünket, büdös parasztokat máshogy nem gyógyítanak meg. Büdösfaluba nagy nehzen sikerült fogni egy igazi tanárt, földet, házat kapott, seggét kinyalták. A tanárhiány később is akkora volt, hogy engem még tanított a középiskolában képesítés nélküli szakoktató bá. Ahhoz már túl alkoholista volt, hogy megcsinálja a mérnöktanárit. A Debreceni Egyetemen voltak nagyon tanárok még a kétezres évek elején, a hálózati informatika tanáromnak a mai napig hálás vagyok, abból a látásmódból élek, amit ő tanított nekem. 2007-ben a klinikán már szír migráns magyarázta az alkoholistáknak, hány hetük van még a teljes májzsugorig, ha nem függesztik fel a piálást.
Én már a Balaton mellett élek, sok jó dolog van itt, de a jellegzetes európai rohadást is sem lehet megúszni. Az orvos és tanárhiányt például Németországot is sújtja, gondolom az is Orbán miatt van.
Igen, várnám egyébként az orbánon túl mutató alternatívákat, akár még a DK-tól is. Ehelyett a ME magángépezésével foglalkoznak, ami már 2006-ban sem érdekelt senkit.

2018.11.01. 14:27:15

@Myzza N. Trop: Szóval nekem, aki 42 fős összevont osztályban szopott nyolc évet, évekig minimálbérből vagy annál csak műszakpótlékkal többől élt és egy nem hogy egy koncertre, egy kurva fantasy könyvért Budapestre kellett járni fiatalkorában, ez a rémképed csak egy mosolyt csal az arcomra.

Frick László Intézet 2018.11.02. 04:35:19

@nagyjoco: 2001.a joint Vision 2020. meghirdetésének az éve is. Áttanulmányozod ezt a tipikus nixonista mcnamariánus irományt,majdbelegondolsz az "összeesküvéselmélet"-be, amiszerint hazai gyártású az ikertornyos cucc és világos is lesz minden, mint a Nap, mi vezetett az Arab Tavasz-hoz.
Az Arab Tavasz-ra pedig csakrá kell nézni, annyira vilkágos, hogy Európa anarchiába döntését szolgálja. Ésakkor ennek a romló Európának 100 év alatt immár3. alkalommal a Nagy Testvér & Szövetséges segélyeire hitelinjekcióira, befektetéseire, haditechnikájára és a többi-a-többijére lesz szükség.

A büdösruszkiztatás feltámadását is elhozta. Hiszen-ha az ojrópai demagógjobboldal foglalása a muzulmánterrorveszély, hogy néz má' ki, hogy a Liberális Demokrácia Mintaállama is azt fújja... no meg Szaúdi-Arábia a fő szövetséges [ide jegyzem meg, hogy az ISzlám Állam-ot alkotó gerillabandákat a CIA képezte ki és ez nem titok,mint ahogy az sem, hogy a szaúdán hercegek szabadidejükben az ISIS-t támogatták)

Itt folyik minden az orrunk előtt, ahogy 85-80 éve is itt folyatták Hitlerék.

Frick László Intézet 2018.11.02. 04:37:08

@Myzza N. Trop: Hamispárhuzamok eröltetésére kivállóan alkalmas reflexekre te sem panaszkodhatsz, van neked is bőven elég.

Frick László Intézet 2018.11.02. 05:05:50

@Myzza N. Trop: Van nekem egy problémamegoldásimódszerem,ami hátrányoshelyzetűeknél, mélyszegényeknél,pusztulóiskoláknál, csőd szélén tántorgó magánvállalkozásoknál vagy bomlófélben lévő házasságoknál, de akár kallódó gyermekeikre panaszkodó felelőtlen szülőknél is pompásan beválik.

Vegyük csak a válságban szenvedő iskolát.

Ha az ember bajban van, akkor a leges-leges-leges-legelső mindig azt megvizsgálni, aleggyorsabban ő maga mittehet, hiszen sajátmagához ő van a legközelebb,a segítségáltalában legalábbkarnyújtásnyira van, ha nem 3perc sétára vagy felvenni a telefont. vagy azzal is közölni a bajt, akivel a baj van.

Tehát egy válságban szenvedő iskolába belépek a becsengetés pillanatában -és a 32 tanárból 50 még a tanári szobában ül. 3 perc múlva is még. A "büdös kölykök" természetesen ordéjjanak szerte az épületben. Nem kell az embernek a pedagógia utolsó mohkánjának lenni, hogy kitalálja: ha a hangerő maximális,akkor ezek a gyerekek hozzá vannak szokva, hogy a tanárok becsöngetés után is egy darabig még nem jönnek.

Én az iskolaügy válságkezelését és kutatását még csak nem is az iskolában kezdem. Iskolai napikezdés óra-perclben szépen elácsingózok a legközelebbi bolt előtt vagy előterében. Már negyedórája becsöngettek, amikor egy átlagos válságban szenvedő iskola tanulói még előbb betérnek a boltba valami kajáért.

Csingacsguk móccerom alapján azok a gyerekek a proletárok,akik nem ennivalót, hanem csipszet és valami dobozos hamisüdítőt vásárolnak "tízóraira" vagyis reggelire. Kinézel az iskola környékére, az első óra 20 perce kezdődött és tucatnyi-többtucatnyi gyerek lófrál, cselleng az iskola környékén.

Na, jó,akkor menjünk be ebbe az iskolába. Persze ez a valóságban nemigen megy, olyan kapuőrség van, ami a minél értelmiségibb pofájú idegent annál kevésbé engedi be, tehát az ürügy szerint, amiért ezt az őrséget állították, ha egy proletáranya az üresüvegekkel rakott szatyrát a feje fölött sergetve egy tanár csúfnevét kiáltozva a kurva anyját baszatván verbalicce őrjengve menne be,akkor természtesen a kapuőr félrelép, de,majd veszélyezteti a testiépségét. De egy tweedzakós szemüveges, irodailevegőn sápasztott pofa, mire bejutna,addigra szünet lesz.

De játszásiból lépjünk be ebbe az épületbe még a tanóra alatt:

Minden-de minden tanteremből ordéjjás, ha esetleg nem akkora a hangzavar, akkor odabent valamilyen viziósernyyőn valaamilyen filmet néznek, ahogy mutattam már korábban,pl reformátusiskolában az Abigél...

Te közgazdász-szobatudós vagy. Kiköldelek a FaKoTuMo Kft,építési vállalkozás építkezésére és azt látod, hogy a dolgozók ha únják a fekvést, akkor felülnek, dohányoznak, sörözgetnek... szemmel láthatóan minden tűvel-heggyel össze, kőkányolás és pocséklás, egy óra múlva már csak két óra lesz hátra amuznkaidőből, vagyis onnantól kezdve lassan összepakolnak hazafelé, erre azt látod,hogy az egyik dolgozzó éppen bekever 18000 Ft értékű olyan ragasztóanyagot,ami 8 órányi ragasztási munkához lenne elég.. vagyis egy óra múlva ott fog rohadni-megkötni---reggelkidobhatóan 17.800 Ft értékű anyag... Ilyen körülmények között , mint közgazdász, azt sem tudod felfogni, hogy ezeknek az embereknek miért fizetnek 1200 Ft-os órabért, hiszen effektív nem dolgoznak napi 4 órát, viszont két órahossza alatt 12órányi órabérnek megfelelő összegű anyagot pocsékolnak el.

Visszatérve az iskolaügyhöz, vannak alapok. Amiknek pl a válságkezeléshez teljesülnie kell. Állandóan csak a felépítményekről van szó, hogy Skandináv ]=Finnország "74... 44 éve, bazdmeg :D ] Modell szerintmesés ezerMrd Ft-okat kéne belenyomni ebbe a rendszerbe,pl a tanárok fizetését megemelni.

Most te jössz, mint közgazdás: Ha felülről benyomom a milliárdokat, akkor alulról te,mint iskolaigazgató (amit persze a magadfajta okostojás, munkát, nincs az a pénz, amiért elvállalna... egyszerűen az a pár maradék,lelkiismeretes jó tanár mereven elzárkózik egy/az iskolája vezetésétől... és ennek is megvannak az okai.... Kisebb településeken, ahol a polgármester pl a lasszóval fogni kívánt küörzetiorvosnak a 2milliós kártyapénzét kp 3 millióvalegészíti ki.. az állami támogatást, ami a kezdő körorvosnak 20 millió,megtoldja 30 millióval kp... És ezzel sem tudja az orvost megfogni.. az ilyen "büdösparaszti" szemléletűpógármester minden esetben a maradék legjobb tanároknak könyörög, hogy vezessékaz iskolát. Természetesen extrapénzek és mindent teljesít.

Lehet, hogy 68 éve,amikor elkezdtéteek a jajgatörpicskeskedést,még rá lehetett fogni az anyagiakra...

Mamár azonban egyre többször kibukik a kabuki,mertmeg tudják adni még aaz annálistöbb pénzt is,amennyiért sem szív "büdös" gyerekszagot... Pedig oikos igazgató már kibekkelte a helyettesítésipénzes históriát is,egy állásra nem talál tanárt a bérketret viszont marad.. Sanyinéniéknek nem kell a helyetteítési tábla előtt görcsölniük, hogy melyik fiatal takony névtábláját vegyék le,sőt,forfdítva: inkább a sajátjuk helyére illesztenek ilyeneket :D

2018.11.02. 06:22:26

@Myzza N. Trop: Másrészt ha azt gondolod, hogy Debrecenben, Győrben, Veszprémben vagy éppen Miskolcon egy tanár nem tud mellékeresni, akkor egyszerűen fingod nincs a magyar valóságról.

Frick László Intézet 2018.11.03. 05:08:10

@nagyjoco: Ma alig találsz munkafélét,amit ne lehetne agyon elleőrizni. A hivatásos gépjárművezetésnél esetleg a repülőgépvezetés az ellenőrzöttebb. Fizikai munkások fejlettnyugati munkatérben eleve is a közvetlen munkairányítás letekintésében, de még agyon bekamerázottan is dolgoznak. Szabályok és előírások.Fizikai munkásnak a pisilését is ügyesen be kell osztania, nem tudom, hogy mit tudsz a nők és a pisilés viszonylatairől kétórás etapok tekintetében.

Magyarországon a legellenőrizhetetlenebbnek a pedagógusok és az egészségügyi dolgozók hiszik a munkájukat. Ezeknek a hiedelmeknek azonban csak az egészségügyben van alapja, ha egy orvos elfelejt kezetmosni, akkor mossa neki a másik. A betegek ellopnak minden mozdíthatót, ennyit megérne bárki tényfeltáró újságírónak, egy zacskó olcsó budipapírt, szétosztod a betegwc-k fülkéiben, egy óra múlva ellenőrzöd, egy se nincsen. Most ezek a falraszerelhető fertőtlenítőpermetezők bevállnak, ezeket nem tudja ellopni senki. Viszont szítás szempontjából mindennapos eü mosdók alapellátatlanságával uszítani.

A tanári munkát azonbanközvetlenül azonnal az iskola környékén a becsengetéskor és azután még félórával is csellengő gyerekeken vagy az autójával a becsengetés után 3 perccel bevágódó elsőórás tanáron tudnád lemérni... aztán az óra alatti gyerekzsivajon és a tanári asztalokon kurvanyátok pofabeee rikkantásokkal kisért eszközcsattogáson

de aztán ott, hogy egy 18-28 éves szakmunkás nem képes fejben szorozni osztani 100-as számkörben. Tanítójelölt nem teljesíti az általámos iskola 4. osztályának olvasásminimumkövetelményeit.

Frick László Intézet 2018.11.03. 05:08:38

@nagyjoco: Lujza most hetekig nem fog jelentkezni.

2018.11.04. 12:29:58

@Frick László Intézet: Ha neki ez a netes társaági élet, akkor jó.

Frick László Intézet 2018.11.05. 06:32:07

@nagyjoco: A fizikaipiacon a társaságában csupa olyan ember található, akinek politikaieredetűsúlyos hasikófájdalmai vannak. Ezen a hasfájáson csak az segíthet, ha valamilyen formában tesz a Rémséges Fenyegetés ellen,amitől a hasa fáj. Nem baszogathatja a véle 1 politikai "véleményű"-eket,keresnie kell olyan figurákat, akiket kérlelhetetlen könyörtelenséggel el tud intázni, ha már az a büdös erzsikeutalványokkal korrupt szúnyetegg megint nem hagyta az ellenzéket győzni...legalább ezekben a verbális harcokban ki tudjon elégülni. Elismételgeti nekünk, amit az újságban olvasott és akkor jólmegkapjuk.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.11.14. 15:07:35

A Pestisracok is kitörölte a kommentem. Annyit írtam oda a Botkát szapuló cikkük alá, hogy a "luxus életmód" (búvárkodott az Adrián, marha nagy luxus) csak akkor zavarja őket, ha nem fideszes csinálja, ami egyébként színigaz.

2018.11.15. 15:17:07

@Dinamuki: A pestisrácok már csak ilyenek.

Frick László Intézet 2018.11.16. 06:00:17

@Dinamuki: Ezzel egyet értek. Mészáros Ráhel Rövid de Nagy Menetelése óta eléggé marketingöngyilkos cucc a lukszusozás a FIDESZ részéről. Elfelejtettem az ímélcímed. Írj valamit,amire RE:-zhetek neked egy izgalmasat.
süti beállítások módosítása