pályázat


Kedves Ártatlan Gyuribácsi!

Úgy fordulok Önhöz, mint az Európai Civilek Segítő Jótevőjéhez!
Szeretnék az európai cigányság helyzetéről átfogó riportsorozatot készíteni. Európa fejlettországaiból -amelyekben élnek cigányok- haladnék Kelet és a Balkán felé.

Franciaországgal kezdeném, Természetesen civil szokás szerint előre megírtam a riportom forgatókönyvét a megállapítandó tényekkel és tanulságokkal.

angollaktra.jpg

Franciaországgal kezdeném -Provance régióban, Részlet a forgatókönyvemből:
1. Vágóképek illegálisan, engedély nélkül lakókocsizó cigányokról. Paratölgyes erdő Saint-Tropez fölött cigányok illegális lakókocsitáborával.
2. Dél-francia településeken a [magyarul önkormányzati] tanácsi-települési cigány táborhelyek bemutatása: Murvával szórt négyszögek víz- és villany vételezési meg szennyvíz leengedési lehetőséggel.
3. Beolvasom az érvényes törvényt, ami kötelezi a települések vezetését, hogy
minimum 3 napra
maximum 15 napig a cigányok számára táborozási lehetőséget adjanak
4.Iskolák. A cigány gyerekek kötelezúen az éppen a táboruknak helyt adó település iskolájába járogatnak 3-15 napig. Riport iskolatársaikkal, franciaarab és provanszál gyerekekkel.

5.Riportok a lakossággal , a cigányokról való véleményeik gyűjtése.
6. Vágóképek az internetről, amit a Goooogle a tziganes és a gitanes keresőszavak beírására kiad. Romantika, franciák beöltöznek vélt XIX. századi tarka "cigány" viseletbe és drágapénzen régi traktorvontatású lakókocsit vesznek, amit lovaskocsivá alakítanak, stb-stb. Spanyol cigány népipop szintetizátordiscofolk előadók "cigány" diszkópop felvételei.

VÉGE KONKLÚZIÓ Bógó huhogó hangon, Boros Krisztina arccal a kamerába sétafikálok fel alá egy, a lakókocsis vándorcigányok közlekedését akadályozó 1.90m magas vaskapu alatt és ismételgetem a riportban látottakat, mennyire kirekesztik a cigányokat a pedig aójdemultikalcs franciarab társadalomban, még az arabok is mennyire cigánygyűlölők, nem tudják a cigányok iskolázni a gyerekeiket rendesen, ócska 15-20 éves autóik vannak Euro2-es motorral és a lakókocsijaik belül tiszta mocsok, mállik, rendetlenség az üldözöttség miatt

II. Fejezet ANGLIA

Az idén áprilisban a Snatch című filmben látotthoz hasonlóan cigányokra rágyújtották a lakókocsi táborukat. Vágóképek a filmből ugrálósra vágva.

1. Angliai embereket, angolokat, indiaiakat, pakikat, jamikat, polyákokat, digókat oroszokat, ukránokat, magyarcigányokat kérdezek az angol cigányokról, akik, mint a franciák, lakókocsis életbe vannak szegregálva, még a szlömoök lakótömbjeiből is kiüldözik őket, még a menekültek is

BELGIUM, Bruxelles
A járókelőkben még élnek az emlékek a szörnyű 2006-2008-as magyarcigány járásról. Mindenütt a belvárosban magyarcigányok táboroztak, kéregettek. Idősebb művelt belga úr megtanít bennünket arra, hogy a cigányság Európában Magyarországról származik, mely ország lakosságának 45 %-a ma is cigány és ott szörnyű sorsuk van, éheznek, nyomorognak, kirekesztik őket.
RIPORTER Tudta, hogy az ország miniszterelnöke cigány
BELGA ÚR Nem. De nem lep meg.
RIPORTER Az interneten élő lakosság zöme csak simán Cigány + trágár kiszólások nevezi a miniszterelnököt.
BELGA ÚR Ugyan, ne már. Ott kommunista diktatúra és cenzúra van. Hogy hívták azt a maguk kommunista hóhérját, aki a forradalmukat leverte? Hrúszcov?

-lakóautóra 12000 €
-napiköltségekre 1000€/nap
Négy tolmács
francia tolmács Francoise "Nati" Gonsales 3500€ angol tolmács Amelie W. Friedmann 4200 € Fátyol Szilvia bëlga-nyéma jeltolmács, Gdunu Irhani afrikai nyelvek 9700 € FIGYELEM A tolmácsok mindenüvé elkisérnek!

CREW 8700€ operatőr Baumann Éva 2800€ mikrofonos Kis Enikő 1200 €
repülőjegyekre 28000 €
AGITÁCIÓ A BREXIT ELLEN 37000 AngolFont
- a Maldiv szigeteken tanulmányozni az európai cigányság legmesszemenőbben távoli genetikai- és nyelvrokonait 28000 €
-ugyanezt Sri Lankán 17500€

Úgyhogy tessék szépen nekem átutalni, lehet két egyenlő részben kéthetes különbséggel
348000 €-t
Idiokrácia és Dilemma Kutató Intézet

Hungary
Frick László Emlékzenekar & Intézet

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1114228931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2018.09.08. 11:29:12

ismerősöm tolmácsolt feljettnyugati újságírónak, aki a magyar vidéket járva cikket írt a cigányok helyzetéről. Egy hétig mászkáltak, nézelődtek, interjúztak, a végén az újságíró közölte, hogy amit látott, és ami következtetéseket levon belőle, azt nem írhatja meg az újságjában, mert azonnal kirúgnák.

Frick László Intézet 2018.09.10. 05:00:26

@Dinamuki: Köszönöm. 27 éve tolmácsoltam egy holland picsának, aki újságíróként mutatkozott, vele pont így jártam. Pedig akkor még nem volt netokrata cenzúra meg ennyire félreértett s eltolódott "polkorrekt".

Egyébként mindenben élesen különválnak az előző bejegyzésemben szidalmazott multik... majd ezt mindjárt még beleírom.

Ha egy társadalomról, emberekről-régióról ma reális képet akarsz, nem a "liberális" sajtóhoz, egyáltalán médiához kell fordulnod forrásért. A "multik"-nak vannak reális felvételei. A "multik" nem engedhetik meg maguknak véleményrács használatát.

Pl kipróbálták az olcsó munkaerő miatt Ukrajnában az emberekhez odavinni a gyárat a településekre. Ukrajnában szürnyű állapotok voltak akkor, kb 30ezer, a mai 50ezer Ft-nak megfelelő fizetések. A zongoragyárban kéthavonta egy zongorát adtak a dolgozóknak fizetés gyanánt.. ezt akkor 90-150000 Ft-ért tudták pénzzé tenni Magyarországon... tehát "jól jártak". Koppant a multi, mert az odavitt gyárban a dolgozók szocialista embertípushoz méltóan nemdogoztak, hőbörögtek, megverték a művezetőt és műszakvezetőt, dohányoztak, italoztak és szexeltek. Európa egyik vezető autókábelgyára két évig kisérletezett, hogy legalább a lindablemezek és szivacspanelek árát visszaszedjék. Aztén visszajöttek Magyarországra, a nyíregyházi szocialista pógármesterasszony, a szociális(álrokkamt)foglalkoztatás hőse vette le lábról a céget.

Az ukrán kicsit hasonlít a magyar proletárhoz, aki a magyar üzemben hőbörög, neki jogai vannak, egész életében nem dolgozott egybefüggően hat hetet s azt is fertelmes trehány-rosszul, de úgy beszél, mint egy többszörös sztahanovista élmunkás se. Beleköt élőfába, régi dolgozóba, művezetőbe, az üzemvezetőnek fél seggéről lehúzza a mackónadrágot, mit nyaljon ki. Külföldön azonban szó bennszakad, lehellet is megszegik, Jawoll tüsténkedik, sürgforog, kussol, csicska.

Az ukránok pont ilyenek, Kasza Lajos üzemeiben mint kisangyal, mukk nélkül dolgoznak 200ezerért. A környékbeli magyar proletár nincs az a pénz, hogy gyárban dolgozzon cigi és fészbúk nélkül két órát? Soha!

A pillanatnyi állás szerint ott tartunk, hogy vadonatúj 5 tonnás tgk-ra nem kapsz magyar gépkocsivezetőt Lyukmagyarországon 400000-ért úgy, hogy állod a jogosítványa költségét s amíg megszerzi, havi 200000-ért baszhatja a gitárnyakat. Otthon pornózik és feji a faszát. Ukrán sofőrt kell felvenni, az megcsinálja 250000-ért.
süti beállítások módosítása