"Olcsóbb a proletárt otthon, segélyen tartani, mint inflációgerjesztő módon munkahelyet teremteni neki."

/A Németh-kormány fejlettojrópához igazódó monetáris pénzügyifegyelmes valóságos belső titkos ideológiai indoka a munkanélküliség intézményesítéséhez, 1987-88 fordulóján/

http://www.monok.hu/video/nemeth_miklos.png

Máma déltájtól, ha jól kisüt a nap, csendesen peregnek a babszemek a dudvás babfődek száz-és százhektárjain a földre le. Hasad a hajnal -és senki nem hajladoz a földeken. A szárazbabot leginkább ugyanis emberi erővel, kézzel alkalmas leszedni.

Rendes érésben az idared alma,  már belefogtak leszedni, üresek a sorok. Hacsaknem Romániából és valóban szegény napszámosokat hozatott föl buszokkal a gazda.

Érik a jonatán is -már ahol egyáltalán kézzel szedetni tervezi a gazda. Az éghajlatváltozást nem szenvedheti ez az almafajta.

A legkedveltebb magvaváló őszibarackfélék a homokon már letermettek, de akinek öntéstalajon van, még kellene kézi munkaerő.

Úgy általában is bármiféle munkahelyen ezekben a napokban

a habzsi-dőzsi proletárfesztivál miatt

legalábbis ideiglenes munkaerőhiány lépett föl a heti- és napifizetéses sávokban.

A munkásosztályt és az alsó-középosztályt igen megterhelik az iskolakezdési költségek, ha vannak még iskolás gyermekeik vagy onokák.

Éééérdekes módon ugyanezek a napok a proletáriátus számára régnemvárt nyárimiklásos, okádásig zabálós piálós lakodárés hawájjok.

Ha autóval járja az ember Szarmagyarország mozaikosságában a mélyszegény részeket, Siófok-szerű  habzsi-dőzsi fesztiválhangulatot tapasztal az Orbán Fasiszta Diktatúra és Mészáros Lőrinc miatt szenvedő nyomorsújtotta vidékeken.

A munkalehetőség hiányában Romániába, Aradra dolgozni-ingázni kénytelen dolgozókat gyűjtő buszokat 56 személyesről 23 - 15 személyesre váltották, de azok is félig üresen poroszkálnak még egy kört a Viharsarok FIDESZ miatt szegény területein, hátha mégis valaki kitántorog felszállni a dolgozó proletárok közül.

A náci kádárrezsim előrébb hozta a családvédelmi kiosztását a beiskolázás miatt. A beiskolázásit is osztják és

a rákosista faszisták a családipótlékot is előrébb hozták.

A Magyar Mozaik Picsaisztánhoz felfejlődött területein, ahol a nemfideszes lakosságnak a nemjobbikos, tehát fejlett-érdemes emberi része nyomorog és pusztul a diktatúra alatt, TANÍTÓNŐ feliratos pólós nők segítik a tanszervásárlást a hypermarketekben.

Mindeközben a spájzokban, lomtárakban, erkélyeken, rumliszobákban és padlásokon , a beállt vezérműtengelyű Cuzzúkiba lökve, az elmúlt tanév szűz, sohasem használt szines ceruzáin, Ének-Zene tankönyvein, munkáltatófüzeteken, szűzsarkú radírokon rágicsálnak a habzsi-dőzsiző egerek és patkányok. Egy családban, ahol két általános iskolás gyermek van, az egyik felszerelését teljes egészében a tavalyiból össze lehetne szedni, de ez szégyen ebben a nyomorgó társadalomban, még a proletárok is mindenből újat-és újat vásárolnak. A sosehasznált tavalyi meg ottrohadhat a NERkurva anyjába, a KLIK miatt.

biologiaq.png

A helyesírást már ki sem kell vezetni a piacról:)

Babszedéssel az utolsó volt-TSZ-asszonybrigádok tagjai, 70-80 éves nők hajnaltól délig teljesítményben 10-15000 Ft-ot tudnak keresni. Ennek megfelelően a mélyszegény proletárokból összekönyörgött alkalmi brigádok tagjainak a bandagazda a teljesítmény alapján 800 Ft/óra bért tud fizetni. Ha nincs ~ akkor is csak minden másnap jön egy-egy mélyszegény dolgozni. Egy héten, úgy számolja, elég 2-3 napot dolgozni, meg a segélyek.

Virtuális és valóságos igényszintek:

Proletár napi 7500 Ft feketén zsebbe papírozás nélkül + ellátás fel sem kel dolgozni.

De napszámban, teljesítménybérben fizetve azonnnal leül, ha eléri a 3500 Ft-ot.

Amikor az aktivista picsaújságíró irányítottválaszos kérdését felteszi, akkor pedig úgy 12000 Ft-ra gondol napibér tekintetében.

Proletár, ha aznap valami segély pénz várható a tető alá, ahol él, nem kel föl munkába menni 7500 Ft-ért sem, ha biztosan kiverekedhet magának egy ezrest a faszát se érdekli mennyiségű segélyösszegből.

A közelemben lakó drogos proletáranya öt gyerek után kap támogatásokat és segélyeket, plusz ingyen laknak a szükséglakásban. Ritka az ilyen proletár, még fészbúkos telefon se nincsen a lakásban, így a környéket 25 éve nem hallott zaj veri fel, a gyerekek fociznak, kergetőcskéznek, zombisat játszanak vagy harcosat vagy karatélyosat vagy légautóversenyeznek széles kormányzómozdulatokkal hajnaltól sötétedésig.

Hetek óta karácsonyváró hangulatban lelkendeznek, már megvan, hogy mit kérnek beiskolázásira, dömpereket. Annyit játszottak a porcsín verte udvaron, hogy majd ezeket a dömpereket már toligálni is lehet. Tódították traktorokkal is. A legnagyobb gyerek, egy 13 éves nő vigyáz rájuk, anyjuk az anyjuk helyett.

villáminterjú

NYÁLAS KÖCSÖG Kedves anyuka, miért nem nézi át a gyerekei felszerelését? Hegyezetlen ceruzák, ki sem nyitott tiszta füzetek, gyári hegyezésű ép szines ceruzák. Írólapok, vonalzók, radírok. Szerintem a négy iskolástól legalább egy felszerelését össze lehetne szedni---

MÉLYSZEGÉNY PROLETÁRANYA Persze, hogy égessem ott magam, hogy szegény vagyok! A faszomnak van ideje ott turkálni a gyerekek tavalyi iskolás cuccaiban, fogom, oszt veszek újat mindenbű! Nem vagyok én szegény, te buzi!

NYÁLAS KÖCSÖG Köszönöm a riportot!

MÉLYSZEGÉNY PROLETÁRANYA Szopd le a kisfaszom buziköcsög!

Kedvenc vidéki kisvárosomba, Jobbikos Citi-be, közvetlen  mellé épült az Orbán Család egyik gyára, természetesen Stróman Lőrinc nevére. Jobbikos Citi egyébként a Magyar Drogos Proletárvároska állatorvosi lova lehetne, ha egyetlen egy kibaszott szobacocojológius, íróasztalba nyőtt tááásadalomkutató vagy fészbúktényfeltáró-lájkoknyomozó újságíró hajlandó lenne a tengerbenáztatás miatt ideiglenesen pálatlan picsáját ide lehozatni a cég költségén/megköltségelhetően. Történt pedig fasza szabotázs, Stróman Lőrinc gyárában a fasiszta rezsim elleni tiltakozásul (vagyis nem volt kedvük aznak dógozni) szánt szándékkal valami még nem előírt hőmérsékletű és nem eléggé folyékony anyagot engedte a csőrendszerre. Szét is ment, a puszta csövek javítása ugyan csak 20 millás lukat ütött a Mérhetetlen Mészáros Vagyonon, de hála istennek az egész műszak megrogyott emiatt és űgy a károk elérték az ötven millát is. Biztos elfelejtették a proletárok a mai fészbúktényfeltáró és lájkoknyomozó riporterség fő lelőhelyére, a fészbúkra föltenni a hírt.

Most meg úgy nagyjából 30%-os hiányzással dógoznak,

A rohadt gecik, akik akkora férgek, hogy direkt a munkaerő miatt odatelepítenek a proletártelepülésre egy helybevitt gyárat, jelenléti bónuszt, 30000 ft-ot fizetnek annak a dolgozónak, aki abban a hónapban úgy nagyjából rendesen a munkanapjain be is ment dolgozni. Most, a beiskolázási' szépidejében ki nem szarja le a gecik bónuszát! Hogy a picsába ne érné már meg 5 napi munkabértől meg a 30000 Ft-tól elesni, ha potyán van 27000 Ft!

Okos üzemvezető, mezőgazdás, búrzsojá kizsákmányoló és fidesznáci fődesúr már eleve számol a proletáriátus hawájj napjaival.

http://www.gyal.hu/wp-content/uploads/2018/06/classmates-with-chalk-together_23-2147663475-300x300.jpg

A KÉP NEM ILLUSZTRÁCIÓ!

Jobbikos Citi-ben pl a proletárok ellepik az egyetlen normális hamburgerezőt aminek búrzsójjá kizsákmányoló geci tulajdonosa egyedül kénytelenkedik a konyhában. Kiszállítás nincsen, pedig az Alvég[drogos cigány proletár] és Felvég [drogos cigánygyűlölő jobbikos proletár magyar], a két proletárkörzet folyatamatosan rendelne, ha lenne, aki felvenné a rendelést. Három járműve is ott áll, mert napi 12000 Ft és 1-2 alkalommal a 100-200 Ft borravaló sem csábít el 18-28 éves jogosítvánnyal rendelkező proletár gyermeket a beiskolázási pénzek lepattanóra való leséstől. Pedig még az üzemanyagból is lophatna.Inkább elmar a drogos anyjától egy potya ezrest, semmint autókázzon-motorozzon szaros pizzákkal meg hamburgerekkel a habzsi-dőzsizó proletár haverjai szeme láttára 12000-ért.

Csakohogy megkoppanik ám! - mert a habzsi-dőzsi miatta proletárdrog adagja 500Ft-ról 600-ra emelkedett, ilyen a piac, könyörtelenebb, mint a fidesznáci népnyúzó rezsimekek. Hazakunkorodik, hátha az anyja már még kora délelőtt beállva  kifeküdt és akkor vesz el tőle pénzt, hátha nem találták meg mind a többiek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1014209191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása