Fejlődünk -jaj, egyre. Föl, Picsaisztánhoz.

"Kurvák."

/Yossarian/

397. Él valahol egy huszonéves gyermek, aki buzi és imádja a zamatos, húgyos túrós-szegmás hajléktalanfaszt szopni. Ez egyébként a tökéletes magánügye, kinek mi köze ehhez. A hajléktalanság valóságos titkos fő alapmotívuma az alkoholizmus -amit senki nem akarna látni. Mosdatlan fasszopás kategóriájában a hajléktalan fasza az egyszerű hozzájutás gyönge, tehát alkalmas pontja.

picsapics.gif

71. Csakhogy Picsaisztánban "a lakosság, az emberek biztonsága miatt" minden be van már kamerázva, főleg a köz-és üzleti meg hivatali területek.

404. Valaki, aki ilyen közterületi videófelvételeket átnézeget, már persze unalmában eleve céltudatosan, eredetileg fasszopó kurvák iránt tallózó beszűkülttudattal, észreveszi az alakot, amelyik egy fekvő makirészeg hajléktalanhoz kucorog. Megszegi a "szabályt" és lemásolja, majd megosztja a videót.

"A netokráciában nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása"

517. A kattogásmarketingcélok eléréséért küzdő picsa címlaptündérek lecsapnak a sztorira és az egyik picsaportál picsa címlaptündére öntudatlanul és bele sem gondolva a másik picsaportál picsa címlaptündérével hólabdázik ezen a híren. Az internetes újságírás, aljanépe, az utcai fasszopó kurváknál alávalóbb nyomorultak fél másodpercet nem szánnak arra, hogy átgondolják, mit cselekszenek.

Abba, hogy hajléktalanok, kurvák meg drogosok vagy mittomén, buzik is vannak egy társadalom utcáin, hogy nincsen már magyar vidéki falu Koncsíta becenevű lakos nélkül, ebbe nem tud belehalni egy társadalom, de abba a semmirekellő aljadék 20-30 címlaptündér picsába, akiknek semmi sem drága a nyomorult havi 200-300ezres fizetésükért, annál inkább!

A beteglelkú CCTV-szűrő faszi és a médiakurvák össze nem hangolt, egymástól független, de a netokrácia alaptermészetéből fakadó tevékenysége következtében A Köz tudomásához jut ez az információ, innen már csak A Köz egyedeinek az egyéni hozzáállása dönti el, hogy rácslaffannak-e és mennyire bő nyállal a hírre, attól függetlenül, hogy buzik, buzipártiak, buziellenes homofóbok vagy egyszerűen csak szexuális nyomorban élő posztklimakteriális Tüchtige Hausfrau-k-e és jól jün nekik a maguk elől is titkolt maszturbációikra hevítéshez ez a múló pillanat, amiben aztán -és lényegében!!- egy egész kultúra is összerohadván elenyészik.

Magánjogérzékem szerint a videóra vett gyerek semmiféle sértést nem követ el. A hajléktalanéketformából adódóan az, hogy valaki a retkes faszát leszopná, esetleg a tisztálkodásra kényszerítés kategóriája lehet, egy  társadalomban, amiben a viszonylag magánál lévő hajléktalan -18 fokban a másik, makirészeg hajléktalanról az összes, tehát húgyos-szaros ruháit is lehúzza, aztán a húgyos paplanjait is ellopja. és ha megállítanánk és mutatnánk, hogy az a másik hajléktalan ott ruhátlanul a -18 fokban percek alatt kihül és meghal, még vállat se ránt rá, a nyálát szánja kiköpni az esetre. .

Ha egy picsatársadalomban lehetne még ilyen, mint közszemérem (közerkölcs, közrend köz+bármi) azt ez a szerencsétlen gyerek nem sérthette meg. A picsa a bűnös, aki csámcsoghatott az utcai felvételeken, a Megosztó a bűnös az összes dekralált modern és korszerű, meg jövőbe [itt: a Picsatársadaloméba] vezető technológiájával, amit különösen basz héttagba a tulajdonos idiokrata küldetéstudata, miszerint a cenzúra fokozása egyébként a szerinte liberalizmusba vezető út jószándékú kikövezése.

és nincs vége

a függöny pedig nem divat

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6614202843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.08.27. 18:59:21

Ma láttam a videot, meg az egész sztorit. Azért ez döbbenet, hogy egy fiatal (LEHET IDŐSEBB IS) egy mosdatlan hajlékony faszát szopkodja nyiltan. Lehet drog hatása alatt volt? Fasz se tudja, durva!!

Frick László Intézet 2018.08.28. 07:07:52

@Burgermeister: Szerintem a buzulásban banális eset. Az ember mindent megszok és ha függő, akkor egyre nagyobb dózis löki a Megszokott Tehát Nemérzékelhető fölé.
Heteróban is van ilyen, gondolj a Nefürgyéle sávra.
Luxemburgi Zsigmond királyunk pl koldusokkal szexorgiázott. Amikor már ő maga is sokallotta a bűneit, felfogadott egy bér zarándokot és a sajátnevében az ír szentpálbarlangba küldte.

A Homo Sapiens az egyik legbonyolultabb majomféle.

2018.08.28. 09:59:19

@Frick László Intézet: Nem olyan bonyolult ez, ha mélyére nézünk. Haladni lefelé a minél nagyobb mocsokba, aztán kompenzálni valami jónak vélttel. Kifelé keresni a mélységet ahelyett, hogy befelé indulna.
Egy relatíve nemrég meghalt jógi élete utolsó negyven évét kínai szobafogságban töltötte. Megértéseit ennyiben foglalta össze: ha a tudat (Geist) rendben van, minden rendben van.
Hát a fasszokodónak láthatóan nincs rendben a tudata, nincs is rendben az élete.

2018.08.28. 10:00:22

A függöny tényleg nem divat. Kellafasznak.

Frick László Intézet 2018.08.28. 12:47:29

@nagyjoco: Szerintem a fasszopóval nincsen annyi bajm meg akkora, mint a címlaptündérrel.

Szerintem a nagy baj ezekkel a zsíros farmernadrágos, nyúltpulóveres, zsíros hajú, lemélyített kamaszlányos hangon heőbeörgő címlaptündérekkel van. Sokkal mocskosabbak, mint az a lelkinyomoronc fasszopó, akinek csak a szokásos majombetegsége van.

A címlaptündér ugyanis nem beteg. Sőt, ha megkérdezed, azt mondja, hogy az olvasóik a betegek, ez az ő színvonaluk és ezt kell tennie, hogy elérje, hogy meg is nyissanak egy cikket. Sejtet a címmel és a becsali mondattal, de nem ad ki mindent.

Ezt kell ma tenned, hogy jó legyen a napod.
10 jele annak, hogy nagy a baj és orvoshoz kellene fordulnod.
A paradicsomevés tíz haszna.
Itt kell számítani égszakadásra, megmutatjuk, hol.

Megpróbálom rövidre zárni, ha elkapod a picsát és megmutatod neki, mit mável arra hivatkozik, hogy a pénz mindenkinek pénz és ha nem ő csinálja ezt a mocskot, akkor csinálja helyette más.
És aztán megmutatja, hogy az elműlt 12 hónapban 27 olyan cikket tett föl, amivel jót tett, megmenekült hét kiskutya, három kisbaba, összegyűlt újabb másfél milla vagy húsz kiló üdítőskupak. Ésígytovább. És nem ő tehet arról, hogy az embereknek ez a mocsok az igénye.

Namost.. nem a fasszopó a mocsok, hanem ez a médiacemende.

Frick László Intézet 2018.08.28. 13:01:54

@nagyjoco: A függöny, az valami jői dolog. Titokság. Nem tudom. Ha magányos férfi lennék, akkor is rajzszögeznék föl az ablakomra függönyt, nagymamám emlékére.

Életem egyik nagy élménye volt, amikor egy 15 éves asszony kis putrijában jártam, valami 2-3000 Ft ára tüllök és turka függönyök voltak mindenüvé felrjzszögezve, patika tisztaság, minden... Pesten lomizott hulladékokból összetákolva, de valahogy az egész mégis jól mutatott.

nagyapám azt mondta, hogy az élete legnagyobb élménye a gyermekeik születése majd a család újra összetalálása után az volt, amikor a szó szoros értelmében nincstelekként az első munkanapjából hazatérvén az ólba, ahol lakott, a felesége, a nagymamám, aki szintén végigdolgozta (de otthelyt) a 16 órát, gyümölcsösládákból, újságokból, csempe kerámiákból meg szibes üres likőrösövegekből szárazvirágokkal, gallyakkal az egyólat, a 9 nm-t ötőjüknek földíszítette és füstölt a petró a lámpában. Üjságból csipketerítőt meg csipkefüggönyt vágott ki.

Életem első pokol-élménye egy bp-i ltp 10 emeletéről, a függönytelen ablakon kinézni az izzó ltp-re volt, maga a pokol, már 40 elmúltam és ez volt az első Eleven Pokol élményem.

A lakásban, ahol az ott élő nem tesz föl függönyt, mert minek vacakolni, mosni kell (kétévente... ha mossa) kínlódni vele, úgyse látnak be, aki meg belát, az le van szarva.

Nos... a függöny nem kell és nem is ennyiért...

A függöny az olyan, mint a nő bőrének illata a füle mögött, a haja alatt. Tehát.. úgy... van.

Engem is idegesít, amikor vacakolni kell a frissen mosott függöny visszatételével.. de ugye A Tan.. gyakorló tanoncának tanonc gyakorló jelölt tanonc gyakorlójának a gyakorlója már kissé türelmes is tud lenni, ha összeszedi magát, most egy függöny miatt káromkodni?

Ismerem a koncepciókat, amik szerint nem kell függöny, több órán át képes lennék tartani a függönytelenség koncepcióit, mint dizánny-t.

Ismertem egy ateista kommunistát, aki a láger után kóser étkezett a szülei emlékére.

Ahogy Tarkovszkij tanította: Kell, legyen valami [értelmetlen] szertartás az ember életében.

Az ember egy Klint Ísztvúd, hazamegy a poros lóhúgyszagú ruhájában a csizmás lábát feldobva az asztalra veti magát a fotőjbe és akkor megérzi az illatot, évszakváltás, függönycsere, tisztaillat a lakásban és akkor gyön az asszony, aki a dekoltázsában gondosan az alsószél alá egy ujjnyival le igazgatta a bimbó udvarikat és akkor a lámpafény a keblek parackbőrén
vacsora

Frick László Intézet 2018.08.28. 13:09:35

@nagyjoco: Sikerült már eljutnom odáig, hogy nem öldösöm a legyeket... de néha még oda-odacsapok. De a médiaszajhák esetében, ha már töltet meg indulat nincs is bennem,,, már csak a szó erejéig, nem fizikailag, de a faszkorbács szó, sajnos, még felötlik bennem.

2018.08.28. 13:33:43

@Frick László Intézet: Dehogynem beteg az a picsa. Na jó, nem mondunk ilyet- külnben is, aki a buddhdharmát gyakorolja, nem tesz kizárólagos kijelentéseket. Van beteg jellemvonása. El lehet ezt intézni annyival, hogy az avidja -az alapvető nemtudás - állapotában van és hát az ilyen. Abban igazad van, hogy a nagyobb mocskot a picsa csinálja, a beteg ember nyomorból pnézt csinálni, megideolgizálni, hogy az embereknek ez kell - hát nem szeretnék tíz percet sem a bőrében lenni.

2018.08.28. 13:45:47

@Frick László Intézet: Szép ez a ne bántsuk a legyet sem mozgalom. Egy kezdő gyakorló pár a molylepkéknek is megkegyelmezett - egy bizonyos ruházati összeghatárig. Keresztény házaspár is sokáig "ő is Isten teremtménye" felkiáltással tűrte, hogy az egerek mindent összeszarjanak. Később bővítették a bibliai ismereteiket.

Frick László Intézet 2018.08.28. 16:29:10

@nagyjoco: Nemhiába kínai, a kínai poloska feladja a leckét. Lehet dédelgetni, neki is élnie kell, a próba azonban ott kezdődik, amikor megpróbálod megenni a poloskaízű szőlőt vagy paradicsomot vagy bármit vagy a poloskaízű levegőt.

Volt egy ilyen vitám, milyen édes állat a patkány, akkor megette elevenen a kiscsibéimet és megkérdeztem az illtőt, ki az édesebb, a cuki mikiegér fülű pakány, aki elevenen falja a frissen kelt csibét vagy a csibe. Aki még kapál a lábikójával, lát mindent, de már nincsenek belsőségei.

2018.08.29. 10:15:05

@Frick László Intézet: az első tibeti láma, aki hajlandó volt tanítani nyugatiakat (idealista hippiket) Kalu Rinpocse volt. Ő egyszer a legyet sem bántókkal teázgatott, és rámutaott, hogy hát azért az egy csésze teáért menniy bogár, egyb pici állat halt meg. Az életben maradáshoz ekerülhetetlen a pusztítás. A dharmában az életet felfelé védik, tehát a maláriát terjesztő szúnyogot fogják inkább egy jobb újjszületés lehetőségéhez juttatni, nem pedig az embereknek adják meg a malária által ledolgozható rossz karma lehetőségét. A tibeti parasztok is sokat aggodalmaskodtak a mezőgazdasággal természetesen együttjáró bogárpusztulás miatt, ők kaptak egy mantrát, ami mondogatva csökkentik az így felhalmozott rossz karma erejét. Persze ilyen védelem mellett is igyekeznek a lehető legkevesebbet ártani. Szerintem a dharma mindennapokba ültetésének kulcsa a megfelelő súlypont megtalálása. Természetesen én is igyekszem a leheőt legkevesebb hangyát, pókot, molylepkét, darazsat, szúnyogot elpusztítani, de a súlypont nem itt van. Egy értelmes, tartlamas emberi élet a kulcs, ahol az ember eldönti, hogy nem ad teret a sok buta, nevetséges tudatállapotnak, és ha nem sikerül, akkor legalább észreveszi magát és próbál javítani. A feladat mindezt természetesen és görcsök nélkül tenni, mert nem az a cél, hogy egy rendőrtudatot alakítson ki az ember, ahol a belső rendőr mindig mindent ellenőriz, hogy oké-e. Vagiys tegyünk erőfeszítéseket azért, hogy ne kelljen erőfeszítéseket tennünk.Ez a nehéz a dharmában, annyira egyszerű, hogy nem értjük.

2018.08.30. 08:41:34

@Frick László Intézet: Egy nyarat még egyetmista koromban dolgoztam papírbálázó cégnél Hajdúakárhol. Ott lakott egy patkány, aki minden reggelinél nézte, ahogy mi, munkások eszünk. Félelmetes intelligencia csillogott a szembében.

Frick László Intézet 2018.08.31. 05:55:34

@nagyjoco: A patkány Brehm szerint a legjobb apa-anya. A gyerekkorom óta Brehm ezen tanítását azzal a tapasztalattal tudom kiegészíteni, hogy sok-sok embernél.. egész enmberi társadalmi rétegek anyáinál-apáinál jobbak a patkányok.

A patkányokkal nagyjából ugyanaz a baj, mint az emberrel. Be tudnak sűrűsödni egy szűk területen köb-a-köbön sokszorosára. New York szerű jelenségek alakulnak ki, eleinte csak fosztogatják a takarmányt, aztán jóformán megszik, aztán a gyenge pontok felé törnek és a tojsát eszik meg, majd a kiscsirkéket, aztán az egyik intelligens innovatív patkány felfedezi, hogy ha a disznó elég kövér és vastag a szalonnája, óvatosan ki lehet rágni a bőrét úgy, hogy a szalonnáját már rendesen, öregesen. s szerintem kevés ember képes türelmes maradni, amikor hajnalban a surranására felneszülő kedvenc anyakocája oldalából egy lyukon patkányok rajzanak ki.

A patkány szégyen. Ezért az emberek úgy vannak vele, mint a magyarok a lopással.
napjainkban mindenütt már túl sok patkény van, a Duna Interkontinetáéban a Greshem palotában, az országházban, a Tudományos akadémián is. Dr Kiszel Tünde lakásában is kürülnéztek már patkányok, csak nagyon büdös volt ott nekik a 100 féle illat orgiája.

Amikor nappal meglátod az első nyugodt patkányt eszegetni, az azt jelenti, hogy a szűk területen 3-4-szeres már a túlnépesedés, olyan Debrecen szerű a hangulat.

New York akkor alakul ki, amikor már különböző korú pl teljesen kifejlett alap-tenyész vén párokat is látsz, meg kölyköket s pl a fiatalok játékosan föl-le futkároznak az ML-Merci vagy X-5-ös BMW motorterébe (kábelköteget enni).
süti beállítások módosítása