A Legvérengzőbb Majom bénítóan szánalmas példánya a vénmajom. Irreális terveket dédelget, nincsen már tisztában a képességeivel és nem tudja felfogni, hogy az ideje lejárt.

Nagyapám egykori üzlettársa a 80-as évei derekán az akkori Nők Lapja házassági rovatát legalább harmadában ellepő Okos Nagyi-k egyikének hálójába került. Ezek a vén picsák adták föl azokat a házassági hirdetéseket, amik úgy kezdődtek, hogyaszonygyaja Orvos özvegye, diplomás mérnök özvegye vagy nyug. középiskolai tanár özvegye, aztán folytatódtak azzal, hogy kizárólag diplomással, lehetőleg orvossal, valamint szerepelt még ezekben a hirdetésekben az a kötelező félmondat is, miszerint az özvegy mindenben [de mindenütt, ágyban, konyhában, a könyvtárszobán négykézláb a szófárók, stb] aktív. Az "ügyes"-ek mohóságukban azt is beírták a hírdetésben a korban hozzáillő mellé, hogy "legalább 80 éves' [legyen a jelentkező]. Stefi boootschi arra panaszkodott, hogy felesége, aki már az egyik unokáját kistafírozta egy pár évnyi házasság után örökölt budai villával, öreg már és nem támogatja vállalkozási terveit. meg más téren is az öregedés jeleit mutatja, pl az ágyban. Stefi boootschi komoly lehetőségeket látott a Társasági Törvény-ben, valamint szerinte hozzá inkább egy 55 év körüli fiatalosabb nő illene igazán. Nagyapám szája sarkában ott ityegett egy, a Stefi bootschi fityegésének mértékét firtató választnemigénylő kérdés, de aztán hagyta. Minek vitatkozzon a vén értetlennel, aki a falunkbéli ingatlanértékének az ötszörösét remélte a rég elhagyott házáért s benne még a műhelyt a "szerszámokkal", amik a Horthy-korszak színvonalát sem érték föl, plusz egy milliót gondolt volna. [Nagyapám pár évvel korábban különb házat nagyobb telekkel vett ezen ár egynyolcadáért...]

Valami ilyesmi jutott eszembe screenshot-2018-8-15_old_white_men_fuck_black_chicks.png

a Blúmbördzsi legújabb "véleménycikke" kapcsán. Elmélkedtem persze a "véleménycikk" műfajáról is -különös tekintettel Bede Márton szombati, a hétvégi pangásban 10-40ezer kattogást kiprovokáló "véleménycikk"-eire. Kint is megfogja az egérkét a szerkesztőség a vélemény szócskával, a nyilvánvaló baromságtól el is határolhatja magát, meg a sponzor (ejtsd sö-vel, sponzor] is láthatja, hogy nem hiába költi rá az amerikai adőfizetők és adómegkerülők pénzeit -vagy pecsételi a virtuális kötegeket a nagyon is virtuális "CIVIL DOTATION"-nel át.

Ó, a párhuzamok! Ó, a Szovjetúnió és a mai Kína között mik is lehetnének a párhuzamok? A cikkben a hamis analógia a gazdasági fejlődés üteméhez erőltetett. Pedig van még néhány eröltethető párhuzam, pl az, hogy sem a Szovjetúnióról, sem a mai Kíná-ról nem kerültek ki a nyilvánosság elé a Klasszikus Nyugati KÖZGÁZ szempontjai szerint tudományosan alkalmazható statisztikai adatok. Ha nagyon röviden jellemezném a Kínai gazdaságot, akkor annyival, hogy a Nyugati KÖZGÁZ egyszerűen még az anamnézisére, a felvételekhez sem alkalmas. Az alapfogalmak, a piaci  'iszonyok és kategóriák vagy nem léteznek Kínában vagy nem úgy. Hát még a felépítmény. A Szovjetúnióban a szociálista rendszer totális ingyenessége az oktatásban, egészségügyben, a szociális rendszerben.. Kínában erről szó nincsen, az ingyenéletre semmi esély, semmiféle segélyenélésre, az egészségügy nem ingyenes, de nagyon nem, és nyugdíjrendszer sincsen. A Szovjetúnióhoz vagy a mai USÁ-hoz képest szinte senki nem csüng a nincsen is szociális hálón.

A Szovjetúnióban olyan, hogy belsőpiac, nem is létezett. Kínában pedig akkora már a belsőpiac fenntartó ereje, hogy a blúmbördzsi olvasói derékhadát alkotó vén szaros szelvénybagdosó középosztálybeliek nem is szertnék azt látni. Őket elégíti ki a véleménypornójával   a levitézlett agymosoda.

De hagyjuk. A Blúmbördzsi "véleménycikk"-éhez nem is kell kommentár azon kívül, hogy egy Hombárfejű Bagoly foglalkozik "a veréb fej- s testarányaival". Egyébként az USA gazdasági sajtajának a még olvasniképes nemanalfabéta WASP öreg bácsik számára minden napra van valami vígasztalója, pl a FT már 10 éve jósolja mindig majd jövöre "Kína" várható gazdasági összeomlását. Természetesen az ilyen kompenzációs mesikék megkímélik ezeket a fehér, nemzetikeresztény[liberális]konzervatív  öreg bácsikat a mai Kína valóságaitól.

screenshot-2018-8-14_a_szovjetunio_sorsara_juttathatja_kinat_a_minket_is_erinto_megaloman_terve_g7.png

megjegyzés

1. A 24-pont-hu, mint valami inverz 888... az orbánprop zsírostobasága inverzének megfelelő szánalmassággal szopja föl az amerikaiseggnyaló magyaragy-mosást. Ha innen kitekintünk Fejlettisztánra.. nos ott... minden nyelven megtaláljuk az ilyen "hírportálokat".

2. Valamennyire megmagyarázza a blúmbördzsis véleménypornó azt, miért provokálnák Putyint meg Oroszországot Ronald Reagan korában is már ócskának számító és a Szovjetúniónál talán bejövős provokációkkal, amikre Putyin szarni is rest, nemhogy csak reagálni, de úgy nagyáltalánosságban az orosz közvélemény is. 2011. óta [Arab Tavasz és Szíriai Szarság] legalább 40 jelentősebb nixonista mcnamariánus USA provokációt szartak leszarni is a büdösruszkik.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3614181919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.08.16. 10:30:38

Egy érdekes videó arról, hogyan írják át visszamenőlegesen is a híreket mindenféle értesítés nélkül a "függetlenobjektív" nyugati sajtóban (CNN, BBC, NYT, stb.):
www.youtube.com/watch?v=t7LT08DQXvs

Megismerhetünk egy oldalt is ami folyamatosan figyeli a híroldalakat és vizsgálja a módosításokat. Üdv 1984-ben!

Hogy a cikkhez is szóljak: engem érdekelne néhány ezek közül az usa-féle provokációk közül.

Frick László Intézet 2018.08.18. 06:52:40

@Sipi81: Szíria erről szólt. Már ugye készen "Az Arab Tavasz" ..ami lényegében a lyukat vágta a Földközi Tengeri Medence kádjába.. azaz Európa alá. Annyira persze ez nem látszott akkoriban, magyarországon pedig fokozta a jóhangulatot az, hogy mekkora élvezetet is okozott Khadafi, Mubarak és Aszad sorában Orbánt meg Erdogan-t is látni.

nagyon fontos pedig az, hogy Mubarak Viktátor az nemegyenlő Khadafi Viktátorral, Khadafi Viktátor pedig nemegyenő Aszad Viktátorral. De.. ugye... a valóság, mint konstrukció.

A "Szír Válság" történetéből világosan látható, hogy McNamara él, köszöni, jól van és a doktrinái, a tanítása.

A magyar jógyereksajtóban is oroszország Szovjetúnió alakú, a kommunistázások is Reagan-korabeliek. "Fejlettek vagyunk, mi már demokratikusan viselkedünk a komcsikkal, nem úgy, mint Nixonék"
pedig Reagan az nem más, mint Nixon Retro.

Tegnap is olvashattál meg tegnapelőtt is olyanokat, hogy a kínai Borodalomnak milyen szovjetúnió alakú dolgai vannak.

Obama afeletti örömében, hogy nem úgy végezte, mint ennedy és élve kiszállhat utolsó lépséként lökött valamit a disznóknak és kiutasítottak egy rakász szov... bocs, orosz diplomatát. Ilyenkor a nagyrutin szerint az oroszoknak ugyanolyan rangban meg mennyiségben kell elkűűűdeniük amerikai diplomatákat. Putyin lelegyintette az egészet... ez pl egy ilyen provokáció volt.

Más, korábbról:

Törökország, mint az USA barátja (és mint Oroszországé is persze, ha úgy jön jól ki) és NATO tag.. Egy a Szíriai Entitás-ból a kurdok által elfoglalt területet Török Felségterület-nek állapított meg. Erre mindenki szart Az USA és a NATO is. A törökökön kívül senki nem tudta, hogy az a szíriai, egyébként kurd foglalás török lehetne. Becsalták a ruszki Szuhojt, majd lelőtték.

Hosszú órákon át, ha jól számoltam 6 órán át állt a világ sajtóélete, mit talának ki erre az amerikaiak. Mindenesetre Pete Hungarious, a 444 fő agymosója gyorsan összeütött egy enyhén törökbarát, viszonylag semleges "véleménycikk"-et a CIA buletin kiérkezéséig. A buletin itt afféle napitáj, mit hogy kell tálalni, a törököket hősnek kellett kihozni.

A "szankciók" is a Klasszikus Provokációk köreibe tartoznak.

A büdösruszkik szartak a szankciókra és nyitottak Kína meg Ázsia felé.

Ezek a szovjetúnia alakú büdösruszkik hol kurvára fenyegetőek, hol meg a gazdaságuk nem éri föl az olasz gazdaságot.

Szerintem is tisztára szovjetúnió alakú az az imperialista nagyhatalom, ami 66 rd Dollár összhadiköltségvetéssel fenyeget. Szerencsére itt van nekünk az USA a maga 560 Mrd USD-s hadiköltségvetésével plusz a NAT és a FejlettNyugat a 450 Mrd-os hadiköltségvetésével. ennek ellenére a büdösruszki fenyegetés

szóval érted :D

2018.08.20. 09:14:35

@Frick László Intézet: Obamának nemhogy az élete, még az elnöki széke sem volt soha veszélyben. Mindig azt tette, ami tennie kellett: nézd meg a BP olajfoltjját, a hét aláírt háborúját, a 2008-as pénzügyi válság "kezelését". Vagy akár azt, hogy mi maradt az Obamacareből. Persze, hogy kiutasította a ruszkikat, úgy adták ki neki a parancsot. Várom szívesen az általam nem észrevett zseniális húzásait.

Frick László Intézet 2018.08.21. 06:22:09

@nagyjoco: Az Elnöki Rendszer már jó Reagan színjáték, hogy egy John Lennon kedvelte rosszvicc-esztergával éljek.

nagy dologat keresel... Obama apróságokkal huncutkodott. Amikor látszott már, hogy Szíriából nem tud olyan jól kijönni az USA, mint az Arab Tavaszból.. elbuknak, Obama levette a költségvetést. Ezzel fixálta is a válságot, annak pont jó volt.

Innentől régi nixon/brezsnyev korabeli provokációkkal próbálták a büdösruszkikat behúzni a mocsárba.

Obama a menekültkérdésben is rángatta az istrángot. Csupa külpiacon érdektelen apróság.

Az USA mindentperelista ügyvédipari mohósága miatt egy óóóóóriási megaper készül Szaúdi-Arábia (a fő közel-keleti szövetséges) ellen. Pertársaságban a Kilenc-Tizenegy áldozatai perelik Szaúdi-Arábiát -Juzama ugye szaúdán volt. A "kameramögöttiek" Obamával próbálták az Alsóházon átmenő úgyet megvétóztatni, természetesen nem sikerült, nem hatotta meg a Szenátust.

Bele sem merek gondolni abba, ha Szaúdi-Arábia betép ezen a peren.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2018.08.21. 12:06:33

@Frick László Intézet: Kösz, hogy összeszedtél néhánayat. Tényleg most ugrik be a diplomatakiutasítgatás amire Putyin nemhogy válasz-kiutasított, hanem azt mondta, hogy ő viszont meghívja a karácsonyi bulira az amerikai diplomatákat.

2018.08.21. 20:45:19

@Frick László Intézet: Ilyenekért nem lőnek. Azért a forgatókönyvíró tudja, hogy Lelőni az elnököt poént másodjára elsütni csak nagyon-nagyon extrém helyzetben marad.
Én szeretem Trumpot, minden nárcizmusával, esetlenségével és oktondiságával együtt - Obamától viszont már haladó koromban rosszul voltam, rögötön az első népszabis felszopás után.

Frick László Intézet 2018.08.23. 04:52:03

@Sipi81: @nagyjoco: Elképeszt, milyen álomvilágot táplál az amerikai sajtó. Az analógiákban az egykori Szovjetúnióhoz erültetnek mai mozzanatokat. A Bloomberg véleménycikkét legszivesebben csokoládéba önteném és megetetném azzal, aki írta, két négyzetméter csokira gondoltam 74 pt-s betűkkel. Leírja az USA esetét, majd rácimkézi, hogy szovjet eset :D

Frick László Intézet 2018.08.23. 05:07:35

@nagyjoco: A House of cards első két évada a kulcs. Persze light-os, finom, eufém, idealizált.

Obama az utolsó értelmes amerikai elnök volt és Kennedy óta pedig az első. Engem felháborított a netokrata Obama fellépése. Mint netokrata konsgtrukció és báb. Ebben a blogban.. 10 éves a zistenatta is az akkori netokráciáról. Obama egy báb volt, egy konstrukció.

Mint ahogy Trump is az. Ha egyszer Trumpnak kitisztulna az elméje ezügyben, azonnal belepisálna a konnektorba.

Négyzetgyök-kettő zuhan össze a maradék USA értelmesség és a nyomorultak minden szabad kapacitását leköti Trump. Holott ignorálni kéne. Trump igazából egy szót nem érdemel. nagyok a bajok az USÁ-ban és Trump egyáltalán nem a baj. Trumpnak semmi köze a bajokhoz, sőt, még csak a bajok egyik következményének sem igen nevezhető. Trump semmi, nada, nulla, nullum.

Óriási a kupi az óvodában, az óvónők tetves kurvák, részegen tivornyáznak, néha bemennek a gyerekek közé és a ricsajt, a büdöset, a hangokat.. ráfogják egy mókárra. Vagya Büdös Pistikére, a rosszgyerekre.

A Joint Vision 2020. becsődölt. Öngerjesztő folyamatok szabadultak el, a szolgálatok már nem urai a helyzetnek.

Amerika úgy-ahogy áll jól kb attól, hogy Európát maguk mellé fektették és a véleményformálás urai és a dumákat még úgy-ahogy diktálják. @Sipi81: Ahogy Putyin szarik az amerikai provokációkra, pl a kínaiak még annyi fáradságot sem vesznek. A "kommunista párt" kb egy efbíájj-szijájjé és NépiEllenőrzés szerű szervezet, ami fő feladatának tartja az Állami Adminisztráció fékentartását és állandó rettegésben tartását, nehogy elszabaduljon a bűnözés meg a korrupció, ami az USÁ-ban intézményesített. A patkányság csak ritkán kerül napvilágra, de pl az USA büntetésvégregajtásában teljesen nyiltan tanulmányozható.

Ma egy amerikai filmművész egy ganyi dollárcentet nem kap valóságfeltáró filmre. 10-12 millió USD főösszegű kisköltségvetésű filmek producerei gyakran maguk az alkotók, a színészek. Egy ilyen sztoriban láttam jól összefoglalva a mai USA bümtetésvégrehajtási rendszerének a lényegét, 12 milla volt a film, eddig bejött kb 8 milla.

Az Amerikai Álom komplex-PR volt egykor, egy feltörekvő demokratikus államszövetség országimázsa. Ma azonban vén agyárelmeszesedéses idióták félámas víziója csupán.

2018.08.23. 08:06:48

@Frick László Intézet: Az Elnöki Szék bűvkörében hogy tiszulna már ki Trump elméje. Nála nagyságrendekkel kevésbé nárcisztikus embereket láttam elködösödni egy vezető mérnöki pozíciótól, az Elnöki Szék mi hozzá képest. Az USA összeomlása várható volt, jól imsert folyamatként zajlik le, izgalmas a probléman mindössze annyi, hogy itt egy egy atomhatalom összeomlását láthatjuk. Mi lesz utána a nukláris fegyverekkel, meg a többi játékszerrel.

Frick László Intézet 2018.08.25. 07:52:30

@nagyjoco: A kulturantropológus a Börleszk című regényében (is) foglalkozott ezzel a kérdéssel. Ezen mérheted le az USA krémjének műveletlenségét, hogy senkinek nem ugrik be Trump-ról Dr Wilbur Swain.

Az Államok a Zónijóhoz képest szuverénebb államok szövetsége ma is. Majd megkezdődik az államok mégerősebb és már államjogilag is fixált elkülönülése, lesznek Latino Másodosztályú Tagállamok (mint a Zónijóban mi, a Későncsatlakozottak) A Keleti államokba szorul a W.A.S.P. Közép és dél méginkább kriminalizálódik, az ott tapasztralható "biztonság" alapja már ma is az, hogy ha lelövöm az apósomat, azt mondom, hogy éjjel betörőnek néztem. s ha tényleg is éjjel lőttem le, akkor át is csúszik a verzióm a rendszeren.
süti beállítások módosítása