Múlt héten támadt az ötletem az !Di megindításáról, mint oooolyanról: Idiokrácia és Dilettantizmus Kutató Intézet, ismétlem, !Di. A fej az lett volna, hogyaszongyaja, ezek az Új Kétharmad miatti elúrhodásukban csak akkora marhák maradtak, mint eddig is voltak, a sok agyatlan baromarc közül valamelyik kitalálta, hogy korlátozni kéne a gyülekezési jogot, mintha éppen a BékeBirkaMenet nem gyülekezés lenne és pl mi van akkor, ha jogszerűen 24702 állampolgár érzi úgy, hogy őtet a békemenetelők a megadott pontokban korlátozzák, és szépen egyenként feljelentéseket tesznek, ahol csak tudnak, de az írás jött ki

idiokrata- hülyül és még büszke is rá, nem tud semmit, ám délcegen, ésmivel már annyira tudatlan, hogy még azt sem képes érzékelni, mennyire nem tud semmit, jelenidejűségében a legokosabbnak is hiszi magát, hiszen ami rége volt, az a pont-és-nulla előtt kisebb szám, tehát kevesebbet is érő.

idiokrata.jpeg

és a nyári tábor, tavalyi gyűjtésem még, de az idén ugyanez lesz: A tanárnők kurvázva és anyjapicsájázva , geciorbán meg faszomozva ülnek neki, hogy a barmoknak mit kéne má' kitaláni rosszidő esetére, tavaly bevált pont volt a versírás, fogtak egy... finoman szólva is műdalt, néhány szavát kipontozták, kínos párosrímekbe vervén persze a csasztuska, és aki (főleg kislányok ugye) ügyesen találtak ki szavakat a kipontozott helyekre, azok voltak a versírók és a legügyesebb kislány nemcsak azt hihette, hogy ő a szavak behelyettesítésével már verset is írt, de még jutalmat is kapott, gondolom, egy zacsi csipszi vagy kuki vagy ücsi lónyál, pipa, enter lyányok, osz' mégsincs este, valahogy így:

,,,,,,ttil,,,,

........ szív....

Nincsen ...., se .......,
.... istenem, ..............
....bölcs.., .....fedőm,
....csókom, ...szeret.....

......napja nem es.....
se ...............se keveset.
...... esztendőm ......,
húsz .............. eladom.

...... nem kell .........,
hát ...........veszi meg.
......... szívvel.........
ha kell, embert ............

Elfognak ...............,
áldott...........elfödnek
............hozó fű terem
gyönyörűszép ...........

 

Önképzés, önkifejezés, kreativitás meg ilyesmi. Sokan persze bojkottálják a picsa tanárnők minden kisérletét is és fészbúkoznak tovább, pl jellegzetes diákcsíny, lefotózza a HP tanárnőjét, van egy alkalmazás, ami a fotóból   karikatúrát csinál vagy cukiállatot, vagy lényegében mind a kettő egykutya beszarásig röhejes, nem baj, szóval az egyik alkalmazást lefuttatja egy gombnyomással és akkor kérlelhetetlen karikatúrista lesz a költő helyett, a lényeg, hogy tljen már az idő és legyen vége a ~-nak.

Már készül a Helység Kalapácsa faluújság nyáriszáma és a tanárnők stipi-stopiztak egy cikk helyet arra, hogy bebizonyíthassák, mennyire is dolgoztak, míg más tanár bezzeg pihent és megint benne lesz a legügyesebb lány legügyesebb verse a cikkben, mert jó sok helyet kitölt, nem kell annyit fogalmazni a miről.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2814088307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása