44 éven felüliek csak a kisgyermekük felügyelete mellett olvashatják el ezt a szöveget!

picsaszaj.jpg

A Picsaszáj Szalon picsa tulajdonosának kb ennyi esze van, ezt tette föl szerinte reklámképnek.

Kitetováltatja a pofáját, előtte a kacsaszájú picsa szépen elmondja az éppen hülyepicsának levett nőnek, hogy 2-3 napig nem fog tudni enni meg faszt szopni, egy marketingdumát ad elő és minden pontnál megkérdezi a picsát, felfogta-e.

Este az egyik tetováló picsa megcsinálja a másik picsa tetováló kolléganője száját, aki egyébként a tetováltató picsákat ugyanazzal a szöveggel tájékoztatja. Reggel ordítva bőgve jön a tetováló picsa tetoválni az ajaktetováló butikba, a kacsaszája, mint a majom segge, úgy néz ki, fáj, nem tudott enni és faszt szopni. Erre elmondja neki a kolléganő, amit ez a picsa is elmond az áldozatoknak. Aztán tetoválnak egész nap. Persze a frissen tetovált picsa két parasztra levétel között ordéjjva bőg a fájdalomtól.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr714049672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2018.06.15. 22:21:56

de faszt verni tud és jáccik a pinus és a seggus is.

Frick László Intézet 2018.06.16. 07:23:29

@Burgermeister: A kézimunkát a geci miatt is undinak mondják, mégis, hogy nézne ki gumikesztyűben. A fasszopást ugyanis gumirozott faszon végzi és értékrendszere szerint ez így valójában nem is fasz-szopás, csak kotongumiszopás. A másik két pénz-és egyébjavak meg előnyök-kereső nyílás esetében is a kotongumi az, ami a művelettel kapcsolatos morális értékrendmegfeleltetésben a lényeges.
süti beállítások módosítása