markizay.jpg

"Aki nem a nemzeti jobboldal jelöltjeit támogatja, az Orbánt segíti."

/Márki-Zay, 2018. április 2./

Gyerekek, ott tartunk, hogy egy jobbikos niemand szalmabáb "az ellenzék" vezetője -idézem a hír24 agitációs jögyerekmagazint: "még ha nem is tud róla".

fasztoldalek.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5213854212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lujzika Naíva 2018.04.22. 08:18:05

Egyrészt elég kínos, hogy kiteszed itt fotón, mit rendeltél az Alibabán. Másrészt akkor tessék, nyitott a pálya, mondj egy nevet, ha nem MZP akkor KI?
Ferike? :DD
Vona? :DD
na, tessék, soroljad, még nem eláztatott név, ismert, mindenkinek elfogadható, stb
KI mondjon beszédet?

Lujzika Naíva 2018.04.22. 08:46:29

Ja, DUdi, és ezt már Jocitól is kértem,de ő NEM tudott senkit említeni. Szóval, 5 (ÖT) vezető fideszes neve, aki szerinted nem korrupt, nem a magánvagyonát gyarapítja őrült mértékben, értelmes, és nem gyűlölködőst szító. Tehát, akire rábíznád az országot. És nem olyan neveket várok, hogy Alsóbivalybürzöddön van egy nyugdíjas patikus, na ő az. Hanem ismert, élvonalbeli neveket. Dájcstomi? :DD Kósalali? Orbán ? :DDD Rezsiszilárd?

Na, öt név. Csak menni fog. Rogán Antilop? :DD

Ja, és mit szólsz ahhoz, hogy LÉzerjani picsán lett rúgva? Nem volt elég lelkes a bécsi riport, látszott ám, hogy tessék-lássék csinálta csak meg, és húzta közben a pofáját, hogy mire kényszerítik...seggbe is lett rúgva.

Na, öt név.

Én legutóbb táskát rendeltem a neten, küldjek róla fotót? Már,hogy ugye, te is kiteszed ide, mint a csajok glamour napon, hogy miket vettek.

Lujzika Naíva 2018.04.22. 08:50:24

Azon is gondolkoztam, hogy neked és Jocinak Ovi a ....na, szóval az, ami a képen van :DD
Valaki, aki sikeresnek tűnik, akit lehet imádni, és a ő nyer, az olyan, mintha nektek is...nem részletezem.
Ovi lényegében két csoportban nyert,
1. bözsi utalványért szavazók
2. frusztrált pöcsök, "nyert a csapat" érzésért rászavazók

2018.04.22. 21:09:49

Ezeknek már ő is jó. Vidám négy év következhetne, ha a nemzetközi helyzet nem lenne olyan, amilyen.

Frick László Intézet 2018.04.23. 06:35:17

@Lujzika Naíva: Összefoglaló ismétlés fog következni, mert már az összes "kérdésedre" többször is válaszoltam -sőt, mielőtt venned fölmerültek, már akkor.

Kezdem a végével. 1 tény, ami megsemmisíti az összes hülyeséget, és önhazugságot, amivel kompenzáltok.

Töbször rámutattam a tényre: Van egy kisváros, ahol állatorvosilószerűen tökélyben tanulmányozható a Jobbik szavazóbázisa. Tiszta jobbikos vezetésű város. A Jobbik félfasizmusának minden kritériumát teljesítő város. A jógyereksajtóban, ahol hülyítenek téged is, csak proletárdrogbalesetk kapcsán fordulhatott elő a neve. Le is mentek a gecik riportozni és nagyon gondosan kerülték is a témát, a jobbikost, pedig akkor még te sem jutottál el az ideológiai fejlődésben eddig s a Jobbik eredeti alapító funkciójában a FIDESZ fasizmussal való bepemszlizését szolgálta.

Szóval a bizonyíték:
1.: A Jobbik gyakorlatilag nem növelte a szavazatai számát
1.1.: Tudományos statisztikákban mutatták ki a jógyerekmagazinok, hogyan szavaztak át Márki-Zay ajánlásával, a sajtómunkások többhetes agitációs-felvilágosító küldetéstudatos reklámtevékenységének köszönhetően (itt jegyezném meg, hogy nincsen sajtószabadság és Vidéki Csüngőshasú Cigány Hitler Sztalin alatt kádárdiktatúrát nyögünk :D )

Tanulmányozhatod is a legkorszerűbb grafikákon az átszavazást. Ez azt jelenti, hogy a lumpenproletárok is okádtak már tőletek, meg az agymosóitoktól és még ők sem a Jobbiokra szavaztak. A művelt és gyűlöletbeteg újságolvasólúúúújzáknak volt annyi esze se, hogy átszavazzanak.

A bözsiutalványos konteóra: Szarik az ilyesmire a magyar... Dr Antall nyugdíjtrükkje se jött már be s azóta sem volt alkalmom, hogy így kormányzat szavazatot tudott volna venni és most sem.

A bözsiutalványos nyuggereket ti szopattátok meg és a sajtómunkások. A Jók és Igazak kezdetk el szociálfasiszta (és tegyem hozzá szakmaiatlan nagypofájúsággal) nyuggerezni.

Ezzel a szociálfasiszta nyuggerezéssel több embert fordítiottak a Jók és Igazak a FIDESZ-hez át, mint maga a fidesz a bözsiutalvánnyal.

Lujzám, nem hiszem, hogy te is képes lennél a gyűlöletbetegséged fokán elviselni ennek a geciségnek a szakmai, politikaszakmai igazságait.

Elég röhejes az orbánváltás elmaradásáért orbánékat hibáztatnod.

Megmutatom én neked, hol van a szar a palacsintátokban: Amivel dicsekedtek: A 300000-rel kevesebb MSZ-re leadott szavazat: Dicsekedtek vele. Csakhogy az MSZP-nek nem olyan alkalmi szavazgatói vannak, mint egy tamagocsi vagy alkalmi program vagy bohócpártnak, hanem stabil bázisa van az MSZP-nek, szerintem legalább 2 millió szavazó. s már 2014-ben ez volt a tanulság: vagy az MSZP-re szavaznak, a gyűlöletbetegje, amelyik még nem látja, hogy a Ferikéje kúrta szét a pártot, a DK-ra, ha elmegy szavazni, de ennyi.

Nézheted: Nem a bözsiutalványon és nem a vidékieken bukott meg a vágyatok, hanem a túlzásbavitt szarkavaráson és az MSZ-s stabil bázis otthonmaradásán.

Ha a 300000 MSZP-s elmegy szavani, nincs 2/3-ad és ha nincs klétharmada a FIDESZ-nek, akkor a sajtómunkások nem engedik kormányoznni ebben a "kibaszott nagy sajtóelnyomásban". Hiszen neked már teljesen mindegy, a legnagyobb blőd hazudozást is kontroll nélkül benyalod.

2018.04.23. 08:43:54

@Frick László Intézet: a 300 ezer MSZP szavazó azért nem ment el, mert a közetükben viszzalépett az MSZP jelöltje és csak a DK volt ott, amit egy igazi mszp szavazó gyűlöl. Ami persze Ferinek jó - hiszen az MSZP gyengítésére tökéletes. Öröm nézni, hogy a fejlettek az LMP-ben találták meg a bűnbakot és Ferike pártjára rá sem néznek.

Frick László Intézet 2018.04.23. 09:03:05

@nagyjoco: Szkenneljek be képet arról, amin LMP prominense a Jobbik jelöltjét támogatja , kézfogásban mosolyogva, olyan hagyományosan MSZP-s körzetben, ahol az MSZP egyáltalán nem is indított jelöltet, a DK meg olyat, aki állatorvosilova az alkalmatlan jelöltnek? Jelenleg a kutya alatt van a kép, de még nem annyira fótos, hogy ne tudjam beszkenelni.

Frick László Intézet 2018.04.23. 10:06:52

@Lujzika Naíva: Magadból indulsz ki, amikor elkezded védeni a tüntetőket.. a kitől is? Tőlem ugyan nem, ugyanis én nem te vagyok, aki személyes tulajdonságokra következtet egy tüntetésen való részt-vevésből.
Nem találsz nálam olyan piaci-halaskofa szag-értésre, amiben te viszont példaadóan jeleskedel. Békementen résztvevő, az nálad csak birka lehet.

Van a bebaszott részegen őrjöngő nő.. aki égeti a tüntikézőket... még őt sem raktam ki, a nyomorultat, a kirakatba. Én meghiszem-elhiszem neked, hogy csupa üdelehhelletű jófejarc, bájos és fejlett és főleg OiOiOirópaiass vett részt a tüntikén. Hiszen te magad is egy igazi oioioiirópaiass indogermánhoz méltó árja gyűlölködőként tucc viselkedni. :D

A tüntetésre egy marketing folyamat eredményeképpen sodródnak ki emberek, lelki szükséglet a számukra, hogy tüntessenek. Helyesnek is tartom. Ha én szerkeszteném pl Orbán miniszterenöki platformkommunikációját, több állandó videóablakban folyamatosan mennének a tüntetések, az állandó dísz pedig a Nyugati tér robot mobdja lenne a 2. Putyin (dzsúdó) látogatáskor
Felirat
Kádár szintű Rákosi rendszer és súlyoselnyomás DIKTATÚÚÚRAAA van Magyarországon. Alul meg a videón, ahogy húgyozzák le a beszélő Orbán szobrot :D

Nagy szerencsétek, hogy hozzánemértő kontár seggfejek barmolják az orbánkommunikációt :D

2018.04.23. 11:04:08

@Frick László Intézet: Biztos volt olyan is. De hát mennyit is adtak át a DK-nak? A körzetek 40%-át. Én első körben erre kerseném a nem megjelent mszp szavazókat.

Lujzika Naíva 2018.04.23. 15:05:17

@Frick László Intézet: egyrészt kb háromezerszer kértelek, ne beszélj velem többes számban, mivel sem a 444 teljes szerkesztősége, sem az index csapata, de még a komplett ellenzéki összefogás sem én vagyok. ÉN vagyok, egyedül, és mindenféle beszélgetést megakadályoz, ha folyton arra kéne reagálnom, X vagy Y mit mondott (és ha az illető ellenzéki, akkor az ugye pont az szerinted, mintha én mondtam volna)

Ha jól látom, nem sikerült összeszedni ÖT vállalható fideszest. Továbbra is várom, kik miatt szavaztál rájuk. ÖT ember a vezetőségből, aki nem lop ipari méretekben, értelmes, vállalható politikailag.

Lujzika Naíva 2018.04.23. 15:08:49

@Frick László Intézet: ezt is kb. kétszázszor, érthetően elmondtam, a diktatúra nem abban van, hogy lehet-e lófaszt rajzolni rózsikanéni képére.
A diktatúra lényege abban rejlik, hogy pl,. alapítasz egy pártot, akkor apádat aznap rúgják picsán az állásából, ahol eddig 20 évig kiváló munkaerőnek számított.

Értsd: ne merj politizálni, mert ha téged nem tudunk kicsinálni, majd a családodat tesszük tönkre.

Soroljam még? Díszfasz Bólogató János köztársasági elnök, Nevetséges Báb legfőbb ügyész...satöbbi..
Most az önkormányzatiság és a bíróságok jönnek.

Lujzika Naíva 2018.04.23. 15:10:34

@Frick László Intézet: valóban, pontatlanul fogalmaztam, nem a bözsiutalványos nyuggerek szavaztak pénzért, közülük csak a rész, aki nem netezik (látom a családban, a fiatalos, nezető nyugger nem szavazott EZEKRE).

Na, szóval pontosítás, ajándékcsomagok a HHH falvakban, nézz meg pár videót erről. Te, jóltájékozott :D

Lujzika Naíva 2018.04.23. 15:18:26

@Frick László Intézet:

g7.24.hu/allam/20180423/minden-egy-helyen-arrol-volt-e-csalas-a-valasztason-es-miert-nyert-ennyire-a-fidesz/

nézz bele az ábrákban, iskolázottság és a fidesz népszerűsége - minél tanulatlanabb egy környék, annál népszerűbb a fidesz
Most komolyan újra soroljam fel?

Nem olvas újságot, neten nem néz értelmes dolgokat, ha egyáltalán netezik, és nagyon könnyű beszopatni a soros- migráncs dumával

Frick László Intézet 2018.04.24. 10:23:43

@Lujzika Naíva: Ezek álkövetkeztetések. Téves már maga az alap is.

Mutattam neked: A gecimédia volt a Legszegényebb Falu-ban, de nem tette ki az ablakba, amit ott tapasztalt, mert nem illett a koncepciójukba.

Önmagában grafikonokkal meg (szelektív) statisztikai adatokkal semmire se menni.
Ismétlem: hagyományosan MSZP-s körzetben az MSZP nem is indított jelöltet, a DK pedig egy tök esélytelent. Az LMP-s pedig a Jobbikossal smúzolósan fotózkodva ajánlotta a jobbikra szavazást.

Értsed meg Lujzám: szopatnak téged. Etetnek. Lányoknak nemnagyon van tapasztalata szűzkurvákkal... nem tudom, a gimis osztálytársnőid között volt-e szűzkurva.

A lényeg az, hogy hergelnek is benneteket, de nem is elégítenek ki.
Mutattam az orbánváltás faékszerűen egyszerű sémáját, ha valakyk itt egyáltalán akartak orbántváltani.
nem is akartak orbánt váltani, de azt is akrták, hogy elmenjen a gyűlölségben a maradék józan eszetek is és... ez a cél jócskán bejött az ellenzék jófelének.

Mondjál már nekem valamit Dunaújvárosról, olvastál-e valamit a Lűűűűjzák Úúúúságjában Dunaújvárosról?

Frick László Intézet 2018.04.24. 10:25:54

@Lujzika Naíva: Bazmeg, hagyjál már ezekkel a reklámokkal :D Mintha autókról beszélgetnénk s te reklámokat ajánlanál, nézzem meg, mennyire fasza az új Opel SUV
én meg ugye a peugeot-t látom, más hűtőmaszkkal, lámpákkal meg lökhárítóval. Semmi köze az Opelhez. Azért mert olyan embléma van rajta? :D
süti beállítások módosítása