-avagy a szociálfasiszta mélabú.

A szociálfasizmus hasonlóan működik, mint a faji alapú nemzethyjess, csak ugye Mit dem Einem Volk, egy ország egy népén belül a szósöl, azaz a társadalom egyik rétege uszít, kelt gyűlöletet, de főleg pedig hazudgál a társadalom egy másik rétegéről.

Mainapság például a kérdezvehazudozás országos bajnokai igyekeznek mindenféle kompenzációs ön- és közámítással könnyíteni a behülyítettjeik gyászmunkáját. Efféle szociálfasiszta mélabú kereteiben sütötte ki a balógyörgyalakúak rendje azt, hogy a FIDESZ az Új Kétharmadot nem a véleményformálók túl-akart fostos recska kavarása túlzásba vitelének Márki-Zay ajánlásával köszönhetik, hanem ugye, ahogy ez a fasisztálnál a szósöl területen is szokás, társadalmi bűnbakokra igyekeznek hárítani és ehhez

a vidéki szegények

ez a szósöl trópus pont megfelelő nekik.

Úgyse nincsen senkinek se fingja se arról, kik az ő elárvult hússzín bakelitházas rézveretes szurokkábeles elavult telefaXXXa mán a szegények.

A Jók és Igazak APO-ja a Csődbemegyünk & Mimmehhalúnkkk! agitációját 2012-ben lecserélte a 4Csapás-ra s ebből az egyik a Mélyszegénység!!! -ami ugye csak 2010. óta létezik Magyarországon.

Képtalálat a következőre: „Bangladesh dudenbuch blog.hu”

Talán emlékeznek a blog olvasói a rohadék orbánfasszopó Dudkó korszakára . A magyar gecimédia egyik munkatársa a szokott móccerrel lőtt egy szlovákiai cigánytelepen egy képet, majd hozzáhoaxálta a Korunk Sowetója a miskolci Bangladesh c. uszításához, mintha Miskolcon és mintha Magyarországon készült volna ez az egyébként simán francia vándorcigány nőről is készíthető fotó (csak akkor lakókocsi retkelődne a háttérben.).

Ez a kép egy elrabolt gyermekkorú 10 éves nőről készült, aki azóta már anya , nem is egy gyermeké.

Magyarországon utoljára 2005-re készült el szociológia felmérés. Azóta tudományosan és lényegében a magyar szegényekről nem tudhatunk semmit. A magyar szegény mindössze agitációs propaganda kellék.

2011-ben az index gecimédia riporterei a TÁRKI által statisztikai szemenszedett áltudományos hazudozás kereteiben kisütött "Legszegényebb Falu"-ban jártak és ott igen értékes, felbecsülhetetlen, legalább 48 órás anyagot készítettek, aminek zömét a Dr B. sztárügyvéd család indexre tétette. Sőt, egy időben az indavideóról elérhető pár riportot is csak belsősöktől megszerezhető kóddal lehetett megnézni. És ennek is már 7 éve lesz. A TÁRKI médiageci-kiszolgáló  jellegű faszsága íróasztalbanyótten, a terep totális mellőzésével, a valóság ismerete nélkül sült ki Budapetsen. Ha a vállalkozás vette volna a fáradságot és egy csicskát videós telefonnal le mer küldeni, azonnal rájönnek,, hogy a módszerűk alkalmatlan és gatyarohasztóan téves. Ugyanis a faluban nem lehet olyan boltot üzemeltetni, amibe éjszakára akár csak üres polcokat is hagy a boltos. A falubeliek jövewdelmeinek a zöme statisztikai móccerekkel nem mutatható ki. Még a kamatoló-kurvafuttató-zsaroló és rabszógáztató klánok vezetőinek többmilliós BMW-i sincsenek névreírva, nemhogy a 60-150ezer Ft-ios ársávba tartozó "vektrakocsik" és "misuiszik". A falu lakóinak a vásárlását 6-24-44 km-re lehetne kimérni.  Az index gecik videóriportjának és a faceboooknak köszönhetően a falu java lakossága a lomizásra állt rá, ehhez kisteherautókat vásárolnak, a budapesti jóemberek rájuk írnak a fészen, összekészítik a cuccost, ők pedig felmennek érte, Bútorokkal, ruhákkal és cipőkkel fűtenek. Az autóikat nemhogy nem íratják át, de egy fillér biztosítást sem fizetnek, ha a rendőr elveszi a papírokat, hazaviszik és vasbavágják. De nem ám flexxel meg vágókoronggal, hanem csákánnyal. . Természetesen nincs az a kibaszott gecimédia munkás, aki ezt riportozni rest ne lenne. Az utóbbi 2-3 évben ráadásul a gyári munka és a gyárban dolgozás lett a divat, főleg a fiataloknál. A gecimédia munkatársának (ilyen senkiházi szélhámosokat, mint a TÁRKI ide sem említhetek) csak félre kéne állnia a faluszélen az autójával hajnali 5-kor és autókonvojokat filmezhetne: mennek a gyárakba dolgozni, igen sokan felszabadítva magukat a csicskáztató rabszógáztató klánfőnökök alól, rendesen, bejelentett legális munkára járnak.

Az a cigány nő, aki 2005-ben született, az idén lesz elsőszülő anya. Alábecsülöm, ha azt állítom, hogy az idén többszáz magyar cigány nő fogja első gyermekét 13 éves és 10 hónapos és mondjuk 14 éves és 10 hónapos kora között szülni.

2005-ben Ferge Zsuzsa [1931 - ] Az Ország Tanárnője publikálta a Nagy [Utolsó] Szociológiai Dolgozatot. Tiszta szívvel és a legjobb jószándékkal átadta dolgozatát az akkori Reform Ferenc Kormányának. Az Ország Tanárnője nem a falvédőről jött, mint egy márki-zay-szerű fasztoldalék, hús vér ember s kb 2-3 hónap alatt levette, hogy Reform Ferenc az ő dolgozatával is csak azt tette, amit a többi 299 Legokosabb Magyar dolgozataival: PR reklám dumákba használta be szólamszerűen néhány megállapítását, egyébként pedig szépen elhevertették semmire se használva a gyakorlatban a többi mellé.

Ferge tanárnő is csak fiatalabb volt még 2005-ben 13 évvel... országos körutat tett, hogy előadásokon mutathasson rá, mivé lett a dolgozata Reform Ferenc körmei között.

Miközben a proletáriátusnál jellemzően egy emberpár legalább 3, de inkább 4 magot támaszt maga után, aközben a közép és felsőbbosztályok számára a TÁRKI szépen kiszámolta, milyen sokba van egy gyerek és ezt pászíntva a "Mimmehhalunk, itt élni nem lehet, ki kell tántorogni ebből a szarországból" hülyítéssel igazolják a mamahotel lakó 18-42 éves gyerekek létfilozófiáját: Tanulni buta és lusta, dolgozni sem nagyon töri magát, elég neki kb akkora jövedelem, amivel fedezi a hétvégi bulikat, a többit meg állják anyuék.

Még 1-2 évtized és fordul a magyar demográfiai trend. Még a Märchenlandba, Picsaisztánba vágyó "migráncs"-ok is többet tudnak a magyar társadalomról, mint a véleményformálóink. 2015. nyara végén tettek egy nagy sétát a Keleti pu környékén és "saját magukkal" jöttek szembe, és értették is tekinteteik villanásából, hogy bizony a nyóckereseink nem félnek a késeikhez kapni a segélyenélés konkurenciaharcában. Ez az igazság Orbbán migráncsriogatását, de a gecimédia agitációját is megsemmisíti!

Egy 15-16 éves, önálló életvitelre alkalmas felnőtt cigány nő igyekszik férjet fogni magának. Nem akarja, hogy cigány ura legyen. Inkább választ a leszakadó magyar munkásosztályból és a proletáriátusból férjet, még herbálozó rongy alkoholistát is inkább -mert akkor az életét ő maga veheti a maga kezébe, annyi gyermeket szül, amennyit akar -ez is legalább 3 gyermek egyébként. Tervei vannak, a férjéből embert farag, pl gyárba kűűűdi dógozni, nem engedi annyit piálni drogozni. A magyar férje is látja, hogy a cigány feleséggel jobban járt, mint a sors-osztálya béli 23 éves magyar kislánnyal, aki egy ételt nem tud megfőzni, de még a mosógépet betölteni sem. Munkaerőként a munkásosztály alsószéle és a proletáriátus krémje nehezen motiválható. teljesítménybérrel egyáltalán nem. Leginkább a napi fizetéses munkát preferálják -> gondoljátok meg: proletárok!

Ha egy betanított szalagmunkás magyar üzemben a szükséges munkás asszony létszám 100 lenne, akkor 150 asszonyt és kislányt kell lepapírozni. Miközben a magyar médiában menőbe számít a szociálfasiszta nyuggerezés -pl ezért nem volt jó egy éve az MSZP szavazóbázisa, mert nyuggerek...  A HR-es csajok azt tanulják a Bolognai Rendszer egyetemein, hogy a jó munkaerő a fiatal munkaerő, ugyanez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy 30 -35 évesnél fiatalabb, önálló életvitelre alkalmatlan kislány egy 5 napos munkahetet képtelen végigdolgozni. 57-66 éves nénik kidolgozzák a 30-35 éves kislányokat. Amiben viszont közösek, az az, hogy ha a teljesítménybérben elérik kb a 150000 Ft-ot... 22-38 éves kislányoknak nem kell már 100ezer sem... .egyszerűen nem jelennek meg a munkahelyen. A fizetésnap utáni időszak  igen kritikus, olyankor a létszám 30-40%-a sem jelenik meg a munkahelyen.

Mindennek az oka egyszerű és világos:

Az idén 30 éves A Magyar Munkanélküliség Intézménye.

Németh Miklós reformkormánya vezette be, megszavazta a KB-ban többek között Csehák Judit és Horn Gyula is.

"Olcsóbb a proletárt munkanélküli segélyen tartani, mint infláció gerjesztő  módon munkahelyet teremteni neki" -Ezt a gazdaságfilozófiát nem a jobboldal vezette be Magyarországon, bár Dr Antal jobber politikaiamatőr naív  balfaszkurzusát sikerült a véleményformálóinknak megbüntettetni ezen az örvön 1994-ben.

 

Ugyanaz a véleményformáló médiageci, aki szemforgatóan hűűűűűdeszolidáris már a szegényekkel, amikor a 4Csapás agitációjában a Mélyszegénység!!! sávjában hülyíti a jónépet, most politikai hasfájásában hot-dog magazinos hülyegyerek poenvideókban gúnyolódik a proletárokon. Akik szerinte is, meg a jobbikosok szerint is felelősek az Új Kétharmadért.

Köztudomású, szociológiai közhely, miszerint már fél éves munkanélküliség deprimáló hatású lehet, a tartós munkanélküliségben a dógozó egtyre inkább fázik már a munkától. Igaz ez egyébként Picsaisztánban is: ha a "migráncs" eleve is ingyenélet céljából érkezett s már harmadik éve hawájzz, egyre nehezebben akarózik majd munkába állni.

Hát a Rencervátás utáni magyar proletárok! -akik már szüleiket sem látták felkelni munkába menni. Segélyosztás napján, ha korán keltek... Reggel hattól lest állni a postáról 8-kor kilépő postásra.

A jóléti középosztály egykéinek más a motívuma az otthonmaradásban.

Nyugat-Németországban már 40-48 éve ez volt a helyzet: ami a jólitisedő, elpicsásodó Magyarországon is: Se tanulni, se dolgozni -az egykék maradtak a szülők és az akkor mesés munkanélküli segély-rendszer nyakán. Épp ezekben az években igényli az a német generáció a nyugdíjpótló segélyt, akik egyhuzamban soha nem dogoztak életükben 36 hónapnál többet és többet voltak munkanélküli segélyen, mint munkahelyen. Egy Gastarbeiter "mesés fizetése" volt kb annyi Nyugatnémet-Márka, mint amennyi egy pályakezdő munkanélküli munkanélküli segélye.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1413848734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.04.19. 12:27:03

Még nem dőlt el tlejesen, hogy a mélyszegények vagy az LMP a bukás oka.
Egy biztos: ők nem hibásak semmiért.

Frick László Intézet 2018.04.19. 13:05:03

@nagyjoco: Várjál, mert ez az első forduló volt és az ellenzék jófele igazából megnyerte, amit akart: Budapestet. Felosztották az országot a Jobbikkal. Ugyan szarik is arra az ellenzék jófele, mire-kire szavazott a vidék -úgyis a jobiknak hagyta. Terveik szerint jövőre az önkormányzati választásokon a Jobbik tarol Vidéken -az EP képviselőség meg Budapest viszont a Jók és Igazaké.
Márki-Zay ajánlásával :D
süti beállítások módosítása