Elmegy az ember egy kibaszott falunapra: önszerveződés: nyuggerek. Dalárda: nyuggerek. Ha a mazsorette-ket meg a Dalma Denszin't nem számolom : mozgásművészet: nyuggerek. Egy egyet jobbra-egyet balra "néptánccsoport" az általános iskolából: nyuggerek. Plajjbakra gimis lányok ablakot pucolnak, ez is denszin, de aztán megint egy citorazenekar, nyuggerek.

 

Betanított szalagmunkára, csirkét belezni vagy fagyasztottkajagyárba, raktárba anyagot mozgatni, kiszerelni, szétcsomagolni és cimkézni: ha teljesítményt akarok, legalább 45 éves asszonyokat fogadok föl, abból is a legjobban a melót kik bírják? - nyuggerek. Az 55-66 éves korcsoport kidolgozza a 40-50 éveseket. 30 évesek derékfájósabbak, mint a 60-asok -legalábbis orálisan.

Közhelyesen ismert, a minélfiatalabb korcsoportok annálnagyobbívű beleszarása a politikába. A 30-mínuszosok már a szarukat is szánják bele.

Adatok nincsenek, de szerintem, ha a kisujjamat beszopom és a szabadkezemmel a hasamra ütve saccolom, túl sokat nem tévedek, ha azt gyanítom, hogy az agitációs propaganda kiadványok, amik már köszönőviszonyban se nincsenek a hírportál definíciójával, többnyire 40-esek munkái. Olyan picsaemberek "írnak ma újságot" akik 10 évvel ezelőtt a blogoszférában legföljebb szavaztatósdival csiholtak maguknak némi ál-látogatottságot.

A "Maradj talpon" c. vetélkedőműsorban ebből a sajtóféreg típusból rivaldába is került egy picsa. Gundel-Takács megkérdezte a foglalkozását "Szövegíró vagyok egy hírportálnál". Nem is telt még egy perc élete sem: ment a süllyesztőbe. Sajnos az agitációs propaganda kiadványoktól nem lehet így kibuktatni ezeket a kattogásmarketincélokért lihegő picsákat. Mit fizethetnek egy ilyennek? -talán 200.000. Ft-ot nettó? A startlapok címlap picsája pl "jobbról és balról" egyaránt kopipasztáz be parasztugrajtónak gondolt szórólap dumákat, egy Selmeczi egy Soros, egy Semjén egy Soros, egy Dr Kósa, egy Soros emberei.

Azt már tudjuk, hogy az orbánváltás elmarad, nagyjából azt is, hogy azért a kétharmad nem lesz meg, pedig a választók választástól való elundorításával az ellenzék igyekszik ezt támogatni. Mégis, ha csak 1 emberrel is kevesebbje lesz Orbánnak a kétharmadnál, akkor nem lesz kormányzás, übüiád és bruhaha, obstrukció és az OGY választásnak az önkormányaztival való összefolyása lesz.

Nem, mintha az ellenzék máris ne Budapestért gyikolná (döfdösné) egymást.Basznak orbánt váltani, szarnak az OGY választásokra és az orbángyűlöletbe veszekedtetett szavazóikra is. A helyosztó mindennél fontosabb, kinek van nagyobb bázisa.

 

Csakhogy ezek a bázisok: Nyuggerek.

Ugye, tavaly az MSZP 2 milliós bázisa azért nem volt jó, mert nyuggerek. És az MSZP a múlt söpredéke. És leszerepeltek. Igaz, hogy orbánváltási szempontból ezt ráértek volna közölni az MSZP-vel az orbánváltás UTÁNI marakodáskor, de nem. Bár már 2014. tanulsága az volt, hogy az a geci szaros nyugger MSZP bázis vagy az MSZP-re szavaz vagy nem megy el szavazni és lehetetlen leaggykirály katonázni róluk szavazókat, nem baj, 2017-ben csak nekiveselkedtek baszogatni az MSZP-t. Sikerült is a Jobbik alá kúrniuk.

A jók és igazak sajtógecijei azzal a politikaiseggnyaló szájukkal nyuggereznek, amivel aztán ojrópáznak.

Gratulálok.

Ezután már természetes következmény volt Vona Gábor sztálinosítása, hogy Orbán Kádárból megint, pedig ebben 2012. óta fegyelem van, Orbán Hitler legyen és eme Hitler ellen Joszip Visszarionovics Vona elfogadható szövetséges. De az MSZP baloldali támogatói nem, mert: nyuggerek.. Tessék szépen átszavazni ránk s jók lesztek attól! Ja, hát azért közben Orbán karakterrombolásába be-becsúszott egy Orbán=Sztálin is. Vagyis Sztálinnal lehet összefogni Sztálin Hitler Kádár ellen, aki Cigány és Allcsúti Csüngőshasú. Jóoldal menni Ojrópa mit Zigeun-ozás.Természetesen ez a Cigány a gyűlöletkeltő ám, ne feledjük.

40-mínuszosokkal előfordul, hogy olyan helyiségben tartózkodnak, ahol a szüleik, a szaros semmirevaló nyuggerek híreket hallgatnak. Egy egészséges 40-mínuszos ilyenkor Munch-Sikoly!!4!! pofival húzza le az arcát: Anya/Apa, faszomba már, legalább addig ne, amíg tiszta bugyit pecázok!

Egyszerűen a mostani választási kommunikáció kizárólag a nyuggerekre gyúr. Nem mutatható ki olyan törekvés, amiben bárki párt is bővíteni szeretné támogatottságát. Ellenben én  -kívánságra, majd lent a kommentekben- nem 1 és nem is 2 "ellenzéki" pártot az sem érdekli, ha veszít a bázisából, csak A Listák Első NEvei boldoguljanak a megélhetési politikában.

Aki 1990. után  lett ivarérett, az már nem tanult politikai alapismereteket sem.

Azaz ezt az ócska politikai kutyakomédiát a "nyuggerek"-nek szeretnék eladni, akik még tanultak politikát. Viszont kommunikációs szempontból annyira gáz, ócska, tré, kontár és ötlettelen, hogy a politikához buta, de a modern kommunikációhoz valamicskét konyító fiatal meg azért utasítja el----

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4313765928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pál Gyarmati 2018.12.29. 17:46:00

Õreganyádar nyuggerozzad, 55+ presbitter!

Frick László Intézet 2018.12.30. 07:16:45

@Pál Gyarmati: Te magadra vetted, mint egyébként életművész és magánzó,a "nyugger"-t? Ugyan mitől és miért?
süti beállítások módosítása