Már Győzike és Palácsik / Vajna Tímea estében rámutattam arra, hogyan éli ki magyaririgységét és látens cigánygyűletét a jóoldali magyar. Most Mága Dzsenifer van soron:

latensciganygyulolet.png

latensndex.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3013519735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hellanéni 2017.12.23. 08:45:07

És nem lehet velük inkább az a probléma, hogy tényleg marha irritálóak?

Azért szerintem énekesben, sztárban, művészben fel lehetne sorolni elég sok, vállaltan kisebbségi származásút. Lásd x faktor és hasonlók nyertesei..érdekes, hogy ott nem baszogatják őket. Ja, hogy azok tudnak énekelni :D

Wildhunt 2017.12.23. 10:49:06

Ez az ember zseniális.

lac1 2017.12.23. 18:21:35

Lehet, hogy megosztóak, de ez akkor is üt.
:-)

Itt az ékes bizonyítéka annak, hogy egyszer régen azt írtam valakinek, hogy a jellemes/okos/olvasott gyönyörűen tud kurvaanyázni, a legszebb az, amikor az ellenfél ezt nem is veszi észre.
Az elszomorító viszont az, hogy a cikkíró természetesnek veszi, hogy bizonyos embereknek le kellene nyelni mindent. Hát pedig nem.
süti beállítások módosítása