kommentem egy rosszoldali újdondásznak:

A végével kezdem és ideismétlem a magyar politika legnagyobb problémáját is: Ez pedig az, hogy

a magyar véleményformálók [újságírók] képtelenek lejönni a politikacsinálás mámoráról.

A politikacsinálás demokráciában leváltható emberek privilégiuma, a "csürhe" felismervén enne természetét, kijelöl valakiket ennen terelésére. A véleményformálókat azonban nem lehet leváltani.

Pont a véleményformálással, mint kifejezésével és tartalmi lényegével lehet megfogni ezeket az ál-újságírókat. Ugyanis ők nem közvetítők. Nem illeti meg őket a sajtószabadsághoz fűződö védelem, ugyanis nem sajtómunkások. Nem közvetítik a KÉP-et, hanem föstik, ésméghozzá politikai szolgálatban úgy, hogy a politikust, akit kiszolgáltak, ugyan picsán rúghatta a nép, de ők maguk maradtak. Ahogy mutattam már: Tudván-tudva hazudoznak 25 éve. Eleinte ez a hazudozásuk még nem volt komoly. Amikor azzal hülyítették a népet, pl a frissen kiigényelt Antall-nyugdíjat élvezőket, hogy Hóbagoly bácsi a Hóttifaszizmus Réme... még alig bírták a röhögésüket legyűrni az orcáikról (szün:)

....ezt is mutattam: Az MSZP főségei, még a minap is, minden sajt'táj'ukra röhögvén, nevetéstől pukkadozván vonultak a pulpitusra, annyira jólérezték magukat, a sajt táj címe bár Magyar [Ágazat Neve] Gyászban-Pusztulásban! Kunhalmi volt az első, aki annyit szippantott, hogy nem birta röhögés nélkül a pulpituson sem.

(folyt) A hazudozás indokát krétával írták a szerkesztőség kibejáratának szemöldökfájára: "Az idén még hazudunk, megbuktatjuk A  Taknyot, de jövőre könyörtelen igazmondók leszünk!" -és ez a felirat úgy működött, mint a székely mesében az ördög elmlékeztetője. "Holnap jövök!"

Gyurcsány, Uj Péter és Index-pont-hu -senki nem veszti komolyan, sem A Jók és Igazak prominensei, sem pedig ti, amikor rajtuk szemléltetem a működést. Amikor azt állítom, hogy

az elmúlt 30 év megértésének a kulcsa Gyurcsány megértése, Uj Péter története, az Index-pont-hu története.

Lesántítható, de karakterspór' hasonlat: A gépkocsigyártás történetét a Mercedes, a V.A.G. vagy akár az Opel [GM-Europe] történetén lehet tanulmányozni és kell szemléltetni, nem a P.S.A. francia konszern fostalicskáin, a lengyel Syrená-n vagy a Zastaván .

"Gyurcsánynak tízszer többet engedünk meg, mint Orbánnak." -szólotta a nagy véleményformáló, Tamás Ervin [Népszabadság] úgy 13 éve.

Majdnem jók az ismereteid Gyurcsányról, 60%. Ez a Bolognai Rendszerben lehet Közepes (azaz 3-as) de nálam gyurcsanyológiából csupán elégséges.

Gyurcsány története a permanens gyarapodás. Ő is egy ős-amerikai típusú ember. Puritán, spórolós, a fogához veri a garast. Magyarországon Gyurcsány generációja a Nagy Generáció ( az 1949-59 között születettek generációja, az 1954-es évjárat különösen erős) árnyékában csak a hülyeséget tettetvén haladhatott előre. Szily László   telibetrafálta Gyurcsányt a Nemzet Színésze kitüntetéssel. Számodra a tánceválás Gyurcsány lenézhetőségének az alapja. A Táncoló Videó Gyurcsány feljövetelének a kulcsa, és amikor már nem akarta tovább csinálni, hiszen minden terve sokszorosan bevált, akkor a "távoztatása" körül is efféle "hülyeség"-eket szállított, pont az indexnek. Amikor index-nyalóval vitatkozom, rendre az index "elfogulatlanságára" hivatkozik, miszerint "ők bírálták Gyurcsányt és az MSZP-t". Ez 2 azaz kettő: Gyurcsány "bírálata" kamu és betervezett. Gyurcsány a komplex marketingjébe a "veszélytelen, mert hülye" [táncolós videó] és a Veszélytelen, mert már Hülye [-> Ágybavizelő Ferenc A Gyerekeinek 500 Ft havi zsebpénzt adó Nemzet Színésze] ... a leköpéses cuccl, be volt tervezve!!! Ezt nehezen értitek meg jóoldaliak és rosszoldaliak. Ez ugyanis a magyar Síkbolygó kettőig számolós síklogikájába nem fér bele.

Nem véletlenül bírálta az index az MSZP-t hiszen Gyurcsány kúrta szét az MSZP-t és ehhez az index tartotta a gyertyát... és fogta V-be X-be az MSZP-t.

Gyurcsány alapfilozófiája a következő -és ebben benne a Rendszerváltás, a magyar gyáripar szétherdálása.. az is, amit az MSZP művelt és művelhetett [-> Horváth Balázs májrákhalála előtti fanyarhumorú, önironikus interjúja, Magyar Nemzet 2006. eleje.. talán február körüli számban] ... tehát

Gyurcsány alapfilozófiája így szól: "Ezek a barmok úgyis széjjellopnak mindent meg elpocsékolnak, akkor mért ne én vigyem, aki okos vagyok és tudok is kezdeni vele valamit."

Erre mutatok rá a magyaririgyeknek a Stadler Józsi bá' és Mészáros Stróman típusú umbuldatív zabrálásokban: Ezek a lopott és síbolt vagyonelemek kerítésen belül maradnak és így-vagy úgy, de ide termelnek, mint ahogy Vanderbilt állami vasútépítési pénzeiből síbolt magánvagyona is végülis az USÁ-n belül termelt-forgolódott, foglalkoztatott és fialta a pénzt.

A bajnaialakúak rendje már nem kapitalista: Itt az óriási tévedése az indexiánus jógyerekeknek, meg nektek "rosszgyerekek"-nek is. A Leisztinger, a bajnai, a sorosalakúak rendje spekulalista: a kapitalizmus új, viszont halálos ellensége.

A "szociálizmus" a valóságban félfeudális államkapitalizmus volt --ezt dicsérnéd most te... A bajnaialakúak, a gyurcsányalakúak, a lisztingeralakúak még nem minden esetben, de antikapitalisták. A klasszikus kapitalizmust gyűlölik. Nézd meg: egy spekulalistának alig van fizikaikiterjedésű vállalata. Nem foglalkoztat. Ezek az emberek, a "szegény öreg 87 éves bácsi" is, nem foglalkoztatnak. Az alapítványok nem szám... az különben is "Soros" esetében a szokásos csöndesamerikai cucc. Játékgyártás vagy "társadalomfejlesztés" ezek mind csak fedőcégek. A Hajdú BÉT ügyben nem az a lényeg, hogy Bajnai mit kreatívkönyvelt. Bajnai beleülve a Hajdú BÉT-be azonnal a büdös fizikaikiterjedés pusztításának állt, felvenni hitelt, amíg lehet & kivenni mindent, amit lehet, a többi ott rohadjon.

Ezért jár az USÁ-ban kötél, kátrány és toll. Erre baszott rá Bajnai, amikor az "ártatlan jógyerekarcával" elment lobbyzni az USÁ-ba 2011. május-novembere kö9zött, és ott Obama a Joint Vision 2020 egy példányával a bájos pofikájába pofozott. Nem voltak ők már benne a tervben. Bajnai, amikor hazajött a lobbikörútról 2011. végén, azonnal hozzá is fogott a leszereléshez, ki is vonult a politikából -de persze Feri hamarébb.

Ti örvendeztetek Feri távozásán és politikai kommunikációs (hazudozás) szintjén a Feri Marad és Működik! -ment.

Gyurcsány nem klasszikus MSZP-s (és FIDESZ-es) módon közvetlen lopásra, harácsolásra és sápszedésre  használta a politikai szerepét. Ferenc küldetése, a magyar spekulalisták fontos célja az € csatlakozás elkerülése volt. Feri nem sumákolt, hanem, mint egy Rodolfó, ő szólt. Itt csinált mindent mindenki szeme láttára. Friss miniszterelnökként az első tette az €-csatlakozás lehetetlenbe tolásaa volt. Pár hónappal korábban az MSZP hivatalosan 2006-ot jelölte meg. Annyira bíztak Feriben, hogy, idézem "legyőzi nekik a cigányt" hogy ezt is elnézték neki, vagy bármit.

A magyar véleményformálók 2004. ősze-telén minden csütürtökön ott kucorogtak Idvezítő Ferenc térdeinél és hallgatták az útmutatását. Amire most a véleményformálóink Vona-felszopásán csudálkoztatnak, megcsinálták már a 2002-ben még Hülye és Lényegtelen Vicces Táncoló Feri-vel is.

 

trukk.jpg

Az index-pont-hu nem egyszerűen csak tolta Gyurcsány szekerét, hanem a szekere volt maga! Zseniális volt, itt ment minden a nyilvánosság előtt, a Wallis Tuning.. Uj nem is titkolta, hogy Bajnaival állta a sort a Wallis büféjénél.

A Wallis pedig Apró Piroska néni. Akit ti ostobán és oktondian Apró Antall A Kommunista lányának aposztrofáltatok. Holott Piroska néni az egyik első magyar spekulalista. A Wallis-nak is voltak fizikai kitüremkedései -hiszen Ferinek is a mosonmagyaróvári cuccosaa. Ezek a spekulalista számára könyveléstechnikai elemek. Feri itt használja,a nagynyilvánosság előtt, azért milliárdos, mert ilyen cége van.

Belátod már, mekkora oktondiság, amikor lenézitek butának a népeket és úgy vagytok vele, úgyse értenék az igazságot, csúfoljuk őket komcsiknak meg lipsiknek ???

Nagyon-nagyon fontos tény az, hogy Gyurcsány nem baloldali és nem liberális. Nagyon fontos tény, hogy "liberális demokrácia" ilyet, mint Bajnai, levegőhöz sem hagy jutni.

Sokmindenért lehet szapulni az USÁ-t, pl én szüntelenül a mcnamariánus nixonfasiszta külpolitikája miatt. Vannak azonban még a mai USÁ-ban is foszlányai a liberálisdemoikráciának és ennyi maradvány is elég arra, hogy a bajnaialakú spekulalistákat határon belül az FBI kutyaláncra veszi, külföldön meg a CIA alkalmazza láncos kutyákként [-> Soros]

Gyurcsány meg sem állta nyilvános röhögés és hahota nélkül, amikor "támadtátok" azaz dicsértétek ballibsinek. Igaza volt. Teljes joggal röhögött.

És teljes joggal röhög ma is. Amikor a gyűlöletbetegségbe egyre jobban belehülyülő ellenzék Orbán ügynökének önhazudja, csak méginkább röhög. Gyurcsány csiki-csuki-ba zárta a véleményformálókat: bármit is lépnek, ő veszi le a babjukat: szopatja a "saját oldalát" és szívat benneteket is. Shaksepeare-i dramatico: Cidázza Vadai, mint a Gyűlölt Ellenség rémét és Feri engedi neki... miközben neki szüksége van a különben általa nem is gyűlölt és nem is ellenségére.

A tömegpszichózis egyik legfontosabb bizonyítékát egy angol gyarmati tiszt szerezte Indiában a XIX. században. Egy arénaszerű helyen egy fakír (ez filozófus, nem cirkuszművész!!!) a következő mutatványt adta elő: feldobott egy kötelet, ami a Semmi-ben függőlegesen megállt, szájában karddal, a fiát felkarolva félkéz, felmászott a kötélen, majd odafönt lefejezte a fiát, ledobta a tetemet, lemászott, megrázta a kötelet, az lehullott, majd a fiát kénezfogva meghajolt és learatta az ámuló sikongó tapsvihart.. Ezt lefényképezte egy angol tiszt, a képek előhívásakor kiderült, hogy a fakír a fiával békésen guggorászott a porondon.

Gyurcsány e nemzet Illuzionistája.

lábjegyzet a blogbejegyzéshez:

Tudom, hogy minden olvasüm itt már hangosan hörrent egy Orbánt... de Orbánról ma már lehetetlen és felesleges is az őt gólemként páncélozó sok-sok jógyeres fostos recskát levakarni. Mér' nem a Zorbán Rencer kioporsójába verek még egy szöget az élveztetésetekre, kedves jógyerekek? Hát már annak a "rendszer"-nek ilyen szögekból páncélvonata a "koporsója" :D

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr1013451567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.12.07. 12:14:37

Nekem az volt a legszebb példa, amikor az indexen megjelent az Európa-Bajnokság idején, hogy szurkoljunk az osztrákoknak, mert nehogy már a magyar csapat megverje őket, hiszen annak örülne Orbán. Ennyit az objektivitásukról.

2017.12.07. 16:31:11

Elérheteten messzeségben van az, amit mondasz. Ma megtudtam, hogy az olvaás sznobizmus, a gugli mindenre tud választ és annyi dolog van a a világban, hogy nem lehet mindenben "elmélyülni" - értsd alapjaiban ismerni a múltat, művészetet, matematikát. Semmit sem kell tudni, az az ostoba, aki tanul. Ez már az ingerküszöböt sem éri el - egy TDLR kommentet nem tud hozni.
Az Idiokrácia nem a jövőnk, a jelenünk.

Wildhunt 2017.12.07. 21:26:10

@nagyjoco: TLDR. De ez már akkor, az ősidőkben kezdődött, mikor divat lett hülyének lenni a természettudományokhoz.

Frick László Intézet 2017.12.08. 05:59:52

@Wildhunt: Természettudományokhoz? Egy operaénekesnő próbált érzelemmentesen arról beszélni, ma már nem lehet egy operaelőadást csak úgy kiállítani LÁTVÁNYT kell kínálni a közönségnek minden másodpercben, akciót a szinpadon, csirák, csöcsök, Turandot náciruhákban

Schillingné bassza magát mikrofonnal

Frick László Intézet 2017.12.08. 06:00:39

@Wildhunt: Amikor a Southpark-et vagy a Kill Billt színén veszik és nem értik a csavart iróniát meg a szarkazmust.

Frick László Intézet 2017.12.08. 06:02:24

@Sipi81: Indexen? -nemrég mutattam egy bejegyzésben: Minden vízcsapból ugyanaz folyik. Mintha a jógyerekmagazinokban közös szerki-értekezcsit tartcsiznának.
dudenbuch.blog.hu/2017/11/30/csak_nekunk_egyforma_minden

Hellanéni 2017.12.08. 07:29:02

@Frick László Intézet: jaja, szar, egyforma vízcsapok, bezzeg a Hello Dikty lapok mind egyediek, önálló vonalvezetésüek, és nem öntik a kormánypropcsit a népre. Lokált kell olvasni, meg prostisrácokat :D

2017.12.08. 23:16:05

@Hellanéni: Az a lényeg, hogy össze kell fogni VonaGabival, mert ő már a Fény Oldalán harcol a Gonoszok ellen. Ezt már Konrád és Heller is is megmondta.
Izgalmas jövő elé nézünk - a NER romjai helyén a Momentum-Jobbik szép új világa vár bennünket, világszínvonalú kórházakkal, döbbenetesen magas szintű oktatási rendszerrel, 0 szintű korrupcióval - nem is csoda, hogy ezen új kormány sokszor négy éve alatt minden külföldön doglozó magyar hazarohan. A Geciorbán meg a Lölö a börtönben fognak megrohadni. Jajj be szép világ gyün.

2017.12.08. 23:18:58

@Frick László Intézet: Jól van ez így - fasznak kell a sokféleség ilyen hülye népnek.

Frick László Intézet 2017.12.09. 06:06:48

@Hellanéni: Megint a Kettes Számkör bölcsességével gyössz. Lujzám, a lényeg az, hogy te így hogy nyerhetel kielégülést? Min élvezel így 2018-ban, ki élveztet el. Felizgulni ezek bűncselekményein, ez megvan. De az elélvezés, az Orgazmus
a Rémeket Elsőprő Győzelemhez a kira szavaz, milyen gombocskát ujjazz a kinek a neve mellett, ezzel foglalkozzál :D

Ja, hogy Orbán a hibás, Orbán miatt nincsen egy gomb, aminek a nyomizásával biztosan elélvezhetnél, értem.

Hellanéni 2017.12.09. 08:25:00

@Frick László Intézet: Mivel nem tudsz érvekkel, tényekkel válaszolni nekem, ezért ilyen macsó módon "élvezetése" stb. válaszokat adsz. Lemehetünk erre a szinte is, azért imádod Ovikát, mert Nagy Fasz.
Hatalom, pénz, törvények gátlás nélküli áthágása, egy csöndes, háttérbe nyomott szerencsétlen feleség, nőknek tett leszóló megjegyzések...minden egyben van nála, ami ahhoz kell, hogy Nagy Fasz legyen valaki, ami te nem vagy.

Kettes számrendszer, jaja, nálad ebből áll a világ, vannak a TI-k, akik együtt mindenki, index, négynégynégy, Hanni, én , bárki, akivel nem vagy egy véleményen.
Uncsi. Uncsi. Uncsi. Nem érvelsz, nem vitázol, kizárólag azt fújod, hogy ilyen meg olyan vagyok, illetve VAGYUNK, oszt kész. Uncsi már pár cikk és komment után megint az egész. Jönnek a panelek,sablonok, Lujza, beszopoatott, élvezkedés, két D világ....semmi érv, semmi cáfolat, semmi új gondolat. Kb 7-8 éve ezeket puffogtatod.

Hellanéni 2017.12.09. 08:30:50

@nagyjoco: mondd csak Joci, téged nem emlékeztet valamilyen történelmi korra, hogy most pl. a Jobbikot lényegében agyoncsapták? Gondolkozzunk együtt egy kicsit. Persze, a cöfike plakátolása az korrekt volt :D
Lényegében már 1-2 éve állampártról beszélhetünk újra, ahol a Nav, az ügyésszég, a "független":DDDD állami szervek mind az egyetlen pártot szolgálják. Megcsörren a központból a telefon, és kiadják a feladatot.
És tudod mit, így van ez jól. Az ország nagy része olyan emberekből áll, mint te vagy Dudi, akik szerint ez így tökre rendben van. Indulsz Lölő ellen? Elüt az autó? Kezdesz kényelmetlenné válni? Váratlanul meghalsz láds Pharaon.

Megakadályozhatod a kétharmadot? Be kell szántani a pártot.
A népnek ott a moslék, a soros-migráncs kampány, ahogy Dudi mondja, nesztek, zabáljáktok. Te is bekajálod :D

Hellanéni 2017.12.09. 08:32:50

@Frick László Intézet: ja, lásd fentebb Jocinak írt cuccok. Te vagy bekajáló, eszed a moslékot, soros - migráncs kampány, beszopod. Most majd azt írod, nem szopod be, pedig igen.
Rájuk szavazol? Igen. Akkor beszoptad :D

2017.12.09. 16:30:40

@Hellanéni: oly korban élünk, amikor a holokauszt tulélő Heller az eddig nácinak nevezett Jobbikkal akar összefogni. Hasonló a hasonlót szereti...

Hellanéni 2017.12.09. 16:52:11

@nagyjoco: közel kilencven éves. Ha nem tudná, hogy hogy hívják, vagy merre lakik, azon sem kéne csodálkozni. esetleg valami olyan hivatkozási alap, ahol nem agyérelmeszesedéses matuzsálemek mondanak valamit? :D

Hellanéni 2017.12.09. 16:55:36

@nagyjoco: de a kérdés továbbra is adott, nem Heller, vagy nem a Mikulás, vagy az Ezüstalkony gerontológiai center lakóinak a véleményei érdekel, hanem a tiéd. TE mit gondolsz erről? Melyik korszakra emlékeztet téged? Persze, ki is bújhatsz a válasz alól valami hasonló, fideszesen sunyi értelmetlenséggel, mint előbb ez a Helleres. Elvégre, szeretett vezéred is így szokott a kínos kérdésekre válaszolni. Sőt, nagy tanítód, Dudi is :D Elkezd valami másról beszéln, terelés, smonca, melléduma.

2017.12.09. 21:13:25

@Hellanéni: egy normális világban a Jobbikot nem megbüntetnék, hanem betiltanák, vezetőit pedig börtönbe vetnék. Szóval az irány már jó, de sokkal bátrabban kellene fellépni ellenük.

Frick László Intézet 2017.12.10. 06:19:26

@Hellanéni: Melyik korszakra emlékeztet téged... Na látod, szidod a tahókat, de kb Széles Gábor ufológiai gyíkemberes, vagy a jógyerekek büdösruszkiztató hekkeres párhuzamosvalóságos cuccával ér föl ez a történelmihasnolítgatás. 1994-ben kezdék először ezt a smoncát beszopatni az emberekkel, hogy itt hóttifaszista restarujácijaó lesz meg ilyesmi.

Tudod, ez mire emlékeztet engem? Hogy nem volt olyan mozgalom, még a kommunisták se, akik lepaktáltak volna 1938-ban Szálasiékkal Horthy megbuktatására.

Nevetséges vagy ebben, illegsz itt, mint valami fennkölt, emelkedettgondolkodású, de a történelmihasonlítgatás tudománytalanságában nincsen több eszed, mint egy analfabéta 1956-os uszító halaskofának.

A te "mire emlékeztet"-beetetéseid csak szelektívténykezelésssel működnek. 1938-ban... de még 1951-ben is más embere, más műveltséggel, más lelkiállapottal, más tűrőképességgel éltek.

Bazdmeg, hát hova menjek már le hasonlattal, hogy megértsd: Ma egy cipőt nem tudsz eladni, ha újnontan, a boltban nem kényelmescsi, 1950-ben vagy 40-ben vagy 30-ban olyan emberek éltek még Magyarországon, akik tudták, hogy az igazán jó cipő először egy kicsit kényelmetlen, mert majd hozzáidomul a lábhoz.

Most a picsaember csak az azonnal kényelmes cipőt veszi meg,úőjabban műbőrből, amit lefújtak bőrillat-aromával... majd ez nyúlik, csúszkál benne a gombától rohadó lába... de ő föl nem venne egy "azonnalnemkényelmes" igazi cipőt.

Hova-mit hasonlítgatol te? -miközben mire alapozod azt, hogy te valamiben is különb lehetnél egy CÖF-ös szőrsapós néninél?

Kizárólag agitációs propaganda smoncákat fújsz, amik kb attól "különbek" hogy a számodra cukik mondják vagy a szart bekenik neked cukormázzal.

Hellanéni 2017.12.10. 08:52:27

@nagyjoco: a jobbikot a náci ideológia miatt kéne megbüntetni, nem a plakátok.
Jó, én benne vagyok, ültessük le, aki tiltott kampányfinanszírozással él. Kezdjük rögtön a fidesszel, merthogy ő is pont úgy "óccsóért" vitte a Simicska féle plakáthelyeket, a cöfikés plakátokról nem is szólva. Szóval, hogy a cőfike milliárdokat kapott, amiből a fidesz mellett kampányolt. Na, kit ültessünk le? :D Kezdjük a névsort írni :D Tényleg jó az irány :D

Hellanéni 2017.12.10. 08:56:19

@Frick László Intézet: Van a nyugatinál a Váci út, körút sarkán egy fönícia outlet. Vannak benne eredetileg 100 ezres cipők külföldről hozzák, színpáratlan, kirakatban volt, az egyik kifakult, a másik nem, így 100 helyett mondjuk 20 ezer. Nem veszem meg, mert nem tudom, át lehet -e festeni, de imádok ott próbálgatni, mivel ŐRÜLTEN kényelmesek. Jó a kialakításuk. Nézz be egyszer, ha arra jársz.

Hellanéni 2017.12.10. 09:38:12

@Frick László Intézet: és mivel az emailt fumigálod, itt írom meg, tudom, szoktatok arra járni, egyik hétvégén este nézzetek ki a főtérre Óbudán, sokkal szebb, mint a belvárosi vásár.

Wildhunt 2017.12.10. 10:30:34

@Hellanéni: engedelmeddel válaszolnék: engem a 96-2006 közötti időszakra emlékeztet.

Hellanéni 2017.12.10. 10:58:55

@Wildhunt: milyen szempontból emlékeztet?
Én konkrétan arra az eseményre gondoltam, hogy a Jobbikot most azért csinálják ki, amit maguk is elkövettek, a Vidéki Fiúk.
És, hogy ehhez a pártállami ügyészség készséggel rendelkezésre áll. Mit áll? Füttyentésre rohan intézkedni.

Wildhunt 2017.12.10. 11:32:50

@Hellanéni: pont ezért. Akkor az MSZP csinálta ugyanezt. Teljes médiafölény, bekebelezett bíróságok, titkosszolgálat, az ellenfél minden szinten támadása, lejáratása.

Hellanéni 2017.12.10. 11:50:46

@Wildhunt: Mondj már egyetlen koncepciós pert légyszíves abból az időszakból. Ami konkrétan valamelyik párt ellen irányult.
Lakásra kivitt, névre szóló levélkés nemzeti inzultációra sem emlékszem. Volt valami hasonló akció? Konkrétan léccike!

És arra sem emlékszem, hogy Bp-en 3 méterenként óriásplakát lett volna kampányidőszakon kívül. Csak én felejtettem volna el? Itt is konkrétumot légyszíves, biztos csak én nem emlékszem rá.

2017.12.10. 12:13:58

@Hellanéni: Kezdjünk névsort írni... felőlem mehet az összes fideszes tolvaj a börtönbe, de akkor melyik pártra is kellene szavazni, amelyik majd jól leváltja ezeket? És itt buktok meg mind - összesen két ember ismerek,aki úgy gyűlöli Orbánt, mint te, és pártot is mer mondani: az egyik Az Együttöt mondja, a másik a Momentumot. Na azt a két embert lehet tisztelni, amiért nem csak valami ellen képes ágálni, mint egy bölcsis kisgyerek, hanem valami mellett.
Mindenesetre döbbenetes, hogy te már a Jobbikot is megvéded, pusztán azért, mert Orbánt diktátornak akarod látni.
Nem azért nem tudjátok leváltani Ovikát meg Lölöt, mert diktatúra van, hanem azért mert az "Orbán geci, Áder nyeli" az nem választási program.

Wildhunt 2017.12.10. 13:11:39

@Hellanéni: parancsolj:
SzDSz pistike plakátok - mindenki náci, aki nem mi vagyunk.
Egész éves "nőverő" kampányok - mindenki potenciális erőszaktevő és homofób, aki nem ránk szavaz.
Koncepciós pert spec. Most sem tudok. Ami a jobbik ellen megy, az nem lehet koncepciós, ha már az újdonsült nyaloncai is csak annyival tudnak érvelni, hogy "dehát a fidesz is" - Ami igaz is, de ez a jobbikot nem menti.
Nomost a nemzeti konzultációval a párhuzam árnyaltabb lesz, ha nem érted, nem baj: ugyanaz a propaganda ugyanis, mikor a heti hetesben és társainak modern, művelt humorral győzködték a nézőket, hogy az aktuális rendszer minden rendszerek legjobbja, meg a csuticigány amúgy is egy bunkó.

Wildhunt 2017.12.10. 13:17:00

@Wildhunt: és ugye a jó eséllyel kormányzati rendelésre készült cigánygyilkosságok ebben még benne sincsenek.

Hellanéni 2017.12.10. 13:19:33

@nagyjoco: Jocika drága, ne szajkózd már imádott mestered, Dudi minden szavát. Nem védem a jobbikot, ha azért basztatnák mert náci, én tapsolnék a legjobban. De most pillanatnyilag a plakátok miatt izélik meg, amit a fidesz pont úgy meghúzott, mint ők. Hogy kire szavaznék? Legutóbb az LMP-re szavaztam, ha érdekel.Mit szeretnék? Visszakapni a rendszerváltás utáni közállapotokat, független köztársasági elnök, független ügyészség, független Nav. Ne izélhessenek meg a pol. nézeteid miatt. Ennyit szeretnék. Állítólagos demokráciában olyan nagy kérés lenne? Mit szeretnék még? Hogy ne hívják rá vidéken az erasmusos diákra meg a szakállas kéktúrázóra a tek-et. Igen, ezt is szeretném. És ne kelljen 5 méterenként egy soros plakátot bámulnom. Ja, meg azt is, hogy ne ugorjanak neki harci szőrsapis öreglányok "libsibolsizsidó" aláírásgyűjtőknek az utcán. Normális, élhető országot szeretnék, ami nem arról szól, hogy az ipari méretű lopás elleplezésére az eccerű néprétegek agymosása folyik. Migráncsok :D Soros terv :D Egyétek, ahogy Dudi mondja :D

Hellanéni 2017.12.10. 13:26:56

@Wildhunt: ja, hogy koncepciós per nincs :D
Heti hetes :DDDD

Kereskedelmi tévén futó, heti egy alkalom volt, kabaréműsor. Ha nem akartad nézni, elkapcsoltad. Nem a miniszterelnök küldte névre szóló levélben a lakásodra. Komolyan nem érzed a különbséget?

Na, a csuti cigányozás a legjobb velem szemben. A családom nagyjából Kohn Winettoukból áll. Nekem aztán marhára fontos, hogy cigány vagy nem.

Nőverő kampányok: érdekes, a férjem miért nem volt ideges a nőverő kampánytől, vagy az apám se. Talán, mert mindig is egyenrangúnak tekintették a nőket. Akinek nem inge....tudod....
homofóbság...hát, miért is zavart ez téged ennyire? Pistikés plakátok...az egy PÁRT plakát volt.
A mostani soros-migráncs, stb az ÁLLAMi.
Komolyan nem tudod elválasztani ezt egymástól?
Tegnap a postán bejött egy idős házaspár. A nő arca szarrá, péppé volt verve. Van tőlünk nem messze egy anyagotthon. Olyan kisgyerekes nőket fogad, akiket otthon bántalmaznak. Állandó teltház.
Vakkomondor. folytassam?

Wildhunt 2017.12.10. 13:27:25

@Hellanéni: ez elég nehéz lesz. A 21. Század legnagyobb vívmánya, hogy a politika és a gazdaság végleges zártkörű klubbá vált. "Külsősnek" ott helye nincs (lásd Állatfarm).

Wildhunt 2017.12.10. 13:46:04

@Hellanéni: példát akartál, megkaptad. Ha nem tetszik hogy van, nem az én bajom. De persze betehetsz még pár D-t, hogy jobban igazad legyen.

Hellanéni 2017.12.10. 17:10:41

@Wildhunt: nem mondtál példát. Én arra kértem, hogy melyik korszakban volt állampárt, állam által irányított ügyészség, állami kormánypropcsi, koncepciós perek. Ehelyett hoztad egy párt plakátjait (melyik pártnak ne lenne választási plakáthja?) meg a heti hetest, ami lássuk be..khmmm, na szóval nem mérhető egy lapon a minden vízcsapból folyó állami sorosozós migráncsozós szennyfolyammal.
Tényleg, egy kormánypártinak soha nincs olyan, hogy na, most már elég volt? Vagy hogy fiúk, túlléptetek a piros vonalon, ezt mégsem kellett volna? Valami őszinte kritikai hang?
A DDD pedig csak azt jelzi, nő vagyok, a nők sokkal több hangulatjelzőt használnak csetben, matrica, vagy :))) stb.
Ennyi.

Wildhunt 2017.12.10. 17:43:56

@Hellanéni: kérdezted melyik korra emlékeztet, válaszoltam. Kérdezted miért, megmondtam, elmagyaráztam. Mivel nem esik egybe a te kis elképzeléseddel, tehát uszkve lehülyézel. És elvárod, hogy komolyan vegyenek.

Wildhunt 2017.12.10. 17:51:46

@Hellanéni: na, közben rákerestem. A te érvelési hibád a nem igazi skót.

Hellanéni 2017.12.10. 19:02:58

@Wildhunt: Lehülyéztelek? Rámutattam, hogy köze nincs a példáidnak a mostani állampárti nyomuláshoz. Heti hetes, mint állampropaganda :D
Ezt a skót cuccot nem értem. Talán jobb is :D
De ha már érvelési hiba: én ÁLLAMi nyomulásról, propagandáról, koncepciós perekről beszéltem, erre jössz a heti hetessel. És akkor ne röhögjek. Én szórakozni járok ide. Pont az ilyen pillanatokért. Hogy egy kormánypárti szavazó fejében a tízmilliárdokba kerülő,összes megyei lapot, plakáthelyet bekebelező, papagájkommandós sorosozás, migrincsezés egyenlő a heti hetessel. Király. Hogyne röhögnék.

2017.12.10. 21:05:04

@Hellanéni: Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el. Ilyen ez a független Facebook.

2017.12.10. 21:23:45

@Hellanéni: Jól értem, az a bajod, hogy ott, ahol fogást lehet találni a Jobbikon, ott fogták meg? ÉS ha alkalmazták a törvényt, akkor az állampárt és diktatúra? Ráadásul összvissz egy pénzbüntetést kapott. Ájulásig szeretett új oligarchátok, Geci Lajos majd kifizeti , ne izgulj. Lesz Jobbik, lehet vele összefogni.

Minden hazugságotok ellenére, ez egy normális és élhető ország. És egyre gazdagabb is. Nyilván nem azok, akik az aluljárókban kéregetnek munka helyett, miközben nettó 220 ezer Ft a kezdőbére eg autómosónak, másfél év után már nettó 280:

allas.jofogas.hu/budapest/Budapest_Kezi_Automoso_Allas_Netto_250_000_Ft_72629032.htm#xtor=AL-182&xts=434551

Tessék elmenni DOLGOZNI - ez a titok. Ma - aki akar - dolgozik és boldogul.
Aki meg nem akar dolgozni, az ne sírjon.

2017.12.10. 21:53:19

@Hellanéni: "Jocika drága, ne szajkózd már imádott mestered, Dudi minden szavát."
Hjajjédesistenem... a vicc az, hogy Dudu és közöttem az ideológiai szakadék az sokkal nagyobb, mint kettőtök között. Én például egyáltalán nem vagyok liberális, és a liberális gondolatvilágot értelmiségi ködevők tévútjának tartom. Én azt gondolom, hogy túlfejlesztette az intellektuális oldalát, neki nem több könyvet kellene elolvasni, hanem elfelejtenie - úgy az olvasottak 99.9%-át. Ezek után engem vádolsz azzal, hogy én az imádott mesteremnek tartanám? De van néhány dolog, amiben szerintem Dudinak egyszerűen igaza van, csak te ezt azért nem látod, mert nem akarsz semmilyen szinten relefktálni önamgadra, és eszedben sincs felülvizsgálni az aktuális gondolkodási sémáidat. Én viszont megtettem és megállpítottam, hogy gyűlölet van bennem Orbán iránt és ezt egyszerűen kiiktattam magamból. És innen nézve azt látom, hogy Orbánnal kapcsolatban is vannak figyelemre méltó meglátásai. Sajnálatos módon a gyűlöletfüggőséged nem engedi, hogy ne kapd meg a napi adagot, ráadásul mint minden függő, tagadod a betegségedet.

Nagyon erős baloldali hátterből jövök, és a helyzet az, hogy nem a potenciális ellenzéki szavazók száma a kevés, hanem az a helyzet, hogy az emberek megérzik a kamuszagot. Bűzlik ez a nagy kormányváltó lendület - a fasz se akar itt ezek közül kormányt váltani, mindenki be akarja tolni a saját fostalicska pártját otlni a parlamentbe, és ennyire kell az ellenzékiek szavazata. Ez az általános vélekedés - amiből érthető módon eg budai elit negyedben semit nem érzékelsz. Gondolom, ők is mind Dudi agyhalott "tanítványai" - Valójában ezt csupa olyan ember mondja, akik dudi blogjáról még csak nem is hallottak, de ha memgutatnám nekik, 1.5 sor elolvasása után azt mondanák, hogy érthetetlen szarság ez az egész, nem is magyarul van írva. Ő azt mondja ki, amit a passzivitásba borult baloldali bázis gondol.

Hellanéni 2017.12.10. 23:08:37

@nagyjoco: Gecilajos nekem továbbra is gecilajos, aki mindig is volt. Évtizedeken át ő tolta a pénzt imádott vezérednek, ha emlékszel, hatvan lopott BOSS öltönnyel alapította meg a fideszke vagyonát, aztán jött a székházügy. Josip Toth-ról ne is beszéljünk. Aztán ott volt a hosszú bájtok éjszakája a navban, de gondolom, te már erre sem emlékszel. A jobbikot ott kéne megizélni,hogy nem löki ki a nyilvánvalóan náci képviselőket a sorai közül.

A gazdagságról szóló részed: kb mint az ötvenes évek kormánypropcsija. Te szerintem a soros tervet is beszopod.
Gazdagság és munka, akkor talán beszéljünk arról, hogy egy szakképzett egészségügyis fizuja még most az "emelés" után sem éri el csak kiegészítéssel a garantált bérminimumot. Az nettó kb. 100 ezer ft. Komolyan, és én még azt hittem, hogy a kormánypropcsit csak nyolcvanplusszos, nem netező agyérelmeszesedéses harci nyuggernénik szopják be. Egyre gazdagabb. Kérdezd már meg az iskolában a kollégákat, miért vállal mindenki még három különállást, esti iskolát, hétvégi tanfolyamokat. Talán, mert szeretne annyit keresni, mint egy autómosó. Egyre gazdagabb. Beszarás vagy Jocó :D A középkorú iskolatitkár, szakképzett, nem keresi meg a garantált minimálbért, csak havi bérkiegészítéssel. Egy kezdő tanár fizúja 2018-től alatta marad szintén a garantált bérminimumnak. Micsoda fényes jövő :D

Hellanéni 2017.12.10. 23:11:13

@nagyjoco: ja, és ne feledjük Kaya Ibrahimot se, most jutott eszembe, gecilajos múltjából. Érdekes, de a G napig nem zavart téged gecilajos működése. Nahát. Csak azóta lett büdös nektek a faszi, hogy a főnök lapátra tette. Hogy miért is tette lapátra? Mivel gecilajos nem kívánt ehhez az elmeháborodottsághoz asszisztálni, meg az oroszoknak való seggnyaláshoz. Gecilajos, minden gecisége ellenére valóban megmaradt fiataldemokratának.

Frick László Intézet 2017.12.11. 05:48:03

@Hellanéni: Az emberek többféle szempontból is döntő többsége elfordult a politikától. Ennek az elfordulásnak is több- és rétegezett oka van.

A marketingszempontból leginkább figyelembe vett lakossági metszések politikailag érdektelenek,a 30 év alattiak szerintem totálisan. Szoktam erről vitatkozni, pozitívan csak a 30 év alatti gyermekesek válaszolnak, ugyanis, ha nagyon muszáj, akkor tesz politikailag figyelembevehető kijelentést a 30 éves. Valamint mindenra van példa, pl 30 év alattiak között kispapok,krisnások és 6-8 gyerekes anyák is vannak.

Van egy marketingszempont, amit a marketingesek figyelmen kívül hagynak, ez pedig az un "önálló életvitelre alkalmasság".Ez azt jelenti, hogy fogom a 12-44 éves gyermeket, beköültöztetem egy diákalbérlet szobájába, ahol van konyha, fürdőszoba, WC és mosógép is.

A kisérletem előtt állapodjunk meg abban, hogy egy 100-as mintában mit tekinthetünk döntőnek.

Javaslatom, hogy vegyük döntőnek a 90-es számot.
Ne legyek annyira kegyetlen, hogy már 12-18 éves gyermekeket is bevonok a vizsgálatba. Legyen a vizsgált korcsoport nagykorú büntetőjogi és szavazatjogi értelembe... azaz a nagykorúsított 2 gyerekes 16 éves nők maradjanak ki.

Tehát a 100-as minta álljon 18-44 évesekből.

Állításom: 90 személy , mindegy, hogy férfi vagy nő, az önálló életvitek alapjaira képtelen, egy tésztát nem képes megfőzni magának, a ruháját nem képes kimosni, a szobája... hogy mondjam finoman... A beköltözés napjától a kiköltözés napjáig fokozódó rumli és rendetlenség története.

Miről beszélünk, Hellácska. Érdekel téged olyan embernek a politikai véleménye, hogyan alakítaná... aki a közvetlen életvitele iránt igénytelen és gyakorlatilag életvtelében a szüleire szorul, tehát megelégszik viszonylag alacsony jövedelemszerző képességgel, hiszen az anyja mosfőztakarít rá a gyerekszobájában lakik és lényegében a mindegy milyen kis jövedelmecskéjét magára költögetheti.

Miről vitatkozunk, Hellácska? Ne gyere nekem a gyerekeid példájával -ők a 10-ben vannak. És még szép, hogy az ilyen gyerekeid személyesismerősei meg a te személyesismerőseid eltérnek a nagyátlagtól.

Nekem is vannak személyesélményeim,pl az én közvetlenkörnyezetemben feltűnően sok a 18 éves 2-3 gyermekes anya. A 30-32 éves nagymama sem ritka.

Hamarosan be fogom szkennelni a kedvenc Legszegényebb Falu-m korfáját, ami valóságos kúszófenyő, a 0-2 évesek 122-en, az 50-55 évesek 50-en vannak.

És ami még ennél is szörnyűbb: Ha véletlenül egy 38 éves kislány egykét vállal, akkor az az egyke 2 éves korában a Fosony egyik kávézójában Anyu ájfónjáról a Baby TV-t lesi, míg kévécsiznak.

A 16 éves felnőtt nő a picivel és 7 hónapos terhesen meg Weöres bubadalt énekelget

A Jövő elkezdődött Hellácska, miközben te az agitációs propaganda törekjét fújod

Frick László Intézet 2017.12.11. 06:01:11

@Hellanéni: Bazdmeg, nem áll bemagyar étterem konyhájára napi 20000 Ft + az önelkszámolásban amit elszerez magának, ez további 10ezer Ft egy közepes szakácsnál. Ez 20 nap alatt 600000 Ft. Ez azt jelenti, hogy a településen, ahol ezt a pénzt felajánlják neki, az egy éves jövedelméből egész jó házat tud venni, persze óóóóriási hátránya annak a háznak, hogy 600 nm telken áll.

Elmegy feketemosogatónak Londonba , ahol "könnyedén" keres havi 3000 Ł-ot, amivel addig semmi baj nincsen, amíg átszámítgatjuk Magyar árszínvonalhoz és magyar árkörnyezetbe ágyazzuk, deteremtsél már egzisztenciát Londonban 3000 Ł-ra alapozva. NSZK-ban, hogy ne legyél senkiházi tróger (saját lakásról, házról ne beszéljünk, ott az nem divat) kb 5-6000 €-t kell havonta találnod.

Ez az a jelenség, amit minden szülő ismer. "Itthon az ötletre is fújolva köpköd, hogy főzelék lenne ebédre, bezzeg a nagynénjénél két pofára zabájja!" -effektus.

Nekem azért tetszik az, hogy Fejlettisztánbvan tántorog, legyen jó a hasikódnak, legyen álmaid szerint, tehát tántorogjon csak a NER előtt és legyen Londonban szakács, mert Magyarországon nem tudnál neki annyit fizetni, hogy ne lopjon. De Londonban a paki vagy jami, aki csicskáztatja, megtanítja lopás nélkül élni. Idehaza nem tudott meglenni anélkül, hogy naponta egy kiló húst ne zabájjon be, 8-10 doboz sört, a páleszt, majdnem egy kiló kenyeret.

A 444 alatt egy londoni szakáccsal beszélgettem. Kérdeztem, mit eszik: Ő is fagyasztott kaján él. Már az óóóóriási, de senki által nem taglalt előnye a kitántorgásnak, hogy megtanuzl élni a magyar zsírhúskonyha nélkül, rádöbben arra, hogy lehet heti 5 kiló disznóhús és 5 kiló kenyér nélkül élni,megtanulja azt, hogy akár a munkaidő első 5 óráját is ki lehet bírni rágyújtás nélkül és lejön a függőségéről a faszbúkostelefonjától. Rengeteg olyan előnye van a kitántorgásnak, amit te nem akatrnál látni, nembeszélve arról, hogy a külföldiek számára annyira gyengék az angol meg német iskolák, hogy nincsen az az orbángyűlöletbe belehülyült, aki dacból a mi kisegítőiskoláinknál gyöngébbekbe járatná a gyerekét.

És akkor az ilyen iskolákban tapasztalható kulturális sokszínűségen még sziveskedtem neked nem poenkodni :D

2017.12.11. 07:11:45

@Hellanéni: Ja hogy te a magánzgazdaságot nem tudod megkülönbeztetni az állami szférától. Egyszer már elmondtam neked : kurva hülye, aki ma állami iskolában tanít ezért a pénzért, ilyen munkakörülmények mellett. A jelenség nem új, én műszaki középiskoláába jártam, és a valamihez értő villamosmérnökök már akkor 3 és félszeresét keresték 8 órában az egyébként rendszerváltás utáni gyenge gazdasági helyzetben, ráadásul a keleti megyékben, ahol jóval alacsoonyabbak a bérek, itt a fővárosban. Nyelvi képzés: kiemelt órászmban tanultam, mégis magántanárhoz kellett járjak, hogy lethessem a rettegett Rigó utcai vizsgát. Aki tudja, csinálja, aki nem tudja, tanítja: így ment az oktatás már 25 évvel ezelőtt is.
EÜ: kizárólag magánorvosokhoz járok. Én nem találkozok rosszul fizetett, agyonhajtott emberekkel, mindenki nagyon kedves, mindenki szolgálatkész.

Nem hiszem, hoogy van értelme, de azért megpróbálom megvilágítani: nálunk a Tiszántúlon nem nyerő ez a nyivi-nyavi. Még nőknél, nemhogy férfiaknál. Mindenki önmagáért felelős, a rinyálás a gyerekek dolga. Nem tudjátok leváltnai a kormányt? Magatokban keressétek a hibát.

Soros-kampány: imádom, ahogy a paparikajancsi arcotokat nézhetem. Engem legalább annyira szórakoztat, mint a Trump körüli hiszti.
Netanjahu mit is mmondott a plakátokról? ÖÖÖ, hát arról valahogy elfelejtett hírt közölni a független 444. Ez kölön élvezet nekem.

Van egy szép motivációs plakátom nekem: az van ráírva: "nem a világ szar, te vagy csicska".
Kevesebb hiszti, több munka - ez fogja előrébb vinni az országot és az ellenzéknek is ezt kellene csinálnia. Mindenkinek jobb lenne.

Hellanéni 2017.12.11. 08:36:53

@nagyjoco: Jocó drága, te azért nem tudtad letenni a nyelvvizsgát csak korrepetálással, mert ...khm...hogy PC legyek...kihívásokkal küzdesz az intellektuális képességek terén :D

Hellanéni 2017.12.11. 08:41:49

@Frick László Intézet: álmomban két macska voltam, és olyan statisztikai adatokról vitáztam magammal, amit még fel sem mértek soha. lásd: önálló életvitelre való képesség :D

Hellanéni 2017.12.11. 08:44:36

@nagyjoco: na, nézd mit találtam neked Dudi fentebbi válaszában

Ez az a jelenség, amit minden szülő ismer. "Itthon az ötletre is fújolva köpköd, hogy főzelék lenne ebédre, bezzeg a nagynénjénél két pofára zabájja!" -effektus.

tehát az iskolában nem figyelsz az órán, nem csinálod meg a házit, puskázol a dolgozatnál, de ha anyunak ez óránként 3000 forintjába fáj, és délután van magántanárnál, akkor zabálod a főzeléket. @Frick László Intézet: Dudival vitassátok meg, lényegében ő válaszolt helyettem neked.
Cukik vagytok fiúkák :) Nem olvassátok egymás hozzászólásait. Ezentúl ezt fogom csinálni, tőletek vett idézetekkel válaszolok nektek :D

Hellanéni 2017.12.11. 09:49:40

@Frick László Intézet: @nagyjoco: @Wildhunt: Összefoglalva, mindegyikőtöknek.
Orbán és a fideszke a politikai élet Mága Zoltánja, Csernus Imikéje, Oravecz Nórikéja Müller Pétere. Népszerű, imádjátok, de attól még szar, amit csinál. Miért gondoljátok, hogy manapság, amikor a SZAR (Dudi-i értelemben) mindent elönt, amikor a népek a gyárilag előállított, ízfokozós, tartósítós tejberízst zabálják (Dudi bölcs meglátása) épp politikai nézetek terén lennének válogatósabbak.
Orbán népszerű, nyerni fog jövőre is, de attól még szar, amit csinál. Lásd sikeres, felkapott művészek vs igaziművészek. Vagy valódi lélekgyógyítók vs Joshi barát. A népszerű manapság semmi mást nem jelent, mint hogy szar, középszerű vagy rosszabb, de tele ízfokozóval. Kérdezzétek Dudit, ez az ő elmélete :)

2017.12.11. 10:06:01

@Hellanéni: vagy szar iskolába jártam, semmirevaló, szar tanárral a nyakamon?

Nem mindenki született aranykanállal a szájában, Nagysága, a legtöbbünknek meg kelllett küzdeni az öltönyös, íróasztalos, szellemi munkahely eléréséért.

2017.12.11. 10:24:20

@Hellanéni: Se nem népszerű, se nem imádnivaló. Az ő "sikere" abban áll, hogy az ellenzék szart sem ér és a legújabb üdövskétek, a Momentum is ugyanaz a budai, magát übermennschnek képzelő, pofánvágnivaló budai genderkonform , jóléttől elgyengült, korrupt tolvajbanda, mint a régi szadeszes bűnszövetkezet, csak legalább ott egy-két személynek volt tiszteletre méltó szakmai múltja meg műveltsége. Büdös volt nekik a Gyurcsány Feri, persze annyira már nem, hogy ne ülnjenek be a kormányába miniszteri székbe, meg ne szavazzanak neki bizalmat 2006 őszén. A mai bandának meg már a Jobbik is jó...

Ez a mai LMP-Együtt-Momentum életképtelen nyersvegánoknak vlaó, akik képtelenek kicserélni egy kiégett izzót az autójukban és azonnal kirúgnák, ha nem egy nagykörúti irodában kellene aktát tologatniuk, hanem egy laós munkahlyen tényleges teljesítményt kellene nyújtaniuk.

Hellanéni 2017.12.11. 14:07:35

@nagyjoco: Jocóka drága, hát Ovi is így vezet meg téged, ahogy én. Te látsz egy budai úrinőt, és ez irritál. Csakhogy Hella egy nick. Kiváló nick, és kiválóan játszom, eddig még mindenki beszopta. Kérdezd Dudit. Egyszer, régen száz évvel ezelőtt még volt egy face-to-face bloggertali. A csajok azt tárgyalták, hogy Hella biztos talpig armani-ban fog érkezni, és akkor ők ezzel nem tudnak vetélkedni. Vigyázz, a net becsapós.

Hellanéni 2017.12.11. 14:12:16

@nagyjoco: ja, valós munkahelyen valós teljesítményt. Orbánnak milyen valós munkahelye is volt már az életben? Most így nem ugrik be...
A másik cikk alá beírtam Dudinak is egy kommentet, rád is vonatkozik. ÉRZELMI alapon szavaztok Ovikára, mert vidéki, konzervatív, macsó fasz. Lásd itteni nyersvegán megjegyzésed, bezzeg Ovi kolbászt tölt meg pálinkázik, akkor magyar ember rá szavaz. :D Ovi nem más, mint egy kiválóan megformált marketingtermék, férfi, potrohás, vidéki, kolbászt zabál, elnyomja a feleségét, akinek láthatóan KUSS a neve otthon.

Wildhunt 2017.12.11. 14:54:38

@Hellanéni: nem vagy te kicsit előítéletes?

2017.12.11. 14:57:26

@Hellanéni: Tipikus nagykörúti gondolkodási mintáid vannak.Illetve te magad dicsekedtél, hogy elitgimibe jártál. Hát én meg NEM.

2017.12.11. 15:04:27

@Hellanéni: Csak hogy most nem Ovi a téma, hanem az Ovika leváltását véghezvivő pártok jelenlegi kínálatának szavazóbázisa. Ami a fővároson túl gyakorlatilag nincs. És itt, ebben a szerényen cska fővárosnak hívott helyen is csak a lakótelepek prolijaiból meg a nyersvegán homo liberalicusból áll.

Hellanéni 2017.12.11. 16:37:29

@nagyjoco: Az elitgimi nem az ELIT gyerekeinek a gimijét jelentette, hanem egy olyan külvárosi intézményt, ahol 40%-t kivágtak az első év végén, mint macskát szarni, a 45-ös induló létszámból kb 27 -28 érettségizhetett az adott intézményben. Egy elitgimiben nem a tanárok jobbak, hanem a tanulók motiváltabbak. Egy általad irigyelt elitiskola tanára sírva menekülne óráról egy külvárosi szakiskolában. Nem a módszertáruk jobb ezeknek a tanároknak, hanem csönd van órán, és mindenki figyel, nem a másikat köpőcsövezi.

Hellanéni 2017.12.11. 16:40:02

@Wildhunt: talán nem inkább Dudiék előítéletesek velem, a fővárosi, diplomás emanci...na jó emancipált nővel szemben?
Nem Jocóka szólja itt le aszerint a pártokat, hogy nyersvegán, stb? Dudit meg vagy 15 éve ismerem, hát, Dudinál hegyekben áll otthon az előítélet.
Kedvenc sztorijának az a csattanója, hogy "Önök budapestiek?" értsd ordas szélhámos csalók.

2017.12.11. 19:52:35

@Hellanéni: akkor te nem elitgimibe jártál. Nálunk, legfingott vidékieknél legalábbis ez a szó mást jelent. Amúgy tökmindegy, a véleményed a világról elolvasható a 444-en, függetlenül attól, mennyire vagy papírokkal felszerelve.
A lényeg, Orbán geci, geci az Orbán és geci. Főleg Orbán.

Hellanéni 2017.12.11. 20:04:52

@nagyjoco: Na, idén már nem jövök többet, fiúk. Unalmasak vagytok. "hellácska gyűlölködik, 444 véleményt szajkóz, bekajálást, TI, "satöbbi, satöbbi, satöbbi.

Iszonyúan uncsik vagytok, Dudival az élen. Semmi új mondanivaló, százszor elpuffogtatott panelek. Boldog ünnepeket :) Erre a dagonyázásra sajnálom az időt.

Wildhunt 2017.12.11. 20:42:42

@Hellanéni: lehet az is. Akkor ez már téged igazol? Neked is szabad, mert ők is?

Frick László Intézet 2017.12.12. 05:14:50

@Wildhunt: Ezen képtelenség továbblépni, az óvodai szituáción.

Frick László Intézet 2017.12.12. 05:36:50

@nagyjoco:@Hellanéni: @Wildhunt: Papundekli varangykirály. Egy ápolót hasba rúgtak, 3485 ápoló pedig ágytálpénzt kaszál, pelenkázásonként és infúzió/igazítás-onként 500 Ft. Nincs WC papír az osztályos budiba, de a betegfüördetőt zárja a nővérek azon frakciója, amelyik útálja a másik frakciót, akik le szokták szopni az egyik fő macher osztályosorvost meg A Tanár urat. Nem hajlandók egy nővéröltözőben velük. Minden-de minden tábla alatt, ahol ki van írva, hogy Raklap Átvétel 1450/1500 Ft, csakis és kizárólag lopott raklapokat vesznek át. A "prostitúcióra kényszerített lányok" stricijére rátelefonál anya, tegnap hozta őket haza a havi rendes szabadságukra a strici <archenlandból és most kivitették magukat Öcsivel a kamionparkolóba, mert egyszerűenn képtelenek meglenni a meló nélkül. A szamárpadba ültetett tanár egész évben nem véteti elő a gyerekekkel az Ének-zene tankönyvet, bár a történelemkönyv is 2/3-ad szüzen végzi. Az iskolai írkákban leginkább és főleg jellemzően és annak ellenére, hogy Hellácska közvetlenszemélysismerősei, meg fizikaitapasztalata, főleg állítása szerint más, ennek ellnére az irkák lapjainaak átlagosan 23,17%-ába írnak. Minden 10 szinesceruzakészletből 7 szűzen a kukában végzi, de az álmodót itt szájbaszarják, bár őszintén megmondva a legutolsó álmodó, akit láttam, én voltam borotválkozás közben 2009. körül. És engem ugyan nem szart még szájba senki és az álmodó alap attitüdje, hogy nem fekszik senki segge lyuka alá és nem tátja tehetetlenül a száját és nem nézi, ahogy a Nagy Segg végbeléből a szarhurka kitüremkedik. Viszont ma sem mindegy, hogy az emberről mit gondolnak politikailag, lassan megtelik a zenekarok koncertnaptárja, viszont vannak olyan politikailag Félőcskék, akik az semmi, hogy a Varangykirálynak nem húzzák a talpalávalót, eddig ez stimmel és jólfizet, de az igazi Félőcskék már ott tartanak, hogy bármilyen politikaigyanús rendezvény szinpadár se szeretnének kiállni, de miért? A Varangykirály című vers ugyanis fekve is élvezhető, nem kell kimenni a hidegbe, nyáron viszont kurva meleg van. Állok a Raiffeisen bank egyik fiókja kialakításánál az épíítésvezetővel a földszinten, aki dicsekszik, hogy minden, amit itt látok, pont ugyanilyen a Märchenerzenbergersfleischenfels-i fiókban és akkor blazírtan legyintek, nézze meg az emeleten a folyosóburkolatszegély és a tapéta találkozásait, a glettanyag rákenve és otthagyva és sarokcsiszolóval sem fog lejönni, egyszerűen azért, mert ezek az emberek Märchenlandban, ahol a koszovói albánok uralják az építőipar fizikaimunkaágazataiban a fejletlentagországiak csicskáztatását, nem képesek letörölni a glettanyagot, amivel összabasszák a készet, fizethetnél te nekik 5000 €-t is havonta, akkor sem törölnék le. Magyarpénzben 437819 Ft-ot kap az ápolónő, akit soha nem rúgtak hasba, viszont 97%-os kihasználtságú munkaidőben és 317%-os munkaintenzitással, és míg a magyaroprszági munkahelye közelében 37000 €-ba kerül egy 60 nm-es ltp-i lakás, Märchenlandban a leglepukkantabb lakótelepen is 100000 €-ba, de erről nem beszél senki, mert akkor az álmodó nem fekszik a Guggoló Segg alá, hogy szájbaszarhassa a határátkelő nevű index bérblog, akit a Silverhost Kft külföldre munkaerőt kölcsönző cég pénzel.

Hellanéni 2017.12.13. 09:14:51

@Frick László Intézet: @Wildhunt: @nagyjoco:

Olvasói levél

Azt hiszem, elég régi törzsolvasó és kommentelő vagyok itt ahhoz, hogy egy hosszabb olvasói levéllel lopjam az időtöket.
A kulcsszó, ahogy pár napja írtam, a SZAR, méghozzá Dudi-i értelemben.
A levél nem egy konkrét cikkhez való hozzászólás, hanem az egész bloghoz, és a kommentekhez. Mint mondtam, idén már nem jövök többet, ezt a levelet azonban még hadd adjam közre.
A vita lényege általában az, hogy milyen szar az ellenzék, és milyen SZAR az ellenzéki média.
Egyetértek, még annál is szarabb, az ellenzéki politikusok többsége tehetségtelen ember. A média olyan, amilyen, de ne felejtsük, az ellenzéki média sokszínű, hírtévé, hír24, hvg…nem csak az indexből áll.
Nem jó, na. Igaz. Lehetne sokkal jobb is. Az ellenzéki oldalon nincsenek igazán karizmatikus személyek.
Orbán karizmatikus és szervezőzseni, nyilván azért tölthet be közel 30 éve vezető szerepet a hazai politikai palettán.
És itt jön a de..attól mert valaki bűvkörébe tud vonni egy csomó ember, tényleg jó a NEMZETNEK, ha az ő elképzelése szerint működnek a dolgok? Én mindig is cinikus voltam, ebben nőttem fel, nálunk a család semelyik ága nem szopta be a rendszerváltás előtti kommunikációt sem. Hazáról, fejlődésről, összetartásról papol neked valaki? Gondold végig mit akar tőled ennek örve alatt lenyúlni! Igaz volt ez 60 éve is, és most is.
Ha jól mennének a dolgok, akkor nem lenne szükség Összetartó Ideológiára. Ha jól élsz, ha minden rendben, ha megvannak a szabadságjogaid, akkor nem kéne óriásplakátokon, nemzeti konzultációban, lenyúlt megyei lapokban, lenyúlt és kiherélt szaklapokban, számos tévécsatornán ezt naponta tízszer a pofádba tolni, vedd már észre, a bácsik csak jót akarnak neked, meg akarnak védeni. Hogy a többség miért tapsikol ehhez? Stocholm szindróma.
Miért szopja be örömmel a nagytöbbség ezt? Ugyanazért, amiért a Nemzet Művésze Mága Zoltán. A Nemzet lelke pedig Müller Péter és Oravecz Nórika. A Nemzet Orvosa pedig Csernus Imike. A SZAR a kulcsszó. Egy olyan országban, ahol Kisgrofó mindent visz, miért pont politikában lennének igényesebbek az emberek.
Néhány napja lementem az orvoshoz, írjon már fel valamit a múlni nem akaró náthámra, a váróban kb. 15 nyugdíjas ült, amiből kb. 12 Lokált olvasott.
Mindig azzal jössz, hogy miért ilyen erőtlen az ellenzék. Egyszerűen azért, mert neki nem egy másik pártttal, hanem egy ÁLLAMPÁRTTAL kéne megkűzdeni. Az óriásplakátok, a nemzeti inzultáció, a lokál, és az a sok szarság bizony mind a tőled lenyúlt KÖZPÉNZBŐL megy, nem a pártkasszából. Nem néhány százmilliós a kormányzati médiahenger, hanem soktízmilliárdos.

Hellanéni 2017.12.13. 09:15:30

@Frick László Intézet: @nagyjoco: @Wildhunt: folytatás

Folyik rátok a Niagara vízesés tömegében a szarlé, sorosterv, migráncsok, bánccsák a magyart, meg dögöjjön meg a sok csigazabáló brüsszelben, és ehhez képest az a baj, hogy miért van index, miért mernek a négynégynégyes fiúk geciskedni.
Mondd Dudi, mégis hányan olvasnák ezeket a hirportálokat, ha még ennyire sem geciskednének, mint most?
A szakállas, szemüveges bácsiknak ott az ÉS, amit kb. néhány ezren olvashatnak.
A középszerű, látványos, csilivili SZAR kell a népnek, és Ovitól ezt rendre megkapjátok. Mindig a zsigereimről beszélsz. És mondd, Ovi nem a zsigereiteket vette célba?
Lényegében a mostani kormányzás nem más, minthogy megy valami a háttérben, amiről a népnek elképzelése sincs, és Ovi meg a sameszok kb. olyanok, mint a ma divatos „motivációs trénerek” állnak elől, és hülyeségeket beszélnek, amit a nagytöbbség örömmel beszop, mivel így egyszerűbb az élet.
Szerintem érted, miről beszélek. Ehhez képest mit csinálsz, Dudi?
Azt a néhány megmaradt ellenzéki gondolkodásút baszogatod, hogy „jógyerek” meg „üde ajkaitok” . Azért vagy ennyire ellenséges, mert pontosan látod, mekkora a baj. Ismét állampárt van, röhögve mondod, hogy tessék, nyomjátok le, hát kb. az a szitu, hogy próbáltad volna lenyomni annak idején a Hazafias Népfront jelöltjét.
Hogy miért hagyta ezt az ellenzék, hogy idáig jussanak a dolgok? Mert tehetségtelen balfaszok gyülekezete. De attól még bűn, amit Ovi csinál veletek. A Nemzeti Gyűlölködés rendszerét építi, hogy hátul, a színfalak mögött ipari méretekben lophasson.
Trump legalább pozitív üzeneteket küld, tegyük naggyá Amerikát, de mit küld nektek a mostani állampárt? Kicsik vagytok, hülyék vagytok, a bácsik majd megvédenek titeket, és rettegjetek mindentől és mindenkitől, Brüsszeltől, Sorostól, tessék beszarni, még jó, hogy mi vagyunk nektek.
Hogy miért nem jövök már idén. Legyünk valamennyire spirituálisak, nincs szükségem a karácsonyi időszakban az itteni napi gyűlölködésre.
Szép ünnepeket fiúk!

2017.12.13. 10:25:32

@Hellanéni: Szép ünnepeket neked is!

Wildhunt 2017.12.13. 14:51:12

@Hellanéni: ha egyszer lejössz az elefántcsont toronyból, talán megérted, miért írsz egetverő hülyeségeket, és miért nem fogjátok így soha elzavarni ezt a rablóbandát. Ehhez elég lenne kimenni hajnalban egy borsodi munkásbuszhoz, vagy Kőbányára a kiántorgótranszporthoz (most Karácsony előtt többet is láthatsz). Ne riportot készíts, hanem pár méterről hallgasd a beszélgetéseket. Ha ezen túl vagy, gondolj arra, hogy ezek az emberek a többség az országban. Nem a szivárványos menet, nem a holokauszt túlélők, nem a hajléktalanok, nem a büszke kozmopoliták ( aka hazátlan senkik). Ezeket az embereket hagyta magára és mocskolta-mocskolja megállás nélkül a "felvilágosodott ellenzék". Egyik sem imádja Orbánt, csak kevésbé utálják, mint az őket lenéző, megvető világmegváltókat.

Hellanéni 2017.12.13. 15:40:28

@nagyjoco: köszönöm!

@Wildhunt: Na, ezért mondtam, hogy nekem erre nincs szükségem,

...Nem a szivárványos menet, nem a holokauszt túlélők, nem a hajléktalanok, nem a büszke kozmopoliták...mert ugye, aki nem tapsikol, az mind buzizsidónégerhomlesz. Beszűkült, előítéletes hülyegyerek.
Beszopod, amit belédtolnak. Képzeld, a buzi, a zsidó, és a néger is EMBER. Nahát. És az ellenzék nem csak belőlük áll. Húzd ki a fejed orbán seggéből, és nézz körül. Mi is emberek vagyunk. Lehet, hogy buzikzsidónégerek, de emberek. Sőt, tovább megyek. A MIGRÁNCS is ember. Hülye náci.

Hellanéni 2017.12.13. 15:55:49

@Wildhunt: és a drága vezéreteket pont ez teszi naggyá, hogy összefogja a sok frusztrált, sérült hülyegyereket, hát nyomják krahácsot, hogy ki nyomja? Hát Brüsszel, meg a zsidók, meg a négerek, meg a buzik :D
Az a baj, hogy annyira kispályás vagy, hogy a szemedben még egy buzizsidónégerhomlesz is különb nálad, akitől be kell szarni. Akit utálni kell, egyszerűen azért, mert van öntudata. Mert láthatóan azzal együtt, hogy a szemedben gyíkember, mégis jobban érzi magát, mint te. És hogy miért vagy náci? Mert a zsidód, a kozmopolitát, a négert, stb NEM tekinted magaddal egyenértékű embernek. Orbán ezt találta meg kiválóan, a bús, elbaszott, kispályás magyar lelket, a depressziós, tehetetlen, rinyálós kis pöcsöket, szar az élet, ugye. De akkor az általad utált kozmopiliták, zsidók, buzinégerek mitúl érzik olyan jól magukat az életben? :DDD
Lehet, hogy jobban járnál, ha inkább csatlakoznál a holokauszt túlélő buzinéger csoporthoz, aki láthatóan tök jól elvan, és nincs szüksége lelki mankóra? :D Szép ünnepet kisnáci :D Csók:D FEHÉR karácsonyt :D Nehogy cigánykáposzta legyen az asztalon, beszennyezné az ünnepet :D

Wildhunt 2017.12.13. 15:56:36

@Hellanéni: aki elmerült a gyűlöletben...

Hellanéni 2017.12.13. 16:00:50

@Wildhunt: jaja, hát ugye, most volt egy klassz kis übermencs kirohanásod a másvallásúak, a másbőrszínűek, és az elesettek ellen. Nem fárasztó ennyi ember gyűlölni? Beoszthatnád. Hétfőn a homleszt utálod, kedden a négert, ...a szombat legyen a zsidóké :D
vasárnap pihenhetsz :D

Hellanéni 2017.12.13. 16:02:06

@Hellanéni: na, ezért mondják, az őszinte fideszes igazából jobbikos. Azok legalább őszintén lemmennek és beleköpnek a Duna parti cipőkbe. A fideszesek még álszentek is hozzá.

Hellanéni 2017.12.13. 16:03:14

@Wildhunt: mármint az előző is neked

FEHÉR karácsonyt kishaver :) Vedd ki a jászolból a migráncst, a négert meg a zsidót, és ott marad neked a birka :D

2017.12.13. 16:17:51

@Wildhunt: Valahogy úgy. Egy olyan embercsoport, akinek 15 perc többlet utazás az M3 lezárása már világvége, szeiinted mennyit fog felfogni egy hajdúsági vagy egy borsodi ember porblémáiból?

Hellanéni 2017.12.13. 16:22:59

@nagyjoco: ja, hogy a mostani rendszer felkarolja a vidéki embereket. Rohamosan javul a helyzet borsodban. Király. Akkor nem szóltam semmit. Ha az az ára 8 millió vidéki ember jólétének, hogy verjük pofán a buzinégereket, akkor legyen :D Nem is beszélve a kozmopolitákról. Seggberúgni őket, ha ettől a borsodiak kimásznak a nyomorból.

Wildhunt 2017.12.13. 16:25:22

@Hellanéni: kirohanás? Hol? Mert fel mertem sodorni néhány csoportot, akik a jelen rendszer vesztesei a többséggel szemben? Hogy figyelmeztették, a többség végre szeretett volna nyerni, te meg ezen csodálkozik? Adtam módszert (kertészkedni a büdösprolik közé), hogy megértsd. Persze fröcsögj nyugodtan tovább, a nácizás eddig is milyen jól bevált.

2017.12.13. 16:25:46

@Hellanéni: Tudom, hogy fucsának hat innen a FŐvárosból nézve, de a magyar poltikának nem a feketék, szírek problémáira kellene választ adniuk elsősorban, hanem a magyarokéra. A zsidóságot én ebből a körből kivenném, mert az általam ismert összes zsidó dolgozik, jól keres és semmiféle segítségre nem szorul senkitől. Ha maradt többlet, akkor lehet foglalkozni a szírekkel is - elsőroban a hazajutásban és az újjáépítésben. Ez nem nácizmus. Ahogy az sem kirekesztés, ha személyes szinten a családoddal foglalkozol, és a maradék energiáidból - ha van -segítesz idegeneken.

Wildhunt 2017.12.13. 16:27:09

@nagyjoco: valóban reménytelennek tűnik.

Hellanéni 2017.12.13. 16:27:26

@Wildhunt: @nagyjoco: most már csak egyet nem értek, de azt tényleg. Hogy jön a képbe Soros? :D

És miért kell annyi stadion meg óriásplakát a borsodi helyzet javításához?

Ja, és ha valaki felvilágosítana, az hogy van, hogy Soros PÉNZT vinne Baranyába, de NEM kérik, Hoppál mondta, hogy ne adjon bérbe neki senki ingatlant. Menjen a picsába a pénzével.
Megkérdezték erről az ottani embereket, hogy nem kell a lóvé?

Hellanéni 2017.12.13. 16:30:31

@Wildhunt: és te még nem is érted, mitől vagy náci....jesszus
én fröcsögök?
Orbán nem a magyar emberek problémáira ad pénzt, hanem a MAGYAR emberektől lopja el a pénzt. Jó reggelt kívánok.
Lölőke ma 20 darab szállodát vett. Ébresztő magyarok. Viszik azt is már, ami le van betonozva. De közben marha jól hangzik,hogy naponta kétszázszor elmondják,hogy Soros, meg Brüsszel, meg MAGYAR EMBEREK.
Tőlünk lop a faszi. Magyar emberektől.

Wildhunt 2017.12.13. 18:42:03

@Hellanéni: mondtam hogy nem így van? Azt próbáltam elmagyarázni, miért miattad fog ez így is maradni. De mivel nem bírod az egybiteddel (Didi után szabadon) felfogni, inkább maradok náci - bár sem nemzeti, szocialista pedig végképp nem vagyok.

Frick László Intézet 2017.12.14. 06:05:05

@Hellanéni: Drága vezérünről már könyvtárakat megtöltő mennyiségben tudunk mindent.A kérdés az, hogy drága vezérünk megbukhat-e attól, hogy ha hajtogatjuk drágavezérünkről mindazt a rosszat, amit tudunk és fokozható-e még a karakterrombolása egyáltalán és ha ilyen ütemben romboljuk drágavezérünk karakterét + Gulyás Márton ír egy jó választásitörvényt
akkor is a szavazólapon kéne lennie egy kiockának, amit a drága vezérünket picsánrúgni kívánó 70% beikszelhet.

Arra kérlek, te vagy az okos, a fejlett, a szép és az öüde. Nekünk, szőrsapós tahóknak aggyá má lccives esélyt az emberi életre és rajzold már meg nekünk, hová ikszeljünk a drága vezérünk picsábarúgásáért, kit válasszunk, ikszelünk mi ész nélkül is csak a négyzet mellé a nevet mutasd, kire. Mire.

2017.12.14. 09:01:50

@Hellanéni: Nekem mindegy, ki a szálloda tulajdonosa. Milyen ott a szolgáltatás? Kell-e az nekem ennyiért? Mennyi ott bér, ha munkát keresnék ott? Ez a kérdés. Ha viszont bezárják a szállodát, kiviszik a pénzt svájci számlára , akkor se szolgáltatás, se munkahely. Érted?

Hellanéni 2017.12.14. 09:07:09

@nagyjoco: @Wildhunt: @Frick László Intézet: olyanok vagytok, mint a PISA teszten elbukott ötödikes. Egy rohadt szót nem fogtatok fel abból, amit írtam.

Akkor egyszerüsítve, kevésbé cizellálva, röviden
Ahogy Dudi is írja mindig, a MASS marketing korát éljük. Az nyeri a választást, aki a legjobb szlogent a legtöbbször tolja a pofátokba.
1. Orbán kiváló marketinges, kiváló szlogeneket talált, MIGRÁNCS, BRÜSSZEL, SOROS. Eddig ez teljesen fair play, találjon ki az LMP meg a többi is hasonló jó szloget

2. És itt jön a nem fair play: kihasználva kormányzati helyzetét, a jobbikot ugyan megbassza néhányszáz milliócska miatt, de mondjunk már egy összeget, MENNYIT és HÁNY csatornán át közvetíti a saját választási üzenetét a lokált olvasó népnek? Mondjuk azt, hogy kb. százszoros lehetőségei vannak a többi párthoz képest? Nagyjából szerintem ez az arány.

3. A kiváló, népbeszopató, aljas, gyülölködős, beszarós zsigerekre építő szlogen + niagaraként rátok zúduló mennyiségben ez a beszopatoós, gyűlölködés, zsigerekre építő szlogen VERHETETLEN

Nem kell sehová máshová ikszelni, és nem is kell itt a többi pártnak semmivel próbálkozni, mivel kb. olyan az esélyük, mintha Kisgrofó nagykoncerten te a színfalak háta mögül Sebestény Márta mikrofon nélkül próbálna énekelni, és akkor tessék, melyik tetszett. Ja, hogy SM-t nem is lehetett hallasni.

Na, pá fiűk,. Süssétek a puszedlit :)
Vagy a flódnit. Ja, azt ti nem :D

2017.12.14. 09:21:04

@Hellanéni: Hány munkahely létrehozása tört meg emiatt a baranyai szori miatt?
Soros és a borsodi helyzet kzött egyedül te akarsz összefüggéseket keresni. A Soros-plakátok feladat kettő, az egyik, hogy azok az emberek, akik eddig is a fideszre szavaztak, ezután is a fideszre szavazannak, a másik, hogy a "felkúrja a libsiket", és akkor jókat lehet röhögni azon, ahogy paprikavörös fejjel botját rázó kisnyugdíjasként szidjátok.
Stadionépítés... nem éri el a 150 millió eurót a ráköltött pénz tavaly. Ezzel szemben a 8-10 biztonságos határon átjött, és az Eu-ban egyszer már a görög határon belépett "menekültek" ellátására elköltöttek vagy 300 mililó eurót az előző évben.

Fáj, nem fáj, Miskolc "nagyot ment" az lemúlt években. ÉS nem csak Debrecen. Az egykulcsos adóval - ami ereditelg 2002-es SZDSZ ígéret volt - jobbna megéri dolgozni. Magyarorsázog élni egyre jobb, magyarnak lenni jó és egyre jobb.

2017.12.14. 09:31:48

@Hellanéni: Ez kizárólag Budapestről látszik így, ahol egy M3-as pótlóbuszba belehalnak az emberek. Amin én igen jüókat nevetek.
Puszedlit nem szeretem - karácsonykor egybéként bejglit kell készíteni. Flódnit majd hoznak a zsidóim, kapnak cserébe bejglit.

2017.12.14. 09:32:50

@Frick László Intézet: Na ez az a krédés, amire soha nem fogsz választ kapni.

2017.12.14. 09:48:24

@Hellanéni: Holnap megy az LMP elnöksége tüncizni a jobikkal. Hasonló a hasonlót szereti?

Hellanéni 2017.12.14. 10:22:28

@nagyjoco: Jocika, mondd, te elolvastad a hosszabb kommentjeimet? Érted is őket? :D

ennél egyszerűbben már nem tudok fogalmazni
Orbán kiváló marketingszlogeneket gyártott, migráncs, brüsszel, soros, benne van minden zsigeri, amit a nép utál, az öltönyös emberek,(mind buzi) a zsidó milliárdos, és a niggerek - arabok

Niagaraként, ÁLLAMI pénzből (NEM pártkasszából) folyatja rátok, 50? 100? milliárd megy el a propagandára.
Ezek után teljesen mindegy, ki kivel hová megy az ellenzékből, és mit mond. Nincs nagyobb hordereje annál, minthogy mi itt csevegünk. Kb. ez a hatékonysága a kormányzati propcsikával szemben. Valamennyire érhető, vagy vegyük át újra, negyedszer is? Kiváló eredményeket érek ám el sni-s gyerekekkel, gondolkozom, hogy beiratkozzak fejlesztőpedagógiára, ösztönös érzékem van hozzá. Látod, veled sem vagyok türelmetlen, ugyanazt elmagyarázom én hatszor is ha kell.

2017.12.14. 11:38:25

@Hellanéni: hosszabb kommentjeidben hosszabban fejted ki ugyanazt. Te nem akarod megérteni, hogy a világ nem cska propaganádóvból áll. Szerintem a leghasznosabb az lenne, ha "le"jönnél egy lefingott hajdúsági faluba egy fél évre, debreceni munkahellyel, kis tapasztatlot gyújteni, ilyenek azok az emberek, akiket te nemes egyszerűséggel szöryne buta masszának látsz. Elárulok neked egy titkot, nem csak a hajléktalan, a cigány, a zsidó és a néges ember, hanem az ottél ők is. És ugyanúgy buta demagógia rájuk masszaként mutogatni, csak az ő jogaikat soha nem fogja védeni a TASZ.
Na őket is képviselni kellene. Fingod nincs neked, hogy működik egy pár ezres közösség. De még a 200 ezres Debrecen működését sem tudod elképzelni. A 2 milliós Budapesten túl majdnem 8 milió ember is él még itt. Szereted őket? Tudsz róluk bármit is? Ezeknek az embereknek mit ajánl az ellenzék, amit nem lehet hallani ebben a fenenagy kormánypropban?

2017.12.14. 11:40:04

@Hellanéni: ÉS kurvára nem mindegy, ki hova megy el. Aki a Jobikkal közösködik, az nálam végleg, örökre leírta magát. Felmentés nincsen.

Hellanéni 2017.12.14. 12:06:04

@nagyjoco: Hogy Dudit idézzem, mutass rá bármelyik ellenzéki párt programjában, hogy a vidéki magyar ember nála másodrendű. Ez a ti bemosott agyatokban van.

Szörnyen buta massza? Nem az. Ha érezhetően jobb lenne neki, ha sokkal jobban élne most, azt magától is észrevenné. Akkor minek kéne az összes tévéadó, megyeilap, lokál, óriásplakát, nemzeti inzultáció - ha tényleg jobb lenne a helyzet, erre mi szükség lenne? Én nézem buta massáznak? Nem pont Orbán nézi buta masszának, az új szentháromsággal, brüsszel, migráncs, soros? Kinyitottad te az inzultációs kérdőívet? Szerinted azt hányas IQ-ra kalibrálta szeretett vezéred? 75? 70?
Én tolok százmilliárdokat egy féldebilekre kalibrált 3 szlogenes kampányba? Brüsszel, soros, migráncs. Azt nem tudom, hallottad-e, ki van adva az összes ormánypárti médiának, hogy TILOS EU-t mondani, írni, Brüsszelt kell, hogy jó mélyen vésődjön a félhülye agyakba. Amúgy meg, hányan is szavaznak rátok a 8 millióból? másfél? :DDD
Méghogy én nézek bárkit is hülyének.
Kurvajól ki van találva. Orbán HÁTIZSÁKBAN (aktatáskával a buzik járnak) viszi a konzultáció eredményét Brüsszelbe. Beszarás. Egy zseni a pali.

Hellanéni 2017.12.14. 12:09:32

@nagyjoco: tudjuk, hogy a teljesítményhez 3 dolog kell, tehetség, tanulás, motiváció. Orbán iszonyú tehetséges, sokat tanult a politikáról, és megszállottan motivált. És itt van a baj, hogy mire szolgált a motivációja: nem arra, hogy te meg én, meg a debreceni igazmagyar jobban éljen,hogy Ő AKAR LENNI A FŐNÖK. mindent ennek rendel alá. Mutass egyetlen olyan húzását, ami ésszerű, jó, de kicsit is népszerűtlenné tenné a szavazótáborában. Itt évek óta kizárlóag propaganda kormányzás folyik. Jó reggelt kívánok.

2017.12.14. 13:18:49

@Hellanéni: Hát igen. Pont ez a vicces, hogy a 8 milióból 1.5 millió szavaz a fideszre, akkor milyen szarnak kell már lennie az ellenzéknek ahhoz, hogy a maradék 6.5 millióból ne tudjon összekapargatni egy kormányváltást akár csak reális célként kitűzni képes mennyiségű szavazóbázist... bizots azért nem megy, mert kitettek egy Soros plakátot...
Egyébként fáj, nem fáj, érezhetően javult az életszínvonal. Ma azzal kampányolni, hogy de nagy a szegénység, ugyanakkora melléhúzás, mint a "rosszabul élünk, mint négy éve" kampány, nem véletlen, hogy nem is ezzel próbálkoznak. ÉS ez az életszínvonal javulás töbek között az agyonköpködött rezsicsökkentésnek, közmunkának is köszönhető, illetve az egykulcsos adónak, amit az SZDSZ 8 év alatt nem volt képes bevezetni, pedig hogy ígérték.
Ami a kürázakat illeti - amikor 2007 febráurájban a árkos betegeket hazaküldték a debreceni Kenézy kórház igazgatója, mert a csodás szadeszes reform miatt nem volt pénz a gyógyszereikre, a "független" sajtó elfelejtett beszámolni róla, de még a helyi "független" újság is. Ha ez ma történt volna, akkor jönnének a címek, hogyaszongya "A kormány hagyja meghalni a legbetegebb embereket, már a rákosoktól is megvonják a pénzt" és hasonlók.
Ez az ellenzék nem hogy az EÜ pusztulását nem tudná megállítani, kormányra sem akar kerülni.

Hellanéni 2017.12.14. 13:38:10

@nagyjoco: a választási kérdésre a válasz: mert szeretett vezéred úgy alakította át a választási rendszer, a számítási szisztémát, a körzeteket, hogy a sokszínű ellenzék mindenképpen pofára essen.

Továbbra is mellébeszélsz, ha tényleg jobban élünk, akkor MINEK százmilliárdért egy ilyen primitív kampányt folyamatosan a pofánkba tolni, királyi tv, csigatévé, megyei lapok, óriásplakát, lokál, illatos levélkék személyre szólóan - MINEK? Minek brüsszelezni, sorosozni, migráncsozni, ha elég lenne annyit mondani,hogy szavazz ránk, mert most jobban élsz. Minek ez a hülyékre épített szennyfolyam? Nagyon sok pénzért? Minek?

Te mondtad, az emberek nem hülyék, csak tudja már, hogy most jobb neki. Minek átmosni az agyát? Brüsszel, migráncs, soros.

Tudod mit, adok neked én is három szót, rágódj rajta:D
liberté, egalité, fraternité :D
nem tetszik? melyikkel van a baj?

Adok három másikat
beigli, fenyő, világbéke
jön a karácsony Jocó :)
Törödj bele, hogy MÉG nem kötelező egyformán gondolkodnuk :)

Hellanéni 2017.12.14. 16:11:17

@Frick László Intézet: @nagyjoco: @Wildhunt: mai, friss hír. Egyik ismerősünk mondta, hogy az a külföldi cég, ahol dolgozik, bezár, elmegy az országból, mert elegük van a kormányzati korrupcióból, bár a világ számos országában jelen vannak, máshol ennyi geciséget, lenyúlást, ordas lopást sehol nem tapasztaltak, mint itt. Finito, nem küzdenek tovább. Amúgy jól menő cég, számos érdekeltséggel a világban. Az ő kis nyugat-europér gyomruknak már túl sok volt orbán. Nem én mondom, a külföldi főnök. Biztos nem tud magyarul, nem értette, hogy mekkora védettséget élvez itt Bp-en Brüsszeltől.

2017.12.14. 20:12:56

@Hellanéni: Gondolom, Kína azért nem fekszi meg az érzékeny gyomrukat... mese habbal.

2017.12.14. 20:22:44

@Hellanéni: engem rohadtul nem zavar, hogyan gonodlkodol, te rugózol itt egyfolytában a szörnyű orbáni diktatúrán.A liberté, egalité, fraternité szép eszme - mondjuk még szeb lenne, ha nem öltek volna ezreket a nemzeti borotvával és százezreket a vendée-i népírtás során a Nemzeti Konvent csodálatos liberálisai. A mai francia történelemértelmezés már nem tartja azt a forradalmat polgárinak.

Hellanéni 2017.12.14. 20:55:43

@nagyjoco: továbbra is várom kimerítő válaszodat, ha annyira jól mennek a dolgok, ha a vidéki kisembertömegeknek annyival jobb most, akkor MINEK százmilliárdokat elfolyatni erre a debilekhez szóló kampányra? Brüsszel, soros, migráncs. Minek rá költeni, minek kellenek a tv csatornák, a plakáthelyek, az ingyenes lokál, az illatos levélkék. MINEK? Arra sem válaszoltál,hogy a kormány nem nézi-e hülyének a szavazóit a nemzeti inzultáció kérdéseivel? Az szerinted normál intellektusú emberekre lett célozva? Minek kellett többezer plakát soros képével? Mentem le a metróba és 2 méterenként rám kacsintott soros. Minek, ha annyira jó a kormány? Miért nem azzal kampányol,hogy jobb az élet, ha tényleg jobb? Várom a választ.
Nem pont saját szeretett vezéred néz benneteket hülyének a soros-migráncs - brüsszel szentháromsággal? Minek egy ilyen ordasan hazug ideológia, és minek ez az intenzitás, amivel tolja,ha olyan jó az élet Debrecen külterületén?

Frick László Intézet 2017.12.15. 05:20:28

@Hellanéni: Ha ennyire nyilvánvalóak a tipikusan fideszbűnök és orbánordasságok, miért nincsen már név is a rubrika mellett, aminek X-elésével pedig pár pillanatra kielégülhetnél folyamatos gyűlölségedben?

A karakter már annyira lerombolt, hogy maga a jógyerekek fostos recskája. A karakter már készen van. Amit a "sorosozás"-ról írsz: sőt, már túltolták a biciklit is rég, már önellenható és paródia, készséggel elismerem. De ha így van, akkor mi lehet az oka annak, hogy még mindig egymást bassza az Orbánváltó Koalíció? -szerintem, a beteges politikabuzi szerint ma EZ a kérdés, hiszen te mindent jól tudsz, akkor EZT hogyhogy nem tudod? Ahhoz ugyanis, hogy a FIDESZ-t meg Orbánt legalább a választások elcsalásával [-> választási törvény -> Gulyás Márton ígérete a szeptemberi balhéról -> forró ősz c. bejegyzésem] kéne egy rubrika, amire hiábva szavaz az Orbánt Váltani Akaró Jó Emberek, azaz A 70%. Hogyan maradhat a maimarketingben egy ekkora piac kielégítetlen.

Hogy hívták nálatok a gimiben azokat a csajokat, akik továbbnyeszetelték körömvágóollóval a miniszokcsi amúgy is merész sliccét még, akik kinyúlitgatták a pólójuk nyakát és cicifiksz nélkül jól behajoltak a közismert disznó Ugyebár tanárúr asztalánál, akik reggelente mosakodás helyett befúúúúútták magukat valami jó kis dezodorral, akik gondosan rúzsozott ajakaikkal, jaj,annyimindent igértek a tökfilkóknak lenézett fiúknak, de semmit,semmit nem teljesítettek, csak kecsegtettek, vágyakat csak ébresztettek, de még akikre vágytak volna, fiúkra, azoknak is,egy érintést sem,viszont a moziba és a diszkóba a belépőt fizettetni igen, a táskájukat cepeltetni, elvárni mindent, azt igen, de teljesíteni semmi? -a mi giminkben szárazkurváknak neveztük az ilyeneket.

Frick László Intézet 2017.12.15. 05:32:47

@Hellanéni: Hazugság. Nincs cég a világon olyan, még a fizikaikiterjedés nélküli un "Mérnöki Irodák" világába sem, ahol a politika bármibe is számítana, az, amit te itt kormányzati korrupciónak nevezel, Úniós Fejlettszinteken is zavartalanul folyik, elszámolhat úniós ember repülőjegyárat, ha Brüssszelbe repül, de csak a Brussels Airlines jegyét számolhatja el, azaz 23000 helyett pl 375000 Ft-ot és ezt Niedermüller Péter is nagyon jól tudja, és ha odamegyek Brüsszelben bárki fizetőpincérhez és azt állítom, a piréz küldöttséggel vagyok és mibe kerülne nekem az, hogy a várhatóan 300€-s ceh-hez 999 €-ról kapjak számlát, már slisszan is a nyél a kápába, miről beszélsz? -Hazudsz. Vagy hazugságot tódítasz ide, erről beszéltem. Ennyire szarul álltok igazság dolgában, hogy '56-os halaskofanéni stílusban kell még uszítani is? Hát a fideszbűnök nem nyilvánvalóak, mint a nap?

A piac döntött már rég és a piac go to China. A L'Oreal Paris főlényege és Meghatározó Volumene már Kínában van és Európa az érdekes kiegészítés.

Amit te kifogásol a sorosozásban, az magának George Sorosnak is óriási szivesség, megtették már ezek a beképzelt ostobák ugyanezt a szivességet Biszku Bélának is, biztosították még életében azt, hogy mártírként gebedhet meg.

Ugyanis SOROS = CIA.

Higgyél nekem, elvakult gyűlöletbetegségedből az igazság felé kigyógyulváncsak mégnagyobb fájdalmak érnének, csalódások.

Soros terv nincsen, viszont az USA terve az Arab Tavasz óta teljesen nyilvánvaló.

És a magyar meg az izraeli kormánytól baráti udvarias és érthetetlenül türelmes gesztus még mindig "SOROS!"-nak becézni a CIA-t.

Frick László Intézet 2017.12.15. 05:34:40

@Hellanéni: Pont te vagy az, aaki, ha valaki nem egyformán gondolkodik veled, akkor már csak orbánseggnyaló lehet.

2017.12.15. 08:52:48

@Hellanéni: Hella Néni, én már megvettem az ajándékokat, a fát, a szép új kovácsaltvas talpat, építőkcokát, parfümöt, könyveket, viszem a családom a prágai vásárba, én csomagolni akarok már, Prágát nézni, sört inni, kacsát enni, gyerekkel sokat játszani, egy hít el nem olvasni, csak ünnepelni. Utológ is boldoh hanukát neked, boldog karácsonyt, gyönyörű új évet, neked is , Vona Gábornak is, az LMPelnökségének is, Orbán Viktornak is, Sorosnak is!

Hellanéni 2017.12.15. 16:21:29

@Frick László Intézet: most mit nyüglődsz. Te mondod mindig, hogy a ami ember picsaember, hagymaszárba lyukat vesz, meg izfokozós tejberízst PE csészében. Politikában is eljutottunk ide. Soros, migráncs, brüsszel. Kajáljátok. Tele ízfokozóval, nátriumglutamáttal, stb :D

Frick László Intézet 2017.12.17. 05:01:51

@Hellanéni: A fele étlapot bezzeg lehagyod. Mindig csak azt lesed, a rosszak mit kajálnak be, közben meg észnélkül kanalazod, amivel etetnek. Nyamilás előtt néha nézd már meg, te mibe veted a kikkanaladat :D Jó étványat.

Frick László Intézet 2017.12.17. 05:11:30

@nagyjoco: Tudtad azt, mint mondott Gordie Walker, a Killing Joke gitárosa, mivel magyarázta Prágába menekülését?
"Ma nem találom meg, aminek Londonban kéne lennie. Aminek Londonban kéne lennie, azt ma Prágában találom meg." [...] "A Nyugat-ban már nincsen életerő. Kelet-Európában még akarnak valamit az emberek, ott még van lendület."
süti beállítások módosítása