Part One: [2017.november 13-án érkezett szpem a műűvésznőtől egyenesen]

czaparyuvegsztori.png

Part Two [slight return]

czaparyuvegsztory.png

Ne szomorkodjatok, hogy véget ért a Sziget, a gyűlést folytatjuk!

/Osztap Bender/

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr713274489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alfőmérnök 2019.10.11. 14:57:43

"Az a gond, hogy a valóságban a "férfi" és az "érték" nem összeegyeztethetetlen fogalmak - viszont a férfigyűlölet és az érték már igen. Beteg alapokon sosem állhat egészséges építmény, és ez Czapáry Veronikán, a könyvén, meg a róla szóló cikken is erősen átüt.

Húsz éve írok, több regényt is írtam az asztalfióknak, és sok feminista szerzőt és szakirodalmat is olvastam (...) egy meglehetősen patriarchális kultúrában élünk (...) Úgy érzem, a gender szemléletet nem lehet kihagyni a könyveimből. A hazaiak közül Tallér Edinához, Csobánka Zsuzsához, Forgács Zsuzsához érzem közel magam (...) Szeretném áttörni a gátakat. Létrehoztam egy virtuális női testet, akit feláldozok az olvasás oltárán. (...) Másrészt a molesztálás egy olyan téma, amiről nem beszélünk: az egész társadalom ilyen és hasonló elhallgatásokra épül. Ehhez képest Angliában például a gyerek is feljelentheti a szüleit, ha verik. (...) A Megszámolt babák munkacímű következő könyvem teljes egészében egy ilyen lírai formában megírt múltbeli trauma kifejtése lesz.

Na ja. És még csodálkoznak, hogy nem értékeli őket sem az irodalmi élet, sem a férfiak, sem úgy általában senki, önmagukon kívül. Ezt hogyan is lehetne értékelni? Őszintén sajnálom azokat az embereket, akiket trauma ért, de meggyőződésem, hogy erre a megoldás a személyes gyógyulás és megbocsátás, nem pedig az, hogy tragédiájukkal másokat is meg akarnak fertőzni. Így lesz a személyes kínból olyan mocsok, amiben lehet közösen dagonyázni. Lehet együtt utálni a férfiakat, lehet ellenük fúrkálódni és szúrkálódni, mozgalmakat alapítani és a parlamentben lobbizni. Mert őt, őket gyerekként valaki bántotta.

Ez nem irodalom, ez egy félresikerült pszichoterápia napvilágra került naplója. És sajnos Czapáry Veronika nem írónő, hanem egy gyógyulatlan beteg, akinek másfajta pszichoterápiára lenne szüksége, mert az eddigi - a feminista, férfigyűlölő fajta - szemlátomást nem hozott eredményt."

deansdale.blog.hu/2012/05/30/irodalmi_lepegeto_7548

Frick László Intézet 2019.10.28. 05:01:34

@Alfőmérnök: Nagyon sokáig én is azt hittem, hogy valamifére patriarchális & fallokrata megnyilvánulás az, amiben a cigányember megyen elölés mögötte 3-4-5 lépéssel az asszony.Egyébként a Fejlett Bezzeg Szaúdánok is így közlekezdnek.

Közben változott a társadalom,a cigány nők között egyre erősebb a Woman Power.

Régebbi ismereteim voltak a cigány nők köreiben a Woman Power-ről:

1. Az un (és rosszul nevezett...)"oláhcigányoknál" pl nem is annyira titkos a nőuralom. A nagy Anya a család feje,de azért az urát előretolja... mert szerinte szégyen az, ha valakinek tesze-tosza, mint a magyarasszonyoknak,olyan semmirevalópöcs asszonyember és "férj"-e van.Lássák, hogy neki ura van.El is játszanak egy mímelést,amiben az oláhcigány ember "forgassa" magát,mint FőParancsnok.

A dalit romongróknál viszon a fallokrácia el-annyira súlyos todottlenni, hogy az ember az asszonyt akár a kamionparkolóba is kihordta. Kézi,umka keretiben a kotongumizott faszt "szopta" 2000-ért. Mivel az asszony az idegen gecivel lényegében nem érintkezet, szexi-rőlszó sem lehetett, csak a szaxi...... ezt a dalit romongró ember tisztességes jövedelemszerzésnek tekintette, ha az asszony nagyon ugrlt,megverte,mint a lovat (a lovat ugye szpen ésokosan,beosztássaalkell "verni" hogy tabnuljon belőle...) és akor legfföljebb a szétvert arcával csukjában állt ki "körömlagot szárogatni"

Általánosan a cigány nők a nőkifejezést pejoratíve értelmezték,mint a férjet. A férj a picsa asszonyember,akinek a nő, egy nő..a párja a picsaságban.

Proletárok vegyes társaságában,magyar proletár nők és cigány proletármeg feltörekvő nők között... az értetlenség teljes. Az egyik sarkalat a fasz.A magyar proletár nők szerint különbözőek a faszok.A cigány nő szerint a fasz fasz, egyre megy.Esetleg egy fasz lehet annyiban különb a többi egylényegű fasznál, ha az a fasz a gyermekeit csinálta neki.Akkor...kb...ennyi elkülönböztetés jár az ura faszának.

A cigányasszony szerint az ember lyáénya kifog magának egy faszt,oszt kész. Kislány korában akarta,fiatal nőként kifogta, felvolt indulva reája a míhë , az jutott neki -szagújja akkor. Nem válaogat, nem kisérletezik,minek:a többi is ugyanolyan.

Talán minden 25-ik dalit romongró asszony örökszerelmes az urába,deezt az ura soha nem tudhatja meg.A testvérjó barátnnék is tudják,a nagylyány, ha tudja. Maga a zura...sok jelét nem tapasztalja.

ezek itt régi,negyedszázados dolgok.

A 2000-esévekkel,az internettel,a fészbúkkaljelentősen megváltozott a cigány nők attitüdje. Az oláhcigányoknális van lázadás,de a romongróknál sokkal nagyobb.A 9-11 éves romongró nő elhatéérozza, hgy neki cigány ura nem leszen.Inkább egy rongy magyar drogos-alkoholista semmirekellőproletár gyerek,minthogy neki cigány ura legyen, az anyja sorsával.

10 éve még a magyart és férjnek kifogó 15 éves asszonyok a magyar férjet maguk eléküldték 2-3 lépéssel, hogy előttük eriggyen a jáőrdán.
Újabban azonban márasszimilálódnakésaférjük előtt járnak. "Magyarkodnak".

A magyar proletárgyerek is jóljár. Jó kajákat fog enni -igaz,dolgozni kell járni,a cigány asszonya nem tűri meg otthon lebzselésben.Leordéjja a fejét,szabályozza a drog-és alkoholfogyasztást."Iparos" embert csinála férjből,házkörülimunkákat végeztet vele,tetőt javíttat.Autót vásároltat. Elsőre is legföljebb két gyereket szül "aztán majd babázni vénségére" a 30-as éveiben majd még egyet.

A drogosmagyar proletárgyerek anyja sem vezetett már háztartást.Retkes,koszos, rendezetlen, takaríttatlan házban élt,akert az udvarral egyburgyin diudva, az ágyak vetetlenek. Az anyja hatféleételt... ha főzött,a lánytestvére annyit sem. Tkp a magyar proletárgyerek...irigyli is a cigányokat,hiszen ott,amire kell,arra van pénz. Az őperspektívájából élelmesebbek a cigányok az alkoholista rongy,munkakerülő,segélyenélő szüleinél.

Lényegében az ilyen házasságok üzletszerűek:Acigány nőTUDATOSAN a kezébe veszi a sorsát,minden olyant megad a férjének,amit az magyar lánytól nemkapna meg akkor sem,ha a magyar lány azt ugyan szeretné. Belültiszta, rendes kitarított, sőt,sikamikált lakás, rendrakás, tiszta ruházat,MINDENBEN jó ellátás. Az ára:ordéjjás,acssítás.. a cigány felesége óvatosan akár edényeket vagy elektronikai eszközöket is dobálgat.de úgy hogy ágyra,puhára essenek. Rikácsolás, veszekedés, nem engedi a férjét elzülleni, nem engedi reggel ágyban maradni,muszáj felkelni, gyárba menni dolgozni. Külön érdekesség, 2-3-4éves trend,amiben ez a cigány nő is gyárimunkába áll -ebben az ősibb cigány családi segéllyésre támaszkodik,acigányoknál lehet ilyen, hogy a kicsiket akár 8-10 órára is az anyjára-nővéréren énjére (anyja lánytestvérére) hagyja. Ritkán a még gyermektelen húgára,aki addig a házban tartózkodik(11-13 éves nőt képzelj el...) vigfyáz a házra és a kicsikre azzala figyelmeztetéssel, hogy azért ne fürödje ki az összes melegvizet a bojlerbú.

Szorgalmas Gyémánt 2019.10.28. 13:39:25

@Frick László Intézet: A 11-13 éves nőnek nem az iskolában a helye? Úgy törvényileg is.

Frick László Intézet 2019.10.30. 04:58:25

@Szorgalmas Gyémánt: 25-30 évvel ezelőtta mai 15 éves asszonyok anyukái... hogy fogalmazzamki szépen? "kivetetkeztek" az iskolából. Ezt a gyakorlatban úgy képzeld el, hogy: Hogyan mutatott volna mondjuk egy 6 hónapos terhes 7.osztályos lány az iskolaudvaron?

Még nem vettem le, van talán itt egy írás a Tízéves Nő-ről.

Kamondi Zoltán filmrendezőt 3évig szopatták cigányasszonyok,összeadva hónapokat töltött cigányasszonyokközött ésúgy bántak vele,ahogy piszcinológusokkal,cocjológijusokkal,un "riporterek"-kel röviden bolón'pestiemberekkel szokás.

Mire megsajnálták a tarlón utánuk kóborló jelentős művészt éselkezdtek nek társadalomszociológiaialag értékelhetően igazakat is beszélni.

Kamondi ezen gyűjtéseibőlformálódott ki a Kisértések c.filmje hősnője.

Van a Kosztolányi-noteszemben három olyan eset,amiben a 13-14éves nő lányegében a saját féltestvérét szülte meg.

A háromból az egyik esetbena vizsgálatban a nyomozó is nővolt.

Az egyhelyiségben,amit a család lakott,a hányingerrelküzködve ... kivéve a védőnőt.. toporogtak a Nagy Fehér és Okoss Emberek és kérdezték LE ,mint tanút, a nagymamát.
"Hol tartózkodott a bűncselekmény idején?"
"Hát hun? Hát ittëg-ë ahun most!"
A nyomozónő egyet hátralépett:
"A bűncselekmény meg itt történt..." -mutatott a dikóra. "Akkormaga...látta az egészet és?----" -a nyomozónő kilépett hányni az udvarra.

A másik két esetben férfiak voltaka nyomozók, akik,mint gyakorlóalkoholisták,a hányásukat rutinosan vissza tudták tartani.

És volt még egy kérdés,ami a nagymama nőiszolidaritását firtatta volna.
"Hagy szokja az asszonyílëtet!" -ez volt a nagymama válasza.

Az asszonyélet velejárója azokban a régi,ősidőkben,kb a Cocpolt Korszak végéig
volt a cigiritameg a kevert. Ritkán a kávé.

Az anya a legnagyobb láyánytlényegében úgy kezelte,ahogy ma a Korszerű Modern Jövőbevezető Családformákban a Modern KorszerűJövőbevezető Nő a kislányát. 'enrangú partnerként. Egy korszerűModern Jövőbevezető Nő azonban nem kínálja már cigarettával vagy szeszesitallal a kislányát. Helyette a bugyititkait osztja meg veleúgy,ahogy egy vále egykorú baricsajszijával is.

Tehát lényegében az egy korszakkalezelőtti 24 éves hatgyerekes cigányasszony a 9 éves kislányának odaadta a félig szívott cigit: "Neje, szíjjad" adott neki egy nyelet kevertet,depla gyógyszerből,amit rájaszedett "gyorsítónak" a piára,abból nemadott neki.

A Kosztolányi -noteszemben 44 olyan eset van,amikor a hazatérő anya agyonig verte valamimiatt a lyányt.Nem rendes verés volt ez, azt majd az apjátólkapta meg.

Ezek a nők verésnek azt nevezik, ha az bicikli vagy kutyalánccal vagy derékszíj csatjával vagy hentes lánckesztyűvel történik.

"Nem szeret már engem az uram:meg se ver!"

Amit a feminimopicsoidok pl a kurvák életéről elképzelnek, hogy az alsószegmensben ütlegelik a stricik a lányokat... nos, annyit, tehát tenyérrel,ököllel... ezt ezek a nők fel sem veszik:Sajátmaguknak nagyobb pofontlekevermnek,mint amekkorapofont elképzelni tud egy cocojológija papíros feminimopicsoid.

Illyés Gyula írta a Magyarokban: Megdöbbentette őket az, hogy a somogyi zsellér gyermekek,kisfiúk éskislányok mennyire felnőttesen gondolkodnakéletterveiket illetően. Budapesti proletár gyerekek cuklyot,mozijegyet,pöttsölabdát mackót, hajasbabátkívántak

a somogyi agrárproletár gyerekekmeg bors ökröcskéket,summás vellát, szerszámokat,napszámba járniés GYŰJTENI pénzt jobbéletre.

AKosztolányi-noteszembe 347élet-elképzelést jegyeztem föl 7-15 éves nőktől.

"Anyám szerint 9 évesen már elbirtam a faszt!" -modotta az egyik 11 éves nő. Sajnos ezt még nem sikerültkitudnom, hogy azon régi anyák szerint mik voltak a fasz elbírásánakakritériumai.

Agyonig verés... plelőfordult, hogy az anya nem tudott visszatérni a "koncsorgásból" aznap, csak másnap. Ezért a 11éves nő nem birta már a 14-0,8 éves testvéreinek az éhes panaszát hallgatni,felkutatta a liszt rejtekhelyét és a 4kilólisztet mind "felsütötte" bodagnak. Amikor az anya visszatért,felfedezte, hogy a 11éves nő "felpocsékolta" mind a lisztet és ezért az ökléval arcon majd háton ütögélte a 11éves nőt. Este hazajött az apa, aki pedig biciklilánccal verte .. na,ez volt az "agyonig".

Tovább is van, de az 66 éven felülieknek.

Frick László Intézet 2019.10.30. 05:09:41

@Szorgalmas Gyémánt: A Törvény mit kezdjen a 14 éves anyával? Időközben lettek szanciók,pl a segélyek megvonásaa iskolanemlátogatás esetére egészen hatékonynak mutatkozott.

Nem ritka a 16 évesen kétgyerekes nő,aki gyorsan házasságralép az emberrel,akit kifogott magának. A 18 évesen házas automatikusan "nagykorúsított"

Tulajdonképen... Biztos ismersz csak képes riportokat a hyperkommunikáció korából.Egy amerikai faszipl a világ népeiből egy-egy családott a kis otthona előtt,a kis (vagy hatalmas) otthonbólkihordott tárgyak karéjában fotózta. PlKínában óóóóóriási a munkaerő belpiac. amit Fejlettisztán másodosztályú nemigazi tagállamokból felcsalt és az éhbér kétharmadáért dolgoztatott vendégmunkásokkalold meg, azt íKínában belpiacon lerendezik,jelenlegPekingben és Ft-ban 500ezer az átlagbér, míg mondjuk az ujguroknál csak 250ezer. Ha egy "putrit" épít az ujgur család, nem számít háznak, nem kell adóznia, egy nagyépítkezés mellékén a lomokból tákolnak valamit, viszont bent az összevásárolt javak csak gyűlnek,amior majd hazaköltöznek 4-5-6 évmúlva a "mesés Jövedelmek" spórolásaival.

Egy ilyen riport kéne Magyarországon:

12-17 éves nők lakásbelsői és mondjuk a munkásosztály,a magyar proletáriátus max szakmunkás 18-38 éves otthon élőleánykáinak leánykaszobái.

Nem hinnéd el, hogy a piacon turkálókban összevásárolt kb 5000 Ft lakástextilbőlmilyen lakásbelsőt tud egy 15 éves nő.

Én, nem szégyellem,ríjottam,amikormegláttam, hogy 5nm piros tüll,egyéb függönyanyagok és kárpitok,hulladék díszlécekés lambéria deszkák,pár szeg meg kapapács és három doboz rajzsög segítségével Bűbájos Boszorkák stílusú szobabelsőt úgy lehet kialakítani, hogy a szoba linóleuma tisztább,mint a patikáé a napi nagytakarítás UTÁN.

Volt egy korszak az életemben,amikor kényszert éreztem arra, hogy ezeket a történeteket kiírjam.

BódisKriszta un "írónő" sztorija után meg egyenesen rákattantam.

De, hála Istennek, ez elmúltmár rólam.

Nincsenek ambícióim és nemsokára már ennyi sem marad,mint amennyi még volt. :D

Szorgalmas Gyémánt 2019.10.30. 10:32:27

@Frick László Intézet: Akkor elő Manu törvénykönyvével - alkalmasabbnak tűnik számukra, mint a mi jogrendünk.

Szorgalmas Gyémánt 2019.10.30. 10:35:13

@Frick László Intézet: Ami az ambíciókat illeti, Tilopa szerint:

Ambition clouds sheer clarity and you don’t see it.
Thinking about precepts undermines the point of commitment.
Do not think about anything; let all ambition drop.
Let what arises settle by itself, like patterns in water.
No place, no focus, no missing the point —
Do not break this commitment: it is the light in the dark.

Frederick2 2019.11.03. 13:08:13

@Alfőmérnök: Pető Andrea (fenekét nyalogató elvtársai védelmező karéjában) is akcióba lépett, már ami a a férfigyűlölet gerjesztését illett.

grafomanpali.blog.hu/2019/10/10/jegyzet_136

Frick László Intézet 2019.11.04. 05:29:23

@Szorgalmas Gyémánt:
A táérsadalmak a szervezetlenből a túlszervezettség entropikus jóléti fulladásába vezetőéletciklusokban élnek-halnak.

Manu Törvénykönyve idejében igen ritka volt az olyan emberitársadalom,ami 3 nemzedéknéltovább húzta.

Akutya a jódolgában "tud megveszni"

és ez,ajólétbe belevesző totális elhülyülés...az emberre is igaz.

Minden kis újszülött az Emberré Levés esélyévelszületik.

Pl ha 1888-ban április 18-án Braunau-ban a kis Dolfili-t elveszem az anbyjától és leviszem Etiópiába egy szrvasmarha tenyésztő törzshöz,akkor lehetett volna Ember-fia,de így csak egy lett a vérengzőmajmok között.

Egyszerűen...engem elképeszt, hogy a Minta Bezzeg embertípusokmilyen mintákat és embetipusokat mutatnak KorszerűModern Jövőbevezető Emberformáknak.

Ép ésszel felfoghatatlan, hogy a médiában tündökölhetnek jópofa okosokként olyan emberek,akikkitalálták,hogyan lehetne a Föld-et a túlnépesedéstől azzalmegmenteni, ha ikszidőmúlva eltűnik a túlzottjóléti egymilliárd oiropid.Nekem algebrailag valahogyan nem tud kijönni jóbbnak túlnépesedéstémakörében a 11 Mrd ember a 12Mrd helyett. Valóban kevesebb a 11 Mrdember...deközben azok az emberek... ezt sokszor bevallottam már neked...Én nem vagyok ezekkel az emberekkel.

Nemrég láttam egy riportfilmet, az etióp szarvasmarha tenyésztő is hülye picsának nézte a fehér embert,meg az az Modern Korszerű Jövőbevezető EtiópEmber is,aki egyébként a csalkádhoz túristákat szokott kihordani és abból pénzel.

Általában a fehér ember ilyen szituációkban a palimadár, akit lelehet tarhálni meg kilóra venni, veseműtétre, a gyerek iskoláztatására. Apicsaemberrelmegegyezik a "pápua" egy kis csónakmotor ajándékba elfogadásáról, de mire a faszi összeszedi alapítványipénzből a csónakmotor árát,már hajóról van szó, csúnya zsarolós fenyegetős jelenete,kínai nejlon sportszerkóban még ungabungáznak is a pápuákok a picsaember ijeszteget, két rendes,új hajótestre szerelt nagyon erős motort lkehetne vásárolni a pénzből,amit követelnek és azzal az alap attitüddel, hogy így a picsa majom majd egy sima, olyan,amivel odahozták, használt bárka árát az erős motorral bmegadja és azt hiszi, hogy könnyen úszta meg.

Én ezekkel a pápuákkal vagyok, az etiópmarhapásztorokkal,akik leveszik kilóra a túristákat.
Szerintem a fehér ember azt érdemli,amit ma kap Johannesburg utcáin:a torkára a kést és oda a tárcáját a telókával,ezt érdemli,ez jár a fehérembernek.Mert ez a fehér ember munkájának a KÖVETKEZMÉNYE.

Frick László Intézet 2019.11.04. 05:35:38

@Szorgalmas Gyémánt: Én a feminimopicsoidokat nem tekintem nőnek. ÉS ennek az oka az, hogy mégén is inkább vagyok nő,mint ők. A feminimopicsoid egyszerre akarja a Régi megkülönböztetett Tiszteletet és Figyelmet a szerinte nők-nek,meg még a pozitív diszkriminációsem tetszik neki.. tehát az ember olyan szituációba kerülezekkel a nőknek látszóemberekkel,amikbe a parasztbácsik tudnak a parasztnéni feleségeikkel, ha a konyhában ül,az a baj, ha csinál valamit, akkor mértnem mást csinál, ha azt ccsinálja, amit a néni parancsol neki,az se jó. vegye is be a gyóccert a vén hülye,de minek vesz be gyóccert,mert beteg csak a mama lehet, neki vannak halálosbetegségei,apapa az csak szimuláns,minek a gyóccer. Ha a paparosszul vanb megjátsza magát,de ha a mama bezabál tőőőtöttképosztábólés szívinfarktust kap (a múlt héten minden nap agyvérzése volt, csakő nem fordulminden szarért orvoshoz,mint a penye papa[aki soha nem megy orvoshoz egyébként]

Szóval nem kell többb egyetemi diploma ahhoz..ez a néni két gyermeket szült és egy onokája is van

nem kellegyet sem szülni és onoka sem kell hozzá
hogy egy.. hogy fogalmazzak... szóval... pinás.. ilyen megoldhatatlan szituációba gubancolja bele a vén semmirekellő szaros fingosat... vagy még ivarképes fiatal férfinek látszó embereket akár.

Ez egy annyira régi történet, hogy népmesei formáját a világ valamennyi népe a még valamennyi talán élő nyelven is ismeri.

Még ír meg baszk verziója is van ennek (annak) a mesének.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.04. 07:35:41

@Frick László Intézet: Ok, csak gondold tovább: aki most a kést tartja, holnap majd ő lesz a kés rosszabbik végén. Vagy a gyerekei. Mert ez meg az ő cselekedeteinek a következménye. A világ attól nem lesz jobb hely, hogy a mai feketék bosszuút állnak a mai fehéreken az apáik, nagyapáik által elkövetett tettekért. Épp ellenkezőleg.

Szerintem a tizenötéves lányok által szült, egészen kiskorától durva veréshez szokott, a kést profin és megélhetési forrásként kezelő, adóforintokat szakszerűen a semmiért levevő dizájner drogoktól és alkoholtól elhülyült, a börtönból való szabadulást lakodalmi szintű bulival ünneplő emberekre nincs szükség.

Amiről te beszélsz, az a jóléti társadalom problémja: "Sozialstaat macht die Menschen schwach." A cigány relatíve erősnek tűnik ezekhez képest, de... tizenhárom éves voltam, amikor öt cigány körbeállt az utcán hazafelé és levetette az órámat. A cigány osztálytársam azt javasolta, vegyek kést, és gyakoroljak... Ez a megoldás?

Frick László Intézet 2019.11.05. 04:33:39

@Szorgalmas Gyémánt: Hogy a fekete kést tart a fehér torkának, az nem "jobbá tétel"...pusztán következmény,a néger drogos ésdrogra kell neki a pénz. Nem megoldás, hanem következmény
-ahogy szoktammondogatni: A motívumok alacsonyabban vannak.Nem,még annáls alacsonyabban.

Lélekkufáraljas "szekták"tudnak fogásokat emberek elfordítására a Felesleges Élet-től.AMit nem értek, ezeket a móccereket miért nem használják az önképük szerint Jók &Igazak is.

Errőlis beszélgettünk már, Dr Csernus eddigi tevékenységében 2embert hozottle a heroinrólés hat embert a piálásról.
Viszont a gyülike vagy a krisnások százszámra hoznakleembereket, csak ugye ez az ő bulijuk, az őmechanizmusukés ezeket a "megmentett" embereket az egyik rabságból a másikba vetik.
Viszont amódszereik hatásosak.

Az emberek térítésének többtízezer éves hagyománya van.

A Megvilágosodott egy fűrészes útonálló rablógyilkost térített a vérengzőmajomi létbőlemberségbe,a szerzet kebelébe.

Sok-sok-sok Felesleges Ember-rel voltmár dolgom,összességében ezrek,de nem tudnék10-et megnevezni,akik téríthetetlenek lennének.

A cigányok esetében pl a vallás(nem a gyülikéről beszélek,az nem vallás, hanemmarketing) hatékony lehet.

Mindig azt mutatom:nem a gyurma a hibás,hanem a marok.

Az önképük szerint "nagyonfejlettemberek" a "nagyonfejlettrégiókban" felfejlődtek egy társadalmi formába egy őpmodern,mert szekularista államban...kitűznek szabályokat... és azok a szabályok szerintük az egész emberiségreis igazak,betartandóak.Nagyonfejlett emberek...és...a fejlődés szójelentésévelnincsenek tisztában. Még vitába sem hajlandóak állni,lehülyeségeznek bármely segítő hasonlatot.

Azt is problémának tartom, hogy a nagyonfejlett emberek nagyonfejlettnek hitt tudománya nem rendelkezikélőkapcsolatokkala külvilággal.
Az un "bushman" azaz a szan nép kapcsán mutatom ezt:Jelenidejúpéldák a tankönyvekben,miközben úgy és olyan állapotukban,ahogyan példánakállítják be őket,már 30 éve nemlétezhetnek.

Az un "fejlőfés"lehagyta az embert.

Látványosésszemléltetésre alkalmasa példa,amiben az autószerelőmestervizsgabizottság büszkén pöffedszkedő tagjai..egy szakmunkás,tehetséges,10éve dolgozó autószerelőtúgy vizsgáztatnak,hogy még közelsem szagolnak a vizsgázó tudásához,legföljebb 1998-2002-ig gyártott autókhoz lehetne ezeket a vizsgáztatókat közelengedni. Ez extrémmert "nagytávolságú" példa,deaz tudományésaműűűűvészet területén számtalan ilyen van.

Minden iskolában vanlurkó,aki többet tud számtech-ből,mint a tanára.

Futó gyalogos futó emberrel versenyezzen,kerékpáros kerékpárosokkalés motorkerékpárosplne motorcsónakosokkal.

Miértkellene egy 30 éve még "ősközösségi éskőkorsdzaki" viszonyokközöttélő törzsnek" Úniós Normákat"meg "Nagyonfejlett Társadalmak Normáit" betartania?

A 12 évescigány nő és a 16 éves cigány nő tudatilag annyira nincsen "nagy távolságban" egymástól,mint amennyire a 12 éves felnőtt kész-korában kész élettervei...16 éves korára99%-ban megbuktak. Valahol... eltört és elromlott valami.Nemvoltálhatatos,nem tudott kitörni,nem voltképesváltoztatni,a szűk "család" a klán,a "nagy család" de főleg a többi asszony a nagy családbanmár csakéletirigységbőlsem engedte boldoguni" Mé legyen nekije njobb,mint nekünkvót?"

A 7-11 éves lányát élőapaát elnézi az anya, hallja a lánya sikolyait ésösszeseen annyi a gondolata:"Hagy szokja az asszonyéletet"

Mutattama kurvák esetét is,a panzióban kicsomagolókezdőkis kurvának az öreg beteg,leamortizált kurva nem az igazat mondja,hanemsegít a nem-ember..az állatnálszörnyűbbstricinek a beetetésben és rózsaszín hazudozásokkalkecsegteti a fiatalt,hagy rohaggyon előis elevenen.. ha már az öreg (28 éves)kurvának elkellett eleventen rohadnia.

A 2nagyonfejlett társadalmak olyan ellensúlyokat alakítanak ki,amik a súlyt gyarapítják,olyan fékeket,amik gyorsítanak. Olyan normákat,amike az élettelössze nem egyeztethetőek.

A 'kínálat',mármint a valóságos a marketingtársadalomban nem pusztán a termékmarketingben zuhan össze.Minden divat és kivehetetlenülváltozatosak a formák,dea valóságos tartalmikínálat a tucatrólaféltucatra szűkült az elmúlt pár évtizedben.

Az Afrikai társadalmakban az elmúlt 100 évexponenciális rohanatban évezredeket ugrott át.

Az áskapát kiverték a bennszülöttekkezébőléskonzervnyitót adtak a kezükbe...Az Ébredő Afrika nem minden népsége akar inkább sajátkonzervet gyártani.Egy részük azt mondja, hogy a picsába a konzervnyitóvalis,amikor nagyonfejlettisztánban feltéphetőföles fedelűkonzervek vannak.

Kamu az afrikai alapítványi iskola is,apolitika lenyúlja a fejlesztésipénzeket,a helyi kiskirályok, van egy betonkocka a szavannán,ahováa gyerekeknek elkell jármiuk,ott tessék-lássék un "tanítás" folyik,porhintés mindenfelé-.

Azt mondja a szülő, hogy ...látva az interneten..Akkor már jobblesz Angliában,ottaz iskolábajárás alapjog ésakiskorú nemlehet szülői felügyeletnélkül, beíratja a gyerekeit az Angol Analfabéts KépzóÁllami ISkolába és akkor az Angliában tartózkodása jogalapja a gyermek felügyelete.

Frick László Intézet 2019.11.05. 05:01:09

@Szorgalmas Gyémánt: (folytatás) Az afrikai azt mondja:Otthon asemmit teszi ésmajd éhen hal,apuszta földre fektetett kartonpapíron alszikés vízen, gyökereken meg az ingyen kapott segélyrizsán és lisztenél.
Ehhez képest..Angliábanfűtöttlyukban kell aludni,anem alhat kényelmesen a padlón egy szőnyegen, hanemazokra a derékfájdítómagas hülyeségekre kell felmásznia,mert jönneka NormaEllenőrök..és nem kakálhat guggolva, hogy ne legyen szaros az egész lyuka környéke,hanemfelkellülnie azokra a szék-szerű gusztustalan izékreés utána a vallási előírásainak megfeleléshez sokkaltöbbet kellmosnia alyukát..ki találta ki az "székre felülve szarás" hülye szokását?nadhát, ha ez a "norma" betartja.

Munkáról,munkavállalásról szósemlehet.Már az apja semdolgozott ésaz anyja sem.Jószágot nem tarthattak. A régiéletformátkimagyarázták belőlükésaz új létforma,amibe született a semmittevés.

HAt hónapmunkanélküliség után egy európai fejlettembernekfázikamunka igájába állni...hát,aki soha nemdolgozott.

Nagyonfejlettt emberekés nem látjákakülönbséget az 50 évvel ezelőtti török,görög,olasz,spanyol, szerb-horvát éslengyel vendégmunkásmeg a mai "menekültek" között? Az ŐÚj Normákmiatt nem isállhat semmilyen munkába a menekült.Egybőlazzalkezdi,ami a célja volt.Potyán élni bvalfasz hlyepicsaemberek ingyentársadalmában...legföljebb majd "üzletel" valamit. Pillanatok alatt átlátja a picsatársadalom "normarendszerét" és alkalmazkodik hozzá.Soha nem élt munkában..dolgozótársadalomban...de ez nema genetikai hibája neki,nema "büdös nigger"-lét velejárója.. hanem odalent a gyarmatokon alakult ez így,a z ottani nagyonfejlett oiripidokmunkálódásaitól.

Az ember nem születik abba bele,hogy dolgozni akarjon.. vagy..muszájbólis,debeleálljon.
Alegtermészetesebb, hogy a gyermekLÁZAD ha a legkisebb feladattal elvonják a neki tetszőtevékenységből."Játék"-nak próbálja beállítani a szülő..."tomszójerkedik".

A nagyonfejlett emberekben egy teljesen betegés félreértések nagysorozatán alapuló "sajnálat" éla "menekültek" iránt.A"menekültek" viszont lesajnálják és hülye palimadárnak nézik a "nagyonfejletteket".

1963-ban a török,a görög,a spanyolmeg az olasz irigykedve nézte apályaudvaron a már dolgozó vendégmunkásokat. Az afrikai meg csicska köcsögnek látja.. Ő biztosan nem lesz szoplga.Akkor inkábbapadlón alszik,odahaza is a padlón aludt...itt sokszor fából van vagy szőnyeg.

Ahhoz hogy 1 embert... egy családot..egy kisközösséget... egy falut..egy régiót...egy társadalmat "fejlessz" ismerned kell...akiket fejleszteni szeretnél,látni az ő szemükkelés szagolni az ő orrukkal is.

Nagyonfejlett emberek a szobájukban,interneten keresztültámogatnakmost fejlesztalapítványokat,szerintük, nekik beállított "elesettembereket" "meneküölteket" online utalgatnakpénzeket... és valójában fingjuk sincs,kiknek.

Az alap szituációkat nemértik és nem fogják fel.

Ha valakinek 1000 Dollártkellett letennie ahhoz, hogy egy gumicsónakra üljön,az már azt sem fogja a beetetőmesék után érteni, hogy mi az a szarakodás, hogy nem órák múlva kötnekki a Remnység Fokán, hanem hajókáznakkörbe karikába.

! éve..ötödik éve megy a "vita" a menekültekigazságos elosztásán, csak még a menekülteket nem kérdezte meg senki,hogy akarnak-emenni oda,ahova nem is szándékoztak.
megvan erre a normaválasz,miszerint tessék szépen menekültként viselkednie a menekültnekésszépen elfogadni a kijelöltországot -különben hazatoloncolják.

Itt a menekült elröhögimagát ésmegmondom:Joggal röhögi ki a picsát.ha őegyszer már itt van Európában,majd megnéziőazt a toloncolást.Apicsa, aki ezzelfenyegeti,csak a lépcsőházban avgy a liftteltud lemenni az emeletről,őúgy másuzikle a falon,mint a picsa egy létrán sem tudna.

Úgy fut, hogy a rendőrök autóval nem érik utól,mert nincsen az,amit ne tudna megmászni. Vagy átugrani.

Futás közben átlép egy autómotorháztetején.

Próbáltam érzékeltetni a picsaember normamániáját autóbuzulásban is.Hogy: egy Euro5 Norm autó 2évesen több károsanyagot bocsájt ki,mint egy jólszervizelt motorú Euro 0-ás.Egy marketingben ZÖLD-nek beállított gépkocsi ökológiai lábnyoma hatszorosa egy 40évvel ezelőtti autóénak.Egy marokkói vagy moldáviai százmilliomosnaksem kell 2003-asnál fiatalabb Mercedes, egyszerűen azért nemkellneki,mert neki olyan autó nem kell,ami csak fogja magát ésletilt és ami a sok sunyi-aljas kis kompjutertrükkjei segíytségével CSak GYári Szervíz-hez kötött. Mit a faszt kezdjen egy ilyen fostalicskával az Atlasz-tóldélre vagy Besszarábiában.

A német picsaember nem érti,mit hőbörög a moldáv, hiszen majd küldik neki az Assistance szolgáltatás kereteiben a csereautót.

A picsa,aki kitalálta ezt a marketingtrükköt,meg az igazgatótanácss is,akik bekajálták... elfeledkeznek arról, hogy az Assistance naklehetnek földrajzi-térbeli nehézségei és egy marokkói paprikatermesztőföldbirtokos nem fog az életéből hat órát eltökölni arra, hogy Rabatból a trélerrelmeghozzák a csereautót és elvigyék a vadiúj fost ami letiltott alatta.Hanem azt mondja a tahajja, hogy kerítsék elő neki a W116-osát.

Frick László Intézet 2019.11.05. 05:07:21

@Szorgalmas Gyémánt: Feminimopicsoidokra mutató bejegyzés alatt beszélgetünk.A feminimopicsoid megtanulegy normarendszert ésannak megfelel,majd miközben a normarendszerében szabadságjogokrólis beszél,miszerint majd egy nő tudhatja azt magától, hogy őmit akar meg mitől nő

aközben képtelen felfogni, hogy vannak/lehetnek nők,akiknek nem anyni az ö normarendszere, hogy még nem ismerik,de majd ha megismerik,ellsajátítják,hanemezeka nők olyanoik, hogy minél többet tudnakmeg az őnormarendszeréből,az csak növeli az ellenérzésüket és ellenállásukat.

Vannak népek,akiknéla jólét-és jólérzés kívülis van és vannak népek
akiknél az elsőa belsőjólérzés. Jóltudja magát érezni egy szeméthegyen is,a szlömben is,a nyomortanyán is jóltudja magátérezni,mert az ő normái BELÜL vannaak.

Azt mondja a régi magyar főúri anekdotában a téli hidegben a sátraszájában guggolócigány föla huszártisztnek a hidegről: "Te tudod,te vagy kint!"

pedig a huszár is sátorozik elvileg,teháttudhatja,hogy a sátor is fog a tűz meelegéből.

Ezen az anekdotán főurak ezrei röhögtek,de bevallom őszintén:a cigány guggoltábólfelnézbve erre az anekdotáraa huszártisztek a röhejesek inkább.

Ésez..nema divatos relativizmus.

Nem relatív, ha egy norma belülről van vagy ha csakkívülről van [tartalom nélkül].

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.06. 08:03:44

@Frick László Intézet: Tegyük helyre a szinteket, az összefüggéseket és a felelősségeket. A világ folyamataiba, társadalmakba és azok fejlesztésébe addig nem szabadna fogni, amíg önmagunkat és a saját életünket nem hoztuk egy stabi, sokak által tisztelt állapotba. Ez nem tesz bennünket tévedhetetlenné, de a Jók és Igazak hibáját már valószínüleg nem követjük el, és nem javaslunk másoknak olyat, amit mi magunk a saját életünkben nem alkalmazunk. Ennyi a legtöbbször elég is lenne - úgy élni, ahogy másoknak is javasoljuk. Ha a tudat stabil, az együttérzés megfelelő bölcsességgel párosul, az meglátszik ám az emberen,
ekkor oda lehet menni a fűrészes gyilkoshoz is - bár a mai világban inkább géppisztollyal szeretnek hadonászni. Nos, itt-ott a világban még találni megvalósítókat, akik szavak nélkül, a puszta jelenlétükkel le tudják csillapítani az késes/gépfegyveres embereket.
Az, hogy mi lesz a találkozásból, már a kést tartón múlik - ha a kampó felé repül, lesz-e benne horog, amiben megállapodhat.

Frick László Intézet 2019.11.06. 08:27:21

@Szorgalmas Gyémánt: Kaparófa kiscicáőknak,ó, faszom! Lemegyek a parkba egy karvastagságú ágért és applikálom a halálfejes zokniszagú albikámban..

Frick László Intézet 2019.11.06. 08:39:57

@Szorgalmas Gyémánt: 2006-ban még csak jövendölték ezt az entrópiát, amiben vagyunk, 2050-re jósolták.

2000 után valamivelaz Új Npvándorlás -t szintén 2050-2100 közé datálták.

Tavaly a német sajtólatolgatta, hogy az EU-nakmikor lesz vége, 2028-ban vagy kihúzza a 30-as évekig.

A KÖZGÁZ-on most azt tanítják, hogy A Várható Válság, amit prognosztizálnak, csak az oiropid piacokat dúlja fel,főleg az USÁ-ra fogaja kimérni azt,amit az USA 2008-ban mégúgy-ahogy megúszott. Kétosztatúvilággazdaságrólkezdenek elelmélkedni,aminek a másikrészét nemhogy nem fogja érinteni a válság, hanem. Pár KÖZGÁZ professzor hiányolja a kifejezéseket,szerintük a mai közgáz-nak nincsenek jó,megfelelőterminusai ahhoz,ami vanb de főleg ahhoz nincsenek, ami majd lesz.

Buddha idejében volt 500 milliós az emberiség?

A Zárt Tartály-nak csak robbanáslehet a vége és az Általunk Ismert Univerzum törvényei szerint rögtön a Káosz fog következni,majd abbó a szerveződés, a szervezetlenbőla szervezett felé tartás.

Budha a szervezetlenből a szervezett felé tartás idejénlépett föl

miközben egyébként a mindenkorikortárs emberiség feszt azt képzelte, hogy hamarosan mind meghalunk....

Nagyon.. nagyon nehéz meghalni,iszonyú nehéz, elképzelhetetlenül hosszú az utolsó mp.

"Életem utolsó mp-ét elcserélném azzal, aki hisz az Őrök Világosságban, arra,mindre! Gondolj bele: Sose halsz meg!"

Dr Csányi pozitívat lát a sok katasztrófafilmben.

Nem csináltak azonban még Rumli Után -filmet,a medmekszek nem számítanak, mert azok még a rumli, nem kell dógozni a medmekszekben semmit.

Az emberek a mimmehalunkat úgy képzelik, hogy pling éskész,mind meghaltunk.

Hát nem.

Ezzel a Feljövetelkorában is voltak így "Csdak megnyerjük a csatát, levágjuk az ellent és kész"
Deplegy augusztusikánikulai csatatér már késő délután elképzelhetetlenül bűzlő tud lenni.

A nácik voltak ezzelígy, állt a gödör szélén, már 11 golyót eresztett a zsidó kopnyájába és még kiabált meg ágált a hullarakáson,ami...ez a náci számára meglepő volt... hú... nagyon büdös tudottlenni,pedig a hullák ki sem hültek.

Szóval... szerintem ez egy igen fontos,de nem kitárgyalt kérdés, jópármilliártf ember marad benne abban a szarban,amit a Szerencsés Kihalt Egymilliárd hagy maga után

egy ateista hirdetése

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.06. 08:47:14

@Frick László Intézet: Kiscicáknak a következőket kell venni: kaparófa, macskafű, alomtálca, fényvisszaverő macskapóráz/hám, bolhatávoltartó nyakörv,hordozó, kis doboz a gyógyszereinek, etetőtál, itatótál, macskabútor, körömvágó olló, macskasampon, kefe, fültitsztó csepp, ááá, nem sorolom.

A gyerek olcsóbb, még a DM-ből kelengyézve is.

Frick László Intézet 2019.11.06. 08:58:56

@Szorgalmas Gyémánt: Ezzel sokan érvelnek.

Ismerekposztklimakteriális gyermektelen nőt,aki a jövedelmekétharmadát költi az egyébként kan kutyájára.
Egybe nem gondolnak bele az emberek:meddig él egy kutya? Cica?

És mekkora kötöttség egy gyerek, egy mai picsa, ha terhes lesz,már nem csak 18 évre gondol, mint az anyja gondolt,amikor ezzel apicsával terhes lett. ma már a gyermekkor valahol a 30-és a 40 év között ér véget.
Fejllegttisztánban a szülők, ha meg szeretnének pár hónapra szabadulni az egykéjüktől, adnak neki 10000 €-t világot járni - tapasztalni, ez elég egy fél évre Goán.

Ezzel szemben egy cica vagy kutyus nem ekkora kötöttség,pl nem jár érte börtön, ha mérgében agyonvágja a zongoraszékkel vagy állatmenhelyre beadja 10000 Ft adománnyal, ennyivel egy gyerekkel járó rabságból nem szabadulhat a picsa. Meg a többi, a macskát nem kell angol tannyelvű bölcsödébe iratni és különzongorára járatni.

Százmilliomosok úgy szabadulnak meg a nyűgtől, hogy a nörsz már 5ó17-kor indul a kölyökkel az angol taannyelvű úszóbajnokképzőbe az usziba. Aztán a különspanyol,a gimnasztika, a magániskolaa majd délután 3-tól 19 óráig a különórák. Aztán még, ami maradna tehereh, azt a nörsz leveszi a vállukról.

Egy cica nem ennyire költséges
és lényegében önálló életvitelre ugyan alkalmatlan, alacsony jövedelemszerő képességú határozói-jelzői költőlányok is elboldogulnak egy cicával.

Frick László Intézet 2019.11.06. 09:01:43

@Szorgalmas Gyémánt: Egyszer belenéztem a macska szakirodalomba, a perzsa cicusokról azt írta, hogy de genetice a perzsa cica nem képes bolhás lenni,egyszerűen a szakirodalom nem ismer bolhás perzsa cicust.
Ekkor felemeltem a fejemet és eszembe jutott, hogy a Lilaakác utca,a falum értelmiségi angolházas negyede de genetice nem tud patkánnyalrakott/lakott lenni.Mindenütt van már patkány a faluban, csak azon a környéken nincsen.

Ahogy Brehm rámutatott: a patkány egy cuki kis állat tud lenni, megjelent előttem egy patkány az Eper utca -Lilaakác utca sarkán, ahogy parancsolmagánakés nem fordul be a tanarak, ember s állatorvosok egyébértelmi seggek utcájába.

Frick László Intézet 2019.11.06. 09:02:15

@Szorgalmas Gyémánt: Jelenleg alig tudok értelmetlenebbet,mint ezt a "blog"-ot tovább írni.Minek.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.06. 09:09:34

@Frick László Intézet: Dehogy éltek 500 millióan. Bár a különböző kutatók becslései jelentősen eltérnek, 150 millió felé senki nem teszi a 2550 évvel ezelőtti vilag népességét.
A világ meg fog őrülni, ez nem kérdés. Jövője pedig azoknak a népeknek lesz, akiknek vannak gyerekei.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.06. 09:22:45

@Frick László Intézet: Dolgoztál már multinál tech supoort munkakörben, ticket alapú világban? Na az értelmetle - a ticketbe beleírni, bármit is.
Ez a blog tartja bennem a lelket, miszerint az emberek még tudnak olvasni.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.06. 12:14:04

Régebben, amikor még beszélgettem erről progresszívekkel, sokat gúnyolódtak rajtam, amiért meg mertem mutatni a Spiegel 2015-ös cikkét az EU összeomlásáról (az 2040-re tette a végét, ha jól emlékszem).

Mi, európaiak a Kondratyev-ciklus tél szakaszában vagyunk, Ázsiában meg már az új ciklus tavasza tart.
A világ értelmesebb rséze kezd rájönni, a tiszta víz, a termőföld nem úri huncutság - a jövő legfontosabb stratégiai erőforrása. Nem félek a klímaváltozástól, és nem tartok már európai polgárháborútól sem. Világháborútól még kevésbé.

Frick László Intézet 2019.11.06. 12:53:06

@Szorgalmas Gyémánt: Olvasni? - megmutatom akkor neked egy angolszász, azaz menő, azaz Bezzeg Fejlettisztán-i történelmi dokumentumfilm sémáját. Az termék hossza 25 perc. Az apparátus óriási, nemigazi tagállam háttér-filmiparában statisztákkal, jelmezekben rekonstruáltatnak jeleneteket.
PILÁTUS MOSTA-E KEZEIT?
Jeruzsálemi egyetem, valamilyen közepes, olcsó angol egyetem meg mondjuk az University of Utah egyik professzora személyesen is nyilatkozik, órák alatt készültek el az öt-öt-öt percek.
Atörténelmi doku nelején azonnal felteszik a kérdést: Pilátus mosta-e kezeit azután, hogy Jézust meghallgatta.

Hamar kiderül, hogy tényleg volt ilyen,mint Pilátus és pont helytartó volt akkoriban, de mikoriban, 30-ban vagy 32-ben történt-e, ami megtörtént-e.
Egyesek szerint bizonyosn tudjuk,másik szerint, ami bizonyos, hogy nem tudhatjuk, találkozott-e egyáltalán Pilátus Jézussal, volt olyan szokás, hogy egy ünnepen bűnösöknek megkegyelmezett, de konkrét feljegyzés ezekről nem maradt fenn.

Közben többször látunk statisztákat kínlódni egy un "Jeruzsálem"-.mel a háttérben. A közeli arcok dél-szlávok.

Már eltelt 18 perc, amikor újra elhangzik a kérdés, ami addig már annyiszor hangzott el, amennyiszer kötelező a Retek Klub hiradójában vs "Tények" egy baleset/tűzeset/vízkár/Oscar kapcsán a felkonf. Ép csak Anikó gülü és merev szemei hiányoznak.

Eltelik 22 perc, aminek a nettó információtartalma 47 mp.

Ez már a vég -bár közben volt 3 reklám blokk.

Majd a vége-felkonf.
Vajjon mosta-e kezeit Pilátus Jézus meghallgatása után, vagy mosta vagy nem mosta,lehet, hogy nem is hallotta a nevét vagy minden pont úgy történt meg, ahogy az evangéliumokban,mindenesetre a legbiztosabb,amit tudhatunk, hogy nem tudhatjuk bizonyosan, Pilátus mosta-e a kezeit.

Ez egy séma, ez aztán jóformán mindenben így megy.

Nagyjából ezen kívül még 8-10 történelmi téma van,amit tárgyalnak, 47 doku-blokk készült meg sorozatok is VIII.Henrikről,mert az angolszász háziasszonyok nagyon rá tudnbak izgulni az incestus-ra, kivégzéseekre meg ilyesmi. Főzésközben.Közvetlen ezután az angolszász Daddy-knak készített,de Mommy-t is izgalomba hozza, a hitleres nácitáboros,Náci halálgyára, Náci titkosfegyverek és objektumok,a náci építészet és a csodafegyvereka náci gépezet, a nácik kurvannyának kurvannya. Ezekután mnár gyérül a szórás, néha Sztalin is vagy a z I.világháború vagy egy nagyon érdekes XX. századvég Amerikája, ami kb Oliver Stone dokusorozata ELLEN készült.

A séma azonban nem változik: 12-40 mp információt próbálnak szétnyújtani 25 percre úgy, hogy az álkérdés nehogy meg legyen válaszolva.

Olvasás... Már a képi információban is be kell tartani a netokrata Tízszeres Ismétlés Elvét.

Emlékszel,mutattam: A South Park-et nem kellolvasni,de a fogyasztók 99,907%-a csak színén értelmezi, a csavarig, a csavar ALATTI valójában másértelmet már nem képes felfogni, Kula bácsiból annyit ért, hogy: Szar! -dojó!

Irni... olvasni ... :D

Frick László Intézet 2019.11.06. 12:56:05

@Szorgalmas Gyémánt: Háborőtól,olyan high-tech-től én sem tartok.

De ha megnézek pár amatőr filmet,amit a himba törzset pusztítópicsa túristák készítenek, akkor tudom, hogy pusztítani raffináltabban is lehet és még a pusztító jópofáskodik otthon, hogy most ő egy ökotúrista volt és ősi bioéletet tanulmányozott.

Holott betonvassal kellett volna a kezére rábabaszni még akkor,amikor a túristaterepjáróra felkapaszkodott a szálloda előtt.

Szorgalmas Gyémánt 2019.11.06. 13:32:45

@Frick László Intézet: Tudtam, hogy meg fog ez mozgatni téged. A mai multis világban nagyon kell vigyázni rá, hogy nehogy véletlen összetett mondatot írj, mert annak értelmezése meghaladja az Y genneráció képességeit.

"Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink 90%-a diplomás."

Frick László Intézet 2019.11.06. 16:35:53

@Szorgalmas Gyémánt: Egyetlen reményem az, hogy a maradék USA-liberálisok felébrednek arra, hogy nem Trump az, akibe belekéne ennyire halni. vagy állni. Ha rádöbbennének, hogy Trumpot éppen boxzsáknak lógatják be nekik.
De nem.
Nemigen van remény, vagyis inkább nincsen.

Vagyis "Az Ut-on végig kell menni" (Marosán/Kádár) ebből a nagy Ááááááá-ból már csak a nagy Ááááááfog maradni, B nemlesz.

Mesterem amerikológ' és liberális ember és nem látom, hogy egy kicsit is tisztulna a maradék látása Trumpot illetően.

Márpedig ha ő sem, akkor ki.
süti beállítások módosítása