A kitántorogtatás a jóoldali politikaikommunikáció egyik divatos és trendi csapása az Orbán Rezsim koporsóját fáradhatatlanul szegező kalapácsával.

Óh, az a teméntelen koporsószeg az Orbán Rezsim koporsójába verve már tisztára egy Csernobil-szarkofág lesz!

Ugye van az egészségügy, ezzel valahogy mindig baja van a magyarnak, aztán az oktatásügy. És a mélyszegénység. Az egyre növekvő dolgozóiszegénység. A gecimédia legsikeresebb kommunikációs hazudozástendszere azonban a kitántorogtatás-ban működik.

Sprehen zi Bezzegisztán?

A Kendő Ereje

A kendő amely takar, óv, melegít, sebet kötöz, könnyet töröl, összeköt. Családokat VESSZŐ , KENDŐ NÉNI, TE CIVIL, VESSZŐŐŐŐ társadalmat segítő civilek oldala.

Tessék: hat év kellett ahhoz, hogy végre egy 24 éves lány azt hihesse, az ő személyes súlyos döntése az, amikor bedől a néphülyítésnek és fölül az illúziókergetés hisztériahullámára. A szöveget az index.hu címlapjáról kopipasztáztam. természetesen interpretáció, azaz egy nagyjából az általános iskola 4. osztálya minimum követelményszintjének megfelelő fogalmazvány (ciklámenben) tódít ide nekünk válogatott elképzeléseket egy 24 éves lány kitántorgó motívumaiból. 

 Fotó: Pixabay

Annyit kell tudni a leányzóról, hogy 24 éves, érettségivel rendelkezik, a mellé párosított gyakorlatilag nulla nyelvtudással, amit a középiskolában magára szedett, és az elmúlt években egyáltalán nem használt.
Itthon jó munkahelye volt, jó fizetése, bejelentve, adózva, törvényesen. Családja még nincs, párja szintén nincs. A szüleinél lakik VAGYIS A SZÜLEI ELTARTJÁK ÉS A TELJES FIZETÉSÉT MAGÁRA KÖLTHETI, egy vidéki nagyvárosban. Teljesen átlagos életet él. Okos, kedves lány.
Átgondolta az életét, és hirtelen elege lett Magyarországból… Amin én aztán hogy is tudnék csudálkozni Más Réttye Ződebb országban. 

Ráeszmélt arra, hogy 24 évesen nem telik alap dolgokra -de aztán azt nem áruljuk el, mik lennének ezek.. Nem telik arra, hogy ha már a szüleinél lakik, nyílászárót cseréltessen, JAJJAJJJAJAJJ ki az a 24 éves otthon élő lány,, aki nyílászárót akarna cseréltetni, de a havi több, mint 130000 Ft-os fizetéséből nem telik az 50000 Ft-os cserére vagy hívni egy mestert, hogy gyalulja már be a kereteket és igazítsa össze annyiból, amennyit ez a lány hétvégén szórakozásra költ. hiszen a 30 évvel ezelőtt építtet házra, a tisztasági festésen kívül mást még nem költöttek. És ezért hogy nem költöttek rá pénzt, bassza meg a Kurva Isten, a mindenkori politikai rendszerek meg a sokgazdag tóóóvajj póóólitikkusok és a diktatúra meg az elnyomás a felelős.
És télen fázik, süvít be a hideg. 2 éve akarja kicserélni, de nem tudja összehozni rá a pénzt 24 hónap alatt, miközben a szülei tartják el, nem tudott összespórolni a 3.000.000. Ft-ból 50.000-et ablakcserére. És mi a kampós rézveretes bőrtokmányos elavult telefaXXXXomért nem a szülei cseréltetik. És milyen apja van a Röhögő Lánynak, milyen férfi az, családfő, aki egy kibaszott ablakot nem képes huzatmentessé tenni. És milyen anya az, aki annyira tehetetlen, hogy ha már a 24 évesen önálló életvitelre alkalmatlanná nevelt kislánya nem képes, ő maga nem vesz 1000 Ft-ért szivacs-csíkot és réstelenít. Ne menjen oda valaki nekik és ne rágja meg helyettük a mindenvasárnapi rántotthús tornyokat és zsírpőrkőtt rakásokat a kompírral meg bótisüteményekkel? Ne küldjek valakit, hogy aputa esti meg hétvégi söreit ugyan, igya már meg helyette?

Egy kihagyott telókacsere és megvan a píz ablakcserére !



Ráeszmélt arra, hogy 24 évesen jó munkahellyel, jó fizetéssel sincs esélye a jövőben saját önálló lakásra, vagy házra. És abban az országban,, ahová most kihülyítették, még egy honos igazi jólfizetett szakmunkásnak se lesz sose annyija, hogy saját lakást vásároljon. és a lány majd hogy spórol össze ott Messzi Idegenben annyi pénzt, hogy legalább itthon lakást vehessen, ha idehaza két év alatt kétmillióból nem tudott összerakni 50000 Ft-ot?
10 millió egy panellakás Pesten. A ház árakat hagyjuk. Mert egyszerűen megfizethetetlen. Nem ilyen fizetésekhez vannak mérve az árak. Akkor ezek szerint nincs is lakás meg ingatlanpiac, nincsenek vevők, nem köttetnek üzletek, akkor hogyan lehetséges az, hogy Vidéki Város-ban is nőnek a lakásárak, ahol pedig nincsen airbn. Pedig az ő fizetése kifejezetten jó, az átlagnál magasabb. Mennyi legyen ez. Mit saccoljunk ide, ha a lány még így is titkolja, hogy közben meg kitántorog, Melyik átlagnál magasabb. A 140000 Ft-nál??

Ráeszmélt arra, hogy 24 évesen ő még a szerencsésebbek egyike, aki jól él. Szerencsés, mert szülői segítséggel van egy 20 éves autója.

MI a bakeliházas rézveretes telefaxxomnak neki a 20 éves autó, amit még fenn is kéne tartani, ha megfagy a szobájában a 2000 Ft-ból huzatmentesíthető és javítható ablak miatt???

 

Másnak buszjegyre se telik. És lehet hogy ütött kopott ócskavas, és mindig költeni kell rá több ablak árát is, és néha lerobban, de autó, és az övé.. És ha itt marad, akkor még 20 évre ez marad az autója. Aminek ugyan a téli gumi szettjére elmegy egy havi fizetés MONDJUK EZ ÉLBŐL HAZUGSÁG, kedves Kendő néni, és a legtettenérhetőbben az!!, és talán az autó értékénél is többe kerül. De egy újabb, szintén használt autót 1,5 millióért AMI 14 HAVI FIZETÉSE , sosem lesz képes összespórolni. Nem hogy egy 4 milliós új autót. Ez itt , ez az autós cucc a gumiárról való hazudozással a legsiralmasabb része a firkálmánynak. Tegyük föl, hogy a lány irreálisan nagy autót vásárolt magának amire 14"-os téligumi kell, aminek darabja webshopból házhozszállítva 50000 Ft.

HANKOOK W442 (Ingyenes kiszállítás feltételei) 175/60 R 14 79 T
EC71
11 590 Ft/db

  Pedig fogadjunk, a kitalált lány kitalált kocsija kis édes és arra 7000 Ft/db az új téligumi miközben a lány többet keres, mint 130000. Úgy és kb annyira igaz Kendő néni egész uszító firkálmánya, ahogyan az, miszerint a téligumi szett ára a lány havifizetése.

Kopipaszta a Feminából, amit &endő néni is látogat szerzési céllal:kisebb normál nagyobb

Rezsicsökkentés néhány száz forintból. Ha valakiből kiszikkadt már a józan parasztész, pillanatok alatt előguglizhat megoldást a rosszul záró ablak miatti huzat ellen. A faceboooook korszak délnapjaiban.

A huzatfogó párna nem újdonság, mégis sokan hajlamosak megfeledkezni róla. Az öntapadós csíkhoz hasonlóan ne várj tőle csodát: tízezreket nem tudsz vele spórolni, az alkalmazásával mégis érezhetően melegebb lesz a lakásban, ezáltal a fűtést sem csavargatod majd olyan gyakran. A huzatfogó párna nem más, mint egy egyszerű textilbe csomagolt szivacs. A hasáb alakú, tömör szivacs az ideális hozzá, ami pontosan illeszkedik az ablakpárkány és az ablak által bezárt derékszögbe, és felfogja a beáramló hűvös levegőt a rosszul záró ablakoknál.

Kreatív megoldás a nyuszik sora az ablakban. Nosztalgia Design, 6000 forint.

Kreatív megoldás a nyuszik sora az ablakban. Nosztalgia Design, 6000 forint.

Ha azonban mókásabb ablakba valót szeretnél, választhatsz henger alakút is, de tölteléknek darált szivacsot is, amihez varrhatsz például kutyát formázó borítást. Huzatnak bármilyen anyag megteszi, de előnyt élveznek azok, melyek önmaguk is jó szigetelők - ilyen például a polár.

Huzatfogó párnát készen is vásárolhatsz, de magad is elkészítheted EZT OLVASSA EL KENDŐ NÉNI mielőtt bedől az átala kitalált lány jellegzetesen magyar rinyálásának: . A hozzávaló szivacs ára átlagosan néhány száz forint, és túl sok textil sem kell hozzá: használhatsz otthoni maradék anyagot, de a méteráru-szaküzletekben is kapni akciós textileket, melyek méterét már 140-160 forintért is megveheted.

Ráeszmélt arra, hogy nem halad egyről a kettőre, mert ha szeretne egy új számítógépet, telefont, televíziót a szobájába, akkor azt nem tudja megvenni.

Ráeszmélt arra, hogy ezeket egy év alatt tudná csak összespórolni, akkor meg már egyszerűbb hitelre megvenni, az is egy év. De nem akar hitelre vásárolni, megdolgozik azért hogy előre jusson, félretesz, spórol.  Kendő néni, tessék már választani a két, egymást kioltó hazugságból, melyik legyen az igaz. Mert ha a lány spórol és félretesz, akkor telik neki ablakcserére vagy javításra. Vagy ebben a szörnyű Orbanisztánban nem tud spórolni -ja, akkor ne ezt tessék már a szájába belehazudni -jó? A felnőtt civilizációban ez így működik, ha az ember szeretne valamit venni, félretesz, spórol és pár hónap alatt megvesz egy televíziót. (mondjuk a civilizációban rendelkezik annyi tartalékkal, hogy képes legyen pótolni egy elromlott mosógépet, televíziót stb). De Orbán Magyarországa az nem civilizáció. Azt mondta VESSZŐŐŐŐŐŐez az anyagi oldal. Azt csak felületesen említette, hogy szülni is szeretne, utána visszamenni dolgozni, normálisan élni. De egyáltalán nem lát esélyt arra, hogy ha elmegy szülni, akkor „karriert építsen”, Hát kislányom, maradjunk annyiban, hogy ha kb ennyi eszed van, amennyit itt a néphülyítő tódító és hazudozva uszító beléd képzel, ne is karrieren törd a fejed, hiszen még egy nyelvet sem tudtál megtanulni ésbár házimunkát nem kell végezned, a tenger szabadidőben lusta voltál kitántorgás előtt legalább egy kicsit fejlődni, mondjuk alapfokra... hiszen nem lát esélyt arra, hogy szülés után zökkenőmentesen találjon munkát. Mert ugye nincs óvoda, bölcsőde. A munkaadók meg nem szeretik a kisgyerekes anyukákat.Egyáltalán nem tudja melyik kórházban szülhetne normálisan. Ott ahol a mosdóban meghal valaki és ezt 5 napig nem veszik észre, vagy ott ahol a legkönnyebben összeszedhet bármilyen kórházi fertőzést? (itt kicsit cinikusan röhögött). Röhögött, Ezt nem én írtam. Röhögött -Kendő néni szóhasználatával. Én mindenesetre most letérgyepelek a 10 bath-os Buddha medállal kombinált Jézuska képemhez és a Christkindli-hez imádkozom, nehogy addig eszébe jusson ennek a lánynak szülni, amíg önálló életvitelre alkalmas nem lesz. 
Az öccse most érettségizett. De Ez a de most itt mire vonatkozna Kendő néni?? még ő is csak nemrég jött ki az iskolapadból. Pontosan látja már az iskola rendszer hibáit. Hiszen a néni is, aki ezzel a baromsággal hülyíti az olvasót, az iskolarendszer -t különírja. Megközelítőleg sincs köze az iskolarendszernek az iskoláknak a való élethez… Milyen igaza van… Meg aztán.. Ő most jó helyen dolgozik. De meddig? Mi biztos a mai világba? Ríjjá! Legyé' pesszimista! Magyarországon 5 évre nem lehet előre tervezni, de még 3-ra sem. Bezzeg Aéjraópában, ott aztán lehet előre tervezni! Hogy mi lesz Németországban 2017. után... Neki most jó munkahelye van, szóltak… Most akkor ez hogy...  MOST van jó munkahelye még itt, vagy lesz majd a Más Ződebb Réttyében a kitántorgása után.. és ki tolmácsol majd neki? És jól? De ha ez nincs, mehetne a Tescoba takarítani az érettségijével. Vagy pénztárosnak 130 ezerért 3 műszakban. Ő most ennél többet keres.

Úgyhogy beleunt. Összetörtek az álmai, a vágyai. A karrierről ilyen képességekkel milyen karrierről álmodott? , a mesés életről...

jaaaa, hogy mesés életről álmodott? Az más, akkor tényleg a meséknek kell felülni és tántorogni innen ki Meseországba [-> Märchenland].

Amiben nem voltak nagy dolgok, csak normális fizetések, normális árakkal párosítva, kulturált egészségügy, valóban működő oktatási rendszer, önálló lakhatás, család, előrejutás, stb. stb. stb.

Azt hiszem, mindenki jól jár,, ha ez a lány tényleg kitántorog szerencsét próbálni. Ha már idehaza  nem tanították meg dolgozni, akkor majd a deutschtürk művezetője megtanítja dolgozni. És ha eddig nem tudott spórolni, most majd nyelvtudás híján és egyébként ugyan kikkel is szórakozván tehát,  nem lesz alkalma pénzt szórni és ha három évig csak gürizik és nem költ. Jaa, és beteg ne legyen ám a Más Réttye Ződebb országban, mert lehet, hogy a gyógyulás költségei mind elviszik a mesés keresetet! Hátugye tanulásra,, arra nem kell szegénykémnek költenie, mert milyen nyelven is tanulna, ha anyanyelvén se lett különösebben okos.

Jaj, kislányom, ne feledd el kitántorgás előtt eladni az autódat és megjavíttatni az árából az ablakot!

Fotó: femina.hu mesterségesen hangsúlyozott pirosbőröndöket húznak lányok

És most megint szóltak. Hogy lenne egy munka. A civilizációban. Nyugaton, jó fizetéssel, civilizációval, demokráciával, egészségüggyel, létbiztonsággal, mindennel.
Ő pedig felmondott. 2 hét alatt felszámolta az itteni dolgait, és elindult ÉLNI….

Büszke vagyok, hogy volt hozzá bátorsága, (én magamnak már kifogásokat keresek Óh, be kár Kendő néne, ne keress kifogást, ingyen belédbeszélem a kitántorgást, csak menjél), de mérhetetlenül dühös is.
Ez nem járja, hogy elmegy egy tehetséges fiatal! Miben tehetséges A Röhögő Lány, ezt az amatőr újságírónak is tehetségtelen és kontár  civil Kendő néni alaposan és ügyesen  eltitkolja előlünk.
Ilyen nincs, hogy nem tudjuk őket itthon tartani! Nem is akarjuk, hiszen ilyen siralmas, kitántorgásra hülyítő irományokkal még tévedésekbe is ringatjuk őket!
Ilyen nincs, hogy egy fiatalnak nincs itthon jövőképe. Kendő Ereje néni is mindent megtesz a maradék jövőkép hamis illúziókra váltásáért.
Ilyen nincs, hogy nincsenek lehetőségek! Csak itt, orbanisztánban van ilyen… Akkor, ha nincsen lehetőség az ablakcserére, hogyan lehetséges az, hogy spórolós nyugdíjasok és mélyszegények lecserélt ablakok fáival fűtenek. Honnan vannak azok a lecserélt ablakhegyek? Tán orbanista milliárdosok mind azok akik ablakot tudnak cserélni?
Pedig nem egy borsodi zsákfaluból származó nehéz, szegény körülmények között élő Most még egyszer: akkor mi van azzal a kurzív ablakkal?? lányról írtam hazudtam ide az olvasóimnak példaképpen , (ami ugyanolyan tragédia az ő szüleinek VESSZŐ barátainak), hanem a barátnőmről!
Aki talán a TE szomszédod, lányod, unokád, testvéred, unokahúgod! A 24 éves szőke, kicsit szakadt autóval közlekedő mindig mosolygós lányról, aki dolgozik, fiatal, szeret bulizni hát igen, nehogy egy-egy energiaitalt magától elspórolva kelljen szegénynek ablakcserére pénzt kuporgatnia! Amikor majd Bezzegisztánban 2000 €-t fog keresni havonta és ott egy ablakcsere is 2000€ i, szeret élni.

Elmosolyodik, utána majd megpukkad a nevetéstől. Na végre, most nem röhög. Sajnos az a gyanúm, hogy csak a szóismétlés elkerülésére.
-Látod én nemmel szavaztam a migráncsokra. Ennyire tehetséges és érettségizett, hogy csöbetűvel mondja a migránst. Most mégis elmegyek egy másik országba migráncsnak.
Na, ez az első pofon amit kaptam az élettől. És nem az utolsó. Hát, kislyányom ahogy elnézem, pofozod te így még majd saját magad, és fogsz te még pofira is esni Bezzegisztánban.
De már tudom, hogy megint élek, gondolkodom, van jövőképem, terveim, céljaim.
Látom hogy félre tud vezetni a tévé, a média, a plakátok. De azt nem veszed észre, hogy Kendő Ereje néni mennyire butusnak néz és behúzott, pedig csak kitalált.
Látom, hogy ez nem demokrácia. És elmeséli, hogy most újratanulja az idegen nyelvet, csak külföldi sajtót olvas.

Becsapva érzi magát.
Ő csak egy a sok közül. Százával, ezrével, tízezrével vannak ilyen történetek. Nem értem. Mit nem tetszik érteni, Kendő Néni? Elmegy egy fiatal lány, adófizető, iskolázott, szép, lehetnének itthon gyermekei, családjaVESSZŐ kendő néni VESSZŐŐŐŐŐŐ boldog élete. Mégsem állítja meg őket senki. Kendő néni is csak taszajtaná szegényt a mibe...
Ő már 1990 után született korosztály. Ők már szabadnak születtek. Mégis ők lettek a legnagyobb rabszolgák a mókuskerékben… De Ő nem lesz rabszolga!
Nem mond le a hazájáról. Csak nem tud itt élni, ahogy te sem, és én sem. Most akkor... Kendő néni hol is lakik? Mert most élhetetlen. Kendő néni az élhetetlen azt jelenti, hogy nem élelmes, megalszik a tej a szájába és a falatot is úgy kell belerágni, nem csak a kitántorgást! Például ez a 24 éves kislány, akit ide elég hihetetlennek talált ki, így, ahogy kompilálódott, összehordottságában eléggé élhetetlennek is tűnik.  És nem tud rajta változtatni. Elfut, elmenekül.
DE! Bárhol éli majd le az életét, ő mindig magyar lesz. Ezt a lány mondja vagy ezt is úgy kitalálni tetszett hozzá, hogy nagyobbat üssön az Orbán Rendszer koporsója szögébe bele, jabba.  Magyarabb lesz sokunknál. Viszi messze kicsi országunk hírnevét. Milyen hírnevét?  Megérkezik a kitántorgtatott oktondi, de röhögő lány,  a már idehaza is semmit se érő érettségijével, se szakmája, se semmi, se nyelvtudása, se csöppnyi intelligenciája, úgy kell neki elmutogálni a betanított munkát, semmi költés csak spórolás, minusz hazautazások. És tudom, hogy sikerülni fog neki!

Majd a lengyel munkatársnői a munkásszálláson megmutatják neki, hogyan lehet ingyen is leszigetelni a huzatos, rosszul záró ablakot. Majd a román lányok túrót főznek neki a szájacskájában megaludt tejből. Majd a bezzegisztáni kapitalistaélet megtanítja arra, amire a poszt-szocialista magyar krachácsoló rinyálás még nem tudta.

Kendő néni nyilvánvalóan csak úgy és elég rosszul találta ki ide nekünk ezt a Röhögő Lányt. Biztos vagyok azonban abban, hogy lehetnek ilyen lányok és abban is, hogy ha egy lány így sodródik a szülei nyakán élvén jó keresettel az érettségi óta és ennyire könnyű behülyíteni, annyira tehetetlen, hogy évek óta didereg a szobájában mert nem képes valamelyik paraszt öreganyja módjára huzatmentesíteni az ablakát, akkor neki is meg az országnak is a hasznára válik a kitántorgás: hátha tanul valamit. Amit pénzt keres, és talán összespórol €-ban, azzal úgyis csak majd idehaza viheti valamire. Ugyanis azt Bezzegisztánban úgy hívják, hogy éhbér és főleg ilyen bebutítható  lányokat vár rá a deutschtürk munkaadó. De ha lehet, inkább lengyeleket vagy bolgárokat.

2016.07.27. óta tag.

A Kendő Ereje

A kendő amely takar, óv, melegít, sebet kötöz, könnyet töröl, összeköt. Családokat társadalmat segítő civilek oldala.

Kendő ereje ezekben a blogokban publikált:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr4212171228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.31. 14:37:21

"Amiben nem voltak nagy dolgok, csak normális fizetések, normális árakkal párosítva, kulturált egészségügy, valóban működő oktatási rendszer, önálló lakhatás, család, előrejutás,"

www.youtube.com/watch?v=GqVW7ob8gps

Frick László Intézet 2017.01.31. 14:53:38

@nagyjoco: Este hazajön a családalapításon agyaló fiam, le fogom tesztelni az eredeti szöveggel, majd egy ilyen csaj 5 év Bezzegisztán után is, kellene-e neki párnak, gyerekei anyjának. meg ilyen após-anyós..

Frick László Intézet 2017.01.31. 14:55:16

@nagyjoco: Az a baj, hogy a német munkaerőpiacon az ilyen behülyített kis magyar picsákat a lengyel meg ukrán lányok a reggeli mellé a tányér széléről lágy kenyérrel tunkolják ki. Akkor a deutschtürk művezető... de ez kell nekik...

2017.01.31. 16:37:23

@Frick László Intézet: amúgy menjen, legalább lesz egy kis élettapasztalata.

kündü 2017.02.01. 01:20:21

Ö. Ö. Őrűtt lettè......?

Burgermeister 2017.02.01. 07:42:43

Akinek telokara tellik annak huzatra is. Legalabb nincs penesz. Amugy szigyen a mai fiatalok tobbsege.

2017.02.01. 10:00:06

@Burgermeister: Hadd menjenek. Majd rájönnek.

Frick László Intézet 2017.02.01. 10:07:58

@kündü: Ked a másik oszlopban már egészen kündüzetlenül beszéli ki a titkos politikai irányaltságát. Hm?

Frick László Intézet 2017.02.01. 10:20:01

@Burgermeister: Nem a fiatal a hibás, hanem az elsőtől a hetvennegyedik sorig a szüleje. Aztán nem jó óvodába járt, rossz iskolába járt és nem volt jó tanítója.
Kendő néni annyira ostoba, hogy nem veszi észre, a pecsvörkben olyan szülőket talált ki a kitalált lánynak, akik sajnos eléggé tipikusak. Az OTP-booomban valahogy a házat összegürizték, vakolat még van rajta, de már be kellett volna nemesvakolni vagy kőporozni 20 éve legkésőbb. Most már nem tapad rá, újra kéne vakolni "nincs rá píz" .. A 80-as években még volt családi meg baráti kaláka ... ma már csak a cigány nagyrokonság, ha segíti egymást, de ők is egyre civilizáltabban, azaz elidegenedve élnek.

Van olyan variáció, amiben az ilyen lánytól a szülei elszedik a pénzt. A valóban szegény lány, én egylevegőt szívtam velük sokat.. a valóban szegény lány 16 éves korára annyira meggyűlöli az ilyen szüleit hogy kitör otthonról a dédöreganyja paraszti őserejével. Pasit fog, élettársi viszonyt alakít... fúr-farag.. foggalkörömmel harcol. Ő nem fog autóra pénzt pocsékolni, az pasidolga. A cigánylányok mégkeményebbek, ők igyekeznek magyar gyereket fogni maguknak, főleg a dalit romongrók.

Kendő néninek nagyon szivesen megmutatnám 15-17 éves cigány nők, 1-2 gyerekes anyák sajátszobáját vagy lakrészét, hogyan díszitik meg a turkálóból szinte ingyen elvihető anglo-benelux segélyholmikból. Nem telik függönytartóra,, kunyorál egy lécet, kipingálja az iskolai vízfestékével és "arany rajzszöggel" tűzi az ablakára a piros tüllt függönynek. Pedig az ilyen fiatal asszonyokra rájárnak csúfolkodni a Nagy Család banyái: "Mi van, magyar szobát tartasz? Magyarkodó itteg?" A MAGYAR URA IS LÁTJA, HOGY JÓL JÁRT. hÁT VEGYEN A NYAKÁRA ILYEN LÁNYT, AKI ÜL A HUZATOSABLAKÚ SZOBÁJÁBAN ÉS MEGFAGY? (véletlen capslock volt, bocsánat)

2017.02.01. 10:49:49

@Frick László Intézet: Paraszti őserő a belkerületekben hivatalosan nem létezik.
Az erre való hivatkozás földrajzilag jelentősen szűkíti azok körét, akik ebből értenek valamit.

2017.02.01. 15:41:53

Üzenet a Rhögöő Lánynak: Trump tönkretette a Világgazadaság évszázados modelljét, és így kezdőddött a második világhbáború is:

"A 19. század óta a gazdasági fejlődés záloga világszerte az export, a legfőbb exportpiacot pedig a világgazdaság mindenkori vezető hatalma biztosította. Ha azonban Donald Trump betartja választási ígéreteit, akkor hamar megdőlhet ez az évszázados recept, hiszen nem lesz hova exportálniuk a fejlődő országoknak – Mexikónak, Kínának és Magyarországnak se. A világgazdaságba pedig visszatérhet az a fajta széttagoltság és protekcionizmus, ami annak idején megágyazott a második világháborúnak is."

Frick László Intézet 2017.02.01. 15:44:49

@nagyjoco: És a kínai belpiac? Ki az a tudatlan köcsög, aki ezt összeokoskatörpicsekezte?
Az USA már nem a világ vezető gazdasági hatalma. Már ahhoz sem kell 10 év, hogy ez a tény nyilvánosságra is kerüljön.

Burgermeister 2017.02.02. 18:43:48

@Frick László Intézet: Tudom, látom, sajnos a szüleje is tajgetosz pozitiv!!
süti beállítások módosítása