http://444.hu/2016/03/22/allohaboru-europaban

Állóháború Európában


    Bede Mártonhttps://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/bd86995d15e97e9d63b88816644dc9e7.jpg


    Külföld
    március 22., kedd 17:16
    1233
    253

Amikor 2015 novemberében muszlim terroristák 130 embert öltek meg több párizsi helyszínen, világossá vált, hogy a másfél évtizedes háborúban, amit a „Nyugat” és az „iszlám” vívnak egymással, új front nyílt: Európa. A keddi brüsszeli támadások megerősítették ezt az egyébként nem különösebben zseniális felismerést, és azt is megmutatták, hogy ez a még nagyon sokáig tartó háború milyen is lesz.

Néhány órával a brüsszeli repülőtér és a Malbeek metrómegálló elleni merényletek után kevés dolog biztos. Az áldozatok számát sem tudjuk pontosan (a legfrissebb hírek 34 halottról szólnak), és természetesen fogalmunk sincs arról, hogy kik voltak az elkövetők. Az ISIS ugyan magára vállalalta az akciót, de ez nem sok támpontot ad. Vannak azonban jelek, amikből le lehet szűrni néhány dolgot.

Egyrészt mindjárt a helyszín, Brüsszel, és az időpont, alig néhány nappal azután, hogy a belga fővárosban letartóztatták Salah Abdeslamot, a párizsi támadásokkal kapcsolatban legkeresettebb terroristát. Nem biztos, hogy a mostani merényletek válaszcsapások voltak Abdeslam letartóztatására, és az sem, hogy ugyanaz a terror-fiókszervezet hajtotta ezeket végre, amely Abdeslamot is alkalmazta, de valamiféle kapcsolat több mint valószínű.

Brüsszel nem véletlen. A párizsi támadás óta téma, hogy a belga főváros szakadtabb negyedeiben élő, elsősorban észak-afrikai származású fiatalok milyen fogékonyak a ma már elsősorban az ISIS által terjesztett radikalizmusra. Alakulhatott volna úgy is, hogy a szintén muszlim származású berlini törökök vagy a birminghami pakisztániak fiai süllyednek idáig, de ők valamiért mégis kevésbé hajlamosak saját életüket is feláldozni egy terrortámadásért. Belgium, az ország, amely 2010-11-ben másfél évig működött kormány nélkül, talán azt hitte, hogy az örökkévalóságig el tud ketyegni békésen és boldogan. Most már tényleg lesz ideje felébredniük.

Salah Abdeslam elfogása után a belga belügyminiszter még arról beszélt, tisztában vannak azzal, hogy egy terroristasejt lekapcsolása gyakran egy másik aktiválásával jár. Ehhez képest szinte csak órákkal később, az ország fővárosának két fontos helyszínén le tudtak csapni a terroristák. Ez is csak megerősíti, hogy a belgák nem állnak a helyzet magaslatán. De egy összeurópai probléma kapcsán hiba lenne mindent rájuk kenni.

Különösen annak fényében, hogy bármilyen véres is lett a keddi brüsszeli támadás, a terroristák oldaláról kicsit elhamarkodottnak tűnik. Mintha – de tényleg csak mintha – Abdeslam elfogása után úgy érezték volna, hogy muszáj lecsapniuk, mert csak így mutathatják meg a nyugati közvéleménynek és saját támogatóiknak is, hogy még számolni kell velük.

2001. szeptember 11-ét éveken át tervezték, az elkövetőknek még arra is volt pénzük és idejük, hogy pilótatanfolyamot végezzenek. A párizsi támadásokat is alaposan kitervelték, és a Bataclan koncertterem és a Stade de France elleni merényletek az újdonság erejével hatottak. Most Brüsszelben csak bombát, illetve öngyilkos merénylőt dobtak a tömegbe, hátha minél többen meghalnak. Sajnos így is lehet embereket ölni, és persze így lehet terjeszteni a félelmet a nyugati társadalmakban, de ez másfajta hadviselés, mint ami Európában a hetvenes-nyolcvanas években folyt.

Akkor a kontinens tényleg ezer sebből vérzett. Volt olyan év, amikor egyszerre támadott Nagy-Britanniában az IRA, Spanyolországban az ETA, Németországban a RAF és palesztin barátaik, Olaszországban meg az újfasiszták. Egyetlen év alatt több százan is meghalhattak a folyamatos terrortámadásokban.

Amióta a „Nyugat” és a radikális muszlimok háborúban állnak egymással, 2004-ben Madridban 191, 2005-ben Londonban 52, tavaly Párizsban 130, most Brüsszelben 34 embert sikerült meggyilkolniuk a terroristáknak. Ez is borzalmasan sok, de érdemes tisztában lenni azzal, hogy alig néhány évtizeddel ezelőtt Európában sokkal rosszabb volt a helyzet, és a kontinens azzal is együtt tudott élni, majd szép lassan legyőzni mindenkit, a baszkoktól kezdve a német szélsőbaloldalig.

Belfast és Bilbao akkor sokkal rosszabb helyek voltak, mint ma Brüsszel. Most, amikor Donald Trump és idióta követői európai „no go” zónákról delirálnak, érdemes tudni, hogy az északír fővárosban nem megfelelő vallású emberek évtizedeken át tényleg nem mehettek át az utca túloldalára, míg Baszkföldön a terroristák annyira nyerésre álltak, hogy politikusok és újságírók elhallgattatásával és elüldözésével az egyik legfontosabb európai értéket, a sajtó- és véleményszabadságot is sikerült megsemmisíteniük.

Itt még nem tartunk. A komoly újdonságot a brüsszeli támadássorozattal kapcsolatban az jelentheti, ha kiderül, hogy akármennyire kapkodva is, de Abdeslam köre a tettes. (UPDATE: A hírek szerint Abdeslam kapcsolatban állt a brüsszeli robbantókkal.) A madridi és a londoni merénylőknek csak egyetlen dobása volt, amennyiben pedig most kiderül, hogy ez a – jobb név híján – molenbeeki brigád képes volt kétszer is támadni, az a nyugat-európai muszlim terrorcsoportok megerősödésére utalna.

Amennyiben így van, véget érhet az utóbbi két évtized kegyelmi időszaka, és Európának ismét egy jól szervezetten működő terroristacsoporttal kell együttélnie. Szíria, Afganisztán, Nigéria és még számtalan egyéb hadszíntér mellett ez lesz korunk nagy háborújának egyik frontja. Időnként a terroristák nyernek majd ütközetet, időnként pedig veszítenek, amikor meghiúsul egy merénylet vagy lebukik/kipusztul egy részük.

Szeptember 11. után Amerika és a világ a biztonsági ellenőrzések fokozását választotta, a terroristáknak köszönhetjük, hogy nem lehet átvinni egy üveg vizet a repülőterek biztonsági ellenőrzésén. Párizs és Brüsszel után talán Európában is valami ilyesmi következik, repterek és metróállomások köré vont biztonsági kordonokkal, a ferihegyi reptér bekötőútjához kiállított páncélozott járművel. Talán ezek az intézkedések is megmentenek néhány emberéletet, de a háttérmunkának, a titkosszolgálatoknak és sötét alkuknak még komolyabb szerep jut majd. Az IRA-t és az ETA-t is így sikerült legyőzni.

A frusztrált várakozás, miközben azon gondolkodik az ember, hogy mikor lesz már ennek vége, vagy mikor csapnak le ezek megint, borzasztó érzés. Európára most évekig ez vár. Ez egy ilyen háború.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr708520512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nevergone 2016.03.23. 18:23:47

Szerintem semmi gond sincs azzal az írással. Vélemény, annak minden sajátosságával együtt. Még csak azt se mondanám, hogy túl szubjektív és alapot nélkülöző.

PesszimPista 2016.03.23. 21:53:48

Szerintem sincs semmi baj a cikkel, ha képesek vagyunk eltekinteni attól a nüansznyi részlettől, hogy az ETA, IRA, RFA tengely összevetése a jelenlegi (és várhatóan jövőben hosszabban elhúzódó) szituval nem kicsinység sántít.
Ha csak azt vesszük, hogy az ETA, IRA vonal valamilyen konkrét érdek/cél kiharcolásáért nyúlt a terror eszközéhez, már nem áll az összehasonlítás. Talán az RFA-val lehetne némi párhuzamot vonni, de hát ők meg egyszerű payola terroristák voltak, minden vallási, vagy politikai meggyőződés nélkül, tehát ez sem áll.
A jelenlegi terrorizmus egyrészt kulturális de még inkább vallási alapú, a befogadó kultúra ellen irányuló, azt alapjaiban felszámolni kívánó tevékenység. Sem erőforrásai, sem motivációi, sem pedig céljai nincsenek köszönő viszonyban sem a citált azóta már "jótékonyan felszámolt" példákkal.
Tehát a fent olvasható cikk valóban kerek, jó iparos munka, csak hát tartalmilag egy fabatkát sem ér.
Ettől még ülhetünk és várhatjuk, hogy ugyanúgy megoldódik minden, mint egyszer már korábban, csak egy percig se csodálkozzunk azon ha ez nem így lesz.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.23. 22:29:26

A BEDE az ősi magyar szó, jelentése: LÓHERE.

Frick László Intézet 2016.03.24. 09:56:01

@nevergone:
1. Ez az írás nem vélemény. Annyi jóízlés még Bedében is volt, hogy nem merte a véleményrovatba cimkézni. Ennek az írásnak a hamispárhuzameröltetésen alapuló, történelemhasonlító (tehát áltudományos) szofisztikációs technikájával már találkoztam a kommentoszlopok kútjainak irdatlan mélységeiben. Egy sima agymosott szájjalliberális vagy fasszalbaloldali, orbángyűlöletbe vakult és Orbáncentrikus Világkép alatt krachácsolós egységsugaró benyalótól mondjuk el is megy. Menne. De Bede a magyar újságírás jövője (mint Magyari Péter pl, aki szintén tő & gáz agitpropot nyomat.
2. Ez a Bede írás csak néhány sebből vérzik -de ezek élettel össze nem egyeztethetőek.
2.1.: A holtakkal való matekozás a hollókosztozó ostoba félfaszistákok móccera. Ilyesmihez liberális önképű ember nem aljasodhat. Ilyesmit liberális orgánum nem tűr, vagy egyéni-újságíró véleményként ugyan fölengedi, de azonnal vitatja is.
2.2.: Az ultrabalos -nem véletlenül nem használja ezt a szót Bede, még a RAF-ot sem meri kiírni Rote Armee Frantion-nak... az ultrabalos moizgalmaknak semmi köze, még véletlen párhuzamosságai sincsenek a mai történésekkel. Az ultrabalos terror lokális volt, ezerkilométeren belüli, jól kiszámítható, néha ultranacionalista, ahogy ultrabal/ultrajobb néha összejátszik, hiszen egy piacon kaszálna... Ennek a válságnak viszont rendes igazi háborús gócoikban vannak a gyökerei, az Arab Tavasz óta anarchiában füstölgő-égő Földközi Tengeri medencében... Jemenig lehúzódnak az okok... élő eleven dúló háborús övezetekkel függ össze.
3. Az ultrabalos terror idején az USA szövetséges volt, ma pedig az USA Európa bukására játszik, az európai anarchia és zűrzavar dollár-árfolyam felhajtó hatására. Ha Európa megfekszik, akkor az USA relatíve valamivel fölébe kerülhet... ennyi. A Merkel-Obama forródrótbeszélgetés óta tudjuk, hogy tudnak az EU-vezetők, amit tudnak . Kérdés, hogy mikor merik ezt nyiltan, a nyilvánosság előtt is megfogalmazni.
4. Az se biztos, hogy az USA már képes kontrollálni az anarchiát, amit generált.
5. Az ultrabalos terror nem csak lokális volt, de utánpótlása sem volt. Ennek a mai terrornak utánpótlása van és méghozzá eddig egymillió Izrael ellenes és antiszemita menekült érkezett. Addig elmegy a jógyerekprop, hogy fikázza az IÁ dzsihádista propját,. De a hétköznapi antiszemita nevelést moinden moszlím gyerek minden moszlím alapiskolában megkapja az imám bácsitól!! Izrael végveszélyben van és az USA az Arab Tavasszal fel is gyújtzotta Izrael határait és nem is támogatja igazán Izraelt.
6. Az USÁ-nak olyan két szövetségese van, ahol semmivel sincs kisebb diktatúra, mint az Aszad diktatúrája volt Szíria utolsó békeévében. hazug volt az USA ürügye a szír polgárháború kirobbantására. Az USA klasszikus csüöndesamerikánus eszközökkel Szíriában egymással ellentétben álló erőket képezett ki és fegyverzett föl és ezek között mai IÁ- szövetségesek is vannak.
7. A kurd helyzet... az, hogy a kurdok , ha Koszóvó precedens, akkor a kurdok is önálló entitást érdemelnek, amit viszont Törökország nem támogat, az a Törökország, ahol a kurdok neve csak terörist és ahol 20millió ilyen török állampolgár éél, akikből könnyen lehet pármillió menekült, akik már Európában élő rokonaikkal egyesülnének...

nem is folytatom

Bede e munkája a magyar újságírás szégyene, mélypontja, egyszerűen: kimagyarázós, magyarázom a mechanizmust-os Dr Agyas-Fejess néphülyítés és polkomm rizsa.
Csak az nyalja be, aki OrbáncentrikusVilágképben él és összesen az izgatja, nehogymá a büdöscigány vidéki malachasú nyerjen a terror-bóton.

2016.03.24. 09:57:00

@PesszimPista: Maga a terrorista, mint szó is félrevezető. Ők nem terroristák, hanem a Jihad harcosai egy olyan világból, ahol a legnagyobb hőstett meghalni a hitetlenek ellen vívott háborúban. Ezek katonák.

Persze ahol van katona, ott kell lennie hadseregnek is, a hadsereg mögött pedig hódító hatalomnak.

Frick László Intézet 2016.03.24. 09:59:29

@PesszimPista: Bede stílusa általában lendületes. Itt meg olyan muszájkodós, feladat teljesítős. Szerintem gázálarcban teljesítette ezt a piszkos munkát. Egyszerűen nem tudom egy szabadszellemű emberről elképzelni, hogy ezt az ócska agitációt gépbe verje.

A terroisták egy része klasszikus "a jól/példásan integrált" moszlímok közül való. "Katolikus iskolába" -járt az egyik, basssz, Voltaire egyenesen jezsuita iskolába járt és Rimbaud is... bassszhhhh... Másrésze friss migráns.

Kérlek olvasd el az előző kommentemet is...

Frick László Intézet 2016.03.24. 10:00:39

@TarZerind: Attól, hogy Bedének magyar neve lenne, még kb annyira magyar, mint én. Na jó, meghagyom, lehet, hogy ő -velem ellentétben- magyarnak vallja magát.

Fenehorizont 667 2016.03.24. 11:04:06

@Frick László Intézet:
a zsidó-keresztény kultúrkör maradéka köré épült birodalom éppen úgy ketté van szakadva, mint anno a római birodalom.
minden ilyen birodalom kinyúlásának (ami kinyúlás valamikor 1789 körül kezdődött) legbiztosabb jele, hogy a központja először eltolódik.jelen esetben ez olyan 100 éve kezdődött, európából amerikába. new york a modern théba, a modern konstantinápoly.
most a birodalom egyik fele éppen fel készül zabálni a gyengébb és jóval öregebb másik felét.
ezt a műveletet bede, mint hasznosidióta, önszorgalomból, meggyőződéssel olajozza. és nem csak ő. magyarországon százszámra vannak hasonlók, és számukhoz képest a közbeszédet elképesztően aránytalanul képesek befolyásolni - és ugyanez van majdnem minden fejlettnek nevezett országban. a rossz lelkiismeretű, kis buzifejű bedék ott szorgoskodnak, sürgölődnek-forgolódnak a nagyvárosok belsejében, és 2-3 fine dining-túra között pötyögik a véleményüket. és ami a legszomorúbb, hogy biztosan nem "gázálarcban" teszik ezt. dehogyis. ezt ők tök komolyan gondolják, mint ahogy azt is, hogy igazuk van. az írásaik tartalmát közvetlenül nem rendeli meg senki, hiszen ebben a kis szubkultúrában mindenkinek egyrugóra jár a teljesen beszűkült agya. mennek egy irányba, mint a lemmingek, és teszik a dolgukat, maguktól, összhangban.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.03.24. 15:43:14

@Frick László Intézet: "Egyszerűen nem tudom egy szabadszellemű emberről elképzelni, hogy ezt az ócska agitációt gépbe verje. "

és azt el tudod képzelni, amit nyáron írt, hogy "az a kár, hogy nem maradtak itt"???

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.03.25. 00:37:42

@Frick László Intézet:

ne is folytasd

kb tízszer annyira vagy elfogult, mint bedét véled...

ismét nagyon szomorú vagyok:((

(csak egy icipici példa: ultrabalosozol... de az eta vagy az ira hol volt balos/jobbos a TE síkbolygódon kívül?)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.03.25. 00:38:43

@Frick László Intézet:

bazd meg az anyád

nem, ezt nem tudom finomabban mondani

:((((((((((((((((((((

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.25. 20:36:59

@Frick László Intézet:

Mi van, Intézet Tagtárs, 3-ad diplomádként politológiát végeztél, baxi?

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.25. 20:40:36

@A Hannibal Lektűr-attitűd:

ALIEN IX:: basszájba te a te jüdisch , bergembelsemből szökött, galut-lakó szórvány, arabsokkal egy rasszú anyókádat, te torkonsebtzeni vágyott féleszű urbányos , antikultúr antimagyar wéghlány!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.25. 21:01:48

Ha már halottak Bedétől és Nagypéntek van,
emlékezzünk egy máig DÍCSÍTETT kivégzésre, az éca Nagy Heródes által épített II. Templom főpapjaié, a végrehajtás római.
Ki a bűnös?
A zsidók és a "kultúrfölényben lévő Europidok".

A kivégzett zsidó misztikus, esszénus rabbi, csodálatos, de élettől idegen filozófiával.

Tisztelem a hinni tudókat, hogy az a kivégzés segít bármiben életünkben és halálunkban.

Mostanában volt halál közeli élményem. Azkönnyű tapasztalás volt.

ÉLETBEN MARADNI, és azért kínlódni, AZ GYALÁZATOS!

Frick, vésd az eszedbe, ha én már nem is leszek: a barbárok csak az erőszakból értenek és Európa csak ismételt genocídiumokkal óvhatja meg magát.

E genocídiumok egyike, TÁN ÉPP AZ ELSŐ, a hitehagyott, ultraliberális, identitásnélküli, káosz-hitű "Hannibál-lektűrök" tömegére sújt le .
Tán még én magam is.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.25. 21:30:33

@Frick László Intézet:

BEDE MÁRTON egészen biztosan SEMMILYEN RASSZNAK, SZÁRMAZÁSÚNAK, GENETIKAILAG DETERMINÁLTNAK, KULTÚRÁLISAN DETERMINÁLTNAK vagy nemzethez (???!), néphez tartozónak NEM TARCSA MAGÁT.

Egy májmétely.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.25. 21:37:39

Ellenben a Madocsáról (kb. Kalocsa környéke) való BÖDE DANI akkor ősmagyar (a magyar fociválogatott középcsatára), hogy az szinte kéjgyönyör!

ŐSERŐ! Technika, tankszerűség, magas rugózás-fejjáték, kétlábas, mint az űgyú, úgy lő,
egy MAGYAR ŐSISTENSÉG lakik benne - ahova lép, kiszakad a gyep, és ezt gyorsan teszi.

Az EB-re jutást eldöntő meccsen az őt gyötrő 206 centis erőscsontú norvég középhátvédet derékon kapta úgy 30 perc után és a földhöz baszta! a Youtube rojtosra lett nézve.....

Ráadásul Böde a Yilandzsik kun törzs területéről (Kötöny harka törzse, jöttek: 1243 ) való, és KUNUL is Lóhere a BÖDE!

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.29. 22:13:35

Öregem, Matyi, TE RÁSZÁLLTÁL a FACEBOOK Timeline adataim gúnyolására??!

In the last two weeks SOMEBODY attacked our site of Facebook: with a link lie, dirty, extremely caustic and mocking, insulting style data analyzed in the Timeline. Then, yesterday stressed the fact that my theory doctorate of Political Sciences in 1985, was a professor at the jury president, who turned out after the fall of communism, it was an internal intelligence and repression strong helper. These were written and they're dicking me maliciously. In addition, it is written by someone that I feel are indicated as HIGH STUDENT LAWYER. This is all sarcasm, back when I was 54 years old trying to insults me! But the FB Security destroyed, they'll canceled these insults.

Két link jelölt két piszkos bejegyzést, amit megláthatsz, ha a Böngésződbe írod, hogy "Gyarmati Pál 7. Facebook"......

De lehet a régi Keloid vagy Váradi is....

Kibaszták őket.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.03.29. 22:21:46

www.facebook.com/gyarmati.pal.7/activity/933759633301084?comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22O%22%7D

Jut eszembe, a FRUSZTRÁLT EXTRÉMLIBERÁLIS tök ismeretlen ember, "Budai Hella", stb. szóba jöhet, hisz rajtam akart az elmúlt 5 év 3 hónapért bosszút állni, én meg KIVÁGTAM MINDENHONNAN!

S a másik, ez inkább egyetemista társ lehet, mert "NAGY JOGHALLGATÓ" minősítést adott az ál-klaviatúrámba:

www.facebook.com/gyarmati.pal.7/activity/1122925187717860

Frick László Intézet 2016.04.07. 10:06:12

@Dinamuki: Ugye, ismered a személyes érzeményeimet, tehát azt, hogy hányingert kapok egy fejlettaéjraóper láttán, brittúristától vagy amerikaitól kiteszem a taccsot. 32 nick-kel ezelőtt már írtam a népvándorlásról, csak reméltem, hogy nem érem meg. Nem a "négerekkel" a migrikkel stb van bajom, sőt. Bedével ebben is teljesen egyetértek, káér, hogy nem maradtak itt, pl Heves városában az ottani cigányok és mondjuk párezer szír és afrikai menekült között pompás kasza-kapa és ökölharc viadalok alakulhattak volna ki. magyarországon 2 millió ember él segélyből és ezen nem is akar változtatni, gyári munkát, havi fizetést nem szenvedhet, már a hetifizetés is hosszú neki.Olyan muinkahelyre nem áll, ahol nem lehet dohányozni. Én pont a bedealakúak rendje miatt nagyon szivesen látnék Magyarországon 2-300ezer migránst. Ráadásul ezek a migránsok Izrael és zsidóellenesek, a csaláűdeszményük pedig kovács ákosi. A bedealakúak cigányokat csak képernyőn látnak vagy a Jégbüfé környékén vagy pl koldusfuttató romnáncigányokat (román népviseletben) a Fosonyban. Ha 200-300ezer migráns kerülne Magyarországra, akkor pl az újságíróinknak bele kéne húzni a tornászásba, mert egyelőre a picsák 1-2 kilométeres gyaloglásban sem bírják az iramot a migránsokkal.

Egyébként pedig a késik, az nem múlik

Frick László Intézet 2016.04.07. 10:08:34

@TarZerind: Bocsáss meg mester, de az elárvult telefaXXXomat nem érdekli a fészbúk.. meg ez a probléma, amire rámutatnál. Valami rémlik, hogy a köcsög Dudkó a Bátorak-at próbálta rávenni egy kígyó utcai kirándulásra anno (hogy ugye mégis ne neki kelljen már 7000 Ft benzinpénzt áldoznia, hanem a Bátorak üljenek már villamosra és hat megálló után, stb)

Frick László Intézet 2016.04.07. 10:11:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szomorú, hogy az OrbánCentrikus világkép alatt fortyogó agyvérzsírod ennyire elfojtja a szabadgondolkodásod és nem látod be, mit művelt Bede. Szoktál köpködni engem, hogy a védhetetlent védem. Egyszerűen ez az operáció, amit itt bede művel... addig, hogy a szezont a gözekével keveri, hogy Gizike pinájába lyukadjon ki, az hagyján. A biztosítáktáblám ott olvadt le, amikor elkezdett matekozni a halottakkal, mint egy tahó félfasiszta. Eree paszománytozzál egy kurvaanyámat, ha tudsz, de tényleg, kíváncsi lennék.

Fenehorizont 667 2016.04.07. 17:17:59

@Frick László Intézet:
egyszer régen, olyan 3-4 évvel ezelőtt, mikor még nem volt ilyen durva migrációs bevándorlás és hiszti, olvastam híreben, hogy egy nemtommilyen városnak a teszkó parkolójában "helyi lakosokkal" (akik természetesen cigányok voltak) összebalhézott afgán meg iraki bevándorlókl csapata. a "helyi lakosok" szamurájkardot húztak elő a csomagtartóból, gondolom, h így győzzék meg a fura nyelven beszélő tezsvíreket, de azok meg kirángatták a facsemeték kitámasztására a földbe szurkált fakarókat, és úgy elverték a gecibe az összes cigányt, h nagyrészük alkartörésekkel a kórházban kötött ki.

jaj, úgy megnéztem volna :D persze csak messziről.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.07. 22:31:55

@Frick László Intézet: bedealakúak ideológiai szmepontból kb. olyanok mint B Hella meg Hannibalattitűd úr, hogy miközben tavaly itt mindenkit lehülyéztek, akik a menekültek között az aggasztó férfitúlsúly nyomán problémákat vizionált, most, hogy sajnos valóra váltak az aggodalmak, még véletlenül se ismernék el, hogy bocs, srácok, ebben igazatok volt - (én úgy gondolom, pl. elismerem, ha nekik igazuk van, pl. Attitűd úrnak sok mindenben igaza van, mikor téged szid, meg Hellának is igaza van, mikor az oktatásról ír).

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.04.08. 00:06:19

@Frick László Intézet:

ez semmire nem érv - illetve pont hogy fasiszta érv - hogy valaki úm. nem magyar

ennyi

Hella B. 2016.04.08. 15:49:52

@Dinamuki: ha már így meg lettem szólítva. Tulajdonképpen (többek között ezért IS) meg más miatt is...de lényegében az előítéletek miatt szoktam le arról, hogy itt hozzászóljak.
Általában Dudkó vagy bárki más lelkes rajongója úgy kezel engem, hogy amit a négynégynégy vagy az index ír, az az én véleményem, tökmindegy, hogy írtam, mondtam ilyesmit, vagy nem.
Tavaly annyit mondtam, hogy tökre hatástalannak, és KÁROSNAK tartom, hogy a kormány tízmilliárdokat elbasz menekült ellenes magyar nyelvű plakátokra, ahelyett, hogy ezt a pénzt a regisztrációra költené.

Hella B. 2016.04.08. 15:55:26

@Dinamuki: vagy arról is írtam, hogy azon túl, hogy szavazókat szerezzen a korrupt pöcs (édeshazánk minisztelnöke), mi értelem volt, hogy Bp. egyik legforgalmasabb pontján jelölje ki a "tranzitzónát". arról is beszéltem, hogy az emberiességi szempontok megkívánták volna, hogy a 40 fokos melegben pl. állami vizet osszanak, legyen mosdó, mosakodási lehetőség...stb. ne egy koszos aluljáróban kelljen feküdni csecsemőkkel, kisgyerekekkel.
És hogy mennyire igazam volt, tessék, bebizonyosodott, hogy ITT a keletinél jöttek össze azok a faszkalapok, akik allah nevében robbantgatnak. És miért is pont itt tudtak randizni? Mert lófasz volt, nem ellenőrzés. Ami a magyar határ és rendvédelem feladata és uniós kötelessége lett volna, regisztráció, ellenőrzés, terroristák kiszűrése, arra szartak jó magasról, drágaédes miniszterelnökünknek az volt a lényeg, hogy minél több koszos- büdös- ijesztő külsejű arab feküdjön az aluljáróban, hátha kitör a balhé. Nem tört ki. Ennyit írtam tavaly, az állami impotenciáról egyrészt karitatív vonalon buktak meg, másrészt nemzetvédelmi vonalon. Na most akkor miért kéne elnézést kérnem?

Hella B. 2016.04.08. 15:59:45

@Dinamuki: és hadd áruljak el még egy "levéltitkot". Tavaly nyáron még előfordult, hogy nagynéha írtunk egymásnak Dudival. Én voltam az, aki aggódott, hogy nincs regisztráció, nincs azonosítás, isises harcosok úgy járnak ki-be, ahogy akarnak. És Dudkó volt az, aki kioktatott engem, hogy az európai fiatal az elkényelmesedett picsa, ki fog hallni, ez egy kedvező folyamat, mert archaikusabb népek kerülnek végre az elöregedett és elpicsásodott unióban. Most nem tudom, mi dudkó véleménye, mert nem beszélünk egymással egy ideje. Akkor most miért is kéne elnézést kérnem?
Na, ezért szoktam le arról, hogy ide írogassak, mert marhára untam már, hogy soha nem azt nézte senki, mit írok, csak a fejemre olvasta, ha Bede vagy Szily ezt írta...akkor biztos én is úgy gondolom.

Hella B. 2016.04.08. 16:01:22

@Dinamuki: ja, és végül egy jópofi történet, most egy társas blogban írok, ami volt cinkesekből alakult. Én vagyok az egyetlen, aki nemhogy nem kommentelt ott soha, de még csak nem is olvasta a cinket :DDDDD
ellenben most én vagyok a "dísznő" a csoportban :D hogy ne csak fijjug legyenek :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.08. 19:57:52

@Hella B.: nekem rémlik, hogy mikor itt a migrik aggasztó férfitúlsúlyát emlegettük, akkor közölted, hogy legalább nagyobb választék lesz a német nőknek, vagy ilyesmi.
Isten őrizz, nem kell itt elnézést kérni, nem kell itt semmit.
Szóval Dudi átállt az ellenséghez, te pedig elpletykálod a privát levelezését! Szépen vagyunk, micsoda társaság :-)

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.08. 20:02:55

@Hella B.: mellesleg miután a migrik és a kormányok minden létező menedékjogi szabályt megszegtek, mire lett volna jó a regisztráció? Hogy a papírok nélküli migri benyögi, hogy ő Abdullah Abdul egyenesen Szíriából, január elsején született, és azért van 14 éves kora ellenére szakálla, mert traumatizált. Máris mehet tovább Zsörmeni felé, a papírját meg röhögve eldobja, vagy nem, vagy csinál egy újat. Ettől a párizsi meg brüsszeli merényleteket ugyanúgy végrehajtotta volna.

Hella B. 2016.04.08. 21:59:49

@Dinamuki: mivel nem próbáltak igazoltatni, regisztrálni, nincs " mi lett volna ha...".
Játsszunk el a gondolattal, nem óriásplakátra költik a pénzt orbánék, hanem fradistadionos vénaszkennerre, arcfelismerő programra...mi lett volna ha...kiszűrik, hogy a terroristák épp szíriából készülnek hazatérni...mi lett volna ha...soha nem fog kiderülni. Akkor ha jól értem, itt nekem kéne szégyellni magam, mert azt mondtam, hogy majd a német nők randizhatnak arabbal...nem a kormánynak meg az orbánnyalóknak kell szégyellni magukat, hogy imádott diktátorunk óriásplakátra baszta el azt a pénzt, amit ujjlenyomatvételre, rendőrségi fotókra, adatbázisok létrehozására...stb kellett volna, kik járkálnak át az országon... Nem tudjuk, hogy ugyanígy lett volna-e merénylet, ha legalább próbálkoztak volna valami határvédelemmel, azonosítással, nyilvántartással. A törököknek elég jó nyilvántartásaik voltak állítólag...mi lett volna ha...persze, fel lehet menteni orbánt, itt egyedül én vagyok a hibás migráns és terrorista ügyben, mert a német nők randizási szokásain poénkodtam.

Hella B. 2016.04.08. 22:03:04

@Dinamuki: Dudival kapcsolatban nincsenek erkölcsi aggályaim. Mikor még jóban voltunk, felhívott egyszer, dumcsiztunk, ki hogy van, kérdezgetett pár iskolai dolgot, mint haverok dumáltunk. Majd utóbb kiderült, hogy ő akkor éppen oknyomozó újságírót játszott, és "leriportozott" engem valami iskolai ügyben...csak éppen ezt elfelejtette említeni, hoy nem spanként, hanem oknyomozó újságírói minőségben hív. innen fogva szerintem kár etikáról beszélni.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.08. 22:26:34

@Hella B.: csak hát a terroristák nem hazatérőek voltak, hanem frissen rekrutált újoncok.
Dehogy kéne szégyellned magad, egyáltalán nem.
Csak annyi, hogy nem mindig neked van igazad, ez ugye mindenkivel előfordul - de úgyse fogod beismerni, hogy elbagatellizáltad a problémát.
Igen, a plakátkampány természetesen olcsó húzás volt, és én is jobban örültem volna, ha állandó táborokat hozunk létre szíriaiaknak, kizárólag a háború végéig. A bibi megint az, hogy az érkezők nagy része nem igazi menekült, és marhára nem hatotta volna meg, ha kap enni meg szállást, mert ő szép lakásra meg kocsira pályázik, amit odahaza ígért neki a jóég tudja ki.

Hella B. 2016.04.09. 09:25:12

@Dinamuki: Tudod mit, vettem a fáradtságot, és visszanéztem több 2015-ös dudko cikket, meg számos nevemet, hogy mit is mondhattam itt a migráncsokról, ami miatt elnézést kéne kérnem.
Nagyjából olyasmit írtam, mint itt, hogy ovi valódi megoldás helyett plakátol, keleti- aluljáróban fektet, stb. Légyszíves, fejtsd már ki, mi is volt az a rémes gondolat, ami miatt itt hamut kéne szórni a fejemre? Ja, meg volt egy olyan kommentem, amiben leírtam, hogy a fociultrák, akik zsírtahósan felvonultak a keletiben fekvők ellen, végül elszivárogtak, mivel felmérték, hogy ha ott verekedés lenne, akkor oda kevés lenne a háborús övezetből érkező szírek ellen a sörböfögés, bazdmegelés, zsidózás...ezt továbbra is fenntartom.
Sőt fenntartom, sőt, a terrortámadások utólagos ismeretében erősítem azt a véleményem, hogy drága díszfaszkalap diktátárunk nem a plakátkampányra költ tízmilliárdokat, hanem egy rendes adatbázisra...ki tudja...akár ki is szűrhettek volna pár gyanús alakot. Sőt, azt is fenntartom, hogy aki a saját polgárait arra akarja felhasználni, hogy "hátha kitör a keletinél a balhé" (mi más értelme lett volna az ott elhelyezett tranzitzónának) az közönséges népellenes bűnöző, és nem leváltani, hanem lecsukni kell, mivel veszélyeztette a saját állampolgárait. Ez a mostani lihegés is, hogy majd ő jól megakadályozza a betelepítést, meg NÉPSZAVAZÁS lesz. Mutassatok 100 migránst, aki itt szeretne élni :D ugyanmár :D Most is faszságokra akar költeni...mi lenne, ha népszavazásra és az azzal kapcsolatos (JÖN..JÖN) kampányra költött lóvét inkább a titkosszolgálat megerősítésére költené, ne lengyel újságokból kelljen megtudni, veszélyben vagyunk-e.

Hella B. 2016.04.09. 09:26:30

@Dinamuki: na most, mint gazdasági menekült...hát igen, lehet utálni, aki jobb életet szeretne...és mi van a külföldön dolgozó magyarokkal...őket hogy hívjuk? gazdasági emigráns

2016.04.09. 11:10:52

@Hella B.: Az EU állampolgáraként ez nekik egyszeűen jár. Ez nem különleges jog, ez alapjog. A rámkktörő hordák/teroristák nem eu-s állampolgárok.

2016.04.09. 11:16:16

@Hella B.: A tervek szerint a jövőben ideérkező csőcselék többé már nem választhat célországot. Erőszakos módon, központilag lennének szétosztva, az ő belegyeezésük nélkül. Abban persze igazad van, hogy ilyen hülyeséget is csak néhány magát máig tisztázatlan okokból liberálisnak nevező szerencsétlenen kívűl senki sem vesz komolyan.
Ez persze azt is jelentené, hogy a teroristák még a mostaninális könnyebb módon tudnak ideszivárogni.

2016.04.09. 11:20:09

@Frick László Intézet: "csaláűdeszményük pedig kovács ákosi. "

Lószart, mama. Az iszlám kultúrában a nők másdorendűek, eladhatóak, megölhetőek- Semmi köze a bájosan naív (és hipokrata) kovácsákosi elképzelésekhez.

Hella B. 2016.04.09. 11:20:31

@nagyjoco: na, ez egy meggyőző válasz. Tökre igazatok van. Költsük népszavazásra és óriásplakátokra meg postaládákba dobott színes kis kiadványokra a pénzt, amit költhetnénk titkosszolgálatra vagy terrorelhárításra. Hiába, orbán egy zseni :D
Micsoda remek stratégia! Népszavazással és kormánypropagandával a terroristák ellen. Szuper. Hogy ez miért nem jut másnak eszébe, nem is értem :D

Hella B. 2016.04.09. 11:24:39

@TarZerind: jaj hát csak most látom, miket irkálsz itt rólam. Palika, törődj bele, nálam a "Bástya elvtársat már le sem szarják" kategóriába kerültél. Nem nyomozok, nem irkálok rólad, az az iszonyú nagy baj, hogy ennyi éves ismerettségünk után te még mindig a felszínét sem kapargatod annak, mint jelent, hogy valaki "budai úrinő" és mit jelent az "ignorál" kifejezés, mint a budai úrinők legfőbb stratégiája.

2016.04.09. 11:29:27

@Hella B.: Népszavazás arról lenne, hogy ne lehessen ezt megcsinálni. Én támogatom. Hja hogy ez pénzbe kerül? Igen, abba. A demokrácia drága, tessék költözni Észak-Koráeba, ott nem kell ilyenekere költeni.

Éles lőfegyverekre kell itt költeni, meg működő hadseregre. A War on terror Európában is megkezdődött, és egyelőre vesztésre állunk.

2016.04.09. 11:30:58

@Hella B.: Lófasz sem lesz itt,nem hogy központi elosztás. Az elhülyült, elbuzult ultraliberális bürsszeli elit ennél sokkal kisebb fajsulyú kérdésekben is impotensnek mutatkozott.

Hella B. 2016.04.09. 11:41:03

@nagyjoco: szívesen látnék tőled egyszer egy cikket, amiben részletesen leírod, mi a véleményed az emberi jogokról, másságról, gondolatszabadságról, emberi egyenlőségről...:D kizárólag az eu-s állampolgárokkal kapcsolatban. Egyenlők-e a buzik, libsik, hippik...bárkik a többi emberrel, és hogy nézne ki Magyarország, ha a "tifélétek" lenne minden korlátozás nélkül hatalmon? Tehát mondjuk egy buzizsidónégernő Brüsszelből ér -e annyit, mint te :D (nem kell igazából válaszolni, költői a kérdés) Nem fogok veled vitába bocsátkozni, mert megint csak időigényes fingreszelés lenne a vége. Nem vagyunk egy véleményen, de én ezrt nem haragszom rád.

2016.04.09. 11:46:21

@Fenehorizont 667: Ez aggasztó. A cigányaink a legéletképesebbek az egész kontinensen.

2016.04.09. 12:04:29

@Hella B.: Az emberek természetesen nem egyenlőek. Három hülye leszavaz két okost az egyenlőség nevében, ez a demokrácia gyakorlati szintje.
A kultúrák különösen nem egyenlőek. A mai magyar jobbereknek ugyan elismerik ezt, de azt már nem képesek elismerni, hogy a jelenlegi legmagasabb kultúra a zsidó kultúra. A Nobel-díjak 50%-át vitte el a 14 milliós nép, az arab világ ezzel szemben... pár irodalmi Nobel-díj, semmi tudományos eredmény.

Izrael jelen pillanatban az egyetlen demokratikus ország a primitív iszlám kultúrák között.

Minden értelmes ember 100%-ig áll ki Izrael mellett, Trumpot vastapssal üdvözölték az AIPAC zsidói:

www.youtube.com/watch?v=fQgDgMGuDI0

A kerszténység egy nagyra dagadt zsidó szekta, értékes, de sajnos Izraellel ellentétben muzulmán "kultúrát" enged be, aztán csodálkozik, hogy becsületgyilkosságok vannak meg terorrizmus.

A muzulmán világ a kultúrák rákja. Elpusztít mindent, amihez ér, egy szellemi, spirituális sivataggá váltotatja a világot. Elpusztítja az emberi lehetőségeket.

Hella B. 2016.04.09. 12:07:51

@nagyjoco: én nem ezt kérdeztem, mondtam,hogy ne iszlám tekintetben vizsgáljuk. egyébként, én hosszú évek óta mondom már, migránsok előtt is, nekem régebben is baszta a csőröm, miért jópofizunk (mármint az egész fejlett világ) olyan országokkal, ahol a nők másodrendűek..stb..de nem ez volt a kérdésem.

tessék egy újabb dolog, amin aggódhatnak a világ megmentésén fáradozók, mint pl. dudi
index.hu/gazdasag/2016/04/09/kina_kemenyen_raallt_a_hanyatlo_nyugat_opiumara/
:D

2016.04.09. 12:58:47

@Hella B.: A buzinégerzsidó emberi jogait ugyanúgy védi a Alaptörvény, mint engem fehér, heteroszexuálist, ahogyan kötelességeket is előír. Többletjogok persze nem járnának nekik. Ilyen téren az énfajtám van elsöprő többségben a parlamentben.

Én ezt tekintem példnak a bziházasságok terén:

en.wikipedia.org/wiki/Same-sex_marriage_in_Israel

Tökéletes szabályozás.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.10. 18:32:28

@Hella B.: amennyire Orbánékat kártékonynak tartod és utálod, legalább annyiral, sőt még sokkal jobban lehet utálni azokat, akik a múlt évben és jelenleg is hozzájárulnak Európa szétbarmolásához a Wilkommenspolitik révén. Igen, a plakátkampány kártékony volt. Elhiszed nekem, vagy nem, mindegy, a tény az, hogy a német média ugyanilyen egyoldalúan tálal mindent a menekültekkel kapcsolatban, csak fordított előjellel, és az is ugyanolyan káros, sőt. Néha megjelennek benne aggódó hangok, ez is igaz, de elhallgatják az iszonyatos pusztulatot, amit már jelenleg is okoznak a migrik (nem a valódi menekültek!!), és amit a jövőben még fognak, azt pláne. A Wilkommenmániát Merkel ugyanúgy ráerőltette a németekre, mint Orbán próbálja befolyásolni a magyar közvéleményt, miközben elejétől fogva látszott, hogy ezek durva és sötét folyamatok.
Vajon hogy lehet, hogy az USA anno szét tudta kapni, hamis indokkal, Szaddam szuverén országát (aminek az eredménye az ISIS létreejötte), de az iszlám állam ellen, ami konkrétan háborút hirdetett a nyugat ellen és sorban öldösi a nyugati állampolgárokat, nem nagyon tesznek??

Hella B. 2016.04.10. 19:58:53

@Dinamuki: hol dicsértem én Angéla nénit?
Nekem is az a véleményem, hogy rég szét kellett volna kapni már a terroristákat Szíriában is, és európában is. Nem kell velük finomkodni, potenciális gyilkos mind.Azt sem hiszem, hogy nem lehetett volna rég visszaküldeni a picsába a toborzóembereket. Nem vették komolyan a veszélyt.
De mondok egy egyszerűbb dolgot. A négyeshatos villamossal elég gyakran járok. Az utóbbi időben összeszedtem pár ronda csípést, bolha, mittudomén, egyértelműen a villamoson. Orbán és tarlós attól nem tud engem megvédeni, hogy mint bérletes utazó ne kelljen minden reggel több koszos, retkes, büdös bolhás, láthatóan őrült emberrel utaznom. Ne plakátoljon,hanem pucolja le a bkv járműveket. Ennyit arról, hogy mennyire számítanak nekik a saját állampolgáraik. Óriásplakát, focistadion avatás, patyomkinfalu, amúgy meg mindenki le van szarva magasról. Migrizhetünk itt, meg plakátolhatunk, kelthetjük a gyűlöletet, de pillanatnyilag a fővárosi embert sokkal inkább az veszélyezteti, hogy rühöt, bolhát, vagy egy antibiotikum rezisztenst tbc-t szed össze a villamoson vagy valamelyik aluljáróban. Ezek az emberek semmitől sem tudnak megvédeni minket, csak elbasszák a befizetett adónkat stadionra meg strómannal felvásároltatott földekre. Igen, utálom Orbánt, mivel kártékony tolvaj dög. Megvédi az állampolgárokat ? :DDD ugyanmár Évente többezren halnak meg kórházi fertőzésben, mert nincs pénz fertőtlenítőre. Persze, könnyű megszédíteni az embereket az utálható migránsokkal. A migráns az új zsidó.

Hella B. 2016.04.10. 20:05:13

@Dinamuki: iszonyúan jól jöttek Orbánnak a migránsok, már rég elhajtotta volna a nép, ha nem kap egy ilyen remek aduászt a kezébe, mint a rettegéskeltést, a gyűlöletkeltést, és a figyelemelterelést a problémákról. Szerinted mi most nagyobb probléma itthon, a migránsok, vagy az, hogy meg is dögölhet az ember, ha beteg lesz, mert nincs orvos, nincs nővér, és nincs gumikesztyű. Vizsgálat, műtét időpont majd jövőre, ha még életben van addig a páciens.
A másik: az "életpályamodell" miatt kb heti 50-55 órát melózok. Nyilván úgy lesz végem, hogy még mielőtt elérem a nyugdíjkorhatárt, lefordulok a székről a tanár asztal mellől, aztán kampó, kész, vége, egy emberrel kevesebbnek kell nyugdíjat fizetni. De Orbán még csak meg sem hallgatja az oktatási problémákát, mert stadiont avat. Akkor miért is baj, ha utálom?

Hella B. 2016.04.10. 20:07:59

@nagyjoco: tuti látens buzi vagy, hogy ennyire foglalkoztat ez az ügy. Én a fiúkat szeretem, ezért fantasztikusan nem érdekel, ki leszbikus, ki meleg, ki egy sima- egy fordított. Tudod, a biztos nemi identitású embereket nem zavarja a másság, csak ha valaki nem biztos magában ...hajaj :DD

2016.04.10. 20:41:43

100%. Orbánra meg Nógrádira szoktam kiverni.

Egyetlen buzigyülőlő van itt Európában, a ránkörő migránshorda:

www.origo.hu/nagyvilag/20160125-meleg-transznemu-menekult-migrans.html

2016.04.10. 20:46:53

@Hella B.: "koszos, retkes, büdös bolhás, láthatóan őrült ember"

Nem akarsz velük együtt utazni? Nem tudod, hogy a diszkrimináció bűncselekmény?

Hella B. 2016.04.10. 21:32:25

@nagyjoco: olvasd el a bkk szabályzatát. Aki nem kellően higiénikus, vagy zavarja az utastársakat, kizárható az utazásból. Én csak az utazási szabályok betartását szeretném látni, mivel én betartom, veszek bérletet, nem eszem-iszom a járművön, stb. Továbbá nem szarok az ülésre, és a behuggyozott, beszart nadrágomban sem ülök rá. Mástól is ezt várnám. Diszkrimináció, ha valakit származása, neme, vallása,életkora stb miatt akarnál kizárni az utazásból. Ne próbálj jogászkodni, ostoba vagy hozzá.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.10. 22:14:30

egyébként Bede azóta megint nagyot alkotott, a Kiss László ügy kapcsán megint közölte, hogy milyen mucsai meg eltussoló a magyar társadalom. Ha párhuzamba állítjuk Strauss-Kahnnal, akkor látjuk, hogy a franciáknál, az emancipáció egyik fellegvárában a lakosság 37%-a a szobalányos affér után, plusz a nőfuttatási perei után is alkalmasnak tartja őt elnökjelöltnek (mellesleg mint kiderült, korábban politikus és újságíró körökben köztudott volt, hogy nem szaabd szép nőt a közelébe engedni). Most akkor ők is mucsaiak, ugye?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.10. 22:18:24

@Hella B.: Magyarországon a migránsok már nem probléma, ez többek közt a kerítésnek köszönhető. Ja, a négyeshatos tényleg elég kellemetlen néha. Én meg a railjettel szoktam Bécsig utazni, és engem is nagyon zavart, amikor a koszovói migri, miközben a százeurós pénzkötegét számolgatta nevetve, orrfacsaró bűzt árasztva ült le mellém (persze jegye sem volt).

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.10. 22:27:34

@Hella B.: meg ha minket most közvetlenül nem is érint ez a migránshullám, attól még marha kellemetlen ránk nézve is, főleg a jövőre nézve, hogy azt a nyugatot barmolják szét éppen a politikusok, szándékosan vagy "véletlenül", ahová mi is felzárkózni igyekszünk.

2016.04.11. 13:43:43

@Hella B.: 2010-ig ezek mindegyike le volt szállítva, csak a rohadékorbán óta nem. Köszönjük, Emese.

Frick László Intézet 2016.04.11. 15:10:47

@Dinamuki: Az a probléma, hogy A Jók és Igazak [ a szájjallibnerálisok] bóüntetőjoga bocikám-bocikámos, emberijogfigyelembevevő és ugye a bűnözőnek azt mondjuk, hogy tessék, bűnöztél, el vagy ítélve, de ez nem élethossziglan tartó bélyeg, letöltöd a büntetésed és legyél hasznos tagja a társadalomnak és akkor még lehetsz olyan, mint más ember. Akkor... nem kell ezt a jógyerekeknek papolnia a bűnözőknek, hanem tessék akkor szépen megmondani a bűnözőnek: "Bűnöztél bazdmeg, egy életre véged, sose lesz elfelejtve, nem lesz bocsánat, leülöd, amit a bíróság rád kirótt. ne is játszáűl harmadolásra, innentől kezdve hiába jópofizol, örön bélyef sűtt rá a pofádra a vétkeddel. Akkor tessék így beszélni. Akkor Bede menjen, keressen meg első-bűntényes elitélteket , álljon eléjük és mondja a szemükbe: "Autót loptál baszki, erőszakos vótá bazmeg, nesze bélyeg egy életre, sose felejtjük a bűnödet!"

Én ezért kjöttem le az Amerika Hangjáról: Semmi sem lényeg, csakis az aktuál agitáció. A FIDE!SZ rá van állva a sportra, Orbán nyomja a sportot, dehát baszni, gecizni, húzni le mindent, amit lehet és ha inog, akkor dűjjön is.

Frick László Intézet 2016.04.11. 15:16:43

@Hella B.: Szörnyen képmutató vagy. Olvass már utána, hogy járt a Fényesfüőváros, ha csak a legeslegenyhébben rendszabályozta volna a hajléktalanokat. Az a köcsög Dudkó mennyit össz7ehányta borsóval a falat a proletáriátusról. A proletár nem áll gyári munkába, nem dolgozik havifizetésért, még a hetifizetés se jó neki, csakis a napszám, de arra se kel föl, ha csak ezer Ft-ja van. Márpedig a Fényesfővárosi helyzetnek -amit leírsz- a fő oka az, hogy annak a piamennyiségnek az árát, amit az idültalkoholista hgajléktalan, márpedig melyik nem az, mind az... 3-4 óra pohárrázással, guberálással, szemét-tallózással össze lehet szedni. Egy ügyes hajléktalan ősszel, dióérés idején pár hét alatt 5-6 mázsa diót össze tud szedni (A Retek klub Házon kívüljének el sem kell nagyon távolodnia a székháztól, ott az aljban összeszednek a hajléktalanok 3-4 mázsa diót... ) Tele lenne a jógyereksajtó tarlósgecizéssel, ha meg merné azt csinálni, amit itt követelsz...

Frick László Intézet 2016.04.11. 15:22:54

@Dinamuki: Egy vidéki takarékszövetkezet elnökének elég nagy nehézségébe kerül a napi ondómennyiségét hazamenteni a feleségénnek. Bizoönyos kanmajommérettől föolfelé a csoirda nőstényei hunyorognak és popsit tartanak minden komolyabb hímnek. A Lewinsky ügy óta tárgyalt ez a probléma, vezetúőjságíróink közül még a buzik is szüntelen veszélynek vannak kitéve, mikor szopnák le őket orvul a grúpik.
Stroszkán teljesen közhelyes és banális dolgokat művelt.
Ne feledd a netokrácia jelmondatát:
"Nem az információ megszerzése emel hatalomba, hanem a megosztása."
Szarkó-nál, amikor állandóan beleköpött az amerikaiak levesébe, csak idő kérdése volt, hogy mikor "bukik". Snitt elnökúrról már a beiktatása előtt megvolt a cucc, csak eltették olyan időkrte, amikor majd nagyobbat szól.

Itt van ez a panamás cucc, hát a Bahamákon meg a Kajmán-szigeteken őriznek csak igazán nagy mennyiségekben dossziécégeket az ügyvédiiroda-levéltárak. Panama picsafüst a Bahamákhoz vagy a Kajmán szigetekhez, csak ugye ezutóbbi helyeken USA potentátok mosodái duruzsolnak...

Hella B. 2016.04.11. 17:14:01

@Dinamuki: @Frick László Intézet: @nagyjoco:
elég OFF a téma, de hogy jólértesültek legyetek. Lényegében az összes magán és alapítványi szakképzőt tanév végével leállamosítják. Igen, úgy, ahogy az ötvenes években látták nagyapáink az államosítást. Most még mindenki kapkodja a fejét, de a következő lépést szerintem csak néhány ember látja maga előtt.
Pl. én.
Ma államosítanak, holnap vajnatimikének meg rühellkének lesz csak koncessziója pénzes képzéseket indítani. Lesz itt még andyvajna business school. Pont úgy mint a trafiknál meg a kaszinónál. Előbb az eredeti tulaj kezéből ki kell csavarni, aztán megkapja a haver. És persze szemét soros, elmúltnyócév, és mertgyurcsány, hogy a fiatalok ész nélkül pucolnak el az országból. Aki teheti, nem él pöcegödörben.

Hella B. 2016.04.11. 17:25:03

444.hu/2016/04/08/a-szakkepzo-iskolak-teeszesitese-kenyszerallamositanak-a-maganintezmenyeket-es-a-vagyontargyaikat-is

Szó szerint igaz. És Dudkó ne kezdjél el okoskodni, hogy amikor 30 éve iskolában jártál zaj volt a folyosón, ezért te jobban tudod. Most törődj bele, én tudom jobban. Igaz, te öltözködés és stílus kérdésekben is okosabb vagy nálam, nyilván az oktatásba is jobban belelátsz :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.11. 19:59:06

@Hella B.: de ezt hogy kell érteni, a business school pl. szakképzés? Akkor az AKG-t meg az IBS-t is államosítanák? Vagy az nem szakképzés?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.11. 20:07:46

@Frick László Intézet: ez annyiban igaz, hogy elég egyértelmű, hogy kire mikor adnak kilövési engedélyt: a németeknél pl. a (számomra) elég obskurus filozófus-celeb Peter Sloterdijk mert kritikus megjegyzéseket tenni a migránspolitikára, no nem többet, mint pl. az osztrák külügyminiszter, erre az Eulenspiegel vicclap rögtön egész oldalas cikkben kezdi cikizni, és olyan hangnemben, amit egy jóoldalival szemben nem használnának. Mondjuk ez egyáltalán nem fog ártani Sloterijknak. És az Eulenspiegel annyiban fejlettebb, mint pl. a Hócipő, hogy leközölnek velük szemben kritikus, ráadásul metszően humoros olvasói leveleket (amikben pl. a fejükre olvassák, hogy nagyon pc-k migránsügyben). Egy magyar jóoldali vagy rosszoldani sajtümunkás vgay akár blogger szvsz sose lenne ennyire önironikus, akkor ugye elveszne az ideológiai éberség.

Ami a szexügyeket illeti, tudom, sose lehet téged meggyőzni arról, hogy nem mindenki szexmániás, úgyhogy ezt hagyjuk.

Hella B. 2016.04.12. 07:37:15

@Dinamuki: az ibs az felsőoktatás, az akg-nek meg speciális a helyzete, amúgy már 5-6 éve próbálják / próbálták bedarálni, de mivel nagyrészt tandíjból és nem állami fejpénzből él, nem nagyon tudják. Inkább az olyanok alatt inoghat a léc, mint kotk, soter, athéné..stb szóval a középfokú szakképzés, ahol eddig voltak ingyenes képzések, mert kaptak állami keretszámot. vagy pl efeb. Szerintem tuti a haveroknak / rokonoknak akarnak megágyazni ezen a piacon.

Fenehorizont 667 2016.04.13. 12:44:46

@nagyjoco:
engem egyáltalán nem aggaszt. sőt, hetente olvasnék ilyen cikkeket, csak én ne keveredjek ilyesmibe. főleg függetlencivil hírportálokon szeretem olvasni, mert imádom a körültekintő megfogalmazást és címadást.
persze 1 év óta már nemnagyon olvashatok, mert a "migráns", mint olyan felkerült a listára, és nem lehet negatív kontextusban említeni, mert az kirekesztés.
amikor összeverekednek vmi szálláson, az is olyan kevés ideig van címlapközépen kisbetűvel, hogy csak néha van szerencsém elkapni.

2016.04.13. 12:55:43

@Fenehorizont 667: én lusta vagyok nikket gründolni, hogy legyen hová kiszervezni a sötét énemet, viszont még Debrecenben éltem, amikor kitörtek a menekültszállásról. Eddig Magyarországon nem volt olyan probléma, amit pár ezer rohamrendőrrel nem lehetett volna megoldani. (referenciának lásd 2006 ősze). Ezek a vadak új helyzetet teremtettek. Szervezetlenül alig bírunk velük, mi történik akkor, amikor koordináltan kezdenek el működni.
Ami hamarosan bekövetkezik.

2016.04.13. 13:08:05

@Dinamuki: mindenki szexmániás.

Fenehorizont 667 2016.04.13. 14:47:20

@nagyjoco:
sztem az fog történni, ami eddig mindig történt az idők során különböző kultúrák ütközésekor.
a mi kultúránk tagjai, ha úgy tetszik, akkor a fehér emberek kénytelenek lesznek összezárni, és kialakítani valami más, szűkebb, de biztonságosabb létet valahol kitudjahol, és kitudja milyen keretek között.
ahogy a süllyedő hajón nincsen ateista, úgy az arabok/cigányok/négerek között is eltűnnek majd az ún. toleráns fehéremberek. vagy ha az eleve gazdagabb, kényelemesebb és ezáltal védettebb életüknél fogva nem éri el őket olyan hamar ez a vidám, multikulti kavalkád, ezáltal nem tűnnek el elég gyorsan, akkor a többi fehér fogja befogni a pofájukat.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2016.04.14. 08:53:47

@nagyjoco: vannak, de azért nem mindenki. Vagy aki hétvégenként berúg, az már alkoholista?

Frick László Intézet 2016.04.14. 10:36:51

@nagyjoco: A "szexmánia" verbális és "képi-kifejeződéses"... Valójában az europidok egyre impotensebbekk, egyre frigidebbek, fogamzó/megejtő-képességük viharosan romlik. A szexről állandóan az beszél, aki nem szexel. Egy eredeti, originális szexcuális képességekkel és készségekkel rendelkező, tökéletes fogamzó/nemzőképes homo sapiens érdektelen az europid pornó és "szexmánia" iránt. Sok levegőt szívok cigányokkal, egy átlagos cigány férfit a pornó egyáltalán nem érdekel, a kamaszokat sem. Pl a fehérek nagyon sokat beszélnek a szopásról, a fehér europid magyar férfiak egyik fő témája a szopás -ennek az az oka, hogy igen ritkán szopják le őket. Nincsen cigány férfi ismerősöm, akit napjába egyszer végig rendesen ne szopnának le, nem is beszélnek tehát efféléről.

Frick László Intézet 2016.04.14. 10:54:31

@Dinamuki: Az alkoholizmus első fázisa a reflex kialakulása, egy jólsikerült berúgás, lehet pl "bánatában", leitta magát bajában és úgy érezte, a lerészegedés segítette.. ritkább a David Hasselhof Szindróma, amikoris az ember jókedvében részegedik le és egyre gyakrabban lesz jókedve, hogy lerészegedjem. A második fázis a valamilyen rendszeresség. Pl vidéki büdösparasztokat az asszony nem enged lerészegedni, csak újévkort, disznóvágáskor, húsvétkor, búcsúkor meg esetleg karácsonykor , lakadalmakkor vagy halotti toirokon, ez 4-5-7-10 lerészegedés lehetősége egy évben, ettől viszont a csávó alkoholista. Vannak olyan alkoholisták, akik napi 1-4 sör elfogyasztásával tartják az alkoholizmusuk paraszát izzásban, de kést rántanak, ha alkoholistának mered nevezni őket. Van egy érdekes típusú alkoholista, ciklikus, évente-ötévente 2-3-4 hónapon át folyamatosan eszéletlenségig részeg, pl az egész vagyonát elissza, de legalábbis százezreket, milliókat, közben absztinens.
A 3-4. fázisú alkoholista menthetetlen. Spokan közülük kőprofik, szigorúan meghatározott mennyiséget isznak, illetve a fejlövés, az ájulásigivás utolsó kortyait tanúk nélkül, otthon nyelik be.
Az 5. fázisú alkoholista a pusztulatban van. Ha szerencsés, akkor a máját, hasnyálmirigyét stb issza széjjel, szív-érrendszeri bajai vannak, cukorbeteg ( Demjén Ferenc típus) A cukortbeteg alkoholista akkor is részegnek tűnik, ha absztinens. Ebben a végső fázisban a boldog alkoholistának már nem kell sokat innia, naponta hártomszor is totálrészeg lehet egy-egy üveg sörtől. Megiszik egy sört és... bukfenc az árokba. Az idegrendszere széjjelmegy, Budapesten lehet látni ilyen "mocsárjáró" hajléktalan alkoholistákat. Már úgy kell a mozgatószerveire ráparancsolnia... akaratlagosan túd, magas térdemelés... reszketegség... valahogy járni. A legiszonyatosabb pusztulat az agylágyulás, így gebedt meg Horn gyula, akit ráadásul még mesterségesen életben is tartottak... teljesen elhülyül az ember, semmi agya nem marad, tudata, éntudata se, egy vegetáról szarjártó-húgyozógép lesz... Volt egy ilyen típusú alkoholista barátom, fénykorszakában 3-4 nap alatt tudott alaposan berúgni, de akkor is csak a jóismerősei, a felesége meg egy munkatársa vet6ték észre, hogy részeg. Részegen agyi sportokban nyert, kártyában, sakkban. Kettéhasad az ember tudata, a külső a részeg, legbelül végig józan. Az ilyen 4é. fázisú alkoholista pl beszélni nem tud, járni alig, talán kúszik-mászik, de belül a tudata teljesen éber, mindent ért és észlel maga körül. Sok hozzánemértő azt hiszi, az ilyen részeggel bármnit megtehet, hiszen látnivalóan "koki"... én egyszer egy idültalkoholista-politxikomán addiktológusnál kollokváltam, annyira részeg volt, hogy csak brekegni és bólogatni tudott, de másnak szavakkal is kifejtette, hogy ahhoz képest, hogy autodidakta vagyok, elég faszán vágom. Viszockij is ilyen típusú alkoholista volt.

Kigyógyult alkoholista nincsen. Eljuthat valaki odáig, hogy már 2-3 decinél több bor évente 2-3 alkalommal sem esik jól neki... undorodik az alkohol gondolatától -de úgy kell élnie, azzal a tudattal, hogy bármikor visszaeshet.

Az alkohol önhazuggá teszi az embert. Ezek a legszerencsétlenebbek, akkor jönnek rá, 4. fázisú alkoholistaként, hogy azok, amikor először ébrednek összeszartan. Ebből a típusból a vidéki parasztot bescülöm, k9imossa magát a szarból, fog egy kötelet és felköti magát. Az értelmiségiek, azok dúólnak és pusztítanak tovább, koncepciókat gyártanak és kimagyaráznak. Gyulai Csaba író efféle, széjjelitta a hasnyálmirigyét, mnára az eszét is elitta, de nem adja fel.. és azt az esélyt sem adja meg magának, amit az önakasztással teremthetne.

Külön téma a nőialkohoizmus, "fogfájására" mensigörcseire iszik... négyfalközött ivó, a legpusztítóbb és legönhazugabb fajta, tehát a legbiztosabb pusztulás útján... éshát egy alkoholista nőnek, aki magát összeszarva ébred... duplán szörnyű... ráadásul gyáva magával végezni...

Fenehorizont 667 2016.04.15. 13:07:51

@Frick László Intézet:
sztem.
van az alkoholista, a nem alkoholista, meg aki soha nem iszik alkoholt.
az alkoholista nem tud mértéket tartani*, a nem alkoholista tud mértéket tartani, aki meg soha nem iszik, azt nem kell magyarázni.

*talán ezt mégis kell magyarázni. aki nem tud mértéket tartani, az az élet egyéb területein is megnyilvánul. ezért láncdohányos majdnem minden alkoholista (mint pl én :D).
de ugyanúgy szerencsejáték-függésben is megnyilvánulhat ez, vagy videójátékokban, esetleg fűszívásban, vagy kontrollálatlan pénzköltésben.
programok korlátlan halmozásában, vagy eszerűen abban, hogy nem bír megmaradni a kibaszott seggén, és egyedül lenni, mert megőrül. egyszerűen vannak olyan emberek, akik nem tudnak mértéket tartani. ezeket ugyan elkerülheti az alkoholfüggőség, de akkor valami másban szalad el velük a ló, ami szintén baromi káros. ennek tipikus példája a belvárosi fűfüggő. napi 1 gr füvet szív el, havi 40 ezret költ el erre, de mivel a fű alattomos, ezért simán be tud menni dolgozni és akár még kreatívigazgatni is magas színvonalon képes betépve mint a szar, és senki nem veszi észre, csak aki ismeri. az ilyen, ha nincsen fű, látszólag ugyanúgy viselkedik, csak kurva ideges, és addig kepeszt, amíg nem tud adni neki valaki valami bármit, ami lehet akár felnimosóba áztatott zsálya 500 huf-ért. ilyen ismerősöm van egy jópár. teli pofával szidják az alkoholistákat, de olyan lassú az agyuk, meg zavart és paranoid a viselkedésük, ha jobban kiismeri őket az ember, hogy már nekem gáz helyettük.
az ilyen függő-típusú ember másik jellegzetessége még, hogyha belekezd valamibe, soha nem viszi véghez, legyen az bármi. edzés, valamilyen sport, művészeti-szellemi tevékenység, iskola vagy akár párkapcsolat. bármi, akármi. soha nem fejez be semmit, és nem bír elköteleződni, vagy ha elbír, akkor ahhoz nagyon sokat kell szenvednie és változtatnia élete menetén.

ezek az emberek mindig gondosan ügyelnek arra, hogy kényszeres viselkedésüket, silány jellemüket legalizálják valamilyen indokkal. a legszörnyűbb csapás számukra, ha olyan szituációba kerülnek, amikor magyarázni kell függőségüket. nem ismerik saját magukat. erre mondja azt a spirituális oravecz-koelhó, hogy még keresi önmagát. a legtöbbjük sose találja meg. 25-30 felett meg már pláne kevés erre az esély.
a legnagyobb szopás az, ha több ilyen függőség hálójába kerül valaki. annak az élete menthetetlenül totálisan tönkremegy, és mindez igen gyorsan, látványosan történik. lásd: hajléktalanok.

az én alkoholizmusom pl olyan, hogyha havonta egyszer nem ütöm ki magam, akkor feszült leszek, és kerítek alkalmat, hogy ezt megtehessem. mindig sikerül. amúgy hétköznaponként, vagy bármikor máskor leszarom a piát, még 40 fokban sem kívánom a sört - kivéve, ha az a 40 fok nem éppen az általam kijelölt alkalomra esik. akkor szépen, szertartásosan leülök, és elkezdem. tudom, mi lesz a vége, és ez jó érzéssel tölt el :D

Frick László Intézet 2016.04.18. 12:39:55

@Fenehorizont 667: Azt hiszem a "mértéktartás"-ról nem írtam semmit. Sok alkoholista tud mértéket tartani, a tudományos-ivó profik, akik mindig mértékkel isznak (ill ha elhajlanak ettől, azt persze meg is koncepcionálják meg el is hazudják maguknak)
Tényleg van ilyen a drogozásban, a hétvégi drogozó, ezért bajos a péntek úgy déltől. Hiába van egy cégnél folyamatos műszak... kedden a szerdai szabadnap előtt nincsen pénteki hangulat, csak azt fogja el a pénteki láz, aki másnap szabadon szíhat.

Van egy rövidverziója az alkoholo-addictológiai okoskatörpicsekségemnek. Ebben a maszturbáláshoz hasonlítom az alkoholistát vagy anyagozó-függő beteget. Mintha valaki állandóan, ráadásul egyre a környezete, családtagjai rovására önélveztetné magát... amikor megdöglik egy alkoholista, sajnálni szokták, én rámutatok, hogy többtízezerszer gyúltak benne kis orgazmikus ötperces negyedórás eufóriácskák, jóvolt neki... csakhát... ugye... mindenért fizetni kell
Azzal van problémám, ha a függő családja, gyerekei, női, környezete sokkal többet fizetnek, mint ő maga, a kis sunyi élvezeteiért.

Annyi még, hogy az europidoknál az alkoholizmusnak 5000 éves története van, nagy gyakorlat, nagyjából tisztában van mindenki a működéssel, viszont a drogoknál, "könnyű drogoknál" nem.
Pl aki azt hiszio, hogy a marihuána veszélytelen, az olvassa el jack Kerouac Úton-jának eredeti verzióját, az eredeti tekercset. A szebbirodalmi verzió eufemizált, de azért abban is jól látható Dean Moriarty leépülése. Tulejdonképpen ezzel az Eredeti tekercs-csel lehet beadfni a nagy vaskos lófaszt a marihuána
veszélytelenségével geciskedő jógyerekek valagába.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2016.04.18. 15:22:32

@Frick László Intézet:

az anyázás arra az érvedre(:?) ment, miszerint bede nem is magyar

pont.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.04.29. 18:37:54

@Frick László Intézet:

Invitálásod megfogant. Lelky Lola (Skrabsky Fruzsi) és Kínai/Trágár gyöttek.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2016.04.29. 18:49:10

@Hella B.:

Hát ez kurvajoooó!

Miután 4 helyről kibasztalak, egy hét múlva közlöd itten, hogy TE "budai úrinő" lennél, és ignorálsz, bazmeg???!

Ez női elme. BAJ!

És épp azért köllött letiltanom, MERT TE MAGAD VAGY a vén bolsevista GALLÓNÉ, a PDSZ Elnyöge!

Minden vagy már, csak "úrinő" nem. Idegroncs, frusztrált Lady Shalome.
Kéred Jóchánán fejét a hétfátyoltáncért?
süti beállítások módosítása