A Magyar Gazdaság Heroinja a 444.hu című jóoldali, politikailag megbízható propagandamagazin gazdasági szakújságírójának a szóleleménye.

Hátugye, a gazdasági szakújságíró, mint olyan, nem lehet több kétfélénél, az egyik az a randa kopasz kövér bajszos csávó a kormányprop adóinak hiradóiban. Természetesen ez a köpcös tök hülye és nevetséges. Ha egy gazdasági szakújságíró jót akar magának, akkor a jóoldali politikailag megbízható csatornamunkásság tagjaként tevékenykedik.

A Magyar Gazdaság Heroinja egyébként az autóipar. Ugyanis az a "gazdasági fellendülés"-nek látszó hagymázas káprázat, aminek következtében sajnálatosam jónak ható adatok is kiderülhetnek a magyar gazdaságról, mindösszesen az autóiparnak köszönhető. (Itt következik egy szakbekezdés az autóipar gazdaságiszerepének szappanbuborék jellegéről, bármikor összeomolhat a piac, bezárhatnak az autógyárak és attól kezdve a Magyar Gazdaság-nak nem jut a hernyó-ból és kénytelen lesz pl a proletárdrogokra átállni úgy mint a ketamin, a krumplibogárméreggel átitatott szárított zsályalevél vagy az öngyújtógáz. Innen egy magára és a szakértelmére valamit is adó gazdasági szakújságíró rámutat a mezőgazdaság, a túristaipar vagy a szolgáltatóágazat bármikori összeomolhatóságára.  Ezentúl csak úgy ütheti ki magát a Magyar Gazdaság, ha Fábián Bálint-szerűen nekiesik az erjedő gyümölcscefre levének és bevedélvén hóttkoki lesz.

Egy vén geci szarzsák, mint én is, persze, megkérdezhetné, hogy ha az autóipar ilyen függéségi és káprázatszerű, akkor mi a lófasz is volt az, ami viszont a korszak jóoldali és politikailag is megbízható gazdasági szakújságírók állandó ünneplésének és tapsi-tapsijának volt kitéve, pl amikor 2004-2008. között hitelből élt jól az ország, méghozzá olyan hitelből, amit a magyarországi bankok hitelpénzekből folyósítottak. Hát, ha az autóipar maga a hernyó, akkor a hitelbooom pedig befingsz-oszt-eheccis-től dús joghurital volt revitalizáló csiganyáltartalommal a nőiarcbőr fiatalítására meg effélék...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr757658210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenehorizont 667 2015.07.28. 13:50:48

dehát az orbán-rezsim lábbal tiporja a szabadságjogokat, tönkreteszi az oktatást és a menekülteket, romba dönti az országot és a sajtószabadságot, és akkor ILYENEKKEL FOGLALKOZOL?? a szegények szegényebbek lettek, a gazdagok gazdagabbak, meg nincsenek szabadságjogok és alkotmány se meg demokrácia sincsen már - az megszűnt hirtelen 2010 áprilisában putty, és akkor a 444 a legnagyobb gond? hát lábbal tiporják az alkotmányos civilfügggetlen demokráciaszervezeteket, meg papp réka kingát és juhász pétert is, és lopnak is meg a korrupció is, meg a demokrácia. kerítést húznak és bezárnak minket egy vasfüggöny mögé, hogy aztán egy zárt területen tiporják tovább a szabadságjogokat, és akkor a 444 A LEGNAGYOBB GOND? pedig a kerítés nem megoldás!!! a megoldás az lenne, hogy aöööizébizé, hát azt nem tudom, csak azt, hogy az orbán rezsim lábbal tiporja a kétfarkú kutyapártot meg a demokráciát! orbán politikájáról már száztizenhatodjára is kiderült, hogy megbukott, mert nincsen demokrácia, és a 444 újságíróival foglalkozol? hát mit tehetnek ők erről a lábbal tiprásról? ők csak lazán ülnek benn a szereksztőségben, és objektív civilfüggetlenül írják a híreket a jó ügy szolgálatában, és akkor mégis őket piszkálod a rezsim helyett? tényleg, a rezsim, ami kisebb lett, de ez is tképpen nrossz nekem, mert a független szakértők megszakértették annak idején, hogy ha én kevesebb pénz fizetek számlákra, az rossz, mert fizethetnék ugyanannyi vagy mindig emelkedően több pénzt is, és az jó lenne meg demokratikus. kivéve, ha a rezsim emelné a rezsimet, mert akkor minden bizonnyal az is rossz lenne és nem demokratikus, és ezt meg is írnák a független szakértők, hogy az a lábbal tiprás mellett még pluszba milyen rossz lenne, mert a szegény emberek fizethetnék a sok rezsit a rezsimnek úgy, hogy mellette még lábbal is vannak tiporva, meg szabadságjogaik sincsenek, és akkor a 444 a legfontosabb?

2015.07.28. 17:48:50

@Fenehorizont 667: hát bizony. Fejletterópában nem büntethető ám a tiltott határátlépés (azért hívjuk tiltottnak, mert nem tiltott,ettől a gonodlkodástól fejlettebb az EU mindenki másnál):

helsinkifigyelo.blog.hu/2015/07/17/a_menedekkero_azert_nem_buntetheto_mert_nem_szabalyosan_lepi_at_a_hatart?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_jog_201507

Fenehorizont 667 2015.07.28. 20:03:31

@nagyjoco:
én valósággal imádom az ilyen cikkeket. mondjuk amellett, hogy kurvajól szórakozom rajtuk, néha megfordul a fejemben, hogy orbán és csapatának bérért dolgozók írják szavazatmaximálás céljából.

Frick László Intézet 2015.07.29. 11:16:52

@Fenehorizont 667: Ugye, a kormánysajtó nyiltan, könnyen leleplezhetően és ostobán hazudozik. Ezzel ellentétben az ellenzéki sajtó szüntelenül szíva56tja, szopatja és hülyének is nézi az olvasóit és még ráadásul szórakoztatóan is, hát ki képes haragudni arra a jópofa Barney Stinsonra, ki a felelős azért, mert minden este új-s-új csajt vesz le a lábáról a legócskább dumákkal és ,ártogatja testnyílásaikba a clamídia-gazda faszát. (és külön bruhahha, hogy egy buzi színész jártsza...)
Most kezdjem el a bájerzsót-ot figyelni, akit 4444 jógyerújságíró figyel szüntelen?
Ez afféle lenne, mintha a Verliebt nach Berlin-t kéne baszogatnom, akkor már csak inkább egy jól megírt és profi átbaszást, a How meet your mothers-t baszogatom, nem, ez legalább kihívás is

Fenehorizont 667 2015.07.29. 13:27:40

@Frick László Intézet:
az biztos. ez olyan, mintha a how i met your mother ősét, a jóbarátok-at baszogatnád. én pl rendszeresen szoktam, mert szerintem egy semmit ér az egész. nem teszem zsebre, amit kapok utána :D

2015.07.29. 23:44:17

@Fenehorizont 667: Én azt gondolom, nem, ezek tényleg ennyire hülyék.

Frick László Intézet 2015.07.30. 13:17:56

@Fenehorizont 667: Filmművészetileg a Jóbarátok a bokájáig nem ér föl az Anyátokkal!-nak. Pompás [forgató]könyvek... dramaturgiailag tökéély, szerkesztésileg csimborázó. Amit esetleg kifoigásolni lehet az az, hogy elég nyilvánvalóan és nehézkesen olvassák föl a kocsma meg nappaliasztalokra eldugott szövegcetliket.
süti beállítások módosítása