A kifejezés szóházasítás útján keletkezett és lényege nem a tartalma, hanem a marketingalapú fogyasztói picsatársadalomban mintegy mérceként működik: jelzi az illető politikaimegfelelőségét [politikasikorrektségét]. Ha valaki jót akar magának tehát egy marketingalapú fogyasztói picsatársadalomban, akkor a buziházasságot nem csak elfogadja [tolerálja] de szükség esetén kisebb (vagy nagyobb) mellette/érte való kirohanásokban tanusítja eőjjdefelvilágosodottságát.

A kifejezés gyöke a házasság, aminek "intézménye" egyébként a marketingtársadalom picsaembere számára már nevetségesen fölösleges papírozás. Ugyanaz a politikailagmegfelelő szájjalliberális picsaember, aki a jógyerekgecitől csepegő mókuskaszáját csak úgy beletörli a házasság intézményébe, mielőtt vastagon le is szarja, rinyál viszont a buziházasság bevezetéséért.

A házasság az apajogú társadalom egyik pillére, az apaági származáság biztosítéka. A házasság házasfelek szerződés-alapú közösélete -a társadalom ennek a szerződésnek a harmadik, informális szereplője, ugyanis a házasságnak, mint olyannak a társadalom felől nézve a szaporodás és sokasodás volt az értelme. Az elsőkben tehát a gyermektelen meddő házasság különösebb haccaceráj és jogicsűrcsavar nélkül okafogyottá vált. A házasság ugyanis az un "család" alapja.

A marketingalapú picsatársadalom félényege a haszonelv és az átverésvágy. A korszerű picsaember  kizárólag átveréses, bullshit, fake alapon képes gondolkodni és tevékenykedni. Ez a Barney Stinson Jelenség.

http://tse1.mm.bing.net/th?&id=JN.c9peAiD/BvrRP2GfCK9J%2bQ&w=300&h=300&c=0&pid=1.9&rs=0&p=0

Maga ez a sitcom karakter is kész átbaszás, hiszen atyja, a 70%-ban buzi Craig Thomas a heteróknak a buzikról kitalált egyik nagy tévhitét szerette volna parodizálni a buzi promiszkuitásról. A karakter megformálásához azonban egy buzi színészt választott, aki a szerepét nem csak a szokásos mérhetetlenülsok gázsi összehalamolására használta, hanem igyekezett elvarázsolni a sorozatfogyasztók biszex és buzi szegmensét is és két forgatás között a lehető legtöbb alkalmi buzipartnerrel szexelni. Így végülis az eredetileg elképzelt heteró kaszanova helyett egy magát megjátszó elég vacak kis buzicsirát láthatunk. Gondolom, a film készítői sem voltak teljesen hülyék és úgy 30-40 epizód leforgatása után rájöttek arra, hogy az eredetileg sima beépített hibának szánt kis trükk egyre inkább magának a karakternek a főlényege lesz és ezzel persze Neil Patrick Harris színész jól be is betonozta magát a szerepbe (és a gázsilistába). Mindenesetre ennek a karakternek jóformán az egyetlen reális tulajdonsága a folyamatos átverésvágy. Igazából egy ilyen karakter a valóságban semmi mást nem érdemel, minthogy valaki jól odamenjen hozzá egy péklapáttal és pofánbassza végre - nadehát óójjan édesz halyminckétévesz kiszfijúcka.

A lényeg-a-lényeg, mégpedig az, hogy a buziházasság mint olyan, nonszensz bullshit, sima kis polkorrekt provokáció és aki felül neki és beszopja s pl elkezd kikelni ellene, meg ilyesmi, az meg is érdemli. Ha az un "nemzetikeresztény" konzervatív társadalom igazán ki szeretne baszni a buzikkal, akkor egyenesen úgy kötelezné őket a házasságkötés intézményébe lépni, mint a heterókat is.

A házasság lényege ugyanis egyáltalán nem a papír ( a jogi megágyazhatóság), hanem az, hogy két ember (egy ember hiányában kiskutyus[ok] cicus[ok] vietnámidisznó egyéb éspedig kisállat, műfasszal applikált teddimaci, kirakatibaba, guminő, etc.etc.) szereti egymást és egymásnak hűséget fogadnak. Ha esetleg foglalkoztatják a feleket vagyonjogi kérdések, akkor fognak két papírt és közösen megfogalmaznak egy házassági szerződést, amit aztán kicserélnek és kész is. Persze egy ilyen korszerű házassági szerződés egy ember és mondjuk egy pink tollboás angol telefonfülke között hát izé, már ahogy ugye a telefonfülke tudna írni, nadehát a buziházasság is kb akkor és attól lenne picsatársadalmilag logikus, ha a rectumba fecskendezett spermából valamiféle humunculus zigótácska támadhatna...

Igazából egy már nagyonfejlett marketingalapú egodeista picsatársadalomban az egy picsaember alkotta picsaházasság jogáért illene küzdeni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr857649244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.23. 13:31:28

ennek se füle, se farka, se aktualitása:((

ja, és még csak nem is igaz

már a címe sem

nem értelek

2015.07.23. 15:21:58

Én értem. Az aktualitását is. Csak pont a téma feldobása, az indul rosszul ezzel a polmegfelelőséggel. Pillanatnyilag egy elnácisodó keleti önkényuralomban élünk. És pont az lenne itt polmegfelelő, aki 10 éve volt, ugyanmár :D
Amúgy nem tudom, hallottad-e Németh Zsolt mivel viccelődött Tusványoson. Haha.
Nevetséges, hogy itt szórod másokra a "polcorrect" és hasonló jelzőket, hát 5-6 éve eljárt feletted az idő ezzel kapcsolatban...már elég rég te vagy itt a polkorrekt, polmegfelelő, és én az ellenzéki. Persze, a tények téged Dudi, ne zavarjanak, soha nem is zavartak.

2015.07.23. 15:59:25

Több jól működő egynemű párt is van szerencsém ismerni. Maradjunk annyiban, nem olyan könnyű nekik, mint amennyire a mai gay propaganda mellett azt képzelnénk.
Ami az amcsi alkotmányos hekkelést illeti, arról a következő posztomban számolok be.

Jose Grande 2015.07.23. 23:58:44

Vizsgáljuk meg a buziházasság alkotmányos jogként való bevezetésként demokratikus szempontból. Nos, ennek a törvénynek a bevezetése két demokratikus alapelvet is megsért.
Az első a Montesquieu-nek tartott hatalommegosztási elvek átgázolása. Egy bíróság nem hozhat törvényeket, ahogy a törvényhozás sem ítélkezhet. Az alkotmánybíróság itt törvényt hozott - 5 ember diktatúrája ez 320 millió ember fölött.
A döntés türranoszi voltát az is alátámasztja, hogy több szövetségi államban NÉPSZAVAZÁS döntötte el, hogy nem akarnak buziházasságot. A nép akaratát pedig egyetlen törvény sem bírálhatná felül.

Jose Grande 2015.07.24. 00:04:20

Tehát azt ünnepeltük, hogy a buzilobby megsértette a legalapvetőbb demokráciát biztosító alapelveket. Grat.

kikoránkel 2015.07.24. 17:26:54

@Jose Grande:
Kicsit mintha leegyszerűsítenéd a dolgot.
Már a döntés(nem törvény!) előtt is 37 tagállamban + a DC-ben legális volt a melegházasság, a közvéleménykutatás meg azt mutatta, hogy 66-33 a pártolók-ellenzők aránya. Az általad emlegetett népakarat, ugye!

Aztánmeg mi az, hogy " A nép akaratát pedig egyetlen törvény sem bírálhatná felül."???!!!

Szerinted, az USA-ban annak idején átment volna az abolicionista vagy a prohibíciós törvény népakaratilag?
Magyarországon maradva pl a halábüntetés megszüntetése?
Miért nem lehet népszavazni költségvetési kérdésekben?(kivéve, ha a fidesz ellenzékben van, of course)
Szóval, a népakarat bizonyos szakmaiságot feltételező ügyekben jobb ha hallgat.

Az USA demokráciát biztosító alapelve az alkotmány. Jelen esetben a SCOTUS többsége úgy látta, hogy a fennálló helyzet nem felel meg az Alkotmány Tizennegyedik Kiegészítésében foglaltaknak, ezért döntött, ahogy döntött.
Nem hinném, hogy bárkinek is kárt okozna ez a döntés, egyszerűen jóváhagyták a realitást, amire az amerikai nép többsége most ért meg. Tudod, a picsaemberek. XD

Frick László Intézet 2015.07.26. 06:56:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ugye addig megvan neked is, hogy korunkban ami korszerű választás, abban kettőnél több nem lehet és az egyik választás csakis jó lehet. (tehát olyan, hogy 2+n számú rosszválasztás, amiben sok rossz közül a legkevésbé rossz a megfelelő választás) nem lehet.

Az megvan, hogy valamit magára adó politikailag megfelelő korszerűember repedtre röhögi magát a házasság intézményét, miszerint papír teszi a házasságot?

Frick László Intézet 2015.07.26. 07:00:15

@Lujza Steinmann: Én ki tudok tekinteni a Kárpát-medencéből, úgy látszik, te nem. A nácikról nem szeretném elismételni a néhai Dudi bőőőőcsességeit, mindenesetre Jörg Haider tanulságos életénél és szivetmelengető halálánál egyszerűbb mintát nem tudnék ajánlani magyar nácivadászoknak. Mindenesetre figyelmeztetném azokat a honfitársaimat, akik a Jobbik fasisztáin való püfölődésben már elintézettnek is látják a küldetéstudatukat, hogy az influenza is kb hasónlóan fütyül az antibiotikumokra.

Frick László Intézet 2015.07.26. 07:06:19

@kikoránkel: Az un Barney Stinson Jelenség már jórégen fölhúzódott az USÁ-ban az államhatalmi szintekre is. Az USA alkotmánya egyetlen mondatban: "Ez egy Szabad Ország." Namost fogd meg szépen ezt a szabadországosságot, tedd magad elé a billentyűzetre és vizsgáld meg a történetét mondjuk 1801-től napjainkig, majd a különböző pontokat kösd össze vonallal, majd egy vonalzó segítségével alkosd meg a trendjét is. Köszönöm.

2015.07.26. 09:47:27

@Frick László Intézet: értem. Akkor, TE, mint a politikai vitakör vezetője milyen KONKRÉT lépéseket ajánlanál itthon a nácik ellen. Légyszíves sorold fel, ezt, ezt és ezt kéne tenni, hogy ne terjedjen tovább a pestis. Mit lehetne csinálni? Konkrét dolgokat várnék, megvalósítható ötleteket, kivitelezhető megoldásokat. Kíváncsian várom, elvégre te olyan okos vagy.

Jose Grande 2015.07.26. 12:44:51

@kikoránkel: össze ne hasonlítsuk már a buziházasságot azzal, hogy nem szavazhatunk adókérdésekről - hiszen kki akar adót fizetni.

kikoránkel 2015.07.26. 14:20:04

@Jose Grande:
továbbra sem látom annak a logikáját, hogy több közünk lenne ahhoz, hogy egy ember kit választ házastársul, mint az adónkból származó közpénz felhasználásához.

kikoránkel 2015.07.26. 14:51:07

@Frick László Intézet:

Miután a posztodnak a BS Jelenségről írt részében kb tízszer írtad le, hogy "buzi", fel kell tételezzem, hogy ez lenne az a vezérelv ami mentén nekem össze kéne huzigálnom az USA történelmének nevezetes pontjait.
Erről az jut eszembe, hogy összecsavarom a spárgát a kapcával és fújom.
Sajnálom, de Rejtő szórakoztatóbb nálad.

G.Freeman 2015.07.26. 16:12:41

Kénytelen vagyok ellentmondani.
A helyzet ettől sokkal de sokkal egyszerűbb, arról van ugyanis szó hogy az alkotmány helyett kiötlött nemzeti imádság is tartalmazza azt -az első sorok között, hogy Magyarországon mindenki egyenlő,és mindenkire egyforma törvények vonatkoznak, és semmiféle oknál fogva sem lehet megkülönböztetni, sem kor, nem, világnézet, szem vagy bőrszín, szexuális hovatartozás vagy kötődés, etnikum vagy kor miatt.
Innentől nincs miről beszélni.

Go Jóska 2015.07.26. 20:53:21

Véleményem szerint ez az egész melegházasság téma egy hatlmas gumicsont: a népességnek egy elenyészően kis hányadát érinti, de mindenki ezen rágódik.

Utánanéztem számadatoknak. Vegyük Angliát, az elég progresszív és elég nagy a lakossága.
Lakosság: 64.511.000
Regisztrált élettársi kapcsolatban élők (2013. okt.): 120.908
Ez kevesbb, mint 0,2%.
De még a melegek létszámához képest is nagyon kevés. Pontos létszám nem ismert, egy felmérés 5,7%-ra tette. Ez kb. 3.677.000.
Az élettársi kapcsolatban élők ennek 3,29%-a.
Az 5,7% nekem túlzásnak tűnik, nézzünk egy konzervatívabb becslést, mondjuk 2%-ot. Még annak is csak 9,38%-a.
(A házasságot tavaly engedélyezték, egyelőre csak párezer van, azzal tehát nincs értelme számolni.)

Tehát ilyen kevés embert érint. Egy kisebbségnek a kisebbségét. De azért remekül tematizálni lehet vele a többséget.

Frick László Intézet 2015.07.27. 13:44:30

@G.Freeman: @Go Jóska: Végülis Gordon tapintott rá a lényegre.
Attól, hogy a modern picsaember vasrtagon tojik a házasság intézményére, mint olyanra, még a lehetősége azért legyen meg, hogy ezt a formát is választhassa, ha akarja. A picsatársadalmakra jellemzően (és erről szól szerintemez a bejegyzésem is) nem a lényeg a lényeg, hanem a körítés, a lényeg csak ürügy. Ezért barmok a kőkonzervatívok, mit kell ezen rugózni, engedjék meg bárkinek bárkivel vagy bármivel a házasságot. És mi van akkor, ha egy szabad állam szabad embere n+1 házastárssal szeretné lepapírozni a házasságát, milyen jogon tiltja azt meg neki az eőjjjdefejlettmár társadalom.

Frick László Intézet 2015.07.27. 13:52:47

@kikoránkel: A tautológia , azaz a buzi szó (fölösleges) szaporítása nem bízonyítja rám azt, amit szeretnél. Valóban böbetűs a Barney Stinson Jelenség lényege, ami a bullshit vagyis az átBBBBaszás. Úgy is szemléltethetném, hogy itt a buzi szó szaporítása afféle cucc, mint a hangtompító nélküli zajmotorozás, amiben a motorozás maga teljesen mellékes, ez az oka annak, hogy egy zajmotoros annyit rángatja a drehgriffet. Egyébként a zajmotorozás is a Barney Stinson Jelenség körébe tartozik, mert ha az efféle fazonmotorost lekapom a motorról egy pajszerral majd hozzákötözöm a zajmotorja vázához úgy, hogy a fülénél legyen a kipufogócsonk vége majd megrecsegtetem jól a zajmotort, akkor elkezd rinyálni, hogy ez erőszak. Viszont az nem erőszak, ha nagyanyám VW Lupoja mellé gurul Nagykovácsi felé, majd hirtelen ráránt tizenkétszer a drehgriffre aztán jól elhúz előre

Frick László Intézet 2015.07.27. 13:59:32

@Lujza Steinmann:
0. Szét kellene definiálni a nácikat és a fasisztákat. Pont a magyar fasizmuson (ami antináci is) jól szemléltethető a különbség.
1. A fasiszta büszkén fasizta, egy nácinak semmibe se kerül, hogy eltagadja azt, ő náci. A nácizmus vírus-jellegű alkalmazkodó- és átváltozó (alakváltó) képességeire kellene rámutatni, nem pedig történelmi jelmezekkel erőlködni.

szün.: Pl a jógyerekek kitűnőek a szétdefiniálásban, amikor a szerintük ártatlan, sőt gyógyhatású drogokat aszétdefiniálják a pl herointól. Amúgy meg ha az érdekeim azt kívánják, akkor hero9inszerűen ábrázolom a marihuánát?

2. Le kellene szokni a nácizásról mint kis olcsó napiérvényű uszítgatgatásról, mert -szoktam ugye ezt szajkózni- mi les6z, ha egyszer tényleg jönnek a nácik és elment a sok figyelem a koránfarkastkiáltozásokra...

Frick László Intézet 2015.07.27. 14:03:49

@Lujza Steinmann: Ugye, a nácizás az indokolt gyűlöletkeltés -és semmi se lehet drága egy kis jó nácizásban (erről is sokat beszélgettünk már, amikor a holokauszttúlálők gyermekeinek a radikalizmusára mutattam rá) Mért nem elég pl csak undort kelteni ott, aho9l kb az undorkeltés elég is.

Mégárnyaltabb a komolyanvevés helyett a röhejessététel, itt baszta el a jóoldal a Magyar Gárda elleni fellépést, amikor a gyűlöletkeltés visszavágott és a Madárfejeő Lajóssok még hősnek is érezhették magukat. Azért verttek nácisapót, hogy féljenek tőlük és a fölnácizásuk miatt elkezdtek félni olyanoktól, akiket inkább ki kellett volna röhögtetni

Rámutatta a korai Matula Magazin egyik fake-hősködésére, a karikatúrán picsán rúgdalták a menetelő nácikat, amúgy meg a szimpla fasisztákat is reszketeg nyusziként bújkálva nézdcsikélték a hatodik sorból

Frick László Intézet 2015.07.27. 15:26:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Igen, de erről hiába papolt már Kung Fu Cse is

Frick László Intézet 2015.07.27. 15:31:40

@Frick László Intézet: (és a te véleményed is érdekel @A Hannibal Lektűr-attitűd: )

Vona szimpla kis fasisztácska volt jóideig.

A felnácizása kb azzal a zsigerijó indulattal turbózódott, mint amikor Pijolós Joli nannyusék ecsetelték a milyen redves nagy rücskös-kékeres pthrasz-t a fényképészlyány szétbrhaszotth nagy pthriccsájába. Hogy is mondjam Lujza... májból frecsegtétek és nem észből.

Aztán a minap már Vonától egy rendes igazi náculást hallhattunk, amikoris a cigányozást ítélte el. Ez már tényleg is a náculás jele. És nem is ártetták még a jógyerekek se.

Frick László Intézet 2015.07.27. 15:38:00

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Lujza Steinmann:
A nácizás sima publicisztikai és polit agitprop szinten napi óccsóságokra durrogott el. Mára a még nem analfabéta (37 + -os korcsoport) rétegek is afféle hellóvénypartiánus jelmeztárszerűen képzelik el a velünk élő nácizmust.

Nem merném még egészen biztosan kijelenteni, de megalapozott a gyanúm, hogy az "Iszlám Állam" náci jellegű banda. Természetesen az iszlámhoz semmi közük. Az iszlám úgy "egy dolog" ezeknek a náciknak, mint pl Hitleréknek bizonyos lózungok.

És megint ugyanaz történik, mint 1938-ban, Bizonyos Politikai Kör szerint majd az IÁ lokalizálható lesz és pl [meghatározható földrajzi területen] fűt alá az ellenfélnek.

2015.07.27. 20:45:46

@Frick László Intézet: persze, lehet itt okoskodni, meg szart masszírozni, hogy náci, vagy csak fasiszta, vagy nyilas esetleg, de azt hiszem, nem ez a lényeg.
A lényeg, hogy van egy párt, ami féreg emberek legaljasabb ösztöneire építve szárnyal. A baráti körünkből a 18-20 év körüli gyerekek többsége külföldön folytatja...rengeteg tanítványom kinn van..és nem a pénz miatt nagyrészt. Utálják a fingszagot, ami itthon terjeng. De van olyan spanom, aki majd velünk egykorú, és elbútorozott innen, szintén nem a pénz miatt.Persze, mi rághatjuk itt a gittet, hogy náci vagy nem náci...lassan kiürül az ország, az értelmesebb emberek egyszerűen lelépnek innen.Ki a fene akar majd egy olyan országban élni, ahol vona a főnök? Vagy az érpataki elmebeteg?

2015.07.27. 20:48:59

@Frick László Intézet: ja, és persze azon is okoskodhatsz, hogy az én vagy Hanni kommentjei miatt ilyen erősek, vagy egy fényképészlány miatt, de azért gondolom, te is tudod, hogy ha én vagy hanni nem kommentelnénk itt 3 hónapig, akkor sem buknának meg...tudod mit, próbáljuk ki, befogom hónapokra, és nézzük meg a statisztikát, veszít-e a vonaféle gecicsürhe szavazókat?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.27. 23:54:12

@Frick László Intézet:

akkor nem ment át

szerintem:

valóban nem nagyon akad magyarországon náci - régen se nagyon volt, a nyilasok is fasiszta-félék

a magyar szélsőjobbot lenácizni retorikai hiba, oka az, hogy a náci szó elrettentőbb, mint a fasiszta, eredménye viszont kontraproduktív - hiszen a soviniszta, radikálnacionalista, fasiszta, rasszista stb magyar szélsőjobb (+te) szerint joggal mondhatjátok, hogy hát hiszen nem is náci

viszont az az összemosás, amit te itt a heroin és a fű között mívelsz, az kb 50 éve meghaladott, elavult, és káros* (szintén kontrapoduktív)

*ha érdekel, elmesélem, miért borzasztó nagy baromság és miért borzasztóan káros ez
de úgysem érdekel

2015.07.28. 10:22:39

Akkor kezdjük az elején. A náci az ugye a nemzeti szocialista - vagyis a nemzetközi szocializmus éa a keresztény szocializmus
mellett egy harmadik szocialista ág. (Lásd a mai újnyilas párt jelmondatát: a mi szocializmusunk: NEMZETI).
A bolsevik történelemkönyvek Sztalin kérésére fasistának híjvák a nemzeti szocialistákat, mivel a kifejezés túlságosan hasonlít
a nemzetközi szocialistákéra. Fasizmus tehát Németországban sohasem volt - kivéve persze a bolsevik történelemkönyvek és kulturális
marxista nyugatiak szerint.
A fasizmus lételméleti alapokon kifejezetten nem szocialista - sőt,gyakorlati szinten sem az. Emellett a fasizmus annyira
Római Birodalom mániás, hogy aki nem olasz, nem is lehet fasiszta.

2015.07.28. 10:29:44

@Frick László Intézet: Az IÁ visszatér az iszlám gyökereihez. Körülbelül ilyen módszerekkel, ilyen eszközökkel lett Mohamed Arábia ura - ez világosan le van írva az általuk szentnek tartott horrorkönyvben, a Koránban. Ezek az emberek gyűlöletben születnek, gyűlöletben élnek és gyűlöletben fognak meghalni, és az egészen addig így is marad, amíg az iszlámtól nem szabadulnak meg vagy teljesen ki nem írták egymást.

2015.07.28. 10:40:29

"A lényeg, hogy van egy párt, ami féreg emberek legaljasabb ösztöneire építve szárnyal."

Tévedés. Ezért szárnyalnak:

www.youtube.com/watch?v=75NK4dY0gzo

Mert nagyon, de nagyon elege van belőle a tisztességes embereknek, hogy büntetlenül lehet lopni, rabolni, élősködni - rajtuk. És még ki is röhögik a tisztességes embert, amiért tisztességes marad.

Azt látják, hogy jön a bolond ember, és felszámolja a lopást, felszámolja az élősködést. Az összes többi pol. párt csak a száját jártatja, de még azt is polkorrekt (tehát gyáva, hazug, nyápic) módon.

2015.07.28. 11:12:53

@Frick László Intézet: @nagyjoco: igen, szerintem is, a fasiszta alapvetően olasz, a náci..nazional socialist..német
a magyar az nyilas, de tökhülyeség az elnevezésen vitázni, mert ez a kutya vagy eb probléma - nem mindegy, ha megharap?

Az érpatakai modell: a faszi komplett elmebeteg. A jobbik súlyosan demagóg, ne mondjad már, hogy hűű majd igazságot tesz, meg rendet csinál. Nézd meg, a zsidózás ugyanúgy vezető téma náluk, mint a cigányozás, és hány élő zsidó lehet az országban, aki még kártékony is? Ezzel együtt lelkesen csuláznak a holokauszt emlékműbe, meg "hollokamuznak" stb. Az is a rendcsinálás része? Ez egy nettó nyilas párt, hogy tiszták legyenek az elnevezések. Lopás...betelepedési kötvény ügyben rogán kb. ötvenmilliárdot lopott...nem azon kéne inkább rugózniuk a drága igazságtevő jobbikos politikusoknak? Felszámolja az élősködést :D Egy fideszes politikus többet lop egy héz alatt, mint egy teljes faluvégi áramtolvaj banda egész évben. Demagógia. Populizmus. Buta emberek beszopatása ilyen látványakciókkal, miközben a másik oldalon dől ki a pénz..Jocó, ne legyél már nevetséges.

2015.07.28. 16:39:00

@Lujza Steinmann: nem érted, amit mondok. A jobbikra nem azért szavaznak az emberek, mert férgek, hanem mert a rend ígéretét képviseli nekik.
Rend persze nem abból keletkezik, hogy lever mindenkit a csendőrség. Az a rend látszata. Rend abból lesz, ha nem lop senki áramot. Nagyszüleim falun éltek, és soha nem kellett kulcsra zárni az ajtót. Soha. Pedig éltek cigányok a faluban.
Persze le lehet férgezni az embereket, csak abból egy új DK szavazó sem lesz.
Életképes alternatívát a jelenlegi baloldal nem nyújt - a kormány szintén nem, akkor kizárásos alapon maradtak azok, akik tudják, merik, teszik.
Ez 2015 rögvalóságában a legtöbb helyen a Jobbik.

2015.07.29. 01:02:19

Érdemes megnéztni ezt A Hitler videót, nagyon szép szocialista eszméket hirdett itten:

www.youtube.com/watch?v=AnpTWKKWQ1o

Frick László Intézet 2015.07.29. 11:52:41

@nagyjoco: Alapmű, nyári szabadságra javaslom Alfred Döblin Berlin, Alexanderplatz-át. A főhős svasztikás karszallaggal náci újságot árul és a szocialista munkás társai megkérdezik miért és ő vállat von: "Ezek is szocialisták, nem? " Sőt, hát 1933-ban a nácik (akkor még vegyest a fasisz6ta barnaingesekkel persze) simán lenyúlták a szocdemek kampányának a lózungjait. A szocialista munkás arra szavazoitt, amelyiket erősebbnek látta és hát az antiszemitizmus, mint "elhanyagolható különbség" is sokat nyomott a latban. (Mint ahogy Törökszentmiklóson gyurcsány-hívő maszopiánusok szavaztak a jobbikra nettó azért, mert cigányellenesek)

Frick László Intézet 2015.07.29. 11:58:22

@Lujza Steinmann: A nyilas az fasiszta. Rákosi nem véletlenül nem vette igazán ko9molyan a magyar fasisztákat és ezért is használta föl, engedte a párt kebelébe a kisnyilasokat. A legeslegokosabb fasiszta is butább a legostobább nácinál. @nagyjoco: Nincsen lesántíthatatlan hasonlat, de azért Dudkó tüdőgyuszi/// influenza hasonlata jól szemlélteti a különbséget. Ez is ismétlés: Lénard Sándor római naplója pompás tablót mutat a fasizmusról. Nem azt állítom, hogy nem klehetett belehalni a fasizmusba, de sokkal-sokkal egyszerűbb volt túlélni. A nácik rögtön azonnal iszonyú kivégzéshullámmal kezdték, erről ma nem szoktak beszélni, a genocídiumot kizárólag a KZ-lágerektől számolják. De 1933-38 között is tízezrével öltek meg embereket, csak ugye a börtön-bitó (ill fejezőtőke) ipar egy idő után már nem volt elég "termelékeny".

Frick László Intézet 2015.07.29. 12:02:34

@nagyjoco: @Lujza Steinmann: Ugye a Törökszentmiklós típusú jobikkos településeket, pláne Tm egy majdnem 20ezer lakosú város, ahol ráadásul totális a könnyűdrogliberalizáció, tehát az ember azt hinné, hogy a 444.hu albérletet keres a Fáy ltp-n a kitelepített tudósítójának, aki minden nap riportozza azt, hogy a jobbik LÓFASZT se tud tenni abból, amit ígért és minden ugyanúgy megy, mint azelőtt, sőt. Sőt , olyanokat csinálnak a városban a joibbikosok, amikből fasza kis országos botrányt lehetne csinálni. Ennyit a jógyereksajtó jobbik-[v] iszonyáról...

Frick László Intézet 2015.07.29. 12:04:04

@Lujza Steinmann: A jóoldali politika a demagóg. AS demagógia ugyanis nem felismerhető és hatékony. Az nem demagógia, amit még egy apolitikus tüchtige hausfrau is könnyedén leleplez, mint ahogy nem bűvésztrükk, ha mindenki látja, hogy a zsebemből raktam a nyulat a bűvészcilinderembe

2015.07.29. 14:07:40

@nagyjoco: @Frick László Intézet: azért már ne a középiskolás törianyagon pörögjünk itten :D Szerintem ezekkel a dolgokkal nagyjából mindegyikünk tisztában van.

2015.07.29. 14:13:46

@nagyjoco: kit érdekel, hoyg kiböl lesz dk szavazó :D Fletó akkor tenné a legjobbat az ellenzéknek, ha elhúzna a picsába.
Amúgy meg, a férgezés: a jobbik egy olyan párt, aminek illusztris képviselői tiszaeszlároznak, hollókosztoznak, emlékmű cipőkbe csuláznak, és boldogan nyomikálják a netre az ilyen színtű dolgaikat. Ha valaki úgy jobbik szavazó, hogy ezzel tisztában van, akkor féreg. Ha meg nem, akkor egy informálatlan hülyegyerek, akinek nem kéne szavazni.
Amúgy a jobbik tábora nagyrészt nem idős rettegű falusiakból áll, hanem aránylag jó körülmények között élő középkorúakból, vidéki főiskolásokból. Felteszem, hogy ők tisztában vannak az itt felsorolt tényekkel. Akkor nem férgek, hogy mégis egy ilyen pártot akarnak hatalomra juttatni? Nekem is van volt tanítványom, aki lelkes hívük, már gyereknek is féreg volt, felnőttnek is az marad. Középiskolában kisnáci volt, most nagynáci. Jó, nem náci, nyilas :D elpöröghetünk itt a megfogalmazáson, hogy polkorrektek legyünk, mik is ők, de azt hiszem, én vagyok a fasiszta- nyilas- náci kifejezések helyett a leginkább kifejezőbb: férgek.

2015.07.29. 14:17:19

@Frick László Intézet: mondtam már, amíg ezt a jóoldalizást használod, nem vitázom vele, nem csevegek. Ez eleve megbélyegző, lealázós kifejezés. Levélileg már felmondtuk a barátságunkat, úgy látom, a kommentelős- csevegős sem fog sokáig fennmaradni, mivel nem tudsz a saját holtvágányodból kitérni. Most mit lehet válaszolni egy olyan felvetésre, ahol eleve skarlátbetűzől engem, hogy "jóoldali" értsd: seggfej, hülye, nyálcsorgató belvárosi bamba. Hiányzik ez nekem? Nem.

Frick László Intézet 2015.07.29. 14:19:52

@Lujza Steinmann: Játékos házi feladat:
Ahhoz képest, hogy a 444.hu a magyar újságírás jelenlegi netovábbja, korunk népszabóba ojtott Élet és Irodalma megcsepegtetve a Valóság legszebb évfolyamaival és korunk Faragó Vilmosa Uj Péter vezérletével

valamint
a Jobbik mérete, veszélyessége, várható választási szereplései stb

metszésében hetente mennyit foglalkozik a 444.hu a Jobbikkal. És amikor bassza a Jobbikot, akkor bassza-e olyan kontextusban, amiszerint a jobbik maga nem egy faszkorbács a FIDESZ baszására? [egyszrűen: találsz-e havonta és mennyi olyan cikket, amiben a Jobbikot a 444 azért bassza csak, magában, szólóban, mert egy fasiszta [idézem: "náci"] párt)

Frick László Intézet 2015.07.29. 14:22:31

@Lujza Steinmann: Nem, nincsenek tisztában semmivel, főleg a 35-minuszos korosztály. Ha félanalfabéta és fejben nem tud szorozni meg osztani kétjegyűt kétjegyűvel s tovább... akkor mit tud történelemből. És akkor a mai publicisztikai morálban, amikor jelenkorunk tényei is csak egy dolog a [valamilyen, pl jó] ügy érdekében, akkor a történelem. Ha el lehet relativizálgatni & szelektíve adatkezelgetgetni egy ország gazdasági és egyéb földrajzával, akkor a történelemmel?

Frick László Intézet 2015.07.29. 14:25:03

@Lujza Steinmann: Még azt sem sikerült megértetni a maimagyarokkal, hogy ez a főd... meg energia... meg haza és etc nem a miénk, hanem a köbükunokáink öröksége... lenne... Azt nem sikerül megértetni, hogy amit ma teszek, annak jövőbeni következményei lesznek... (lásd a kőolajkincs története...)

Frick László Intézet 2015.07.29. 14:29:10

@Lujza Steinmann: A jóoldali, mint kifejezés, egy öndefiníció tükörképe. Kb, mint amikor egy mai csaj megáll a tenyérnyi kis bugyiját nézegetvén, hogy de helyes kis popóm van 8ez az önkép) és akkor én mutatok egy tükröt és abban látszik, hogy a bugyi korca vonalától följebb a hason körben úszógumialakban hat terebély picsányi háj fittyed ragyásan és vérágasan. A jóoldali úgy keletkezik, hogy a jóoldaliak különbnek, az igazság egyetlen letéteményesének, fejlettebbnek és a többi-a-többinek állíták be magukat. Miközben detto a két oldal. Attól, hogy valaki MEG+TANULJA hogy ne húzzon zokát a szandihoz attól még nem erdendően nembunkó csak tanulékony... jó tanuló... stréber
ezt ugatnám, hogy egyg A4-es papírra elférnek a jógyerekség kritériumai, ezeket LEUTÁNZOM mint egy majom és akkor faszagyerek vagyok?

Frick László Intézet 2015.07.29. 14:30:25

@Lujza Steinmann: Itt van mindjárt a Rogán-féle 50 Mrd esete, amit csak a Kikoránkel-i Finom Jogérzékenység-gel kell megmessnem.

vagy beszéljünk a gyűlöletkeltésről, mint olyanról. Hogy ha a cél jó, akkor szabad gyűlöletet kelteni?? meg uszítani?

2015.07.29. 17:28:25

@Lujza Steinmann: Tégx a gyűlölet ellen, te rohadék. Ennyire jó ötlet a férgezés.

2015.07.29. 19:46:06

@nagyjoco: ezek szerint szíven talált az a férgezés téged :D hm...egy lelkes jobbikos szavazót üdvözölhetünk Jocó személyében :D
Figyelj, engem fantasztikusan nem érdekel, mit gondol rólam egy jobbik szavazó.

Egyébként nagyjából azt, hogy a picsába nem lőtték a felmenőimet a Dunába, és akkor most én sem lennék. Túl engedékenyek voltak azok a keretlegények, volt, akit engedtek megszökni a menetből...hajaj

2015.07.29. 22:51:13

@Lujza Steinmann: egyszeű orbánfasszopó vagyok mostanában, mivel egyedül ő az, aki az Afrikából ránk törő sáskahad ellen érdemben tenni is akar valamit.
A férgezéssel mindössze lelepleződsz, kétszeresen is. Először is nem vagy demokrata, mert a nem szájízed szerint szavazókat féregnek tartod, nem pedig egyenjogú , egyenlő értékű embernek. Másrészt pszichéd is leleplezi ez a látásmód. ugyebár azt látjuk másokban, amik valójában vagyunk. A többi ember tükörfunkciót tölt be. Tehát ha mindenütt férgeket látsz...

www.youtube.com/watch?v=v9AFhLn7ynU

www.youtube.com/watch?v=v9AFhLn7ynU

2015.07.29. 22:58:04

@Lujza Steinmann: emellett túl sokat gondolsz a Jobbikról. A Jobbik egy bábpárt, akiket nem lenácizni, hanem max. felnácizni lehet. A nácik képesek voltak elfoglalni a fél világot, ezeknek egy Miskolctapolca is sok lenne. A jobbik nem tud oszágos szinten hatalomra kerülni. Aki itt hosszú távra rendezkedik be, az Orbán, a baloldal pedig a Ratkó-generáció kihalásával a parlamentbe jutásért fog kapaszkodni.

2015.07.29. 23:04:01

Hja és a témához visszatérve: a buziházasság egy nagy baromság. Érdekes, ilyenkor nem veszi elő a baloldal a Bibliát - ez ugye nem menekültkérdés.

Pedig mit is mond Mózes Harmadik Könyve 18:22

"Férfival ne hálj úgy, ahogyan asszonnyal hálnak. Utálatosság az."

A zsidó-keresztény hagyomány egyértelműen nem buzibarát.

2015.07.29. 23:06:22

Hja és a kedvenc exleszbikus zsidó baricsajszim hogy gyógyult ki a leszbikusságából? Úgy megdugta egy lengyel poligám ultrmacsó, ahogy azt kell. Azonnal szakított a barátnőjével, és férfiakra bukik. Ennyike.

2015.07.30. 01:32:29

@Lujza Steinmann:
www.youtube.com/watch?v=Ko9nekDyq2Q

Ennnyi a különbség a kommunizmus és a nyilasuralom között:

"Hol vannak már a szép idők, akkor más volt még az élet
Nagyapám, ki jó hazafi meglőtte a péket
Idétlen csillagja dühítette szegényt
De érthető, a sárga szín bántotta a szemét

Hol vannak már a szép idők, más volt még az élet
Papám, aki derék munkás, bevitte a péket
Más volt a nézetje, nem olyan mint néki
Papám rögtön durcás lett, bántja őt az ilyesmi
"

Frick László Intézet 2015.07.30. 07:10:58

@nagyjoco: Szerintem buzikritikaiklag a legkeményebb Rainer Werner Fassbinder, már csak azon az alapon is, hogy AC/DC majd egyre inkább buzi is volt... A gond az vele, hogy a mai 35-mínuszos korosztályok már nemigen értik a filmművészetet, a Tr4ónok harcá-nál komplikáltabb-at nem fignak föl s a filmtörténet legmélyebb bugyrai a számukra a Ponyvaregény, meg a Casablanca...

Frick László Intézet 2015.07.30. 07:22:27

@nagyjoco: A buzulás egyik ősalapja a vagyonialapú társadalmak, a nők királyságának alkoönyán a nemek elkülönülése... a férfi egy idő után únja a fasza maszturbatív ráncigálását és egyszerűen elemiösztönien beleverné már a végén akármi lyuk-alakúba. A másik ágazat a jólétitársadalom promiszkuitásában az unalom. Most ez a mi picsatársadalmunkban megturbózódik azzal is, hogy egyfajta szubkalcs lett buzulni, unalmas lányosarcú kiscsákók, mint Sztelynely Klyisztóf milyen érdekesek is lesznek tőle... Erre a szubkalcsra a "nemzetikeresztánykőkonzervatívok" rossz választ adnak és akkor már még brahiból is jó buzulni, meg ki ne szeretne a menőbb, a Jók és Igazak oldalához húzni (-> óvodapedagógiai vetület)

A marketing-picsatársadalomban 1001 jó szakember jut bármit is bebeszélni az emberekbe, de pl valamit kibeszlni... valamiben józanítani és épészre téríteni embereket egy tucat se esik az 1001-re... (Ez a Dr Geréb Ágnes jelenség.... behülyíteni igen, de amikor a bajban észre kéne téríteni, az már nem ment neki...)
Szerintem 1000 buziból legalább 777 a valóságban csak sima AC/DC (azaz biszex) ha a nőket kiveszem, akkor 999/1
Egy nőt mindenféle praktikákkal pompásan ki lehet elégíteni, de az igazi akkor is a faszon kapott orgazmus

2015.07.30. 08:23:55

@nagyjoco: Na, ez is demagógia, bárkit, aki kimondja a jobbikról az igazat, azzal vádolni,hogy "nemdemokratikus". Egy hasonlat: képzled el, hogy vonával pingpongozol. Ő bekeni zsírral a te asztalfeled, eltöri az ütőd, bokánrúg, hogy lesántuljál, mire te azt mondod, hogy ő csaló gazember. Erre sírva fut a bíróhoz, hogy így nem lehet játszani, mert te csalsz. Na, kb ennyi a véleményem a jobbikról, meg a jobbikos szavazókról. Mikor MÁS emberi jogairól van szó, akkor ő pofánbasz téged a baseball ütővel, de te ne merj rá mondani semmit, mert akkor nem vagy demokratikus.
Az UN. buzikérdés egyáltalán nem izgat. A dugás a magánügyed.
Afrikából milliók indultak meg, valóban orbán fogja ezt a kérdést világviszonylatban rendezni :DDDDDD
egyszerűen elcsesz egy csomó pénzt nemzeti konzultációra, kerítésre, és porhintésre, amit te benyalsz :D

2015.07.30. 08:26:46

@nagyjoco: amúgy Jocó, búcsuzom egy időre csak nem akartam udvariatlanul félbehagyni a csevejünket. Jó sokáig nem jártam ide, mivel Dudi, és hű fegyverhordozója Fenehorizont iszonyú lekezelően válaszolgatott, állandóan TI voltam, meg jóoldali. Aztán valami hülye ötlet miatt mégis becsatlakoztam ide, megfogadva magamnak, ahogy ez újrakezdődik, eltűnök innen. Hát, tegnap mindketten újrakezdték, hogy TI vagyok és jóoldali. Szóval, egy jódarabig felszívódok innen, szép nyarat neked :)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.30. 09:14:13

@Frick László Intézet:

"Egy nőt mindenféle praktikákkal pompásan ki lehet elégíteni, de az igazi akkor is a faszon kapott orgazmus"

Na ezt már szeretem, ez az őszinte és ostoba beszéd

amikor férfiként mondod meg a női tutit

mert te még ezt is persze hogy jobban tudod, férfi létedre

pont annyira hiteles, mint a többi kijelentésed:((

csak itt még jobban kilóg a lófasz

2015.07.30. 10:57:33

@Lujza Steinmann: Te nem a jobbik poltikáját minősíted, hanem a rászavazó embert. Méghozzá lefelé, a féreg szintjére. Ezzel ki is írtad magad mindenféle demokratikus közösségből, hiszen politikai nézetek alapján megkülönbözteted az embereket. Amit a demokrata nem azért nem csinál, mert nem szabad. Hanem azért, mert tiszteli a másik embert. Ami belőled alapvetően hiányzik.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.30. 12:03:03

@nagyjoco:

speciel egy deklaráltan és vállaltan antidemokratikus és erősen - nem hogy politikai nézet, de mindenféle előítélet és jellemző alapján - kirekesztő, megkülönböztető párt védelmében ezt leírni

erősen cinikus és/vagy ostoba komment

nincs mit

2015.07.30. 12:41:21

@A Hannibal Lektűr-attitűd: kezeljük már külön a pártot és az embert. Illetve az emberi méltóságot és a véleményét/viselkedését. Eléggé önlelepleplező az, hogy szerinted oké a leférgezni egy jobbik-szavazót azért, amiért élve szabadságjogával arra a pártra szavaz, amelyikre akar.

2015.07.30. 12:51:21

@A Hannibal Lektűr-attitűd: speciel a migránsokkal is ugyanez a helyzet. A viselkedésükkel van gond. De legalább az ő emberi méltóságukat tisztán látjátok.

Egyébként mi a baj az előítélettel?Én vállaltan előítéletes vagyok. Döbbentem tapasztalom, mennyire előítéletesek az emberek az elítéletesekkel.

Frick László Intézet 2015.07.30. 13:03:49

@nagyjoco: Jaj, és akkor ne is beszéljünk arról, hogy vannak ugye a valóságban a jobbikra szavazók és van a Hanni (és Lujza) fejében létező képzetes jobbik szavazó. Hiszen a ógyerekújságírók fostak lemenni Törökszentmiklósra riportozni a jobbik szavazókat... pl a DK-s gyurcsány-fan jobbik szavazókat, akik szzerintem a legeslegizgalmasabb szegmens az "Addig volt jó, amíg a Kádár élt" halmazból.

Frick László Intézet 2015.07.30. 13:05:06

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hagyjuk már ezeket az elkopott "előítélet" és "kirekesztő" stigmákat, hiszen a legtöbb jógyerek előítéletesen és kirekesztúő módon nyomdáz ezekkel a köpetekkel (ugye, mint te is)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.30. 19:05:52

@nagyjoco:
senkit nem férgeztem le

pusztán az érvelésed durva cinizmusára muatttam rá

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.30. 19:08:01

@Frick László Intézet:

te itt most mire próbáltál válaszolni?
mert hogy nem arra a kommentre, amit írtam, az biztos

de nem érdemes visszaolvasnod, felgöngyölítened, semmi de semmi értelme

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.30. 19:10:40

@nagyjoco:
az előítélet egy létező dolog, igen elterjedt, sőt olykor társadalmilag akár még hasznos is lehet

de ne legyél már rá büszke
(mert lényegében tudatlanság, és megismerni-nem-is-akarás, aka ostobaság)

Frick László Intézet 2015.07.31. 07:01:56

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az előitélet olyan, mint a fing. Kb úgy vagy te nem-előítéletes, mint ahogy a nők meg nem finganak.

Frick László Intézet 2015.07.31. 07:03:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Vegyük csak Kikoránkel úr előítéletességét. Nem orbán kurva anyját szidom, ez már egyenlő is neki azzal, hogy orbán az oltárképem. Átmenet nincs. Csak kettő ( 2)lehet. WEnnek a "két választás" -nak a képlete pedig 1+1=1

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.31. 12:13:30

@Frick László Intézet:

megint faszt beszélsz

tudod, nagyon nehéz úgy beszélgetni, vitatkozni, hogy olyasmit cáfolsz ÁLLANDÓAN, amit én egyszeráen nem mondtam

nem mondtam, hogy én nem vagyok az
csak annyit mondtam, hogy nem kellene rá még büszkének is lenni

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.07.31. 12:13:59

@Frick László Intézet:

és a fentebbi félrement kommentedre sem reagáltál
nincs mit:(

2015.07.31. 16:34:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: megismerni nem is akarás... mintha ez bűn lenne. Franc akarja megismerni őket. (Ők sem akarnak engem megismerni).
Ahogy az sem érdekel, melyik 10,amelyik terrorista közülük.
Bármelyikük lehet, mindegyikük potenciális terrorista. Ennek megfelelően kellene őket kezelni.
Az meg, ami Calais-nál történik, lényegében ostrom. Javaslom a magyar rendőrség 2006 őszén már jól bevált tömegoszlatási módszerét. (Micsoda vinnyogás lenne abból).

2015.07.31. 17:10:55

Itt vannak ezek a nagyon nyitottak, csupa-csupa fejlettember:

www.youtube.com/watch?t=167&v=4zRO5k3Iz6s

Ennyi hipokrata mondatot 3 percbe sűrítve még nem láttam.

2015.08.13. 12:15:36

mai FB-s találatom
Lakatos Márk hirdetése, hogy stíluskurzusokat tart, témák, előadók, stb, stb. egyetlen komment alatta: másra már nincs is szükség, minthogy egy buzi megmondja, mit kell hordani.
Szóval lehet itt élcelődni a buzikon, meg buziházasságon, de gyakorlatilag a magyar lakosság nagy része kurvára primitív, intoleráns, és gyakorlatilag bárkit megfojtana aki nem heteroszex tiszta fajú árja. Talán tőled Dudi nem ilyen cikkekre lenne szükség, mint ezeknek a zsírtahó, hóttprimitív embereknek a szekerét tolni. Van belőlük amúgy is elég, sőt.

Frick László Intézet 2015.09.15. 10:15:13

@Lujza Steinmann: Lakatos Márkot mindig csak dicsérem. Pl tetszik a butikja is az Arénában.

Én Magyarország egyik legbunkótahóbb és primitívebb településén élek, lakik itt egy pár buzi is és kuttya bajuk sincsen. Sőt, a témában érdeklődő újságíróval akár el is biciklizhetünk, olyan közel van egy falu, ahol legalább harminc buzipár él házasságban (ott a heterók se nagyon ppapíroznak.. akinek lenne, azok is gyorsan különélésit írtak...)
süti beállítások módosítása