Izgalmas backstage aójjdefejlett világszokás hazai elterjedésére és hűdemánfejlődésére mutatnék rá  ez a szerződés un catering czikkelye, miszerint olyan jelentős előadóművésznek, mint Bombrády Mákos valamint kisérőzenészeinek meghatározott számú és minőségű törülközők, a húsztagú és egyébként már egészen fejletten drogos truppnak olyan mennyiségű alkohol, aminek elfogyasztása átlagbaszámítva

és személyenként mintegy 2,8-4,1 ezreléknyi alkoholszintet állítana be

 

, aztán még ételek és alkoholmentes italok, gleccservizek és satöbbik. Mindezekmellett a félplayback-nek elhazudott ¾-edplayback „előadás” gázsija mintegy 1,8 millió Ft. Ha mindezekután nehezen relativizálható tényeket veszük nagy-paraszt-araszatra, úgymint George Michael éneklésbeli képességét valamint szerződésének catering kikötéseit arányosítjuk Bombrády Mákos hasonlóival, akkor azt hiszem, sokuknk képzeletében egy aránytalanul hatalmas lófasz horgad föl Bombrády Mákos végbelébe tucsogvást.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr957566534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2015.07.08. 14:02:20

Ez az alkoholmérce SOK (K)??!

Kezdő ügyészségi fogalmazó korunkban, Szolnokon azt játszottuk, hogy 80 kilós férfi 1 órája megivott 40%-os féldeci és fél liter sör után milyen alkoholszintet mér a vérvétel?

Amit írtál, bakfitty. Mert az aktáinkban KÓMA-szintű NŐI (!!!) vezetők is szerepeltek, hogy kizuhant a kocsiból, mikor elő akarták állítani....

Nomegaztán volt eset, hogy sörből 13 egy este, deeee mégolyan is, hogy 6 übeg Bikavér egy éjjel. Egyedül!

Lehet , hogy most azt nyögöm, de szegényebb lennék nélküle.

S hol van ez a Kóny?

Nemrég láttam klipet a kétpói falunapról, frisset.
süti beállítások módosítása