A fasz ugye akkor sem a gondolkodás szerve, haviszont vannak hímnemű (vagy transznemű) illetők, akik ezzel a szervükkel gondolkodván legtöbb cselekedetüket e szervük érdekei szerint vezérlik. Luk.

 Az ember egyszerűen képtelen olyan főzőversenyre bakkanni az országban, ahol ne a bogrács vagy a 250métereskolbász-sütő szerkezet kerekénél gázperzselővel  látná a politikailag nemmegfelelő belsőimmigráns Szőke András filmrendezőt.

Most éppen a gazdaságimenekülteket kell baszni, viszont korunk trendje az egyéb baszás is, pl fölbaszni az olvasók idegét valamilyen célból és ide még csak nem is kell erőltetnem az Igazi Férfiak fasszal való gondolkodását, hiszen korunk maradék, még honorált írástudója meg napipolitikai kiscélok mentében gondolkodván az esze helyett leginkább a bankszámlájának gyarapodása (avagyis a politikai megfelelősége) eránt vág.

Gondolom, hogy akik most meg a menekültkérdés szarából paskolának politikaitőkét, amin mittoménmit hisznek aztán majd vágni vagy kalapálni, esetleg mészárolni is, hát eszük ágába nem áll az a tény, hogy ha an block baszom a gazdasági menekülteket, akkor bizony kap a szórásból vagy százhúszezer ember is, akiknek pedig nem kéne kapniuk, hiszen nem veszik el a magyarok munkáját, hanem napszámot fizetnek és dupláját-tripláját is, mint amit magyar a magyarnak fizetne... és össze meg fölvásárolják a tanyákat, romantikus kis parasztházakat meg gyümölcsfás-gazos telkeket.

most a definíció egy része, azaz a szűk szóczikkely fog következni

9. bek.: ésbizony gazdaságimenekült az a soktízezer, bár sose számolt, de szerintem a száz-ezeret bőven fejűlhaladó óniós állampolgárságú tartósmunkanélküli ésvagy nyugdíjpótló [és egyéb] segélyezett, akik a Balaton környékén, Somogy és Tolna megyében, Bács-Kiskun megyében és kisebb számban pedig a Közép-Tiszavidéken [az un "Tisza-tó" fantázianevű vadvízországos láp-és fertő rétes világban] tartózkodnak életvitelszerűen, a többségük egészen meg is játsza a fejét arra az 1500-2000 €-ra rúgó kis jövedelmére, amiből odahaza még éhen se tudna halni. Megáll pl a fennsorolt tájegységekben valamely kisközség vagy címzetes városka falunapján a bográcsfüstös húsgőzben az ember és ha lát egy fiatalos 60-70 éves házaspárt, az asszony fara-melllye magyarba számítván lyányosan kerek, a fickó a sörivástól dagadó májától eltekintve schlange, settenkednek, hátha ez olyan gulasch ill. főzőverseny, ahol 300 Ft-ért vagy ingyen is kajához juthatni vagy ha az ember ügyes, akkor lecsippenthet egy tálcáról ein stampedl schnaps-ot... természetesen fiatalos szerkóban, sportcipőben... akkor ilyen ~-eket lát.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr777550724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.06.18. 17:24:30

Nálunk is van az utcában egy ilyen fószer, igaz, ő magyar, de visszamenekült, és most császár a 2000 eurós nyugdíjából.
kb. 60, de 40-nek néz ki.

A munka elvétele: ismerős házaspár skandináv országban talált állást, aztán rájöttek, hogy menne ez itthonról is, távmunkában. Most úgy veszik el a vikingek munkáját, hogy basznak ott lakni a hidegben, hazaköltöztek.

Látom, megjavult a géped :)))))) Persze, attól még haragban vagyunk :D

2015.06.21. 07:10:16

na, ezért bánom meg mindig, hogy beírok ide, mivel Dudi hetekre eltűnik, és szarik ránk.

2015.06.25. 13:22:07

A kommunikációban viszont ez nem egy fontos kérdés. Kapnak olyanok is, akik nem érdemlik, de ahol fűrészelnek, ott hullik a forgács. Nagyjából az egyetlen dolog, amiben támogatni tudom ezt a kormányt, az a ránk ömlő afrikai sáskahad kezelésének a kérdése, és szívből remélem, hogy nem csak blöff volt a kerítés. A világ lefejlettebb demokráciái - USA, Izrael - is így védekeznek a rájuk ömlő emberhullám ellen - csak ott sokkal komolyabb a fegyveres védelem a kerítéseknél, mint nálunk.

Frick László Intézet 2015.06.25. 14:08:48

@Lujza Steinmann: Szia! Nem javult meg a gépem, de élescsákánddal és cabvánlapáttal időnként még tudok fölszabadítani memóriát.

@nagyjoco: Olvasd el a Hanninak írt kommentjeimet a spät alatt, kérlek, szevasz!
süti beállítások módosítása