Ha széjjelszedjük a kifejezést, akkor gyorsan beugranak óvodáskori. korakisgyermekkori emlékeink az árulkodásról. Ezzel szoktam baszni a jógyerekpárti és a jógyerek olvasóim idegét óvodásgyerekmódra úgy, ahogy ők meg a bunkó fideszesek idegét basszák Orbán 32 nevével. Meggyőződésem, hogy az óvodás gyermekek a politikaikommunikáció (a politika) főbb eszközeivel vértezettek és ezután a képmutatásra, alakoskodásra, sunyiságranevelés kereteiben ezek a képességeik elfedődnek vagy romlanak.

A hazaáruláson egy nemzet sorsa dőlhet -néha még a nép is vélök [ti. a nemzetalkotókkal] bukik.

Az árulkodás az egészen kis személyesérdekből fakad.

Az egyik alapeset, amikor a kis genya stréber még ebédelés alatt is előnyhöz akar jutni az óvónéninél, és ezért , amikor meglátja, hogy a boltosék Arankája az ólyockájából kibányászott fikát bubussá gyűri, majd az asztal lapjához  feni, előszöris szépüléssel magára vonja az óvónéni tekintetét, majd amikor az óvónéni uborkakrémtől zsírosan fénylő holdvilágképe reáragyog, akkor szépen, nagylányosan, jövőre iskolás lesz, jelentkezik is. Innen aztán az árulkodás sorsa attól függ, hogy az állatorvosék Kittykéje-e ez a kis genyapalánta, vagy csak a zsírosparaszt, procc-Navarrás Hornyákéké. Az állatorvosék rangban az óvónő fölött állnak, ráadásul az állatorvosné Gyöngyike óvónő egy másik óvodában, tehát az óvónéni tessék-lássék ráfanyalog az ebédnél gusztustalanul fikázó Arankára, fölkeltve ezzel a jógyerekek érdeklődését, snitt. Ne tobzódjunk tovább ennél a képnél. Ha viszont a büdösparasztok kölyke Turán jópofizna, akkor az óvónéni csak foghegyről odaveti: "Ugyan Turi, te meg is eszed a fikádat, hagyjá má, osz' zabájj!"

Ennél sokkal politikusabbak az óvodás jógyerekek árulkodásai. Valósággal rá vannak szállva a büdös és még ráadásul csóró [HHH-proletár] Ronáldóra. Turánnal is szeretnek kibaszni, de azért Turánt mégis elég menő autóból veszi le az anyja reggelente, és sose lehet tudni, milyen játékot enged átblútúszolni a tabletjéről. Ez a madárfejű hemügés Ronaldó meg olyan nevetségesen tud bömbölni és ha jól felbasszák, szaladgál utánuk, hogy verekedjen, de persze a jógyerekek csilingelő kacagással négyen hatirányba kunkorodván hergelik, így a hülye állatja a végén a saját lábában botlik meg. Igen ám, de egy szép napon Ronáldó néhány testvére iskolát kerülvén az óvoda felé fordul , hát azt kell látniuk, hogy pár kis magyargeci az ő testvérüket szopatja. Ezért, amikor Ronaldo hazamegy, a bátyjai, Rikárdó meg Raffaelló megtanítják karatélyozni, hogy az ő proletár jogiérzékenységük felől tekintvén és a szóhasználatukban egy-az-egyben, tehát szemtől szembe és egy-az-egy ellen vágjon vissza a jógyerekeknek. Amúgy sincsen különben a jógyerekeknek olyan mókás és vidám arca, amikor valahol véletlenül szemtől szembe és főleg négyszemközt összefutnak Ronáldóval. Így aztán, már kitanítva, másnap Ronáldó csak oda se billent, amikor elkezdik a jógyerekek, a pompás kis tréfájukon előre röhögve, hergelni meg csúfolni. Látszólag nyugodt arccal elindul más irányba és amikor az egyik jógyerek alkalmas, tehát kartávolságon belül kerül hozzá, akkor proletár-börtönszlenggel élve  lejátsza a nála egy fejjel magasabb, jóltáplált jógyerekkel: úgy pofán karatélyozza, hogy egyrészt a fal adja neki a másikat, másrészt viszont a jógyerekek máris csoportosan, szépjárásban és bájosan artikulálva árulkodnak az óvónéniknek arról, hogy ez a cigány már megint mit csinált és jellegzetesen agresszív.

snitt

A szocializmusban, amit puszta és meglehetősen silány napiérdekekből minduntalan kommunizmusnak szokás polkomm szinten is fölszorozni [projectálni] a szocialista embertípus kinevelő el is várták az árulkodást a gyerekektől. Természetesen nem a nevén nevezték ehhez az árulkodást, hanem úgy címezték, hogy a közösség érdekében tett hasznos bejelentés, információ nyújtása.

Árulkodni az árulkodik, aki a maga köreiben valamilyen oknál fogva öntehetségéből, önerejéből nem képes lerendezni ésvagy megoldani a konfliktusát. A közösség a róla árulkodót egyáltalán nem tekintette a közösség érdekében fellépőnek, egyszerűen csak árulónak tekintette és vagy jól meglazsnakolták vagy kiközösítették és nem beszéltek előtte. Úgy közkeletűen az árulkodás mindenképpen negatív cselekedet még olyan esetben is, amikor akár lehetne is valamennyi/valamiféle igazsága az árulónak. 

A hazaárulkodás tkp pitiáner kis hazaárulás. Méltatlan hazaárulásnak felszorozni, mert a pitiáner kis hazaárulkódó geciláda vagy szarzsák alakját érdemtelenül is fölnagyítja.

Gyönyörű példa a hazaárulkodásra a kis nyomorult karrieréhes Tavares un "jelentése" amit főleg magyar hazaárulkodók diktáltak neki ésvagy láttak el forrásokkal, szelektívténykezelvén persze.

"A magyar sajtó politikai nyomás alatt dolgozik."

Mong Attila stréber hazaárulkodó az Ónijó plénuma előtt

-mint példája mutatja, előfordulhat egy hazaárulkodóval, hogy ha nem figyel oda, kurvára nagy igazság billeg ki feji nemiszervén.

Már az óvodában is, egy közepesnél jobb képességű óvónő nem szenvedheti az árulkodást, ha néha mégis arrra támaszkodik munkájában. Az igazán jó óvodapedagógus, mivel nem is szorul rá, inkább tiltja az árulkodást. 

Az árulkodó nem csak az általa beárultat mószerolja, feketíti, gyalázza, rontja hírét és hitelét, kisebbíti meg. Történelmivisszatekintésben pl egyáltalán nem ritka, hogy bár az áruló által kiadott információt az ellenség felhasználta, az áruló az elvárt jutalom helyett pl a saját faszával a szájában szenvedett ki a hóhér kezén.

A hazaárulkodás ma már teljesen bevett és elfogadott módszere a magyar politikának és a politikáról való kommunikációnak.

A politika a jelen történelmének elhazudozása a valóságból, a politikai kommunikáció pedig ennek a permanens hazudozásnak az elhazudozása. Nagyon sokszor komplexhazugságot készíttet a politikus a team-jével, a team felelősei találkoznak a sajtó általuk zoebarnes-izált, becsicskáztatott sajtómunkásaival és teljes folyamatrendsezrében tervezik meg a hazudozást. Ha egy politikus zseniális, akkor a team-be is legalább zseniális kommunikátorokat alkalmaz és azok meg a sajtó legeslegjelesebb, legtehetségesebb munkásait veszik meg kilóra. A másik variáció az, hogy a politikus annyira nem tehetséges, viszont istenverte hiú és inkább alkalmaz hozzá hű butát, mint okosat, akinek a hűségében viszont nem lehet bizonyos.

Európaikitekintésben a hazaárulkodás tipikus magyar módszer.

Az Európai Únió különböző vezetési szintjein a friss tag Magyarország az akkori ellenzék, azaz Orbán Viktor és udvartartása hazaárulkodásain keresztül kezdhette meg az ismerkedést ezzel a műfajjal. Orbánék a sajtó-kapcsolati-tőkéjüket is bevetették, mindenféle érdekes, magyarosan hangzó nevű konzervatív sajtómunkások irogattak, akkoriban még inkább papíron, jobboldali-konzervatív sajtóorgánumokba, aztán ezeket z irományokat a magyar belpiaci jobbersajtó is megosztotta. Teljesen felesleges volt ez a mószerolás, mert Gyurcsány Ferencet már az első költségvetési év elszámolásakor is üdvözölték az EU pénzügyesei azért, mert 2005-ben egy olyan könyvelési trükkel próbálta átveretni őket, amivel az Únióban utoljára 1992-ben próbálkozott az egyik tag. 2004-től, azaz az elejétől fogva túlzottdeficit eljárás alatt állt az ország és 2007-ben már azon muchacházott Európa, hogy a magyarok ("ein zigeuner volk") hitelből élnek jól.

Általánosan elmondható, hogy a magyar jóoldal, A Jók & Igazak mindenben leiskolázzák a jobbereket -hát hazaárulkodásban meg főleg. A magyar "jobboldal" kapcsolatitőkéje néhány agyérelmeszesedéses ötvenhatos-hatvankilences disszidensre terjed ki. Volt nekik a Frankfurter Allegemeine Zeitung meg a... huuu.. naa... majd gondolkodom rajta, talán még kettő papírújság.

2010-től a jógyerekek mutatják meg, hogyan kell jól és hatékonyan, profimód hazaárulkodni. A netokrácia, a paracsizmaváltás ellenére egy ősi módszer, a vitrayzáció kereteiben a Matula Magazin munkatársainak sikerült egy jó nagyot hazaárulkodnia a zsidó database létrehozásával. A vitrayzáció azt jelenti, hogy egy korlátosterületről a  korlátlanba kiránduló sajtómunkás fölszed egy zseniális ötletet azzal, hogy a Korlátokon Belül úgyse bukik le, senki tudatlanparaszt se pirítja rá a plágiumot. A Zsidó Database eredetileg és külföldön, ahol kitalálták ezt a fake bullshit-et, a faszkók és nackók idegének a felbaszását szolgálta volna, alig hiszem, hogy a matulista fikaista jógyerekek belegondoltak abba, hogy vélük egyoldali, politikailag megbízható szellemiprominenseket is meg fognak szopatni a cukkíni ötletcsivel. Azóta különben a legfényesebb magyar elmék próbálták már a geciket fölvilágosítani arról, hogy talán mégse annyira sikerült ez a viccük mint gondolnák,, nadehát a matulistafikaisták a leggyorsabban öregedő és reakciósodó értelmiseggségünk díszpintyei, ők osztán sose revidiálnának.  Ráadásul a Mindenhatooooo  nemkülönösebben cizellál azon, hogy egy keresőmotórzás milyen látszatot gerjeszt, így, ha éppen az a célom, a Fejlett Nyugati Jóembert az internethez ültetek és a Mindenhatoooo segedelmével azt a látszatot kelthetem benne, hogy a magyarokat azután, hogy Nagy Név-nek ki a házastársa, a legjobban az érdekli, hogy zsidó-e. Annyit még ehhez a témához, hogy a jógyerekek közül egyedül Babarczy Eszter jókislány [az Őrjöngjünk Vecám!-ba is ír -szerk.gon.röh.] merészelt rámutatni arra a tényre, hogyan fokozta a szíre-szóra napiprop-érdekű nácizás, meg az antifasiszta réthorikai trükközések pontosan az antiszemitizmust [hogy segítsek Babarczy művésznőnek: A jógyerekek arra tanították önkéntelenül, akaratukon kívül a rosszgyerekeket, hogy a jópofa stréber provokációkra mondolatul kemény zsidózással basszák föl vissza a jógyerekidegeket...]

A mai jógyereksajtóban az angol nyelven írt sajtómunkán keresztüli hazaárulkodás a legjelentősebb vitrayzációs innováció.

Azt csak sejthetjük, hogy eörsi mátyásfejű szomorútojások hogyan próbálják a magyarországi tevékenységét rossz belépővel kezdő Coleen Bellt meggyűrni. Komoly és komor  szavakkal, rémképzéssel, tódításokkal, uszítva.

A Nacsa Olivér-szintű masszív fogyókúrán átesett Bede Mártonhttps://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-Izf7uUA7bFfJLO4kyjRPux7N9YmpA3Iy-cGmHjkK3jA11ZMg legújabb angolnyelvű hazaárulkodásában humorherolkodó vidámkodó csomagolásban találhatjuk meg a Colleen Bell agymosására szánt főbb csapás-szövegeket. Azt azért nem árulja el az óvónéninek, hogyan basztatta őtet pont Bede orgánuma is az első napja első percétől csak azért, mert az első másodpercben nem ott folytatta, ahol Goodfriend abbahagyta. A jógyereksajtó egy nap türelmiidőt nem hagyott Colleen Bellnek és hülyepicsa-ként ábrázolta, mert nem rögtön az ő politikaiszájukíze szerint szólt a reptéren, még a lépcsőn lefelé.  Bede -nyilván azért, mert fingja sincs a faluról és a sorsáról- még a Médelyékoktól Elkoptatott Nevű Falu-t is behasználja aljas mesterkedésébe. Már bekészítettem a moslékosvödörbe azt a kavarófát, amivel kusska disznó nincsen moslék, megkuckándom a divatos szakállcsival [schlange]-itott orcáját, de persze vidáman ám, mintegy viccesen.

folyt ott.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr807214841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Huffnágel Pista · http://www.huffnagelpista.com 2015.03.01. 22:51:12

Vessünk véget a spermatolvajlásnak! #geci #nőbűnözés #nőerőszak klou.tt/2cg82zjsf28e

Frick László Intézet 2015.03.02. 08:13:27

@Huffnágel Pista: Kedves Hufnágel István úr, most már nem fogok majd tudni csudálkozni ezután azon, hogy Pirkheimer Paula gidakorában, 72 kg-mal ezelőtt nem akart hozzámenni Önhöz. Ön teljesen elmaradott. Nincsen tisztában a nőijogokkal.
A férfi nővel spermaügyben két hibár követhet el:
1. adja a spermáját
2. nem akarná adni a spermáját

A sperma a nőimegtermékenyítésnek egy undorító, de sajnos egyelőre szükséges kelléke. Pl ha egy nő nem akarna teherbeesni és gumiban dugatja magát a férfivel, miért is ne gondolhatná meg magát és pecázhatná elő és ürítené a méhszájára föl annak a tartalmát valahogy, a férfinek ehhez semmi köze! Jogrokona ennek a témának a nemi erőszak, tehát ha egy csajszi a buliban a lépcsőfordulóban sajátelhatározásából dug egy pasival, viszont reggel fölébredvén meg nem, mégis, meggondolta magát, akkor bizony a pasi ERŐSZAKoló. És kész.
süti beállítások módosítása