Tetszett volna a jómondásbéli korsónak is olyan kútfőre járni, mint nekem. Ugye, reggel ha felkelek, első dolgom rongyolni a 444.hu-ra, amiről az alábbiakat kell tudni:

-újság

-szerkesztik

-szerkesztők

-adás [műsor] -ként mindennapi tréfában emlegetik föl művüket az újságírók, akik alkotják

-Magyarország legszebb szépségeszményeit ápolják a 444.hu-ban, kikelnek pl a nemierőszak mellentt, rendszeresen teret adnak feminista propagandának [a magyar, általában felsővezetés, esp. egyetemek vezetése és diákönkormányzata elfaszizálódása, a 444.hu újságírói között AZONBAN!!4!!!! van nő4!4!!, egy (1fő)] , harcolnak A Rossz ellen és üdítő tréfákban népszarűsítik a A Jó-t.

 

A SAJTÓORGÁNUM AMIBEN NINCS ROVAT !4!!!444!

Tamás Bence Gáspár

Ének és rajz
Cikkek
Email

 

 

A mai adásban, már persze így, a tegnapi adásnap végén tkp [WTF: Most kellett megtudnom, hogy a WOW még csak tíz éves, ezekszerint rosszul hallottam 22 éve a Disney Ducktales magyar változatában a tévématiné kereteiben...] hogy mi a legnagyobb olyan magyar mém, amit a legtávolabb követtek el a hazától.

Szoros holtversenyben áll ezzel a cikkel az, aminek köszönhetően leltem az alábbi nagyon tréfás és víídám bekezdést október 24-e mélységében:

  • A Tények egy lendülettel tör a Twin Peaks, Gerald Durrell, Krasznahorkai, Wes Anderson, Murakami Haruki és Lázár Ervin trónjára.

És amiben a 444.hu szerkesztője revelál arra a tényre, ami kb 2010. óta ócskul, lényegében tulajdonostul függetlenül a TV2 "Tények" fantázianevű műsorában, amit főleg Azurák Csaba műsorvezetésével tartok különösen szórakoztatónak. Így közvetve megtudhattuk, hogy a jógyerekeket Magyarországon kb azóta érdekli a TV2 "Tények" fantázianevű műsora, amióta a TV2 tulajdonost váltott. Pedig az origo-pont-pooh -nál is hűdeérdekesen nem változott semmi a pedig tulajdonosváltás óta! Asztaaa! Blogomban még a néhai Dudi, mint index-figyelő is, úgy 2011. sötét mélységeinek legfényesebb napjain hívta föl a figyelmet arra, hogy a "Tények"-ben minden nap az adásidő 89%-ban kizárólag tűzkár, vízkár, Oscar, balesetek és tűzesetek. Minden szpot-mondat legalább háromszor ismétlődik, egyszer a néger-ről béna tekintettel olvassa a "műsorvezető" aztán a felkonfban is elhangzik, aztán a riportban magában és nemkevésszer még egyszer a levez'ben is. Sőt, még polkommszakmailag is elemeztem, hogy a 2006-ban, 2007-ben ésígytovább még a Jók és Igazak ügyét naponta szolgáló akkor még hiradó 2010. után mért lett lényegében Kis Szines Rovat.

Nade aztán rákattantam az alábbi hírre.

http://444.hu/2014/11/23/a-habonying-az-elmult-evek-legjobb-magyar-orulete/

A Habonying Az Elmúlt Évek Legnagyobb Magyar Őrülete!4!!4!

http://img.444.hu/habonying-2-760x570.jpg

A Habonying! Kurvaélet, ez aztán hűha! A Kikoránkeli Finomjogérzékenységre ekkora gyakorlatipéldát még nem találtam.

A szillogizmus rémegyszerű:

-Alkalmazzák a rezsimdiktatúrát bruhaházvanyögő fejletlen gyönge , ám a csődberohanó kis országocska tizenkét kevesebbminttíz egyik (másik ill harmadik, 6-3=3) kormánytagvezetőtisztviselőjére az Amerikai Elnöki Beutazásmegtagadó Rendeletet = bizonyíték, az illető monnyonylee.

-Habony Árpád, egy , a rezsimdiktátor köreiben garázdálkodó faszinger, akit szerettek volna a jógyerekek Az Elnöki Rendelet Kitiltó Hatálya Alatt tudni, természetesenhogylopott[vált.: korrupciós]pénzen USÁ-ba repül hogy ottan lefotóztatván azt higgye, hogy ezzel bizonyítani tudja, hogy nem áll a Kitiltó/Benemengedő Rendelet Hatálya Alatt. EZ!4!! viszont a jógyerekújságíró szerint nem bizonyít semmit. Ráadásul vidám magyar fiatalok azóta tömegesen ülnek ki a helyre, ahol Habony Árpád fotózván-szpotolván magát azt hihette, hogy ettől majd bizonyított lesz, hogy nem áll Az Elnöki Rendelet KiTiltó/BeNemEngedő Hatálya alatt.

További cikkeik

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr516927527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

annamanna 2014.11.24. 03:27:34

"Ha Amerikába nem is, a Tinderre még mehetne Simicskáné Vida Ildikó"
A biztonság kedvéért rákerestem: www.galamuscsoport.hu/tartalom/cikk/154013

2014.11.24. 10:24:24

Az a WOW véletlenül nem a World of Warcraft? Mert az 10 éppen éves MMORPG...

Frick László Intézet 2014.11.25. 02:25:46

@annamanna: Lehet, hogy Vida Ildikó nem Simicska Lajos felesége, de lehetne és ez a baj. /A bölcsességet Bánó András bölcsessége nyomán mémeltem/

2014.11.25. 09:59:11

@Frick László Intézet: az eredeti forrást muti már meg nekem.

Frick László Intézet 2014.11.26. 02:07:03

@nagyjoco: a leggyorsabb, ha beírod a Mindenhatooo ablakába, hogy habonying
süti beállítások módosítása