ELŐRE A FEJLETTEN FASZBÚKIZÁLT  TMBRLOID  EMBERTÍPUS & INTERNETTÁRSADALOM FÖLÉPÍTÉSÉÉRT

http://2.bp.blogspot.com/-KKTUMb4X3I0/TmHwt0AyvFI/AAAAAAAAAMo/3qoX0nZk-tg/s1600/you-like-this-belt-buckle.jpg

dedicated to Hannibal Lektűr

A filo szemcsin a dialektikát gyakcsizzák a skacok. A tansegcsi fölszólítja A-t és W-t egy vita megvívására:

ímé:

A: Like this!

W: Fuck! follow THIS!

A: Fuck  this!

W Lick this!

A: Suck this!

A tansegcsi szüncsit intcsiz:

" Szupcsi! És most pedig  a dialektikát gyakoroljuk, cseréljetek nézetet és úgy folytassátok le a vitát, hogy az ellenfél nézetét képviselitek!"

W: Like this!

A: Suck! Shit! follow this.

W Lick that Shit!

W FUCK!

A Lick this!

W FUCK!

A FUCK YOU

W FUCK YOU

A FUCK YO

W FUCK YOYO

(sötétség, függöny)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr944859136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

B. Hella 2012.10.20. 08:28:46

látom, belenéztél a tumrlb-be:)))

B. Hella 2012.10.20. 08:34:47

viszont a cimkeadásod soha nem értettem. Hogy jön ide a KO albérlete- szag címke?

B. Hella 2012.10.20. 08:52:27

na, látom megkezdődött a hétvégi tokozás.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.20. 09:33:37

hát ez nagyon nem találó

paródiához nem árt ismerni az alanyt

magyar-magyar szótár 2012.10.20. 20:14:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A séma nem változott 3000 év óta. A Like meg a follow és a FUCK mögé nyugodtan filozófiai passzusokat is oda lehet gondolni Szókratesz korából akár. Az, amit nem tudsz kikezdeni az ábrázolásomban az az, hogy a mai vitákban:
föl se fogja, mit fejlesztene [elárulom előre: a gondolkodásiképességet] benne a MÁSIK álláspontja védelme (azaz alapos ismerete: hogy_: csak akkor tudom kikezdeni, ha velejéig ismerem... amit már százszor elmontam, hogy a reformáta papoknak katolikus a katolikus papoknak reformáta teológai ismereteket is tanítottak, a foxi-maxin meg moinden főbb vallásét tárgyalták
pl a mai voitákban ez elintézik azzal, hogy miért is kéne uismernem, ha marhaság.

Gyak.: "Miért kéne nekem tudnom, hogy a segghülye Vonas Gábor mit gondol, buzi náci én meg okos jógyerek vagyok." Így nem készül föl a vitára.. és leég.. mert a segghülye Vona viszont készül a jógyerekújságírókból. [megtörtént eset, három jógyerkújságíró maradt alul Vonával szemben mert nagyképűek voltak és nem készültek arra, hogy Vona készülni fog belőlük.. és az undoruk meg útálatuk és felsőbbrendűségiérzésük kevés volt a győzelemhez... És ne feledd: ettől Vona lehet segghülye... csak ő dógozott a tévéműdsorra, a felsőbbrendűújságírók meg úgy voltak vele, kisujjal elintézik... [a másik példám Lakat T. és Csurka esete szokott lenni...]

Szóval most nem tudsz megfogni :)

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.10.21. 08:34:19

@magyar-magyar szótár: nálatok minden többnapos ünnep abba fullad, hogy reggeltől a konyhában főztök? :D
klassz:))

magyar-magyar szótár 2012.10.22. 08:25:36

@Steinmann grófnő: A vidékiparasztoknál a házimunka az nem 68 nm-re koncentrálódik és persze a konyha sem 10 nm ebből. Ősszel naponta nettó 300 nmt kell (am.: kéne) seprege-gereblyéznem. Aztán: ahány ház, annyi szokás, pl van, ahol a fulladás már előző este elkezdődik és pl a mosogató mosatlanedénybe fullad. Pl akinek két, összesen 120 kg-t nyomó gyermeke van, nehezen tudja elképzelni, hogy egy 120kg-os gyermek az nem kétszer vacsorázik, hanem hatszor, viszont akkor, amikor akar. Szintén pl a vidékiparasztságot helyiönkormányzatirendelet kötelezi a háza előtti utcaszakasz rendbetételére pl sepregetésére és akkor még ehhez a kert, ráadásul hullik a dió. Sok vidékiparasztnak pl hobbija is van, állatokat tart, pl 250 kacsát 200 csirkét és 5-6 hízót, szerencsére nem mi vagyunk ezek a kétségtelenül büdösparasztok.

Aztán vannak a fejlettbudapestiek, akiknek Hoffmann Rózsa miatt ingyenes osztrák felsőoktatási intézményekbe KELL járatni a gyerekeiket, de pl az elavult vidékiparasztság úgy próbálja a hazafelsőoktatással járó kőccségeket csökkenteni, hogy kacsákat süt föl a gyereknek hétközibe ,meg kaszroly tőtöttkáposztákat (a pesti pareaszt már elfelejtette, hogy a töltött káposzta egyik fő előnye az akár hűtőszekrény nélkülien is jól eltarthatóság, kollégiumi ablakköziben eláll egy hétig is télen, ha a társak ki nem lopják. Aztán a rántotthústornyok készítése és akkor a gyerek még beadja igényét néhány tepsi kőttkalácsra meg pitére. Míg ezzelszemben a gyerekét INGYEN Ausztriában taníttató fejlettmagyar csak átutalja a gyereknek a heti 300 jurót kajára-szállásra és már kész is.

Steinmann Lujza 2012.10.22. 08:37:38

@magyar-magyar szótár: így van, a fejlett bp-i gyerekek nem esznek, a neonfényből táplálkoznak:D

2012.10.22. 11:20:51

@magyar-magyar szótár: Hát ekkora demagóg fost is régen olvastam már tőled. Már régóta falun lakok (január óta :D), lószart van itt 250 kacsa meg 200 csirke. Egy helyen van csirke, a többit importálják más településekről.

Lidl van meg Penny.

nagyon_buta 2012.10.22. 17:21:10

@nagyjoco: hagyad csak, ez egy írói túlzás, azt hiszem éppen ő rajzolta meg a (fideszes) vidéki szegénység képet: mindenki szépen állatot etet-itat, kertet művel és ebből meg él, legalábbis ennivalója meg van, persze a szoci meg jobbikos porfészkekben élő ázsiaiak nem ezt csinálják, csak panaszkodnak, hogy miért nem lehet, mi meg csak ilyet láttunk...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.23. 00:59:29

@magyar-magyar szótár:

egyrészt semmit nem értesz abból, amit mondok

nem azért, mert rosszul mondom, és nem azért mert buta lennél stb - hanem mert nem akarod megérteni
vitát akarsz,

és igazat akarsz, magadnak

másrészt saját magadat cáfolod ("nem készül föl a vitára" - te csak vitára készülsz...)

de leszar... ööö nem érdekel

csak sajnálom

magyar-magyar szótár 2012.10.24. 03:06:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Na látod: te magad igazolod és szemlélteted az igazamat ezzel az egyébként tartalmatlan böfögéseddel. Bonus track: Ráadásul küldözgetel engem feszt a picsába, amikor már még az is régen volt, amikor még föl-följöttem a picsából, ahol vagyok?

Azt akartad mondani, hogy a tmbrl egy új, zseniális forma... én meg azt, hogy a faszbúk vagy a tmbrl nemannyira gondolatközlési forma, mint puszta kapcsolattartási és valódi funkciója pedig az, hogy az emberek TOTÁLISAN ellenőrizhetőek és letapogathatóak legyenek valamint a kapcsolati hálójukat ingyen ne csak föltárják, de adják is oda A Cégnek. Sőt, most már az IE lecserélésére cselezne rá a Cég, mert a Chrome valódifeladata a méghatékonyabb és állandó letaperolás.

ost komolyan, attól szarjak be, hogy kb egymondatnyi bon-mot a "tartalom" a twitteroid formákban vagy egy képi szösz, amire véglényként.. akárha egysejtűkommunikációban follow rálájkol a "baráti [követő] társaság?
Ez nem gondolkodásfejlesztés, hanem visszafejlesztés. Ebben a behjegyzésembven semm9i TÖBBET nem teszek, mint egyszerűen a kornyelvet alkalmazom a dialektikában. És ha ennyire lepusztul a nyelv, hogy már gombok nyomogatása az párbeszéd... akkor a dialektika mit fejleszt? GONDOLKODÁST? te ne bazd már meg, hogy ennyire értetlennek TETTETED magad!

Tudod,. ez a régi vitán Nádasdy tanár úr mondásáról, amuit nesze, átvetítek neked emide: tezhát a társadalom története az, ami történik vele és ha az a fejlődés hogy egyre ergyábban az utcán pofánverik az embert, akkor az a története és szemléljük.

Ugyan mi a faszomnak is kéne mukk nélkül SZEMLÉLNEM azt, hogy pusztul a szókincs, szegényedik a nyelv, romlik, zsezsegősödik és gügyögcsi és ráadásul ehhez zseniális formai kokillákat kínál a twitter meg a faszbúk?? Meghiszem, hogy az angol a basic/talky-talky-sodásban előrébb jár, mint a magyar...

Sőt: Hiba lett volna egy ekkora TALÁLT KÉSZ poent kihagynom!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.24. 14:25:02

@magyar-magyar szótár:
"komolyan, attól szarjak be, hogy kb egymondatnyi bon-mot a "tartalom" a twitteroid formákban"

ezt cáfoltam, többször is, tumbleres linkekkel: posztokkal, kommentekkel, threadekkel

de téged a valóság, úgy látszik, nem érdekel:(

magyar-magyar szótár 2012.10.25. 03:27:44

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És ez semmi. Már csak a küldgomb benyomizása után döbbentem rá: lehülyézel, lehazugozol ... de közben példáját is adod annak, amit itt kikakrikíroztam: képtelen vagy MÁSIK nézőpontot fölvéve is megvizsgálni bármit. Csakis azt az egyetlen nézőpontot ismered, amit a jóoldali propaganda által a fejedre húzott nyerspapír zacskón lyuggaltak neked. De szerinted a valóság engem nem érdekel... Egyszerűen 300 karakterbe még egy 5000 évvel ezelőtt élt ó-óegyiptomi pap se lett volna képes zanzásítani egy KIFEJTÉS-t. 300 karakter arra elég, hogy poenosan sejtelmesen "szűkszavú"-nak tűnő poenokat böfögjön ki az ember.

Nézd már meg a mi vitánkat: Spha-soha nem fejted ki egyik állításod alapját se, hanem twittero-faszbukiánoisan "bölcs tömörség"-gel annyit böksz ide nekem:
hazudsz -DE MIT IS???
nem látod a valóságot -DE MITNEMLÁTOK? -ja, hogy a válasz hosszabb lenne 300 karakternél...

magyar-magyar szótár 2012.10.25. 03:40:09

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Még a blogmotor sem támogatja a vitát, mert ha 300 karakternél hosszabbat mernék beírni az ablakba, akkor: időtúllépés

most szállt el egy kommentem arról, mi lenne még a vita... de minek is rekonstruálnám
Mindenesetre : 300 karakterbe tömöríteni kifejtést még egy 5000 évvel ezelőtt élt óegyiptomi fölsőkasztbéli pap se volt képes, pedig neki nem volt szüksége magánhangzók jelölésére.
Tessék egy twitteroid faszbúkián párbeszéd:
A: Igen!
W Nem.
A De igen!
W De nem! .

Én szépen kifejtegetem neked az álláspontom, te elintézel annyival: hazudok, nem látom a valóságot.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.25. 11:25:00

@magyar-magyar szótár: nem

NEM, NEM!

én hoztam linkeket, konkrét példákat
amiket te ignorálsz

aztán közhelyesen poénoskodó, tudatlanságról tanúskodó parodizáló szándékú poszttal kifejteni véled az ún. álláspontodat

csakhogy ez nem álláspont

aztán még neked áll feljebb, hogy én elintézem beszólással

nem érted, nem érzed, hogy hogy vitatkozol?

méltatlan, sajnálatos, elszomorító

* * * * * * * * * * * * *

(és ugyanez a sémád szinte minden ügyben...)

ami meg egyenesen elkeserítő

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.25. 11:28:44

@magyar-magyar szótár: csúsztatsz, baszod a gitárnyakat, ismét, sokadszor

én az általad sekélyes, értéktelen és érdektelen (ez vélemény, jogod van hozzá, de ne nézőpont) tumblr mellett érveltem, ITT NEM VOLT SZÓ POLITIKÁRÓL, te mégis úgy 'vágsz vissza', mintha a tumbler is politikai kérdés lenne

bazdmeg, bazdmeg, bazdmeg

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.10.30. 15:55:02

és ugye ismét, sokadszor,
itt a zignorálás, mint az észbeli vita érdemi eszköze

gratulálok

magyar-magyar szótár 2012.10.31. 05:25:55

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem csináltam a t,mbrlből politikaikérdést, meddig szajkózzam. Mindig és következetesen fölmondtam azt, amit erről olvastam, miszeritnt a hagyományos formák tárhelyigényesek és telefonos felületen nem anynira praktikusak. Arról beszéltem, hogy a blogolás elavult, a tmbr korszerű az volt a MELLÉKSZÁL hogy akkor nyilván a politikaikommunikációban ha a 40-nél fiatalabbakat célozzák, akkor nem a kibaszottul mhosszú 600 karakteres blogolásra gyúrnak, hanem 300 karakteres tartalmakra. nem azt momndtam hogy teremti a tmbrélt a politikaikommunkikáció, hanem azt, hogy használja. A Milla jutyúbizált faszbúkpárt nem?
Az LMP meg netokratív ugyan de blogpárt volt.

Csúnyaságokat mondasz rám olyanoknak, akik lustik utánaolvasni, mit mondtam ... itt is tettenérheted, hogy túl hosszú már ennyi karakter és a NÉZŐK azt nézik, hogy kettőnk között ez megy:
H: SHIT
MM FUCK
H SHIT
MM FUCK

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.11.06. 10:00:38

@magyar-magyar szótár: egyszerű pedig

vissza kell olvasni itt, ki, mire és mit írt

sajnálom
süti beállítások módosítása